2015. szeptember 20., vasárnap

Szabadkőműves páholyok szólaltak meg a bevándorlási válságban és leplezték le céljaikat

Szabadkőművesek megparancsolták az Európai Uniónak, hogy nyissák meg a határokat és több és több bevándorlót engedjenek be ! 




Az Európát végveszéllyel fenyegető népvándorlásról tartott szeptemberi nemzetpolitikai előadása végén Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke kérdésre válaszolva említést tett az európai szabadkőművesség egy héttel korábbi, szokatlan megszólalásáról.
A Corrispondenza Romana nevű olasz katolikus lap közölte nemrég 28 európai szabadkőműves páholy közös nyilatkozatát, amely a maga teljesen szokatlan nyíltságával megvilágosító fényt vet az Európát megbénító jelenségre, a korlátlan és rendhagyó bevándorlásra.


A szabadkőművesek utasításának fő motívumai megtalálhatók a behatoló bevándorlókat menekültként beállító politikusok érvelésében, szóhasználatában.
 
Az MVSZ sajtószolgálata ismerteti az olasz lap írását és a titkos társaságok nyilatkozatát.




A lap szerint kirajzolódó cél egyértelmű: 
„Olyan tartóelemek aláásása, mint haza, identitástudat (azonosság) és nép.”



Freemasons of the Grand Orient of Italy

Az aláíró páholyok lefedik egész Európát Törökországtól Portugáliáig, Olaszországtól Írországig és Lengyelországig. A lapban olvasható felsorolás: Franciaországi Nagy Kelet, Ausztria Nagypáholya, Svájci Nagy Kelet, Franciaország Nagypáholya, Belgiumi Nagy Kelet, Belgium Nagypáholya, Horvátországi Nagy Kelet, Írországi Nagy Kelet, Olaszország Nagypáholya, Luxemburgi Nagy Kelet, Lengyelországi Nagy Kelet, Portugáliai Nagy Kelet, Görögországi Nagy Kelet, Törökország Női Nagypáholya és mások.

Az aláírók nemcsak a most jelentkező bevándorlók befogadására szólítják fel a kormányokat, hanem a jövőben egyre többek befogadását kérik.


A Corrispondenza Romana utal arra, hogy a szabadkőműves nyilatkozatot a franciaországi Médias-Press hozta nyilvánosságra. Alább a szeptember 7-i nyilatkozat magyar fordítása olvasható.
De a Francia Nagypáholy oldalán is elolvasható : LINK 

Az európai szabadkőműves páholyok nyilatkozata

Az európai szabadkőműves Nagypáholyokat aggodalommal tölti el a háború és nyomor martalékául esett országokból menekülő migránsok tragédiája, ezért felhívják az európai kormányokat azoknak a közös politikai döntéseknek a meghozatalára, amelyek nélkülözhetetlenek a szükségben és végveszélyben lévő emberek méltó és humánus fogadásához. Az államok arra való képtelensége, hogy felülemelkedjenek a nemzeti önzéseken újabb jele annak, hogy Európa beteg, ahol az önző egyéni érdek felülkerekedik a közérdeken.

Az európai szabadkőműves Nagypáholyok emlékeztetnek arra, hogy az emberi jogok és az emberi méltóság tiszteletben tartása az európai építkezés alapelvei közé tartozik. Ilyen elvek alapján jött létre a nemzetek közötti szolidaritás. A szolidaritás eszméjének jelentősége csak nő a világ számos régiójában bekövetkezett összeomlás láttán.

Anélkül, hogy egy olyan földrész történelmére kitérnénk, amelyet magát is számos népvándorlás kovácsolt egybe, 
a mai drámák fel kell rázzák öntudatunkat és újító befogadó politikát kell sugalmazzanak. 
 
Ennek hiányában az európai földrész hamarosan a megosztottság és ellentétek színtere lesz, ami új szerencsétlenségbe fogja sodorni a népeket. Ebből pedig nem más következik, mint a nacionalizmusok újbóli felkorbácsolása.

A mai tragédia tehát az európai álom újjászületésének és megújulásának olvasztó tégelye kell legyen.

A Nagypáholyok ezután tetteket várnak, amelyekben az Európa alapját jelentő értékek, mint a szolidaritás és testvériség megfelelően kifejezésre jutnak.

Most már az is érthető miért szólalt fel még maga a jezsuita vatikáni Pápa is egyértelműen a határok megnyitása és a bevándorlók Európába befogadása mellett.....
Nos, nem kifejezettem a humánus testvéri szeretet vezérli elsődlegesen, ez egyszer biztos.... 


38 megjegyzés:

  1. Buddha Laci!
    Az európai szabadkőműves páholyok nyilatkozata.

    "Az európai szabadkőműves Nagypáholyokat aggodalommal tölti el a háború és nyomor martalékául esett országokból menekülő migránsok tragédiája, ezért felhívják az európai kormányokat azoknak a közös politikai döntéseknek a meghozatalára, amelyek nélkülözhetetlenek a szükségben és végveszélyben lévő emberek méltó és humánus fogadásához. Az államok arra való képtelensége, hogy felülemelkedjenek a nemzeti önzéseken újabb jele annak, hogy Európa beteg, ahol az önző egyéni érdek felülkerekedik a közérdeken.

    Az európai szabadkőműves Nagypáholyok emlékeztetnek arra, hogy az emberi jogok és az emberi méltóság tiszteletben tartása az európai építkezés alapelvei közé tartozik. Ilyen elvek alapján jött létre a nemzetek közötti szolidaritás. A szolidaritás eszméjének jelentősége csak nő a világ számos régiójában bekövetkezett összeomlás láttán."

    Ez lenne a "Szabadkőművesek megparancsolták az Európai Uniónak, hogy nyissák meg a határokat és több és több bevándorlót engedjenek be !" ?????

    Ilyen alapon Merkel asszony, Gyurcsány Ferenc, a római pápa, stb. is "megparancsolták az EU-nak, hogy nyissák meg a határokat" a bevándorlok előtt. A szabadkőművesség tudtommal nem illlegálisságban, titokban működik,..akkor miért ne lehetne egy közös hivatalos álláspontjuk?
    De azért segíts nekem megérteni jobban ezt a történetet, mert nem bírtalak követni.

    1. Ezt a "28 európai szabadkőműves páholy közös nyilatkozatát" miért és főleg kinek készítették? Szövegéből az vehető ki, hogy Európának szól, ez eddig okés,..de akkor miért nem jelent meg a médiában, vagy adták volna le,nyújtották volna be azt hivatalosan az EU-nak meg hasonlók? Miért csak egy olasz katolikus hetilap teszi közzé azt a közös nyilatkozatot. Hol van a Corrispondenza romana ezzel a nyilatkozattal foglakozó cikk linkje?
    Amennyire értem a franciát, az egy sajtó tájékoztató nyilatkozat. A "titkos" szabadkőműves páholyoknak általában weboldaluk is van, esetleg ott lett ez a nyilatkozat megjelenítve először? De hol?
    Nekem az a nyilatkozat egy koholmánynak tűnik, ahogyan ez az egész írásod is, de bizonyítsd be nekem kérlek ennek az ellenkezőjét.






    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Redneck! Úgy látom nem egészen vagy tisztába ennek a hatalomnak a működésével, talán nem érdekelt eddig különösebben. Nagyon nagy az irodalma az interneten és egyenlőre még megtalálhatóak az irányadó klasszikus könyvei is elektronikus formában, de gyorsan tehetsz szert kivonatos ismeretekre, ha Drábikot olvasol, vagy meghallgatod a videóit. Amit mond minden leellenőrizhető, azért mondom, mert számomra is hihetetlen volt első hallásra és ezért elkezdtem utánanézni az általa említett irodalomnak.

      Ha mégis ismered a témát, akkor elnézést, nem kioktatgatni szerettelek volna, csak abból amit írtál úgy tűnik, hogy nem nagyon mélyedtél bele a háttérhatalom működésével kapcsolatos és elérhető információkba.

      Törlés
    2. Ez a hír alapja?: http://www.godf.org/index.php/actualite/details/liens/position/nom/Prises-de-position/slug/declaration-des-obediences-europeennes-sur-la-situation-des-migrants-signee-le-07-septembre-2015-par-28-obediences
      Van facebook oldal is: https://www.facebook.com/G.O.de.France/timeline

      Törlés
    3. Igen is, meg nem is. Gondolom több páholy is közzétette a saját oldalán. A páholyos papíron látni a GRANDE LOGE FEM.......meg az 590-es szám. Így találtam rá az eredeti levélre, a francia női szabadkőműves páholy oldalán, azaz a GRANDE LOGE FÉMININE DE FRANCE.

      http://www.glff.org/actualites/declaration-des-obediences-europeennes---7-septembre-2015.html
      http://www.glff.org/fichiers/2015/INFOPRESSE_070915.pdf

      És ez itt a(z egyik) leánypáholya.
      http://napraforgopaholy.hu/

      Nos, akkor ezt sikerült beazonosítanunk. Már csak erre kéne még rátalálni:
      "SZABADKŐMŰVESEK MEGPARANCSOLTÁK az Európai Uniónak, hogy nyissák meg a határokat és több és több bevándorlót engedjenek be !"

      Törlés
    4. A Népnek is tenni kéne a dolgát ! Tanulni a Finnektől ( Ki kergetni őket ) !!!! Nem etetni , itatni ezt a retkes Hordát !!!!!! Akkor lesz igazi gond ha majd nyugatról vissza küldik őket !!!!

      Törlés
    5. Kiket és mikor kergettek ki a finnek?

      Törlés
    6. redneck!

      te olyan süket vagy barátom hogy nem is részletezem. Elhiszem hogy nagyon fáj az igazság de van egy MAGYAR mondás: "aki nem hiszi, járjon utána"

      nehogymár neked bizonygassa az igazát SGB amikor te nem hiszel hülyegyerek :)



      Törlés
    7. Ez a Patrubány (patru bani=rom. "négy pénz") Moldvából bevándorolt erdélyi magyarörmény család sarja.Bár magát katolikusnak mondta, nem átallja most már a pápát is - minden bizonyíték nélkül ! - besározni. Ami már egy súlyos betegség tünete. Nem hiába vonta meg az általa (félre-)vezetett MVSZ-től a kormány a támogatását !...

      Törlés
    8. Az Édesanyja székely! Mi is a problémád vele? :)

      Törlés
  2. Milyen álszent beszéd, majd ha a bevándorlók is nyitott szívvel jönnek és tisztelik befogadóikat, és más céljuk nincs mint szeretetben és békében együtt élni akkor beszélhetünk erről.

    VálaszTörlés
  3. a dolog teljesen egyértelmű, még a google is leleplezte hogy hova tartozik, gyűjti az is a pénzeket a menekülteknek

    VálaszTörlés
  4. „Olyan tartóelemek aláásása, mint haza, identitástudat (azonosság) és nép.”

    Én ezt más lapban is olvastam, de nem "nép"-nek, hanem nemzetnek fordították. A nemzettudat a legnagyobb gondja ennek a "Sötét és Pusztító Világerőnek" - ez az elnevezés Bogár Lászlótól származik, és nagyon találó.

    VálaszTörlés
  5. A cél mindig ugyan az,csak az eszköz neve más.

    VálaszTörlés
  6. Emberi jogok , stb... Erdekel az valakit ?Meg a kepernyok elott uloket sem nemhogy a hatteret.Es ezek az elszolasok, meg nyilatkozatok meg leleplezzuk a celjainka, haat nem tudom.De, elvan agyerek ha jatszik.

    VálaszTörlés
  7. Könnyű multimilliárdos szabadkőművesként osztani az észt… Pont ők beszélnek, aki az emberekben csak az olcsó rabszolga munkaerőt látják… Képmutató mocskos banda.. mennének inkább szemetet szedni az inváziós útvonalakon, vagy segítsenek azoknak a határmenti településeknek, közösségeknek akiknek az emberfolyam ellehetetleníti az életét…

    VálaszTörlés
  8. Kalergi 1922-ben publikálta ”Páneurópa – egy indítvány” címmel elképzelését. Egy évre rá jelent meg „Páneurópa” című könyve, amellyel megalapozta a Páneurópa Mozgalmat. Olyan európai közösséget akart létrehozni, amely politikai és gazdasági érdekközösségként megakadályozhatja egy újabb világháború kirobbanását. Tevékenységét a második világháború után is folytatta és az ő szellemiségét fejezte ki Churchill 1946-ban elhangzott zürichi beszéde. Ebben a brit államférfi egy Egyesült Európa létrehozására tett javaslatot.

    Coudenhove-Kalergi kezdeményezte az Európai Parlamenti Unió létrehozását 1947-ben. 1950-ben kitüntették az európai szabadkőművesség legrangosabb díjával, a Nagy Károly Díjjal, amelyet Aachen városa adományoz azoknak, akik a legtöbbet tették az európai egységért. Coudenhove-Kalergi már egyetemistaként tagja volt a bécsi Humanitas szabadkőműves páholynak, amely a pacifizmus támogatásával tűnt ki.

    Richard Kalergi a háttérből működve győzte meg Európa döntéshozóit az európai integráció végrehajtásáról. Már 1922-ben megalkotta a Pán-Európai Mozgalmat, amelynek célja az Új Világrend létrehozása volt.

    VálaszTörlés
  9. Nekem csak egy bajom a nyilatkozattal: az EU-t (?) cselekedetekre kérik, de nem járnak elöl jó példával, nem javasolnak érdemben semmit.
    A menekültügyről pedig mindenki nyilatkozott már ha kérték, ha nem. Megoldás pedig a Holdon.

    VálaszTörlés
  10. Öreg. 2015.szeptember 21.

    Összefogást,megoldást,a helyzetre! /tavaszra sürgős!

    VálaszTörlés
  11. https://www.youtube.com/watch?v=FakW8PpqRIs

    VálaszTörlés
  12. "Most már az is érthető miért szólalt fel még maga a jezsuita vatikáni Pápa is egyértelműen a határok megnyitása és a bevándorlók Európába befogadása mellett....."

    hagyjuk már ezt az ostoba hoaxot, hogy a jezsuiták tulajdonképpen szabadkőművesek. az egyetlenegy egyház, amelynél az egyházhoztartozás alapfeltétele, hogy ne légy kapcsolatban semmiféle titkos társasággal. tehát vagy katolikus vagy, vagy szabadkőműves. katolikus szabadkőműves nem létezik.

    ellenben egyetlenegy említést nem találtam részedről a protestáns egyházak (beleérve a református egyházat) és a szabadkőművesség kapcsolatáról, pedig annak elég bő irodalma van.

    segítsek Laci? (olvasgass pl. Raffayt, aki mellesleg hithű református)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Gábor. Tudtad, hogy a szimbólumok nem hazudnak?
      https://www.youtube.com/watch?v=clSrSSldUkU
      Mellesleg pont a mai szabadkőműves "protestáns" vezetők azok, akik terelik vissza a nyájaikat az anya-egyház, azaz a romai katolikus egyház legelőire.Persze ez nem ma kezdődött, már Billy Graham is ezt tette.

      Törlés
    2. Kedves redneck!

      ennyi? bocs, de ez igencsak kevés.

      tudod honnan származik ez a szimbólum?
      ezen logika alapján mindenki keresztény, aki Jézust a szájára veszi... kezdve Avatarától egész az iszlámig?
      ismered azt a kifejezést, hogy "Isten majma"?
      azt tudod, hogy a szabadkőművesség egyik módszere a keresztény szimbólumok (és nemcsak szimbólumok, lásd Jézus személye) kisajátítása, kiüresítése, átértelmezése?

      "Mellesleg pont a mai szabadkőműves "protestáns" vezetők azok, akik terelik vissza a nyájaikat az anya-egyház, azaz a romai katolikus egyház legelőire."

      nem tudom mire gondolsz... én ennek az ellenkezőjét tapasztalom. esetleg valami forrás?

      Törlés
    3. Kedves Gábor!

      "ennyi? bocs, de ez igencsak kevés" Nem nem ennyi. Szívesen mutatok még, de nem most. Talán majd jövőhéten több időm lesz ezzel foglalkozni.

      "tudod honnan származik ez a szimbólum?" Nem is tudom. Nem Istentől?
      Ok, a szimbólumokra később még visszatérünk.

      "nem tudom mire gondolsz... én ennek az ellenkezőjét tapasztalom. esetleg valami forrás?"

      Szerintem nem voltál elég figyelmes, ami ezt a sorozatot illeti. Javaslom nézd meg a következő részt. Szeptember 23-27 között sugározzák azt az Egyesült Államokból. A sorozat címe "I forgive you, come to Mommy".

      Majd beszélünk. Hali.










      Törlés
    4. Kedves Jeromos!
      Ezt jól el felejtettem :(
      Itt egy kis további anyag, ami arra bizonyíték, hogy azok a bizonyos szimbólumok és azok eredete jóval megelőzik a szabadkőműveseket. Ismétlem, a szimbólumok nem hazudnak.
      https://www.youtube.com/watch?v=l-VrL3ZBb48

      "Mellesleg pont a mai szabadkőműves "protestáns" vezetők azok, akik terelik vissza a nyájaikat az anya-egyház, azaz a romai katolikus egyház legelőire."

      nem tudom mire gondolsz... én ennek az ellenkezőjét tapasztalom. esetleg valami forrás?"

      Erre még visszaszeretnék térni.

      Törlés
    5. http://realnewsrightnow.com/2015/07/protestant-leaders-declare-reunification-of-churches-under-the-holy-see/

      http://www.cogwriter.com/protestant-ecumenism.htm

      http://www.cuttingedge.org/news/n1083.cfm

      Törlés
  13. Unknown!

    Akkor te mennyivel leszel különb tőlük, ha csupán a megölésükben látod a megoldást? Ugyanúgy járnál el, ahogyan most eljárnak ők, akkor te mennyivel vagy különb tőlük?

    ***

    Egyébként Nekem ezzel kapcsolatban az a véleményem, hogy amíg az emberek nem emelnek szót ez ellen, csupán némaként hallgatnak, azzal csak a háttérhatalom tervének megvalósulását támogatják. A hallgatás beleegyezés, a mondás szerint. Nem beszélni kellene a problémáról, mert attól még a probléma probléma marad. A megoldásra kellene koncentrálni.

    VálaszTörlés
  14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  15. és te személy szerint mivel tudod elősegíteni a megoldást?

    VálaszTörlés
  16. Magyarország és Európa nemzetállamai a célpontban!

    https://internetfigyelo.wordpress.com/2015/09/21/kotelezo-tanulmany-hegemonikus-hibrid-haboru-hhh-kellos-kozepen-vagyunk-avagy-az-europai-unio-nemzetallamainak-szetverese/#more-36883

    VálaszTörlés
  17. http://www.sokkaljobb.hu/content/muzulm%C3%A1n-molin%C3%B3s-%C3%BCzenet-n%C3%A9metorsz%C3%A1gban

    VálaszTörlés
  18. https://www.youtube.com/watch?v=EV2mnZoHjiI&feature=em-subs_digest

    VálaszTörlés
  19. Téged, Laci, ugye nem fenyegettek meg, hogy megölnek, ha olyat írsz vagy teszel, ami akadályozná a munkájukat? Most egy kicsit visszatérek a múltkori beszélgetésünkre az előző cikknél. Mert én azt gondolom, kicsit nehéz lenne téged megölniük - már elnézést, hogy a halálodról beszélek, nem piszkálódás képpen :) -, mióta ennyi követőd van. Ha hirtelen eltűnnél, szinte minden olvasód tudná, hogy ki tett el téged láb alól. Az pedig nekik nem érné meg szerintem, hogy ezzel megerősítsék a létezésüket, amikor a rejtőzködés mesterei.

    Úgyhogy továbbra is Fighting! :) (Hajrá!)

    Üdv,
    Atlantis

    VálaszTörlés
  20. régen a gémél ikonja pont úgy nézett ki mint ezeknek a kis fehér piros övtáskája

    VálaszTörlés
  21. LÁTHATÓK a szimbólumok, OLVASHATÓK a feliratok, NEVEK! .Aki tájékozódni akar,az kis fáradtsággal megteheti! Nem elég kérdezni, OLVASNI is KELL!!

    VálaszTörlés
  22. EZ JÁR A FEJEMBEN!

    Az a jelszó, hogy ott a haza ahol a haszon, ezek a tréflik.
    Élni és élni hagyni jelszó mögött a kóserek vannak. Ezek fölött állnak a szabadok! Az a szabad aki másokra nem káros.
    Sajnálatos módon a tréflik kiirtatták a kósereket.
    Az alkalmasság elvesztette jelentőségét és az alkalmatlan vált iránymutatóvá és ez a tendencia tart és tart.
    Az alkalmatlanság alapfeltétel a mai rendszerben.
    A környezetünket is alkalmatlanítjuk ez a fenntartható fejlődés. Lefordítva a folyamatos és egyre gyorsuló fejlődés. Bármi a világmindenségben ami túlnövi magát idejekorán összeomlik, vagy pusztít. Pl.: ez a rák is.
    Az alkalmasság és az alkalmatlanság mindenütt megvan a környezetünkben, de egyensúlyban volt.
    Kb.: 2600 éve borult fel az egyensúly. Az alkalmatlanság térhódítása katasztrofális, ami minden katasztrófa és válság alapja. Jó elmélkedést!

    VálaszTörlés
  23. Kommunista banda... Mindegyik a hazájában dirigáljon,ingyenélő banda

    VálaszTörlés