2015. április 4., szombat

A világ utolsó elnyomó apartheid-rendszeréből 2015.márciusának megdöbbentően kifejező képei


A szabadság minden élet alapja ! Egyik faj sem bitorolhatja azt kizárólag maga részére, míg közben másokat elpusztít !!!

Számtalan megdöbbentő és sokkoló videót lehetne ide hozni, hogyan működik gátlástalanul Izraelben a kirekesztő és faji alapon megkülönböztető apartheid-rendszer. 
Annak ellenére, hogy Dél-Afrikában sikerült elbontani ezt a fajta fasiszta berendezkedést, a "Közel-Kelet egyetlen demokráciájának" (papíron) kikiáltott államában él és virul.

Annak ellenére, hogy
milliók élnek ebben a hatalmas koncentrációs táborban nemcsak jogaiktól, de már életterüktől és életben maradási feltételeiktől is megfosztva - a világ tétlenül nézi... Otthonaikat lerombolják, állandó rendszerességgel bombázzák, az ellenállókat és aktivistákat megölik vagy börtönbe zárják. A zsidó telepeket pedig az elüldözött palesztinok földjén minden nemzetközi nyomás ellenére folyamatosan bővítik... De a mindennapi élet is minden másodpercben a megkülönböztetésről és kirekesztésről szól ! (SBG Buddha - VilagHelyzete)

"Ha közömbös maradsz egy igazságtalan helyzetben, akkor Te az elnyomó oldalát választod. Ha egy elefánt lába tapos egy egér farkán és Te azt mondod, hogy semleges maradsz, az egér nemigen fogja értékelni a Te közönyödet." (Desmond Tutu)
Beszéljen erről ez a sok 2015 márciusában készített fotó és 2 olyan videó, amely mellett jó érzésű ember nem tud szó nélkül elmenni. 
Ciszjordániában külön úton közelíthetik meg a pátriárkák sírját a palesztinok és a zsidók. Az izraelita és a muszlim hívők számára is szentnek számító helyet a zsidók a széles, lebetonozott főúton közelíthetik meg, míg a palesztinoknak egy hepehupás, ócska, szűk kis földút marad mellette. Faji alapon dől el, ki, melyik utat használhatja. Csodálja meg ön is az élő és viruló apartheid-rendszert működés közben, ahol a kordonnál posztoló katona kereken megmondja: "csak zsidóknak!" "Hogy ki a zsidó és ki nem, azt én döntöm el "- mondta állítólag annak idején Hermann Göring. A náci vezető szemléletét az izraeli hadsereg is magáévá tette. A felvételből ugyanis kiderül: a kordonoknál semmilyen papírt nem kérnek, a katonák ránézésre, face controllal döntik el, ki tartozik a választott néphez, és ki a palesztin.
Hebronban egyébként számos más szegregációs szabály is érvényben van, a hatóságok igyekeznek minél jobban elszigetelni egymástól a zsidó telepeseket és az őshonos palesztinokat. Az intézkedések levét természetesen az utóbbiak isszák meg, akik lényegében ki vannak tiltva a belvárosból, ahol a legtöbb izraeli telepes él. Tavaly szeptemberben az egyik ellenőrzőpontról egy 12 és egy 7 (hét!) éves kisfiút hurcoltak el, mert állítólag köveket dobáltak az állig felfegyverzett izraeli katonákra.


Ruhák száradnak GÁZA keleti részében az izraeliek által lebombázott otthonokban, al-Shaaf kerületben, az al-Tuffah negyedben március 21-én  (Anne Paq / ActiveStills) 


4 izraeli rendőr és egy civil sérült meg, amikor az izraeli határrendészet bázisához közel egy palesztin férfi közéjük hajtott a megszállt Kelet-Jeruzsálemben. Az elkövetőt egy rendőr lelőtte. (Muammar Awad / APA images) 



Palesztin nő tüntet az izraeli megszállás ellen Qalandiya nevű ellenőrző pontnál Ramallah West Bank nevű városrészében március 7-én , egy nappal a nemzetközi nőnap előtt.  (Faiz Abu Rmeleh / ActiveStills) 


Az izraeli erők által legyilkolt palesztinok poszterei borítják egy mini-market ajtaját Jenin menekülttáborban, észak-West Bank területén március 8-án.  (Ahmad Al-Bazz / ActiveStills) 


Palesztin férfi ül otthonának romjain, amit az izraeli hadsereg rombolt le Tulkarem terület Jarushiyya nevű falucskájában március 9-én. (Nedal Eshtayah / APA images) 


Muhammad Musallam szülei, azé a palesztin srácé, akit az ISIS terrorbrigád tartott fogságban Szíriában. A fotó a család otthonában készült Kelet-Jeruzsálemben március 10-én. Az Iszlám Állam milicistái által közzétett videó szerint Musallam-ot egy gyermek lövi agyon, mivel azzal vádolták meg, hogy Izraelnek és a Mossad-nak dolgozik. (Muammar Awad / APA images) 


Az izraeli határrendészet letartóztat egy tiltakozó lányt a Ramallah közeli tüntetésen, melyet éppen az izraeli börtönökben raboskodó egyetemisták szabadon bocsátásáért tartottak március 10-én .  (Shadi Hatem / APA images) 


Palesztinok által elkobzott izraeli termékek, melyet a Strauss-csoporthoz tartozó teherautóról foglaltak le Nablus-ban, West Bank északi részén március 11-én.  (Ahmad Al-Bazz / ActiveStills) 


Egy palesztin férfi lovagol a West Bank, Jordán-folyó melletti völgyében március 13-án. A Jordán-völgy jelentős része teljes izraeli katonai ellenőrzés alatt áll, hogy megakadályozza a palesztinok fejlődési lehetőségeit. (Ahmad Al-Bazz / ActiveStills) 


A Palesztin Hatóság vezetője Mahmoud Abbas találkozik az egyiptomi Abdulfattah al-Sisi tábornokkal, akit a 2013-as katonai puccs során juttattak hatalomra, valamint a Jordán Abdullah királlyal és az USA külügyminiszterével John Kerry-vel az egyiptomi Sharm el-Sheikh üdülővárosban március 13-án.  (Thaer Ganaim / APA images) 


Ayman Odeh, az Egyesült Lista nevű szövetség vezetője beszél a sajtó képviselőivel a választási kampány során Jaffa városban március 14-én. A szervezet az izraelben élő palesztinokat próbálja meg képviselni.   (Yotam Ronen / ActiveStills) 


Tamer Nafar, a DAM nevű hip-hop együttes produkciója egy rendezvényen, amit Dahamash nevű település elismeréséért tartottak március 14-én. Dahamash, egy Izrael által el nem ismert falu Izrael középső részén, mely ellenáll az otthonok és lakóházak lerombolásának és harcot vív az elismeréséért. (Yotam Ronen / ActiveStills) 


Egy palesztin gyermek leckéjét tanulja gyertyafénynél GÁZA déli részén, Rafah-ban. Az izraeliek által kiváltott gyakori áramszünetek miatt körülbelül 220.000 lakos szenved napi szinten. (Abed Rahim Khatib / APA images) 


Katonák tartóztatnak le egy palesztin fiút március 17-én, mert tiltakozott Eizariya faluban az izraeli terv ellen , hogy a West Bank részét az izraeliek által ellenőrzött Jeruzsálemhez csatolják. (Ahmad Al-Bazz / ActiveStills)


Forgó kampányfelület Tel Avivban a regnáló Benjamin Netanyahu és kihívója Isaac Herzog, Cionista Baloldali Pártvezető számára március 17-én. Azóta mint tudjuk Netanyahu újabb elnökségét töltheti a zsidó állam élén. (Oren Ziv / ActiveStills) 


A 4 éves kislány Meena Ahmed al-Nashash áll azon plakát előtt, mely megemlékezik a 2008-as izraeli offenzíva és támadások során megölt palesztinokról és áldozatokról Rafah településen március 18-án. A kislány családja 2014. július 27-én tűnt el, amikor egy izraeli rakéta 100 méterre csapódott be az otthonuktól. Családjának 7 tagja halt meg a támadásban ! (Anne Paq / ActiveStills) 


Palesztin gyermek játszik egy kis oroszlánnal Rafah menekülttábonál, GAZA déli részén március 19-én.  A kislány nagypapája szerezte meg a két kölyköt, amit valószínűleg az Egyiptommal határos csempész alagúton hozhattak be. (Abed Rahim Khatib / APA images) 


Ahmed al-Sawafiri, aki mindkét lábát és az egyik karját veszítette el a 2008-as izraeli bombázások során, most egy általános iskolás osztályt tanít GAZA City-ben március 19-én.  Két gyermek apja egyébként és miután hamarosan befejezi a főiskolát iszlám tanulmányokból szerez majd diplomát júniusban. (Ashraf Amra / APA images) 


Raed Issa Simple Dreams (Egyszerű Álmok nevű) kiállításának megnyitóján az Eltiqa Gallery-ben GAZA City-ben március 23-án. A kiállítás olyan festményeket tartalmaz, melyeket tavaly nyáron lebombázott otthonának romjai alól sikerült kimenekíteni. A művész legtöbb műve és alkotása viszont odaveszett a pusztításban. (Anne Paq / ActiveStills) 


Fiatalok tiltakoznak Rami Hamdallah, a Palesztin Hatóság miniszterének látogatása ellen Erez ellenőrzőpontnál GAZA-ban március 25-én.  (Ashraf Amra / APA images) 


Fiatal lányok vesznek részt március 26-án azon a négy napos menetelésen és megmozduláson a Negev-sivatagon át Jeruzsálemig, amit a délen lévő 46 beduin falu megmentéséért és elismeréséért tartanak. Azaz Izrael ne rombolja le azokat az otthonokat. (Oren Ziv / ActiveStills) 


Palesztin fiú ugrik fejest a Földközi tengerbe egy meleg napon, március 27-én Gaza City kikötőjénél. (Mohammed Asad / APA images) 


Palesztin tiltakozó nézi a távolban egyre terjeszkedő izraeli telepesek házait március 28-án. A tiltakozást a Palesztin Föld Napján tartották a West Bank-ben Nabi Saleh településen, Ramallah közelében. A Palesztin Föld Napját azon 6 palesztin ember tiszteletére tartják meg mindig, akiket 1976-ban a földelkobzások elleni tiltakozás során öltek meg az izraeli rendőri erők, az IDF.  (Shadi Hatem / APA images) 


Mushir al-Masri, Hamas miniszter és szóvivő tart beszédet Jabaliya-ban, GAZA északi részén, melyben elítéli a Palesztin Hatóság vezetőjét Mahmoud Abbas-t március 29-én. Abbas elleni dühöt az váltotta ki, hogy felszólalt a 26. Arab Liga Csúcstalálkozón Sharm el-Sheikh-ben és a Jemenben zajló szaúdi légitámadásokat használta fel arra, hogy a Hamas-t támadja:
"Remélem az arab államok ugyanezt a politikát fogják bevetni, amit Jemenben, az olyan arab nemzetek esetében is, melyek belső konfliktusoktól szenvednek, mint Palesztina, Szíria, Líbia és Irak".
 (Ashraf Amra / APA images)


Palesztinok tartják kezükben eltűnt családtagjaik fényképeit a helyi önkormányzat előtt március 31-én Gaza City-ben. Rengeteg gázai palesztin mai napig nem került elő arról a hajóról, amit embercsempészek szándékosan borítottak a Földközi-tengerbe 500 emberrel a fedélzetén. Egyiptomból próbáltak eljutni Olaszországba. Nagyon sok gázai és szíriai menekült fulladt a tengerbe az elmúlt időszakban, mikor megkíséreltek átjutni Afrikából Európába. (Ashraf Amra / APA images)
Forrás: http://electronicintifada.net/
Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com

41 megjegyzés:

  1. OFF: Van ez a bilincses kép a cikkben... Sose értettem, hogy mire jó a bilincs... Pszichésen olyan erős a hatása, hogy akit megbilncselnek, tehetetlen lesz kézileg? Még nem bilincseltek meg, de fesztivál-karszalagokat mindig leveszek fürdés és alvás idejére.
    Figyeljetek már, van egyáltalán olyan ember, akinek a keze nem fér át akkora lyukon, amin a csuklója átfér?...
    Vagy abban a szögben nem fér át?...

    VálaszTörlés
  2. Mesélhetnél nekünk Buddha Laci, Omar al-Bashir rendszeréről is, Szudán, Dél-Szudánról, az ottani etnikai tisztogatásról, rabszolgaságról (pl. a dinkák), mert jómagam már nagyon unom ezeket a Palewood jellegű interpretációkat. Azt hiszed a világban csak egyedül ott, Gázában, vannak problémák? És azt is hiszed, hogy az ottani problémákról kizárólagosan, csakis az egyik fél tehet? Ha meg nem így gondolod, akkor honnan a fenéből nálad évek óta ez a késztetés, hogy csak ezzel az egy "igazságtalansággal" foglalkozz újra meg újra ....hmm? Az elfogultságodról már nem is beszélve.

    VálaszTörlés
  3. Elnézést a nem a cikkhez tartozó kérdésért:
    Tud valaki valamit a tudatváltás oldal megszűnésének okáról?

    VálaszTörlés
  4. A kínaiak ajánlata, hogy átveszik a világ fölött a hatalmat kudarcot vall a Kínai Fejlesztési Bank támogatása ellenére

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/04/a-kinaiak-ajanlata-hogy-atveszik-vilag.html#.VSPzC_msWkU

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vaj´, hogy lettél nagysanyi-ból kispista? :))))
      Má´ bocsesz, de az agymenés kezelhetö, ...csak akarni kell!

      Törlés
  5. Valóban, a sátán zsinagógájának és persze a/z/ - masonic-illuminati és egyéb Teremtő-, Földanya-, Emberiség- és Magyarság-ellenes szekta-orientált - antikrisztusi kiválasztottainak is éppen ideje lenne már megtérnie. Nem kéne már prolongálva, álságosan poklot járva égő-áldozat-ozni/holo-caust-ozni - valamint minduntalan purimkodni, tömeges emberi/goj véráldozatokat bemutatni sem. Például az USA-beli 911-es segélyhívószámot felhasználva emberekkel/gójokkal teli tornyokat lerobbantani, vagy azáG/Gáza befalazott koncentrá-cion-os táborba kényszerített szemitákat minduntalan detronizálni, leöldösni. Dél-Szudánról illetve a 150 éve Galíciából bejőve elfoglalt Magyarországról - mára a magyarok saját hazájukban általuk történő rabszolga-tartásáról mint eredendő bűnről - már nem is beszélve.
    Szóval éppen ideje már az antikrisztusi fenevad sátánkodása megjelenítését befejezve megtérni. Mert bármilyen hihetetlen erre még mindig van lehetőség az un. "kiválasztottak" számára is. DE persze csak a vipe/rá/s 6almaskodó mindent harácsoló valakiből senkivé válva a szeretetelvű magyar lélekminőség követésével van minderre mód. Sietni kell ezzel a megtéréssel mert a sátán zsinagógája napjai tényleg meg vannak számlálva. A potenciális magyar táltos-avatárok feszt készülődnek, hogy - természetesen a Teremtő késztetésére, felkérésére - rövid úton kitegyék ezen mindent pusztító kivagyiak szűrét a Kárpát medencei terembúra alól majd pedig a bolygóról.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én úgy látom, a jók halnak ki a bolygóról, mert belehalnak a vaskorba. Kevesen bírják ezt közülük, csak a legedzettebb, legöregebb kapitányok.
      És a másik észlelésem: magyar szót már nem is hallok a fővárosban...
      Max a buszsofőr és a pénztáros magyar, akikkel a városban találkozom. Francia, angol, szláv, arab, kínai, mindenféle nációkkal van zsúfolva az utca, hangosak, erőszakosak.

      Törlés
    2. Ja, és négerek. Rengeteg néger.

      Törlés
    3. Jaj má` Szer Elem!
      Nem szabad ilyet írni, hogy nigger, feka, boxos, ... legyél polkorrekt , .."erösen sötét-szürke"! Igy-e! :)))

      Törlés
  6. Globális újraindítás közeleg: "Megegyezés született valamennyi központi bank között"

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/04/globalis-ujrainditas-kozeleg-megegyezes.html#.VSVhY_msWkU

    VálaszTörlés
  7. Húsvéti Közös Munkánk eredményének beszámolója - Lendvay Katalin április 4.- 7.

    http://amivilagunk11-12.blogspot.co.at/2015/04/husveti-kozos-munkank-eredmenyenek.html

    VálaszTörlés
  8. Visszacsatolódtunk az Őserő Őstudatához

    http://istengyermek.blog.hu/2015/04/07/visszacsatolodtunk_az_osero_ostudatahoz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. THIS .

      Az alábbi linket / fantáziálást komolyan gondolod ?
      Te írogatod ezeket ? ... Avagy valamilyen feladat ?

      "Azóta két, más 'világokat megalkotó csillaglény' tar -
      tózkodik erőterünkben a kegyelem erejét árasztva"

      Úgy gondolom itt valami egészen más van áraszt -
      va ; Minimum a zűrzavar és tudatlanság : Persze
      ennek is van értelme, ha valaki küldetést teljesít ;
      Az alábbit melyik csillaglény alkotta és teremtette ?

      http://www.deepskycolors.com/archive/2010/10/22/orion-from-Head-to-Toes.html

      Törlés
  9. Hatalmas henger alakú UFO-t fotóztak 4 fényforrással La Jolla közelében a tenger felett Kaliforniában

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/04/hatalmas-henger-alaku-ufo-t-fotoztak-4.html#.VSgE0_msWkU

    VálaszTörlés
  10. Háromszög alakú objektumot videóztak Indiában

    http://rejtelyekszigete.com/ufo-k-es-foldonkivuliek/haromszog-alaku-objektumot-videoztak-indiaban/

    VálaszTörlés
  11. Több mint 60 iskolás gyerek volt szemtanúja nem emberi lények és egy nagy űrhajó landolásának

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/04/tobb-mint-60-iskolas-gyerek-volt.html#.VSjL-vmsWkU

    VálaszTörlés
  12. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  13. Egy érdekes csoportosítás :


    1.
    A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2015. Április 7.
    Sheldan Nidle által
    (a Galaktikus Föderációval való közvetlen összeköttetésen keresztül)
    6 Caban, 15 Mac, 11 Ik

    www.foldimennyorszag.hu/CA0016E4-D80A-43AB-920F-5F225D302A8D.html


    2.
    Egy amerikai katona szívszaggató Wikileaks videón mutatja be a valóságot

    ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/04/egy-amerikai-katona-szivszaggato.html#.VSpRRfmsWkU


    3.
    Nem törődni azzal, hogy mi történik

    rejtelyekszigete.com/nezopont/nem-torodni-azzal-hogy-mi-tortenik/

    VálaszTörlés
  14. DRUNVALO MELCHIZEDEK: A SZERETET A VÁLASZ

    www.fenyorveny.hu/2015/04/drunvalo-melchizedek-szeretet-valasz.html

    VálaszTörlés
  15. Alcyon-Plejádok 26/2. Az MK Ultra Hollywoodban, szubliminális manipuláció és balesetek

    https://www.youtube.com/watch?v=5OjScx6skMw

    VálaszTörlés
  16. 74 NASA tudóst, mérnököt és orvost öltek meg az elmúlt két évben - Mi folyik a színfalak mögött?

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/04/74-nasa-tudost-mernokot-es-orvost-oltek.html#.VS2BWvmsWkU

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vaj´, hogy lettél nagysanyi-ból kispista? :))))
      Má´ bocsesz, de az agymenés kezelhetö, ...csak akarni kell!

      Törlés
  17. @ Kispista @ Arra szeretnélek megkérni, hogy mivel ez egy blog és egy-egy cikkhez kapcsolódó eszmecserének teret adó fórum, ezért INKÁBB saját véleményeidet és saját gondolataidat oszd meg velünk , NEM PEDIG LINKEKET ! Főleg nem az ilyen plejádos, újvilágtudatos, alcyonos, fulfordos, Ashtar-kapitányos meséket, mert ezekkel úgysem lehet mit kezdeni ! Az ilyen elbeszélések gyűjtőhelye sem ez a blog....

    Köszönöm ! :)

    VálaszTörlés
  18. Dennis Blair, az Amerikai Nemzeti Hírszerzés egykori igazgatója japán gengsztereknek dolgozik

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/04/dennis-blair-az-amerikai-nemzeti.html#.VS9oIvmsWLU

    VálaszTörlés
  19. "Amikor egy falevél lehull a fáról, vajon úgy érzi-e, hogy legyőzte a hideg? A fa azt mondja a levélnek: "Ez az élet körforgása.Talán azt hiszed, hogy meghalsz, de valójában bennem élsz tovább. Neked köszönhetem, hogy élek, hiszen általad lélegeztem. Azt is neked köszönhetem, hogy szerettek, mert árnyékot tudtam adni a fáradt vándornak. A te nedved az én nedvem: mi egyek vagyunk." Ha egy ember évekig készül rá, hogy megmássza a világ legmagasabb hegyét, és amikor odaér, kitör a vihar, vajon úgy érzi-e, hogy vereséget szenvedett? Azt mondja a hegynek: "Most nem akarsz engem, de majd megváltozik az időjárás, és egy napon
    fölmászom a csúcsodra. Addig meg itt vársz rám." Az ifjú, akit visszautasít az első szerelme, kijelentheti-e, hogy a szerelem nem létezik? Azt mondja magában: "Majd találok valakit, aki megérti, mit érzek. És életem végéig boldog leszek." A természet körforgásában nem létezik sem győzelem, sem vereség. Csak a mozgás létezik.
    A tél harcol az egyeduralomért, de végül el kell fogadnia a tavasz győzelmét, amely virágokat és
    vidámságot hoz. A forró nyár örökké akar tartani, mert meg van győződve róla, hogya meleg jót tesz a földnek. De bele kell törődnie, hogy átveszi a helyét az ősz, ami enyhülést hoz az élőlények számára. A gazella megeszi a füvet, őt viszont felfalja az oroszlán. Nem arról van szó, hogy ki az erősebb, hanem arról, hogy Isten megmutatja a halál és a feltámadás körforgását. És ebben a körforgásban nincsenek győztesek és vesztesek: csak állomások, amelyek egymást követik. Az ember szíve akkor lesz szabad, amikor ezt megérti. Fogadd hát el ezt a ciklikusságot, ne méricskéld a nehéz pillanatokat, és ne hagyd, hogy becsapjanak a dicsőség pillanatai!
    Mindkettő elmúlik. Az egyik követi a másikat... Amikor a harcos ott áll az arénában - akár a saját akaratából, akár a sors szeszélyéből -, a lelke bízvást örömét lelheti az előtte álló küzdelemben. Hiszen ha megőrzi a becsületét és a méltóságát, hiába veszíti el a csatát, nem szenved vereséget, mert a lelke érintetlen marad.
    És senkit nem fog hibáztatni a történtekért. Amikor életében először szeretett, megértette, hogy a visszautasítás nem ölte meg benne a szeretet képességét. És ami érvényes a szeretetre, az a háborúzásra
    is érvényes. Egy csata elvesztése vagy bárminek az elvesztése, amit a tulajdonunknak vélünk, szomorú pillanatokat okoz. De amikor elmúlnak ezek a pillanatok, felfedezzük magunkban az ismeretlen erőt, amely
    meglep rninket és tiszteletet ébreszt önmagunk iránt. Körülnézünk, és azt mondjuk: "Túléltem." És
    örülünk a saját szavainknak. Akik pedig nem ismerik fel magukban ezt az erőt, azt mondják: .Vesztettem." És elszomorodnak. Mások, akik szenvednek a vereség től és a megalázó történetektől, amiket a győztesek terjesztenek róluk, bár hullajtanak néhány könnycseppet, mégsem sajnálják magukat. Tudják, hogya harc megszakadt, és pillanatnyilag ők vannak hátrányban. Hallgatják a szívverésüket. Észreveszik, hogy
    feszültek. Hogy félnek. De amikor számvetést készítenek az életükről, rádöbbennek, hogy bár rettegnek,
    a hit még mindig lángba borítja a lelküket és előre löki őket...A vereség a bátraké. Csak ők képesek méltósággal
    veszíteni és örömmel győzni. Nem azért vagyok itt, hogy elmondjam, a vereség az élet része: ezt mindannyian tudjuk. Csak a legyőzöttek ismerik a Szerelmet. Hiszen első csatáinkat a szerelem mezején vívjuk - és ilyenkor
    általában veszítünk. Azért vagyok itt, hogy elmondjam: vannak olyan emberek, akiket soha nem győztek le.
    Ök azok, akik soha nem is küzdöttek. EI tudták kerülni a sebeket, a megaláztatásokat, a kiszolgáltatottság érzését és azokat a pillanatokat, amikor a harcos kételkedik Isten létezésében...
    Jaj azoknak, akik soha nem vesztettek! Ök győztesek sem lesznek soha ebben az életben... " (Paulo Coelho)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Paulo Coelho"- magyar hangja ...hulivuli, ... de lehetnék én is! :)

      Már évek óta törpölök rajta, hogy miért is vannak az éleben fájdalmas dolgok? Sokáig nem értettem, hogy " -Miért pont én?" pedig a válasz kézenfekvö: MINDEN TÖRTÉNÉS A JAVUNKAT SZOLGÁLJA!

      A próbák, fájdalmak, szenvedés és a halál - bár szeretnénk elkerülni! - mégis az élet szerves velejárói a nagy körforgásnak! / Most vagyok túl egy fájdalmas fogászati kezelésen! :( /
      Azt hiszem nem vagyunk felkészülve ezekre az élethelyzetekre, nem erösítjük meg kellöen a lelkünket, nem készítlünk fel a MEGOLDÁS-ra. "Csak úgy beleesünk" a csalódásba, fájdalomba és legvégül a halálba!

      TABU-nak hisszük és úgy is kezeljük ezeket, NEM akarunk tudomást venni róluk mint, ha nem is léteznének, pedig ...!
      Az anyatejjel szívjuk magunkba ezeket a sztereotípiákat. Majd, jön az iskola/vallás és a napi rabszolgai robot. Nem hagy idöt, sem energiát, hogy szembenézzünk "félelmeinkkel". Az eredmény? Amikor bekövetkezik amitöl féltünk, kétségbe esünk, összeomlunk és értéktelenné válik minden ami eddig a fontos volt számunkra, ... megszünik - ha, csak idölegesen is - az élni akarásunk!
      Szabadulni, elköltözni, menekülni akarunk!

      Tudom, az életösztön és a boldogság utáni vágy hatalmas erö és sokszor felülírja a józan észt, de sok ember nulla lelki-immunitással akar élni/túlélni! Ez persze elegendö a vegetatív élethez, de ...sokan vagyunk akik ennél többet szeretnénk. Létünk lenyomatát otthagyni az univerzum szövetén!

      Úgy hiszem az ösök tudtak valamit amit mi babonának hiszünk amiröl kiderül, hogy olyan tudás/lelki világ ahova belépni eleddig érdektelennek tartottuk, ....és mégis, ... egyre többen megérjük, hogy ez a spirituális ébredés/növekedés/erösödés egyetlen forrása!

      Ha, megértjük és életünk részé tudjuk tenni, hogy a NAGY EGÉSZ RÉSZEI vagyunk és létünk nyomot hagy, újra generálja és visszatér ebbe - bár sosem veszett el, mert nem tud elveszni - az örök körforgásba. Akkor teljesedhet ki tudásunk és hitünk és élhetünk teljes(ebb) valódi életet!

      Törlés
  20. Aktuális hogy most egy másik nagy gondolkodótól is idézzünk, mégpedig O.V.-től:
    "Alaptörvényünk szellemében /sic/ újfent nyilvánvalóvá tesszük: a magyar zsidók közössége mindenkor számíthat Magyarország kormányának tiszteletére, barátságára, védelmére. A 20. század történelmi viharai és erkölcsi megrendülése után új alapokra helyezett magyar alkotmányos berendezkedés /sic/ garantálja, hogy a magyar zsidóság a magyar nemzet része. "
    Hűha, ezzel a hazugság-hülyeség-dömpinggel aztán van baj elég. Kezdjük azzal hogy nincs olyan hogy "magyar zsidó", mert csakis és kizárólag magyarországi zsidó van. Aki ugyanis közülük lélekminőségében már magyarrá vált - ennek konkrét, a szeretetelvűségen alapuló kritériumai vannak - az egész egyszerűen csak magyar. Nem lehet megkülönböztetni már a többi úgymond valódi magyartól. Ilyen zsidót azonban sajnos lámpással sem lehet találni - tehát nincs, nem létezik. A magyar nemzet része nyilvánvalóan csak magyar lélekminőségű ember lehet. Az pedig egyenesen nevetséges hogy egy az idegen országfoglalók ivadékaiból álló mindent bitorló maffia un. kormánya bármit is garantálni merészel bármilyen önmaga által kiötlött, úgymond "alkotmányos démonkráciára" hivatkozva. Ami egyedül számítana ebben a kérdésben az kizárólag a Teremtés garanciája lenne. Ezzel viszont a magyarországi/kárpát medencei zsidóság semmilyen tekintetben sem rendelkezik és soha nem is fog rendelkezni. Egy úrságot/országot ugyanis "teremtés-ügyileg" nem lehet csak úgy beszivárogva véglegesen elfoglalni, annak bennszülött lakosságát pedig prolongált igába hajtani, elüldözni vagy kiiktatni. Bitorolni egy ideig lehet dolgokat, de a gonoszságnak nincs "elévülési ideje" - azért valahol, valamikor, valaki előtt mindig felelni kell. MagyarORszág azaz MadárÚRság égi eredetű és még most is azok privilégiuma akik a Teremtőtől cirka 3 precessziónyi idővel ezelőtt kapták. Nonszensz hogy a Teremtő bármilyen népirtó parazita hódító mellé álljon. Ellenkezőleg, a szemtelen mindent szétverő bitorlást rövid úton megszünteti és ennek végrehajtó alanyait száműzi - jó esetben egyelőre még csak a Kárpát medencéből. Ehhez megvannak az emberei - pláne végidőben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kerion! A zsidók mint kiválaszott nemzet, arra voltak hivatva, hogy szellemileg vezéreljék a világot. De ehhez Jézusnak kellett volna alárendelődniük. Ergo maradt a materiális, anyagi vezetés erős "jangi" - luciferi hatószellemiséggel feltöltve.Ahogy a világban a zsidók, úgy az EU-ban a németek képviselik ezt a luciferi vonalat (sajnos). Nem lehet tőlük várni semmi jó szellemi inspirációt, hiszen, ahogy a zsidók, a németek is már csak anyagvezérelten működnek. A magyarok viszont rendelkeznek azzal a spirituális, immateriális, "jines" karakterrel, amitől a másik két nemzet elfordult. De vigyázat, semmi politika , mert Jobbik-Lmp-Fidesz-maszopos karakter ugyanazt a materiális vonalat képviseli, mint a fentiek.

      Törlés
    2. Először is zsidó nemzet nincs mert nincs úrsága/országa. Izrael nem úrság - nem égi eredetű, hanem egy földi tákolmány. Ráadásul maga a név az ősi magyaroktól lopott összetétel: IsRaÉl/Rá Is Él. Az meg hogy a zsidók "kiválasztottnak" tartják magukat az égvilágon semmit sem jelent. Semmiféle földi "szellemi vezérszerepet" nem kaptak soha senki valódi fentebb-valótól. Nincs olyan hogy zsidó és német "luciferi vonal". Ugyanis legkevésbé ők - a matériába feszt beágyazódott hamis lasvegasi "fényben" sertepertélők - hozzák a valódi fényt. Lucifer = Fényhozó. Az hogy a vaskorvégi sötétségbe történő fényhozást, a fényhozókat a 6alom "ördöginek" festi le megint csak egy hazugság és semmit sem jelent. A valódi magyar se nem jinges, se nem jangos, egész egyszerűen csak egy Tu/l/rul, a Te/l/j/es/út/ról lejött madár/madar/magyar. Egy skorpió-lényegű mérlegelő nyilas/kentaur/centaur/10-es úr/nő/ > tehát EGY/1. Eredetileg nincs benne 2ősség csak az 1ség. A földi 2ősségből való mindenkori főnix-madaras feltámadása után a Teremtő/Teremtés táltos-avatárjaként létezik tovább a Földön. Feladata hogy egy precessziós korszakváltás alkalmával átvezesse népét és az emberiséget - akit csak lehet - az un. aranykorba.

      Törlés
    3. A Halak korszak kettősségében Jézus egy olyan ellenpólust képviselt, mely mind a mai napig hat, és aki ez ellen dolgozik, az önmaga ellen dolgozik.. Bár a nagy hal felfalja a kicsit ebben a földi,kegyetlen világban, a szintén hal szimbólumú , de egészen másként ható jézusi minőség is egyre jobban teret nyer abban, aki ezt a szellemi pólust beengedi létterébe, hiszen nem látható módon jön el, hanem az őt befogadó emberben bontakozik ki, és teszi termékennyé, ahogy a vőlegény a menyasszonyt. A zsidók hatalmas lépést tehettek volna meg akkor, ha ezt a szellemiséget befogadják.Mivel nem tették, szétszórattak. Az, hogy a Gondviselő hagyta, hogy erővel egyesítsék magukat a zsidók, csak egy nagy ismétlő tanulóleckét kínál fel a számukra, de nincs ez másként a a németeknél sem.

      Törlés
    4. Nagy valoszinuséggel azért vagy te ennyire sötét Kerion, mert Lucifertol kaptad a fényedet.

      Lucifer latinul - "fény hordozoja", Isten fényének hordozoja volt egészen addig, amig el nem bukott, és ki nem lett ebrudalva a mennybol az ot követo mas, Isten ellen fellazadt gonosz angyalokkal együtt.
      A Szentirasbol ugy tunik, hogy Isten vilagokat atfogo teremtmény-birodalma tartomanyok sokasagara van felosztva, amelyeknek anyagi és szellemi igazgatasa egy-egy kijelölt angyali fejedelemre, mint Isten helytartojara van bizva. Pal apostol (Ujszövetség) beszél "kiralyi székekrol, uralmakrol, fejedelemségekrol és hatalmassagokrol", mégpedig nemcsak a lathato, hanem a lathatatlan vilagban is.
      Kellett tehat lennie a teremtést megelozo örökkévalosagban egy pillanatnak, amikor Istennek egy fejedelme felmondta a hubéri kötelezettséget a Magassagosnak, ami altal "Lucifer"-bol, az Isten dicsosége fényének hordozojabol [Isten "ellenfele"(héberül "Satan")] és szentjeinek (az Istenben hivoknek ) "ragalmazoja" (görögül "Diabolos" -> ördög) lett. Ebbol indult ki a vilagegyetem hatalmas aranyu kettészakadasa, és ettol kezdve Isten vilagbirodalmaval szemben all a gonosznak (Satannak) megszervezett ellenbirodalma (Maté 12:26). A Satannak, mint uralkodonak ugyancsak vannak fejedelmei és hatalmassagai (Daniel 10:13-20; Efézus 6:12). Isten orszagaval folytatott küzdelme ettol kezdve a Szentiras egyetemes történetének fo témaja és tartalma.

      Törlés
    5. Szia Ria!

      Látom ismét megújult erövel teszed helyre Kerion-t (is)! :) Bízvást ezek után Kerion már zsákba öltözve por isa hamuban fog lábaid elött esdekelni, hogy krisztálytiszta lelki csillogásodból parányit is kapjon! :)))

      Sokszor - nem csak én! - mondtuk, hogy Kedves Ria a benned futó program erösen trójai fertözött soft ware.
      A Forrás ugyan tiszta, de akiknek védeni, óvni és a szomjúhozókat kielégíteni lett volna tisztük, pont "azok" mérgezték/szennyezték be. Hígították, loptak hozzá, kihagytak, félre fordítottak és ki tudja mi-mindent tettek, hogy 2D világukat uralni tudják!
      Persze, ez Neked még mondani sem szabad, mert már nem tudsz analitikusan/elfogulatlanul gondolkodni! Bezártad magad - és erre ösztönzöl mindenkit - egy "börtönbe" és azt hírdeted, hogy a rács amit látsz az a világot zárta be, s nem téged!
      Sajna, mi néhányan lelki klausztrofóbiásak vagyunk és ebben ösiségünk még megmaradt szikrája a ludas!
      Egy madarat lehet kalitkában=börtönben tartani, de csak egyszer nyisd ki az ajtaját, meglátod, hogy "nem felejtett el REPÜLNI"!
      Ilyenek a SZÈL/FÈNY FIAI is! :)

      Törlés
    6. Vagyis egyetértesz azzal Erik, hogy Lucifer a fényhordozo? Ezenkivül bolcsebb dolog volna részedrol, ha nem allandoan a személyemmel foglalkoznal, hanem az Igazsaggal. Ez inkabb hasznara valna az itt lévoknek.

      Törlés
    7. Lucifer=Fényhordozó, ... mi ennek a jelentösége? Ez tény! ...és?
      A személyed és hited nagyon is jellegzetes, ettöl vagy Te Ria! Mi ebben a paradoxon?

      A stílusod és az agilitásod viszont hagy némi kivánni valót maga után!
      Egy szemléltetéssel élve: Te is áhitattal és titkos vággyal nézed azokat akik szabadon repülnek/gondolkodnak, de Te sose próbálnád, mert "gyökereid" nem engednek! Inkább megteszel mindent, hogy magadnak és másoknak is bemagyarázd miért "helytelen" a repülés!
      Remélem, nem voltam túl bonyolult!

      Törlés
    8. Az, hogy az ember az idők "elején" olyan fényt szopott be, amit nem kellett volna, arra predesztinálta, hogy ezt a fénnyel együtt éljen, megszenvedje, nemesítse, de egyúttal ki is ismerje magát belőle.A Földanya is vágyik rá hogy Nappá váljon, de ez csak fokozatosan, csakis a mérték elve szerint mehet végbe. A mai ember gyökérproblémája is az, hogy ezt a hamis fényt még jobban befogadta, még alkalmasabbá tette az együttélést vele. János a Jelenések könyvében nem véletlenül írja, hjogy "neki hatalom adatott" erre az utolsó időre, de ezt nem a Teremtőtől kapta, hanem az emberektől, kik még mélyebb szinten befogadták, még jobban magukba szívták. Ergo a földön élő sok száz inkarnációt eltöltő lélek nagyobbik része még mindig rendkívül beteg - nyitott kapu e hatásokkal szemben. A szétválasztódás is megtörténik, de ezt sem a Teremtő viszi véghez, hanem maguk az emberek, kik koncentrált csoportosulásokat hoznak létre, szellemiségük és fokozatuk, bukottságuk függvényében. Lehet szabadon repülni, gondolkodni , érezni, hiszen ez a hely erre alkalmas kísérleti terep. De az a fajta önmegváltás, halhatatlanná válás, ami jelenleg elönti a kollektív tudatot, nem lehetséges, mert igazi tudáshoz és bölcsességhez jutni csakis az önzetlen szeretet útján járva lehet. És a korlátok között megtanulni azt, hogy elégedett legyen mindenkor az ember azzal, amit a Gondviselés juttat neki, hiszen a rosszul értelmezett szabadságvágy, szellemi és anyagi törtetés, hamis "Nap" utáni rohanás levetkőzése egyben a legnagyobb próbája is mindenkinek. És ha ebben elbukik, ugyanazt ismétli meg amit az idők kezdete előtt.

      Törlés
    9. Ahogy elnézem Erik, te mar a masodik vagy az itteniek közül, akiknek a szemét elvakította Lucifer fénye. Na de; legyen ez mar a te dolgod.

      A bűn a Satan sötét tagadasa minden valodi élettel szemben. Minden maradando értéket meg akar semmisíteni és el akar pusztítani. Azt az embert, aki megadja magat neki (ahogyan te is teszed, ezaltal önként vonulsz be abba a bizonyos börtönbe), a mulandosagnak adja martalékul sőt, a testi, szellemi, az örök halalnak szolgaltatja ki. A bűn arra törekszik, hogy az emberre pusztulast hozzon, örökre szolgasagba és romlasba taszítsa.
      Az ember börtönben születik meg mar eleve, ezért nem kell, hogy valakit én "ösztönözzek" arra, hogy oda bezarja magat, sőt inkabb éppen arra ösztönzöm oket, hogy vegyék észre miben vannak és az abbol valo szabadulast hirdetem. Az ember, mint egy elbukott és tronjatol megfosztott kiralyi nemzetség tagja (Isten eredetileg uralkodasra rendelte az embert), létének kezdetétol a Gonosz atka alatt all. Igaz, hogy élvez bizonyos szabadsagot. Nem kell minden őt megközelitő bűnnek aldozataul esnie. Habar megtarthatja szabadsagat a bűnben és a bűn alatt, de mégsem szabad a bűntől. Börtönének körén belül csak viszonylagos szabadsagot élvez. Ebben a börtönben bizonyos mértékben kikereshet maganak egy olyan helyet, ahol letelepedhet, (és balga modon ezt szarnyalo szabadsagnak, repülésnek nevezi), de a börtöne ajtajat felszakítani nem képes. Ezt csak Egy tudja megtenni! Jézus Krisztus, a Szent! Ő, ami a maga személyét illeti, a bűnön kivül all, s így most mindenkit meg tud szabadítani, aki a bűnben van, ha engedi is magat Krisztus altal megszabadítani.
      Es a szabadsagnak ezzel az ajandékaval Jézus Krisztus egybeköti az örök élet ajandékat. Az igazi keresztyénség tehat, mulhatatlan értéket ad inkabb, minthogy valakit is börtönbe akarna zarni, önmagat pedig végképp nem zarta oda, ami azért is lehetetlenség, mert abban az esetben a benne élo Krisztus is ott volna vele együtt... a börtönben. Eppen hogy az igaz keresztyén hívok tudnak igazan repülni, mert megszabadultak a Satan rab igajabol, ellentétben azokkal, akik még mindig a Satan fogsagaban nyögnek mind ezideig.
      (Mellesleg; akit csak megtalaltal itt tegnap, abba mindenkibe belekötöttél. Ezzel hogy vagy? A szálka és gerenda esetét biztosan ismered...)

      Törlés
  21. Szegény Ria, azért még így - állandóan ellenem-menetelve - is számíthatsz rám: fenntartok Neked egy helyet a bárkán.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A te barkad mar nagyon süllyedoben van, kösz nem kérek belole.

      Törlés
    2. Ria, mint oly sokszor most is tévedsz, mert ez a BÁRKA nem hogy süllyedőben nincs, de éppen most van /ki/épülőben. DE nem Kanadában vagy az USA-ban ahol sertepertélsz, hanem éppenséggel Európa szívében a Kárpát medencében.

      Törlés
  22. Ria!

    Látom a mantráidból nem fogysz ki soha!

    Tudod, azt nem értem, hogy:
    1. hogyan lehet örök élet amikor a lélek - szerintetek keresztények szerint - halhatatlan???
    2. hogyan lehet, hogy szinte minden keresztény(?) foggal-körömmel védi, szajkózza és vérben forgó szemmel hírdeti egy olyan (szedett-vedett)nép történelmét amit nyílvánvalóan hamisítottak, elferdítettek és egyetlen célból terjesztettek : isteni felhatalmazást lobogtatva leigázni az emberiséget! ... nem ismerös ez valahonnan? hollókamu(!?)
    3. hogyan lehetséges, hogy a magyar östörténelmet nem ismeritek és egy jottányit sem tesztek, hogy megismerjétek? Féltek, hogy kiderül az igazság?
    4. hogyan lehetséges, hogy a judejó-álkereszténységet hatalmas vehemenciával védik és támogatjátok? Holott bizonyított, hogy SEMMI köze a krisztusi kereszténységhez. Viszont - kisebb megszakítással /Jézus ideje/ - jogfolytonosságot mutat isten átkainak világhódító eszmerendszerével!
    5. s végül : hogy nem nyílik meg a föld és szakad le az ég azokra akik a vérbünös vallással bárminemü kapcsolatot/támogatást tart fenn? KÖZÖSSÉGI FELEÖSSÉG VÁLLALÁS! Ismered, mit jelent?

    Arról, már nem is beszélnék, hogy Lucifer/Fényhordozót összemosod Sátánnal és beteges lázálmaidat meggondolás nélkül szórod! Nem, hogy kritikát nem türsz, de még a józan ész nyakát is kitekered, csak "szalma és pozdorjából épített" hitedet/hiszékenységedet bizonyítsd!
    Az Igaz Isten mentsen meg az olyan mennyországtól(!?) ahol ilyen hiszékeny-hívök vannak!

    U.i.
    Ne érezz leküzdhetetlen kényszert a válaszadásra, ... csak gondolkozz el a kérdéseken!

    Áldott napot, minden tiszta szívünek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Okay Erik, nem érzek "leküzdhetetlen kényszert a válaszadásra" mar csak azért sem, mert az elmult 2-3 év alatt kis millioszor megvalaszoltunk mar a fenti kérdéseidre ezen az oldalon masoknak.
      Ha pedig azt irod, hogy: "Tudod, azt nem értem, hogy...", akkor talan neked kellene elgondolkodnod a feltett kérdéseken ugyanis, mi hivok mar régen tul vagyunk ezen és a helyes valaszaink is megvannak rá.

      Törlés