2015. március 16., hétfő

Az elrejtett ősi tudásról és az emberiségről üzen Jupiter Felemelkedése - Elemzés ébredőknek


Az az igazság, hogy amikor kértétek tőlem itt, hogy elemezzem a Jupiter Felemelkedése és az ősi tudás kapcsolata témát, akkor még magam sem gondoltam, hogy ennyi mindenre fogok bukkanni és tényleg minden összefügg mindennel..... Majd a végére érve meglátjátok és remélem bennetek is lesznek kérdések vagy olyan válaszok, amikre én nem is gondoltam...Bár cikket kezdtem el írni erről, de úgy éreztem közben, akár könyvet is lehetne lassan... (Kérlek benneteket, hogy a befektetett munkát és tudást tartsátok tiszteletben azzal, hogy ha másoljátok a cikket, a VilagHelyzete blogot, mint forrást, szerzőt megjelölitek....Köszönöm, SBG Buddha)

Természetesen a széles közönség számára a Jupiter Felemelkedése ("Jupiter Ascending") című film csak egy újabb átlagos sci-fi. Akik viszont azért várták ezt a filmet évek óta, mert tudták, hogy a Wachowski-testvérek készítik el, ők (a Matrix és a V, mint Vendetta után) egyetlen kivételes szempont miatt okkal várták: a rejtett üzenetek és a belecsempészett ősi tudásra utaló momentumok miatt, hiszen elmondható, hogy a Lana és Andy Wachowski ebben (valami miatt) nagyon bennfentesek és rendre 'beletrafálnak' olyan dolgokba, amikről igazán mély tudást és információt csak a beavatottak szintjén lehet szerezni. 

Nyilván a közönség számára ebből ők is csak a felszínt mutatják meg, hiszen az átlagember még ezt a szintet is csak nehezen vagy sehogy nem tudja feldolgozni és szintetizálni meglévő tudásához (ami ilyen téren -már elnézést, de - általában a zéróval egyenlő...). Ezért sokan legyintenek, hogy ez csak film, mese...(persze egy idő után gyanúsnak kellene már lenni, hogy minden hasonló filmben ugyanezek az utalások rendre előjönnek - de erről később...) Igyekszem majd úgy írni róla, hogy ne spoilerezzek és bárki nyugodtan olvashassa el a cikket még a film megnézése előtt, bár tudom, hogy sokan már láttátok.

Mindenesetre nekünk érdemes sokkal szemfülesebben figyelni és a részletek mögé nézni, ha valaki tudja, hogy nem csak egy szimpla szórakoztatásra készült filmről van szó. Márpedig ez nem az ! 

Elsőre a trailer megtekintéséből is látszik, hogy a film az emberiség teremtésének és az idegen civilizációk beavatkozásának hatásait, kapcsolatait feszegeti; beleszőve a jelenlegi világ irányításának kérdéseit is és vegyítve egy csepp jövőre utaló transzhumanizmus eszméivel, amit az NWO alakjai annyira szeretnének megvalósítani....


Már a címben szereplő "Ascending" - Felemelkedés szó is egyszerre utal a hatalom csúcsára kerülésre, illetve az ott lévő "személyekre"
(szándékosan nem embereket írtam), másrészt a 'new age'-es felhangokkal rendelkező, (de mára eléggé eltorzított) emberi spirituális emelkedés lehetőségére: mi lenne például, ha olyan képességeinket is ki tudnánk használni, amik eddig blokkolva voltak.... (pl. Lucy c. film)


Valahogy Jupiter Felemelkedése is (minden bizonnyal okkal) arra a teóriára épül, melynek főbb pillérei, hogy az emberiséget valamikor az ősi időkben géntechnológia segítségével hozták létre (égi szekereiken) a Földre érkező istenek, fejlett fajok (akár nephilimeknek, akár isteneknek, angyaloknak, bukott angyaloknak, anunnakiknak nevezzük őket és leszármazottaikat) ! 

Az ősi sumér, egyiptomi, babiloniai szövegek, de még a meghamisított és átszerkesztett mai Biblia is okkal említik őket. Kíváncsi vagyok arra, vajon a tudomány mikor hozza nyilvánosságra azt az evidens tényt, hogy az emberi DNS-ben idegen eredetű és nem evolúciós szekvenciák vannak ! Sokáig titkolni nem lehet már és nem maradhat kizárólag a "beavatottak" tudása sem ! 

De erre és a bizonyítékokra a film után a cikk második felében fogok kitérni.....


Figyelmeteket felhívom arra, hogy senkit ne tévesszen meg az, hogy legtöbbször szándékosan "gagyi köntösbe" és akciófilm / sci-fi történet mögé rejtik el a mondanivalót, mert közben a párbeszédek és az elbeszélő részek szövege nagyon sok lényegi elemet tartalmaz.  
A kerettörténetről és magáról a szereplőkről is csak olyan szempontból szeretnék majd beszélni, amire a Wachowski-testvérek is hangsúlyt helyeztek. A megjelenő fajok kavalkádja sem fontos, az elnevezések viszont annál inkábbŐRZŐK
Szándékosan zavaros a különböző "családok" és fajok megjelenítése - viszont utal egy lényeges elemre (!):

a Földet nem egyetlen emberi faj népesítette be anno - amikor eltérő idegen civilizációk érkeztek a Földre - vagyis amikor saját képmásukra létrehozták az embert, hanem "az isteni" gének és az "égi atyák" génjei több eltérő mentalitású, tulajdonságú emberi fajt eredményeztek ! (nem rasszokról beszélek! - ezen a vonalon gondolkodjatok el és kutassatok majd - SBG Buddha megj. VilagHelyzete)


Ezek a kifejezések az Illuminati által gyártott filmekben mindig okkal jelennek meg Enoch könyvéhez hasonlóan, ahol úgy írják le, hogy angyalok egy csoportja - nevezhetjük őket igen, Őrzőknek vagy Figyelőknek (=The Watchers / Grigori, akiknek akiknek Azazel vagy Semyazza parancsol). Az istenek fiai szerelembe estek a halandó emberek lányaival és létrehoztak egy új fajt, ők voltak a Nephilimek, akiket sokszor pusztító fajként, óriásokként emlegetnek. A Grigori-k olyan első lények voltak, akik a sötétséghez voltak láncolva (mint a vámpírok).
A tridenti zsinat – 1545-1563 – az Énok könyve szövegét apokrif iratnak nyilvánította, ezért a Biblia Énokot ma is szinte kizárólag héber pátriárkaként ábrázolja, aki tanúja volt a lázadó angyalok bukásának.

 
/ Enoch könyve a történelem előtti időkbe nyúlik vissza, valóságos űrháborúkról beszél, sokak szerint pedig minden egyes mozzanata párhuzamba vonható a földönkívüliek látogatásával. A leírás Énok elrablásával kezdődik, melyet azok vittek végbe, akiket ő maga angyaloknak nevez, majd maga az Urak Ura árulja el neki a teremtés titkait. A könyv a Genezis hatodik fejezetétől indul: azt állítja, hogy Jared, Énok apjának idején kétszáz, Őrzőnek nevezett lázadó angyal érkezett a Hermon-hegy több mint háromezer méter magas csúcsára, hogy előkészüljön a leszállásra és az emberi fajjal való keveredésre. A lázadó angyalok megtanították a férfiaknak a fegyverek készítésének művészetét, a fémek öntését, az asszonyoknak a díszítések viselését és a szépítkezést, valamint felfedték az embereknek a boszorkányságot és a szertartásos varázslást.
Az ember ily módon kilépett az ősi törzsi kultúrából, egy fejlettebb kultúra pedig megtanította neki a csillagászat, az asztrológia, a meteorológia, a Nap, a Hold és a Föld titkainak tanulmányozását is. /


Angyalok, arkangyalok, félistenek egyáltalán nem véletlenül jelennek meg minden mitológiában, a Föld bármely pontján kialakult civilizációban... görögök, maják, aztékok, skandináv miotológia, sumér civilizáció és Babilon...Ilyen félistenek Achilles, Hercules, Theseus....



Hogyan is kapcsolódik mindez Jupiterhez ?

Nos a film önmagában szintén ehhez hasonló félistenek harca, az uralkodó Balem (Zeus) és a forradalmi lázadó Jupiter (Prometheus) küzdelmén keresztül. A görög istenek futurisztikus egymás elleni harcát láthatjuk, akár csak a Thor-ban....

De miért is érdekes Jupiter személye és az ő felemelkedése ? 
Mint pogány istenség, Jupiter egy időben összekapcsolódott az antikrisztus (nagyon sokszor szándékosan vagy tudatlanul félreértelmezett) személyével.

Például IV.Antiochus Epiphanes (i.e 175-164) volt a Selucid (szeleukida) birodalom 8. uralkodója. Ő adta saját magának az "Epihanes" = "látható isten" elnevezést. Ő úgy viselkedett és cselekedett, mintha Ő lenne Jupiter. Az emberek "Epimanes"-nek nevezték, melynek jelentése "Az Őrült"... Erőszakkal lépett fel már akkoriban is a zsidók ellen, ki akarta pusztítani őket és vallásukat is....I.e.178-ban Jeruzsálemet is elpusztította, mindezek vezettek később a makkabeus lázadáshoz.... Nem akarok unalmas részletekbe belemenni, ezért hagyjuk most ezt a történelmi vonalat....


Mindössze egy momentumot emelnék ki: Ez azért érdekes, mert az emberiség bölcsőjéről beszélünk, arról a területről, mely a sumér birodalomnak és Babilóniának is teret adott. Ha röviden akarnék fogalmazni, "minden itt kezdődött" .... 

Térjünk vissza röviden a fő vonalhoz: A főszereplő Mila Kunis (Jupiter Jones) petesejtjét eladni készülő lányra rátámadnak az Őrzők, de megmenti Caine Wise (félig ember, félig farkas genetikával létrehozott katona). Ő vezeti be és világít rá a valóságra, ami láthatatlan Jupiter és a többi ember számára is a Föld nevű bolygón, mely része egy nagyobb egésznek (egy hatalmas birodalomnak, üzletnek, az Irányítók által leosztott terepnek. (kicsit a Matrixra emlékeztet) 

Itt kezdődik a konfliktus a főszereplő és az ABRAXAS (Abrasax) ház között, mely az egyik legerőteljesebb dinasztia az egész univerzumban. 3 ággal és örökössel Kalique, Titus, Lord Balem....versengenek a hatalomért és egész bolygórendszereket tartanak kontroll és irányítás alatt. 


A Föld természetét és jellegét Caine Wise fedi fel Jupiternek: 
"A ti bolygótokon az Abraxas ház ültette el a magot és hozta létre az embereket 100 ezer évvel ezelőtt." 
Itt észre lehet venni némi párhuzamot a Penge trilógiával, ami csak elsőre vámpíros sztori és egyébként Neil Shusterman írt (Unwind). Itt embereket aknáznak ki, kémiailag tartanak kómában és tudatlanságban, a vérüket használják éveken át, anélkül, hogy az emberek tudatára ébrednének annak, milyen szerepet játszanak a rendszerben. Az uralkodó osztály legfőbb célja a halhatatlanság elérése.
Az Abrasax levadássza az embereket, fogva tartja és kinyeri a DNS-ből az esszenciát, melynek felhasználásával a saját életüket hosszabbítják akár több ezer évre is ! 



Jupiter Jones kap egy leegyszerűsített és kvázi elitista magyarázatot Kalique-tól: 
"A ti Földetek egy nagyon hatalmas üzletnek egy nagyon apró része".
"Jelenleg Balem van megbízva a Föld irányításával. Amikor kinyilvánítod, a Föld hozzád fog tartozni."

Itt jön a nagyobb konfliktus a filmben: a belső hatalmi harcok felerősödnek az Abrasax testvérek között a Földért vívott háborúban.
Bevallom engem sokkolt kicsit (és jelzőfényként villog), hogy a filmben is ugyanazt a kifejezést hallani újra csak, amit az Illuminati berkein belül is előszeretettel használnak ( - már a kutatásaim kezdetén én is így hallottam - ) ...., amit ha elérkezik az idő, végre fognak hajtani: "ARATÁS".

Aminek időnként meg kell történnie....és már párszor meg is történt az emberiség ősi történelmében is....(A Burok c. Stephanie Meyer filmben a Földre érkező, az emberek feletti irányítást teljesen átvevő idegenek szintén ugyanezt a kifejezést használják). Időnként le kell aratni, le kell fölözni az emberiséget, másként elszaporodik, feléli tartalékait és elkezdi fenyegetni magának a kontrollnak és irányításnak a fenntarthatóságát. Másrészt (a filmben) az emberekből és a DNS-ből nyernek ki ők is olyan anyagokat, melyek a saját életük fenntartásához és főleg meghosszabbításához szükséges.  


Aztán újabb érdekes részletek derülnek ki, amikor Stinger Apini, a Sean Bean által alakított karakter (Cane Wise kollégája) mesél az Abrasax Industries ténykedéseiről: a Föld bolygóról és az emberiség eredetéről.

"Valójában az emberiség gyökerei, eredete egy másik bolygón volt, amit Horus-nak neveztek. Ti úgy tanultátok, hogy az emberiség szülőhelye, bölcsője a Föld, de valójában nem az ! "
Az Abrasax benépesít bolygókat, így le is arathatja..., az embereket is, hogy aztán kinyerje belőlük a kellő részt. Amikor az egyedek túlnépesednek, elkezdik az aratást. Ahogy Titus mondja: "Elkezdhetném már akár holnap is."   

Itt érdekes kombinációját találjuk a Malthusianizmusnak és a szociális darwinizmusnak (amit a velencei Giammaria Ortes talált ki, Thomas Malthus fejlesztette ki, majd napjainkban (1972-ben) a Római Klub aktualizált. / A növekedés korlátai c. könyvben a túlnépesedés veszélyéről és a természetes erőforrások feléléséről írnak. / És itt jön be a darwinista-eugenista rémisztő elem is, amit megannyi filmben láttunk már (Lopott idő, Elysium...stb) :
hogy bizonyos emberek, lények, kizárólagos kiválasztottak és kiváltságosok hozzájutnak a legértékesebb dolgokhoz..... (és itt most nem elsősorban kincsekre kell gondolni: soha nem az a lényeg az irányítók számára, hogy még több vagyonuk legyen - pénzük vagy aranyuk, hiszen ez csak egy eszköz, a hatalom és az irányítás, a kontroll fenntartására.)


A vezető elit "táplálása" és ennek az irányításnak a működése határozza meg a jelent és a jövőt, amiben az alsóbb osztályokat feláldozzák rendszeresen az Oligarchia és a Királyság oltárán.

Az egyik karakter Lord Balem Abrasax jól illusztrálja ezt a természetet és jellemet: Az Abrasax Industries irányítója a leggazdagabb és leghatalmasabb testvérei közül. Az ő szavai: 
"Egyesek élete mindig többet ér másokénál."

Ez hasonlít George Orwell - Állatfarm c. művében megfogalmazottakra, amikor Squeeler az uralkodó Napóleon malacnak mondja: "Minden állat egyenlő, de bizonyos állatok még egyenlőbbek másoknál, ez az állatizmus." Egy másik idézet is érzékelteti Balem kegyetlenségét: 
"Már holnap le fogom aratni a bolygót, mielőtt hagyom, hogy Ő elvegye tőlem. Én adom az életet, és én is veszem el azt."
- hasonlóan Robert Oppenheimer gondolkodásához, aki a Manhattan Project egyik atyja volt: 
"Mostanra én váltam a halállá, világok elpusztítójává, és az élet maga nem más, mint a felélés, a pusztítás."

Itt felderül előttünk Balem pszichopata természete, mely kicsit hasonlít a Matrixban Smith ügynökre, aki miközben Morpheust kínozza, az emberi fajt vírusnak, az erőforrások felélőjének, egy pusztító erőnek tartja.
Az Abrasax megfogalmaz egy nagyon fontos dolgot:
"Az egyetlen és legértékesebb dolog az Univerzumban nem az olaj, a gáz, az elektromosság, hanem az IDŐ."
Ez még érthető és egy hétköznapi ember számára is elfogadható alaptétel lenne... 
Viszont az elit válik a legagresszívabb parazitává, mely mások életén élősködve és energiáját elszívva jóval meghosszabbítja a sajátját.
Titus Abrasax is egy másik érdekes karakter: kétségbeesetten próbálja megszerezni a kontrollt bátyja Balem felett, házasságot kierőszakolva Jupiter Jones-szal, hogy a Föld felett megszerezze az irányítást, persze azzal a hátsó tervvel, hogy rögtön meg is ölné hitvesét. Ahogy Titus meg is jegyzi az esküvőn Jupiternek:
"A szerelemnek itt semmi jelentősége nincs, az csak egy állapot."

Ezt az álláspontot számtalanszor láttuk már réges-régen és ismerjük: a francia Mazarin, Richelieu bíboros, de Machiavellinél is, pláne népszerű az irodalomban és filmekben: Trónok Harca, házasság Cersei Lannister és Robert Baratheon király között; Sanza Stark és Tyrion lannister, Joffrey Baratheon és Margaery Thyrell; Khal Drogo és Daenerys Targaryen és a történelem ezernyi házassága mind csak néhány példa, ahogyan a legfelsőbb szinteken pusztán hatalmi célokra, szövetségek kötésére, megerősítésére vagy felbomlasztására használták a házasságokat a történelemben, a nemzetközi politikában. Nagyon jó alkotás a témáról Alison Weir: The Marriage Game c. műve, mely elemzi a Brit Arisztokrácia politikáját novellájában; vagy Mario Puzo The Family c. könyve a Borgia Dinasztiáról és belső harcaikról az itáliai és vatikáni arisztokráciáról.......
Szóval a Wachowski testvérek a Jupiter felemelkedésébe is tettek ebből az ősi robbanó koktélból.

Egy másik és talán legfontosabb momentum, ami az egész filmet behálózza (a Matrixhoz hasonlóan), hogy az emberiség titokban és teljesen láthatatlan módon mindenféle idegen (de Földön is élő) fajok ellenőrzése / irányítása alatt áll, akik mindent figyelnek és állandóan résen vannak - néha hagyják felemelkedni az emberiséget, aztán learatják vagy lerombolják - ahogy érdekük kívánja.



Fejlett technológiák - Halhatatlanság
Van egy újabb nagyon fontos jelenet a filmben, amit szeretnék kiemelni: 
Stinger Apini mutatja meg Jupiternek a technológia hihetetlenül fejlett előrehaladott használatát, amiről Jupiter is azt gondolja, hogy minden jóságát és áldását az egész emberi faj felemelkedésére lehetne felhasználni. El is mondja Apininek, aki úgy látja (a mi esetünkben is egy fontos és aktuális kérdés lenne !), hogy az emberiség jelenlegi állapotában egyszerűen nem érett meg erre !.......

Prometheus ellopta az istenektől a tüzet - a tudást - és az embereket megtanította sok mindenre,
pl. fémek és a földek megmunkálására, mindenféle művészetekre, más szóval magára a fejlődésre.... 


A dühös Zeusz emiatt az árulás miatt egy sziklához láncolja Prometheust és egy sast küld rá, mely minden reggel megeszi a máját. Genetikája miatt a sejtjei regenerálódnak és a máj mindig visszanő, így téve ki Prometheust örök szenvedésnek. Ez a Zeus Vs. Prometheus összecsapás jelenik meg Aeschylos Prometheus c. művében.

Jupiter, ahogy Prometheus is egyedüliként áll ki az emberiség védelmében, amikor Lord Balem erővel megpróbálja lemondatni a Földről és közli vele:
- "Ez a bolygó hozzám tartozik !"

- "Már többé nem !" - válaszolja Jupiter egy másodperc alatt ráébredve arra a felelősségre, hogy ha Ő nem teszi meg az Irányítás átvételét, akkor ezt senki más nem fogja megtenni és az ügy végleg elbukik.

Az ABRAXAS-ház nem kitaláció, történelmi gyökerei vannak 

Az ABRAXAS házat is érdemes megvizsgálni. Tekinthetnénk akár Olympus-háznak is, mint az Íliászban. A "halandók" figyelembe vétele teljesen hiányzik a hellén / görög isteneknél is, ha céljaik eléréséről van szó >> státuszuk / hatalmuk és az irányítás megszerzésére, fenntartására kirobbantják a trójai háborút azzal, hogy Paris elrabolja Menelaos hercegnőjét, Helenát.... - a történetet jól ismerjük... 

Ez hasonlóan megjelenik a filmben is Kalique magyarázatában, amikor a fent említett "aratásról" kérdezik: "Azt hallottam, hogy ők nem éreznek fájdalmat, high-tech humanoidok, melyek képesek magukat regenerálni és az elmúlt több ezer évben a transzhumanizmus gurujainak álma sokkal több lett egy embernél: egy hibrid, mely hús és technológia keverékeként az emberi képességeket eddig elképzelhetetlen szintekre képes fejleszteni."

Az Abraxas istenek elnevezés (Abraxas, Abraxis vagy latin Afipacrdl) az ősi Egyiptomból származik, a gnoszticizmus kezdetéről, mely számos gnosztikus tudásra és iratokra hatással volt. Az Abraxas jelentősége a görög, héber, latin, kelta okkult numerológiában is megjelenik. 
Az Abraxas eredeti görög nevének betűi együtt 365 -öt adnak ki: ABΣPΞ
A = 1, B = 2, Σ = 200, P = 100, Ξ = 60 = 365

A katolikus egyház egykori 'kezdeményének' alapítói, Irenaeus és Epiphanius is azt állították, hogy a világ és a 365 mennyország Abraxas dicsőségére lett megteremtve és Krisztust nem a világok teremtője, hanem maga Abraxas küldte a Földre, ahogy ezt Szent Jeromos írta  (c.347–September 30, 420). Szent Jeromos fordította héberről és görögről a Bibliát latinra - arra a 'körülbelüli' Bibliára, mely a köztudatban ma is él, de később még több szelektáláson és módosításon is átesett ....

Baszilidész pantheonjának egyik fő isteneként Abraxas történelmi kapcsolatban állt görög Aiónnal, az iráni Zurvan időistennel és Varunával, az indiai égistennel. Képét gyakran ábrázolták talizmánokon. Abraxasnak, az egy alakban összefonódó jó és gonosz istenségének szimbolikus jelentését helyezi előtérbe Carl Jung a Septem Sermones-ban és a regényíró Hermann Hesse a Demian című munkájában.
Abraxas, az istenség, akiben fellelhető mind az isteni, mind az ördögi, aki „gyönyör és borzalom, összekeverve férfi és nő, a legszentebb és a förtelmes egymásba szövődve” (Herman Hesse - Demian c. művéből)

Basilides is beszél Abraxas-ról ! Basilides "A Legnagyobb Isten" (De vir. ill. 21), "A Legmagasságosabb Isten" (Dial. adv. Lucif. 23), "A Mindenható Isten" (Comm. in Amos iii. 9), és "A Teremtő Isten" (Comm. in Nah. i. 11)

AB = "Abba" latinból és arámi nyelvből (Atya) 
RAX / REX = latinból király, uralkodó 
AS = valamiként funkcionáló 
"Uralkodik mint a mennyek és világok atyja"

Ezek az ősi szimbólumok: Abraxas és Baphomet is megjelennek Egyiptomban, pl. a Karnaki-Templomoknál (Amon-Ra). Az Abraxas istenség és Baphomet alakja - amit a templomos lovagok is tiszteltek és mai napig sokan nem is értik, illetve Luciferrel vagy magával a sátánnal tévesen azonosítják - nos ezek mind az eredeti gnosztikus Amon-Ra istennel állnak kapcsolatban. 

Jupiter - Amon tisztelete , aki Abraxas 

Több néven jelenik meg Jupiter: a görögök Zeusznak, az egyiptomiak Ozirisznak, a babiloniaiak Marduknak, a sumérok Nibirunak, az asszírok Adonnak v. Atennek nevezték. Az izraeliták Yahweh-ként (YHWH =Edonai vagy tertagrammatonnal helyettesítették), a vikingek Odinként nevezték... (a képen >>>)

Az Abraxas eredetű gnosztius vallás gyökereit Egyiptomban Thébában találjuk meg, ahol Jupiter uralkodott lent is és fent is: "As Above So Below - Amint Fent Úgy Lent Is" és 7 bolygó tartozott a fennhatósága alá. Thebes / Theba jelentése : ÍV (Ark) 


A fény városának (Luxor) legfőbb istensége Amon-Ra (vagy Jupiter-Amon) volt. Az el-'Amarna táblák szerint tisztelete a 18.dinasztia idején került bevezetésre. 
III.Ramszesz templomot épített Jupiter-Amon dicsőségére, mely előtt két hatalmas obeliszket helyeztek el.... Ezek egyike ma éppen Párizsban díszeleg azóta (természetesen okkal található ott.......) 




Amon (Amun) a rejtett istenség és a trónok ura. Abraxas ezt az istenséget reprezentálja az ábrázolásokon általában két irányba szarvakként kihajló kígyószerű lábakkal. 

Amikor ábrázolásokat keresünk Jupiter-Amon / Zeus-Amon kapcsán mindig ugyanolyanokat fogunk találni, ami nyilván nem véletlen, ahogy az egyiptomi hieroglif ábrázolások is okkal említik Baphomet-et ugyanúgy....

 
Jupiter - Amon               Zeus - Amon             Jupiter - Amon

Érdemes lenne egyszer azt is megvizsgálni, vajon Mózest miért ábrázolják mindig szintén szarvakkal ! 
 
Moses - Ammon                           Baphomet

Az már csak külön érdekesség, hogy az agyunkban található Ammon's Horn (Amon szarva) kis csikóhalszerű szerv a hippocampus is ugyenerre az isteni dologra utal...
Jupiter testvére volt Neptun (a görögöknél Poseidon) a tenger istene, akinek lovát nevezték Hippocampus-nak.....

 


Sokkoló történelmi bizonyítékok


Néha belegondolok, hogy mi, az igazságot kereső és kutató emberek mennyi mindent találnánk, ha egyszer közelébe kerülhetnénk az egykori Alexandriai könyvtár ősi idők és az ókor addig összegyűjtött tudását megőrző iratainak, tekercseinek....
Ha egyszer az az igazság a felszínre kerülne, azt hiszem a teljes emberi civilizáció berendezkedése változna meg a Föld nevű bolygón.

Pedig most is rendelkezésre állnak olyan megdöbbentő bizonyítékok, melyek sorsdöntő kérdéseket váltanának ki. De mivel nem illik bele a főáramú tudományba, így figyelmen kívül hagyják azokat !  


1. számú bizonyíték: Sumér Királyok listájának megtalálása Irak déli részén Mezopotámiában - Hogy miért fontos ez ? Mert olyan történelem előtti időkről beszél a kb. 4000 éves lelet, ami minden képzeletet felülmúl! 
A német-amerikai Hermann Hilprecht találta meg a 18db egyenként 8inch magas "követ" az 
1900-as évek elején Nippur városánál (óriási jelentősége van ennek a településnek a magyarság szempontjából is, de erről itt nem beszélhetek...Szerk.megj.) A 18 lelet között nincs két egyforma, kb. i.e 2017-1794 közötti Isin dinasztia idejében írhatták le.... A vízözön előtti időkről is árulkodnak. 1906-ban publikálta is felfedezését: (kapaszkodjatok meg!)

A sumér királyok listája és dinasztiái 241.000 évet ölelnek fel a történelemből !
A sumér királyok listája a legelső időkről, az egész királyság eredetéről beszél úgy, mint valami isteni beavatkozásról, mely szerint a királyság a mennyekből szállt alá. A korai dinasztiák és királyok a leírás szerint emberi ésszel felfoghatatlan ideig uralkodtak és voltak jelen. Ekkor Eridu volt a központ.
Alulim lett a király - aki 28.800 évig uralkodott !
Alaljar pedig 36.000 évig !
Az oxfordi Ashmolean Régészeti Múzeumban megtalálható a királyok listájának majdnem teljes másolata. "After the kingship descended from [the] heaven[s], the kingship was in Eridug. In Eridug, Alulim became king; he ruled for 28800 years. Alaljar ruled for 36000 years. 2 kings; they ruled for 64800 years."
Óriási jelentősége van ennek, mert 3000 évvel időszámítás előtti időkben írtak le olyan dolgokat, amik nagyon régmúltba mutatnak vissza.
Ebben az időben virágzó és gazdag városok voltak a Sumér Birodalomban: 
Kish, Erech, Ur,Sippar, Akshak, Larak, Nippur, Adab, Umma, Lagash, Bad-tibira, and Larsa.



"Írta Basilides Alexandriában, a városban, ahol Kelet Nyugattal találkozik"


Amikor folytattam tovább is kutatni a témában - ahogy a bevezetőben is írtam - magam is megrökönyödtem sokszor mennyire összefügg minden. Az Abraxas kifejezésre keresve találtam rá a pszichológia híres nagy alakjára: Carl JUNG-ra, aki ír erről egy híres művében. Már a címe is felkeltette az érdeklődésem: Septem sermones ad mortuos.  

Így kezdődik:  
 C. G. JUNG: Hét prédikáció halottaknak 
"Írta Basilides Alexandriában, a városban, ahol Kelet Nyugattal találkozik"
"A holtak visszatértek Jeruzsálemből, ahol nem találták meg, amit kerestek.
Bebocsáttatást kértek hozzám, s hogy tanítsam őket, én pedig ekképp tanítottam őket..."

a fenti írásomba visszaugorva mindent megértettem, amikor megláttam ezeket a sorokat és tudtam, hogy Jung sem véletlenül használta őket, tehát valószínűleg ő is titkok tudója volt: Basilides / Alexandria ... Végig Abraxas-ról és jelképes kódolt üzenetben beszél mindarról, AMI VAN....


"Isten és ördög teljességben-ürességben, nemzésben és rombolásban különböznek. Közös bennük, a Hatás. A Hatás köti össze őket. Ezért a Hatás fölötte áll mindkettejüknek, Isten Isten fölött, mert a Teljességet és az Ürességet egyesíti azok hatásában.
Ez egy olyan Isten, akiről nem tudtatok, mert az emberek elfelejtették őt. Mi őt az ő nevén nevezzük: Abraxas-nak. ő még kevésbé meghatározott, mint az Isten és az ördög. Hogy Istent tőle megkülönböztessük, Istent Helios-nak. vagy Napnak nevezzük.
Az Abraxas hatás, vele szemben nem áll semmi más, csak a nem-hatás, ezért ható természetét szabadon bontakoztatja ki. A nem-ható nincs és nem is áll ellen. Az Abraxas fölötte áll a Napnak és fölötte az ördögnek, ö a valószínűtlenül valószínű, a nem-hatóan ható."


"Az Abraxas hatalma kettős. Ti ezt azonban nem látjátok, mert a ti szemetekben megszűnik, ami ebben a hatalomban egymás ellen irányul."
"Isten a nap mögött lakik, az Ördög az éjszaka mögött. Amit Isten a fényből megszül, azt az ördög az Éjbe rántja. Az Abraxas azonban a világ, keletkezése-elmúlása maga. A Nap-Isten minden adománya mellé az ördög odahelyezi a maga átkát.
Minden, amit Istentől kértek, az ördögnek egy-egy cselekedetét hívja elő.
Minden, amit Nap-Istennel teremtetek, a hatás hatalmát adja az ördögnek.
Ez a félelmetes Abraxas."


Nos, hogy vajon miért éppen ebben az évben válik érdekessé Jupiter Prometheus vagy a tudás hordozóinak felemelkedése, netán a sokáig antikrisztusként kezelt pogány fényhozóval lehet kapcsolatban, ezt nem tudhatom, így minden csak találgatás és belemagyarázás  lehet részünkről, ezért ebbe már nem szeretnék belemenni, de egy érdekes tény megemlítésébe még igen:

2015 A fény városának, Luxornak, a Világosságnak és talán a "megvilágosodásnak" az éve lehetne vagy tán Lucifernek a fényhozónak szentelt esztendő? Ki tudja.......


Egy biztos : 2015-öt hivatalosan is a FÉNY ÉVÉNEK NYILVÁNÍTOTTÁK 
JUPITER TEMPLOMÁNAK SZIMBÓLUMÁVAL "természetesen" !
Így lesz kerek a mi történetünk is, amit igyekeztem gömbölyű egésszé formálni nektek és sok-sok gondolkodni és kutatni való morzsát elejteni számotokra.... 

....Jupiter felemelkedett 2015-ben....


És lehet valakik talán érzékelik a hasonlóságot is az ábrázolásban - ami biztos csak a véletlen műve szintén: úgy látszik a "tudást" és a "fényt hozó" szimbólum örök érvényű, 


A cikket írta, szerkesztette, kutatta : SBG Buddha - VilagHelyzete.com

Kapcsolódó cikkek: 
Miért vezet minden tudás THOT-hoz és miért is van "hermetikusan" elzárva - Thoth Smaragdtáblái
► Az emberiség valós származása mikor lesz nyílt titokból igazság?
► Ahol véget ér a valóság...ott kezdődik a hit ?... Az viszont kioltja a logikát....
► Az emberi faj eltitkolt történelme - Az emberiség eredete

(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com ◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: AlternatívHírek.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

49 megjegyzés:

  1. Laci, állak a földön. Minden elismerésem! Erről tényleg érdemes egy könyvet írnod, én bátorítalak rá. Számos nyugati nagynevű híres alter-igazságkutató a messzi messzeségben elbújhat e történelmi-szintetizáló-szimbolikus tudásod mögött.

    Kíváncsi lennék, mennyi baromarcú komment fog majd érkezni, és hány értelmes szívű ember veszi majd a fáradságot a közös altruista továbbépítkezésre.

    Nekem erről a 241.000 éves történelmi részről az jut elmémbe, hogy akkor nem vajon az egyetlen értelmes dolog az életünkben, hogy lelkünkben és a spirituális értelemben vett tudatossági szintünkben minél magasabbra fejlődjünk...

    Ha pusztulna is az embreriség, az is teljesen mindegy, mert a lelkek megfejlődték, amit megfejlődtek, egy másik bolygón folytatják, ahol abbahagyták: a technológiai-kulturális fejlettség teljesen érdektelen a legnagyobb szinten, mert ezektől függetlenül tudnak a lelkek fejlődni a feladataikban.
    De nem lesz pusztulás, az egyre több Forráslelkű/újlelkű/ET-lelkű és hibrid gyerek miatt. (lásd Mary Rodwell, Barbara Lamb)

    VálaszTörlés
  2. Nekem nagyon tetszik a reinkarnáció rész benne amikor az anyjuk szobrát nézik és az egész film Hős Útja üzenete: mindannyian királyi vér vagyunk. Ezért jön mostanában annyi ETI a Naprendszer közelébe: David Wilcock legújabb "intel"-jei szerint 200 Jupiter és Neptunusz méretű űrhajó érkezett a Naprendszer közelébe, totális zárlat van a rosszfiúk számára: se ki, se be.
    Ez a szerencsénk, hogy bármilyen sötétséget teremtenek itt a Földön és szárnyat adnak a halálnak (chemtrail, haarp), minden módon-minden irányból-minden módon mérgeznek, összehasonlíthatatlanul többen vannak a Fényt szolgáló ERŐK az Omniverzumban, mint a sötét erők: akik eleve csak limitált engedélyekkel rendelkeznek, hiszen a Forrás célja velük nem több, hogy kikényszerítsék a fejlődést.

    David Wilcock kapcsán fellelhető az a tudás, amit a filmben megpedzenek, hogy ha az asztrológiai képlet és a genetikai vonások extrém hasonlatosságot mutatnak, akkor annak a léleknek lehetősége van abba a testbe költözni következő leszületéséhez.

    A Hős Útja üzenet talán a legfontosabb minden filmben. Míg a zeneipart Laci jól bemutattad, hogy áthatja a sátánizmus, addig a filmipart rejtetten ennek ellentétje: egy kollektív "empowerment", a Joseph Campbell-i kutatások filmekre applikált változata. A The Hero's Journey-ről számos kutatás, rövidfilm, Finding Joe címen egy teljes estés film található. Minden kasszasiker filmnek ez az alapja, végtelen módon variálható, a nem ilyen filmszínházra szánt alkotások a 0. lépcső előtt esnek ki a szűrőn. Egyébként a jobb színházi darabokban is fellelhető, pl. A Padlás c. filmben (ahol szintén van túlvilági vonatkozás, a látóknak nagyon lelket felemelő vígjáték).
    Megjegyzés: A nagyon jól gondolkodó Elisabeth Sahtouris mostanában sajátos értelmezéssel piszkálja a Hős Útját, valójában amit javasol helyette, az maga is egy újabb spirál szint, egy következő Hős Útja.

    Érdekesség még az 55. másodpercben egy bolygó körüli gyűrűből kiemelkedő hajó is ( https://youtu.be/gyVaa6uRVuE?t=55s ), itt utalnék a Norman Bergrun által írt The Ringmakers of Saturn c. könyvre, melyet a NASA egyik volt csillagásza írt. Ő a gyűrűk teremtését figyelte meg (lásd Tolec: ezek fegyverek a tudatosság ellen), mások ill. a kettő nem zárja ki egymást, bányászati célt látnak bennük. (Norman viszont nem spekulált, hanem figyelte, ahogy hozódnak létre a gyűrűk, egy új gyűrűről régen a BBC is beszámolt)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem ez itt eléggé meg van "kavarva". Az én fejemben másfajta kép állt össze ezekröl s dolgokról.

    Zeus=Jupiter=Sátán
    Saturnus=Jahve
    Prométheus=Lucifer


    Akit bövebben érdekel:

    http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=146:2015-02-25-14-57-53

    VálaszTörlés
  4. „ a Földet nem egyetlen emberi faj népesítette be anno - amikor eltérő idegen civilizációk érkeztek a Földre - vagyis amikor saját képmásukra létrehozták az embert, hanem "az isteni" gének és az "égi atyák" génjei több eltérő mentalitású, tulajdonságú emberi fajt eredményeztek ! (nem rasszokról beszélek! - ezen a vonalon gondolkodjatok el és kutassatok majd - SBG Buddha megj. VilagHelyzete)

    Ha elkezdek gondolkozni és kutatgatni , abból nagy mítosztalanítás lesz, ugyanis ha visszamegyünk az időben, az emberek szinte állandóan ezeket az antromorf istenképeket építgették a saját képükre, másukra, , akik egymással szemben is „emberi” módra acsarkodtak, civakodtak, és a pórnépnek ezek kegyeit kellett elnyerniük, hogy békében, biztonságban élhessenek :))
    Antropomorf görög szó kombináció , az ember, "(ἄνθρωπος / Anthropos) és a" külső forma "(μορφή/ morphe).
    Szóval „emberi mentalitásból és tulajdonságok”-ból vezetni vissza a szálakat az eredethez, pláne „isteni gének”-hez, nagy merészség, vagy inkább dőreség, de nincs új a nap alatt, mert mindig is próbálkozott ezzel a naiv ember mítoszaiban a régebbi időkben is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves hulivuli! Bizonyára észrevetted, hogy respektálom értékes hozzászólásaid, de most az egyszer arra kérlek: Ne tedd! Mármint a mitosztalanítást. Ne öntsük ki a fürdővízzel a gyereket. Nagyon jól észrevetted az "antropomorfizálódásban" rejlő eltévelyedés veszélyét. Feltételezem, hogy itt inkább a modern ember súlyos ontológiai alávetettségéből, mint dicstelen létállapotából eredő mítosz magyarázatokra gondolsz. A modernista attitűd alapvető jellemzője, hogy kívül keresi mindazt, ami alapvetően belül van. Másnak tételezi azt, ami végső soron önmaga. Az archaikus ember nem így gondolkodott. A mítoszai sem valamilyen - a mai értelemben vett - extraterresztriális invázió vagy civakodás emlékképei voltak (bár bizonyos szempontból ennek is lehet létjogosultsága), hanem az Önismeret inspirációból megszülető szakrális tudománya. A Nagy Háború elsősorban nem a külvilágban, hanem az emberi lélekben folyik.

      γνώθι σαυτόν - ismer meg Önmagad! Ez volt a görög tradíció végső üzenete. Mindezeket összerakva kijelenthető, hogy a mítoszok világának minden szereplője, helyszíne, eseménye az emberen belül van. Ha az ősiség embere "antropomorfizálta" inspirált tapasztalatait, azt pusztán azért tette, hogy magasabb, nehezen leírható tapasztalatoknak egy kifejezhető formát adjon. Tehát a mítoszok eredetileg hordozók. A tudatra és annak folyamataira vonatkozó transzperszonális bölcsesség hordozói. A hazatalálás útjelzői.

      A természetes ellenérzés talán abból fakad, hogy manapság a modern (szcientista) ember a saját deviatív tudatállapotából kiindulóan magyarázza a mítoszokat, míg az archaikus éppen ellenkezőleg: saját tudatállapotát igazította a mítoszok bölcsességéhez. Ez a jelenlegi sötét korszak kifordultságának drámája. (viparjaja).

      Az előbbi a süllyedés (deszcendencia), míg az utóbbi az emelkedésé (aszcendencia) tünete.

      Törlés
    2. Markáns filmes példa a fenti félreértelmezésre Tinto Brass Caligula című "underground eposza". A rendező az első tíz percben tanújelét adja annak, hogy a leghalványabb fogalma sincs arról, hogy mi volt a bacchanáliák és szaturnáliák rítusainak eredendő értelme. Cserébe viszont sikerült egy "káprázatos" hollywoodi tömegpornót megalkotnia. Ha elfogadnám ezt a narratívát, bizony én sem tartanám sokra antik hagyományt.

      Törlés
    3. Az emberi tudat mélyéből előbukkanó, majd évszázadokon át formálódó mítoszoknak, meséknek valóban megvolt és ma is megvan a maga hazavezető , visszaépítkezést serkentő jellege. Tehát igazad van, rosszul fogalmaztam, ezek szükségesek, továbbra is építő jellegűek. . A modern mítoszok viszont másként képezik le a mai modern tudatot, amivel manapság építkezik a mai ember, és ezek a mítoszok a régiekhez képest már mesterkéltek, és manipulatívak, és inkább csak a "felszínt" érintők.
      Az Inception, Eredet c, film tapint rá a lényegre ezzel kapcsolatban. Az ember szellemét takaró rétegzettség - minden egyes réteg egy káprázatvilág, álomdimenzió, mely a középpont, a mag köré rakódott le, mely a Való Lét elfertőződött gondolatainak, érzéseinek hamis teremtettsége. Eme káprázatvilág illúzióteremtményei megszállottság rétegeket képeznek ki az ember körül és megkötözik a saját magáról alkotott tévgondolataival. Ahogy a mesebeli, gőgös és hiú király, akinek az öltözéke a semmiből, a káprázatból lett megszőve, és csak ő képzelte azt, hogy tetszeleghet benne, pedig valójában nyomorultan meztelen. A visszaépítkezés ergo az lenne, hogy a kölcsönvett ruhát, tévedésből magára öltött köpönyeget levesse, hiszen az nincs összenőve az ő lényegével. És ez már az újjászületés lényege is, kivetkőzni abból az énrétegekből, kérgekből, melyek az eredet fénykörét takarják.

      Törlés
  5. Jupiter felemelkedése (2015)

    http://filmvilag.com/go/film/148507

    VálaszTörlés
  6. Obama elnök a földönkívüliekről (magyar felirattal)

    www.youtube.com/watch?v=EIFOiHIrtxE

    VálaszTörlés
  7. A film készítői természetesen nem valódi beavatottak. Legfeljebb amolyan kőműves vagy egyéb szekták direkte kreált ál-beavatottjai, valamilyen fokozatú "mesterei" lehetnek. Ez elképzelhető. A valódi beavatott - aki persze nem hollywoodi moziban "utazó" mágus - csak utólag jön mindig rá az őt érintő, egyébként spontán és tudattalanul történő un. "beavatási" folyamatokra. Ha a szerzett tudása egy részét aztán továbbadja - előfordul hogy azt kell tennie - érthetően és nem titkosítva-összezutyulva teszi, mint ahogyan a filmben is történik. Ahol Zeusz/Jupiter - egyébként meg ugyanazon görög-római istenség - éppenséggel egy nő. A Wachowskihoz hasonló Cameron-féle "beavatottságra" is a ködösítő zutyulás a jellemző. Az Avatárban például a gonosz háborúzó kizsákmányoló-hódító volt az "ég népe" - pedig dehogy. Nem a most 6almon lévők az "ég népe" - ez elég egyértelmű, hiszen még ők maguk is állítják hogy nem a gój/a/ hozta őket. A madarokat viszont a gój/a/ hozta - minden magyar gyerek tudja.
    Istenből rengeteg van, TerEmTő-ből - egy TŐről fakadó TÉRrezonancia-EMelőből annál kevesebb. Az amerikai bennszülött indiánok - amikor szembesültek a nagy hajókból kiszállt, 4-lábú szörnyeken/lovakon száguldozó messziről ölő muskétás kokvisztádorokkal - a gyilkos leigázóikat is amolyan isteneknek látták. Az új-guineai fennsíkon élő bennszülött is repülő istenként tekintett a területén leszállt légijárműn érkezőre. Szóval az egymással is harcoló régi istenek is emberek voltak. Csak technikailag voltak fejlettebbek mint az uralmuk alatt tartottak, általuk leigázottak - akik persze istenként tekintettek rájuk.
    A Teremtő eleve nem háborúzik, civakodik meg hasonlók. Magasan rezgő szeretetelvű létező, aki egyébként sem a matériával/technikával "operál". Az un. istenek nem mágusok - csak annak láttatják magukat- míg a Teremtő AZ - Egy Nagy Varázsló.
    A sumérnak mondott pecséthengereken a Teremtő/k/ mellett - visszatérő motívumként - látható egy hasonló nagyságú 3. "személy" is - egy kentaur/nyilas/centaur/10-es úr. Funkcióját tekintve a Teremtők/Teremtés elsődleges avatárja/táltosa/"küldönce" a bolygón. A földi mágus/mag ős mindig a skorpió-lényegű/halhatatlan nyilas - a magyar/madar/madár, ki főnixként feltámadó. Nem mint az ál-főnix Conchita Wurst.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen "sumérnak mondott" !

      Kerion 2014. október 21. 15:05

      Részlet :

      "A páholyokban sertepertélő "fekete szómágusok" nem hülyék, pl. Julius Oppert németországi zsidó régész az 1860-as években kitalálta nekünk a sumér népnevet - ami persze a megfordított/"titkosított" Rémus - az ős-szkítaság-magyarság úgymond "rémusi" módon való elveszejtésére. Ez teljesen egyértelmű, mert addig ezt a népet úgy emlegették hogy: "ősszkíták/ősi szkíták". Még azt is tudta előre hogy éppen a fekete mágiával "elveszejtendők", vagyis a "sumér" rokon magyarok fogják ezt a "rejtett Rémus-t" a leggyakrabban használni."

      Törlés
  8. CONFLICT IN SPACE

    ( magyar felirattal ! )

    https://www.youtube.com/watch?v=wBQ1CxO2aws

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha már űri - muri van !

      Lehet hogy kicsapódik pár biztosíték !

      Comet Ison. The Event. The Truth About It

      ( magyar felirattal ! )

      https://www.youtube.com/watch?v=nYXZCz_2Rcg&feature=youtu.be

      Törlés
  9. Nagyon jó elemzés, köszönöm az információkat!

    Van egy kis gnosztikus közösség, amely az ókortól napjainkig fennmaradt, amikor a gnoszticizmust egy lapon emlegetik a new age-el mindig felhördülök – hisz egy sokkal régebbi „találmányt” sajátítottak ki és ferdítettek el. De ez nem ide tartozik, csak azért hoztam szóba a mandeusokat mert hittételeikben, tanításaikban a valódi gnosztikus vonást találhatjuk meg, és ezt a tudást ők évezredek óta őrzik. Egy lenyomat a múltból, abból a korból amikor még jelentős tényező lehettek a térségben, mert az iszlám uralom előtt sok helyen megtalálhatók voltak egész Mezopotámiában, a Perzsa öböltől egészen Harrán-ig. Ma mindenütt üldözöttnek számítanak, Irakban lecsapolták a mocsarakat ahová az erőszakos iszlám hódítás elől menekültek, de Iránban sem volt sokkal jobb dolguk, mára jelentős mandeus közösség él Európa északi országaiban, az USA-ban de még Ausztráliában is. Mondjuk Iránban legalább számon tartják őket és hellyel közzel kutatni is lehet, például nemrég megállapították hogy építményeik magukon hordozzák sumér építészeti hagyomány maradványát!

    Amiért úgy éreztem ide kívánkozik az az ember teremtéséről alkotott nézetük, amely többszintű. De lehet hogy tévedek és nem tartozik ide… Mit gondoltok?

    http://jovonkamultunkbankeresendo.blogspot.hu/2013/04/mandeusok-egy-vallasfelekezet-amely.html

    VálaszTörlés
  10. Spoilerből idézet: "Ugyanazok a gének jönnek elő ugyanabban a sorrendben, ez a reinkarnáció."
    Ez aztán az anyagelvű determinizmus. :) Richard Dawkins dörzsölheti a kezét, az önző és hódító génjei igazolva látják végre létüket :) , hiszen ahogy írja : "A gének halhatatlanok, vagy legalábbis olyan genetikai egységként definiáltuk őket, amely megközelítőleg rászolgál erre a címre." ergo ...."Nekünk, egyedi túlélőgépeknek, (csak) arra van kilátásunk a világban, hogy esetleg néhány évtizeddel tovább éljünk. A (halhatatlan) gének várható életkorát azonban nem évtizedekben, hanem évezredekben vagy évmilliókban kell mérnünk...." Micsoda kilátások :)

    VálaszTörlés
  11. "Csinálunk nektek filmeket pár millióért, azokon gondolkodhattok míg mi azt teszünk amit szeretnénk." - Valahogy így elmélkedhetnek a magasan ülő emberek. Ez idáig szép és jó de. Ha ők ( akik ezeket a filmeket tolják pénzzel ) tudnak is valami mélyebb információról akkor miért lenne érdekükben akár burkolva is levetíteni mindenkinek? Ellentmondás az egész. Ha van egy jó üzletem ami egy titkos információn alapul akkor miért köpök a saját levesembe azzal, hogy kiszivárogtatom a rejtett tudást? Semmi logika nincs benne. Viszont ha érdek oldalról nézem akkor valakit leültettek egy asztalhoz, hogy találjon ki egy dezinformációkra épített agytekerőt amin lehet csámcsogni, igazságokat keresni, elméleteket szövögetni. - mint látszik a blogbejegyzésből, erre teljesen alkalmas. Közben fentről meg jót röhög a pénzeszsák azon, hogy ebből ismét milliói lettek mellékesbe. - Szerény véleményem szerint.

    VálaszTörlés
  12. Nagy nyilvános bejelentések és hírek világossá teszik, hogy a kazár uralom véget ért

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/nagy-nyilvanos-bejelentesek-es-hirek.html#.VQgyTo6G-kU

    VálaszTörlés
  13. "Az Arkhónok elég képzett okkultisták. Amit tesznek, hogy vesznek egy Fény szimbólumot, tömeges média propagandát használnak, hogy magukkal sodorják az embereket, hogy ezt a szimbólumot a sötétséggel, a fájdalommal és a szenvedéssel társítsák, és elnyomják az Istennő energiát. Így megakadályozzák, hogy a hatalmas mennyiségű fény beáramoljon az emberek elméjébe és szívébe. Ugyanígy tettek a 666-os számmal (egykor Vénusz Istennő szent száma, most a tömegek fejében a sötét erők szimbóluma), a pentagrammal (egykor Vénusz Istennő szent szimbóluma, most a műveletlen tömegek számára a fekete mágia szimbóluma), Luciferrel (egykor Vénusz Istennő hajnalcsillag fényhordozójának szimbóluma, most a tudatlanok számára a sötét erők vezetőjének szimbóluma), és a szvasztikával /horogkereszttel/ (egykor a spirituális fejlődés szimbóluma, és most a nácizmussal társítják)."

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2014/06/isis-kobra.html#.VQhw346G-kU

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nos, maradjunk annyiban hogy senki semmit sem tud tenni semmivel és senkivel - pláne velünk valódi magyarokkal. Sosem tud megvezetni ha amúgy ismerjük az adott ránk ható szám vagy akármilyen más jelkép valódi jelentését. Itt van mindjárt a 666-os, ami természetesen nem az amúgy nem is létező "fenevad" száma. Persze emberi fenevadak mindig is voltak és vannak, de ezeknek nincs közük a C/Szén-alapú 3 D-s rezgéskiterjedésű létezéshez a Földön. A 666 a szén atom ionjai összességét jelenti, azt jeleníti meg. A C-atomot felépítő 6 protonra, 6 neutronra és 6 elektronra utalva. Ehhez kapcsolódik a közismert C-ion/cion/cionista stb. vakoló-megjelenítés is ami természetesen ezt a dolgot dehonesztálja, helyezi negatív kontextusba. Pedig éppenséggel nincs ezzel semmi gond - sőt. Az úgymond "c-ion-ista" vagyis szén-alapú anyagi - ha úgy tetszik földi "pokoli" - létezésbe nyakig belemerülve, és csakis így lehet feltámadni. Vagyis meg kell járni a "poklot" a "mennybe"/aranykorba való menetelhez. Ez még a ju/j/de/j/ó-bibliában is le van írva. A Cion-ból > Sion vagyis a C-ion-alapú létezésből a Si-ion-alapú létezésbe való átmenetet időszakát éljük. A "666-ból a 141414"-be való átmenetet - ez az un. "fénnyé válás"-hoz való közelítés, vagyis a testi-lelki elrezgés útja - amikor nincs szükség az úgymond "égő áldozatra/holocaustra" - nem ismerős ? A szilícium égéspontja/"párolgási pontja" ugyanis sokkal magasabb mint a széné - így aztán lesz aki "el ég" és lesz aki nem "ég el" egy esetleges - a Föld felszínét leseprő - "tűzviharban". A zsidók nem véletlen járatták le ezt a betű-szó-szám-mágia-jelentést a tömegek előtt. Mint ahogyan a merkabát/újjáteremtési jelképet és a menórát/a tejút galaxisra utaló ménórát-táltosórát sem. Azért járatták le mindezen jelképeket mások előtt hogy akik ellenségesek ezekkel azokat ne segítse. Hogy őket segíti-e az persze kétséges - látva a tevékenységüket.

      Törlés
    2. "És persze az anyagi C-ionos/666-os "pokoli" világban is lehet tartani mindenfajta remény nélkül a 141414-es Si-ionos-odásra. Pedig éppen a totál szén-ionos-alapú 666-os szintről lehet mintegy trambulinról főnix-madarasan/magyarosan feltámadni a 999-ességre ahonnan már csak egy lépés a négy9-es/9999-es színtiszta arany/kori/ ember."

      Törlés
    3. ARANY/ARÁNY : 999.9

      http://www.tozsdeforum.hu/wp-content/uploads/2012/12/arany-121221.png

      Törlés
  14. David Wilcock: Erősen gyanítom, hogy Putyinnak találkozói voltak a Szövetséggel

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/david-wilcock-erosen-gyanitom-hogy.html#.VQmaCY6G-kU

    VálaszTörlés
  15. Demóna

    http://filmvilag.com/go/film/134143

    VálaszTörlés
  16. Ébredések - Az ébredésen túl - 2015.03.18.

    www.youtube.com/watch?v=37nLT0tFstQ&t=40

    VálaszTörlés
  17. ABRAXASZ
    Isten egyetemes szeretetlényének gnosztikus jelölése – például Tiánai Apollós tanaiban.

    VálaszTörlés
  18. ne legyetek idióták, ne képzeljetek többet bele a dolgokba mint ami, 1 hónap alatt 40 ilyen szcifi novellát írok meg mint ez a film, attól hogy van valakinek pénze megfilmesíteni a dolgot az még nem jelent pluszban semmit

    VálaszTörlés
  19. A Trianon Társaság új elnöke - Drábik Jánossal Jakab István beszélget

    https://www.youtube.com/watch?v=PsoTw02_Cr8

    VálaszTörlés
  20. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  21. Magyar Fénymagok Egységének Tavaszi Örömünnepe 2015.március 21-én

    amivilagunk11-12.blogspot.co.at/2015/03/magyar-fenymagok-egysegenek-tavaszi.html

    VálaszTörlés
  22. Az USA figyelmeztette szövetségeseit, hogy ne csatlakozzanak a Kína által vezetett Fejlesztési Bankhoz

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2015/03/az-usa-figyelmeztette-szovetsegeseit.html#.VQxep46G-kU

    VálaszTörlés
  23. Chimera helyzet Frissítés

    (jobb egér gomb,- fordítás magyar nyelvre)

    2012portal.blogspot.co.at/

    VálaszTörlés
  24. Buddha Laci!
    Írod és ki is emeled: "A sumér királyok listája és dinasztiái 241.000 évet ölelnek fel a történelemből !"
    Én 241.200 évről tudok, de lehet, hogy tévedek. De nem is ezért írók neked, hanem azért, mert elkezdtem gondolkodni ezeken a "sokkoló" számokon és mert felmerült bennem egy ezzel kapcsolatos kérdés.
    Egy számomra fontos kérdéssel fordulok hozzád tehát, mint az egyik ébredező a sok közül.
    Szerinted az akkori időkben a sumérok ugyanazokat a számolási, számítási, mérési egységeket/rendszereket használták, mint amiket ma mi is használunk? Azaz, ha akkoriban leírtak például egy bizonyos időintervallumot, mondjuk a 28.000 évet, akkor azt a mostani időszámítás szerint kell értelmezni?






    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye Redneck, csak szarkazmus akart lenni a részedrol az a kijelentésed ahol azt irod, hogy (te is) " mint az egyik ébredező a sok közül" ?

      "Ismét szola azért hozzajuk Jézus, mondvan: En vagyok a vilag vilagossaga: aki engem követ, nem jarhat a sötétségben, hanem övé lesz az életnek vilagossaga" (Janos evang. 8:12).

      Ovatosan az ilyen kijelentésekkel Redneck, mert jön Kereso, aztan lesz kapsz! :)

      Törlés
    2. Kedves Redneck!

      Ugyan a kérdést nem hozzám intézted, de ha megengeded néhány gondolatot mégis hozzáfűznék. Nagyon fontos észrevételt teszel a fenti idézettel, valószínűleg ennek az időszámításon is túl mutató jelentősége lehet. Az "akkor azt a mostani időszámítás szerint kell értelmezni?" - kérdésre szerintem sajnos nem adható egyértelmű válasz. Ennek pedig az ember életében megnyilvánuló "többféle idő" az oka.

      A keleti, de a görög (Hesziódosz) és a germán hagyományban is felbukkan a korszakok tana, amely alapvetően négy nagy világkorszakra osztja a történelmi időt (ez közismerten a Arany-, Ezüst-, Bronz- és Vaskorszak). Jelenleg - meglehetősen jól érzékelhetően - a Vaskorszakban járunk (M. Scaligero ezt Ólomkornak, a germánok a farkas és fejsze korának, a hinduk a Sötét-korszaknak is nevezik)

      Az időnek mint áramló tartamnak (duratio fluensnek) három adekvát szemléleti módja lehetséges:

      1. lineáris idő
      2. ciklikus idő
      3. radiális idő

      Az idő, az időiség és az időbeliség e háromféle felfogása nem csupán mindegyiket tekintve érvényes, hanem csakis ezek együttes figyelembevétele fogadható el.

      A földi emberi világ síkján a testi ember egyéni élete az időben (in tempore) kezdődik és az időben (in tempore) ér véget, de mindig jelenlévő magasabb létsíkjaiban mindig jelen vannak a más kezdetek és végek, a más tartambeliségek, a linearitás, a ciklicitás és a radialitás kétirányúságának az együttese. Ezek ÖSSZJÁTÉKA alakítja ki a teljes emberi élet kvázi-ritmikus tartambeli tagoltságát.*

      A Hagyomány szerint az Aranykorban az emberi élettartam 4000 vagy 4320 év volt, de ennél tovább is tarthatott; az Ezüstkorban 3000 vagy 3240 év volt a földi emberi élet időbeli tartama; a Bronzkorban már csak 2000 vagy 2160 év volt ez az idő; a Sötét Korszakban pedig 1000 vagy 1080 évnél kevesebb, a lefutási időszakban pedig vagy 100, vagy 108 év az általánosan érvényesülő maximum; többnyire ennél rövidebb ideig élnek az emberek és csak igen kivételesen élnek tovább.

      Az említett sumér dinasztiák minden jel szerint az előző világkorszakba (Ezüstkorszak) helyezendők a fentiek alapján. Az hosszabb időtartamok pedig egyértelműen mutatják, hogy az akkori embernek a jelenleginél égi befolyásokkal sokkal jobban áthatott élete volt, tehát az "égi idők" tartamai és folyamai jobban érvényesültek az életében.


      * http://www.tradicio.org/kvintesszencia/trad01eletkor.htm alapján

      Törlés
    3. Ha már az időnél tartunk, ezen az úton oldható fel a klasszikus "Mi volt előbb? A tyúk vagy tojás?" dilemma is. Miről van itt szó?

      A modern tudományosság a idő világában (duratio fluens) igyekszik elsődleges vagy megnyilvánító okokat találni és ezzel a darwinizmus nevű áltudományának valamilyen alátámasztást adni. Csakhogy minden ilyen kísérlete súlyos önellentmondáshoz vezet. Persze lehet szellemesen odavetni, hogy se nem a tyúk, se nem a tojás hanem a kakas. Ezzel azonban egy tapodtat sem kerültünk közelebb a megoldáshoz.

      A tyúk, tojás, kakas ugyanis egy viszonyrendszernek (a "baromfiságnak") a részei. A baromfiság, mint megnyilvánító ok viszont nem az időben (in tempore) keletkezik, hanem az idővel (cum tempore) lép be a megnyilvánulásba. Ami az időben történik az a "baromfiság" immanens lehetőségeinek (tyúk, tojás, kakas, stb) kibontakozása. Az elsődleges okokat azonban nem lehet a világban tapasztalni, csak annak egy-egy megnyilvánuló aspektusát. Sosem láthatunk ugyanis csak úgy "baromfit", hanem mindig konkrét egyedet.

      Tehát az időben mindig csak a viszonyrendszert, illetve annak kibontakozását lehet tapasztalni, de a dolgok kezdetét nem.

      Törlés
    4. viator,
      "Tehát az időben mindig csak a viszonyrendszert, illetve annak kibontakozását lehet tapasztalni, de a dolgok kezdetét nem."
      Valóban nem lehet, mert ha lehetne, akkor azt joggal nevezhetnék élővilág evolúciónak. Így marad a bibliai Teremtés. Isten a semmiből teremtette a világra a tyúkot és a kakast. Néhány hónappal ezelőtt egy levágott házityúkból készültünk főzni valami finomat és amikor az asszony feldarabolta azt, a belsejében kb. 10-15 darab, különböző méretű illetve fejlődésű, tojást találtunk. Most képzeljük el azt, hogy valahogy keletkezik egy tojás. Kérdés. Miként kelnek ki azokból a tojásokból a csibék, ha a tyúk még sehol sincs? ("Mi volt előbb? A tyúk vagy tojás?") Nagy dilemma? Lehet, de nem nálam.

      Ami pedig a tízezer-százezer emberi élet/földi élet állítást illeti lenne még egy kérdésem. Ha igaz lenne, akkor 240.200 év alatt borzasztó sokat kellett volna tudományilag, technológiailag fejlődnie annak a társadalomnak, de egy ilyen kimagasló jellegű sumer/mezopotámiai fejlődésnek még sincs semmilyen nyoma,....miért? 240.300 év nagyon sok ám. Dolgokat lehet így, vagy úgy interpretálni, de vannak olyan dolgok, amiket nemigen lehet megkerülni.

      Törlés
    5. @redneck. Ez is jó észrevétel. A régi kultúrák esetében valóban nem látható fejlődés, visszafejlődés annál inkább. Egy társadalom időbeli tartóssága szoros összefüggést mutat az isteni elvek időbeni és térbeli megvalósítottságával. Ez pedig elvből kizárja a demokráciát és a hasonló modern ostobaságokat. Amelyik államnak a középpontjában Isten áll az nem lehet demokratikus. Hiszen gondoljunk bele: Istent sem a teremtmények választják maguk közül főnöknek. A Létnek egészen más logikája és törvénye van.

      Vizsgáljuk meg az állam szót. A magyar szóban, de az angol state-ben, a latin status-ban is benne van a megállítottság jelentés. Róma alapító istenségét is Jupiter Statornak nevezték. De mit kell megállítani? Elsősorban az élet és az emberi lélek zavarodott, örvénylő körforgásait (szanszkritul a szamszára ugyanezt jelenti). Az örvény egyik alapvető tulajdonsága, hogy elnyel és felemészt, éppen úgy, mint az istentelen, hedonista életvitel (liberalizmus). Forgó mozgás esetében megfigyelhető, hogy minél közelebb kerülünk a tengelyhez, annál lassabb a körforgás (kerületi sebesség), míg a középpontot elérve megszűnik a mozgás. Ez a tengely, az axis, az a pont amelyen keresztül az isteni fenntartó, éltető erő beáramlik a világba. Az az árboc, amelybe Odüsszeusz kapaszkodva ellent tudott állni a szirének énekének. A király trónja, az Olümpusz, vagy a Meru hegycsúcsa, a mozdulatlanság földi reprezentánsa. Ezért az isteni princípiumokra épített állam tartós, ellenáll a rontó erőknek. Ez a Sacrum Imperium, amely képes évtízezredekig fennmaradni. Bizony a régiek pontosan ismerték az élet törvényeit, tudták, hogy a magára hagyott és (Istentől) "felszabadított" ember (emancipáció) önveszélyes és kárhozatra ítélt.

      A modern "államokban" nincs középpont, nincs Isten, nincs tartósság, ezért a forgó mozgások egyre gyorsulnak, az élet ciklusai lerövidülnek, az élet duális pólusai egymás felé közeledve kioltódnak (lásd a nemi szerepek felhígulását) és lassan de biztosan az egész az enyészet martalékává válik. Ezen korszak "államai" jó, ha néhány évtizedet kibírnak (lásd XX. század)

      Törlés

    6. … a tradíció is csak egy tévút az Istenkeresésben. Intellektuális „spiritualitás” nem létezhet, az „ész” és a „lélek” egymás tagadása. Amint megjelenik az elme, távozik Isten. Erről a tényről sajnos hajlamos megfeledkezni a reneszánszát élő tradicionális létszemlélet. Az „isteni tudás” lenyűgözi az elmét, az ego egyre csak hízik és végeredményként megjelennek a László-félék… az önmaguk fényességét Isten fényével összemosók.. Legutoljára a huszadik század közepén láthattuk, hogy ez hová vezet...

      Istennek többé nem az állam (elme) középpontjában van a helye, hanem az „egyén” szívében, ez az aranykor kulcsa!

      Törlés
    7. "Amint megjelenik az elme, távozik Isten." Ezzel egyetértek. Látom, hogy a "Sacrum Imperium" kiütötte a biztosítékot, de el kell mondjam a kifejezés nem Lászlóék találmánya...

      Sajnos a többi rész kissé zavaros. Ha László András munkásságát valahogy jellemezni kellene, az éppen az ego álfénye és Isten önfénye közötti radikális különbözőség tételezése. Az viszont igaz lehet, hogy a szolipszizmus nyilvános forszírozása könnyen az általad is reprezentált félreértésekhez vezet.

      A tradícionális létszemlélettel kapcsolatos - és egyáltalán nem csak a huszadik századi - hagyomány könnyen eltévelyítő lehet, ehhez neki kell futni néhányszor, hogy az ember helyesen vegye fel a fonalat. Sajnos néhány indexes, 444-es, vagy aranyhajnalos írásból nem lehet - még nagy vonalakban sem - hiteles képet kapni róla..

      "Istennek többé nem az állam (elme) középpontjában van a helye, hanem az „egyén” szívében, ez az aranykor kulcsa!" Ez tökéletesen igaz, bár redneck kérdése alapvetően a sumér dinasztiákra vonatkozott, nem a jelenkorra.

      Törlés
    8. Állam ≠ elme! Még akkor sem, ha a mai sötét, jogászi (ál)államok szinte tálcán kínálják ezt a megfeleltetést.

      Törlés
  25. Eltitkolt marsi élet és utazások a Marsra - Obama a Marson

    ujvilagtudat.blogspot.co.at/2015/03/eltitkolt-marsi-elet-es-utazasok-marsra.html#.VQ2y4vmG-LU

    VálaszTörlés
  26. Létszíves Olvassa el mindenki http://foldimennyorszag.hu/7CE8D001-4484-45AC-9389-88700E9DCDC4.html

    Egy kis bevezető!

    A föld története 35 millió évvel ezelött-től Kr.e.900000-ig!
    35 millió éve - éteri intellinegs civilizáció
    24 millió éve - dinoszauruszi/hüllő-invázió
    18 millió éve - korai cetfélék felemelkedése
    10 millió éve - az Orion forgatókönyv kezdete
    8 millió éve - dinoszauruszi/hüllő csoport elpusztítása
    6 millió éve - a Föld felépül a támadásból
    4 millió éve - Megalakul a Galaktikus föderáció (egyesült csillagnemzetek uniója) - A földet kiválasztják az emberi élet helyszínéül
    2 millió éve - Megalakul Hybornea
    1 millió éve - Hybornea elpusztul
    Kr.e.900000 - Megalakul Lemuria

    VálaszTörlés
  27. Javaslom ítsuk ki magunkat. Egy az alternatív történészek a magyarokat Jupiter népének tekinti. Ok ez még jó is lehetne, de jupiter Zeusz, és nem Posszeidon. Másik Balem vagy Baal, de melyik. Mivel azt a nevet Enlil is és Marduk is használta. Nem is beszélve Vérbulcsu-ról. Tudom utálni kell a sárkányokat meg minden, de esetleg a kifejezések mélyebb értelmét is meg kellene gondolni. A saját őseinket szídjuk, gondolom ezért árultuk el őket, s vettünk fel új vallást. Csak azon csodálkozom, hogy miért gond az, ha a világ is minket tekint a gonosz ivadékának. Mert ugye Nimród is lázadt az isten ellen. Igaz, hogy melyik ellen azt már nem kérdezi meg senki (mert a Biblia holt betűjébe az van írva...). Marduk azonos lehhet az egyiptomi Thoth-tal, a templomlakó a mi Boldogasszonyunkal, vagy más néven az indiai Mohini-vel (s Mohoniként hivatkozik rá a mormon egyház). Amúgy Ő (Boldogasszony) a Bibliai babiloni szajha aki 7 fejű sárkányon lovagol, s annak 10 szarva vagy koronája van. Jelentése Az asztrális fény hét részre oszlik (7 aspektus) ez a megnyilvánult istenség, mígy a Szent Háromság a meg nem nyilvánult istenség, s együtt adják a 10-et. ja megfigyeltem a filmeket, a főhős időnként isteni apával és földi anyával rendelkezik, mint Marduk fia- a másik esetben meg pont fordítva, mint Nimród. Nos a kettő közül Ti melyiket választjátok??? Ez a mostani film sem érthető meg az ősi képek nélkül. S így leginkább arra jó, hogy növelje a homályt. Nos nem kell izgulni, a magyar királyi vérvonalat úgy néz ki kiírtották, s most az angol trón díszeleg a dicsfényben. Lehet menni csápolni, a bölcsőt már elküldtük.... Igaz, hogy 2013-as év a kalocsai minta jegyében telt, keleten meg Rudra éve volt. Ugyan kit köszöntöttek? Mert a sumér táblák szerint Marduk után Ninurta örököl, ja ő Enlil (vagyis Bál isten, Éli más néven) fia. Mit gondoltok sikerült kivinniük a királyi gént, vagy a Pálosok voltak ügyesebbek?

    VálaszTörlés
  28. A paranoid skizofrénia egyik fajtája a mániás konspiráció teória fanatikus jellegű elmebeteg... sajnos itt a cikkírónál ezt a patológiát lehet érzékelni... Attól, hogy vannak mítoszok, legendák, régiek is újabbak is, és azokból merít (hiszen mindig hálás téma) egy művész, amikor regényét, novelláját, forgatókönyvét megírja... egy értelmes objektív szemlélő számára nem az jön le, hogy lám-lám ismét nagy koponyák tanítanak minket, üzennek a rejtett nagy igazságokról... hanem inkább az, hogy lám-lám, mindig ezek a témák a leg populárisabbak, ez legjobb üzlet, a legnagyobb kasszasikert elérni ilyesmikkel lehet... nos szegény Mátrixos szláv tesóknak most ez annyira nem jött be, mert ez a film csúnyát bukott... Attól hogy klappol néhány hagymázas, lilaködös ezóba révült áltudós és köreinek zömmel fantazmagóriákból vágyálmokból és némi ősi mítoszból össze kukázott "világképével" ez a film, már nehogy kikiáltsuk az igazság letéteményeseinek biztos tanítását...! Nekem is tetszenek ezek a teóriák, mert érdekes, romantikusak, izgalmasak reményt keltenek a nagy igazságtalan lét kilátástalan nihiljében, de ne legyünk már 10 éves taknyos szintjén naivak, hogy akkor nyálcsorgatva, zsibbadtan bólogatunk, hogy aha-aha igen-igen itt az igazság, itt a nagy üzenet, megint kaptunk a rejtett titkokról valami tutit.. lószart sem kaptunk, csak egy üzleti vállalkozást, egy fantazmagóriát, mely kompatibilis, a mindenkori ilyen irányú pszichózissal.. (bárki kiolvas 2-3 ilyen ezo-para kelekótya zagyva "irodalmat" és tökéletesen képzett lesz, hogy hogyan is írjon meg egy jó kis populáris hatásvadász "tudományos fantasztikus remekművet") azonban a valósággal és igazsággal köszönőviszonyban sincs... egyetlen egy bizonyíték, vagy csak alapos gyanú ha már végre lenne ezekben az ügyekben, exogenezis, prehisztorikus alien hi-tech ésatöbbi, akkor már hajlanék arra, hogy van valami ebben a zörgő harasztban, de így hogy NAGY SEMMI, csak csupa lázálom, félkegyelmű fantáziálás, áltudományos maszlag elképesztő és szánalmas katyvasza áll rendelkezésre ezekben a témákban, de az égvilágon semmi tény, semmi biztos infó.. hát bocs, de csak szánakozva szórakozni tudok az ilyen naiv és infantilis erőlködéseken, amit itt produkáltatok...

    VálaszTörlés
  29. Abraxas - Abraca dabra- ...abra ....ábrák a dobra Hmmm?

    Én már nem hiszem el még amit látok sem....annyi hazugság vesz körbe bennünket....lehet csináltak ott embereket géneztek hiszen azidőtájt mózi is szintén látjuk is az eredményét....de ennyifélét amennyi fajta ember van????

    VálaszTörlés
  30. Abraxas - Abraca dabra- ...abra ....ábrák a dobra Hmmm?

    Én már nem hiszem el még amit látok sem....annyi hazugság vesz körbe bennünket....lehet csináltak ott embereket géneztek hiszen azidőtájt mózi is szintén látjuk is az eredményét....de ennyifélét amennyi fajta ember van????

    VálaszTörlés