2015. február 12., csütörtök

Egy civil ukrán nő az igazsággal totálisan megsemmisítette az ukrán junta toborzótisztjét! Látni kell! Kárpátaljai magyaroknak is ezt kellene tenniük!


Zaporozsje régióban háborús propaganda sorozó-beszédet tartó ukrán toborzó tisztet egy helyi lakos, egy ukrán nő olyan megsemmisítő erejű igazságbeszéddel szembesíti, hogy ehhez semmi többet nem kell hozzáfűzni ! Csak ezt kellene minden embernek látni az idegen erők által generált ukrán háború kapcsán ! 
A nagybetűs IGAZSÁGOT ! 
A "felirat gomb" megnyomásával az angol felirat olvasható, de lefordítottam nektek magyarra: (SBG Buddha- VilagHelyzete.com)....



Ukrán toborzótiszt: - "Jelenleg az Ukrán Fegyveres Erők katonái a kötelességüket teljesítik Kelet-Ukrajnában, hogy megvédjék az ukrán földet és nemzetünk egységét. Azt akarjuk, hogy Ukrajna egységes legyen kelettől nyugatig, nekünk egy ukrán nemzetünk van ! De márciusban illegálisan a Krími Autonóm Köztársaságot erővel elrabolták tőlünk. "


És itt egy nő magához ragadja a mikrofont .................

"Azt mondjátok, hogy a Krímet erőszakkal vették el az oroszok ? De hát egyetlen lövés nem dördült el, hiszen az orosz föld volt és az oroszok csak visszavették. Donyeck és Luhanszk egyszerűen csak nem akarnak engedelmeskedni a juntátoknak, mely törvénytelenül jutott hatalomra ! Most már mi mindannyian szeparatisták meg bűnözők vagyunk és harcolnunk kellene menni Donyeckbe ? Te vagy az illegitim junta ! Te vagy a szeparatista ! 

Mi oroszul beszélünk ! Donyeck oroszul beszél ! Nektek nincs jogotok elvenni a nyelvünket tőlünk ! Mi nem erőltetjük rátok, hogy oroszul beszéljetek ! 

Katona: -  Mit értesz az alatt, hogy "mi" ? 
Nő: - Ti, Poroshenko és mindnyájan ! 

Ti kezdtétek el, amikor az orosz nyelv betiltásáról, a moszkva-barátok megöléséről, a szeparatisták legyilkolásáról beszéltetek ! Ha mi támogatjuk az orosz népet, akkor mi rosszak vagyunk, hazaárulók ! Milyen jogon veszitek el egyáltalán a mi jogainkat ?

Szeparatistáknak neveztek bennünket, majd azt akarjátok, hogy ukránként menjünk harcolni, embereket megölni Donyeckbe és Luhanszkba ? Csak azért mert a saját földjükön szeretnének élni, ahol most is. Ha akarnak, hát hagyjátok ! 
Miért mennének oda a mi férfijaink megölni őket ? 

Ti csak ezt mondjátok: meg kell ölnünk őket ! A ti ukrán juntátok - Poroshenko, Jacenyuk - állandóan csak erről szónokol ! Már rohadtul elegünk van belőle ! 

Nem fogjuk tovább hallgatni ! A mi gyerekeink nem mennek sehová és a férjeink sem mennek sehová ! Ők már megszolgáltak ! Nem tartoznak nektek semmivel ! Nem fogjuk egy szavatokat sem elhinni ! Mást sem beszéltek, mint hazugságokat ! 


Egy másik nő: - "Az egész körzet nevében beszélek, senki nem fog ebből a körzetből háborúba menni, bárki önkéntes, aki akart már elment. De mi itt itthon fogunk maradni ! Mi építeni akarjuk Ukrajnát, fejezzétek be a lerombolását. Fejezzétek be, hogy térdre kényszerítitek ! "

Poroshenko elmehet a béketárgyalásra Minszkbe és akkor béke lesz ! 

Kinek van szüksége erre a háborúra ? Nektek ! Ti mentek harcolni, nekünk nincs rá szükségünk. Mi fel akarjuk nevelni gyerekeinket és unokáinkat és építeni Ukrajnát ! Itt akarunk dolgozni ! Minek jöttök ti ide, hogy elvigyétek az összes férfit ?

Tömeg: - "Soha nem is hozzák már vissza őket !"

Azt mondjátok, ellenségek vannak ott ? Menjetek, aztán harcoljatok, de nekünk nincsenek ott ellenségeink. A mi népünk van ott, a legjobb barátaink, a családunk !

Minek írjátok össze az embereket ? Ha valaki önkéntes akar lenni - hát menjen harcolni - magam sem tudom egyáltalán milyen céllal.

Belefáradtunk, hogy hallgassuk a mérget, ami a TV-ből folyik ! Mennyi ideig tartanak még ezek a propaganda-hazugságok ? 

Azt hiszitek, mi mind idióták vagyunk itt ? Azt hiszitek, az emberek birkák, hazudhattok és félelemben tarthattok és majd megtesszük, amit ti mondtok nekünk ?

NEM ! Elegünk van belőle ! És meg is fogjuk védeni magunkat !

Tömeg: "Jól mondtad"

Mi mindnyájan együtt erősek leszünk ! Fejezzétek be, hogy leromboljátok a családunkat, az emberi életünket ! ELÉG VOLT !

Nézz Donyeckre ! Mi folyik ott ? Szegény emberek pincékben bujkálnak éhesen ! És Oroszország küld nekik humanitárius segélyszállítmányokat. Kijev küldött nekik egyáltalán valamit ? Élelmet ? Ott ülnek elektromos áram, fűtés és élelem nélkül - Miért szenvednek ?

Egész életükben ott éltek és építették azt a helyet ! Ti építettetek ott egyáltalán valamit ? Az elmúlt 23 év függetlenség alatt ? Ti csak rombolni tudtok ! Mutassatok valamit, amit ti építettetek ! Ti csak BANKOKAT építettetek !

Én építek, nem rombolok le semmit ! Dolgozunk, halálunkig, növényeket termesztünk ! És Ti a kijevi kormány, állandóan csak becsapni akartok minket és elvenni a pénzünket ! Milyen jogotok van elvenni a mi pénzünket a ti háborútokra ?

Mi a háború ellen vagyunk !

Teljesen elvettétek a szólásszabadsághoz való jogunkat !
És mi az Európai Unió és a NATO ellen vagyunk !
Mi egy nemzetként szeretnénk élni ! Barátok akarunk lenni Oroszországgal ! És mindig barátok is voltunk Oroszországgal !


Mi itt paradicsomot termesztünk - Azt gondolod, hogy talán Amerikának kellene eladnunk ?

Mi Oroszországgal úgy akarunk élni, ahogy mindig is tettük ! Békés barátságban ! "



A HÁBORÚ IGAZI ARCA - Helyszíni riport az igazi hiteles forrásokkal: a helyi lakosokkal és háború elől menekülni kényszerülő áldozatokkal 

Sajnos egy olyan videót is meg kell mutatnom nektek, mely a kőkemény valóságot ábrázolja ! 
A helyszínen készült, de magyar felirattal hallhatjátok a menekülőben lévő helyi lakosok véleményét ! Ezt kellene bemutatnia az ATV-nek és HírTV-nek, mert ez a VALÓSÁG és az IGAZSÁG ! Minden más csak globalista propaganda... ! 




Jómagam is meglepődtem mennyi tényfeltáró cikket készítettem már azóta erről a súlyos helyzetről.... Nem tudom elképzelni, ha valaki ezeket végigolvasta és látta a kapcsolódó linkeket, dokumentumokat, ne lenne képes tisztán látni a jelenlegi feszültséggel kapcsolatban ! (SBG Buddda - VilagHelyzete.com) 

Kapcsolódó korábbi cikkek  (- még felsorolni sem kevés : ) 

Ukrán háborút tervező emberjogi szervezeteket leplezett le a "The Truthseeker"


"Nagyobb botrány,mint a Watergate!"-Gladio-művelet és a 'feszültség stratégiája'

Népirtás Kelet-Ukrajnában - The Truthseeker igazságfeltáró műsora magyarul

Ugyanazok a mesterlövészek lőtték mindkét oldalt Kijevben a jelenlegi USA/EU hátterű hatalom megbízásából !

Ukrajna a Kelet és a Nyugat határán - Drábik János kiváló írása az igazságról


Izrael-Ukrajna-Megszállási Emlékmű - Ennyire elveszett értékrend uralkodik az átlagembernél ?

Világháború kitörésére utalt az egykori német kancellár az USA-EU Ukrajna-politikája miatt (Már 2014. májusában erről volt szó ! )

Kijevi rendőrök lőttek az égő épületből menekülőkre - Az odesszai borzalom leleplező videója

Az EU-bérenc Julia Timosenko atomfegyverrel akarja kiirtani az oroszokat ezen a hangfelvételen

Kína támogatja Oroszországot Amerikával szemben - Kereskedelmi háború és orosz "GÁZ"

Ukrán puccskísérlet - Izraeli ex-katonatisztek vezetik az ukrán militáns 'ellenzéki' csoportokat ?

Ukrán pokol - Hátborzongató testközelből ez a profik által készített élő felvétel

13 megjegyzés:

  1. A fosodrasu media a mostani minszki csúcstalálkozót "az idegek harcanak" nevezi. De vajon kinek az idegeirol beszelnek? A szoban forgo hipokritak targyaloasztalat atkellene helyezni valamelyik donyecki "ground zero" helyszinre,....igy hamar dulore jutnanak.

    VálaszTörlés
  2. Nekem az a gyanús, hogy egyáltalán engedték beszélni ezeket a nőket. A toborzó tiszt megtehette volna, hogy elveszi a mikrofont, oszt jónapot. De nem, engedte, tehát a tömegnek szóló üzenet elhangozhatott... A nem harcolás is egyfajta ellenmenetelés, ellenállás. Aztán majd eszkalálódik ez is, azért fognak harcolni nyugati részeken, hogy ne kelljen harcba menni a keletire... "Azoknak" mindegy miért harcol a tömeg, a lényeg, hogy folyamatosan ellentéteket szüljenek. Oszd meg és uralkodj, régi recept - nem tudom meddig szopathatnak vele minket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindaddig, mig az emberek fejeben ott marad a ''mi meg ok''. Es mindaddig, mig meg nem tanuljuk, hogy a tetteinkert a felelosseget nem illik tovabb passzolni masoknak,....meg gondolati szinten sem. Na ez az, amire sosem fognak maguktol rajonni az emberek. Elsosorban azert, mert FELNEK a kiszamithatatlansagtol ,...azert, mert az emberek csakis a sajat maguk altal krealt boldogulasban hisznak, es ha mar az sem lehetseges, akkor a szerencseben(Otoslotto es baratai)...... senki es semmi masban.

      Törlés
    2. A 6alom számára mindig is a teljes spektrum lefedése a cél. Ugyanaz a rendezője a konfliktusokkal teli "érdekfeszítő" színdarabnak. Önmagukkal szemben is mindig ők mennek - mármint ugyanaz a szektás pereputty - a Drábikok, Fulfordok, Ickeok, Szaniszlók stb. Vagy az is előfordul - mint a fenti esetben is - hogy a "nép köréből" kap valaki média-nyilvánosságot. Ugyanez történt Nyugat-Afrikában is az ebola kapcsán amikor szintén az "utca emberét" szólaltatták meg. Aki "média-jóváhagyással" közölte hogy a gyilkos vakcinát tulajdonképpen a nyugatiak "oltották be" a bennszülöttekbe. A 6almi cél nyilvánvaló volt - félelem, ellen-menetel, konfliktus, káosz szítása. Amivel a 6almuk prolongál6ó.

      Törlés
  3. Tiszta hazugsag senki nem tiltotta meg hogy oroszul beszeljenek de ven egy orszag Ukrajna es az allam nyelv ukran minden orszagban tudni kellaz allam nyelvet ugyanugy mint Magyarorszagon eloknek tudni kell magyarul en Ukran magyar vagyok de az allam nyelvet tudom es muszkaknak is tudni kell ez tiszta provokacio egy fizetett muszka no aki provokal es megegyszer mondom hogy nincs megtiltva az embereknek hogy a sajat nyelvukon beszeljenek nalunk vannak magyar ,roman , lengyel , nemet iskolak is melyik orszagban van igy ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. magyar ,román , lengyel területeket is lopta ukrajna , vissza kéne adnia

      Törlés
    2. Én innen nem látom tisztán, de nem lehet, hogy a szeparatisták inkább az euroatlanti integrációból nem kérnek? Az euroatlantizmus szellemi alapja ugyanis a liberalizmus (az egyetemes értékfosztás elmélete). Putyin környezetében és feltételezem az oroszok többségénél sem cseng valami jól ez a kifejezés. A szakadárok valószínűleg a szabadkereskedelmi megállapodásnak sem tapsolnának. IMF függőségről, GMO termékek dömpingjéről nem is beszélve.

      Angela Merkel szerint a CDU "a keresztény szociális, liberális és konzervatív gondolatra épül". Ebben csak annyi a hiba, hogy ha keresztényi és konzervatív eszmék közé beengedjük a liberalizmust, az a másik kettőt rövid időn belül fel fogja emészteni (Grasham-törvény). Mára a keresztény közösségi eszmének már csak halvány nyomai maradtak, a konzervativizmusnak pedig nyoma sincs a CDU-ban és nemcsak ott, máshol sem Európában. A liberalizmus viszont - köszöni szépen - nagyon jól érzi magát és gyarapodik. Egészen addig amíg pusztulásba nem viszi az egész kontinenst. Ezt a veszélyt fedezte fel Putyin (és valamennyire Orbán) és lehet, hogy ez is motiválja a szeparatistákat az "orientációban".

      Úgy látszik a Dnyepertől nyugatra nem értették meg a schumani maximát: "Az egyesült Európa vagy keresztény lesz, vagy nem lesz."

      Törlés
    3. "A globalizmusban az olyan értékek, mint az etnosz, vallás, kultúra, szakrális tudás teljesen elvesznek és maradnak csak az egyének tömegei, a hálózatok és a kozmopolita, mechanikus állományokba tömörült vándorló atomok. Itt már nemcsak Oroszországról, Magyarországról, vagy Ukrajnáról van szó, hanem arról, hogy ha az emberiség csak egy lépést tesz még a nyugati világ felé, az egynemű házasságok, a modernizáció és az elnyugatosítás, egy szóval a tiszta nihilizmus irányába, egyszerűen el fog tűnni a föld felszínéről." - Alexander Dugin

      http://alfahir.hu/birodalom_epul_a_nyugattal_szemben

      Törlés
  4. Kérdés: Ukrajna területén(!) miért is 'szaladgálnak és lőnek szét' mindent az ukrán hadsereg katonái??? Csak úgy, hobbiból, a saját békés(?) területükön??? Ugyan már! Lehet, hogy úgy kezdődött ez is, hogy valaki(k) visszalőtt(ek)? Ugyanilyen szívbemarkoló (propaganda)filmet a másik oldal is tudna készíteni! Nem 'fekete/fehér' ez a történet sem. Undorító, mocskos dolog a háború, amit persze mindig a kisemberek szenvednek meg a legjobban. Én mondom, a háborúkat az anyákra kellene bízni! :-((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Láttál Te már két anyát összeverekedni?
      Az ám csak az összecsapás!

      Törlés
    2. És te láttál már olyat, hogy egy (igazi!) anya, jó szívvel háborúba küldi a fiát???

      Törlés
    3. Szeretnem megkerdezni, hogy te lattad hogy az ukran katonak lonnek szet mindent ?Szerintem nem lattad csak hallod amit a muszka hazudik Meg keveset voltatokaz oroszok allat ne feled hogy Putyin azt mondta ameddig orosz szot hallani addig Oroszorszag es Magyarorszagon rengeteg orosz el ugy hogy ti is varjatok hogy hozatok is el megy mert o nem elegszik meg Ukrajnanval es ha anyira hiszel Putyinak latogass el hozzank es meg latod ki kirre lovoldozik

      Törlés
  5. https://www.youtube.com/watch?v=vID2i9jbeiA

    VálaszTörlés