2015. január 23., péntek

Zsarnokok és uralkodók együtt szomorkodnak a szaúdi diktátor halála miatt - Nagy-Britannia "félárbócon" ! WTF ?


Zsarnokok és diktátorok együtt szomorkodnak a szaúd-arábiai uralkodó halála miatt, aki még az ISIS-nél is több lefejezést rendelt el és több vér tapad a kezéhez. 


<<< Nagy-Britanniában félárbócra kellett engedni a lobogókat pénteken ! (WTF ???) 

Érzékeltetni szeretném a mellékelt linkekkel és cikkekkel, hogy mennyire álságos, képmutató az egész nyugati világot vezető elit, kormányok és ki merem mondani: mindenki a médiától a közemberekig, aki ez ellen nem emel szót és némán asszisztál gyilkosok támogatásához, háborús bűnösök hatalmon tartásához, sőt az is, aki velük való együttműködést megtapsolja, az ellenük felszólalókat elítéli.....  
Élet - Halál - Igazság tekintetében szerintem nem lehet kettős mérce. Aki gyilkosokkal szövetkezik, az önmaga is ugyanolyan gyilkos........ 
Hitler-Sztálin-Kim Ir Szen - vagy Kim Jong Un, Abdullah, a latin-amerikai gyilkos diktátorok, a brit és holland királyi család mind egy tőről fakadnak és ugyanannak a véres kardnak a markolatát szorongatják évtizedek óta.....
Amely kard milliónyi ártatlant, nőt, gyereket és elnyomottat mészárolt le. Lehet annak gyarmatosító hatalmi politika vagy éppen egy beteg uralkodási ideológia az oka, nem számít..... (SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

 

Felsorolni is nehéz lenne a bűneit, de ha valaki ízelítőt akar a szaúdi hétköznapokból, gondoljon csak a múlt héten a rendőrség által nyílt utcán lefejezett nő esetére.... Aki ezt a videót lefilmezte telefonjával, azt az embert is letartóztatta másnap a szaúdi rendőrség és börtönben van... (Link a cikkhez)


vagy Raif Badawi bloggerre, akit 1000 botütésre ítéltek pusztán a blog működtetése miatt, amit az iszlám inzultálásaként értékeltek.... (Link a cikkhez


vagy Nimr al-Nimr sejk esetére, akit 2011-ben azért ítéltek halálra Szaúd-Arábiában, mert tüntetést szervezett szabadságjogokat követelve (Link a cikkhez)

Csak ízelítőül néhány momentum egy zsarnokról, akit siratnak a nyugati vezetők és a brit királyi család 

- Az USA első számú arab szövetségese a Közel-Keleten ! 

- Egy despota kormányról van szó, mely a nőket nyíltan is másodrangú állampolgárokként kezeli

- Szunnita uralkodóréteg, mely minden siíta kiirtását bőszen támogatja Irakban és az arab régióban.... 
Valószínűleg az ISIS - ISIL iszlám állam nevű formáció létrehozásában ugyanúgy szerepet játszanak a Szaúd-Arábia - CIA - Mosad háromszög érdekeltségeiből, fedőcégekből érkező pénzek

- A 2001.Szeptember 11-i merényletek végrehajtói szaúdiak voltak (köztük a Osama Bin Laden mint jelképes ex-CIA-ügynök figura)
- Azóta gondolom mindenki tudja már, mióta 9/11-ről kiderült, hogy "belső munka volt", hogy a  Bin Laden szaúdi család egyébként már évtizedek óta közös olajcégeket üzemeltet a Bush-családdal .....

- Szaúd-Arábiában 2014 óta terrorista cselekménynek számít bármilyen reform követelése, a korrupció feltárása vagy nyilvánosságra hozatala, de még a nők jogosítványhoz juttatása is... (Link a cikkhez)


- A nők jogainak borzalmas helyzetét teljesen figyelmen kívül hagyják az olajkirályság irányítói és a szaúdi média is.- Abdullah még a saját lányait is bebörtönözte : >>>
Sahar, (42) és Jawaher (38) hercegnők legalább 13 évig voltak házi őrizetben. (Link a cikkhez



- Abdullah uralkodása idején 15 iskoláslányt gyilkolt meg a sharia-vallásrendőrség, aki azért nem engedte ki őket egy égő épületből, mert nem a szigorú iszlám szabályok szerint voltak felöltözve.

- Abdullah szaúdi katonákat használt rendszeresen szabadságot és jogokat követelő aktivisták megölésére Bahreinben és Szaúd-Arábiában egyaránt.... (Link a cikkhez)


Az egészben viszont az a legfelháborítóbb, hogy képmutató nyugati vezetők támogatnak és szolidárisak egy olyan rendszerrel, ami emberek ezreit tartja elnyomásban és félelemben. Semmivel nem különb diktatúra, mint Észak-Korea..... Egyedül annyi a különbség, hogy ez a zsarnoki rendszer a barátjuk, hittársuk és uralkodói rendszerükben ugyanúgy a nép felett állónak érzik magukat, mint Britanniában....

Várhatóan Cameron mostani és az egykori Tony Blair miniszterelnök és Charles herceg is elutazik majd a zsarnok diktátor temetésére.... NO COMMENT



12 megjegyzés:

  1. Teljesen egyetértek a fent leirtakkal. Mégis lenne egy megjegyzésem, ami nem a témába vág.
    Mo. 25 év óta az atlantista háttérerők keblén pihen, most meg egyre jobban előtérbe kerül az Eurázsiai Unió, és egy kétkulacsos politikai játszma folyik a magyar kormány részéről, ami max. csak akkor lenne jogos, és érthető, ha mind a kettőtől az érvényesíthető legnagyobb távolságtartás és a max. önállóság lenne a cél. Mert miről is van szó.
    Kína több mint egymilliárdos piac, nem is beszélve Indiáról vagy Iránról. Egy ekkora piacra termelni csak olcsón érdemes, kihasználva a a gombamód szaporodó munkaerőt. Lehet, hogy már Kínában is megkapják azt a fizetést, amit nálunk, de azért ott 12 órát kell dolgozni. Ergo versenyezni , labdába rúgni egy ekkora tömeggel és piaccal nem lehet. Kelet-nyugat határán vagyunk, nincs veszíteni valónk. Vagy mégis. Ugyanis a transzatlanti piac megteremtésével (ami így is úgy is létrejön) csak a németek veszítenének, nekik lenne konkurencia az amerikai áru, az ő iparuk szenvedné meg, nekünk nem, mert a mi piacunkat már régen tönkretették, sokkal olcsóbbak vagyunk. Szóval aki a kelet felé kacsintgat, gondolkozzon el ezen (Kínával képtelenség versenyezni.)
    A pragmatizmus alapján a kormány helyében én a kisebbik (atlanti) rosszat választanám a nagyobb önállóság és távolságtartás megtartásával. Ui. aki időt nyer életet is nyer.

    VálaszTörlés
  2. A cikkről jut eszembe. Nekem egy igazságos halálbüntetéssel nem lenne bajom. Aki más ember életét veszi el, akár hirtelen felindulásból is(nem önvédelemre gondolok!), vagy előre megfontoltan mások halálát okozza, az fizesse meg ugyanazt az árat. Egy társadalomban szükség van a fegyelem betartatására, a bűn-megelőzésre, büntetésre. Más kérdés, amikor egy vezető, vagy maga a hatalom él vissza vele, mint egy amolyan "lehetőség", és olyankor is alkalmazza azt, amikor nem kéne, vagy ennek éppen az ellenkezője,.......olyankor nem alkalmazzák, amikor az indokolt lenne. ("Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél.”)
    A "mikor"-tot eldönteni nem egy egyszerű egy kérdés, mert szerintem egy olyan ember is halált érdemel, aki egy gyereket erőszakol meg és ezenkívül még sok más szituáció is szóba jöhet. Na az ilyen féle kérdéseket/felelősségeket kéne átpasszolnunk Istennek......és akkor aludhatna mindenki nyugodtan :) Én ezt így gondolom.



    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Redneck !
      Még Freud is megmondta annak idején , hogy abba halunk bele, amivel megvédjük magunkat. A falakkal főleg a már eredendően sebzett gyermeket óvjuk magunkban. A legnehezebb sebezhetőnek lenni , a váratlan sebzéseknél pedig nincs rosszabb, valljuk be senki sincs erre igazán kész (én sem).
      A szemet szemért , fogat fogért elvek még csak olyan automatizmusok, melyek a tabuk fenntartását szolgálják, már túlhaladottak, vagyis ugyanazt az árat megfizettetni lehet ugyan, de tanulni csak félelmet lehet belőle. És a mai emberiség érzi a változás szelét, és elkezdte döntögetni ezeket az elavult korlátoltságokat.
      Abban egyetértünk, hogy akik próbálják irányítani ezeket a faldöntéseket, azok csak egy homogenizált, minőségtelen, kihasználható és irányítható tömeget akarnak, mely homogenitásával ugyan valamiféle biztonságra lel, de spirituális létezését felszámolja.

      Hamvas ezt írja erről: A kvalitástalan számkoncepció megteremtette a kvalitástalan embert. Vagyis a kvalitástalan ember megvalósítása törvényes és hivatalos életterv lett. Ez az ember azonban természetesen nem realizálható. Nem volt és nem is lesz soha. A kvalitástalan ember az ember számára egyáltalán nem jelent olyan életterv-kísérletet, amelyet ha valamely mértékben megvalósít, annak arányában boldogul. Sőt éppen ellenkezőleg. És ez a dologban az elhihetetlen botorság. Minél inkább megvalósítja, annál üresebb és boldogtalanabb, mert annál személytelenebb és sterilebb. A kvalitástalan ember nem ember, hanem dolog (termelőeszköz), de még dolognak is tarthatatlan és absztrakt.. Ez a minőségtelen, merőben mennyiségi ember, akit úgy ismerünk, hogy tömeg..."

      Törlés
    2. No hát redneck, mé nem tartod oda a másik orcád is? Nem szép, nem keresztényi... Már megint csalódtam benned. :(

      Törlés
    3. Már megint elvakít a gyűlölet Karcsi. Jézusnak ez az intése nem szó szerint értendő parancs hanem elvi eligazító. Ezzel azt a igazságot fejezte ki, hogy jobb az egyéni megszégyenülést, vagy a kárt békésen elviselni, minthogy a rosszat rosszal viszonozni és így a gyűlölködésnek, a bosszúvágynak, a versengésnek szabad utat adni.

      Törlés
  3. Off.
    Új sorozatot indítanak a NatGeo-n az érem egyik oldaláról, de nevezhetjük nyugodtan tömegprogramozásnak is, mert igazából erről van szó és nem a pénztárcánkról. Mindig akadnak újabb meg újabb kifogások, hogy még néhány tucat, néhány száz kamerát telepíthessenek a közterületekre, köz-(2015-ös útadó?)-utakra, különböző intézmények területére, tömegközlekedési járművekre, stb.
    Minap véletlenül tudtam meg, hogy idehaza a kamerarendszereket telepítő vállalkozóknak a munka befejeztével bejelentést mellett részletes leírást kell adniuk arról a hatóságnak.
    Majd még eljön az a idő is, amikor köteles leszel ráköttetni saját privát otthoni rendszeredet az internetre, hogy ők bármikor nyomozhassanak valami, vagy valaki(k) után. "Fő a biztonság!"

    https://www.youtube.com/watch?v=HHCxRh42BGI

    Ez egyáltalán nem vicces.

    https://www.youtube.com/watch?v=HHCxRh42BGI

    https://www.youtube.com/watch?v=HHCxRh42BGI

    VálaszTörlés
  4. Jah, a lényeg majd lemaradt. A sorozat címe mint üzenet, "Tömeg-kontroll",....csak így egyenesen az emberek szeme elé elrejtve, hogy még csak ne is gondoljanak rá. Igazi think-tank projektek.

    VálaszTörlés
  5. Ha McCain Orbán Viktort neofasiszta diktátornak nevezte, akkor Abdullah ibn Abdilazizra vajon milyen titulust kellene aggatnia?

    Ha ilyen briliáns "következetességgel" ítélnek meg befolyásos figurákat, belátható, hogy mennyit ér az általuk a világra kényszerített progresszionista történelemszemléletük, az összes sötétnek vagy "haladónak" aposztrofált történelmi személyiséggel együtt.

    Alapvető pszichológiai tapasztalat, hogy amit szavakban túlforszírozunk, annak bensőleg híján vagyunk. Ezért hangoztatták a "haladás erői" úton útfélen annak a rendszernek az igazságosságát, amelyben milliókat mészároltak le az "osztályidegenség" okán. Igazság (Pravda) volt annak az újságnak a címe is, amelyben jóformán egyetlen igaz mondatot sem írtak le.

    A "haladás erői" ma már demokratáknak nevezik magukat, fennkölt szavakkal hangoztatják az emberi méltóságot, egy olyan rendszerben, ahol az ember nem több, mint egy számsor, ahol lassan RFID chippet ültetnek a bőre alá, ahol kijelentik, hogy 45 ezer forintból meg lehet élni, a munkanélkülieket pedig a Humán Erőforrás(!) Operatív Programokon keresztül terelik tovább. És persze a Szabadságot, akkor, amikor már lassan a levegővétel mikéntjét is demokratikus törvények írják elő.

    VálaszTörlés
  6. A feszült rekeszizmokat ellazító következik! :) http://cink.hu/mi-is-tortent-pontosan-juncker-es-orban-kezfogasa-utan-1681547888

    VálaszTörlés
  7. A világ egy hőst, egy nagyon bölcs vezetőt vesztett el Abdullah szaúdi király személyében Még jó, hogy a magyar szemfényvesztők vezére is lerótta kegyeletét Rijádban.
    http://edition.cnn.com/2015/01/23/middleeast/saudi-arabia-king-abdullah-death/

    VálaszTörlés
  8. Hoppácska.....
    http://travelo.hu/tavol/2015/01/23/igy_fog_kinezni_az_eurovizios_dalfesztival_becsben/

    VálaszTörlés