2014. május 2., péntek

25 milliárd dollár fizetés havonta - A bankrendszer összeesküvése az átlagemberek ellen


Az oldalon többször emlegettük már Duncan Shelley nevét és műveit, melyek a legfelsőbb kasztról és a világ irányítóiról szólnak.
Ha valaki nem olvasta még "Az elme gyilkosai" c. művet (Kunoichi-trilógia) vagy az ebből idézett "Julius Andan: Világ a színfalak mögött" c. írást, az feltétlenül pótolja ezt a hiányosságot ! Most tőle szeretnék megosztani gondolatokat:




"Hallottam egy mesét, amit leírok nektek, változtatás nélkül.

Egyszer volt, hol nem volt…

Néhány bankház összeállt egy hálózatba, azzal a céllal, hogy egymás közt hajtsanak végre üzleti tranzakciókat, és azokat ne engedjék ki a hálózatból.

Kitalálták, hogy nagy összegű hiteleket fognak kibocsátani, olyan jó feltételekkel, hogy azt bárki felveheti, aki dolgozik, és bárki képes fizetni a törlesztő-részleteket, akinek van munkája. (Megjegyzés: az amerikai, az angol és a német átlagfizetéseket vették alapul a számításoknál.)

A nagy összegű hitel azt jelenti, a célcsoportként meghatározott réteg fizetéséhez képest óriási összeg, melyet a fizetésekből kispórolni belátható időn belül nem lehet.

Mindemellett törvényekkel és belső banki szabályok felállításával biztosították, hogy soha nem fognak annyi pénzt kivenni a hálózat bankjaiból, ami veszéllyel fenyegetné azt.

Eldördült a startpisztoly, és beterítették a hitelkonstrukciókkal az egész világot. Emberek tízmilliói folyamodtak hitelhez, és váltak ügyfelévé a hálózat bankjainak.

Tekintettel arra, hogy a bankok hálózatban voltak, és csak egymással üzleteltek, és tekintettel arra, hogy a legmagasabb kivehető összeget erősen szabályozták, a valóságban az történt, hogy a hálózatban részt vevő bankfiókok számokat utaztattak egymás közt.

Az egyik ember felvett néhány százezer dollár hitelt ingatlanvásárlásra, amit nem kapott meg, nem tudott kivenni, csak a számot látta, majd amikor megtörtént az ingatlanvásárlás, a szám eltűnt a számlájáról, és megjelent az ingatlan korábbi tulajdonosának számláján. A korábbi tulajdonos nem tudta kivenni a beérkező pénzt, de befektethette, leköthette, vásárolhatott belőle valami nagy összegű tételt, vagy élhetett a kamataiból.

A nagy összegű hiteleket az emberek a hálózat bankjaitól kapták, és a hálózat bankjaiban használták fel. A hálózatból nagyobb összeg nem juthatott ki.
Az ügyfelek, akik felvették a hitelt, vagyis a számot, melyet a hálózat bankjai egymás közt utaztattak, valós, elvégzett munkával keresett pénzzel törlesztettek.
Tehát az ügyfél kapott egy számot, és azért, hogy ezt a számot csökkentse, tényleges pénzt fizetett be a hálózat valamelyik bankjába.

A hálózat bankjai számokat utaztattak a számítógépes rendszerükben egymás közt. Ezért cserébe a hálózat valós pénzben beszedte a kezelési költségeket és beszedte a törlesztő-részleteket.

Ötvenmillió ügyfél havi ötszáz dolláros befizetése havi 25 milliárd dollár bevételt jelent, valós pénzben, szinte nulla ráfordított költséggel. Havi 25 milliárd dollár évi 300 milliárd dollár. Húsz év alatt az 6.000.000.000.000 USD. A hálózat bankjai számára ez csupán az egyik bevételi forrás volt a rengeteg bevételi forrás közül.

Valójában nincs információ arról, hogy összesen hány ember vett fel hitelt a hálózat bankfiókjaiban, az 50 millió ügyfél óvatos becslés. Az 500 dolláros átlag havi részlet úgyszintén. Magyarországon több millió hitelfelvétel történt, az átlagos havi törlesztés pedig kb. 320 dollár.

A levezetésbe bele lehet kötni, több ponton is. Az egyik az, hogy a törlesztések szinte soha nem valós pénzzel történtek, hanem utalással. Ez igaz, de a fizetések többnyire tényleges reálgazdaságbeli teljesítések következtében jelennek meg, azok tehát nem virtuális számok.

A sztorinak itt még nincs vége. Valami történt. Talán szándékosan kezdték el leépíteni az iparágat? Vagy belefutottak egy médiamogulba, akit nem tudtak elég gyorsan lefizetni vagy lelőni?

Mit gondoltok? Igaz a mese? Igaz lehet?"


Forrás: Duncan Shelley

6 megjegyzés:

  1. Vajon ki borította össze a bútorzatot és kinek áll érdekében a milliós számú munkanélküli. Hiszen ezzel tönkrement a szépen felépített tökéletes pénzügyi rendszer. Hogy is van ez kezdjünk csak gondolkodni.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Kékvirág! (De, szép neved van! :D )

    Navajonkik? :D Egy autentikus forrást idézhetek? " Az Úr a te Istened megáld téged, ahogy megígérte neked: zálogért adsz majd kölcsönt SOK NEMZETNEK, ... Sok nemzet felett uraldkodsz majd, ...!" V Móz.15:6

    Köszi Duncan Shelley és Laci! :D

    Mióta próbálom csiholni az értelem szikráját, de a környezetem csak néz rám mint egy UFO-ra! Totál homály! :(

    Nem értik ami itt - ált isk. 2.osztály szint! - napnál világosabb: ÁTVERÉS 100%-ban!
    A semmiböl/lufi-pénz/ hoztak létre egy kifosztó szivattyút! Pontosabban, hitelböl/adósságból! Nulla kockázat mellett 100%-os haszon! Illetve ez se igaz! Káin - az elsö gyilkos! - ivadékai nem elégednek meg "csak" 100%-os haszonnal, nekik sokkal több kell! Erre utal Shelley is! Az újabb trükkök százait dobták be!

    Kékvirág! Most had válaszoljak a feltett kérdésedre! Miért borítanak most?
    Azt tudnod kell, hogy sátán fattyainak nem a pénz kell, hanem a hatalom, az uralkodás!!!!
    Mivel már megszereztek mindent, hiszen a "hálózaton keresztül" - amit a polip is szemléltet - MINDENT megkaparintottak! ( Gondolj a töméntelen FED-ezetlen USD-re! Papír, festék van, a nyomdagépek pedig ontják 24 órán keresztül!)
    A nagy trükk a "számok mozgásán" van! Becslések szerint, minden 1 USD-böl 80 cent, ilyen olyan módon a "láthatatlanok" zsebébe vándorol!!!
    Szinte kivétel nélkül minden és mindenki el van adósodva! Az ország adóssága olyanok zsebéböl is kiveszi a pénzt aki nem vettek fel egy fillér hitelt sem!

    Az ok, a szándékos/tervezett borítás a miatt van, hogy ördögi tervüket valóra váltsák! Georgia gránitba be is vésték ...max, 500 millió ember=rabszolga és föld feletti teljes uralom!

    Áldott napot!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Erik, úgy van, ahogy írod... :(( Sokan még a %-számítást sem értik... nemhogy az ilyen átfogóbb látást , vagy nagyobb rendszerben való gondolkodást igénylő témákat. Tragikus...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves VIC, ugye ez nem vicc? :)

      Köszi a dícséretet! Büszke is vagyok magamra: megvan a nyóc osztály, 4 elsö+ 4 második, ... így 38 évesen!
      :DDDDD Hiába, na lassan érö típus vagyok!
      Áldás

      Törlés
    2. Erik! Manapsae 8 osztállyal könnyű látni. Nincs a rebdszebe bedolgozva az agy. 😊

      Törlés
    3. ÈVA Asszony!

      Ne, kóstolgasson! :D Nem jó ízem van! :D
      Ezért nem is osztom az észt! ( nekem is híjján vanik!) :D

      Törlés