2014. április 18., péntek

A tömegmanipuláció kulcsfigurái - A tekintélyek

A következő sorokban a tekintélyekről lesz szó. Kik is ők és milyen szerepük van a nagyközönségre nézve? Mire képes egy egyenruha, egy öltöny, vagy egy orvosi köpeny?

Az angol nyelvben két szó használatos az ismert személyiségekre és az ún. tekintélyekre, tehát azokra az emberekre, akik valamilyen szereppel bírnak, valamilyen értékrendet képviselnek és minden bizonnyal hatással vannak a környezetükre és a társadalmunkra nézve. Az egyik a "celebrity" azaz a magyar zsargonban már élő "celeb" szó és a "star" azaz csillag szó. Gondolkozzunk csak el a "csillag" szó jelentésén. Évezredek óta a csillagok olyan égi jelenségek szerepét töltik be, amik tájékozódási pontként szolgálnak, azaz viszonyító pontok. A mi "csillagjaink" is viszonyító pontok a közösség életében, ugyanis mindegyikőjük képvisel valamit, amit az emberek vagy elfogadnak, vagy sem. Bizonyos esetekben követendő példaként is tekinthetnek a személy által közvetített értékrendre és viselkedésre.
Az egyszerűség kedvéért: ha egy együttes tagjainak a drogokhoz való viszonya az image-ük részét képezi, akkor ezzel a szemlélő egyetérthet vagy sem, de egy biztos, hogy a nagyközönség felé egyfajta értékrendet és viselkedési normát közvetít. Ezek az emberek legyen szó bármilyen művészeti vagy közéleti szerepről valamit mindenképpen sugároznak és hatással van ránk ha akarjuk, ha nem. 

John Lennon a következőket mondta 1962-ben Tony Sheridan-nak a hamburgi Starclub-ban:



Az iskola, az egyetem az alapműveltség tanítása mellett tekintélyelvűségre nevel, jó előre programozza belénk, hogy a tekintélyek véleményét, viselkedését tiszteletben tartsuk elfogadjuk, vagy mi több, követendő példaként tekintsünk rájuk. Ami még érdekesebb, hogy ezekkel a tekintélyekkel nem csak értékrendet,eszméket lehet közvetíteni, hanem eladni is lehet velük különböző árucikkeket. Sikeresen eladható velük tehát egy ideológia, de akár egy termék is. Gondoljunk csak bele és eszünkbe juthat néhány pártrendezvényen fellépő ismert előadó, aki fellépésével a párt törekvéseit népszerűsíti ha akarja ha nem, vagy egy ismert tévés személyiség, akinek annak idején az "überintellektüell" szerepét szánták a kvízműsorokban, mára hitelkonstrukciót reklámoz. Ezekben a koncepciókban érezhető valami ördögien jól működő tudatosság. Nem véletlenül ő reklámozza az adott hitelt. Az emberek nagy részének halvány fogalma sincs arról, hogy mit ír alá egy hitelszerződésben (ha lenne, vagy lett volna, akkor nem lenne ennyi "hitelcsapdába" keveredett, eladósodott ember). De itt a hős személy, aki persze mindig, mindent tud és persze jobban (ugyanis neki ez a tudatosan, előre kialakított szerepe) és elmondja, hogy erre a termékre miért is van szükségünk és ha ő mondja teljes magabiztossággal, akkor nem lehet bajunk belőle, ugye?

A társadalom kondicionálását illetően roppant nagy szereppel bírnak ezek az emberek.A segítségükkel, "gondolatbálványokat" adnak el. Mi is az a gondolatbálvány? Úgy tartja a mondás: "ép testben ép lélek". Ez egy nagyon egyszerű példa. Elfogadjuk? Már rég elfogadtuk, hogy ez így van ugyanis rengeteg embertől és tekintélytől hallottuk, beépítettük a gondolkodásunkba és meg vagyunk győződve róla, hogy ez így is van. Ezekből a gondolatbálványokból áll össze a Világról és a környezetünkről, tehát az életről alkotott képünk. Ha bekopogtatnának a karhatalmi szervek az ajtón és közölnék, hogy adott kérdésről hogyan kell gondolkodnunk és milyen véleményt KELL formálnunk róla, akkor az kevésbé tetszene ugye? Tiltakoznánk is? Hát persze. A recept egyszerű: végy ismert és kedvelt embereket, győzd meg őket (ha máshogy nem megy akkor pénzzel), hogy egy adott ideológiát közvetítsenek, vagy terméket használjanak. Rengetegen fogják követni a példát.

Azt mondják minden hit kérdése. Kinek mit hiszünk el és miért? Ha valaki az utcán közölné velünk, hogy egy komoly, gyógyíthatatlan betegségünk van és a végső stádiumban vagyunk elhinnénk neki? Bizonyára azt gondolnánk, hogy az illető őrült és elvesztette a valósággal a kapcsolatot... Ha ez a szituáció úgy történik meg velünk, hogy ez az illető egy fehér köpenyes orvos, akinek nyakában fonendoszkóp lóg és a kezében egy vizsgálati eredmény akkor az már teljesen más helyzet ugye? Tisztában vagyok vele, hogy minden példa sántít, de talán érthető, hogy mire is szeretnék kilyukadni.



Egyszer azt olvastam, hogy a magabiztosság kizárólag az ember "hangjában" létezhet. Egy biztos,különleges egyenruhák és öltönyök vannak, amik mögött manipuláció és különböző eszmék rejtőznek. Próbáljuk meg először átgondolni és megvizsgálni, hogy mit is akarnak "eladni" nekünk. Főleg az előtt, hogy bármiféle gondolkodás nélkül elhiggyünk mindent, amit megpróbálnak elhitetni velünk.




Ezeket a pontokat Noam Chomsky tízparancsolatának is nevezik, lévén hogy a híres tudós ezeken keresztül magyarázza a mindenkori politikai hatalom tömegeket manipuláló mesterkedéseinek természetrajzát.

Miután elolvastuk, mindannyiunkban megfogalmazódik a kérdés: ha ez ennyire elképesztően valóságos - hiszen naponta érzékeljük mindegyik pontot- akkor tényleg létezik az az "összeesküvés-elmélet", mely szerint a globális folyamatokat, a nemzetek, emberek, a társadalom reagálását, pro-és kontra megnyilvánulásait, az emberek viselkedését valakik a háttérből tervezik, szervezik és irányítják ? ? ?

- Talán mégis igaz, amit az Agenda 21 és a Tavistock Intézet működésről kidob a Google, ha rákeresünk ?

- Talán "szegény" Drábik János mégsem beszél "elvakult badarságokat" évtizedek óta megannyi tanulmányában, amikor ezekről a szervezett magánhatalom által működtetett erőkről, mint gépezetről ír ?

- Talán a fasizmus, kommunizmus, kapitalizmus, liberalizmus, ál-demokrácia.....mind-mind egy jól megtervezett társadalmi kísérlet, melynek irányítói mindig ugyanazok ?
Áldozata és mindezek elszenvedője pedig kivétel nélkül mindig "maga az ember", a "kis ember", ...a rabszolga....?

Nos a választ mindenkinek a fantáziájára és ismereteinek bővítésére bízom most is, és bátorítom a kutakodásra! Mert a válaszok mindig ott vannak.......
(SBG Buddha ◄ VilagHelyzete ►)


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)
◢ BLOG: VilagHelyzete.com 
 Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: AlternatívHírek.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

24 megjegyzés:

  1. Magyarország legnagyobb alternatívmédia-hírgyűjtője és élő Ébresztő Videótára

    http://exopolitikamo.wordpress.com/

    VálaszTörlés
  2. Ohh Barátom ez nagyon betalált! Éppen ezen a témán gondolkoztam, mármint azon, hogy a tömegek mennyire hasra esnek a fehér köpenyben kísérletezgető, pénzhajhász, emberszabású szénmolekuláktól.

    Sokan például egy életen át nem tudnak megszabadulni az egykor volt főnökük bűvkörétől, bár már évtizedek óta semmi közeli kapcsolat közöttük. Hihetetlenül HÜLYE az embernek nevezett élőlény.

    VálaszTörlés
  3. Az elmúlt 300 év (vagy inkább 2000-2500) az utolsó esélye a Sátánnak - az eröknek akik a Bohemian Grove-ban imádják a bálványokat (köbaglyot) - hogy bizonyítsák, az emberiség gonosz. Sajnos közel vannak hozzá.

    Feudalizmus, kapitalizmus, nácizmus, kommunizmus - az elmúlt 2000 év összes rendszere emberellenes volt, és ugyanaz a sötét erö állt mögötte: a "köbagoly imádói" :) Csak vicc, meg nem is:

    http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Feudalizmus, kapitalizmus, nácizmus, kommunizmus, dilettantizmus.

      Törlés
    2. "Feudalizmus, kapitalizmus, nácizmus, kommunizmus - az elmúlt 2000 év összes rendszere emberellenes volt, és ugyanaz a sötét erő állt mögötte: a "kőbagoly imádói" :) Csak vicc, meg nem is"

      Miért, ez a néhány éve zajló erőltetett "ébresztési" jelenség mögött - ami már a mainstream-et is elérte - talán nem ugyanazok állnak?
      Ezt persze nem lehet elkapkodni, idő kell még hozzá, attól látszik majd ez a ébredés egy természetes, spontán folyamatnak,....pedig nem az.

      redneck

      Törlés
    3. Köszönöm redneck!
      "...attól látszik majd ez a ébredés egy természetes, spontán folyamatnak,....pedig nem az." Végre valaki hangsúlyt fektet erre a cseppet mellékes "körülményre".

      A tudatosodás, az emelkedés folyamatában rendkívül egyedül van az ember. Legalább annyira, mint a halálban. A tudatosodás egyfelől emelkedés, másfelől folyamatos meghalás, saját korlátaim, téveszméim hullanak le tetemként rólam minden lépésnél. A külvilágban észlelt emelkedés pusztán haladásom tükörképe. Ugyan hogyan tudna bármiféle kollektív erő egy olyan folyamatra hatni, amelynek forrása, lényege, és végső célja a határtalan autonómia?

      Ha én nem emelem magam, akkor a világ összes fénymunkása, szellemi vezetője, sőt még maga Isten sem tud rajtam segíteni.

      Törlés
    4. errata:
      cseppet mellékes >> cseppet sem mellékes

      Törlés
    5. "Nincs szó külső célokról, de még a jövőre – vagyis a egy ciklus lezárulására és egy új ciklus kezdetére – sem vagyok tekintettel. Azt írom, hogy a ciklus elmélet (ha nem is a Spengler-i vagy Vico-féle értelemben) része ugyan tradicionális tudásnak, de manapság gyakorlatilag nem szabad erre támaszkodnunk. Hiszen bizonytalan, hogy „akik végig virrasztották a hosszú éjszakát, találkoznak-e azokkal, akik megérik a hajnalt”." Julius Evola
      Spontás felébredés és spontán tudatszint emelkedés a kollektivizmus lobogója alatt nem létezik, egyszerűen azért, mert nem létezhet. A mennyiség kizárja magából a minőséget. "Fellobbanás" csak és kizárólag az egyén szintjén létezhet, aminek feltétele, hogy "háborúban" álljunk önmagunkkal és a körülöttünk álló tapasztalt befolyások összességével; a külvilággal. Az udvaron dülöngélő budit nem érdemes felújítani, egyszerűen még rúgni is kell rajta. A feltámadáshoz meg kell halni. Ha Hamvas élne, akkor most azt mondaná, hogy a spontán felébredés cunci. Bájital a gyenge lelkeknek. Spontán felébredés otthon a kényelmes kanapéban, online állapotban.

      Törlés
    6. When you're ready to rise up, you'll rise up!
      https://www.youtube.com/watch?v=IOiUrF74F14
      Lózung. Ezeket a filmeket ugyanazok csinálják, akik a "rossz oldalon" állnak. Hangzatos szólamok, érzelmek, érzelgősség, szentimentalizmus és ójcsó megváltás. A prolinak meg otthon könnyes lesz a szeme a kanapén. Szellemi degradáció.

      Törlés
    7. Attól tartok, hogy az "ébresztési folyamattal" kapcsolatban is igazad van. A New Age modern emberre szabott spiritualitása (implicite) magában hordja annak a veszélyét, hogy a kereső a materialista álvalóságból egy spirituális álvalóságra ébred. Ha pedig itt eltévesztjük a buszmegállót, könnyen lehet, hogy sosem érünk célba.

      Talán azzal vitatkoznék némileg, hogy az ébredéshez "idő kell". Az ébredés nem "időben" és nem "valahol" történik, hanem Itt és Most. Persze tudom, hogy nehéz ezt egy jól hangzó metaforánál többnek tekinteni, pedig a lényeg ebben van, mivel ahogy a "most" nem része az időnek (időn túli), úgy az itt (a pont) sem része a térnek (téren kívüli, feletti). A világ örvénylő rabságából csak ezeken keresztül lehet szabadulni. Álljon itt két példa, amely építészeti eszközökkel utal az "üdvösségre nyíló kapura":

      egy mecset kupolája:
      http://healthyglobetrotter.files.wordpress.com/2012/10/335753_10150258078416899_5231530_o.jpg

      Szent Péter bazilika:
      http://images.fineartamerica.com/images-medium-large/st-peters-basilica-dome-jon-berghoff.jpg

      Találós kérdés: Hol jelennek meg ezek a transzcendensre utaló szimbólumok a Shanghai Tower, vagy az új WTC épületében? Ennyit a "sötét és babonás" középkorról...

      Az idő a világ alászállásához kell, sőt az idő - bizonyos szempontból - maga az alászállás. Minél inkább alászállt, annál inkább az idő lesz a jellemzője. (gondolkodjunk el azon, hogy aki mindennapi életében, mondjuk két autót, három okos telefont, meg egy táblagépet használ, hogyan is viszonyul az időhöz. Időt spórol? Aligha. Arra viszont feltétlenül alkalmasak ez a "Smart Technologies", hogy a belső dolgokról, egyre intenzívebben a külsőségek felé terelje használói figyelmét )

      Idő hatalma ott erős, ahol az ember önreflexiója, öntételezése gyenge, a létbeli alávetettsége pedig intenzív. A háttérhatalmat én ennek kifejeződésének tekintem. Gondoljuk végig: munkahelyünkön egy- két tucatnyi embert is milyen nehéz koordinálni (pedig különböző cégvezetési technikák garmadája áll rendelkezésünkre). Mégis hogyan lehet az, hogy néhány Rothschild, DuPont, Rockefeller, meg egyebek, ilyen - szinte tökéletes - hatékonysággal képesek 7 milliárdnyi szerencsétlent terelgetni az "ismeretlen jövőbe" vezető úton?

      Ez csak akkor lehetséges, ha ezek az "irányítók" már a világban egyébként is meglévő, alászálló folyamatokkal szövetkeznek és ennek haszonélvezőiként (és nem valódi irányítóiként) elhitetik a tömegekkel, hogy náluk van a kormány. Ezért elemi érdekük, hogy egyre több titkos társaságról "tudjunk".

      Mekkora hatalmuk van tehát? Akkora, amekkora egy szörfösnek az óceán fölött, mikor a tizenegynéhány méteres hullámokon lovagol és talpon marad.

      Összefoglalva: Az ébredés nem a külvilág milyenségének, a hanem bennünk lévő "Itt" és "Most" intenzitásának a függvénye.

      Törlés
    8. Pokolravelük te éltél egyszerü emberek között? Mert ahol én élek ott egészen más a helyzet, korántsem gonoszak az emebrek hanem sokkalta inkább bizalmatlanok eleinte mig meg nem gyözödnek a másik tisztességéről...és ez szerintem normális reakció a önvédelemhez!

      Én a fövárosban nem gonoszakat látok - miért is?

      Törlés
  4. Pokolra veluk, nem ember ellenes hanem élet ellenes. Nem mindegy.

    VálaszTörlés
  5. Úgy 3 évvel ezelőtt történt bennem egy hatalmas váltás. Ekkor ébredtem rá arra a tényre, hogy kiadtam a kezemből a felelősséget és átadtam az irányítást másnak. (Szülőknek, tanároknak, orvosoknak, politikusoknak, papoknak, stb...) Rádöbbentem, hogy vissza kell vennem a felelősséget és kilépni az áldozatszerepből...

    VálaszTörlés
  6. A belső irányításától elszakadt ember kapaszkodót keres.... Nem érti sem önmagát,sem a világot. Tudatlansága következményeként csapdába került: az örök, halhatatlan énje helyett a tükörkép-énje irányítása alá került. A tükörkép-énje túlélő programja uralja tudatát.

    VálaszTörlés
  7. Pont találó ez a bejegyzés, kedves Laci, ugyanis két nappal ezelőtt éppen egy "öltönyös" próbált arról meggyőzni, miért jó hitelekbe belerángatni az embert. Már majdhogynem azt mondta, hogy manipulálnunk kell az embereket annak érdekében, hogy belemenjenek egy olyan dologba, amelyet ők nem akarnak. De ha szépen előadjuk magunkat, akkor már lényegtelen lesz... Természetesen nem vállaltam el az állást, pedig a Főnök úr kijelentette, hogy mesteri szinten kiképez engem... Nem vagyok hajlandó senkire "ráerőszakolni" semmit.

    De hogy ez a tömegmanipuláció mennyire működik, ezt én alá is írom. Úgyhogy, ha valaki kijelenti, hogy a blog írója össze-vissza beszél már megint, akkor az nézzen körül az ismerősei, a barátai körében. Sőt, figyelje meg a családját, még saját magatokat is. Meg fogjátok látni, milyen szinten manipulálva vannak az emberek. Ezt nem azért mondom, hogy a blog íróját védjem. Ugyanis nem is védem és nem is az ő oldalán állok. Én az igazság oldalán állok.

    Csakhogy értsétek is miről beszélek... Van a rokonságom körében egy roppant intenzíven manipulált (agymosott) személy, akit bármire rá lehet venni. Ha a TV-ben egy orvos (csak azért mert fehér köpeny van rajta vagy a neve előtt ott van a Dr.) azt mondja, hogy napi szinten két csésze kávé egészséges, mindjárt megváltoztatja a napi egy adagját kettőre. Saját szememmel láttam egy hasonló esetet nála. Ha szintén egy orvos azt mondja, hogy több húst kell enni, mint zöldséget, hiába nem rajong a húsért, inkább többet eszik belőle, mint a másikból, csak azért, mert az orvos azt mondta. De mindegy, hogy a rádióban hallja ugyanezt, vagy az újságban olvassa, azonnal változtat az életmódján. És meg egy plusz, ami talán sokak számára vicces lehet, de sajnos nem az, egy másik rokonom a választás előtti nap hisztérikus sírásban tört ki, ugyanis félt attól, hogy nem a FIDESZ fog győzni. Már hajnalban felkelt, és kora reggel ott volt a hivatalban, hogy hozzájáruljon a párt sikeréhez.

    Szóval, ha én mondom azt a családomnak, a rokonságnak, barátoknak, hogy egészségesebben kellene táplálkozniuk (kevesebb hús, több zöldség és gyümölcs), kinevetnek, hogy 28 éves nő létemre én még nem tudom mi a jó. De ha ugyanezt egy ugyanennyi idős orvos mondaná, innák a szavait.

    A reklámok (is) valóban nagy manipulatív hatással vannak ránk (már aki képes ellenállni). Példának okáért ott van a Bonbonetti reklám (Megjegyzem: nem szoktam tévét nézni, de a családomban van olyan, aki igen, így néha-néha elkapok egy-egy jelenetet), amelyben azt mondják: "Ha a világ tökéletes volna, nem volna szükség csokoládéra" (Elnézést, ha nem szó szerint idéztem.) Vagyis tökéletes lehetne világunk - üzenik -, melyeket olyan értékekkel tehetnénk azzá, mint a béke, a szeretet és a harmónia többek között, de mivel nem az, így csokoládéval tegyük azzá. Nem kell ilyen értékekre energiát pazarolnunk.

    Egy másik kedvenc reklámom az egyik Spar reklám volt, melyben Ördög Nóra az Erika nevű barátnőjéről szó szerint azt mondta: "Ő a legprofibb háziasszony az egész Univerzumban." Kicsit megmosolyogtatott, mert lehet barátnői túlzás a részéről, azért gondoljuk már végig. Ha nyilvánosan elismernék, hogy a mellettünk lévő bolygókon is van élet, de az összes közül a legprofibb mégis az Erika, akkor megértem a reklám szövegét. Ám mivel nincs nyilvánosan elismerve, így még az is túlzott barátnői túlzás lenne, ha azt mondja a Földön ő a legprofibb. Szóval...

    VálaszTörlés
  8. A harmadik kedvencem a UPC volt, miszerint: "UPC direkt. Mert a jó dolgok az égből jönnek." Hangzott legelőször a szlogen. Nyomban meg is jegyeztem, hogy akkor a földönkívüliek is lehetnek jó dolgok vagy az Univerzum tudása, vagy bármi más, amit ember csak elképzelhet. Néhány héttel később már ezt lehetett hallani: "Mert a digitális jó dolgok az égből jönnek." Mintha meghallották volna a gondolkodásomat. :) Jó, persze nem feltételezek ilyeneket, de ebben a mai világban, bármi lehetséges...
    Ehhez kapcsolódik a mostani egyik kábel TV-s reklám, amikor egy család tagjai letargikusan elmondják, mennyire fog nekik hiányozni, ha nem lesznek a kedvenc csatornáik. Mintha TV nélkül már nem is lehetne élni :) Tavaly is azzal kábították az embereket, ha nem váltanak digitálisra, nem fognak tudni tévét nézni. Dehogyisnem fognak, legfeljebb nem kapcsolják be.

    Szóval, csak nézzünk körbe a közvetlen környezetünkben és nem fogunk találni egyetlenegy nem manipulált embert sem. Biztosan többen is azt gondoljátok most, mire végigolvastátok ezt, hogy jómagam meg nem vagyok egyáltalán manipulálva. Nos, még én is érzem a manipulációt, és mikor hogy sikerül kitérnem előle, mely attól függ, mikor veszem észre. Régen szenvedélyes csokoládéevő voltam, melytől szerencsére sosem híztam el. Akárhányszor egy boltba kerültem, kényszert éreztem a csokoládék láttán, hogy vegyek belőle. Egy táblával megennem meg sem kottyant egykor. Ma már nem bírnám és nem is veszek magamnak.
    Az a rengeteg csokinyuszi, melyekkel most főleg a kisgyerekeket célozzák meg, számomra olyanok voltak, azzal a "cukinak" látszó mosolyukkal, mint az egyik animéban a démonok familitárusai (az emberek véréből táplálkozó démonikus lények).

    Egyébként egyetértek veled 20szeretet12 és hozzátennék egy mondatot ahhoz, amit te is mondtál, miszerint: "hihetetlenül hülye az embernek nevezett élőlény". Az előbb említett animéban hangzott el, ráadásul nem emberi lény szájából, hogy: "Hihetetlenül ostoba és velejéig romlott teremtmény az ember." (Ha valaki kérdezné, igen, van néhány japán anime, amit szívesen megnézek.)

    A fentebb leírtak pusztán a saját véleményem. Mindezt a megfigyeléseim és tapasztalataim által írtam le.

    Legyünk tudatosak!

    Üdv.: Atlantis

    VálaszTörlés
  9. David Icke: Ébred már az oroszlán (Brixton Akadémia, 2010)

    https://www.youtube.com/watch?v=ACzXZsEPpI0&list=PLQKWj3qzPLk5HYroJaQ0jNaRCh5jpy-D7

    VálaszTörlés
  10. Kedves F.H.Sz.Hová valósi vagy?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jelenleg a Föld nevű bolygón tartózkodom :)

      Azon belül SZSZB.

      Törlés
    2. Na és azzal mi van hogy egy időben több helyen.
      Értem,kösz szépen,kár a távolságért.

      Törlés
  11. David Icke sok hulyeséget is mond az alakváltó hüllök, és hogy a Holdról érkeztek érkeznek, ez badarság.Nem tudom igaz-e egyáltalán valami az illuminatiból, mert eddig is megcsinálhatták volna.Aaron Russonál pedig nincs olyan a wikipediában, hogy Nick Nicholas Rockefeller,Ki tudja lehet az egész csak egy nagy kamu, Alex Jones és David Icke is a háttérhatalom embere és az emberek addig is ezzel vannak elfoglalva mint a valós problémákkal.David Icke is jól megszedi magát a könyveivel és az előadásaival.Pedig ha láttátok vele az egyik interjut azt hiszem BBC ott azt mondta Ő Jézus Isten fia :-). Röhely.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. David Iske kezét főleg az ujjait nézd meg miközben a szinpadon rizsászórás közben gesztikulál....hááát nekem rögtön a krokodilkarom jutott az eszembe!

      Taszitó ez az ember a maszlagjaival!

      Törlés
  12. A Tudatos Gondolkozásnak jött el az ideje, ezen kívül nincsen semmi más érték ma a Földön! Mellébeszélni lehet, de azt félrevezető gondolkozásnak nevezik!

    VálaszTörlés
  13. Julius Andan - VILÁG A SZÍNFALAK MÖGÖTT

    Érdekes, idevágó olvasmány, ajánlom mindenkinek aki még nem olvasta.

    VálaszTörlés