2014. február 21., péntek

Egy DHS ügynök szerint az USA 6 héten belüli összeomlására készül fel a Homeland Security?


A US. Homeland Security egyik ügynöke elárulta, hogy ők az USA 6 héten belüli összeomlására számítanak és szükségállapot bevezetésére készülnek. A bankok zárva tartanak és bank- / hitelkártyák sem működnek majd. A következő cikket a World Truth.tv tette közzé Február 20-án este. Mindenkinek saját belátására bízom, én csak lefordítottam és kiegészítettem bizonyos információkkal. (SBG Buddha - VilagHelyzete)

"Néhány órával ezelőtt úgy döntöttem, elmegyek a közeli boltba az egyik haverommal élelmiszert vásárolni, mivel 'prepper' (összeomlásra felkészülő vagyok). Ez este 9-kor volt és éppen a sorban állok, beszélgetek a barátommal, hogy a készletek felhalmozása milyen fontos, amikor majd beüt a baj (SHTF = Shit Hits The Fan)..., hiszen ez bármelyik pillanatban elkezdődhet. A haverom még újonc ebben az egész felkészülésben, ezért is hoztam el magammal, hogy segítsek neki, mire lehet szükség. Amikor túl voltunk a fizetésen, a kocsim csomagtartójába pakoltunk éppen, amikor egy középkorú férfi lépett oda hozzánk és ezt mondta:

Ő: - Srácok, Ti a lehető leghelyesebb dolgot teszitek azzal, hogy felkészültök. Az emberek többségének ebben az országban fogalma sincs, hogy mi is történik. 


Én: - Magamban éppen azt gondoltam, milyen jó dolog más prepperekkel is találkozni. Mondtam neki, hogy köszi és kérdeztem, hogy Ő is ilyen 'felkészülő', mint mi .... (?)

Ő: - Igenis meg nem is...

Én: - Mit ért ez alatt ?


Ő: - Ezt nem mondhatnám el nektek srácok, de mivel látom, hogy nagyon fiatalok vagytok még (én 21 éves vagyok), és aggódom a generációtok miatt, ezért adok nektek egy kis támpontot. Tényként tudom, tulajdonképpen 100%-ra, hogy a gazdaság összeomlása be fog következni és szükségállapotot (Martial Law) fognak bevezetni február végén vagy március első felében. 

Én: - Honnan tudja ezt vagy miért mondja ? 

Ő: - Mert a DHS-nek (Department of Homeland Security = Belbiztonsági Hivatal) dolgozom és belső információim vannak arról, mi fog történni a gazdasággal. (Azt is mondta, hogy kapcsolatot tart olyan emberekkel, akik a J.P. Morgan-nek dolgoznak)

Én: - Igen, persze, biztos haver..... Ha minden egyes összeomlás-előrejelzésre már egy penny-t tettem volna, akkor már javában milliomos lennék.

Anélkül, hogy egy szót is szólt volna, elővette a DHS azonosító kártyáját, eltakarva a nevét, mert azt nem akarta felfedni, majd pár másodperc múlva eltette a levéltárcájába. 


Ő: - Most pedig hallgassatok meg figyelmesen ! 
Raktározzatok be és halmozzatok fel annyit amennyit, csak tudtok: Élelmiszert, fegyvert és lőszert.... Mert amikor ez elkezdődik, már nem lesz alkalmunk ezeket megvásárolni. Szükségállapotot vezetnek be, a bankokban már nem lesz készpénz és az üzletekből eltűnnek az élelmiszerek. 
Ha lehetséges, távolodjatok el a városoktól amennyire csak lehet, mert azok olyanok lesznek, mint maga a pokol. És főleg vegyétek még most ki a pénzeteket a bankból, mert a legtöbb bank be fog bukni. 
Már így is túl sokat mondtam. Most mennem kell. Isten legyen veletek és bocsássátok meg nekünk, hogy ezt tettük a ti nemzedéketekkel.


És anélkül, hogy egy szót még szólt volna, otthagyott bennünket.

Nos srácok, olvasók, én igaz, hogy felkészültem és tele van a raktár, amennyire csak lehet, de még így is 'berosáltam' kicsit...  Mindaz, amiket látunk a világban (néhány hét alatt 20 vezető bankár lett öngyilkos rejtélyes körülmények között..., káosz uralkodik a világ számos pontján - Venezuela, Ukrajna, Távol-Kelet - és tudjuk, hogy február végén az USA maradék hitelkerete is kimerül, így teljesen elképzelhető, hogy igaza van....
"


Nos ez már nem megfontolás vagy vita tárgya, ha valaki képben van, hogy milyen intézkedéseket fogadtak el előre, amely lehetővé teszi az ellenállók FEMA-táborokba szállítását. H.R. 6566 (112th): Mass Fatality Planning & Religious Considerations Act

Kedves VilagHelyzete olvasók, ennyi volt a fordítása a párbeszédnek, amit megosztottak a WorldTruth-on keresztül. 


A világban uralkodó helyzet önmagáért beszél :

- Néhány hét leforgása alatt csaknem 20 bankár és/vagy fontos üzletember lett öngyilkos vagy veszítette életét. Most kedd reggel ismét a JP Morgan egyik devizakereskedője ugrott le a bank hongkongi központjának tetejéről. A South China Morning Post a következőket írta az esetről:
"A JP Morgan egyik befektetési bankára leugrott a bank központi székhelyének tetejéről tegnap. Szemtanúk elmondása szerint a férfi felment a Hongkong központjában található, 30 emeletes Chater Ház tetejére és annak ellenére, hogy megpróbálták szándékától eltéríteni leugrott."



- A Bangkok Post cikkéből megtudhatjuk, hogy Thaiföldön az emberek „megrohamozták a bankokat, hogy kivegyék betéteiket”.

- Venezuelában egyre nagyobb káosz uralkodik. Elég, ha megnézzük a Zerohedge cikkének képeit a kormányellenes tüntetések jelenlegi helyzetéről. A hírekben nem mutatják (megszoktuk), de ez a három videó szerda estéről is önmagáért beszél. (Videó 2, Videó 3

<<< San Cristobal kedden este


- Ukrajna a teljes összeomlás szélén áll. Ide is úton van a "szíriai típusú demokrácia" a megrendelők igényei szerint ! A Kijev főterét mutató kép ugyanazt tükrözi, mintha csak Damszkusz utcáit látnánk a a kezdeti stádiumban....Szinte hónapra pontosan megérkezett a káosz. Ráadásul, hogy kétségünk se legyen, kik állnak a rend szétzilálása mögött : Kijev utcáin és a téren megjelentek a szíriai terroristák zászlói is !!!





Sőt viralmarketing-szerűen terjed a hangulatkeltő " I'am a Ukranian " szép arcú hölggyel osztható videó.... Kísértetiesen emlékeztet a KONY 2012 kampányra.... 
Külföldről irányított, belső elkeseredést felhasználó rendszerdöntés zajlik Ukrajnában, mely Kelet és Nyugat kiélesedő hidegháborújának egyik első momentuma és fontos terepe lesz....


- Eközben Kína szép csendben megszabadul amerikai papírjaitól, amelyek teljes állománya egyéves mélyponton áll jelenleg. Sőt 2014. január 1. óta nem kereskedik dollárban.

- Soros György pedig megduplázta tétjét az Standard & Poor's 500 összeomlására. Fogadásának teljes összege 1.300.000.000 dollár.


Hogy mi lesz és mi várható, azt csak nagyon kevesen tudják, így jóslásokba felesleges lenne belemenni. Viszont az alábbi linkek, melyek arról számolnak be, hogy szinte belső hadsereggé alakították át az USA-ban a rendőrséget, illetve a Belbiztonságot, arra utalnak, hogy ennek igen komoly és nyomós, ráadásul visszafordíthatatlan OKA VAN....  >>>>



Kapcsolódó cikkek:

Masszív polgárháborúra készül a Nemzetbiztonsági Hivatal (DHS) az USA-ban !
Tervezett Internáló és átnevelő táborok részletes kézikönyve szivárgott ki

58 megjegyzés:

  1. Jo hat en nagyon sok embert ismerek a DHS tol, NATO, Pentagon, stb, mivel ilyen teruleten dolgozok tobb mint 10 eve (konferenciak), es a legtobb ember akivel talalkoztam relative magas szintu vezeto. Bankarokait is sokat ismerek.

    Egyetlen egy olyan emberrel sem talalkoztam, ami meg tudta volna mondani hogy pontosan mi lesz. Ez gondolom azert van mert tobb tenyezos a dolog.

    Ha megnezzuk a mai hadugyet, akkor a fobb fejleztesi vonalak ezek:

    biologiai fegyverek
    kemiai fegyverek
    nuklearis fegyverek
    dronok (unmanned systems)

    Ezek mindegyike gaz, mivel nepirtast lehet veluk vegezni. (Nem olyan mintha egy tankkal harcolnank). Persze regebben is voltak pl. bombazasok.

    Aki “meg akar olni” azok az emberek altalaban ezt ugy probaljak megszervezni hogy ok azert tuleljek a dolgot. Ezert nem olyan egyszeru nekik. Persze vannak olyan szervezett buncsoportok, akik nagy hatalomra tettek szert, mivel beepultek a kormanyokba /EU stb.

    Ezek az emberek nem faj/nem/vallas/partallas alapjan kulonulnek el hanem mint “rossz” emberek alkotnak csoportot.

    Mint ahogy egy egyhazban, a kommunista partban, egy bizonyos orszagban, vagy etnikumban is lesznek jo es rossz emberek.

    Az az ember a legveszelyesebb ilyen szempontbol aki ugy iteli meg, hogy annyira sok bunt kovetett el hogy ot, ha kiderul, mindenkeppen bezarjak, megolik stb. (a pedokat pl. a bortonben is gyakran megolik)

    Tehat neki veszteni valoja nem sok maradt, igy ha a vilag ossze is dol, neki mindegy. Ugy gondolom Hitler is azert kovetett el ongyilkossagot, mert ot mindenkeppen elkaptak volna es o ezt tudta.

    Tovabbra is ugy gondolom hogy a nagytestver/big brother folyamatos tovabbi ala asasara van szukseg, nem pedig az emberek ijesztgetesere.

    Praktikus szemszogbol ez azt jelenti, hogy ha a vezeto/donteshozo retegbe van egy bunbanda aki ossze akarja donteni a vilagot (es van), mert nincs veszteni valojuk, akkor ezt nem szabad hagyni.

    Kontrol-rol van szo, es azt a nepnek kell megszerezni, nem haboruk/forradalmak/atomtamadasok utjan, hanem a jelenlegi nagytestver szisztematikus ala-asasaval.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem az egesz cikkben az nevettetett meg a legjobban, hogy vegyuk ki a penzunket a bankokbol, mert be fognak dolni. Egyreszt ez onmagaban is baromsag, mert ha minden ember kivesz minden penzt a bankbol akkor azonnal osszeomlik az egesz, masreszt ha vilagvege van es osszedol minden akkor a penz erteke egyenlo lesz az altala generalt futoertekkel (talan gyujtosnak jo). A cikkel komolyabban foglalkozva eselytelen, hogy 1-2 honapon belul osszeomoljon a vilag legerosebb gazdasaga. Egyszeruen fizikai (es spiritualis ;D ) keptelenseg. A gazdasag nem igy mukodik. De amugy koszi az aldozatos es faraszto forditast es kiegeszitest.

      Törlés
    2. A mondandód első felével egyetértek Norbert. Lehet, hogy így akarják elérni, hogy összeomoljon a rendszer, nem gondolod?? Mi van, ha ez a kiszivárogtatás tudatos volt, minek hatására mindenki szalad kivenni a pénzét a bankokból és így össze is omlik a rendszer?! Én ezt a verziót tartom a legvalószínűbbnek. Ok nélkül nem köhög ki egy DHS-es ilyen dolgokat... Ezt kellett mopndania..

      Törlés
    3. Nem szabad figyelmen kívül hagyni pár dolgot. Az első, hogy az USA-nak nincsenek tapasztalatai olyasmiben, mint a lakosság lázadása. Amit a cikkben látunk, az egy racionális elme felkészülése általa ismeretlen dologra. Ha Európára szorítkozom, ott sem egységes a helyzet. A németek például fegyelmezettek (pl. a gazdasági válság idején otthon maradtak a nyaralók és belső élénkítéssel oldották meg a helyzetet úgy, hogy otthon mentek el nyaralni), a skandináv országokban sem várható komolyabb probléma. Nem lesz sok gond Keleten, ahol az amúgy is szegény lakosság nem tud tovább szegényedni. Az általam nem annyira kedvelt fidesz valószínűleg jobban kezeli a helyzetet, mint bárki más tenné, ugyanis hatalmas menekülthullámra lehet számítani, főleg nyugat felől. A németektől nyugatra nagy káosz várható, a sok jóléti bevándorlónak menekülnie kell a tömegek haragja elől, akik bennük fogják látni az egyik bűnbakot és a láthatósági mellénynél is rosszabb helyzetben vannak. Ha az államhatalom meggyengül, az = azzal, hogy a bűnbandáknak se lesz sok hatalmuk és a nép elintézi őket. Sorost is, mert hova is menekülne? Észak-Koreába? Ezt fel lehet fogni egy gyors megtisztulási folyamatnak, amin akár 10 év alatt túl lehet jutni. A tömegpusztító fegyvereket is emberek kezelik, akiket ha nem fizetnek, nem fogják végrehajtani a saját népük elleni akcióterveket. A köcsögök utolsó esélye egy újabb világháború, amit valószínűleg nem tudnak megvalósítani, mert sok valóság létezik és biztosan maradnak olyanok, ahol az nem tör ki. Mi, magyarok megússzuk, csak mindenhol menekültek lesznek elszállásolva (garázsok, boltok, éttermek, mozik, stb.), akiknek az élelmezése jelent majd problémát. Ha a tömeg megindul, itthon is eltűnnek a hazaáruló haszonlesők, mert ugyan hova is mehetnének? Talán Oroszországba, Kínába, stb. és akkor éthető is Viktor ennél sokkal jobban.

      Törlés
    4. MIND HÁRMÓTOKÉBAN,ILLETVE NÉGYŐTÖKÉBEN LÁTOK REALITÁST ÉS SZÁMOMRA OLYASMIT AMIT ÉN MÁSKÉNT LÁTOK...AMI EGYEDÜL FEL TUD...,BOSSZANTANI',MONDJUK EZ A JÓ SZÓ,TEHÁT AMI EGYEDÜL BOSSZANT AKÁR EBBEN A TÉMÁBAN,AKÁR MÁS TÉMÁBAN,HOGY AZON KÍVÜL,HOGY LEÍRJUK AZT,HOGY MI HOGYAN LÁTJUK,TAPASZTALATAINK,POLITIKAI NÉZETEINKBŐL,STB KI INDULVA AZ AZ MIKOR VALAKI TÉNY KÉNT KÖZLI MONDANDÓJÁT ÉS AZT VÁLTIG ÁLLÍTJA.SENKI ÉS ÉN SEM VONOM KÉTSÉGBE AZOKAT AZ ISMERETSÉGEKET MIKRE ITT HIVATKOZIK BÁRKI IS,DE KÜLÖNBSÉG VAN A KÖZT,HOGY VALAKI EGY MERŐBEN ELLENTÉTES VÁLASZ ESETÉN EGYBŐL ABBÓL INDUL KI,HOGY KÉTELKEDNEK KAPCSOLATAIBAN KIKRE HIVATKOZIK ÉS AZ KÖZT,HOGY TÉNY KÉNT ÁLLÍTUNK DOLGOKAT.ILYEN ERŐVEL AKÁR AZT IS MEGTEHETNÉNK,HOGY KÖZZÉTESZÜNK MONDJUK 5-SZÁMOT,HOGYX AZ A TUTI NYERŐ A LOTTÓN MERT EGY XY-ISMERŐSÖM A SZERENCSEJÁTÉK ZRT-NÉL DOLGOZIK.EBBŐL ELHISZEM AZT,HOGY AZ ISMERŐSE OTT DOLGOZIK,DE MÉG HA MANIPULÁLJÁK IS A LOTTÓSORSOLÁSOKAT(MI NEM ELKÉPZELHETETLEN) KÉTLEM,HOGY EGY ALKALMAZOTTAL,LEGYEN AZ FELSŐBB VEZETŐ KÖZLIK ANNAK MENETÉT ÉS PLÁNE MAGÁT A SZÁMOKAT.ITT IS,EZZEL A HÍREL KAPCSOLATBAN HIVATKOZTOK FORRÁSOKRA.ÉN NEM VONOM KÉTSÉGBE A FORRÁSOTOK VALÓDISÁGÁT,DE HOGY Ő TUDJA A TUTIT AZT MÁR IGEN...KIK EZT IDÉZŐJELBEN KÉSZÜLNEK VÉGHEZ VINNI,VÉGREHAJTANI MÉG ŐK SEM TUDJÁK AZT VÉGÉRVÉNYESEN,S AZ ILYEN INFÓK PEDIG EGYÉRTELMŰ MEGTÉVESZTÉS CÉLJÁBÓL LÁTNAK NAPVILÁGOT;HOGY MI CÉLBÓL,NOS ANNAK IS TÖBB MAGYARÁZATA VAN...,EZT CSAK IS *ŐK* TUDHATJÁK...
      -NEM KIVÉTELEZEK,CSUPÁN TÚL SOKAT ÍRTAM S EGY MEGJEGYZÉST TENNÉK MÉG A 'PsiHolo' ÍRÁSÁHOZ...HA VALAKI,HÁT AZ USA AZ KINEK GYAKORLATA VAN ABBAN MIRE TE AZT ÍRTAD,HOGY TAPASZTALATLAN E TÉREN...SZÉP NAPOT.

      Törlés
    5. Kedves B.Norbert! A pénzt azért kell kivenni mert semmiféle típusazonos csereeszköz nem lesz a kezükben. A pénz pedig nem attól omlik össze, hogy kiveszika bankból. Ellenkezőleg, attól romlik hogy bent tartjuk. Ha kivesszük attól csak a bankrendszer omlik össze. Kedves Kályha! Ami téged illet teljesen igazad van az USA nem omolhat össze. Elvégre mindenki abban hisz amiben akar. . .

      Törlés
  2. (szoval azt nem kerdojelezem meg hogy a foszer a DHS-tol ezt mondta stb, meg lehet hogy ez el is hangzott ott, de hogy mi lesz az sok mindentol fugg, es amiben mi tudjuk ezt alakitani, az a lenyeg, mert abban van az ero.)

    Plusz, a magasabb rezonancia mindig erosebb. (a jo ember). (Osszessegeben) a feny mindig gyoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így igaz, a fény mindig győz. De előtte olyan mértékű sötétség fogja beborítani ezt a sárgolyót, amilyen szerintem még soha nem volt. És nem a zsidók, meg nem a háttérhatalom miatt, ők csak eszközei a folyamatnak, ami tart már pár ezer éve.

      Törlés
  3. Kitti, Köszönöm a hozzászólást ! Tényleg tartalmas volt és igazad is van. Nagyon kevesen tudják, hogy mi lesz, illetve több irány és erővonalak harcolnak egymással... Viszont valamiféle változás, ami rengeteg embert érinteni fog, ez jóformán elkerülhetetlen, mert maga a rendszer beteg és a hatalom erre a változásra jól láthatóan készül is....

    VálaszTörlés
  4. hát gyerekek én 6 hét múlva idekommentelem mint már annyi hasonló témához
    h ez is csak 1 űbernagy spekuláció és kamu volt...
    nem is tudom h miért olvasok el újra meg újra ennyi hülyeséget

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az általad Valóságnak nevezett valami egy bonyolult dolog, amit az agyad 3D-ben értelmez. Az, hogy ebben a valóságban nem történik meg valami, az nem jelenti azt, hogy tényleg nem történt meg. Az, hogy valaki 'hülyeségnek' nevez olyasmiket, amiket nem ért (talán odáig se jut el, hogy elgondolkozzon), az inkább az ítélkezőt minősíti és jó magyar szokás azokra, akik többet tesznek a semminél. Mert idekommentelni annyit, hogy 'ez baromság' sokkal könnyebb, mint blogot vezetni.

      Törlés
    2. Zoli! Hogy bizonyítsd mekkora ász vagy egyben vegyél is egy csomó USA államkötvényt. !!!

      Törlés
  5. Ennek az oldalnak a dezinformáció.com nevet kellett volna adni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És általában kinek a kenyere a dezinfo?

      Képzeljétek Kitti blogger felhasználói profilja szerint, a használatának kezdete: 2014 február. Ezek a véletlenek....

      Törlés
    2. Ez az! Kapcsolj is át az RTL Klubbra. !

      Törlés
  6. Jesszusom!
    Kedves Kitti hozászolása sem sámli.

    VálaszTörlés
  7. Mond Kitti, mit pletykálnak a konferenciákon Berryékröl, tényleg igaz, hogy szétmennek?

    VálaszTörlés
  8. Én nem a DHS ügynökre szavára adnék, hanem amit a Biblia mond a mi időnkre! Javaslom erősen,hogy hallgassátok meg Jehova tanúit, ha viszont ezt már megtetted, akkor fejvesztve menekülj a megmentés helyére (túlélők), a modern kori Noé bárkájába, ami nem fizikai bárka, hanem Isten előtti helyeselt állapot, persze csak,abban az esetben tedd, ha (túl)élni akarsz! ISTEN ítélete meglepő hirtelenséggel fog eljönni Sátán világára (1Tessz 5:2, 3). Szóval ne habozz és főleg ne OKOSKODJ!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Pergamon!
      Jehova tanuinak nem-inkább a DHS tanuinak szavára adnék-mert Kr.elött 129 -ben Pergamonból is Azsia lett,amikor Arisztonikoszt legyőzték a Rómaiak. DDD
      Úgy gondolom,ahogy a mai helyzet áll,hogy Zeusz oltárt csinálnak Ukrajnában.
      Kitti nagyon jól jellemzi a mai hollók-kasztjának a kosztra ácsingózását-de Putyin nem enged.

      Törlés
    2. Látom te kerülöd is az "Okoskodást" Tényleg ügyesen csinálod!

      Törlés
  9. En inkabb erozionak es atrendezodesnek latom ezeket a folyamatokat, mint sem valami nagy dolognak, amit egy datumhoz lehetne kotni. Ha pl. megnezzuk a Kinai (dollar, allamkotveny) hirt, annak van egy datuma. (Jan 1). De gondolom, hogy a hatasa folyamataban (fog) jelentkezni.

    pl. a drogokat is sok orszagban legalizaljak jelenleg, amin szinten a feketepiac fog vesziteni (plusz a CIA), mivel legalisan a drogok sokkal olcsobban megvehetoek lesznek. Szoval itt is a szervezett bunozes beveteleinek az ala asasa folyik.

    Plusz egyeb ujdonsagok, pl az Unio most akar egy olyan rendeletet behozni, hogy a cegeknek meg kell jelolniuk, hogy ki a tulajdonosuk. Ez is a feketepiac/offshore ala asasat segiti. Erre pl. szavazni is lehet.

    Azon felul pl. a prostitucio legalizalasa is jo lenne, bar ilyen kampany keves van, mivel az elosegitene az emberkereskedelem/pedok stb. elleni harcot. Ember kereskedelem tekinteteben Magyarorszag pl. az ENSZ minimalis eloirasainak sem felel meg (az ENSZ szerint).

    Itt a Savile botrany (BBC) folyaman kiderult hogy a hullahazat is latogatta a foszer, a korhazakban, ugy hogy nem csodalom ha tobb ember valami katartikus megtiszulast var neha!

    A pápa pedig lehet bezaratja a Vatikani bankot, :), elege van beloluk. Az egyeb botranyokat is intezi, lassan, de intezi. Es most mar Amerikaban is fognak Trappist sört kesziteni, ki panaszkodhat?

    Szoval vannak jo hirek is. Errol az oldalrol pedig, en kb fel eve olvasom, es nekem alapvetoen jo a velemenyem.





    VálaszTörlés
  10. Erdekes ! Ezen azoldalon senkise vallalja az arcat, söt a nevet is csak egynehany! A riasztasnak igenis van alapja!

    VálaszTörlés
  11. David Icke: A rezgésszint változása /Videóval!/

    http://www.fenyorveny.hu/2014/02/david-icke-rezgesszint-valtozasa.html

    VálaszTörlés
  12. A változásban mindenki csak a rosszat látja. Ennek az oldalnak mint ha az lenne a legjobb ha itt világvége hangulat lenne és pusztulás, hogy azt tudja irni/mondani, "Na ugye én meg mondtam"! Ezen az oldalon egyetlen egy pozitivum dolgot nem lehet olvasni csak a káosz jóslatok mennek

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az USA összeomlása pozitívum vagy negatívum?

      Törlés
  13. Viktor hülyeséget beszélsz, ne haragudj: David Icke oldalán is ezeket a dolgokat találod: www.davidicke.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor további ábrándozást a világvégéről...

      Törlés
    2. Írt itt valaki a világvégéről??

      Törlés
  14. ez a történet hatalmas kamu, méghozzá azért kamu mert usa biztosan nem fogja szopatni magát ebben vagy a következő hónapban ilyen baromsággal

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dehogynem, a dollárt most már alig különbözteti meg valami a Gazdálkodj Okosan játékpénzeitől és ez a valami a tömegek hite, ami értékben tartja. De ha az USA nem szopatja magát eléggé, Kína barátilag besegít.

      Törlés
    2. Csaba Barát nálad a stílus teljes összhangban van az értelemmel.

      Törlés
  15. Szerintem is kamu...de lehet, hogy egy félreértés: azt el tudnám képzelni, hogy a DHS azt gy.a.k.o.r.o.l.ja, hogy mit kéne tennie, ha a legrosszabb forgatókönyv valósulna meg, ami másfél hónap alatt szétzilálná az államot. Végülis a katasztrófavédelemnek, elhárításnak a legrosszabb variációra kell felkészülnie...

    A lelkes DHS-esek pedig szimpatizálnak a kis lelkes prepperekkel...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A lelkes DHS-esek pedig szimpatizálnak a kis lelkes prepperekkel - hiszen ugyanazon cél (túlélés) érdekében tevékenykednek mindkét oldalról...

      Törlés
    2. Aha megnyugtató fikció és lehet, hogy a két srác nem is beszélt jól angolul.

      Törlés
    3. Ha jól beszéltek/értettek angolul akkor a DHS alkalmazott vezette félre őket, pusztán azért, mert fokozni akarta a túlélő-aktivisták lelkesedését…(fikció)

      Teljesen gyerekes feltételezés, hogy az USA saját magát csődbe juttatná holmi pénzügyi plafonok meg ilyesmik miatt. A dollár nem azért értékes, mert ez valódi érték, hanem: 1. elfogadják, 2. ha valaki nem akarja elfogadni, a Föld legnagyobb hadereje fogja meggyőzni arról, hogy mégis érdemes lenne elfogadnia…

      Törlés
    4. Persze a dollár ettől még összeomolhat, ha sokan, sok helyen nem fogadják el (ugye eleve nem lehet haderőt küldeni nagyhatalmakhoz, vagy sok helyre, stb). Valójában azonban ez is majd egy folyamat lesz, mert először az árfolyama fog csökkeni, és még így lehet, hogy sokaknak megéri dollárban kereskedni. Amikor teljesen gyorsan veszti értékét, akkor jön az új világ-valuta, amelyhez valószínűleg ismét az USÁ-nak lesz a legtöbb köze.

      Ha a dollár megbukna mondjuk holnapra, a legnagyobb vesztesek egyértelműen a kínai és (olajtermelő) arab országok lennének, mivel óriási tőke-feleslegeiket (részben kényszerből) dollárban parkoltatják. (Az USA relatíve kevésbé veszítene, mivel ő hitelből él, persze ott is kitörne a gebasz…)

      Törlés
  16. Nekem csak az a kérdésem, miért ennyire amatőr valaki ott abban a szépséges Oroszországban, hogy pont most -- a felszült Ukrajnai helyzet közepette -- kell ezzel az üggyel foglalkozniuk?
    http://www.euronews.com/2014/02/21/anti-putin-protesters-face-jail-for-assault-on-police/
    Tegnap ezzel volt tele a mainstream. Ma még nem néztem, de azt sejtem még néhány napig nyomni fogják. Ilyet egyszerűen nem szabadott volna csinálni, de mégis meg tették(az oroszok). Mivel ez nem lehet egy véletlen, akkor csak egy valami lehet...színjáték. Egy olyan színjáték, amiben az orosz oldal is benne van. A baj csak az, hogy akik nem tudnak olvasni a sorok közt, azoknak egy ilyen logikai banánhéj fel sem tűnik. Ezeket is érdemes végignézni Putyinról: How Vladimir Putin came to power(full documentary) Russia és a Vladimir Putin full lenght documentary: The Putin System (a YT-on) Ha van türelmed végignézni, akkor utána esetleg felteheted magadnak a következő kérdést. Miben különbözik ez a mindenkori orosz vezetés a hazug, korrupt, véreskezű nyugati ellenfeleitől? Hogy őszinte legyek, azonkívül, hogy túl gyorsan és túl látványosan intézte a dolgait, én semmi különbséget nem látok Oroszország és egy a gonosz Nyugat között, viszont ezzel a szereppel pont beleillik a nagy globális Hegélidialektika forgatókönyvébe. Ideje lenne felébredni gyerekek, senki sincs velünk kisemberekkel, senki sem harcol a gonosz nwo ellen vagy a világbékéért. De mivel a többség valósnak képzelik ezt a féle szembenállást, a nwo pont ezért fog bekövetkezni. Different sides, same game, mondta valaki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha jól értem a Pussy Riot performanszára gondolsz, és arra, hogy megkínálták őket ostorral, és mindez egy szerepjáték része. Vagyishogy mindegy hova fordulsz (Nyugat/Oroszország), ugyanazt az nwo-t fogod kapni. Nagyrészt egyetértek, a kisebbik részt pedig egy hasonlatban: egyszer biztosan mindenki meghal, de nem mindegy, hogy miben.

      Putyint azért respektálják pl. az amerikai konzervatívok is.” Putyin remek érzékkel tapint rá a modern Nyugat komoly gondjaira: az értékek relativizmusára, a lopakodó nihilizmusra, jó és rossz egyenlő, megértő tolerálására, a pc-nyelvezet álszentségére, a multikulturális társadalmak szőnyeg alá söpört valóságára, az egyénközpontú szabad társadalom és a Nyugat prosperitását lehetővé tévő szabadpiaci gazdaság elvi megvédésének teljes hiányára.” Ezt egy libertárius-(neo)konzervatív blog írja és szvsz igaza van. Ezek a tünetek nem jellemzőek az orosz világra, noha más jellegű tüneteket (korrupció, autokratizmus, stb.)bőven ismerünk onnan - elsősorban a nyugati médiából.

      Törlés
  17. Én a februárban is kereskedtem kínával dollárban, ez kamu!

    VálaszTörlés
  18. Na jó van, megnyugodtam. Ha itt megjelent, hogy 6 héten belül kampec, akkor nem fog történni semmi sem! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Maximum 6 hét múlva a kerted alatt lesznek a "szír felkelők" . . .
      Amíg ezen tűnődsz.

      Törlés
  19. Ez elég régóta tart, de nem tudják megcsinálni.
    Mondja már meg valaki, mi értelme lenne egy bankárnak - vagy egy vezetőnek odaszarni a saját fészkébe?
    Ezek az emberek kokaint szívnak, prostikat fogyasztanak, finom ételeket esznek, luxus körülmények között nyaralnak.
    Nekik ez a jó, nem a káosz és az anarchia, a saját vadászterületükön.
    Vannak folyamatok, de nem lehet előrelátni őket, mert minden kizárólag a pénzért történik, és mindig változik minden.
    Nem kell belemenni, persze, hogy van butítás tévé-internet által, meg ilyen dolgok, de ez csak a butaságot tartja fent, nekik ez a lényeg. Vásárolj. Ha káosz van nem fogsz tudni mit venni, és ez nekik sem jó. Ha káosz van elszállnak a hiteleik amikkel nyúzzák a népet, ez nekik nagyon nem jó.
    Szóval én biztos vagyok benne, hogy ezek az emberek nem a véget akarják, hanem rengeteg pénzt, de mivel az ahhoz vezető út, nem tiszta, így generál előre nem látható eseményeket. Vagy eltervezett kiprovokált eseményeket, de az is kizárólag a pénz miatt van.
    Addig nem lehet felébredni amíg mammon oltárán áldozol, akár tetszik, akár nem. Addig nem lehet megtérni sem, addig nem lehetsz semmi más, csak egy biorobot.
    Aki pap, vagy pénz által van riogatva, az nem felébredt ember. Én sem. Nem azért írtam.

    VálaszTörlés
  20. Volt egy pásztorfiú aki mindig farkast kiáltott. Tudjuk mi lett a történet vége. Nem árt felkészülni a dolgokra.

    VálaszTörlés
  21. Nem olvastam el a Bangkok Post cikkét, jelen poszt írásakor még Bangkokot jártam(már itthon vagyok). Tüntetések vannak, teljesen máshogy néz ki ott egy tüntetés, mint itthon. Viszont az hazugság, hogy idézet fentebb a posztból: „megrohamozták a bankokat, hogy kivegyék betéteiket”. Van fogalmam arról milyen az, láttam annó a postabank esetet. Én is azt vallom, hogy nem működőképes a "rendszer" amiben élünk, de hogy mikor indul be a SHTF az nem látható előre. Tényleg sokan bemondják a "tutit", és eddig mindig meg is dőlt...

    VálaszTörlés
  22. Csak nekem tűnt fel, hogy Barack öregannyja fehér és erőst hasonlít(ott) Dzsordzs Dábuljúra?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Inkább szerintem Mona Lisa volt az ük-ük nagyanyja-pont olyan rejtéjes a mosolya

      Törlés
  23. Kedves Estebahn, téged fizetnek az okos válaszaidért, vagy saját szürkeállományod kényszerít arra , hogy megted?

    VálaszTörlés
  24. Estebahn genetikailag ilyen...
    Összehord ezt-azt majd mikor észreveszi h nincs érzéke hozzá akk megpróbál beoltani 1-2 embert h azt higgyék mekkora ász...hagyjuk hagy nézze tovább az RTL klubbot, biztos azon nőtt fel, mondjuk meg is látszik...:D

    PsiHolo igazad van tényleg könnyebb eldönteni és ideírni h ez hülyeség mint kitalálni és összekombinálni ezeket a dolgokat az tuti!
    Igazából nem teszik nehézzé a döntést mert kapásból mindig olyan dolgokkal állnak elő ami élből képtelenség és röhögőgörcsöt okoz még is van akik beveszik mint ti itt sokan ennek az oldalnak pont ez a célja h emelkedjen a látogatottság
    PONT mint a média tv rádió iszonyatosan minimális a valóságtartalma és az internet a legdurvább az a média pöcegödre mert még a tv rádióban előre megszervezik a híreket infókat mit h tálaljanak mit rakjanak hozzá vegyenek el stb addig pl itt a neten nincs semmiféle szabályozás minden terjed ész nélkül
    Az egésznek a célja az h az utolsó utáni bőrt is lehúzzák az emberekről h félj és költs költs költs olyan dolgokra amikre szükséged sincs ahogy itt is olvastuk halmozz tartalékot DE minek? hogy 2 hétnél tovább húzd hogyha vmi csoda folytán mégis lenne valami gebasz...UGYANMÁR...

    időközben rájöttem h miért is olvasok néha ilyeneket
    első kőrben a röhögés felemelő amit okoz miután elolvasom :D
    második körben elgondolkodom azon, hogy vajon hogy jut el egy ember oda, hogy reggeltől estig ilyesmiket kombinálgasson meg fogalmazzon és hogy mi lehet az életcélja itt megint röhögök egyet mert végül rájövök h ez az egész mennyire szánalmas mennyire kicsinyes és hogy igazából ezeknek az embereknek halvány lila fogalmuk sincs arról h mi folyik a világban valójában mert azt nem tudja senki csak konkrétan azok akik ott vannak és éppen átélik azt az 1-1 adott eseményt

    Még sajnos nem telt le a 6 hét de számíthattok rám írni fogok ahogy letelik :D:D:D

    De 1 biztos röhögni mindenféleképpen megéri ide feljönni olvasgatni!! :D

    VálaszTörlés
  25. Kedves Zoltán!-Nem kell arra még 5 hétig várnod,máris röhöghetsz:
    http://postaszar.blogspot.hu/?zx=21f4741eb80895e2

    VálaszTörlés
  26. Ahogy kivettem a dolgot már eltelt a 6 hét. Persze, ha ez mindig egy másik fordítástól újra indul. Ez ugyanolyan népbutítás, mint a 2012 volt. Már meg is haltunk emberek. Amerika is bebukott. Egyébként érdekes módon, miért van ennyi propaganda Amerika ellen? Kinek ártottak? Megnyerték a Világháborút és hazamentek. Oroszék meg ott felejtették magukat mindenhol. Őket miért nem utálja mindenki INKÁBB? Arra legalább van ok. Mert oroszék úgy viselkednek - valamiért - mintha az egész világ tartozna nekik valamivel. Putyin pl. múlt héten egy ilyet nyögött be, hogy Ukraina nem legálisan vált ki a Szovjetúnióból. Na, és ez 22 év után tünt fel Putlernek. Egy reggel felébredt, és azt mondta: Te, bakker Ukraina meg hova lett?

    Ez a blog idétlen, és sajnálatos, hogy ennyi ember nyeli az itt tálalt szubjektív maszlagot. Nekem ennyi a véleményem.

    VálaszTörlés
  27. Letelt a 6 hét xD

    Kíváncsi vagyok h most miért nem írnak a nagy tudásúak Kitti Buddha és társai...

    Remélem kivették minden pénzüket és felhalmoztak 1 csomó konzervet meg bunkert csináltak a pincéből :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Március 20., reggel 7 órára beírtad az emlékeztetődbe, hogy ma ezt el ne felejtsd leírni, mi? :))

      " felhalmoztak 1 csomó konzervet meg bunkert csináltak a pincéből"
      (vagy konzervből... ha már van annyi... :))

      Törlés
  28. Egy igazán izgalmas hír! ...Krím, Veneteo, Scotland, Katalonia, ... és most a júnájted sztét esik sz(t)ét? 29 tagállam akar kiválni!
    http://abc-news.ru/news/2810196.html
    A hír még megerösítésre vár, de nagyon is valószínü, hogy van alapja, hisz már néhány szövetségi állam eddig is komolyan fontolgatta ill. melegen tartja a témát!
    Tavaszi szél vizet áraszt, ...virágom, virágom! ...és eljö a Népek Tavasza(!?) :D

    VálaszTörlés
  29. Figyu a Hífönet-et! Jönnek a hírek, egyre izgalmasabbak!

    VálaszTörlés