2014. január 21., kedd

Karen Hudes, a Világbank volt jogtanácsosának üzenete a magyarokhoz - VilagHelyzete exclusive


A már többek által ismert Karen Hudes-al sikerül felvenni a kapcsolatot, aki exclusive interjút adott és üzent nekünk magyaroknak ! 
(Egy ideje Éva ígérte nekem, hogy dolgozik az ügyön...és most íme láthatjátok, hallhatjátok, ezért a kapcsolatfelvételben nyújtott segítségért és a fordításért is külön köszönetet mondok neki, Sevaster 1-nek!) 
Karen a Világbank jogi osztályán dolgozott 20 éven keresztül, így első kézből beszél nekünk a valóságról. Fekete Antal, híres magyar közgazdász a munkatársa. Az RT News többször kérdezte már meg interjúkban és Ő volt az, aki az alábbi cikkemben is főszereplő volt: 


Ez az információ, a videó és a hozzá kapcsolt leleplezés valószínűleg nagy vihart fog kavarni. Valami olyasmi ez, amit igyekeztek eddig nagyon mélyre elásni, hogy még véletlenül se kerüljön szóba!
Ahogy mondtam: EDDIG ...
Nem maga a leleplezés a cél vele, hanem az igazság megosztása és a továbbgondolása ! Ezekkel a témákkal viszont "nagyon veszélyes vizekre" evezünk...
Bevallom egy ideje rágódom azon, hogyan merjem vagy ne merjem megosztani azt az információt, ami engem is és mindenkit sokkol, aki először találkozik vele. Mikor azt hallom, hogy Magyarország valójában teljes mértékben külföldi tulajdonban, nemzetközi korporációk és érdekcsoportok irányítása alatt áll már évtizedek óta....akkor sejtem, hogy ezt talán sokszor már mi sem kérdőjelezzük meg, hiszen látjuk a rendszerváltás óta eltelt időszakot.

De, hogy Magyarország és annak kormányai, igazságszolgáltatása (törvényhozó és végrehajtó hatalom) egy USA-ban bejegyzett társaságként funkcionálnak sok más országhoz hasonlóan - teszem hozzá - , ezt nem tudtam és nem is akartam elhinni, hiába vannak kezemben a dokumentumok. Itt van a szemem előtt és nem hiszem, pláne nem mertem közzétenni.

Most viszont, hogy sikerült elérni, hogy hiteles személy Karen Hudes beszéljen erről, így már bátrabban teszem én is közzé. Kapcsolódik mindez az eddigi írásaimhoz a történelem legnagyobb titkáról: világ aranyának ellopásáról, a FED és a "Családok" által irányított történelemhez, a kisajátított fedezetlen pénzkibocsátáshoz és valamiféle formálódó ellenálláshoz, ami már a dollár összeomlása utáni éltere készül. Ez pedig egyértelműen közeleg. 
A Karen által elmondottakat kiegészítettem korábbi cikkeimre utalásokkal vagy szükséges utalásokkal és külső linkekkel, hogy még teljesebbé váljon a kép. Az Amerikai Kongresszus egyébként már 4 levelet is írt Karen Hudes-al kapcsolatban a Világbank részére...

KAREN HUDES ÜZENETE A VILAGHELYZETE.com OLVASÓINAK és NEKÜNK MAGYAROKNAK

"Karen Hudes vagyok. Sebestyén Éva kért meg, hogy beszéljek a magyar emberekhez. Ő pedig azt ígérte, hogy lefordítja az üzenetem azok számára, akik nem beszélnek angolul. El kell mondanom, hogy nagyon közel érzem Magyarországot magamhoz. Vívóedzőm Béla de Csajaghy volt, aki Magyarországról jött. Jogász vagyok és a Világbank jogi osztályán dolgoztam 20 évig, emellett közgazdász vagyok és egy nagyon híres magyar közgazdásszal együtt dolgozom, aki egyike a legkiválóbb pénzügyi szakembereknek. Ő Fekete Antal.

Arra kért próbáljam figyelmeztetni az embereket. Milyen fontos nagyon figyelni az aranyra, ami az igazi pénz.  A Vilaghelyzete olvasóknak nem kell elmondani már, mi a különbség a nyomtatott fedezet nélküli jelenleg használt papírpénzek és a valódi nemesfém (arany, ezüst) alapú pénzek között...... (SBG Buddha)

Van egy szintén méltán híres közgazdász, Silvio Gesell - Ő alapelvként vallja, hogy a helyi pénz mennyire fontos ahhoz, hogy teljes legyen a foglalkoztatás. 
 /könyveit Drábik Jánostól nagyon sokszor hallhattuk alaptudásként is emlegetni/

"Jelenleg az a helyzet, hogy Magyarország azon országok egyike, mely eddig megmenekült a Nemzetközi Fizetések Bankja (BIS) központi bankjaitól. 
 

Ez a csoport, több magánbank azt képzeli magáról, hogy jegybank és joga van pénzt adni hatvan különböző országnak, köztük az Egyesült Államoknak. 
(A FED tevékenységéről ezen az oldalon számtalanszor olvastatok már és tudjátok jól, hogy a pénzkibocsátás joga hogyan került magántulajdonba 1913-ban) 
Kiderült mára, hogy ezek a jegybankok egyetlen csoport tulajdonában vannak. És most jön a sokkoló információ: A jezsuiták uralják. 


Nem akarják, hogy az emberek tudjanak erről, de a Svájci Szövetségi Technológiai Intézet 3 matematikusa elemzéseiben feltárta, hogy kinek a tulajdonában van 43.000 nemzetközi cég, amelynek részvényeit a világ tőkepiacain forgalmazzák. 

Kiderült, hogy egyetlen csoportról van szó:  irányítási hálózatnak hívják ezt - és pont az előző cikkemben fel is tártam hogyan működik ez a piramisos elrendezés. (SBG Buddha)  

Ez az egész egy bankkartell, bár sokan azt hiszik, hogy 10 külön bank van, mint a Goldman Sachs, a Bank Of America, Citi Bank, Deutsche Bank, Bank of England, de kiderült, hogy ezek ezek az intézetek egyetlen irányítási hálózat kezében vannak.

Nem akarták, hogy az emberek tudjanak róla, de mi tudunk róla.

Csak akkor szereztem tudomást erről a csoportól, amikor a Világbanknál dolgoztam. Először a 90-es években vettem észre, amikor a Fülöp-szigeteken tevékenykedtem és a Világbank projektje keretében a második legnagyobb bankot készültek eladni - azaz privatizálni - de ez nem történt meg. 

Azért nem történt meg, mert a Fülöp-szigetek akkori elnöke, Joseph Estrada azt hitte, azt tehet, amit csak akar. Lucio Tan-nel hazardíroztak, aki a fülöp-szigeteki légitársaság, a PAL tulajdonosa volt. Az történt a végén, hogy Joseph Estrada börtönbe került. 
Én azért tiltakoztam akkor, mert kiderült, jelentős mértékű korrupció zajlott és figyelmeztettem a VilágBank hitelező programjáért felelős férfit, hogy megsértik az értékpapír törvényeket. Így a Világbank nem tudja kifizetni a 400 millió $-os kölcsönét és azt vissza kell vonni. A japánok vissza is vonták a 400 millió dollárt. Azután, azok az emberek, akiknek a Fülöp-szigetek Nemzeti Bankjában volt a pénzük, megrohanták a bankot és a kormánynak pedig 500 millió dollárral kellett kisegítenie a bankot.

A Világbank azt mondta, hogy hát igen, ez nem volt előrelátható. Én pedig azt mondtam, hogy de igen, hiszen előre figyelmeztettem a Világbank hitelprogramjáért felelős férfit.

Aztán engem kezdtek büntetni. Nem tetszett a dolog, ezért a Pénzügyminisztériumhoz fordultam és többek között az történt - és itt jön a jó hír - kiderült, hogy van egy nagyon pontos politikatudományi modellező eszköz : az ún. hatalom átalakulási modell. Ez egy elemzés, amelyet az USA védelmi minisztériumánál dolgozó közgazdász és politikus dolgozott ki. Kb. 90-95% pontosságú és ez a modell megjósolta, hogy egy koalíció fog kialakulni, mely véget vet majd a korrupciónak.

Azt hittem, csak a Világbankon belül volt korrupció. Csak miután jogtalanul kirúgtak 2007-ben, akkor jöttem rá, hogy világméretű korrupcióról van szó. Én azonban folytattam, mert akkor már a Világbankon belüli és Világbankon kívüli informátorokkal dolgoztam együtt.

Most már több ország koalíciója is együttműködik azon, hogy véget vessen a korrupciónak. Elmondhatom, hogy ennek a koalíciónak rengeteg hatása érzékelhető már. Például a BRICS országok, Brazília, Oroszország, India, Kína és Dél-Afrika már nem használnak dollárt a nemzetközi kereskedelmükben.


Ez azt jelenti, hogy az amerikai dollár, ami fedezetlen pénz, hamarosan összeomlik. Ugyanez vár a többi papírpénzre is és ez az, amit Fekete Antal mond a világnak. Mindenkit arra figyelmeztet, hogy a papírpénzek mindig összeomlanak.

Egy német jogász és bankár, akivel most együtt dolgozom, a Fülöp-szigeteken él és törvényes aláírási jogosultsága van a világ aranya felett, amit elrejtettek. 170.500 tonna arany van elhelyezve a Hawaii Bankban és ez rendelkezésre áll a dollár fedezésére, amit a pénzügyminisztérium adna ki.

Éva arra kért, hogy beszéljek a magyaroknak néhány titkos törvénytelen szélhámosságról, amit ezek a bankok csinálnak. Valójában évek óta jogászokkal karöltve működnek.

Magyarország is valójában egy USA-ban bejegyzett társaság ? 

1871-ben egy titkos második alkotmányt írtak, aminek létezéséről sok amerikai nem tudott. Amikor emberek kerülnek a Képviselőházba, hogy képviseljék az őket megválasztó polgárokat, a képviselőházban jönnek rá, hogy egy társaság ügyvezetői, amelyet Columbia Kerületben (District Columbia) jegyeztek be. 






Kiderült, hogy amikor az amerikai állampolgárok befizetik adójukat, a pénz Londonba kerül, onnan pedig kb. 60%-ot továbbítanak a vatikáni jezsuiták számára ! ! ! 
Ami nem egy jó egyezmény, ez egyértelmű...

Titokban csinálják, de a titokra fény derül. Néhány nappal ezelőtt feltettem néhány dokumentumot és el is küldtem... (hamarosan meg is osztom, csak lefordítom nektek - SBG Buddha)
Eszerint, amikor a világ aranyát titokban elrejtették ezekben a bankokban, - ahogy erről a VilagHelyzete legelső cikkeiben már beszámolt - ..igazából először a Fülöp-szigeteken Yamashita tábornok révén révén, aki valójában unokaöccse...... Húú hogy is mondjam.....


Hát igen, Viktória királynőnek volt egy ikertestvére, aki a Fülöp-szigeteken kötött ki. Ő volt Tallano herceg, aki törvényen kívüli gyerekeket nemzett a világ minden részén. És egyik gyermeke történetesen Yamashita tábornok volt, aki a világ aranykészletét összegyűjtötte, a Fülöp-szigeteken rejtette el, majd amikor az kiderült, a világ különböző részein helyezték el bankokban.
(Itt egy hosszabb megjegyzést szeretnék hozzáfűzni és ehhez annyit tennék hozzá, hogy ha utánanéztek, számos cikket találtok majd arról, hogy a mai napig az egész Fülöp-szigetek egyetlen család, a Tallano család tulajdonában van.... Ami mindezt megerősíti... 
Egy letölthető PDF itt lesz nektek: THE TRUE STORY OF THE TALLANO (TALA) ESTATE

Csak már nem győzöm mindazt elmesélni és lefordítani, amit összegyűjtöttem a történelem valóságáról, de tény, hogy erről mindenkinek tudnia kellene ! Ezért megígérem, hogy írok majd minderről egy külön cikket, viszont ha ez kiderül + az, hogy Hitler hogyan kapcsolódott a családokhoz és a jezsuitákhoz, itt "lehet elszabadul a pokol".... )


Ahogy a VilagHelyzete oldalon már korábban ezt megírtam:  Több millió tonna aranyat szereztek meg 1895 és 1945 között azzal a céllal, hogy a majdani Új Világrend kialakításához a nélkülözhetetlen hátteret biztosítsák. Az arany 85%-át eredetileg Ázsiában termelték ki és őrizték (rejtegették). A létezése és a "hol-léte" egyaránt a legmagasabb titoknak számított és számít ma is.Erről szól a Yamashita-arany amerikaiak általi megszerzése.
A nemzetek, akiknek aranyára rátették a kezüket, vagy csak egyszerűen ellopták tőlük, tudták, hogy az mind a FED-nél kötött ki. Azóta ez már feledésbe merült....
Gyakorlatilag ebből hozták létre a mai világgazdaságot : A FED által kibocsátott csillagászati értékű kötvényeket kaptak cserébe, amiért az aranyat "letétbe" helyezték az ún. Bank for International Settlements-ben, mai nevén BIS
Egy ex-CIA operatív tiszt mondta ezt nekem: "Semmi sem értékesebb ezen belső kör számára, mint az a képesség, hogy milliónyi ember életét befolyásolhatja, ezt soha ne feledd!" (SBG Buddha megj.)

Karen Hudes: Amikor az aranyat begyűjtötték - egyes esetekben jegybankok - a Federal Reserve kötvényeket adott ki, mi pedig ezeknek a kötvényeknek a névértékét fogjuk beszámítani abba az adósságba, amivel az amerikaiak tartoznak. Azt hiszem, a kötvények névértéke kb. 210 billió dollár, és persze ezeket a kötvényeket a 30-as években bocsátották ki, így meglehetősen szép kamatos kamat rakódott rájuk időközben. Azt hiszem dollár ezer trilliók. Most tehát egy más gazdasági egyezség jön létre. 


 Magyarországon pedig most az történik, hogy bár sikerült megszabadulni az IMF-től, egy jegybanki megállapodástól, Évától tudom, hogy az emberek most is küszködnek, mert az a sok szélhámos csaló még mindig azt hiszi, hogy joguk van folytatni az emberek kizsákmányolását. 
És ráadásul a magyar pénzben kapott kölcsönöket devizaértéken kell visszafizetni, ami rendkívül sokba kerül ! 

Most viszont rengeteg mindent kell helyretennünk és remélem, hogy kapcsolatban maradunk mindannyiukkal, mivel a világ valamennyi polgára együtt dolgozik azon, hogy visszaszerezzük világunkat ettől a bankkartelltől, ami nem fog tovább működni, ahogy már említettem.  

Ha bármilyen kérdésük van, keressenek fel az oldalamon. nagyon örülök, hogy kapcsolatban lehetek önökkel és szeretném megköszönni Évának, hogy ennek a rövid videónak az elkészítésére megkért. Igen, tartsunk össze és együtt tisztítsuk meg ezt a világot ! Mindezt átlátható módon fogjuk tenni. Szerepet kell vállalnunk és együtt kell dolgoznunk ezután is, hogy a dolgok úgy alakuljanak, ahogy mi akarjuk. Köszönöm még egyszer, vigyázzanak magukra, viszlát! "

                                                                                                                  (Karen Hudes)
Írta: SBG Buddha - VilagHelyzete.com
Kapcsolódó cikkek: 

Titanic és a jezsuiták 

A Nemzetek aranyának ellopása

JFK - 9/11 és a világ aranykészletének magánkézbe juttatása

Új "Világhelyzet" ? Kína január 1-től nem dollárban kereskedik, (még olajat sem) és nem vesz USA államkötvényt!
A Federal Reserve kartell és a nyolcak


A világtörténelem legnagyobb átverésével született meg a Rothschild-vagyon

19 megjegyzés:

  1. Ne törődj, izé, ne parázz annyit SBG... :-) Néhány éve a saját szememmel láttam a weben - magyar nyelven! -, hogy Magyarország kormánya benne van a cégbírósági jegyzékben... :-D Mint minden többi "kormány" is. ;]
    Az ilyen "cégek" feladata: a rend fenntartása s az adók behajtása, ennyi. :-) A többi: sallang az egység sugarúan hülye (más szóval "szavazat") emberek paraszt vakuzására... ;-]

    Mindeközben eltűnt - magyar webről - a bejegyzés megtekinthetősége. :-\

    Egyébként - angolul tudóknak - itt egy kézikönyv, hogy "miként is vannak a dolgok" ez ügyben:
    http://www.spiritualeconomicsnow.net/solutions/How_I_08.pdf

    A szerző hölgyre rákattintották már életében párszor a bilincset - de még köszöni jól van. ;-]

    VálaszTörlés
  2. Fekete Antal RT News interjúja angolul itt http://youtu.be/iS5HPCTpSqY?t=12m55s . Mint elmondja Fekete úr, maga Keiser csinált belőle világhírt eleve. Köszönet a http://sorkoz.blog.hu/2013/10/09/fekete_antal_a_keiser_report_vendege_volt oldalnak érte.

    VálaszTörlés
  3. Érdekes ám, hogy a ilyen roppant komoly (meg hiteles) kiszivárogtatókba, meg izékbe, mindég akkó megy bele a népek iránti lelkiismeret, mikor a adott cégnél/szervezetnél kirugdossák őket, s kénytelenek megválni a addég megszokott egzisztenciájuktól.
    Ez természetesen jogos bosszú részükről. Oszt ha mákjuk van, kellően soká is húzzák a nyilvánosság előtt. Aminek jópár oka lehet.
    Pl. minden elképzelésük dacára francokat se tudnak a adott szervezet céljairól, módszereiről. Vagy ha mégis, nem olyan mélységben, hogy zavaró lenne bárki számára is. Netán a nagy őszinteségi rohamjukban pont elősegítik valami (pár fokkal okosabb) fickó manőverezését (hol tudatosan, hol nem).
    Vélhetően ezér nem szenvedtek még balesetet.

    Aztán. Az is érdekes ám, hogy a ilyen "sokkoló" kinyilatkoztatások folyományaként mindég valami másik csoportot kell a népeknek fújjolni. Most épp a jezsuitákat. Előtte a illuminatit. Azelőtt a Csanádokat. Azelőtt a... blabla...
    Persze... ez sokaknak remek időtöltés.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek! Miért éppen a jezsuiták? Mert vallásos szervezet? Ez az egész úgy hüyleség, ahogy van, és szerintem Karen Hudes-nál se stimmel minden. Az internet tele van efféle rémhirekkel és konspirációs öszeesküvés elméletekkel. Ez jó arra, hogy elterelje az emberek fiygelmét a valós dolgokról. Porhintés.

      Törlés
    2. ma még nem könnyű átlátni, hogy a jezsuita rendet zsidó-keresztények hozták létre, akik politikai alapon működő világbirodalmat alkottak, királyokat emeltek vagy buktattak. Ószövetségi alapokra helyezték vissza a katolikus dogmatikát és közük sincs Jézus iránymutatásaihoz (pl. a 10 parancsolat előtérbe helyezése az Újszövetség 4 apostoli parancsa helyett! vagy a papi nőtlenség) Az egész akkor kezdődött, amikor Vajk elárulta Koppányt és a hunokat, ezzel rászabadította a jezsuiták inkvizicióját népünkre, akik Hispániától a Csendes-óceánig uralták az északi féltekét, sőt még az ősi "Amerikát" (Atlantidát) is.

      Törlés
  4. Tökéletesen egyet értek Quedrával.Ennek a nőnek meg a hozzá hasonlóaknak nyilván nincs mitől tartania,nem azon töpreng hogy ossza be a pénzt hogy jusson kenyérre.
    Ezt az emberek már mind tudják,hogy a pénz értéktelen,az országok csak cégek stb.
    Mégis mindig ezzel vannak lekötve.Mikor lesz ezen az oldalon legalább egy darab összeszedett cikk arról hogy mit lehet tenni annak érdekében hogy a helyzet jobbra forduljon,hogy milyen kezdeményezések vannak helyi pénzekre,példának okáért a Borbély József féle intézkedésekre,szabad ember projektre,és a többi?
    Miért nem sikerül itt a változásra törekvő embereket egy nagy csoportba fogni?

    VálaszTörlés
  5. A "cég" címe a New York-i magyar nagykövetség címe. Nem egy egyszerű félreértésre alapszik az egész poszt? Nem ártana utánanézni a dolgoknak egy kicsit.

    VálaszTörlés
  6. http://www.youtube.com/watch?v=neCwgL_a9O0

    Szerintem ez okozta és fogja okozni ország vesztét, és nem az illuminált, meg az ehhez hasonló ügyek, nem külföld hanem kőkemény belföld. Mi köze az illumináltnak, http://www.origo.hu/itthon/20140109-oriasi-foldekhez-jutott-lazar-rokona.html ehhez is. Szerintem saját sz@runkkal kellene foglalkozni. Magunkba kellene nézni, hogy milyen gyávák vagyunk. 365 ember nyomorgat egy országot, na ez a vicc, illuminált mi.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.youtube.com/watch?v=p4ZOSFkIDsY&list=PLFBEC151295DCC98F&index=6

      Valaki segítsen mi köze a Magyarországi helyzetnek az illumináltnak? Lehet nem jó videókat nézek?

      Törlés
    2. Egyet értek kacsa! De hát mint látod, ki van ez jól találva. A másik meg, hogy itt még olyanok is akadnak, akinek az ilyenekről az a véleménye, hogy legalább nem a külföldiek lopják el :(

      Tisztelettel:

      redneck





      Törlés
  7. Van azért ott pár érdekes dolog. Nem voltam rest kikeresni, ide is dobom az oldalt.
    Ami kiszúrta a szemem, az egy 2mrd dolláros összeg szerepel 2023 lejárattal, 5,75%-os kamatra.

    http://www.sec.gov/Archives/edgar/data/889414/000110465913089354/a13-25848_118ka.htm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez nem titok:
      http://miezacirkusz.blog.hu/2013/11/19/2_millio_dollar_kolcsont_vett_fel_az_orszag_5_75_szazalekos_kamatra

      Törlés
  8. Szerintem ez nem igaz.
    A világpénzt nem a jezsuiták, hanem a zsidók birtokolják.
    Rothschild és szűk köre, hogy a világ feletti hatalmat megkaparintsák.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "A világpénzt a jezsuiták birtokolják" - ez körülbelül olyan, mint amikor azt állítják, hogy a bankrendszer és a kamatos pénzfegyverek hadrendbe állítása a Templomosokhoz köthető. Ezek inkább a történelmi sz@rkavarók páratlan cinizmusára utalnak.

      Törlés
    2. Egy élesen látó magyar a múlt század első feléből. Az utolsó mondat figyelemre méltó:

      "Fegyvert ragadni gyengeség:
      megöl az ellenség és megver
      s elszáll rólam a kedves ég.
      Jogállamban a pénz a fegyver."

      József Attila:
      Gyönyörűt láttam
      1937

      Törlés
  9. Milyen kis porszemek vagyunk ebben a ... -monolitban. Eszerint valójában mindannyian csak egymás folyamatos becsapása révén létezünk ~napról napra. Vajon még hány napig tűri el ezt Isten? És mi lesz azután, mikor kiborul ez a bili?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a bizonyos bili már úgy tűnik, felborult, csak még nem folyt ki teljesen a tartalma :D

      http://www.youtube.com/watch?v=lCKlDig9_0g

      Lehetséges, h még ebben az évben megtörténik?

      Törlés
  10. Jól hangzik ez az aranyfedezetes pénz, de akkor csak annak lesz pénze, akinek most rengeteg pénze-aranya van, és az nem mi vagyunk. Szóval szerintem az arany az úgynevezett elit hatalomátmentését szolgálja. Nincs baj a pénz papír voltával, ha az közmegegyezésen alapuló KÖZPÉNZ, nem magánpénz, a szipoly magántulajdona, eszköze a szipolyozásra. Közpénz legyen, a lakosság szolgálatára-használatára, ne a kifosztására. Az lenne a kormány egyik fő feladata, hogy egy ilyen rendszert üzemeltessen, de inkább a pénz gazdáját szolgálja immár a sokadik kormányunk, és ez a nemzetinek mondott kúrmány is. Ezt egyszer mintha már írtam volna ide. Cenzúráztatok?

    VálaszTörlés
  11. Laci, egy fontos kiegészítés az Edgar Search Results kép (Mo. vállalat) alá: a pénz "Londonba kerül" helyett City of London-ba" - nagyon nem mindegy és Karen is így mondta és a valóságban is így van, lásd a videó 07m35s-nél: http://youtu.be/L3n9YV9Fcqc?t=7m35s

    VálaszTörlés