2013. november 2., szombat

Rejtélyes oldal ! "Run Away Sector NY Water" - Mi lehet ez a terrortámadásos Illuminatis oldal?


Ezt veletek is szeretném megosztani, hogy ne csak a Facebook-közösségünkhöz jusson el.
Gondolkozzunk együtt ! Mert érdekesnek gondolom a benne lévő dolgokat. Tegnap találtam ezt az oldalt és lenyomozva kiderül, hogy pár nappal ezelőtt hozták létre (okt25.)

A neve csak számokból áll és nem egy könnyen megjegyezhető...(ezt azért emelem ki, mert nem gondolom, hogy "viral marketing" lenne, mint a mostani hatalmas focival és földönkívüliekkel kapcsolatos (mysteriouscircle) kampány, mert ezt az oldalt gyakorlatilag még senki nem ismeri és a nevét sem lehet megjegyezni...... 


pont ezért és a tartalma miatt érdekes. Ami nem más, mint egyetlen "BE READY" ("légy készen" v. készülj fel) - videó!

Először nézzétek meg Ti magatok, hogy értsétek, miről van szó! Hátha eszetekbe jut valami okosság.....aztán beszélgetünk róla (SBG Buddha - VilagHelyzete)


A képek: 
Egy férfi a Földet tartja kezében, majd a történelem képei között lapoz: Abraham Lincoln megölése, Fidel Castro...stb..., mészárlás a Batman bemutatón (Aurora mozi), 

Sajnos nem mindegyik képet ismerem fel....

azután kiemelve elsőként megjelenik az újkori Illuminati megalapítója Adam Weishaupt (May1), a WTC elleni támadás (Szept.11), az oklahomai robbantás (Ápr.19.), Edward Snowden (Ápr.19.)

Minden egyes eseményhez tartozik egy számkód bal oldalon szintén tükörírással !
Ezt a netről gyűjtöttem ki, aki ezt már észrevették: de ellenőrizzétek
Adam Weishaupt = 1375050583
9/11 = 34232576890
9/11 = 0000754100
Oklahoma  = 43467609701
SNOWDEN = 8096265576
SNOWDEN = 4352347758
"BE READY" = 11321647600


Ezután a képernyőt "megnyomva" két (szerintem) kódolt szóösszetétel jelenik meg:

"YAWA NUR" és "RETAW YN ROTCES"
  
Na erre mondjatok nekem valamit ! Mire készüljünk fel vagy mi lehet ez szerintetek ?

Az írás elég könnyen megfejthető, hogy tükörírás: azaz
"RUN AWAY" és "SECTOR NY WATER" = "Menekülj" - "New York körzet VÍZ"

Magyarra fordítva: ha jót akarsz magadnak, menekülj el New York körzetéből, mert el fogja önteni a víz vagy valami vízzel kapcsolatos dolog fog történni.

Az utolsó 4 vagy 5 számjegy szintén new yorki körzetet ad ki: 34421 v. 4421

Az előtte lévő számokat akár így is értelmezhetjük: 23 / 11 , azaz November 23...
Természetesen csak hangosan gondolkodom, ezért ne vessetek rám követ..... ;)

A külföldi oldalakon kommentelők közül valaki beírta a Google be, mint koordináták!
Így: 23 11 00W 34 42 1N és láss csodát mi jön ki? Hát a Kanári szigetek környéke... (ami minden NatGeo filmben, mint a szuper-cunami elindítója szerepel.... Ez is érdekes.....

Mivel már a FB-oldalunkon este elkezdtünk ezen közösen agyalni, ezért onnan néhány hozzászólást kiemelnék:
P. Árpád: "a 23 11 13 tegyük fel hogy idén november 23.A google 4421 -es szám a héber "milchamah" szóra utal a bibliával kapcsolatban, a szó jelentése pedig "háború".


B. Zsolt: "Felfigyelt valaki a végén bejövő szimbólumokra? egy óra (talán lényeges, hogy mennyit mutat) egy yin-yang logó, két cikkcakkos vonal egymás felett (szerintem víz) egy a bolygónkat ábrázoló, és egy villásdugó (konnektor). ebben a sorrendben vannak balról jobbra. a biztonság kedvéért megnéztem a webding meg wingdings betűtípusokat, de csak a víz jelet találtam meg.
Na szerintem az óra az időre utal, amit a honlap nevének számai adnak meg. a második a fény és a sötétség, ez tipikus elem az illuminátusoknál, úgy tudom; a víz az akár a már említett áradást jelezheti, a Föld jelenthet globálist, teljes népességet, emberiséget, illetve az utolsó logóval összekapcsolva globális hálózatot. na tehát szerintem van egy időpontunk, amikor Fukushimához hasonlóan megtámadják New Yorkot, és árvizet idéznek elő, ami közvetve/közvetlenül leállíthat egy globális hálózatot (telefon? internet? áramellátás?) ha összekutyuljuk a számsort, és összeadjuk egymással, meg kivonjuk egymásból, mert szorzunk osztunk velük akkor biztos kijön a fibonacci is, de szerintem a 4421-el, az utolsó négy számjeggyel nem kell foglalkozni, mert szerintem is az a fentebb említett new yorki kerületet jelöli. (https://maps.google.hu/maps...) de az is lehet, hogy a run away-hez és a Sector NY Water-hez hasonlóan a számsort is célszerű lehet megfordítani. na, hát most ennyi jutott eszembe. lehet, hogy túl sok filmet nézek"


D. Atiila: "A számokat is megfordítva egy koordináta jön ki :
http://www.openstreetmap.org/browse/node/124431132
Bár nem tűnik túl fontos helyszínnek, szóval valami más lesz.
Ha New York-ot is hozzáteszem ez jön ki:
http://www.newyorkcancerspecialist.com/.../124431132
Ez közel van a vízhez.


Külföldiek is próbálják megfejteni az idővonalon felsorolt eseményeket és a megjelenített szimbólumok kapcsolatát:
EZ EGY JÓ KIS VIDEÓ ! 

David Icke is foglalkozott már ezzel a dátummal és a videóval:
"I have spoken before about how I believe 23/11/13 will be a big day for us all.'(one) time for balance in Aquarius as the (old) world (America north and south) unplugs' is my interpretation of the symbols at the end.
Is the fakery we have been treated to for years now about to be exposed everywhere? 9/11, Oklahoma, jfk, Lincoln, holocaust, boston bombings, moon landings all feature in the images here, and are all, I suspect, faked/staged events."


"Állítsátok meg a videót 1:01-nél ! Jobbra a távolban egy várost elöntő cunamit láthatunk."



Várom a gondolataitokat ! Nem gondolnám, hogy az oldal célja a figyelemelterelés, hiszen egy alig ismert és megjegyezhetetlen domain-ről van szó ! 
Vagy hogy erről beszélgetünk, az elterelne más fontos dolgokról !
Vallom, hogy fontos lehet olyan összefüggéseken gondolkodás, amiket laikus szemmel csak nehezen vennénk észre, mégis nagyon sokszor (ahogy ők mondják) a

"szemetek elé van téve minden, mégsem látjátok"......

143 megjegyzés:

  1. Jajj, ilyen emberek minek élnek mint te, Elek?! :/ Ha kultúrált hangnemben nem tudsz reagálni valamira akkor tartozol ide. Fent a jobb sarokban van egy piros négyzet/téglalap van benne egy fehér 'X' kattints rá....

    VálaszTörlés
  2. Háttérben OLIMPIAI ÖTKARIKA!!!

    VálaszTörlés
  3. Közös hallgatólagos megállapodás az oldalon, hogy az ilyen elek-féle lényekre nem reagálunk, mivel érteni úgysem érti a szavakat. Másrészt a förmedvényeit és az erre való reagálásokat is törlöm úgyis innen.
    Köszi!

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok,

    Két dolgot szertenék mondani.
    1. Köszönöm, hogy van ez az oldal.
    2. Azt mindenképp vegyétek figyelembe, hogy a videó alapját egy template képezi, azaz egy bármilyen képi anyaggal feltölthető váz.

    Íme: http://www.youtube.com/watch?v=q0LRHkWyNEA

    Tehát csak annyi, hogy nincs értelme azon gondolkozni, hogy a Földet körülölelő sugarak vagy bármilyen videóeffekt mit sugall, az ugyanis eleve a design része. Itt maximum a beleimportált képek és szövegek azok, amivel érdemes foglalkozni.

    Remélem, nem vettem el senki kedvét... így legalább tudjuk, hogy az Illuminati is Adobe After Effects-et használ :)

    További sok sikert a kódfejtéshez!

    Üdv: Szpeszkadett

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizony, ezt én is észrevettem. Hát, ahhoz képest hogy ha ez valami hülye gyerek kitalációja, jól összeszedte mert egész jó összefüggések vannak benne. Meglátjuk.

      Törlés
    2. Épp ez az elhitetik hogy ez csak egy "hülyegyerek kitalációja". Viszont az adobe aki az after effectset csinálta, pont valamelyik fejes tulajdonában van, szóval lehet az egész előre elvolt tervezve. Persze a másik lehetőség sem kizárt.

      Törlés
  5. Jeremiás, Sámuel, Máté, Józsa: 23-11-13. Több mint érdekes.

    VálaszTörlés
  6. Mar megvan a MEGFEJTES :)

    VálaszTörlés
  7. Csak az írást olvastam el, a videót nem néztem meg. DE!
    Ha nekem nagy hatalmam lenne, és hülyét akarnék csinálni azokból, akik ellenem szimatolnak, csinálnék egy ilyen oldalt. Elég rejtélyesnek tűnik,, katasztrófáról szól, a képek alapján profi munka, tele van kódolással és az írás alapján összefüggésekkel is. Biztos lennék benne, hogy ha elég korán, mondjuk egy hónappal a hirdetett katasztrófa előtt kitenném, valamilyen megszállott megtalálná, aki pedig elkezdené híresztelni. Gombamód terjedne a dolog azok között, akik ebben hisznek, annyira jól meg van csinálva. Majd nem történne semmi. Ezzel egyrészt hitelét vesztené a legtöbb "ellenem" szimatoló, másrészt az ilyen oldalak is. Miért? Mert ha az ennyire profinak, egyértelműnek, utalásokkal telinek tűnő inforációban sem lehet bízni, akkor hogy bízna egy kevésbé megalapozott, feltevéseken alapuló gondolatmenetben az ember? Pláne, hogy forrás az kell, különben bárki írhat bármit, és a megszállottakon kívül mindenki hiteltelennek fogadja el. De ennél már csak közzéférhetőbb forrás lesz, és ha az ennyire nem közzéférhetőt nem lehet elfogadni, a közzéférhetőbbet, amit könnyebb megtalálni "általam" és mások által is, tehát le lehetne vetetni, miért fogadná el bárki is? Ez szerintem hiteltelenítés

    Vagy pár feléledt lelkiismeretű hatalmas próbál meg üzenni úgy, hogy ne vegyék le egyből a netről a videót. De ha megtalálják, híresztelik, és híres lesz nagyobb körökben is. Tudniuk kell, hogy az ember túl ostoba ahhoz, hogy egy ilyen hírt ne terjesszen, ha hisz benne. Ha pedig elterjed, eltűnne az oldal. Az egyetlen eset, amikor ez lenne a megoldás az, ha a pár feléledt lelkiismeretű úgy gondolná, hogy azzal, hogy eljutnak így pár emberhez, akik ezt híresztelik, elodázhatnak egy megtervezett katasztrófát. Elrejtenék, hogy ne szedjék le egyből --tételezzük fel, hogy nem ellenőrzik annyira egymást, hogy a pár renegát ezt észrevétlenül megteheti-, és mentsenek, amennyit csak tudnak, vag elhalasztassák az árt a vezetőkkel, ha azok nem akarnak gyanúba kerülni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnéztem. Biztos, hogy ez az oldal álcázottnak beálltott, de nem az. "Ál-publikus". Az a facebook-megosztás az alján mindent elmond. Megtalálják páran, és indul a dolog, kibővül.

      Törlés
  8. itt az ujabb video:
    #231134421 ATS CRACKED
    http://www.youtube.com/watch?v=ZhT5MGuqdmg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 15. másodperc a videóban...SPAM! ne is foglalkozzatok vele...amennyi időt ezen agyaltok, agyaljatok a családon, szereteten barátokon szerelmen...többet tesztek a világnak, mint hogy kódot fejtetek...

      Törlés
  9. Sziasztok

    http://www.geobytes.com/IpLocator.htm?GetLocation&IpAddress=http://www.231134421.com/
    A szerver New York-ban van az ip locator szerint..

    És még egy két érdekesség. Megéri kutatni a kódban pl. chrome debuggerrer(F12)
    (az id="contact_map" elem opacity : 0 átváltása 1 re)
    Lám itt egy elrejtett térkép ...
    https://docs.google.com/file/d/0B-m8-qQAF3vpQWZqVzlCdFVKRkU/edit?usp=sharing
    :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a kép igencsak érdekes! Még akkor is ha úgy írja hogy ez nem az oldalhoz tartozik. Maga a web oldal nem amcsin van hanem európán és ha megnézitek magyar térséget és románia térségét lefedi a be ready felirat. Mindezeken túl van egy pont ami független a webcímtől és az Portugáliában található. Egy biztos, ezek itten most manipulálnak, de nagyon eszesen igyekeznek megoldani a dolgot! Valahogy az a helyzet hogy ezt a cikket ma olvastam, és németben élek. No, megnyitottam utána szétkapcsolt az internet, majd újra indítottam a gépet felépítette a hálózatot és ahogy el kezdtem magyarra fordítani a páromnak megint szétszakították a beszédet, de chattelni továbbra is tudtam vele= nekem ez azt jelenti hogy nagyon is hogy "basztatja" a nózijukat hogy nem csak azok diskurálnak erről akiknek eredetileg is szánták :) Amúgy nem csoda :) sose voltak mások! Mindig ilyenek voltak, addig amíg tudnak használni valamit egy bizonyos cél elérése érdekében, használják! Amint ez nem működik legyen az egy tárgy, rendszer vagy akár ember MINDEGY MILYEN POZÍCIÓBAN (ezt ki kellett hangsúlyoznom :) ) eldobják, kinyírják stb... a 12 perces Video nagyon alapos, de engem pl még érdekelne az a kép is ami az elején az egyetlen ködbe burkolt kép, az összes többi éles! :) ja és már legalább egy fél órája szirénákat hallok a környéken! De lehet hogy csak nagyon késő van :D

      Törlés
    2. A kép igencsak izgalmas, érdemes rajta elagyalni mindenféleképpen :) na meg a ponton ami rajta van! No meg a filmecskében kíváncsi lennék az első képek között szereplő egyedüli elmosódott képre is :)

      Törlés
    3. igen, az egyértelmű, hogy nem véletlenül lett homályos. de szerintem valamilyen vízpart lehet.

      Törlés
  10. Erdekes hogy raadasul a tegnapi datum tunik fel benne.
    Nekem az ATS CRACKED-rol a tegnapi Los Angeles-i lovoldozes jutott az eszembe....

    VálaszTörlés
  11. Nyilvánosak az információk amiket Illuminatival kapcsolatban találtál? Engem érdekelne.. :)

    VálaszTörlés
  12. És mi van ha ez egy új konspirációs nagy videónak a promója? Egyik haverom ezt mondta, mint ha pl egy új zeitgeist videó promója vagy new age videóé, mert hát ezek a videók foglalkoznak az illuminátusokkal meg maguk az illuminátusok magukkal :D

    VálaszTörlés
  13. Egy üres kék háttér. Semmi több nem töltődik be.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia

      Véletlenül nem ie8-at használsz ?
      Ha igen akkor ettől van , próbáld ki más (újabb böngészővel ..)
      Remélem tudtam segíteni :)

      Törlés
    2. Próbáltam operával, mozzilával, és explorerrel is, és csak egy kék háttér.

      Törlés
    3. Bocsi akkor nem tudom mi lehet a probléma ...
      Mint látjuk másoknál műkszik ...
      Lehet, hogy az internet instabil voltával van kapcsolatban.
      ugyanis ma sok site nem érhető el normálisan.
      http://www.hir24.hu/tech-tud/2013/11/02/baj-van-a-upc-internet-szolgaltatasaval/
      és tudtommal nem csak UPC-vel volt baj.

      Törlés
    4. Én is rámentem az oldalra és találtam valami, idézem

      "Page not safe - Bitdefender Total Security 2013" "Bitdefender blocked this page"

      "TAKE ME BACK TO SAFETY"

      Azért ez mégis csak több egy kék háttérnél. Köszi Buddha...., akarom mondani, köszi Bitdefender.


      Törlés
    5. Szia

      Ettől nem kell megijedni. Egy weblapról nem tud vírus a gépedre kerülni csak ha te engedélyezed.
      pl. letöltesz programot és elindítod vagy egyébb plugint telepítesz ...
      Bár néhány böngészőben vannak kiskapuk (bizonyos verziókban pl.ie) , de ezeket állt javítják.
      A netről a legtöbb vírus ebben a formában jut a felhaználó gépére:
      -letöltött progi és telepítése.
      -felajánl egy frissítést és ezt telepíti a gépre pluginok stb. formában.
      pl. a bing-bar nem vírus, de szilaj módon probálja sok applikáció telepíteni és sok meló eltüntetni...

      A vírusirtó programok (talán üzleti megfontolásból) szeretik elhitetni a felhasználóval, hogy a gépe veszélyben van.
      Én pl. nem használok vírusirtót és a gépem köszöni jól van (max a beépített defender de ezt is kikapcsolom ált.).

      Remélem segíthettem ebben, nem kell mindent elhinni amit a progik üzennek ... :)

      Törlés
    6. Ismerem a jelenséget. Szaknyelven azt hiszem úgy hívják, hogy "False pozitive" esetleg "False detection". De azért köszi, megint tanultam valamit.

      Törlés
  14. Aha, értelek. Hát, ha sikerül 1 dokumentumba összedobni az egészet, az tényleg jó lenne :)

    VálaszTörlés
  15. Tamás, ennek nagyon örülök ! Pont ez az az út, amit szeretnék javasolni mindenkinek. Ezer dolog van, amit leírhatnék, mert linkről linkre, dokumentumról dokumentumra az ember képes kell, hogy legyen összerakni magának is. Ha Te magadtól bukkansz rá az igazságra, az sokkal mélyebb és sokkal több mindent ad Neked és indít el további irányba, minta én vagy bárki konkrétan leírná azokat.

    Azzal az ego mindig vitatkozik, cáfol, győzköd.....stb....
    Amikor Neked áll össze, amit el akarok mondani és magadtól jössz rá egy "Húú basszus, ez tényleg igaz! " felkiáltással "és még mennyi minden van itt" gondolattal az agyadban, na akkor indulsz el igazán az igazságkutatás és keresés útján.
    Ez a piros pirula, ami után semmi sem ugyanaz és már nincs megállás !
    Közben viszont egyre több mindenre teszel szert és olyan dolgokat látsz meg rutinosan, amit azelőtt másokhoz hasonlóan Te sem vettél volna észre...sőt....igyekeztél cáfolni azokat, akik bármi olyat említettek Neked......

    Ez egy érdekes és izgalmas út !

    VálaszTörlés
  16. Ha valóban választ kerestek életetek legalapvetőbb égető szükségeire, itt rátalálhattok:
    http://igehirdetesek.cwahi.net/

    VálaszTörlés
  17. SBG Buddha emlékszel,hogy pár hete szó volt a "kiválasztottak "evakuálásáról? ez nem nekünk szól...de akit érint tudja mit jelent......

    VálaszTörlés
  18. A zenét nem tudja valaki mi az ami fut alatta? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. You tub- converterrel le tudod tölteni, nekem màr ez a csengőhangom! ;)

      Törlés
  19. Szerintem ha facebookra is feltette a készítő, vagy hirdeti akkor egy baromság az egész.
    Egy sima video, amit csinál,és őt is érdeklik ezek a dolgok. Ilyen amatőr tükörkódot használna az elit?
    Egyáltalán miért kellene nekik titkolózni, vagy akár megmutatni valamit. Nem hinném,hogy ez a helyes út, érdekesek az összeesküvés elméletek de nem hinném,hogy az igazság ott lenne.
    És szeretnék kérdezni valamit egy hívő, de nem elvakult embertől, remélve,hogy nem offolja szét a hozzászólásokat:
    Tudnátok mondani konkrét, beteljesült jóslatokat a Bibliából, és ami a legfontosabb lenne, hogy időben is kövessék egymást? Kizárólag a XX. és a XXI. század érdekel, és az itt megvalósult dolgok. Nagyon érdekelne ez a dolog, elvileg ebben a videóban is jóslat, elrendelés található. Ha valakinek ez nem gond írja már le ide.esetleg egy kis magyarázattal, ne csak a könyvet és a számot. Talán okosabbak leszünk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Bibliából nem tudok beteljesült jóslatokat leírni.Azonban ezeket az üzeneteket is Isten küldi egy nőnek 2010.nov óta,itt vannak beteljesült próféciák a mi korunkra vonatkozólag.
      http://amasodikeljovetel.hu/beteljesult.php

      Törlés
    2. Én momentán a Bibliából nem tudok, illetve azt tudom, hogy periódikusan ismétlődő képletet mutat be, ami lényegében ugyanúgy zajlik minden időkben..., akkor amikor egy spirituálisan érett csoport "bárkát" épít, és arra hogyan reagál a világ...
      de nem ezt akarom kifejteni, hanem azt, hogy éltem már át bevált jóslatot.
      A nővérem hosszú ideig tanult asztrológiát. Mondtam neki egyszerűen meg tud győzni. Nevezzen meg egy eseményt, ami egy későbbi időpontban meg is valósul. Nem tudott. Pedig nagyon akart... Abba is hagyta ez irányú kutatásait...
      Szóval a negyvenes, ötvenes évek végén egy holland illető - spirituálisan meglehetősen érett személy - Jan van Rijckenborgh, az Arany Rózsakereszt Szellemi Iskola alapítója, azt írta le, hogy 2001 szeptember 12-én olyan esemény fog történni, ami meghatározó jelentőségű lesz... egy napot tévedett. Anno sokan figyeltük a médiát. Na mi is fog történni...

      Törlés
    3. Negyvenes évek vége, ötvenes évek eleje... Rosszul írtam.

      Törlés
  20. Amúgy ki írt először erről az oldalról? Mert nem hinném , hogy véletlenül egy konteós blogger csak úgy rátalál egy számokból álló webcímre és az oldalon véletlenül valami ilyesmi van azután elterjed az egész világon és példaúul SBG Buddha is ír róla.

    VálaszTörlés
  21. Információim szerint, itt a Földön, kb. 2032-re lezárul egy teremtési korszak. A lezárás egy megközelítőleg 15-16 éves folyamat lesz. Ez a folyamat, mindenki által is észlelhetően, megközelítőleg 2016-ban kezdødik egy kisbolygó érkezésével, amely az Egyesült Államok területére fog becsapódni, okozva ezzel egy világméretű katasztrófát.
    Egy több tíz-(esetleg akár egy százméteres) szökőár többször megkerüli hansebességgel a Földet és innentől kezdve (mondani sem szükséges, milyen) kemény idők jönnek.

    Nos, én megmagyarázni semmit nem szerettem volna, pusztán némi adalékkal szerettem volna szolgálni, hátha tudjátok hasznáni a megfejtéshez.

    VálaszTörlés
  22. Egy olyan dolog van New Yorkban aminek hatása van a globális dolgokra, az pedig nem más mint a Wall Street ha napokra kiütik a NY-i Tőzsdét akkor komoly gondok lesznek világszerte...

    VálaszTörlés
  23. Az ny nem feltétlen New York, lehet North York is, ami Kanadában található, mint a térkép is mutatja ugyancsak közvetlen a víz mellett, az öt szimbólum is érdekes, az óra például 13 órát mutat és 2013 van, az azt követő szimbólumok összefüggnek, én valami olyasmire gondolnék felborul a föld egyensúlya, a konektor dugó elég sokféle kép értelmezhető, csatlakozás, polaritás, elektromosság, kapcsolat. Emellett megnéztem a következő számsorozatot: 43467609701 és megnéztem North York koordinátáit, eléggé szembetűnő, hogy az első négy szám megegyezik ezzel: Szélesség: 43° 46' Észak érdekes. De ezen kívül nem sokat találtam, és ez is inkább találgatás, mint sem tény.

    VálaszTörlés
  24. Nekem úgy tűnik mintha az elején űrhajók( Noé bárkái) tömegével hagynák el a Földet.....feltűnt,hogy amikor emberünk a két ujjával csúsztatja a képeket azok elfogynak és utána nincs semmi,,,,,a végén a logókat ha az emberünk belső nézőpontjából nézzük (mint a gombokat) az óra 11-et mutat....csak találgatok...

    VálaszTörlés
  25. ....folytassuk emberünk nézőpontjából fordítva YAM...édes burgonya a bőség és a túlélés jelképe,vallási szimbólum......11 REBMETPES..beütve a keresőbe több leállított szervert találtam ill. volt egy ahol katonai fényképek vannak a katasztrófákról.....

    VálaszTörlés
  26. #231134421 ez telefonszám.....

    VálaszTörlés
  27. David Wilcock: "Az összeesküvés tervez létrehozni egy mega-eseményt valamikor a novemberi hónapban, inkább korábban, mint később. Azt várják, hogy az "amerikaiak 83 százalékára fog hatni", és bárhol vagy, amikor ez történik, továbbra is ott leszel, hosszú ideig." ( http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/10/ez-halloween-sokaig-fogja-kiserteni-az.html#.UnVcyVOgWQA )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ...de szerintem ez is el fog maradni a korábbiakhoz hasonlóan (pl. London, Szíria )

      Törlés
  28. Andras Toth-nak köszönöm a beszűrődő linkelt fotót európáról és a jelölésről.
    Photoshopban összeillesztettem a goole map-al és a Pont a képen egy várost jelöl : Castelo Branco, Portugália.
    Érdekessége, hogy a nevét Camilo Ferreira Botelho Castelo Branco íróról kapta, aki regényeiben szenvedélyes és reménytelen szerelmek, tragikus életsorokról írt.
    Észrevettem még valamit: Illuminati megalapítója Adam Weishaupt (5.1), a WTC elleni támadás (9.11), az oklahomai robbantás (4.19.), Edward Snowden (4.19.). Játszunk kicsit a számokkal, tegyük egymás mellé: 51911419419. Ez is egy koordinátát ad: 51 91 14W 19 41 9N = Cancún város Mexikóban épp a part mentén.
    Amikor Street mod-ra váltunk egy cím jön elő: 231 Calle 14 amit akár dátumnak is lehetne nézni(2014.01.23) de ezek a címek csak hozzávetőlegesek, úgyhogy szerintem jelentősége nincs.
    Ha a koordinátákat megfordítjuk, ugyanis az egész videóban szerepel a tükörírás ugyancsak egy partmenti várost kapunk, méghozzá fővárost: 91 49 14W 11 91 1N = Manila, Fülöp szigetek..ámbár ez már a föld másik felén van...persze nem biztos jók ezek a koordináták, de ezekre a területekre vezényel a maps.google. Azt halkan megjegyzem, hogy én is túl sok filmet nézek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia

      Tökéletes a Photoshop öszehasonlítás ugyanis azóta kihámoztam a javascriptből a koordinátákat és
      tényleg erről a Városról van szó.
      Itt vannak a koordináták és link hozzá a maps-on.
      A javascriptből kihámoztam a kordinátáit is : latitude=39.811668;longitude=-7.507789
      google mapson https://www.google.com/maps/preview#!q=39.811668+-7.507789&data=!4m14!2m13!1m12!3m8!1m3!1d27134376!2d-95.677068!3d37.0625!3m2!1i1600!2i799!4f13.1!4m2!3d39.811668!4d-7.507789

      És van benne egy twitter felhasználónév is : twitter_username = 'pixelthrone';
      Hogy miért azt nem tudom. A kód létrehozza a térképet de eddig nem találtam olyan részt benne ami arra adna utasítást, hogy tegye láthatóvá.

      További szép estét mindenkinek ...

      Törlés
    2. A Fülöp- szigeteken most volt valami meteorológiai katasztrófa (talàn tàjfun) amit egy cikk szerint a H.A.A.R.P. sugaraival generàltak. A magyar csàkó aki èppen ott tanult úszni szerencsére megúszta a dolgot. Talàn nem is lőttél nagyon mellé.. Pont a F. Szigetek, pont a haarpal?!

      Törlés
  29. Üdv Buddha hú de örülök hogy ismét működik az oldal na ennek örömére bontok egy sört : )
    Megtudtál valamit mi történt?Vigyázz magadra és köszi az eddigieket.

    VálaszTörlés
  30. Hali!

    Lehet tudni, hogy pontosan mi történt? Miért nem volt elérhető az oldal, se FB se blog?

    KELL(!) egy vész csatorna pl Twitteren más néven, hogy ilyenkor is lehessen tudni, hogy mi van!

    VálaszTörlés
  31. Elragaszkodtál a realitástól úgy érzem és te is abba a hibába esel, mint az emberek 99%a.
    Ideje lenne nem az agyaddal megvizsgálni az információkat és rájössz mi igaz mi nem. Ne a jövőben élj se te se senki más, mert ez csak egy kreált szó és az agy által kreált illúzió...magyarázd már meg kérlek a jövő fogalmát? Sem múlt sem jövő ezen az információn agyalj és tedd magadévá ha tudod és ne pedig olyan banális dolgokon amely a természet sőt mitöbb a világegyetem törvényeit is "meghazudtolja". És az a folyamat a változás amiről beszélsz, már réges régen elkezdődött..láss is ne csak nézz...nem degradációnak vagy sértésnek szántam, minden jót kívánok neked és szeretteidnek!

    VálaszTörlés
  32. Andrew D. Basiago 1971-ben utazott 2013-ba, pár másodpercre, chronovisor segítségével. Azt látta, hogy a washingtoni Supreme Court épületét kb. 100 lábnyi víz lepte el. A teljes interjú itt:

    https://www.youtube.com/watch?v=rLt8Ykq3Fec

    kb. 15.30-tól kerül adásba Andy és kezdi el a történet elbeszélését

    VálaszTörlés
  33. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  34. Új fejlemények:

    https://twitter.com/pixelthrone :)) Ismerős?
    http://pixelthrone.com/---ennek a veboldalnak a twittere....
    És mi a szlogenje a twitteren :

    ,,We use imagination, strategy and action to create digital experiences that excite, inspire, challenge, motivate and engage users''

    Portugal · pixelthrone.com

    lám lám portugália...és ha a googliban rákeresel a pixelthrone facebook oldalára ott is mind portugália van megadva, azon belül Castelo Branco...Szóval ez valószínű, hogy a készítők címe :)...legalábbis az irodájuké.

    Amúgy hihetetlen miket kihoz a JawaScript hozzáértők kezében...

    VálaszTörlés
  35. Ja és nem utolsó sorban...a twitter oldalán klikk a Photok-ra...Nem mutat kísérteties hasonlóságot a kivitelezése a videóéhoz képest?? :)) Be is linkelem a facebookon a képeket m sajnos itt nem lehet.

    VálaszTörlés
  36. Ez az egész videó egy After Effects template átalakítva.
    http://www.youtube.com/watch?v=q0LRHkWyNEA

    Viszont érdekes hogy ezt is május elsején töltötték fel, ami továbbra is gyanakodásra ad okot. Lehet hogy magát a templatet már az illuminati hozta létre? Most akkor mi értelme ennek az egésznek? Lehet hogy csak egy átbas*ás és valaki nagyon unatkozott, de az eredeti lehetőség sincs kizárva. Egyébként az új dollárból kijön ez a kép hogy víz önti el New Yorkot.

    VálaszTörlés
  37. Mi emberek olyan okosak és ügyesek vagyunk, hogy azt gondoljuk, majd megmenekülünk. Ha meg is menekül valaki, akár közülünk is, ugyanúgy szembe kell néznie majd a halállal, betegségekkel, ugyanúgy ugyanazok a dolgok lesznek fontosak az életünkben: csajok, kocsi, lakás. Vicces, hogy a Bibliából keresgetik itt egyesek a rejtett üzeneteket meg kódokat, pedig a Biblia egyértelműen azt írja, hogy az emberiség problémáit Isten fogja megoldani és ő fogja a Földet paradicsomivá alakítani, a reménység pedig a feltámadás. Ezek alaptanítások a Bibliában. Ettől függetlenül igen, vannak összeesküvések és hatalommal bíró, gonosz emberek akik megpróbálják kivenni az ügyet Isten kezéből...
    Még egy dolog: Engem a videó végén azok a jelek egy betűtípusra emlékeztetnek. Windings, vagy mi. Visszafordítaná valaki?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az jutott eszembe nekem is először. van négy (4) ilyen betűtípus a microsoft office wordben: Webding 1-2-3 és Wingdings (vagy a wingdingsből van 3 és a webdingsből egy) semmi eredmény. nincsenek benne ilyen szimbólumok. csak a kettős hullámot találtam meg benne.

      Törlés
  38. Ti,elhiszitek azt, hogy ez egy hibrid napfogyatkozás volt?http://eclipse.gsfc.nasa.gov/SEgoogle/SEgoogle2001/SE2013Nov03Hgoogle.html

    VálaszTörlés
  39. újabb megrendezett tragédia?

    http://hungarian.ruvr.ru/2013_11_05/Ismeretlen-bunozo-tuzet-nyitott-egy-amerikai-bevasarlokozpontban/

    VálaszTörlés
  40. Utána olvastam ennek a videónak angol szájtokon. A külföldiek is rájöttek arra, hogy Castelo Brancora mutat a hivatkozás, még David Icke oldalán is ez van fent - érdemes az ő threadjeit is olvasni ha valaki ért angolul, sok hasznos dolog jön ki. Pl. hogy a megadott koordináták közelében - nem messze New Yorktól - van egy gát... felvetették, hogy azt akarják felrobbantani és/vagy megmérgezni...
    A videó végén a jeleket - amik tényleg kicsit "wingding"-esek - azokat úgy értelmezik, hogy idő, emberiség, Vízöntő kora, együtt, tegyünk a Földért, legyünk kapcsolatban egymással. Érdekes.
    De még érdekesebb a "napfogyatkozás", meg hogy kereskedelmi TV2-ben bemondják, hogy Kínában egy nagy és két - vagy három - kisebb Napot láttak, ami egy igen ritka meteorológiai képződmény... Hmm...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Judy: Ha nem nagy kérés néha beírhatnál ilyen lefordított infókat az angolul kevésbé jól értők segítségére :)

      Törlés
    2. Nem nagy kérés. :)
      Elsősorban is feltűnő, hogy a betűk nincsenek tükrözve. (Bevallom, én csak az R-nél néztem, az tényleg nincs.) Aztán azt mondják/írják, hogy a koordináták Hurley, NY-ba vezetnek, ott van tőle nem messze valami gát, Ashokan Reservoir a neve. Itt várnak történést nov. 23-án.
      Érdekesség, hogy ez a tározó (is) látja el vízzel New York City-t.
      A videó végén a jelekre (óra, yin-yang, hullámvonalak (ezt senki nem tudja pontosan, mi lehet, víz?) Föld, elektromosság) a magyarázat: "Time to join together to resist world power. Be ready." - azaz "Itt az idő, hogy összefogjunk a világ ereje ellen. Légy készen."
      Foglalkoznak még azzal is, hogy a fickó - Anonymus, vagy Arctalan Ember - aki mutogat, az vajon miért úgy mutogat, ahogy? Ez valami amerikai jelnyelv lenne? Vagy úgy egyáltalán: jelnyelv? (Többen azt feltételezik, hogy a USA betűket jelelte el az emberünk.)
      Aztán 2013. november 23 az pont a népszerű John F. Kennedy elnök meggyilkolásának az 50. évfordulója. És az 50-es szám nagy jelentőséggel bír Illuminati körökben. (Én nem tudom, nagyon kezdő vagyok még, biztos vannak itt okosabbak nálam, akik elmondják majd ezt.)
      És persze - de csak a feltételezés kedvéért - lehet, hogy mindez csak valami új, jópofa X-Box vagy PS játék bemutató videója, és a 1and1.com-nál (akik regisztrálták a domaint) jót nevetnek, hogy milyen összeesküvés elmélet lavinát indítottak el... - de ezt hiszem a legkevésbé. Csak ugye a józan ész khm... izé... szava... :)

      Törlés
    3. valaki, aki a néma-ABC-t, vagyis a kézjeleket ismeri, megnézhetné, hogy tényleg kézjeleket használ-e, vagy csak szimplán így mutogat. szerintem az utóbbi, mert ugye egy érintőképernyőt használ, és egyszerűen így használja...

      Törlés
  41. érdekes egy oldal, nekem nem jön be semmi rajta, csak a számsor és be ready, kék alapon, de érdekes, a lightbeam, nem jelzi hogy kinyitottam az oldalt, és aztse milyen harmadik fél oldal csatlakozik hozzá

    VálaszTörlés
  42. Érdekes nálam még mindig működik, kiváncsi lennék milyen alapon nem megy néhol.
    Ahol én eddig próbáltam ott mindenhol megy.
    Viszont az elmult napokban rengeteg oldalt találtam am nem műkszik. Majd a sokadik töltésre vagy másnap megy .
    Az UPC szerverével van gond állítólag, de én ebben nem lennék teljesen biztos.
    Jó lenne arról is info itt mi történt tegnap ???

    VálaszTörlés
  43. ezek az elméletek így készülnek: http://www.youtube.com/watch?v=ZJib_nRfxwk

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. röhögtem egyet rajta, de szerintem ez egy komoly oldal, itt kemény elmélkedés folyik. bocs a moderátortól, hogy én figyelmeztetek. :)

      Törlés
  44. Még mindig nem volt "hivatalos" válasz a leállással kapcsolatban...

    Csak azért lenne jó tudni, mert elterjedt, hogy USA kérésre állt le, de ezt sokan kétségbe vonták, illetve ha nem igaz akkor Buddha nevében ki tette közzé ezt az infót.

    Jó lenne tisztázni. Ez fontos

    VálaszTörlés
  45. Ez egy jól megtervezett interaktív kalandjáték promója lesz szerintem.
    Nem rossz ötlet, és leköti azokat akiket érdekelnek ezek a dolgok. Nyomozhatsz, kutathatsz, tök jó az egész.
    Nem egy agyatlan lövöldözős játék. Érdekes kezdeményezés, szerintem hamarosan hallunk a készítőről és a sikeréről.

    VálaszTörlés
  46. Napokig nem tudtam bejutni az oldalra....azt írta, csak meghívóval lehetséges? Azt gondoltam az tutoldó cikk miatt az illuminati hazavágta a blogot, de már látom, hogy megvan:)
    AMúgy majd minden kiderül a hónap végén.....hogy igazi szivatás a video, vagy tényleg egy rejtett üzenet a New Yorkban élő illuminati tagoknak.... Nekem a lap alján álló szóveg is érdekes volt: "aki a weblapot magának tulajdonítja az nem KÖZÜLÜNK VALÓ... szóval ne őrülj meg!" ...számomra ez azt jelenti, hogy aki elkottyintya magát, azt kizárják az illuminatiból, szóval ne "hülyüljön meg egyikük sem".... Vagy ha egy külsős személy, mondjuk én hiresztelem, hogy "én csináltam ezt a lapot" - akkor egy jelzés az illuminatoknak, hogy VALÓBAN KOMOLY az üzenet, és ne higgyenek senkinek, aki jelentkezik, hogy csak szivatás volt.....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is ez tűnt fel , ami alul volt , de ha azt írják , hogy aki magának tulajdonítja azzal mit akarnak ? Mert elég rejtélyes , ráadásul azt bizonyítja , hogy aki bevallja , hogy az övé az oldal az hazudik , mert nem "közülük való" , úgyhogy ettől még nagyobb a találgatás , úgyhogy akárkik is legyenek nem akarják , hogy tudjuk kik ők.

      Törlés
    2. "aki elkottyintya magát, azt kizárják az illuminatiból"
      Azt hiszem David Icke-nál olvastam erről a kizárásról (szabadkőműveseknél). Elég egyedi. A tagot nyakig beássák a homokba apálykor a tengerparton, és a dagály jövetelével "tartsd vissza a levegőt pajtás"-t játszanak vele. Persze a dagály győz. Szörnyű. El sem tudjuk képzelni, hogy milyen nyomás alatt vannak a kicsit is másképp gondolkodók, akik még inkább emberből vannak.

      Törlés
    3. Valahogy úgy tudom elképzelni, hogy aki "elkottyintja magát", vagyis aláírja kizárásos/halálos ítéletét, az akkorát lép a megtisztulás felé (mert soha sem lehetetlen, csak egyre nehezebb), hogy neki már nem számít a halál. Az az ember már megtanulta "elfoglalni magát", mondjuk némi imával, amíg végre elérkezik a lassú, megváltó halál.

      Persze azt olvastam több helyen is, hogy ennek a "freimaurer"-bandának szokása a kiszivárogtatás - szinte a pofánkba röhögve, hogy "na tessék, itt egy kis konc nektek, úgysem tudtok vele mit kezdeni".

      Törlés
    4. Éppen a kettővel fentebbi Delfin-kommentet olvastam (amiben tulajdonképpen egy kalóz-világbéli halálra ítélést írt le, persze lehet, hogy a szabadkőművesek/illuminatus is használja/használta) amikor egyszer csak eltűnt az oldal, és kiírta, hogy nem elérhető. rögtön frissítettem, gond nélkül bejött, de rögtön kihúztam a külső tárolót az USB-ből, mert vannak rajta érdekes dolgok...

      Törlés
  47. Mint írtam ez egy Adobe After Effects template felhasználásával készített videó. Viszont nézzük is csak meg, kik állnak az Adobe mögött: http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Illuminati/adobe_photoshop6.jpg
    Elég egyértelmű. De már alapból a logójuk egy háromszög: http://4.bp.blogspot.com/-hJrfmEHALiI/TtPO_sqSgbI/AAAAAAAAABA/X14pPfqH_kw/s1600/Adobe%2BLogo.jpg

    Ennél már csak az érdekesebb, hogy ezt valaki feltöltötte a Youtubera, és egészen véletlen pont május elsején: http://www.youtube.com/watch?v=q0LRHkWyNEA

    Lehet ez csak belemagyarázás a dolgokba, de az is lehet hogy nem véletlen. Egyébként ezt a videót bárki készíthette, akinek legalább egy kis köze volt valamelyik befolyásos elit családhoz, és így tudomást szerzett az illuminati legújabb tervéről. Nem kellett ehhez tagnak lennie. Az hogy New Yorkot víz önti el viszont egyébként sem hülyeség, hiszen a Holnap után című filmben pont ugyanez történt. Prediktív programozás?
    http://4.bp.blogspot.com/_Tqu6eu2JaLg/S9hippzr2UI/AAAAAAAAAvQ/NSnTkVNtSU0/s1600/day-after-tomorrow.jpg

    Mindegy majd kiderül...

    VálaszTörlés
  48. Sziasztok!
    Most ugy nez ki mintha megzunt volna az oldal.. erdekes

    Error 404 Page Not found

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ejha, valóban nem található már! Nem baj, a lényeg már rögzült...

      Egyébként lehet, h. lemaradtam valamiről (asszem nem fogom elolvasni az összes kommentet): mi volt az pár napig, hogy nem engedtek be az oldalra? Azt írta, hogy csak meghívott olvasóknak...elkezdtem keresni a kapcsolatot, hogy majd regisztrálok valahogy vagy kérek meghívást, aztán lássak csodát: megint tudom olvasni az oldalt.

      Nagy kő esett le a 'fogamról'... :o)

      Törlés
  49. Sziasztok!
    Én még új vagyok itt az oldalon de érdeklődéssel követem a cikkeket és a véleményeket is.
    Eleinte én is eléggé szkeptikus voltam de úgy gondolom ah az ember megpróbál a történések mögé látni és
    kicsit gondolkodni az csak jót tehet.
    Ehhez a témához annyit, hogy New York-ban az állami hatóságok két-három napos "gyakorlatot" tartanak a
    rendvédelmi szerveknek és a katasztrófa - elhárítóknak (köztük mentők, tűzoltók) aminek a témája a nagy veszteségekkel járó katasztrófa helyzetek szimulációja. Ja és a 13.-án esedékes gyakorlatot (ez a dátum szerepelt bizonyos fejtegetésekben) törölték.

    VálaszTörlés
  50. Úgy néz ki mozgalmas hónap elé nézünk ison,new york történhetne már valami.

    VálaszTörlés
  51. mindenki tegye ezt:

    1. klik a nyomorék nevére
    2. név melletti kis nyil / név bejelentése-letiltása
    3. Ez a profil sérti a felhasználói irányelveket...
    4. Gyűlöletkeltés vagy erőszakos tartalom...

    VálaszTörlés
  52. ezt sasoljátok meg, ez nagyon komoly oldal :)

    http://www.theatlantic.com/health/archive/2013/10/a-real-time-map-of-births-and-deaths/280609/

    VálaszTörlés
  53. Számtalan magyarázat lehet. Amerika (New York) fókuszba állítása éppen azt is jelentheti, hogy már nem igazán ott dőlnek el a dolgok. Szerintem az Illuminati és egyéb hasonló titkos szervezetek szerepe túl van hangsúlyozva. Bár igen hatékonyan működnek közre a világ alászállításában, kizárt, hogy emberi síkról el lehetne érni ilyen mérvű létmérgezést. Olyan erőknek asszisztálnak, amelyeknek valódi mibenlétéről fogalmuk sincs. Érdemes megfigyelni az általuk sugallt főbb mantrákat (légy önmagad, légy szabad, a nemi kettősség egy bilincs, stb...ismerjük ezeket). Az az érdekes, hogy magasabb síkokon és tudatállapotokban ezek teljesen hitelesek lehetnek és összecsengenek az ősi hagyományokkal. Jelenkorban, a végletesen lefokozott létállapotban lévő és transzcendens méltóságától megfosztott (tömeg)ember szájába adva ezek a szavak groteszk utánzatai az ősi kinyilatkoztatásoknak.

    A tömegember buta (azaz felvilágosult). Ártatlan butaság pedig nincs. Az mérgez. Először belül, aztán kívül. Az Illuminatinak pedig nincs más dolga, mint teret adni a világra szóló elhülyülésnek, lebontani a még meglévő néhány akadályt és (nem is olyan nagyon) irányítani azt. A profitjuk pedig garantált.

    Ráadásul jól ismerik Konfuciuszt: "A világot nem szavak és törvények uralják, hanem jelek és szimbólumok"

    VálaszTörlés
  54. Nem csak árvíz lehet, a vizet fertőzni, mérgezni is lehet... Aztán ha szimbólumokat keresünk, akkor a víz akár a tömeget is jelentheti, az árvíz meg menekültáradatot, stb.

    VálaszTörlés
  55. vagy csak tesztelik az USA új kémközpontját (2 milliárd dolcsiból épült), hogy kik harapnak rá egy elhintett "szenzációs összeesküvésre" , aminek persze semmi valós alapja sincsen, de "behangolni" jó az új szuperrendszert

    VálaszTörlés
  56. Úgy tűnik, az oldal most nem működik. De a hibaüzenet alatt fehér színnel van egy számsor:

    8 19 7 0 18 1 4 6 20 13.

    Ha az egérrel kijelölitek a szöveget láthatóvá válik.

    VálaszTörlés
  57. 1 2 3 WORDS
    8 19 7 0 18 1 4 6 20 13.
    I T H A S B E G U N

    a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z
    00 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

    VálaszTörlés
  58. https://www.facebook.com/JamLipBalm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.youtube.com/watch?v=zmoR8NrjpZs

      Az oldaluk is igen fura:
      http://dev.jambalm.com/jamclub/

      Törlés
    2. Egy Facebook profil, ahol Jam! Lip Balm azt emlegeti, hogy az oldalukat meghackelték és próbálnak visszatérni a világhálóra. Eddig "Jam Lip Balm - 231134421" volt a felhasználó név és érdekes módon vannak akik direktben megkérdezik, hogy WTF volt ez gyerekek, de csak annyit válaszolnak, hogy "bocsi, bocsi, valaki meghackelte az oldalunkat és most mentjük ami menthető" ami elég... furcsa. Szerintem. De hogy nevek, netán arcok is csatlakozzanak ehhez - egy MA3 Agency nevű reklámügynökségen kívül - nos, az már itt is túl nagy kérés. Különös. Még mindig.

      Törlés
    3. Judy: Mire gondolsz mi lehet ez a facebook-os dolog? Tényleg elég fura az egész.

      Törlés
  59. Kedves SBG Buddha!

    Azt írod, idézem: "Ha Te magadtól bukkansz rá az igazságra, az sokkal mélyebb és sokkal több mindent ad Neked és indít el további irányba, mintha én, vagy bárki konkrétan leírná azokat."
    Az igazság az, amire rábukkantok? Az igazság az, amit az idő egy adott pillanatában annak hiszünk! Kérdem én, a Te információid nem az illuminati tulajdonában lévő helyekről származnak? Egy internet keresőbe írod szavaid? A talált információra építed saját gondolataid? Összefüggéseket keresel a gyanús dolgok között? Hiteles a forrás, amire építesz? Mire jössz rá? Amire ők akarják, vagy tényleg az igazságra? Akárki összeállíthat ilyen anyagot, és elkezdheti terjeszteni különböző módokon. És ha igaz az információ, ami benne van, ha nem, sehová sem vezet, csak félelmet kelt, katasztrófákról szól, tehát energiavesztéssel jár.
    A félelem a tudás hiánya. A megjegyzésekből jól látható, ahány ember, annyi elmélet. Akár igaz is lehet bármelyik, de ugyan úgy hiteltelen is lehet. Mennyivel lesz több a tudásod, akármi legyen is igaz? Nem az elméletek gyártása a cél, mert az nem vezet a megoldáshoz! Pláne, hogy a forrás hitelessége megkérdőjelezhető! A változás örök, minden változik és hatással van minden, mindenre. A kérdés, hogy a változást Te, hogy éled meg?!
    Azt írod: "ez a piros pirula, ez egy érdekes és izgalmas út", ami igaz is! Tudd meg milyen, ha a kéket választod, hogy eldönthesd, jól választottál-e?!

    VálaszTörlés
  60. "We are not jam lip balm, Fuck those niggas. And fuck your website too." - Anonymous

    Csak nem feltörte az oldalt egy magát csak Anonymousnak nevező személy?
    Ennek így semmi értelme.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Jam! Lip Balm-os Facebook profilon amit feljebb egy kedves kommentelő belinkelt, azt szerepel, hogy tudják ki az az Anonymus és nagyon is tisztelik őt. Hmmm...

      Törlés
  61. Bár, nem pont ide tartozik, de gondoltam megemlítem, ez az cikk szerint:http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/11/tobb-forras-szerint-pentagon-lepeseket.html#.Unqz93DomCg November 11-én lekapcsolják az áramot az államokban. Tehát az internet lebénul, ha ez igaz. Hogy igaz-e azt én nem tudom. De minden esetre érdekes.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te jó ég!!!!! ennyi scifit egy kupacban.
      Ez a Fulford kb 2 havonta felsül mikor is a töménytelen hülyeségeiből semmi (értsd: SEMMI!!!) sem valósul meg SOHA!!!!
      Ki hisz még ennek? Itt is annyi mindent összemosott.
      De ám legyen, most legalább nem az van hogy majd nem tudni hány hónap/év/évtized/ezred stb múlva lesz valami, hanem ebben a hónapban (persze nem lesz semmi) de adjuk meg neki az utolshow esélyt :DDDDDDDD

      de ne felejtsetek el 12-én jót kacagni itt a chaten sem :)))))

      Törlés
    2. SANTANTICA ezt nem Fulford találta ki. A FEMA valóban tervez egy gyakorlatot nov 11-15 között és teljes áramkimaradást szimulálnak ami vagy kibertámadás vagy katasztrófa miatt történik meg. Egyébként az USA szerte több ezer cég vesz részt a gyakorlatban. Persze mindez csak virtuálisan fog történni a FEMA szerint. Sokan attól tartanak viszont, hogy ez nem csak egy szimuláció lesz hanem tényleg lekapcsolják az áramot USA szerte.

      Törlés
  62. Na ne röhögtessenek már. Hogy a bánatba lehet virtuálisan áramkimaradást szimulálni? Vagy van abban a vezetékben áram vagy nincsen, virtuálisan még soha nem tudtam lekapcsolni a lámpát. :D

    VálaszTörlés
  63. A fenti talány valójában egy "játék", aminek az a lényege, hogy foglalkozz vele és ne legyen teljes megoldása. Ha eljön a nevezet időpont nem érdekes, hogy nem következik be, mint a londoni olimpiával kapcsolatos jóslatok, vagy a tavalyi világvége... Rövid idő elteltével megint be lehet dobni a köztudatba egy víziót, minél rejtélyesebb annál jobb. Vagy megneveznek egy láthatatlan ellenfelet és a sémát nehezebben viselő emberek máris bíbelődhetnek vele. Ezért tudsz az Illuminátiról vagy "...tusról", egyébként nem tudnál
    Már régen megfogalmazták: a világ egy illúzió, egy álom. Van/vannak akiknek nem érdeke a felébredés, akik létüket az álmodó emberiségnek köszönhetik. Minden amit történni látsz, átélsz, egyrészt neked szól, másrészt az összes ember irányulását, érdeklődését nyilvánítja meg.
    Az életösztön rögeszméjével motiválnak minket, pedig a halál is csak egy illúzió.
    Ébresztő skacok. 13-14 milliárd éve álmodjuk ezt a horrort.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kérdezhetitek miféle 13 miilliárd év? Az álomnak 24 szintje, dimenziója van. Mi most a földszinten vagyunk (vagy a pincébe). Tehát a 4-5-6-ik, magasabb tudatos" dimenzió is része az álomnak, ébredés illúziója, az összes arkangyalával és plejádi-szíriuszi ufójával együtt.
      Szóval semmi okunk várni.

      Törlés
    2. :) János vagy Elek javasolnék neked egy tisztító kúrát. Baráti szeretetből. Mi lenne, ha elmennél a legközelebbi kocsmába, jól berúgnál és ha ezt elég sűrűn ismételnéd, néhány évig, reggel, délbe, este, talán lenne esélyed.

      Törlés
    3. oké elmegyek majd utána megbaszom szájba anyádat a hátadon te féreg utána szájba hánylak te féreg!

      Törlés
    4. Van úgy hogy a démonjaink teljesen át tudják venni felettünk az irányítást és ők nyilvánulnak meg helyettünk. Ez egy ember alatti állapotot. Valahol biztos ott pislákol benned az eredeti éned, próbálj meg harcolni. Ne hagyd magad. Ha ilyen az állapotban veted le az anyagtested, cudar dolgok várnak rád a túloldalon.

      Törlés
    5. Szia Mirdad, érdekelne bővebben, egészen részletesen "mit tudsz" is az említett elképzelésed (már mint álom e világ stb...)!

      Üdv.Zoli

      Törlés
    6. Biztos megfigyelted csepegtetve kapjuk a TANÍTÁST attól függően hány zsákutcában jártunk már. Sajnos a labirintus része a tervnek, az utunknak. Mégpedig azért mert az abszolút Istentől való elválasztottság megélése a cél, maga a káosz. Ezen a honlapon már kifejtettem ezt. Anno nagy volt az arcunk és azt mondtuk: "Nézd főnök, nagy fiúk vagyunk már, megy ez nekünk egyedül is" Nem ment. És nem is sikerülhet. A létezés csak egy alapról működhet. Mint ahogy a testünket is csak egy elv irányíthatja. A rákos szövet sosem lesz önmagában életképes...
      Szóval a múltban minden tanítás, szentkönyv, rege, eposz... erről az illúzióról írt rejtve vagy nyíltan. Ezt teljesen megérteni személyes érettség függvénye. Zörgessetek és megnyittatik.
      Vagy húsz éve kaptam egy üzenetet, egy gondolatot. Mindjárt tudtam, hogy nem az enyém, én nem így fogalmaztam volna. " Az úton való haladás sebessége a vágyakozás mértékétől függ".
      Annyit segíthetek, ha ez neked most segítség lehet. Én a legnagyobb rálátást a folyamatokra a gnoszticizmusban találtam meg...

      Törlés
    7. Csak 13.000 éve kedves Mirdad, Atlantisz pusztulása ott (a bajok forrása is ott keresendő!)

      Törlés
  64. a fent nevezet nagy elsötétítési gyakorlatot (GRIDEX II DRILL) valóban meg akarják csinálni nov 13-14 az USA, Canada, és mexikó közösen fognak lekapcsolni mindent. Ezzel "állítólag" azt akarják szimulálni hogy mi történne egy katasztrófa helyzetben, a lakosságra milyen hatással lenne ha alapvető szükségleteiket nem tudják kielégíteni.
    kíváncsian várjuk a további eseményeket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egy újabb "gyakorlat" ami egészen érdekes módon átvált élesbe....

      Törlés
  65. Sziasztok!

    Az azért elég furcsa számomra, hogy épp most adtak ki új százdollárost amit megfelelően összehajtogatva egy várost elöntő cunamit ábrázol:
    http://index.hu/gazdasag/2013/10/22/katasztrofat_josol_a_szazdollaros/

    Illetve az illuminati card game egyik Tidal wawe nevezetű kártyája is erről árulkodik most meg ez a kódos videó, ison, áramszünet, fema és a többi, mind egybevág. Meglátjuk mi lesz, a hurrogóknak meg annyit, hogy inkább nekünk ne legyen igazunk és nézzenek minket hülyének minthogy ezek bekövetkezzenek.

    VálaszTörlés
  66. NEM LEHET TÖBBÉ ELÉRNI AZ OLDALT!

    VálaszTörlés
  67. ez is erdekes:

    https://www.facebook.com/pages/231134421/645607268796027?ref=br_tf

    VálaszTörlés
  68. " a a koordinátákat megfordítjuk, ugyanis az egész videóban szerepel a tükörírás ugyancsak egy partmenti várost kapunk, méghozzá fővárost: 91 49 14W 11 91 1N = Manila, Fülöp szigetek..ámbár ez már a föld másik felén van...persze nem biztos jók ezek a koordináták, de ezekre a területekre vezényel a maps.google. Azt halkan megjegyzem, hogy én is túl sok filmet nézek. :) " - > http://www.idokep.hu/hirek/szupertajfun-a-fulop-szigeteken

    VálaszTörlés
  69. Ez valami vicc lehet, most ez lesz:
    http://231134421.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ebbe tényleg nagyon belenyúltál Buddha Laci, LOL.

      Törlés
  70. Csak egy kósza gondolat a videó végéhez (mert azért egy ajakbalzsam gyártó cég vagy a Szíriai Elektronikus Terroristák csak nem fognak Adam Weishaupt-ot mutogatni csak úgy a tömegeknek, meg Edward Snowdent, meg 9/11-et, ugye?) nos, a videó végén van ugye az óra, meg a yin-yang, aztán a hullámjel, aztán a Föld bolygó, majd pedig egy villásdugó. És itt meg kell, hogy világosítsam a rejtélyes "uszályok" dolgát is, melyekből 4 db is került kihelyezésre az Egyesült Államokban, és úgy hírlik, hogy a Google titkos laboratóriumai. Hát arra gondoltam én, persze csak teoretikus szinten, hogy mi van akkor, ha ez valamiféle figyelmeztetés a "Project Blue Beam"-re, azaz arra, hogy "eljött az idő (2013. november 23. 1 óra) amikor a fényt felváltja a sötétség - vagy a sötétséget a fény, értelmezés kérdése, mindenkinek világnézet szerint - és megjelennek azok a "hullámok" amelyekkel "kivetítik" majd az egész Földre azt a hallucináció rengeteget, amelyet Project Blue Beam-nek neveznek." Azaz, bekapcsolják a gépezetet, mintegy bedugják a konnektorba a dugót. És így már érthető talán az is, hogy miért légy készen. Mert... nem mindig az az igazság, amit látsz. (De What You See Is What You Get - azaz azt kapod, amit látsz... A Microsoft Windows után.)

    VálaszTörlés
  71. Van egy fb oldal is, talán összeáll a kép:
    https://www.facebook.com/pages/231134421/645607268796027

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez akkor sem vinne sehova, ha valaki "helyes" felhasználót és jelszót írna...

      http://231134421l/login.php

      Törlés
  72. Érdekes cikk az oldalon nekem jelenleg egy login kép jön be és az a bizonyos szögmérő valaki nézte már azon kép nevét? 2014? Tessék egy újabb szám! :D www.231134421.com/fm201499223.png

    VálaszTörlés
  73. 00:46-nál miért szorítja ökölbe a kezét?....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Állítólag ez valamiféle jelnyelv, és azt jeleli, hogy USA. De ezt külföldi site-okon olvastam.

      Törlés
  74. Nem tudom ki látta a "The Number Station" c. filmet. Itt a lényeg, hogy a világon bárhol, egy kód alapján kommunikálnak a titkosszolgálatok és az erre kiképzett ügynökök. A kódolás lényege, hogy olyan rádióhullámon adják, mely nem oltja ki a hullám jellegéből magát, rádiókészüléken középhullámon fogható. Az, hogy az adóállomások miként/hogyan működnek, önmagában érdekes, de akár nem is kell, hogy számítson, vegyük úgy, hogy a film fikció. Mi van, ha a számok itt is egy olyan kódot jelentenek, mint a filmben? Aktiválnak egy ügynököt és egy cselekvést?
    A Nostradamusi próféciák NY városában ivóvíz szennyezését jósolják. De ezt már vki felvetette. Azt is, ha megfordítva írod be a keresőbe, akkor a mostani katasztrófára utalást kapod. Mi kell még? Persze nagyon jól mutat a Ménsztrím médiában, hogy az egész világ segít. Ez is kell ahhoz, hogy elhidd, szükség van az egy központú irányításra és felügyeletre, mert "Ők" tudni fogják...

    Csak egy gondolat volt...

    VálaszTörlés
  75. Szóval, akkor le lehet vonni a tanulságot (megint): ez a Fulford abból él, hogy kamu drámákat generál és félrevezet (értsd: hazudik) .
    Nem volt semmilyen elsötétülő kontinens...és a korábbi és jövőbeni dumáiból is 0 azaz nulla dolog valósult meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Legfeljebb egy jó történet jöhetne ki az irásaiból

      Törlés
  76. Hadd találjam ki. A következő poszt-talán még ma este- a Fülöp szigeteki mikrohullámok(man-made) segítségével generált tájfunnal lesz kapcsolatos. Mentsük a menthetőt ugyebár......

    redneck

    VálaszTörlés
  77. mert 1 kis aaramszuunet,kell neeha mindenkinek...........:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    VálaszTörlés
  78. johnny 1111-el nem tudtam beleepni........ :-)))

    VálaszTörlés
  79. Összefügghet ez még azzal, hogy George Stankov gnosztikus és channeling források november 23-25-ára teszik a Felemelkedés és a mágneses pólusváltás (MPR) idejét!

    "Finally!!! The Elohim Confirm in a Surprising Message: The MPR is Progressing Smoothly after the Opening of the Megaportal 11.11 and Will Occur in Two Weeks on November 23-25"

    http://www.stankovuniversallaw.com/2013/11/finally-elohim-confirm-surprising-message-mpr-progressing-smoothly-opening-megaportal-11-11-occur-weeks-november-23-25/

    VálaszTörlés
  80. Addig ameddig figyelmet szenteltek a sok negatív dolognak, az abból táplálkozik. Csak jó és kellemes gondolatotok legyen, az többet segít minden rossz tudásánál. Teréz anya is azt mondta, hogy akkor megy tüntetni ha nem a háború ellen, hanem a BÉKE miatt vonulnak ki az emberek az utcára. Nem árt tisztában lenni ezzel-azzal, de szerintetek nem lenne jobb ha inkább a nagy "égi könyvtárba" csupa kreatív, alkotó, szeretettel teli gondolatot juttatnátok fel a rossz kódjának fejtegetése helyett? Az elme hatalma nagy, és sokszoros az ereje ha gondolataitok világosságot juttat a sok ezer éves sötétségbe.

    VálaszTörlés
  81. http://tudnodkell.info/a-chomsky-tizparancsolat-avagy-hogyan-mossak-az-agyadat/

    2.) A nép úgy kell tekintsen politikai vezetőire, mint a nemzet megmentőire. Ennek érdekében (elsősorban a média segítségével) hamis riasztások és nemlétező fenyegetések tömkelegét kell rájuk zúdítani, amelyek miatt aggódni, később szorongani kezd. Ha a szorongás elérte a kritikus szintet, lépj közbe és oldd meg a (máskülönben nemlétező, illetve általad gerjesztett) problémákat. Hálásak lesznek, s önmaguk fogják kérni szabadságjogaik csorbítását.

    3.) A nemzetnek mindig készen kell lennie arra, hogy valami rosszabb következik. Ennek sulykolása érdekében használd fel a „fehér” propagandát (vagyis nyíltan a kormány irányítása alatt álló médiumokat), a „szürkét” (azokat a sajtótermékeket, amelyek csak részben állnak kormánybefolyás alatt), s a „feketét” (amelyekről senki sem gondolná, hogy valójában a hatalom szolgálatában állnak).

    VálaszTörlés
  82. Szépen alakul az eredeti honlap! http://www.231134421.com/ A jelenlegi állapot: https://plus.google.com/u/0/photos?tab=iq&pid=5946880243611437186&oid=114206261587611517518

    VálaszTörlés
  83. Na nézzétek meg a Facebookjukat! https://www.facebook.com/JamLipBalm?ref=ts&fref=ts Hát ez se semmi , de az eredeti !

    VálaszTörlés
  84. megint idétlenkedik, és megint csak egy lap frissítésével tudtam behozni az oldalt, és eltüntetni a lap nem elérhető-szöveget.

    VálaszTörlés
  85. na, 23.-a van. remélem, nem történik semmi, bár lehet, hogy csak az időpontot ítéltük meg rosszul.

    VálaszTörlés
  86. Elég érdekes a weboldal jelenlegi állapota is. Legalább már nem kell találgatni,hogy kik állnak mögötte.Bár egyre inkább viccnek tűnik az egész...

    VálaszTörlés
  87. Szerinted kik állnak mögöttem ? Érdekelne a tudásod ! Ha sommás vélemény helyett konkrét dolgot mondanál, arra talán lehetne válaszolni is. egyébként teljesen egyedül írom és csinálom a blogot vagy fordítok le híreket.... Azzal sincs gond, ha Te viccként kezeled a dolgokat... Ne is vedd túl komolyan, majd biztos eljön egy pillanat, amikor Neked is összeáll ez-az. Minden a maga idejében. Az élet szép, élvezze mindenki...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Roonsky a 231134421.com oldalra gondolt, ha nem tévedek...

      Törlés
    2. Üdv! Természetesen a cikk témáját adó weboldalra gondoltam, és nem a világhelyzete oldalra. Utóbbival semmi bajom,rendszeres olvasója vagyok. Bocs ha félreérthető volt az előző komment... Peace

      Törlés
  88. A hullámvonalak a vízöntő korszakot szimbolizálja!

    VálaszTörlés