2013. szeptember 11., szerda

A hazug hazudik az eddigi hazugságokról, hogy elkerülje a vereséget - Áll az alku Mr. Obama ?



- "Jó nagy szarban vagyok Vlad, el fogom veszíteni a Szíriáról kitalált szavazásomat és ez a saját végemet jelenti majd - Mi a jó büdös francot csináljak szerinted ?

- Nos, Mr. Obomber, miért ne javasolhatnám mondjuk azt, hogy Szíria adja át a vegyi fegyverei feletti felügyeletet az ENSZ-nek ?

- Na de ez hogyan is működne

- Vedd rá azt a hazudós f...kalap Kerry-t, hogy mondja azt  Londonban, hogy ez az egyetlen módja, hogy Szíria elkerülje a támadást. Azaz, ha Assad egy héten belül feladja a vegyi fegyvereit.

- Igen, és ?

- Mi majd bejelentjük még aznap, arra kérjük Szíriát helyezze vegyi fegyvereit a nemzetközi közösség gyámsága alá és Szíria ebbe azonnal bele is egyezik elviekben. (ezt bízd ide...)

- Na jó, legyen akkor így.....'

- Aztán viszont Te bejelented az amerikai televíziókban még a szavazás előtt, hogy ha Assad ezt hajlandó megtenni, akkor a támadásról szóló terveidet megváltoztatod.

- Nos, tehát azt mondom majd, hogy az új fejleményeknek köszönhetően már nincs is szükség valójában szavazásra és elkerülhetem a totális megsemmisítő vereséget.... ?

- Igen, Mr. Obomber. Látom érted a tervet - de még mondd azt, hogy amennyiben ez nem történik meg, támadni fogtok. Így még mindig elszántnak tűnsz majd és nem úgy fog kinézni az egész, hogy meghátrálsz.





- Áll az alku Mr. Obomber ?

- Áll az alku Vlad. De mit fogok majd mondani Mr. Rothschildnak ?

- Ó kedves Obomber, - ez már a Te legnagyobb problémád lesz.
Hallottam, hogy Mr. Cameron is beszélt már a napokban vele........"

Készülj Mr. Obomber..... ! 





Forrás: David Icke (fordította SBG Buddha ◄ http://www.VilagHelyzete.com ► )

37 megjegyzés:

  1. Kedves Buddha!

    Jó a "mese."
    http://hungarian.ruvr.ru/2013_09_11/Izrael-elnoke-megmondta-hogy-az-USA-milyen-feltetelek-mellett-nem-tamadja-meg-Sz-riat/

    http://hungarian.ruvr.ru/2013_09_10/Sz-ria-kesz-nemzetkozi-felugyelet-ala-helyezni-vegyi-fegyvereit/

    Bár egy kicsit "sánta."
    http://hungarian.ruvr.ru/2013_09_11/Barack-Obama-az-USA-nem-avatkozik-be-a-sz-riai-polgarhaboruba/

    http://hungarian.ruvr.ru/2013_09_11/Az-USA-felfegyverzi-a-sz-riai-ellenzeket/

    Ez sajnos azt jelenti, hogy "kezdődik a tánc."

    VálaszTörlés
  2. Egy kis "sakkozás"
    http://hungarian.ruvr.ru/2013_09_12/A-sz-riai-gerillaknak-nem-megfelelo-az-orosz-ajanlat-a-vegyi-fegyverekrol/

    "A szíriai ellenzék felfegyverzett szárnya olyan kijelentést tett közzé, melyben elfogadhatatlan politikai lépésnek nevezte az orosz ajánlatot.

    Szerdán Kheisam Manaa, a szíriai Nemzeti Koordinációs Bizottság vezetője azt ajánlotta, hogy adják át a vegyi fegyvereket Oroszország ellenőrzése alá amíg létre nem jön az ÁTMENETI KORMÁNY."

    Tehát Putyin is a Szír kormány leváltására játszik...

    Amerika fegyverrel, Putyin csendes csellel.
    Ha Putyin számítása bejön, az egy kevés időre kitolja a (jó esetben csak) közel-keleti háború kirobbanásának időpontját.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "2011 nyarán megalakult a Nemzeti Koordinációs Bizottság egy Demokratikus Változásért (NKBDV) nevű szervezet, melyet az ellenzéki Hasszán Abdel Azim alapított.[106] A bizottság sokáig az SZNT riválisának számított, elsődleges céljának a rezsimmel való békés megegyezést tekintette, ennek is köszönhető, hogy a konfliktus militarizálódásának következtében jelentősen csökkent a befolyása."
      Ez idézet volt a Wikipédiából http://hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%ADriai_polg%C3%A1rh%C3%A1bor%C3%BA

      Vagyis az oroszoknak semmi közük az NKBDV-hez szerintem.

      Törlés
    2. ""A szíriai ellenzék felfegyverzett szárnya olyan kijelentést tett közzé, melyben elfogadhatatlan politikai lépésnek nevezte az OROSZ AJÁNLATOT."

      Az "orosz ajánlat" szón van a hangsúly:(nem azon, hogy ki reklamál ellene.)

      Az oroszok ajánlata pedig így szól:
      "adják át a vegyi fegyvereket Oroszország ellenőrzése alá amíg létre nem jön az ÁTMENETI KORMÁNY."

      (Én legalább is így értelmezem.)

      Törlés
    3. Ezt a mondatot értelmezd:

      Szerdán Kheisam Manaa, a szíriai Nemzeti Koordinációs Bizottság vezetője azt ajánlotta, hogy adják át a vegyi fegyvereket Oroszország ellenőrzése alá amíg létre nem jön az ÁTMENETI KORMÁNY."

      Tehát ezt nem az oroszok mondták, hanem a szíriai mérsékelt (nem fegyveres) ellenzék vezetője.

      Törlés
    4. Az oroszok megakarják semmisíteni a vegyi fegyvereket .

      Törlés
  3. Megkérek szeretettel minden pránanadist, akihez ez eljut - ha van pránanadis ismerősöd, juttasd el neki -, hogy küldjön megfelelő energiát a kongresszusra a békét megnyerő szavazásra, Szíriára és környékére, hogy béke legyen és a döntéshozó személyek szeretettel, empátiával, lélekerővel (fénnyel) megtelésére.

    VálaszTörlés
  4. A pradadiás kopoluszki üzeni, hogy vimananózis lesz a gyűlésen. Az energia erősödik és kvalifál ha engedi a dzsószermári. Paramanapapa világossága már átsüt a holdboltozat árnykapuján. Közeleg a nagy manthanózis !

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igaza van Arpiel mesternek, mert halandzsából itt vannak tuti emberek:D Isten áldjon titeket!

      Törlés
    2. Jól mondod Schwaben. Hallelujah !!! :)

      http://www.youtube.com/watch?v=efAnkBYs_yA#t=109

      Törlés
  5. Köszi, most már igen :-). Csak a hareramamasnim sugároz még.

    VálaszTörlés
  6. "A harcban nincs egyedül szerencsére, hiszen: (jól figyeljetek)
    Jelenleg 117 nemzettel tart fenn kapcsolatot és tőle tudjuk, hogy 117 nemzet szövetségben áll az ILLUMINATI ELLEN, mely csak 5 nagy "birodalomra" terjed ki.
    Ennek a harcnak mi csak a felszínét érzékeljük, vagy még annyit sem."

    http://vilaghelyzete.blogspot.hu/search?updated-min=2011-01-01T00:00:00%2B01:00&updated-max=2012-01-01T00:00:00%2B01:00&max-results=50


    Szia! Úgy gondolod most vissamenőleg hogy tévedtél?

    kösz a választ.

    VálaszTörlés
  7. Akkor már megint nem lesz 3. világháború?...ismét nem sikerült a zsidóknak...

    VálaszTörlés
  8. Kijavítlak Ubul. Az illuminátinak nem sikerült. Ez nem nemzeti ügy ! Ez sátánizmus, de nephilim vérvonal előnyben.

    VálaszTörlés
  9. Hat Arpi,még most is folyik a könnyem a nevetéstol, miutan sikerült az asztal alol kimasznom. :D (Majd irok,most jöttem meg egy hosszu utrol.)

    VálaszTörlés
  10. Most akkor az oroszok nem tartoznak az állítólagos illuminátus alá ?
    Mert nem olyan régen Buddha fejtegette hogy minden kormány oda tartozik .
    Elvesztettem a fonalat .

    VálaszTörlés
  11. Egymással is harcolnak a befolyásért. Talán Hitler vagy Sztálin úgy gondoljátok nem volt illumináti? Felejtsétek el :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bizonyítékod is van rá vagy csak te gondolod .

      Törlés
  12. Baudrillard írja a A szimulákrum elsőbbségében:

    "(A háború a maga grandiózus halál-arzenáljával nem egyéb, mint a társadalmi rend terrorisztikusan racionalizáló folyamatának médiuma.)...
    ...Ami már nem létezik, az az ellenfelek ellentéte, az antagonisztikus indítékok realitása, a háború ideologikus komolysága. Nem létezik továbbá a győzelem vagy vereség realitása sem, lévén a háború folyamat: e látszatokon túl ez győzedelmeskedik.
    Egyszóval a pacifikáció (vagy a lebeszélés), ami ma uralkodik rajtunk, túl van békén és háborún, egyenértékű velük minden pillanatban. „A háború: béke”, mondotta Orwell. Itt is két differenciális pólus nyomódik vagy fordul egymásba. Az ellentmondások ezen egyidejűsége minden dialektika azonnali paródiája és halála. Teljesen figyelmen kívül hagyhatjuk egy háború igazságát, azaz hogy befejeződött, mielőtt még célját elérte volna, hogy véget vetettek a háborúnak annak kellős közepén, vagy hogy talán el sem kezdődött soha. Más események (az olajválság stb.) sem kezdődtek el soha, csupán, mint mesterséges bonyodalmak léteztek, a történelem, a katasztrófák és a válságok absztraktumai, Ersatzjai, artefaktumai, melyek célja, hogy fenntartsanak egy hipnotizált történeti beruházást. Minden média és hivatalos információ-forgatókönyv csak azért van, hogy fenntartsa az eseményszerűségnek, a tétek valódiságának, a tények objektivitásának illúzióját...
    Előreláthatatlan, milyen terv, hatalom, stratégia, történet kelhet életre e bezáródott, semlegesített, használaton kívül helyezett, megérthetetlen, fel nem robbanó erőivel túltelített gigantikus rendszer mögött. Hacsak nem egy befelé irányuló explózió, egy berobbanás lehetősége, ahol minden energia elenyészik egy katasztrófa-folyamatban (szó szerint, azaz az egész körforgásnak a legalacsonyabb pontra, energiáknak a minimum-küszöbre való visszatérésének értelmében)."

    VálaszTörlés
  13. SBG Buddha!
    Ideje lenne kicsit lepihenni valami hűvös gumifalú szobában. Eddig semmi sem jött be, de az külön tréfás volt ahogy örültél a markodba, hogy a kényszerképzeted bejött,arról ne is beszéljünk hogy ép elme nem örül mások halálának. De mind1, valahogy egy kényszeres tévképzet sem valósul meg. Annyit kérdeznék hogy ha Buddhának hívod már magad, de nem is vallási szinten kérdezem, csak alapvető józan paraszti tapasztalás útján történő következtetésként: miért nem hagyod a picsába? Úgy értem levonhatnád a következtetést hogy egy fos amit írsz -bazdmeg a túlélés pakk végkép fogyatékos kiáltvány volt- most ez az obama faszság. Itt lenne az ideje hogy ÉBREDJ! Vagy hogy megfelelő pszichopatológiás intézményt felkeresd.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elég szánalmas, amiket írsz és ahogy felfogod a dolgokat. De ha te ennyit szűrtél le abból, amik zajlanak a világban és ami le lett ide írva, akkor inkább hagyjuk, mert ez a mondóka egyedül rólad és a látásmódodról szól.
      Se nem rólam, se nem a világról, se semmiről....

      Törlés
    2. Dehát barátom, ez pont hogy rólad szól. Hiba tévinfókat terjeszteni. A világ , Te, én, mind arról szól hogy a figyelmed hova irányítod. Onnantól kezdve lesz szubjektív és valóságosnak tűnő. De pontosan az a hiba, hogy nincs önreflexiód. Nem vizsgálod felül a hibákat, hanem tukmálod, pontosan ugyanazzal a propaganda identitással, mint bármely eddigi "megoldás"(náci fajelmélet, vagy marx dialektikus materializmusa és stb). És pontosan ugyan olyan didaktikusan, de ez a legkisebb hiba. A véleményem, ahogy fogalmaztál nem ennyire konkrét, sokkal egyszerűbb: önmagam vagyok felelős sorsomért, és egy adott rossz helyzetben is, kedélyem-és mindenem a figyelmem központjában levő dolgon múlik. Az állításom nem veled szemben áll hanem más pályán. Amely pálya szakaszra,empátia hiány vagy kitudja mi okból nem vagy hajlandó ránézni. Mert annak következtében össze kéne törnöd délibáb világod. Érted? Tehát nem ellenséges akarok lenni, abszolút. De ez tény, a világlátásod nem konzum, de ettől még beszűkült.

      Törlés
    3. Nagyon nagy szüksége van a szíriai gumicsontra a washingtoni kormánynak, ugyanis belpolitikai katasztrófa fenyegeti, és hogy ősszel elkerülje a fizetésképtelenséget, hamarosan (október) az adósságplafon emelését kellene ismét kicsikarnia a kongresszustól.

      " Az utóbbi években a tárgyalások már nem egy átfogó költségvetési alkuról szólnak, hanem csak arról, hogy megpróbálják elkerülni a költségvetési szakadékba zuhanás legsúlyosabb következményeit. A szövetségi programok finanszírozhatóságát érintő, az utolsó pillanatokig halogatott megállapodások az elmúlt években rendre nyugtalansággal töltötték el a piacokat.
      Egy meg nem nevezett republikánus képviselő asszisztense szerint a szíriai helyzet "jóval megnehezíti azt, hogy a republikánusok az adósságkorlát emelése ellen szavazzanak, ugyanis a Republikánus Párt a keményvonalas reagani hagyományoknak megfelelően inkább támogatja a külföldi katonai beavatkozásokat, mint a demokraták"
      "A törvényhozás alsóházának számos republikánus képviselője korábban kinyilvánította, hogy az adósságplafon megemeléséhez elengedhetetlenül szükséges szavazatát a Republikánus Párt számára fontos egyéb kérdésekhez - bizonyos szövetségi juttatások megkurtításához, illetve az Obamacare néven ismert egészségügyi reform forrásainak visszatartásához - kötné."

      Törlés
    4. Viszont ez az oldal még mindig hasznosabb mint a mainstream média.

      Törlés
  14. Te meg lekoccolj innen a mocskos po...áddal !

    VálaszTörlés
  15. Válaszok
    1. Ő az:

      http://www.youtube.com/watch?v=2yKqXkdF0tg

      Törlés
    2. Van egy olyan tippem, hogy nem Vlad Tepes, hanem VLADimir Putin.

      Törlés
    3. Putyin teljen neve :Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin ezért is kérdeztem .

      Törlés
    4. Igen, Buddhának ezt "Vlagy"-ra kellett volna magyarítani. :)

      Törlés
    5. Ez cirillül van? Ok csak viccelek. Mert az angol wiki szerint is Vladimir Vladimirovich Putin a becsületes neve. A Buddha az írást egy angol nyelvű fórumról vette át, így ott is, itt is a Vladimir verziót használták. Nos, akkor meg fejtettük?

      Törlés
    6. Ebben az volt a rejtély, hogy ez miért volt rejtély. :)

      Törlés
    7. Elveszett Kereső!

      Tartozom egy bocsánatkéréssel a "vakolóért", mert rájöttem, hogy ki vagy.
      "Munkásságod" alapján ez tényleg a legkevésbé sem jellemző Rád.
      Mi több, felnézek arra amit teszel...

      Ugyanakkor ne érezd magad "megdicsérve." :)))
      Elfogadom, hogy "kiütésed" van a vallásoktól, - sőt a hívőktől is, DE ...
      besorolod magad ide a ... New Agések közé, - amitől viszont nekem van "kiütésem", pedig Te ettől sokkal értelmesebb vagy. (Függetlenül attól, hogy a hit kérdésében ellentétes véleményen vagyunk.)
      Bocs azért is, hogy a Kaínos történettel ennyire sikerült kiütnöm Téged.

      Szeretettel: Erika

      Törlés
    8. A New Age-esek közé max te soroltál be. :) Én csak vagyok, azt kész.

      Na béke

      Törlés
    9. Nem kis baj, amikor valaki azt gondolja magáról, hogy csak úgy van a nagyvilágban, azaz ő nem sorolható be sehova, de eközben olyan embereket magasztal mint például Eckhart Tolle vagy Michael Tsarion.

      Törlés