2013. augusztus 28., szerda

Csütörtök éjjel indulhat meg a háború, amiből regionális káosz és világháború között bármi lehetséges


- Oroszország és Kína elhagyta az ENSZ Biztonsági Tanács ülését
- Oroszország óva int a támadástól
- Nagy-Britannia parlamentje elfogadta a támadás megindítását
- Szíria kijelentette, hogy tudja, hogy az oroszok nem hagyják magukra őket

'A Szíria elleni agresszió „az intervenciós csapatok temetője” lesz' - mondta a külügy. 

És biztos forrásból tudom, hogy ha Szíriát megtámadják, azonnal megindul a válaszcsapás Izrael ellen és Izrael eltörlésének folyamata .....amiből pedig mindenki kitalálhatja milyen alternatívák származhatnak.....

MAI ESEMÉNYEK: 

Az Egyesült Államok csütörtök éjjel támadást indít Szíria ellen (feltehetően)

Az Egyesült Államok Haditengerészetének és a Birt Királyi Haditengerészetnek a Földközi-tenger keleti részén tartózkodó hajói vélhetően rakétatámadást indítanak szíriai célpontok ellen csütörtök éjjel, miután a brit parlamentben megszavazták a szíriai rezsimmel szembeni hadművelet bevetését – számoltak be amerikai újságok és tv-csatornák.

A csapás várhatóan több óráig fog tartani, amelynek fő célpontjai a szíriai hadsereg egységei lesznek, amelyek vegyi fegyvereket alkalmazhatnak, továbbá főhadiszállások, kommunikációs központok és hordozórakéták kilövésére alkalmas állomások – számolt be a sajtó, meg nem nevezett forrásra hivatkozva a Pentagonban.

Oroszország és Kína képviselői elhagyták az ENSZ BT ülését


Az orosz és a kínai diplomata elhagyta az ENSZ Biztonsági tanácsa new yorki ülését, amelyen a Nagy-Britannia által beterjesztett határozati javaslatot vitatták meg. 

E javaslat szerint erőt lehetne alkalmazni Szíriával szemben – jelentik ma a médiák. A nyugati országok folytatták a vitát. Bővebb információkat nem közöltek az ülésről.
Korábban szerdán a szíriai miniszterelnök, Vael Nader al-Halki kijelentette, hogy 
'a Szíria elleni agresszió „az intervenciós csapatok temetője” lesz'. 
A kormányfő szavai szerint a Nyugat az Egyesült Államok vezetésével hamis ürügyeket keres, hogy megindokolja szíriai intervencióját.

Szíria rendelkezik olyan védelmi eszközökkel, amelyek ámulatba ejtik a világot – hangoztatta Valid Moallem szíriai külügyminiszter.

„Nem lesz könnyű dolog elfoglalni Szíriát. Rendelkezünk olyan védelmi eszközökkel, amelyek ámulatba ejtik a világot” – mondta a miniszter.

Orosz Külügyminisztérium: kritikus pillanat érkezett el a szíriai konfliktusban

"A fegyveres beavatkozás kísérlete Szíriában az ország és a régió egészének a destabilizálásához vezet” – jelentette ki Szergej lavrov külügyminiszter Lakhdar Brahimi, az ENSZ és az Arab Liga különleges képviselőjével folytatott telefonos beszélgetése során.

A diplomaták egyetértettek abban, hogy ebben a kritikus pillanatban minden félnek, köztük a külső ”játékosoknak” is rendkívül felelősségteljesen kell eljárniuk, ”a múlt hibáinak megismétlése nélkül”. 

Ugye értjük, hogy ez mit takar ! Hitler is gyors háborút szeretett volna, amikor elindult Lengyelország lerohanására (Szerk. megj....)

”A Szíria körüli helyzetet súlyosbítja a számos ország által tett lépés és kijelentés” – nyilatkozta a Külügyminisztérium.
A szíriai hatóságok kijelentik, hogy Oroszország nem hagyja őket magukra
Valid Moallem szíriai külügyminiszter kijelentette, hogy Oroszország nem hagyja támogatás nélkül az szíriai hatóságokat.

„Megígérhetem Önöknek, hogy Oroszország nem mondott le Szíriáról. Kapcsolataink folytatódnak minden téren, és hálásak vagyunk Oroszországnak a támogatásért” – hangoztatta a miniszter.

Moallem azonkívül kijelentette, hogy a Szíriával szembeni agresszió és a szembenállás folytatódása Szíriai földjén egy ország, éspedig Izrael legnagyobb érdeke.

Véleménye szerint Izrael befolyásának tudható be, hogy az USA lemondta a szerdán esedékes találkozót, amelynek keretében Oroszország képviselőivel vitatták volna meg a szíriai válság politikai rendezésére irányuló lépéseket.

„Ez izraeli, nem pedig amerikai döntés volt” – mondta Moallem.

Az iszlámisták a „bosszú vulkánjával” fenyegették meg a szíriai hatóságokat.


A Levantéi és Iraki Iszlám Állam elnevezésű radikális szervezet, amelyik kapcsolatot tart fenn az USA által is támogatott (!!!) al-Kaida nemzetközi terrorszervezettel, megfenyegette a szíriai hatóságokat, hogy a „bosszú vulkánját” zúdítja rájuk, ha megerősítést nyer az, hogy Damaszkusz környékén a szíriai kormánycsapatok alkalmaztak vegyi fegyvert.

Közben az interneten amatőr videófelvételek jelentek meg, amelyeken a Szabad Szíriai Hadsereg felkelői állítólag tüzérségi tüzet nyitnak Damaszkusz elővárosában, miközben lövegeik vegyi töltetűek.

78 megjegyzés:

  1. Nógrádi véleménye szerint (Hírtv) a háború ki nem mondott célja: Irán

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyuszi bácsival azért csak óvatosan! Nem mondom, hogy hazudik ebben az esetben, sőt asszem talán minden eddigi vele készített epizódot láttam. De... ő az aki "imádja Merkelt és a német politikát", aki egyenes adásban majdnem elélvezett mikor elmesélhette, hogy csak pár méterre állt Kissingertől valami konferencián, az osztrák kormány alkalmazásában áll (külügyi elemző vagy mi), stb. Szóval van indok a szemöldökrácolásra ha tőle hallunk valamit. Ettől még persze felkészült szakember, és ha nem kényszeríti arra hogy beleharapjon a kézbe ami eteti, akkor még az igazat is hajlandó kimondani. :) Ebben az esetben talán ez történt...

      Törlés
  2. Azért azt se felejtsük el, hogy ha tényleg megtámadják Szíriát az kihatással lesz a világgazdaságra is a tőzsdére is. Szóval negatív gazdasági hatásai is lesznek a dolognak. Az olaj ára drasztikusan megemelkedik majd ami további üzemanyagár növekedést okoz, ez pedig elvezet a szállítási költség növekedéséhez amiből következik majd az élelmiszerárak növekedése.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha ez a forgatókönyv beindul, az igencsak hatással lesz a világgazdaságra, ezt elhihetjük.... Legalább annyira, ahogy a II. világháború is hatással volt rendesen...... (ez már nem csak benzinárban és élelmiszerárban lesz érzékelhető)... Hanem lesz akinek van olyanja és lesz, akinek nem...
      Lesz, aki életben marad és lesz, aki viszont nem....

      Az esélyek között sajnos nagyon keményen ott van...hiszen a végcélok egyike ez és már így is pár éves késésben vannak. Ami az irányító elit számára persze nem tétel, de a terveket így vagy úgy , de keresztül kell vinniük.
      Egy dologban biztosak: hogy ez végre is lesz hajtva.

      Ahogy mondják: "Az új világrend sikerre viszi vállalkozásunk"

      Törlés
    2. Én csak annyit mondok. A Biblia mindent megírt. Jelenések könyve! De a végén söprés ezeknek a Tőkés retkeknek!

      Törlés
  3. az orosz és a kínai vezetés még mindig be van szarva usától, most is ép a pelenkájukat cserélik, ez a helyzet

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ez azért korántsem igaz...

      Törlés
    2. Erre a "beszarásra" csak van valami infó.

      Törlés
    3. Attól, hogy nem akarnak belemenni egy háborúba, csak hogy ők legyenek a tökös gyerekek, nem hinném, hogy be lennének szarva. Mire alapozod a véleményed?

      Törlés
    4. Oroszország nincs jobban "Beszarva" az USA-tól, mint az USA az oroszoktól.

      Törlés
    5. arra alapozom hogy mindig csak lehatják a fejüket usa előtt, max dumálnak egy nagyon picit hogy nem kellene szétlőnötök az ötvenedik országot is

      ha oroszoszország és kína azon a szinten lenne mint usa, akkor a minimum az lenne hogy usa pofátlanabb háborúinál és egyéb hülyeségeinél a fél hadsereget felvonultatnák, és rengeteg katonai hajójuk az usa partok közelében demonstrálná az erőt

      Törlés
    6. Azt hittem komolyabb válasz jön. "lollol" véleményét osztom. Ha a Nagy USA akkor komoly haderő akkor miért kell még vagy 10 szövetséges (Angol, Francia, Török stb.) miért égtek be Afganisztánban, Irakban, Vietnámban.

      http://www.youtube.com/watch?v=W4nXZuVQMtQ

      Törlés
    7. Nem az usát kell pofán vágni hanem azokat akik az egész világ felett uralkodnak.

      Törlés
    8. Irak és Afganisztán haderejét 1 nap alatt szétverték. Utána csak fent kellett tartani egy állapotot. Vietnámban meg direkt elhúzták az egész háborút, parancsba is volt nekik adva hogy a kulcsfontosságú helyeket ne támadják. Ezek a "soha véget nem érő háborúk" a terv részei.

      Törlés
    9. Azért kell a "segítség" nekik mert így a NATO fizeti az egész akciót és nem ők. Többek között ezért nettó marhaság az is amikor azzal magyarázzák az amerikai hadsereg jelenlétét Európában, hogy ők azt kifizetik. Lófaszt, a NATO fizeti ahova még a magyarok is fizetik az adót.

      Törlés
    10. Az orosz beszarva a jenkiktől?
      De jót röhögne ezen Putyin! =D

      Törlés
    11. Ha olyan beszari lett volna Oroszország és Kína(az a kína aki felvásárolta az USA adósságát) akkor nem kivonul, hanem szűkölve könyörög és tárgyalást folytatja.

      Törlés
    12. Csaba! Azért ne feledjük, mikor Putyin a norvég partoknál olaj kitermelő létesítmény megszállását szimulálta kb 1 éve, ki volt akkor beszarva??? Erről a hírről nem nagyon beszéltek a médiába, a gazdasági körökben meg igenis nagyon sokat is.
      Az Oroszok nem félnek, csak senkinek nincs szüksége vérontásra, és óriási inflációra és éhezésre a 21. században. A gabona tartalék kb. 70 napra elég a világon. Szerinted???

      Törlés
    13. Mellesleg a három szuperhatalom csak addig ellenség, amíg ez az érdekük. De vannak közös érdekeik is.

      Törlés
    14. Az én apukám sokkal erősebb a tiéteknél. Náná..nánáná, fogj meg a tudsz két fejű strucc!

      Törlés
    15. mondjuk van egy x faktor, az ufó kérdés, azt nem tudjuk hogy arról mennyit tudnak

      Törlés
    16. Oroszok+Kínaiak elég nagy katonai hatalommal rendelkeznek bár sok eltérés van az USA és a Brit erőkhöz képest. Nem hiába inkább tárgyalgatnának tudják ha elkezdődne valami abból kijöhetne a 3. világégés

      Törlés
  4. az orosz és a kínai vezetés agyilag lehet hogy képtelen felvenni a versenyt az usa ateista elitjével

    VálaszTörlés
  5. "Szíria rendelkezik olyan védelmi eszközökkel, amelyek ámulatba ejtik a világot – hangoztatta Valid Moallem szíriai külügyminiszter." Azért ezen jót röhögtem. Mintha csak Szaddamot vagy Kadhafit vagy akár Kim Dzsong Unt hallanám. Ők is ezt mondogatták. Mielőtt támadna nekem esne, nem vagyok se USA se Izrael (cionista) párti. Ők csupán az antikrisztus útját egyengetik.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.intifada-palestine.com/2013/02/israels-perpetual-terrorism

      A fenti cikket 2013.02.05-én írták, ez az 5. bekezdése:

      "No official statement, Syrian or otherwise, had stated exactly what the Israeli planes had targeted. Yet some reports claim that the strike was intended to destroy Syria’s development of advance airspace defensive technology based on nuclear plasma technology developed by Iranian born nuclear engineer Mehran Keshe, known as “Tesla of physics”. It is reported that Iran gave this technology to Syria. This is the same technology Iran used to “pull” down the American spying drones in perfect conditions."

      Meglátjuk. De inkább ne kerüljön rá sor.

      Törlés
    2. Hát fölcsigáztál Darage ! De ha ez igaz, akkor mennyivel inkább van ilyen "skalár fegyver" az amcsik kezében. Úgy tudom ilyen Tesla elvén működő skalár (longitudinális elektromos hullámok) sugárfegyvere van Izraelnek meg az Oroszoknak is (legalább). A HAARP továbbfejlesztése. Iránnak nem tudom igaz e hogy van ilyen technológiája, de ha ez mind igaz, elég látványos sci-fi-t fogunk látni.

      Törlés
    3. Fáradok: elektromágneses hullámok.

      Törlés
    4. Ez nem "skalár fegyver" ez keshe tech. Nem tudom, mennyire követed ezt a "vonalat", én ezt inkább StarTrek-kel összemérhető technológiának veszem (mágneses-gravitációs mezők, kívülről nézve ufo technológia egy az egyben).

      Törlés
    5. Arpiel,

      Azért ne keverd össze azt a tényt, hogy nem Szíria akarja megtámadni az Usa-t.
      Hiába vannak meg most az általad említett országoknak ezek a fegyverek, most Szíriának kell védekezni.

      Ha lebecsülöd az Oroszok és Irán hadi erejét, most már a Kínait is, akkor enyhén szólva tévedsz, szerintem elég fejlett haditechnikája van Szíriának.
      Ha meg azt hiszed hogy az oroszok meg Irán nem látták jó előre hogy Szíria milyen fontos stratégiai helyen van, akkor itt is tévedsz.
      Ezért fegyverezték föl őket és nem a két szép szemükért.

      Egy éve volt mikor Irán elfogott egy USA drónt, no persze nem hálóval, szinte karcolás nélkül lehozták. Nem lőtték le, nem pukiztak az orra alá, csak épp pár perc alatt átprogramozták és aztán már nem fogadott szót az eredeti táv-irányítóinak. No erre varrjál gombot.

      Tisztában vagy-e ennek a fejlett, szinte sci-fi be illő, technikának a mértékével. Ehhez először olyan technika kell ami jelzi hogy idegen mű-kakas van a tyúkudvarban, ami nem is olyan könnyű egy drónnál, mert hagyományos radarral észrevehetetlen, másodszor felmentek megnézni hogy tényleg idegen-e az a kakas, aztán blokkolni kellett a táv-irányítást, majd átprogramozni hogy nekik fogadjon szót, majd le táv-irányítózni a földre a kijelölt helyen, no persze nem Törökországban.

      Ha Iránnak van ilyen technológia, akkor a kilőtt rakéták felét nehogy visszafelé fordítsák a kilövő állásokba, a másik felét meg ártalmatlanná tegyék.

      A másik része, hogy Izrael ku*rva nagy veszélyben lesz, mert Irán nem egyszer kimondta, hogy maradjanak a zsidók nyugodtan mert a földel teszik egyenlővé országukat. Ennek ellenére, persze USA, Anglia, Franciaország háttérrel, mégsem maradnak nyugodtan.

      Tehát bármi megtörténhet, ha ezek az agyamentek nem térnek észhez időben.


      Törlés
    6. Szerintem túlzásba estél. Próbálj meg tárgyilagos lenni, mégha szívből utálod is az USA-t. Én sem szívlelem, de nem fogok átesni a ló másik oldalára, és nyalni Irán alsó felét. Az másképp egy kretén abberált vezetésű ország. Szinte már ajnározva csodálod a perzsák tetteit, mint egy nagy hősét. Azt a drón dolgot én sem értem, de utánanéztem és nem nyeltem be minden finom hazugságot. Ha ismernég Irán beteges vagy gyerekes kamukázásait, nem dőlnél be ilyen könnyen. Ugyanis az a valószínűbb, hogy az iráni robotrepülőgép utánzatot mutogatták a perzsák az eredeti le nem hozott amerikai RQ-170 Sentinel helyett. Nézd meg a linkeket. Ha ezekről nem tudsz, Irán megszopat téged is.
      http://www.dehir.hu/vilag/ujabb-ellenseges-dront-fogtak-el-iranban/2013/02/24/
      http://www.szrfk.hu/rtk/kulonszamok/2012_cikkek/52_Vanya_Laszlo.pdf
      http://index.hu/tech/2013/02/08/hamisitvany_az_irani_vadaszgep/
      http://index.hu/tudomany/2013/02/01/kamu_lehetett_az_irani_urhajos_majom/

      Törlés
    7. Darage. Nem tudom komolyan venni Iránt meg ezt a Keshét. Ismerem nagyjából, hogy mit csinált Tesla meg mit csinál Egely Gyuri bácsi, tudom hogy e mögött idegen technológia is állhat. Furcsa ambivalens dolog ez, mert idegenektől (bukott sátáni lények, de most ebbe ne menjünk bele) kapott infó hasznos lehet de veszélyes is. Nem maga a technológia, hanem a kapcsolat (befolyás). Sőt a technológia már már üdvös lenne (lesz is), csak a hatalom rögtön fegyvernek használja (vákum vagy sötét energia, torziós és skalár hullámok, mágnesáram). Szóval ha Keshe első kézből vette, akkor annak lesz még bőjtje. De inkább lódításnak gondolom. Lsd. iráni kamu űrprogram meg kamu lopakodó vadászgép stb.

      Törlés
    8. Bocsánat arpel! Csak egy észrevétel. Miért is utálja az USA annyira Iránt??? Csak egy apró kérdés. Mert Irán nem engedi be a tőkések retkes bankjait, kamatot szedni. És tudjuk ki kinek a seggét nyalja. És nem tudnak Iránból egy nyugati féle kamu országot faragni, agy mosott emberekkel, mint ahogy Magyarországból tették 23 év alatt. Mint tudjuk Irán, iszlám köztársaság.
      Egy cikk biztos láttad már.

      Béke!

      http://kozvetlendemokracia.network.hu/blog/kozvetlen-demokracia-hirei/az-iszlam-vallas-nem-engedi-a-kamatszedest-vallasilag-tiszta-bankok

      Törlés
    9. Miért akkor mondhatnám É-Koreát is. Az is utája az USA. Mer az jobb ? Te élnél ott vagy Iránban ? Ahol lesavazzák a nőt ha nem lesz a csicskád, ne menjünk bele... A világ vezető országai mögötti hatalom a rossz, egyes ellenálló országokban meg az alap társadalom abnormális. Iránba akkor mennék élni, ha a Holdra nem engednének be.

      Törlés
    10. Egyszerűen. Megoldassz egy problémát (pl.kamat rabszolgaság), oszt kapsz helyette egy másikat (ami ha akkora lenne mint az előző, kiírtanánk egymást egy óra alatt). Magyarosabban: cseberből vederbe.

      Törlés
  6. "És biztos forrásból tudom..." ó, Buddha, már megint ez az Intim Pista stílus. Vagy ezzel a szép mondattal csak arra utalsz, hogy a szír vezetés ezt vagy három éve bejelentette?

    "...a szíriai rezsimmel szembeni hadművelet bevetését..." -hadműveletet mondjuk megkezdeni lehet, bevetni nemigen.

    "E javaslat szerint erőt lehetne alkalmazni Szíriával szemben – jelentik ma a médiák."
    -erőt fitogtatni lehet, alkalmazni erőszakot szokás, mellesleg olyan szó, hogy médiák, nincs. Médium van, ennek a többesszáma a média.

    Könyörgöm, tanulj már meg végre tisztességgel fogalmazni/ fordítani; gyarapodó olvasótáborod(?) csak motivál erre valamelyest.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogy a lap alján írtam, az egésznek forrása és meg is jelöltem az Oroszország Hangja. Onnan vettem át, nem én írtam. Mivel olyan gyorsan történnek az események, két dolog között kell választanom most:
      - vagy nem írom meg ide, amik zajlanak
      - vagy igyekszem gyorsan összeszedni és mellétenni, azt, amiről konkrétan tudok. Illetve eleve kiszelektálni azt, ami nem valós hír vagy információ és azt már nem is hozom ide nektek.

      Mindamellett, hogy én sem ülök egész nap a net előtt, mert én is rabszolga vagyok és csak szabad időmben tudom csinálni.
      Ráadásul mivel a helyzet így áll, nekem is vannak szükséges lépések, amiket meg kell tennem magamért és a családomért....

      Emiatt nem tudtam stilisztikailag javítani. Bocsánat.

      Törlés
    2. A másik dologra is reagálok: bevallom, igen, ismerem a forgatókönyvet és tudom, milyen lépések fognak történni,. ha ez és ez a tényező ki van pipálva....
      Igazad van : nem kell "intimpistáskodni" ! Nem is fogok !

      Némi nyomatékot akartam annak a résznek adni, ezért írtam úgy. Mert megerősített információ. Még akkor is ha valószínűsíthető egyébként ...

      Leírhatom úgy is, hogy 1. lépés....., 2. lépés .... és szépen sorban. Mert meg van... De az meg már nagyon jóslás-szagú lenne és pont akkor meg azzal jönnének sokan, hogy na ebből sem lett semmi. Így hagyom inkább történni a dolgokat, aztán majd mindenki szűri magának vagy megvárja, amíg az Index ír róla.....

      Törlés
    3. SBG Buddha: Én úgy gondolom, hogy ha már csinálod ezt a blogot, akkor két dolgot mindenképpen figyelembe kell venni. Egyrészt ha tényleg sok mindent tudsz előre az nagy felelősséggel jár. Ebben az esetben ha segíteni szeretnél, márpedig úgy gondolom ez lehet egyfajta célod a bloggal, akkor ne zavarjon téged az ha valaki kétkedik vagy nem hisz neked ugyan is lehet, hogy az ő helyében, az ő helyén Te is ezt tennéd annyi információval ami neki van most.

      Másrészt. Ha tényleg segíteni szeretnél, akkor a blog tényfeltáró/közlő mivolta mellé becsempészhetnél olyan tanácsokat is ha úgy tetszik. amit Te magad is tenni fogsz magadért és a családodért. Mert ugye a felelősség...
      Az embereket nem csak ébreszteni kell, de sajnos meg is kell mondani nekik, hogy legyenek okosak egy ilyen nem mindennapi helyzetben. Lehet, hogy valaki ezt nem igényli de szerintem ettől még nem árt. Mit gondolsz?

      Remélem nem érted félre én nem bíráskodom és nem megmondani akarom mit tegyél ez csak egy megjegyzés a látottak alapján.

      Törlés
    4. Egyáltalán nem értem félre és nem is bírálat ez szerintem a részedről. A válaszom az, hogy már a legelején az első cikkeim is arról szóltak (2 éve !!!), hogy valami olyan dolog készül, amire fel kell készülni. Tanácsokat is adtam folyamatosan, hogy mégis mit lehet tenni az egyszerű embernek, aki nem akarja, hogy a pillanat váratlanul érje. A történelmi tapasztalatok is azt mutatják, hogy az emberek 90%-a még azokban a napokban is úgy csinált, mintha minden rendben lenne, amikor már katonai repülők húztak a levegőben és lehetett hallani róla, hogy jönnek (a németek vagy az oroszok Pl.)-... Az emberek ültek a kávézókban, tanítottak az iskolában....stb.
      Nem hitték el még olyankor sem és úgy gondolták ez őket úgysem fogja érinteni....

      Ez mindig így van és ez már így is lesz, ahogy látom.

      Voltak cikkek, amik arról szóltak, hogyan lehet túlélni egy összeomlás során, illetve mit lehet előre megtenni, ha tudjuk, hogy nagy az esélye egy SHTF-nek (vagyis amikor beüt a dolog).
      A szabad akaratot én kezdettől fogva meghagytam, nem erőltetek semmit, nem tukmálom senkire a saját véleményem és, hogy Ő mit csináljon. Csak elmondom, hogy mit kellene és mire érdemes számítani, hogy lesz......

      A felelősség? Az tényleg nagy és már az is az, hogy elmondom, amit tudok. Nem tekintem magamat mindentudónak, sem egoistának és pláne nem tévedhetetlennek.
      Ezért is nagy kockázat az, ha úgy mondanék el valamit, hogy az esetleg nem fog bekövetkezni, mert az esély ott van.

      Azt szokták mondani az irányítók köreiben is, hogy az emberi tényezőt nem lehet soha figyelmen kívül hagyni, mert az okozhat csúszást vagy korrigálást.
      A tervek valóra váltását viszont megakadályozni nem tudják (vagyis nem tudjuk).
      Ha kellő összefogás és egységes fellépés kialakulna az emberek között, akkor talán, de ennek írmagja sincs meg, mert alapvetően az emberek képtelenek rá sajnos jelenlegi fejlettségi szintjükön.
      Ezt sajnos én is tapasztalom, hiszen folyamatosan az indulástól csoportokat, oldalakat, hozzászólókat és kommenteket, leveleket működtetek, válaszolok, stb.... Ez kicsit olyan is, mint egy nagy teszt...csak ez most élet-halál kérdése is lehet. Élesben az emberekből szinte ritka kivételtől eltekintve kibújik az igazi énje és arca....

      Nagyobb nyomás és stressz alá helyezve azonnal támad és a saját igazáért ölre megy vagy azért ha tud vagy azért, ha éppen nem tud valamit.....

      Várnék másoktól is tanácsokat, hogy ők mit tesznek vagy javasolnak, de sokszor mindenki a tutit és a csodát várja.

      Sokan nem hiszik el vagy nem is gondolják, de az emberiség kiválogatása és bizonyos emberek kiválasztása már évek óta zajlik. (úgy tudom kb. 1997-óta, amióta tudják, hogy ami jön, az elkerülhetetlen.) Azért a piramis csúcsának sem mindegy, hogy kiket mentenek át és kikkel lehet egy világot tovább vinni.
      Az a bizonyos 500 millió sem egy fikció, hanem egy irányszám, melyre szükségük van.... De ez nem véletlenszerű egyáltalán, nehogy azt higgyétek. Szisztematikusan készült el Noe bárkájának listája.... a világ számos pontján....

      Az emberek kicsiny részét viszont egy ébredési folyamattal sikerült ráébreszteni a valóságra és segíteni nekik abban, hogy az esélyt megkapják. Erőltetni semmit nem lehet és pánikot kelteni sem, így mindig a végszó egyre gyakrabban a "szabad akarat".

      Elmondtuk, szóltunk, tanácsokat adtunk.... De hogy ki mit tesz, ... mit vesz komolyan és néz utána...., mit fogad meg és mit nem,.... az mindenkinek saját döntése kell, hogy legyen.

      Nagyon sok ilyet csempésztem be és írtam le mindenhol (persze főleg itt és a blog FB-oldalán). De több, mint 2 év alatt ez már egy könyvet is kitenne.
      Ennek ellenére úgy néz ki az utolsó pillanatig továbbra is segítek amiben tudok. Nem vagyok az elit tagja, hanem én is csak egy rabszolga.

      Az, hogy jól informált rabszolga, azért elég sokat tettem.
      Nekem sem hullott az ölembe ez a sok minden, hanem felépült....felépítettem.
      Mert érdeklődésem, hobbim, küldetésem, vágyam ez a fajta tudás és hogy általa segíthessek másoknak is...

      Na ez jó hosszú lett, bocsánat a sok mellébeszélésért ! ;)

      Törlés
    5. Buddha, szerintem három irány képzelhető el a továbbiakban.

      1. Aki a sorozatos - szellemi irányokból érkező - impulzusok, ingerek és késztetések ellenére nem tudott "felnőni" (alkalmazkodni) a magasabb rezgéstartományokhoz, az előbb utóbb elhagyja a jelenlegi testét, és egy másik 3D-s világon folytatja a kiképzését.

      2. Akiket kiválogatott az elit - az 1700 éves programfüzetjüknek megfelelően 144.000 ember - azt testestül lelkestül "átviszik" egy 4D-s világra.

      3. Aki képes a Földdel együtt "felrezegni" az 5D-be az itt maradhat.

      Magyarul ez a 3D létminőség itt a Földön mindenképpen megszűnik. Vége lesz, becsukják a könyvet. "Krisztus ellenségeit a föld kizárja". Ennyi.

      Törlés
    6. SBG Buddha: Köszönöm a korrekt választ! Az az igazság, hogy én is de bizonyára sok ember egyelőre képtelen elhinni vagy nem is akarja elhinni, hogy ilyen megtörténhet. Annyira távolinak tűnnek az előző szörnyű háborúk emlékei, hogy mai fejjel nem is gondolnánk azt, hogy ez újra megtörténhet. Nem tudjuk elhinni, hogy a kis megszokott életünk ami amúgy nem mindig felhőtlen sőt sokszor igen frusztráló tud lenni pillanatok alatt megváltozhat...rosszabb lehet. Nem akarjuk elhinni és sokan valószínűleg ezért dacolnak veled is, tagadnak tudat alatt pedig érzik, hogy valaki nem jó. Tehát lehet, hogy éppen pillanatnyilag ezért nem értenek veled egyet, mert könnyebb azt mondani, hogy á nincs igaza ezzel nyugtatva magát az ember. Félünk ez az igazság...Mindent meg is tesznek érte, hogy ezt érezzük, mert "nekik" ez jó, ezt szeretik. Nem tanultunk még meg nem félni a haláltól, mert ez lett belénk nevelve, hogy féljünk, mert az a vég. Most ezzel riogatnak és még nem vagyunk azon a szinten , hogy legyintve erre azt mondjuk...ó jöjjön aminek kell nincs igazi vég. Nem hagyták, nem akarják hagyni, hogy békésen oda fejlődjünk, hogy elfogadjuk az elmúlást és ne féljünk semmitől. Ezzel mindenkit sakkban lehet tartani. Elveszünk mindent tőletek, mert megtehetjük, az életeteket is...mondhatják.

      Naiv leszek, de mindig hiszek próbálok hinni abban, hogy csoda történik és nem ez lesz nem ilyen lesz az átmenetünk a sokat emlegetett aranykorba. A mesékben is mindig vannak hősök vannak jó emberek akik segítenek a bajban. Miért nem lehet békésen "átgyalogolni" kézen fogva az aranykorba? Lehetne...jó lenne ha így lenne :)
      Persze tisztelet a kivételnek, mert sokan már magasabb szinten vannak mint amiről írok, de sokkal többen nem.

      Törlés
  7. arpiel - "Szíria rendelkezik olyan védelmi eszközökkel, amelyek ámulatba ejtik a világot – hangoztatta Valid Moallem szíriai külügyminiszter." az állítást akár még komolyan is lehet venni, mert az oroszok segítettek Szíria védelmének kiépítésében és nem is keveset.

    Csaba Barát - az orosz kínai haderő van olyan szinten mint az usa-é sőtt!... a másik kérdés az hogy a fényimádóknak mi a céljuk ezzel a szituációval... írd be a keresőbe a 2nevet Bush Putin és lásd milyen nagy haverok, láttam jó-pár képet róluk hogy szabadkőműves kézfogással illetve öleléssel üdvözölték egymást (persze ezeket a képeket nemvalószínű hogy kidobja a kereső :P ) igaz most nem Bush az elnök.. nem mint ha lényeges lenne hogy ki az usa elnöke :)

    -------

    Ez az esemény is csak a háttérhatalom újabb bázisainak kiépítése, nyersanyagszerzés, az erős hitvilággal rendelkező nemzetek szétzúzása (lásd É.Amerika, Európa.. elmész a nagyvárosokba és csak a nagy gagymaszt láthatod, se kultúra se hit se erkölcs stb ...)

    Világháború nem lesz, legalábbis olyan értelemben mint az első kettő volt. Mai seregekkel nem is lenne sok értelme, ugyanis a föld lakhatatlanná válna!

    VálaszTörlés
  8. Ja és szeretném még kiemelni:

    Az ilyen eseményekkor ne az országot (pl. USA) hanem a mögötte (fölötte) álló embereket lássátok, és nem a politikusokra gondolok (ők csak bábok, kishalak)!

    VálaszTörlés
  9. Majdnem teljesen egyetértek veled Asdasd. A haderő összehasonlítható, de szerintem még mindig előnyben van az USA a minőség miatt, de rohamosan jön föl Kína is meg (lassabban) de Oroszország is. Mit értessz fényimádók alatt ? Nap isten-illumináti (Lucifer) vagy mást ?
    Erre gondolsz (?):
    http://www.youtube.com/watch?v=aPOqHA36Umc

    VálaszTörlés
  10. Amerika/cionista patkány Izrael / Nato 7 országot tervez megszállni. Mindezt az olaj miatt. Irak, Libya már megtörtént eset. A következő országok pedig: Lebanon, Syria, Sudan, Somalia és Iran. A végső cél Irán, Syria pedig a mérleg nyelve.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg a földgázkészlet. Ha netán csökkenne az olajkitermelés (németek szerint 2020-ra 40%-os visszaesés várható -7%-nál az USÁ-ban balhé volt 1970 környékén- a technológia könnyen átállítható földgázra. Irán földgázkészlete a 2. legnagyobb a világon -olajban a 4. végcél Kína teljes lebénítása lenne, szétverni az ázsiai szövetséget. Más
      Orosz haderő igen is modern -simán ver(het)i az amcsit! Szinte minden amerikai fegyverre van egy ütős válaszuk az oroszoknak. Ez az állítás könnyen levonható abból a tényből hogy az USA nem mert támadást indítani az S-300 (ettől van modernebb is) légvédelmi rendszer Szíriai jelenléte miatt. A helyzet komédiája az volt hogy még Bibi (Benjámín Netanjáhú) könyörgött Putyinnak hogy ne szállítsák le a rendszert (S-300). Sajnos az amerikai haderőről alkotott kép túlnyomó része Hollywood-ban készült.

      Törlés
  11. Azért ez így hülyeség. Ha csak az olajról szólna, akkor Kuvitot vagy Katart szállná meg (tudtommal Libanonban nem is nagyon van olaj). Akkor nem vonultak volna ki Irakból sem. Afganisztánban meg legfeljebb mák van dögivel (ásványkincse van, de ki termelné ki). Irán fontos meg Szíria is, de nem az olaj miatt. E mögött valami sokkal jelentősebb érdekrendszer húzódik. Nem ennyire anyagi természetű ügy ez. De vilád dominanciára törnek az biztos.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 7000 éves civilizáció, akár már csak ezért is célpont. Arpad és Emesa nevű városok csak hab a tortán a magyar keresztes várral együtt.De még mindig igaz hogy Teheránba Damaszkuszon át vezet az út. Szíria az utolsó bástyája Iránnak és az oroszoknak ennyi.

      Libanonban egy 100 000 fős Hezbollah hadsereg van ami minden őket ért terrortámadással megduplázza a létszámát Szíriában. Olvass utána mennyivel nőtt Afganisztán ópiumtermelése a háború óta...

      Törlés
    2. Nemrég néztem meg az ópium növekedését. Mocskos üzlet ez tudom. A CIA a legnagyobb drogkartel a világon. De fizetni fognak, égni fognak ők is. Ha nem vágja ki a biztosítékot a jövőkép, olvasd alább (Buddhának).

      Törlés
  12. Leírom ide is, mint az előző cikkben:

    Ez most tényleg NEM AZ OLAJRÓL szól ! Szíria esetében egyáltalán nem. Illeszkedik az ősi tervbe, az pedig Izraelhez kötődik, mint egy kipipálandó epizód....

    Természetesen az egész térség destabilizálása és szétmorzsolása egy régebbi tervnek a része, melynek középpontja ki más lenne, mint Izrael. Illetve az államot és a népet felhasználó erők.... Ezt csak azért mondom, mielőtt bárki azt hinné, hogy pusztán egy zsidó nép mozgatja ezt, mert nem.
    Ezek a tervek már akkor is léteztek, mikor még az az állam nem is létezett. Létrehozni is a tervek miatt kellett....

    Jelenleg:
    Szíriát, azért verik szét most, mert Irán felé nagyon fontos lépés.
    Másrészt az Izraelben elnyomott, Apartheid-rendszerben koncentrációs táborban élő palesztinok szabadságharcának támogatója két erő: A Hamasz és a Hezbollah .
    Ezeknek hátországa és fegyverellátója a környező országok: Szíria egyrészt, másrészt Libanon.

    Északra a Golán-fennsík irányába is akar terjeszkedni Izrael, ott viszont már Szíria van, amit éppen szétrombolnak.... Délen Gáza után pár kilométerre a Sinai félsziget irányába pedig Egyiptom van, amit szintén szétrombolnak.....


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért ezt nem hagynám ki a számításból (szerintem elég jó film véleményem szerint):

      http://www.youtube.com/watch?v=p6j87jiDDm0&list=PLeRfOcdU6WPFbsVgfQ5goLJsHsZvOCSUs&index=4

      http://www.youtube.com/watch?v=x4HYkVArcos&list=PLeRfOcdU6WPFbsVgfQ5goLJsHsZvOCSUs

      http://www.youtube.com/watch?v=roUJlbn3Zeg&list=PLeRfOcdU6WPFbsVgfQ5goLJsHsZvOCSUs

      http://www.youtube.com/watch?v=9FKEn1Tka70&list=PLeRfOcdU6WPFbsVgfQ5goLJsHsZvOCSUs

      Törlés
  13. Ezt "nekik" már szeptemberben-októberben meg kellett volna lépni, de csúsztak.
    (ahogy többször írtam az irányító elitnek nem számít az idő, úgy mint nekünk....)
    Akkor nem tették meg, most pedig már rá vannak kényszerítve.
    Eddig Egyiptom is gondot jelentett, mert tudták, hogy ha az USA/Izrael megtámadja Szíriát, akkor Egyiptom is azonnal bevonul....neki megy Izraelnek, hogy visszaszerezze a Gaza-térséget és biztosítsa a Sinai-félszigetet.

    Mostanra Egyiptomot sikerült a tervek szerint padlóra vinni és meggyengíteni, amivel egy akadály elhárult. Most már Obama sem hebeghet-haboghat, hogy "na de ott van Egyiptom".... Azt kell tennie, amit parancsolnak neki !

    VálaszTörlés
  14. De azt is tudod Buddha, hogy ez az egész mire megy ki ? Hogy sátán királyság lejöjjön és megállhasson a Földön. Akkor Isten cáfolva. Majdnem sikerülni fog neki. Ennyi. Ehhez kell fölhasználni Izraelt (Jeruzsálembe kell uralkodnia, ahol az igazi Jézus fog) és összehozni előtte a NWO-t (kell egy kis háttérmunka). Az antikrisztusról (majdnem) mindenki el fogja hinni, hogy az igazi, és beül a 3. templom (már tervezgetik az építését) trónjába (Jeruzsálemben), hogy ő legyen az emberiség "istene". Ekkor jön el Jézus Krisztus (Armageddon), lsd.: Jelenések könyve. Hát elárultam, hogy tudja mindenki. Ezért forrong az a környék egyre jobban. Mert mindenkinek fontos. Csatatér (nem csak Megiddo). Válasszátok az igaz Krisztust, Ő már megcsinálta nekünk (bárkinek, aki kéri Őt) az evakuálást és a végső győzelmet is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a világban csak rezgés különbségek vannak vagy éppen az anyagok és azok segítségével futó programok összetettsége, egy isteni lény is ezek szabályai szerint működik ha éppen létezik, a különbsége hozzánk képest csak annyi hogy az összetettsége bonyolultabb, magasabb szintű, mi is vagy egy isten is csak egy összetett robot semmi több

      Törlés
    2. a világ az egy működő egész, semmi sincs ezen kívül, csak a fantázia szerint, vagyis nem szabad szétbontani a világ egészét lélekre vagy istenre, jézusra vagy ilyesmikre

      Törlés
    3. Abszolút nem értek veled egyett, sőt veszélyes (rád nézve), ilyen abszurd és bizonyíthatatlan okkult forrásból származó téveszmékra építened a hitedet. Nem fog megmenteni (vagy lehet úgy gondolod, nem is kell megmenteni)

      Törlés
  15. Nem mondtál semmit a 666-os Helios megfejtésről. Megnézted ? Az is erről szól.

    VálaszTörlés
  16. Na meg már most mit okozott ez az agresszió. Csak egy grafikont nézzünk meg a Brent olajról és a fűtőolajról. 1 nap alatt majd 5%-ot emelkedett az ára. Ha kitör valami az tutti, hogy 200 dollár lesz pár nap alatt az Brent olaj ára/hordó. És ez totális éhezéshez vezet. Mindennek úgy felmegy az ára, hogy a nagyszájú fotel forradalmárok, megtanulnak kenyéren és vízen élni a mi kis hazánkban is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Fityisz meg lehet hogy emiatt jövőre elveszti a választást...

      Törlés
  17. Assad tegnap egész Damaszkuszból elvitette a fontos katonai illetve politikai vezetőket. A katonai bázisokat és fegyverraktárakat is kiürítették. Többen látták, hogy teherautók tömkelegével szállították el a fővárosból a fontos kormányzati/katonai iratokat, könnyű fegyvereket és nehéz fegyvereket.

    VálaszTörlés


  18. Talán két éve láttam egy info grafikát.
    Ebben pl. a török haderő volt a második legerösseb hadsereg a Nato-ban a usa után.
    De érdekes módon Syria tűzérsége volt a legnagyobb, minden számításba jöhető ország elött (igen, még az oroszt és ameriakit megelözte)

    Nekem erről a gáztámadásról mindig 1939 09 01 jut eszembe, lehet, hogy csak nekem?

    Szigorúan 18 év felett(!!!!), mi is folyik a világnak abban a csücskében.

    http://www.dailymotion.com/video/x13tyr3_syrie-interdit-aux-de-18-ans-le-vrais-visage-des-allies-de-hollande_news

    VálaszTörlés
  19. Az oroszok tengeralattjárók megsemmisítésére alkalmas hajókat és rakétás cirkálókat küldenek Szíria partjaihoz.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. linket lehetne kérni?

      Törlés
    2. Bocs, de olyan hajóosztály nincs, hogy orosz tengeralattjáró elleni romboló vagy cirkáló, ez már túl erős szelektivitás. Erre még az US Navy sem képes :-).
      Szóval a torpedók nem válogatnak, kijukasztják azok az Ohio osztály tengeralattjáróit is.
      Ha valakit érdekel olyan durva videó, amit háborús filmben sem látni, akkor ezt nézze meg:
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SRt4PfBUVmw
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xFh5LQblZDw#t=41
      Itt vannak szakértők, akit érdekel a haditechnika:
      http://htka.hu/kozosseg/discussion/42469/sziriai-helyzet/p72

      Törlés
  20. A háború szerintem a vallásról szól. Pokol Béla Európa végnapjai című könyvében le van írva Európa eliszlámosodása. Az Iszlámot nem lehet irányítani. A teljes elvrendszerét kell lerombolni. Máskülönben még ebben az évszázadban Európa Iszlám lesz. És az után jöhet az új világvallás.

    VálaszTörlés
  21. "A diplomaták egyetértettek abban, hogy ebben a kritikus pillanatban minden félnek, köztük a külső ”játékosoknak” is rendkívül felelősségteljesen kell eljárniuk, ”a múlt hibáinak megismétlése nélkül”.

    Ugye értjük, hogy ez mit takar ! Hitler is gyors háborút szeretett volna, amikor elindult Lengyelország lerohanására (Szerk. megj....)"


    Szvsz a "múlt hibái" alatt egyáltalán nem Hitler balul sikerült gyorsháborújára utaltak, hanem pl. a sohanemvolt iraki nukleáris fegyverek balhéjára, a jóltudjukkik jóltudjuk milyen indokokkal véráldozatot bemutató szemfényvesztésére média által megtámogatva.

    VálaszTörlés
  22. Egyébként ez az egész Szíriai ügy már csak olyan "korszakváltó vergődésnek" tűnik, ahol a végnapjait élő világrezsim folyamatos véráldozatokkal és rettegtetésekkel próbálja meg visszafordítani a rezgésemelkedő folyamatokat, de aki egy kicsit is átérezte azt az váltás-időszakot melyben jelenleg élünk, az tudja, hogy ennek a vergődésnek már nincs jelentősége. Az ilyen háborúsdi-gyilkolászós létminőségnek leáldozott ezen a bolygón, ezek már csak az utolsó "csapkodások".

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A próféta beszéljen belőled!

      Törlés
    2. Tibor igazad van neked is. Egyik oldalon a NWO a másikon anarchikus iszlánista elmebetegek. Melyik ujjamat harapjam, vagy inkább harapjam le. Ez a gyufa most már le kell hogy égjen. Utána jön Jézus milleniuma és királysága. Ott nem lesz háború, sem gyász (halál), sem félelem. De csak azoknak akik Őt választották.

      Törlés
    3. Árpiel!

      Ez mind igaz, de Jézus Királyságáig még nagyon sok víznek kell lefolyni a Dunán. Sok ember élet, sok vér, sok szenvedés van még előttünk és az emberiség előtt, mielőtt az a várva várt királyság eljön. Ráadásul az a bizonyos "gyufád" még nem leégni fog, hanem lángra lobbantani mindent, - sajnos.
      Én is jobban örülnék neki, ha jelen világunk "utolsó fejezetét" kihagyhatnám, átléphetném ...
      Az sem lenne baj, ha nagyot kéne ugrani, át ... ugrani azt, ami még előttünk áll a királyság beköszöntése előtt.

      Törlés
  23. FRISS HÍR: Szíria mozgósított egy kisebb csapatot, néhány Katyusa-át helyeztek el szét szórva és egyéb páncélos egységet is. Amerika Nukleális támadást fontolgat. Franciaország is mozgósított egy tucat tankot és kisebb katonai egységeket.

    VálaszTörlés
  24. "Amerika Nukleális támadást fontolgat" Ez baromság! link? Az hogy Franciaország új fregattot küld az már tuti.

    VálaszTörlés
  25. arpiel - fején találtad a szöget a fényimádókkal kapcsolatban (csak poénból neveztem őket így) :D

    VálaszTörlés
  26. Vajon éjjel mikor kezdődik az egész és hol lehet szerintetek a legjobban követni? Várom az észrevételeket előre is köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elég ocsmány dolog a képernyő előtt nyáladzva "követni" az ilyen ügyeket, nem gondolod? Ennél már csak az szörnyűbb, amit ma az indexesek megengedtek maguknak:
      Egy kis ablakban ez az felhívás jelenik meg:

      "Oké, bombázzunk, de hol?
      Itt egy alkalmazás, amely azt méri fel, tudjuk-e, merre fekszík Szíria fővárosa."

      http://index.hu/kulfold/2013/08/29/roma_nem_mozdul_az_ensz_bt_nelkul/

      Érted? Szórakoznak mások lebombázásán. Ocsmány, embertelen, hamisítatlan zsidó. Hánynom kell tőlük.

      Törlés
    2. Dehát izrael a közel kelet egyetlen demokráciája, nem tudtad?

      Törlés