2013. augusztus 27., kedd

A következő 48 órán belül kitörhet a háború - Sorra jönnek a bejelentések...


"48 órán belül elindulhat a Szíria elleni támadás, mely döntő fontosságú lesz a világ és Közép-Kelet modern kori történelmében"

Az arab világban egyik legismertebb folyóirat, az Al-Quds al-Arabi szerkesztője Bari Atwan írta ki az előbb Facebook-oldalára a fentieket.
Semmi meglepő nincs már ebben, ha a percekkel ezelőtti híreket nézzük meg.


Nagyon magas a kockázata annak, hogy erő alkalmazására, azaz katonai támadásra kerül sor rögtön a vegyi támadást vizsgáló bizottság távozása után. 


Ahogy Obama elnök úgy dönt, hogy elindítja a támadást Szíria ellen, válaszlépésként gyakorlatilag bármi elképzelhető és okozhatja azt, hogy a világ hirtelen a III. Világháborúban találja magát - írják. Előfordulhat, hogy Szíria szövetségesei : Oroszország, Kína és Irán csak erre vár... 

Nem mindegy, ki teszi meg az első rossz lépést, hiszen ő a felelős azért, hogy elszabadul a pokol és onnantól már senki nem kérdezi, hogyan is történhetett ez, azonnal életbe lépnek a nagyhatalmi érdekek és régi tervek, melyek valóra válhatnak a régi világ romjain..... 

A vizsgálattal párhuzamosan Obama katonai és politikai vezetőkkel egyeztetett már és Augusztus 26-án Ammanban az USA, Franciaország, Nagy-Britannia, Szaúd-Arábia, Katar katonai vezetése találkozott. Vélhetően kijelölte már a lehetséges célpontokat, a repüléstilalmi övezetet és a stratégiát.

Még ugyanazon a napon, hétfőn Lavrov külügyminiszter bejelentette, hogy Oroszország nem fog senkivel háborúba bocsátkozni Szíria miatt, ezzel hallgatólagosan elfordította a fejét .... 
Ez az elbizonytalanodás és megszeppenés az oroszok részéről kísérteties hasonlóságot mutat a mintegy egy évtizeddel ezelőtti, Irak esetében látottakkal.
(magyarul : vállaljátok ti a felelősséget azért, amit tesztek és a következményeiért is ....)


"Oroszország senkivel sem fog háborút vívni Szíria miatt"  - mondta Lavrov orosz külügyminiszter

Viszont "a NATO fenyegetése, hogy ENSZ felhatalmazás nélkül bevonul Szíriába, az egy veszedelmes út.  Hisztériakeltés folyik azok részéről, akik a katonai beavatkozást támogatják" - tette hozzá.


Megjósolni a dolgok kimenetelét jelenleg szinte lehetetlen. A megfélemlítés már megkezdődött, ami ugyanígy volt Irak és Líbia esetében is. Erre még Lavrov is azt mondta, "ezek után várhatóan egy támadás következik majd"

A Nyugat politikája rendkívül aggasztó és csak kritikát érdemel, hiszen mindaz, amit elindított az USA / Izrael vezényletével Irakban, Afganisztánban, Líbiában gyakorlatilag elpusztította a régit és semmi mást nem hagyott maga után mint káoszt és megoldatlan helyzetet.

Szíria viszont sok szempontból más: Nem csak az a fő probléma, hogy egy szuverén ország törvényes vezetőjét, Assad elnököt akarja az agresszorként tevékenykedő nyugat eltávolítani 1. először polgárháborúba taszítással (CIA felforgató tevékenység és idegen zsoldosok segítségével) majd 2. NATO-erők bevetésével és az ország megszállásával. 

Ugyanezt láttuk Kadhafi és Saddam Hussein  ellen is. Évtizedekig együttműködtek és behódoltak a nyugatnak. Kadhafi teljes átláthatóságot biztosított, leállította a vegyi fegyverek gyártását, nem volt atomprogramja.
Két "rossz" dolgot tett:
- Felfedte, hogy komoly pénzekkel segítette Nicolas Sarkozy elnök megválasztását és kampányát.
- Valamint javasolta, hogy át kell térni az arany-alapú fizetésre, mert a FED-től kibocsátott adósság-alapú dollár nem ér semmit, csak egy papír és az arab országok az olajukat nem adhatják egy értéktelen fecniért cserébe. 


Ezt követően Franciaország nagy hangú buzdításával az USA meg is indította Líbia ledózerolását...... Ezen elpusztított infrasrtuktúrájú országok azóta amerikai, brit és francia cégek újjáépítésének helyszínei és a CIA által irányított Al-Kaida sejtek bázisai lettek kivétel nélkül.


Joggal tehetjük fel a kérdést: Hogyan kerül a képbe ennyire a szunnita Szaúd-Arábia ? 
A gazdasági-katonai érdekeken kívül a választ könnyen megtalálhatjuk: 
Hiszen a legárnyaltabb és mégis legfontosabb tényező a térségben a siíta -szunnita szembenállás. A sííta Szíria és Irán az egyik oldalon, a szunnita szaudiak, Katar a másik oldalon. 
És most egyetlen mondattal el is intézem a legfőbb mozgatórugót a térségben: ennek neve Izrael.....

Mai hír: 

Barack Obama amerikai elnök nem mérlegeli a katonai beavatkozás lehetőségét Szíriában. A The Washington Post szerint, az amerikai kormány két napos rakétatámadást tervez az ország ellen.

A lap megjegyzi, hogy a Fehér Házban ezt a döntést ideálisnak és nevelő célzatúnak tartják. Az USA nem akar egy elhúzódó katonai akcióba keveredni Szíriával, azonban meg akarja előzni, hogy újabb vegyi fegyvereket vessenek be.

A lap értesülései szerint, az USA hadserege kész megkezdeni a rakétatámadást, amint erre parancsot kapnak.

Oroszország sajnálkozását fejezte ki, hogy az USA megszakította vele a kétoldalú tárgyalást hétfőn este Szíria ügyében.

"Aggodalmunkat fejezzük ki amiatt, hogy a Biztonsági Tanács megkerülésével akarnak katonai beavatkozást indítani egy szuverén ország ellen. Ez újabb szenvedést hoz majd Szíriára és katasztrofális veszélyhelyzetbe sodorja z egész térséget és súlyos következményekkel jár Észak-Afrika és a Közép-Kelet államaira."




Az USA külügyminisztere, John Kerry Szíriával kapcsolatban bejelentette, hogy a szíriai kormány - aki megpróbálta eltüntetni a bizonyítékokat - tehető felelőssé a vegyi fegyverek bevetéséért. Hozzátette, hogy ez nem maradhat büntetlenül.
„Vegyi fegyvert valóban bevetettek Szíriában, amiért Bassár el-Aszad hadserege a felelős” – mondta Kerry.A szíriai kormány bejelentését, amely szerint nincs köze a vegyi fegyver bevetéséhez cinikus próbálkozásnak nevezte, amivel az igazságot akarták elfedni.

Az amerikai külügyminiszter elmondása szerint, az amerikai kormány nyilvánosságra hozza a bizonyítékokat az üggyel kapcsolatban. „Rendelkezünk bővebb információval, amit a szövetségeseinkkel együtt közzé fogunk tenni” – foglalta össze Kerry.


Franciaország elnöke pedig ebben a pillanatban /17:45/ jelentette be, hogy készen áll a támadásra és csatlakozik a háborúhoz (csak ezt politikusi nyelven úgy mondják:" készen áll, hogy megbüntesse a vegyi támadás felelőseit" )





Működik a propaganda és hazugság-gépezet, ami egy cseppet sem javít azon a tényen, hogy a világ a vesztébe rohan.... Illetve mi mindannyian tudjuk, hogy a tervek része mindez.... (SBG Buddha  VilagHelyzete.com  )

112 megjegyzés:

  1. a szokásos usa népirtás, a jövő történelem könyveiben úgy fog szerepelni usa mint a legbrutálisabb gyerek gyilkos elmebeteg

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor maradjon minden így,hagy gyilkolják egymást vegyi fegyverekkel......????

      Törlés
    2. egyedül usa és irzael használ vegyi és nukleáris fegyvereket (szegényített töltet)

      Törlés
    3. igy van Csaba,mindig ok krealnak ellenseget azert hogy a hadipari lobbibol tobb penzt szedhessenek ki a 2012 es hadiparra koltott penz egy toredeke eleg lenne a vilag szegenysegenek feelszamolasara!!

      Törlés
    4. vagy azért hogy kicsinálják azokat az országokat amik nem hajlandóak fejet hajtani a "gazdasági bérgyilkosoknak"

      vagy direktbe övék legyen a nyersanyag

      Törlés
    5. Az ember azért árt egy másiknak, mert azt gondolja, a másik valamiért erősebb nála, és fél a másiktól. Pedig észre vehetnék azt, az egyszerű tényt, hogy egy csapatban játszunk, a saját fajunkéban, és inkább védenünk kellene egymást nem pedig bántanunk, ha még nagyobban nézzük meg, az élővilágéban is, és annak is ártalom, mivel a fegyverek mindenkit elpusztítanak, aki él és mozog a közelben.
      A harmóniát, csak azok felejtik el, akik nem látják azt, hogy a csapatnak nem kellenek csapat kapitányok, mert csapat tagok éltetik a csapat létét, ami fejlődést hozza magával, mert csak együtt megy bármi is.
      Egy csapat vagyunk, ha már vezetők nem is érzik ezt így, az tapasztalom, hogy hétköznapi emberek igen, nekünk kellene tenni és fellépni ezek ellen, nem ülhetünk és nézhetjük tétlenül, hogy bántják a társainkat!
      Nincs háború, ha tüntet a hadsereg ellene, mert az élettel többre megyünk, mint az értelmetlen öldökléssel!
      Agresszióval még sosem volt megoldva semmi, és nem érzem azt, hogy nyugodtan kellene ülnünk, mert a fejünk fölött lőni fognak, és mi nem vagyunk tehetetlenek, védjük meg az emberiséget, azoktól, akik nem érzik magukat bele tartozónak, vagy valahogy próbáljunk meg hatni rájuk, azzal, hogy nem agresszívan, de teszünk azért, hogy meg álljon világ agresszív forgalma.
      Le kell állítani minden olyan tevékenységet világszerte, ami támogatná az ő működésüket, nem kormányokat és bankokat kell támogatni, hanem egymást, és nekünk jogunkban áll dönteni, hogy mit tegyünk!
      Ne legyünk nyuszik, arra vagyunk képesek ugyan is, amire azt gondoljuk, hogy képesek vagyunk!

      Tegyünk egy élhetőbb Világért, Le a Háborúval!

      Törlés
    6. Cs.B. Egyedül az USA meg Izrael ??? Kicsit hiányosak az ismereteid. Atomfegyvere van: USA, Oroszország, Kína, Egyesült Királyság, Franciaország, India, Pakisztán, Izrael, Észak Korea (?). Majdnem van (lesz): Irán, Brazilia, Argentina, Algéria.
      Vegyi fegyvere van: USA, Oroszország, Kína, Észak Korea, Dél Korea, Franciaország, Egyesült Királyság, Izrael, Irán, Pakisztán, India, és akik nem ismerik be, legalább még 20-30 ország. Biológiai fegyver, teljesen titkos adatok miatt nem lehet tudni de legalább egy tucat. A szegényített urániumos tölteteknek meg semmi köze ehhez az egészhez. Az szabvány harcászati lőszer az összes ágyúhoz, gépágyúkhoz. Páncéltörő hatása miatt teszik bele a lövedékbe, mert az urán nagyon sűrű (nehéz) és átütés után még fel is robban a magas hőtől (persze nem nukleáris robbanás történik). Pl.: A-10 vagy az Apache gépányúja is ilyan lőszert lő. Szóval inkább ne írj ekkora baromságokat.

      Törlés
    7. Az USA több pénzt költ fegyverkezésre, mint az utána jövő 10 ország együttvéve: Anglia, Kina, Oroszország, franciaország, belurusszia, stb...

      By: FEGYVERNEPPER cimü film....

      Törlés
    8. Az USA több pénzt költ fegyverkezésre, mint az utána jövő 10 ország együttvéve: Anglia, Kina, Oroszország, franciaország, belurusszia, stb...

      By: FEGYVERNEPPER cimü film....

      Törlés
    9. arpiel ne legyél már ennyire fogyatékos, nem arról beszéltem kinek milyen fegyvere van, hanem arról volt szó hogy kihasznál vegyi fegyvereket, és csak usa és izrael szokta használni

      Törlés
    10. Van a pofidon bőr, hogy engem nevezel fogyatékosnak ? "egyedül usa és irzael használ vegyi és nukleáris fegyvereket (szegényített töltet)" Te nem tudsz olvasni vagy mondatértelmezési problémáid vannak ? A saját hibáidat ne kend másra védekezésül, hogy ezzel palástold a hibádat. Nézz szembe magaddal, ismerd be, és változtass. Javulj meg !

      Törlés
    11. Szerintem arpiel te nem érted mit próbál mondani neked Csaba. Magyar vagy-e vagy egy bevándorlott zsidaj? :D

      Törlés
    12. Na most jött el az ideje egy gyónásnak Árpi fiam. :) Ez nem volt szép, kővel dobtál vissza... :(

      Törlés
    13. ha harmadjára sem tudsz értelmezni egy nagyon egyszerű mondatot akkor mondjam azt hogy okos vagy? például azt hanyadgyára fognád fel hogy " az x szék barna", ötödjére esetleg sikerülne? vagy a végtelenségig állítanád hogy de ez hülyeség mert minden szék barna?

      nincsenek arra szavak hogy ez menyire alacsony szint, ennél lejjebb már csak egy hulla van, aki teljesen agyhalott

      Törlés
    14. Az USA szereti játszani a világcsendőr szerepét, és tudjuk hogy a közvéleményt totálisan a cionisták befolyásolják. Az USA haderejének minden eszköze megvan ahhoz hogy tetszőlegesen nagy kárt okozzanak bármelyik országban (atomfegyverek, biológiai fegyverek, kiberfegyverek, vegyi fegyverek, vagy akár a HAARP). Nos igen, az USA katonai vezetősége illetve a mögöttük álló zsidó lobbi előszeretettel fogja alkalmazni ezeket a módszereket, minél szadistább és kegyetlenebb módon. Mert ők ezt élvezik. Már csak egy jó indok kell, a média manipulálása, és mehet a "játék".

      Törlés
    15. Sajnos innen indul minden rossz, amit Ti is csináltok most! Először 2 ember vitája, majd pártolók, két egymással ellenségeskedő tábor és jöhet a "háború"! Csak így tovább!!! :(((

      Törlés
    16. A magyar közmondást jut rólad az eszembe: "okos enged, szamár szenved". Engedek.

      Törlés
    17. Elveszett Kereső, fiam lehetnél, de ez is ott van: "vesd ki először a gerendát a te szemedből és azután gondolj arra, hogy kivesd a szálkát, a mely a te atyádfia szemében van."

      Törlés
    18. Nekem nem kell a keresztény értékrend szerint élnem, én beszólhatok. :) Te viszont aszerint élsz elvileg, szóval gondoltam nem veszed rossz néven ha Jézus tanítására emlékeztetlek. :)

      A fiad lehetnék? Ahhoz legalább egyszer kellett volna kefélned életedben... :) Méghozzá nővel! A papbácsi meg a ministráns fiú nem játszik.

      Törlés
    19. Erre a gyerekes (óvodás) stílusú téged minősítő megjegyzésre nem válaszolok. Csak annyit hogy szánalmas vagy.

      Törlés
    20. Arpiel, szerintem bocsanatot kellene kérned ezért az anyazasért, mert ez rank nézve is ciki.Es Keresonek igaza volt (a férjem is mondta),mégha egy kicsit durva is volt a vége a dolognak.

      Törlés
    21. Téged zsidóztak le vagy engem ? Keresőnek meg nincs jogalapja rá, hogy számonkérjen, majd ha aláveti magát az Ige tekintélyének és megtér.

      Törlés
    22. Ja ha zsidó vagy, akkor visszavonva a jézusi hivatkozás. Neked még várni kell rá. :) Elnézést a tévedésért.

      Törlés
    23. Eppenséggel nem engem zsidoztak le Arpiel, de ennél durvabbat mondtak nekem az egyik youtube video alatt zsido ügyileg két nappal ezelott.

      Mint Krisztus követoi,nem vaghatunk vissza az ellenség fegyvereivel,hanem:"Ne gyoztessél meg a gonosztol,hanem a gonoszt joval gyozd meg".Vagy: "En pedig azt mondom néktek: Szeressétek ellenségeiteket, aldjatok azokat, akik titeket atkoznak,jot tegyetek azokkal, akik titeket gyülölnek es imadkozzatok azokért, akik haborgatnak es kergetnek titeket..." Ha pedig ez nem megy, (nekem sem mindig) akkor ignore. :)

      Törlés
    24. Igazad van Ria, néha elragadnak az inulatok, mert akit szidnak sokszor ő az áldozat (nem magamra gondolok). Meg hát Sz.Sz. nélkül nem megy ez izomból.

      Törlés
    25. Az oroszok elkűldtek 20 hadihajot a főldkőzi tengerbe,5 már átment a sueci csatornán máma

      Törlés
  2. Kedves Buddha! Egy kicsit aggódtunk Érted a "Boszikkal"! Nagyon bátor vagy! Sokat imádkozunk Érted és mindazokért, akik akár az életük árán is vállalják a valós tájékoztatást! Reméljük, hogy ez a cikk az utolsó, amit az álmodók olvasnak és felébrednek végre! A "Puzzle" már-már teljesen összeállt, csak a vakok nem látják! Illetve azok, akik szabad akaratukból az általuk is ismert Mayat választják. Velük nem tudunk semmit sem tenni. De Ti itt Mindazok, akik hatalmas Tudással és Hittel vagytok felvértezve, kérünk Benneteket, hogy a végtelen Tudásotokat és óriási Energiáitokat ne holmi politikai, vallási vitákra fecséreljétek, hanem próbáljatok Fényes Fáklyaként utat mutatni azoknak az Embertársaitoknak, akiknek semmi tudások sincs a valós eseményekről. Higgyétek el megéri! Csodálatos dolog az Embereket felébreszteni! Egy percig se féljetek! A Végtelen Szeretet vigyáz Rátok! Ne csüggedjetek, ne fáradjatok, az Út Mindenki számára ki van jelölve, csak rá kell lépni.
    Kedves Buddha! Áldjon meg az Úr és őrizzen meg Tégedet! Köszönjük szépen! Tarts ki, kérünk szépen, az Idők végezetéig!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez szép volt! Gratula! Csak amíg a földi életünket éljük, addig sajnos hordanunk kell a lelkünket, és a testünket is! :-D A szellem és a lélek nem károsodik...viszont annak a matériának amiben vagyunk most, pusztulnia kell, és vissza kell állítani a régi rendet. A Brahmanoknak kell vezetnie a világot. Mindig így volt, és így kell lennie. Le az idegen Istenekkel!!!És ha ez csak háborúval oldható meg...akkor nosza! Harcra fel!!!

      Törlés
  3. Sziasztok,

    Nekem csak egy dolog jutot eszembe hirtelen...

    Ha mindig azon ment a vita "hivatalosan", hogy fegyvertartási program így meg úgy, azzal miért nem foglalkozik senki, hogy az USA miért tart fent annyi raktárkészletet, hogy bármikor le tud bombázni egy falut/várost/országot?
    Persze magyarázat sok van, köztük azt emelném ki, hát biz'a kommunikáció. Mindig szolgáltatnak annyit, hogy ne tudj mellékes kérdésekkel foglalkozni. De ha mégis, vonj le téves következtetéseket, hiszen egy hivatalos/állami szerv csak meg tudja magyarázni, mit miért is tesz. Ehhez simán illik az, hogy utólag már teljesen mindegy mi az ok, bármire visszavezethető, csak a lehető legnagyobb sértést ne Te magad kövesd el...

    Kedves SGB Buddha,

    Írásait rengeteg információval szolgálnak, tudást és hatalmat hordoznak magukban egyenként is. Akár egy-egy cikk elolvasásával is fel lehetne nyitni egy-egy ember szemét/elméjét! Azonban saját tapasztalatom az, ha valaki nem felkészült, mindegy, milyen információt adsz át számára. Egyik ismerősünk a napokban hívott fel azzal, hogy pusztítják az emberiséget, és egy hatalom irányítása alatt vagyunk. Mikor elmondtuk neki, hogy hónapok óta, közel egy éve már említettük, sőt az eltelt időben is átadtuk számára nem tudott mit kezdeni vele. Viszont most megfogta, befogadta. Innentől kezdve hihetlen befogadás nyílt meg benne, és nem azért, mert sci-fiként éli meg, ő nem ilyen emberi lény...

    Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy nagyon köszönöm az eddigi kitartásodat, hozzáállásod, és az én véleményem az, bármely információ esetleges ismétlések vagy újbóli körüljárása egyáltalán nem elcsépelt szóismétlés.
    ...merthogy meglehet, a legkisebb gondolat indítja el a legnagyszerűbb megoldást vagy összefüggés megértését...

    Bár kicsit off, a napokban több 2017-es évszámmal kapcsolatos videó is megjelent, a mindennapi életben elérhető önműködő autóktól kezdve a már évek óta működő bionikus testrészek tökéletesítése folyik, gyakorlatilag minden megvan ahhoz, hogy mindebből összerakjanak egy megfelelő támogató hadsereget és azok számára biztosítsanak megfelelő megélhetést, akik arra "jogosultak"...
    Persze, ez is vitatható, messzire mentem, de meglátásom szerint mégsem, csak kicsit jobban körbenéztem. És ez még messze nem minden, csak ami fél óra alat elérhető információ...

    Nem csak az Elysium, de máshonnan is egyértelmű kommunikáció, nincs szükség a népszerű középosztályra, aki vagy felemelkedik, vagy nem, de döntés helyzetben van. Ez nem jó számukra, mert lehetőséged van dönteni, mitöbb, gondolkodni...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. usának a gyakorlatban bárhol szabad embereket mészárolni és mindenféle bűnt elkövetni, rájuk nem vonatkoznak a szabályok, ezeket a szabályokat a gyenge országoknak találták ki, még egy gagyi egyezményt sem írnak alá, magasról tesznek mindenkire, nincs értelme bele menni a jogi dolgokba mert kapásból tesznek mindenre ami nem kedvez nekik, a törvény felett állnak

      Törlés
  4. Szia Buddha...szíriában mi van egyáltalán,ami kell az usának???olaj?földgáz?..
    vagy csak próbálgatnak valamit kicsiben,amit aztán nagyban is fognak a közeli jövőben???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát sok-sok indok van, kérdés melyik a valós...

      1. Kell valami ami tompítja az emberek haragját ha kitörne a gazdasági válság. Ez már kipróbált forgatókönyv.

      2. Ha ott balhé van, nehezebb olajhoz jutni, ergo fölmegy az ára. A dollár pedig ugye petro-dollár, tehát az eléggé jól jön nekik.

      3. A színjátékkal ellentétben azért szerintem az oroszok sem bánják annyira a dolgot. Nekik bármi jól jön ami gátolja az olaj-/gázvezeték építését. Nekik most így tök jól van Európa függősége az orosz gáztól. Valamint az áremelkedés nekik is jól jön exportőr lévén.

      De még tuti van más is... Irán pl. Meg úgy összességében a balhé. A hadiipar komplexum olyankor jól keres...

      Egy szó mint száz: pénz. :)

      Törlés
    2. Ebben a cikkben felvetődik még egy lehetőség, véleményem szerint a legélesebb mind közül: http://www.hidfo.net/2013/08/27/egy-sziriaban-gyilkolo-zsoldos-portreja

      Fontos tudni azt is, hogy Oroszországban igen jelentős olajkészletek vannak. Abban biztos vagyok, hogy hazájukat és érdekeltségeiket meg fogják védeni, bármi áron!

      Törlés
    3. Ez most tényleg NEM AZ OLAJRÓL szól ! Szíria esetében egyáltalán nem. Illeszkedik az ősi tervbe, az pedig Izraelhez kötődik, mint egy kipipálandó epizód.....

      Törlés
    4. Természetesen az egész térség destabilizálása és szétmorzsolása egy régebbi tervnek a része, melynek középpontja ki más lenne, mint Izrael. Illetve az államot és a népet felhasználó erők.... Ezt csak azért mondom, mielőtt bárki azt hinné, hogy pusztán egy zsidó nép mozgatja ezt, mert nem.
      Ezek a tervek már akkor is léteztek, mikor még az az állam nem is létezett. Létrehozni is a tervek miatt kellett....

      Jelenleg:
      Szíriát, azért verik szét most, mert Irán felé nagyon fontos lépés.
      Másrészt az Izraelben elnyomott, Apartheid-rendszerben koncentrációs táborban élő palesztinok szabadságharcának támogatója két erő: A Hamasz és a Hezbollah .
      Ezeknek hátországa és fegyverellátója a környező országok: Szíria egyrészt, másrészt Libanon.

      Északra a Golán-fennsík irányába is akar terjeszkedni Izrael, ott viszont már Szíria van, amit éppen szétrombolnak.... Délen Gáza után pár kilométerre a Sinai félsziget irányába pedig Egyiptom van, amit szintén szétrombolnak.....

      Albert Pike lassan örülhet, hogy elég jó lefektette 1871-ben a három világháború céljait is és eddig egész tökéletesen valóra is váltották a folyamatot (aki nem tudja, az oldalon szintén ez megtalálható)....

      Törlés
  5. Az usának és a többieknek pontosan mi köze is van ahhoz, hogy a szír hadsereg milyen fegyvereket vet be a terroristák ellen?

    VálaszTörlés
  6. Hm... megin egy kis félnivaló, meg farokméregetés. Remek is az ilyesmi.

    Persze... azon elgondolkodtam kissé, azok a öltönyös csókák, akik oly nagy lendülettel tudnak szövegelni, mutogatni, fenyegetőzni, háborúkat indítani, stb, stb... Vajon mihez kezdenének a helyzettel, ha valaki egy baltát meg egy pajzsot nyomna a kezükbe, oszt szépen megmutatná nekik merre, meg kit üssenek? Nem a világ másik végiről pampogni, meg gombokat nyomkorászni, meg más farkával verni a csalántot, hanem odamenni, oszt elvenni, amit akarnak? Hamán mindenáron ez ilyen játékokat kedvelik...

    Ügyes dolog is ez a fejlett civilizáció. Legalább ipari méretekben lehet gyilkolászni, ha valaki kajla tekintettel bámul a másikra. (Remek dolog is a humánok közé tartozni! Ilyenkor érzi csak az ember igazán.)

    VálaszTörlés
  7. Az usa jol teszi amit tesz es tamogatni kene nem ellendzenveskedni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát akkor támogasd. Lehetőleg Damaszkusz főterén, egy nagy plakáttal a kezedben. :)

      Törlés
    2. @egy nyugati ember

      Nem tom mit szólnak ehhez a testvéreid, amikor Irán megszórja őket egy kis atommal?

      Törlés
    3. Csatlakozom az elozo komenthez..
      Mi a feszkes feneert akar az usa lehetolog eggyetlen nagyhatalom lenni az egesz vilagban?????
      ha van ojan barom aki tamogatja az "Hát akkor támogasd. Lehetőleg Damaszkusz főterén, egy nagy plakáttal a kezedben"
      A baj,hogy senki nem gondol a gyerekekre,a gyerekeinkre,hogy ok fognak a legjobban szenvedni...

      Törlés
    4. usának van olyan terve ami szerint nyugat európát is szét kellene bombázni

      Törlés
    5. max akkor fogom usát támogatni ha magyarországot akarja a világ élére tenni

      Törlés
    6. Az a vicc hogy izrael is vet be vegyi fegyvereket palesztínok ellen, ráadásul náluk ez megszokott napi dolog. Viszont ez senkit sem érdekel.

      Törlés
    7. nem az a lényeg hogy érdekli-e az embereket vagy hogy menyien tudnak róla, hanem hogy tudnak-e tenni ellene

      Törlés
    8. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  8. A CsendesBoszik egészen jól látják a helyzetet szerintem.
    Másrészt a propaganda-gépezet igen - még mindig olajozottan műxik.
    És vannak olyanok, akik rögtön be is kajálnak minden álhírt. Ez a 48 óra is csak rémisztgetés, és sajna vannak rá vevők.
    De a hisztériának legyen vége! Mondom én, mert számomra fontos, hogy így legyen.
    És akinek még az , ők is mondogassák , nem kell üvöltözni, de mondani kell.
    Aki boldogan akar élni az fejezze ki ebbéli óhaját tisztán és világosan és ne úszítson!
    Köszönet!

    VálaszTörlés
  9. http://www.youtube.com/watch?v=rXLeND1NURI - elvileg megint lebukott a false flag cuccos...

    Persze a logika eddig is ide vezetett, de most már van ilyen bizonyíték-féleség is.

    VálaszTörlés
  10. Emberek, bocsánatot kérek, és azt hiszem, itt mindenkinek illene megtenni, akinek véleménye van ehhez, hiszen
    SGB Buddha már beszélt erről, csak nem figyeltünk eléggé...

    http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/06/sziriaban-az-amerikai-cia-es-brit-mi6.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elnézést, a neved rosszul írtam,..
      Siettem...

      SBG Buddha

      : )

      Törlés
    2. Nem kell bocsánatot kérni. Én azért beszélek már több, mint két éve erről, hogy felébresszem az embereket az egész folyamatra és valóságra. Az csak előny, hogy tudok dolgokról és ezzel próbálok segíteni nem csak informálni, hanem talán felkészülni azoknak akik ezt időben komolyan vették. A többség akkor fog rohangálni körbe-körbe, amikor már minden édes mindegy lesz...

      De ez ellen nem lehet tenni és megmenteni sem. Mi igyekeztünk minél többet megmenteni ezzel a "tevékenységünkkel" és tízezernyi óra aktivitással.

      Semmi sem biztos és a jövő nem eldöntött. A célok és a folyamatok viszont igen és azokat végre is fogják hajtani. A magabiztosságom, ami miatt akár a kritikákat is tűrtem, pont ebből fakadt, hogy tudtam, mert a mozaikok mutatják....

      És igen. Sokan elfelejtik, hogy lemondott már azóta a Pápa, amiről majdnem 9 hónappal előtte írtam. És igen, szétrombolták Líbiát, Egyiptomot immáron és Szíria következik.....

      Igen erről írtam már jóval hamarabb, hogy talán hátha...vagy netán segít megérteni és lépéseket tenni......

      Én ennyit tudtam. A félelemkeltős, pánikoltatós, meg NEM a galaktikus főderáció megmentésére váró SBG Buddha.....

      És tudom, mert még ma is van, aki azzal jön,....
      "Jó, de hát az Olimpián sem történt semmi"..... Erre mondom én azt, hogy Oké... Hagyjuk akkor inkább a világ dolgait......

      Meglátjuk.... "Nincs végzet. Csak ha bevégzed"...Bocs, hogy ironizáltam egy kicsit.....

      Törlés
    3. SBG Buddha: Nem annyira régóta olvasom a blogot és nem tudom, hogy korábban írtál arról is, hogy mit is tehetünk mi emberek saját védelmünk érdekében? Az előttünk álló dolgokat, hogy tudjuk majd átvészelni? Abszolúte nincs semmilyen erő legyen az akár átlag ember által jelenleg nem ismert entitás vagy bármi ami megakadályozhatja ezt az egészet? Senki nem segít vagy segíthet csak mi magunkon? Amikor megtervezték ezt tudták előre, hogy senki nem állhat útjukba? Vagy talán szükséges ez az egész ahhoz, hogy utána jobb legyen? De mennyien maradnak azok akiknek jobb lehet? Mi lesz a szűrő rájuk nézve?
      Annyira hihetetlen az egész, hogy ennyire sötétnek festjük le a jövőt és semmi esélyt még csak említésben sem kapunk arra, hogy az átmenet békés legyen. Közben dühítő, hogy játszi könnyedséggel teszik ők amit elterveztek...
      Bocs a sok kérdésért de ezek érdekelnek.

      Törlés
    4. schumi31 - ha erőszakosan nem akarod feláldozni az életedet valami akcióban egy politikus ellen, akkor ezen kívül csak annyi marad hogy a minden napokban nagyon tudatosan élsz, tudatos egészség odafigyelés, tudatos idő beosztás, becsület stb.

      Törlés
    5. Csaba Barát: Igyekszem így élni alapvetően is csak nagyon nehéz erősnek maradni amikor minden nap egyre aggasztóbb híreket lehet hallani/olvasni. Ami mind azt sejteti, hogy a kocka el van vetve és tehetetlenek vagyunk. Bíznék abban, hogy nem így van de valahogy mindig csak a rossz hírek jönnek át...biztos vannak pozitív lények/emberek akik segíthetnek. Remélem így van!

      Törlés
    6. hát, minél rosszabba helyzet én annál erősebb vagyok :)

      Törlés
  11. Obama, ill. az őt mozgatók ugyanazt a hibát(?) követik el, mint Bush Irakban.
    Annak idején is megvolt az irányított casus belli, 9/11, iraki (kamu)atom, most ez a sunyi gáz. Hogy milyen következménye lett ennek aztán Afganisztánban, Irakban, az tudjuk. Hogy milyen lesz Szíriában az még kérdés. Az amerikaiak erősen ellenzik a beavatkozást, csak 9 % helyesli, dehát Az "USA-ban már nincs működő demokrácia", ahogy Jimmy Carter, volt elnök ezt nemrég kijelentette. Az oroszok távol maradnak, dehogy milyen titkos fegyvereket légvédelmi (S400?) eszközöket szállítottak le Szíriába, azt senki sem tudja.Ezért is gyanús az oroszok nyugodtsága, tartózkodása. Ennek ellenére szerintem nem az USA fog rosszul kijönni ebből az egészből, hanem Izrael.Számára sokkal kényesebb a politikai egyensúlyok borulása.

    VálaszTörlés
  12. Végül is a sikerül Izraelnek, USA-nak és kebelbarátainak elérni a céljukat. Az usa külügyminisztere kijelenti hogy vannak bizonyítékai a vegyi fegyver bevetésére a szíriai kormányzat részéről, de majd később mutatják azt be.
    Ez ugyan az mint Szaddamra ráfogták hogy atombomba kísérleteket folytat, de végül kiderült hogy nem igaz, de ez már senkit sem érdekelt.

    Amire az odaérkező bizottság nem fog odafigyelni:,
    Tudjuk hogy az a terület ahol a vegyi támadás történt azt a szíriai lázadók ellenőrizték.
    Vajon hány lázadó halt meg, vagy kapott mérgezést ebben a támadásban?
    Lehet hogy egy sem?
    Jó előre olajra léptek mert tudták hogy nagy balhé lesz?
    Erre nem lesz kíváncsi az "elfogulatlan" bizottság, mert ha ezt is megvizsgálnák akkor kiderülne hogy maguk a lázadók robbantották fel a vegyi fegyvert.
    Átlátszó trükk, de sokaknak ez majd még az életükbe fog kerülni.

    A taktikán nem változtattak, mert bármilyen ürüggyel elfoglalhatnak országokat, mert kell az olaj és mivel egyre kevesebbet tudnak kitermelni, vagy egyre drágábban és olaj nélkül bizony az USA-ban már rég polgárháború folyna, meg aztán a "gyönyörű" világgazdaság is összeomolna.

    Az Oroszok meghúzzák a vállukat, hát milyen szövetséges ez, vagy van valami a háttérben amiben nagyon bíznak.
    Tudjuk hogy elég jól felfegyverezték Szíriát, de azt nem tudhatjuk hogy milyen új katonai technikát kapott mostanában az Oroszoktól.

    A tervezett két napos rakétatámadás Szíria ellen nem biztos hogy eléri a célját, ha jól működő Orosz rakétaelhárítással rendelkeznek ez bizony csak egy pár rakéta célba érését jelenti a többi megsemmisül.
    Tehát valahogy nem hiszem hogy az oroszok egy vállrándítással elintéznék a szövetségesüket.

    Nos, persze vannak más utak is de Szíria elfoglalása stratégiai fontosságú mert most már nyitott kapu Iránra.

    Ami érdekes nem hallani iráni hangokat, ez számomra érdekes és nem hiszem hogy Irán is csak úgy feláldozná Szíriát mert ez már közvetlen veszélyt jelentene a számára.

    Vajon Szíria milyen válaszadásra képes? Mert ez is fontos.
    Egy pár usa hajót azért elsüllyeszthetetlenének.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elvileg egy lázadó sem halt meg. Tehát jó volt a "sejtés".

      Az oroszok pedig szerintem csak látszólag kussolnak. Mégpedig azért, hogy még véletlenül se lehessen rájuk fogni, hogy ők is provokálták az USÁt. Hagy sározza be magát Amerika a nagyobb katonai mozgásokat beindító akciókkal. Ők meg majd lépnek ha már megvolt az első vér. Addig pedig békésnek és diplomatikusnak mutatkoznak.

      De ez persze mind csak a színpadi mutatvány. Az olajárak emelkedése érdekszövetségben tartja az USÁval. Aztán meg lehet hogy nem is... :) Hamarosan kiderül.

      Törlés
    2. az oroszok egyszerűen félnek usától, a nagyobb haderejétől és a zsidó nagytőkések hatalmától (akik sok emberrel ellentétben tudják hogy nagyon fontos uralni a médiát és folyamatosan nyomni a dolgokat)

      Törlés
  13. Most találtam: (google fordítás)

    Oroszország üzenete Obamának:
    Oroszország P-80 Zubr. típusú legfejlettebb szuperszonikus -hadi hajók elleni- cirkálórakétákkal látta el Szíriát. Az USA haditengerészete (NAVY) rendkívül kockázatos esetleges partraszállási vállalkozása tengeri flottája megsemmisülésével járhat.

    Van benne két videó is, ezt is nézzétek meg.

    http://translate.google.com/translate?hl=hu&sl=en&tl=hu&u=http://beforeitsnews.com/middle-east/2013/08/russia-sends-obama-a-message-sends-syria-their-most-advanced-anti-ship-missile-system-to-destroy-us-ships-2453706.html&sandbox=0&usg=ALkJrhhAjcPG7-iyUzIh-KqwU92druTONw

    VálaszTörlés
  14. sajnos az a helyzet hogy usa fiatal és bátor,a többiek viszont öregek, lusták, gyávák

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oh, hát akkor minden elveszett! :)

      Bár ha beállnál toborzótisztnek...

      Törlés
    2. Ez nem bátorság kedves Csaba, egyre gátlástalanabb vakmerőség, nehogy a kis Szíria letörje a szarvukat, bár úgy lenne.

      Törlés
    3. Az USA és hűbéresei egyetlen lehetősége az, amivel most próbálkozik... El fog bukni.

      Törlés
    4. igen, a fiatal országok sok esetben egyúttal nagyon gátlástalanok is

      Törlés
    5. Csabi, te ország-pszichiáter vagy? :)

      Kína öreg ország, szerinted ők gátlásosak? :)

      Törlés
    6. kína körülbelül a 2000-ben újult meg fejileg és lelkileg, előtte több ezer évig szinte csak aludtak

      Törlés
    7. Szóval akkor szerinted mégis létezik olyan dolog hogy lélek? :)

      Több ezer évig aludtak és alvajárók építették a nagy falat... :) Nem lett volna kissé nagy falat? :) (Na jó, ez gyenge volt...)

      Lényeg a lényeg nem állom meg, hogy föl ne hozzam: Csabi megint annyi baromságot beszélsz... mint szoktál. Szerintem térj vissza a homokozólapáthoz. Szerintem... ez a geopolitika meg egyebek egyértelműen túl vannak a korlátaidon. :)

      De ha tévedek még mindig lehetsz miniszterelnök miután kivégeztetted az összes képviselőt meg a lakosság felét börtönbe dugtad. :)

      Törlés
    8. nem létezik olyan romantikus, emelkedett dolog hogy lélek, a lélek szó alatt egy összetett érzelmi és felfogási dolgot értettem

      én kurva nagy okosságot írok, te vagy az aki nagyon hülye hozzá, és ezért azt hiszed hogy hülyeség

      Törlés
    9. amikor a fideszt védelmezted és a bűneit, akkor már rögtön kiderült hogy semmi keresni valód a politikai hozzászólásokban

      Törlés
    10. Ha még százszor leírod, akkor sem lesz igaz. :) Nem védtem a fidesz bűneit. Csak gondolom olyan bonyolult mondatokkal fejtettem ki a véleményem, hogy kifogott rajtad a megértésük.

      A lélekről is emelkedett gondolataid vannak. :P

      De azért megvan a közös pont: "én kurva nagy okosságot írok, te vagy az aki nagyon hülye hozzá" :)))

      Nem rég másoknak ajánlottam, most viszont nekem jött el az ideje, hogy kiköpjem a horgot... Tény ami tény nagy a kísértés, mivel folyamatosan az értelmi fogyatékosság határán evickélsz. Az emberben meg van egy ilyen ösztönös reflex, hogy "helyre kell tenni" azt aki ennyire meg van tévedve. De hát tudod ezt te jól, ez a mozgatórugója az egész ittlétednek.

      Törlés
    11. a gonosz erők mennyit fizetnek neked hogy komenteljél és tönkre tedd a világot?

      Törlés
    12. ha meg nem vagy gonosz ügynök akkor sürgősen töröld ki az agyad és köves például engem, mármint az én véleményemet

      Törlés
    13. Jó sokat kéne kommentelni, mire tönkre tenném a világot... :) Magamnak meg nem fizetek, én vagyok a gonosz saját magam. Ja és követés kizárva, én onnan jövök ahová te most tartasz. :)

      Törlés
    14. "ahová te most tartasz."
      ha ha, te csak ott tartasz ahol én hatéves koromban :D

      Törlés
  15. Jaj Buddha mindjárt szenté avatod itt nekünk Khadafit. Mert a luxus prostikkal henyélő, pedofil hajlamú Khadafi az valójában egy finom úriember volt aki bátran szembeszállt a háttérhatalommal?

    VálaszTörlés
  16. Az se világos, hogy voltaképp mi ez a nagy szíria szeretet? Ugyanolyan szedett vedett ország mint pl Izrael. Soha nem is létezett területén a legkölnbözőbb nációk uralkodtak. Volt Babiloni terület, Méd, Perzsa, Görög, Római, Arab, Szeldzsuk, Mameluk, Oszmán, majd francia gyarmat. Északi területeire Törökoszág joggal tart igény, ugyanis az az övé. Ha fellapoztok egy atlaszt láthatjátok, hogy határait egész konkrétan vonalzóval jelölték ki az angolok és a franciák. Ha megszünne létezni kevesen hiányolnák. Főleg az ott élő kopt keresztény közösségek. Szír nép gyakorlatilag nem létezik, lakosai nagy része arab, rettegésben tartják az őslakos asszírokat és kurdokat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A "szeretet" azért túlzás... az USA nélkül is van baj azokban az országokban. Meg hát évszázados felforgató akció zajlik arrafelé. Viszonylagos rend csak ott van, ahol tövig benyaltak a nyugatnak (szaúdiak). De azok meg általában a legvéresebb diktatúrák. Szóval alapállásból elég nehéz szeretni ott bármit is. Ami miatt Szaddam meg a kollégái áldozatként kerülnek terítékre, az az hogy rajtuk keresztülgyalogolva valósítják meg a terveiket. Valószínűleg nem is véletlen, hogy ilyen vezetők vannak arrafelé. Hiszen enélkül végképp nehéz lenne bárkibe is belekötni. Akkor meg hogyan mennének oda hadakozni? Kell a hivatkozási alap...

      Törlés
  17. Mindenki USA-ról beszél. Hm Hogy is van ez? "Nem a befőtt teszi el a Nagymamát"? A befőttet Izraelben főzték...

    VálaszTörlés
  18. Azt kellene meglátni végre, hogy itt nincsenek országok, elnökök stb. Igy nincs USA sem és nem ö akar irányîtani hanem akik mögötte állnak.. Már régen megmondtãk: szinhâz az egész világ... Ott is vannak sugok, rendezök, fövilágositok, öltöztetök, smikesek, kellékesek.. stb.. Öke sosem látod, csak a végeredmênyt..Nekik csak a péncsinâlâson jár az eszük, és lássuk be remek érzékük van ehez és a tömegmanipuláciohoz... Itt az a lényeg hogy mindenkit adossâgba taszitsanak és már majdnem a célnãl vannak.. Ês senki nem tesz semmit.. Pedig lenne megoldás.. Ha több millio vagy inkâbb milliárd ember kimenne az utcára egyszerre ès mondjuk kivenné az összes létezö vagy inkâbb nem létezö adosságbol es a semmiböl létrehozott számlapénzét ( amit nem tudnának mindenkinek kifizetni mivel nem is létezik! akkor rájönnének hogy nem is vagyunk annyira hülyék mint gondoltâk... Nem kéne rabszolgaságban élni senkinek, ha azt az idöt energiât és tudást (szándékosan nem irtam pènzt mert arra semmi szügségünk, csak elhitetik hogy van..!), amit az öldöklésre fegyverekre manipulâciora stb rditanak, nem kéne senkinek dolgoznia.. A technologia mâr réges rég megvan hozzá.. És a legfontosabbb hogy a szennyezö és véges szénhidrogén alapu társadalmat fel lehetne vâltani a NULLA károsanyag kibocsâjtâsu megujulo energiâval... Mâr legalâb 50 èbe.. !!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát pfff baggio esetleg elmesélhetnéd azt is , hogyan szerveznéd meg azt a milliós vagyinkább milliárdos utcára vonulást, amikor azok vannak többségben, akik NEM AKARNAK változtatni a mai állapotokon.
      És mondhatod azt, hogy hülyeség, de egy kérdést tennék fel neked: Te amikor az utcán jársz bele nézel az emberek szemébe, vagy csak elnézel mellettük, mint a többség? Mert ha belenéznél mindenki szemébe ott találnád a választ arra, hogy ki mit gondol arról a bizonyos utcára vonulásról.
      Lehet persze elméletben fejtegetni meg rejtegetni, de a valós tényeket a saját közvetlen környezetedben látod - vagy nem. Bocs hogy egy kicsit goromba voltam, nem személyes... csak az üzlet...

      Jah mint a 'bankár' fejtegette: a jó üzletember arról ismerszik meg...
      Hát... bár NE lenne annyi hiperokos képzett bankguru meg űzletember (buzinesszmen). És persze attól nem olyan biztos az, hogy nélkülük rögtön a kőkorba zuhannánk vissza. Most nem keresem meg a 'bankár' "értékes" sorait csak ide bebiggyesztettem, mert aktuális.

      Törlés
    2. Itt a válasz:

      http://iksz.beszolunk.hu/hanyan-keresik-meg-ebben-az-orszagban-az-atlagbert-lerantottuk-a-leplet-a-kamu-adatokrol-es-az-egykulcsos-adorol/

      Törlés
  19. Illuminátus, mekkora badarságokat beszélsz ? "Ugyanolyan szedett vedett ország mint pl Izrael." Biztos nem voltál kint, én voltam itt is ott is. Sokkal inkább hasonlít Izrael Magyarországhoz mint Szíriához. Próbálnál meg a Szíreknél csókolózni az utcán meg folytathatnám. De hát a programzásba belefér bármekkora túlzás.

    VálaszTörlés
  20. Most a hitetlenek és a nevemre kognitív disszonanciát megélő hozzászólókat kérem fordítsák el fejüket. Ki hallott arról, hogy az antikrisztus Szíriából fog származni (rajtam kívül) ? Mert ebből még az is lehet...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez csak Nostradamus bizonyos sorainak egyféle (szerintem helytelen) értelmezése. Annyit tudunk róla, hogy Mezopotámiából jön, egy folyótól, egy kisebb csapat élén.

      Törlés
  21. Nem tudom az USA-n kívül valaha dobtak e le atomot lakott területekre?Ők minimum kétszer megtették!Valaki vissza lőhetné már nekik!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az tényleg tök jó lenne... -.-

      Törlés
    2. Ennyire azért nem kellene haragudnod ram Kereso...szerintem. :)

      Törlés
  22. Érdekes de a zsidokon valaki elgoondolkodott? olaj sziriában ugyan már ,pénz felejtős,több ismerösőm van akik szíriából érkezet az elmult pár évben s monda évekkel ezelött hogy hát ott most annyira nem jó sőt igazából baromi szar a helyzett de kit érdekell a tv-ben nem mondják ergo nincs is úgy,Amerika az elmult 10 évben játszotta az igazság tevőt akárhova mentek csak szétbasztak mindent megöltek gyereket, nőt, családapát,persze vannak fanatisták köztük akik a hittük miatt csöppet elvontak de az az amerikai katona aki egy OSTOBA parancs miatt emberek százait öli meg az nem terorrista?hát nem sőt facebokon ünnepelt hős na itt a gond, ezen kéne elgondolkozni .Mindenki tudna hadakozni de miért mindig csak egy ország teszi az az idiota sötét amerikai nép azért mert mi hagyjuk s behodolunk nekik

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. mi nem hódolunk be nekik, meg ezeket kb. mindenki tudja, csak az ország vezetők hódolnak be

      Törlés
  23. Irán nem marad ki.

    Friss hír:

    Iránba repült Bassár el-Aszad szíriai elnök és családjának több tagja - közölték izraeli honlapok egy libanoni újság értesülését.
    A siíta Hezbollah szervezethez közel álló libanoni An-Nahar című lap internetes oldalán - meg nem erősített iráni külügyminisztériumi forrásokra hivatkozva - azt állította, hogy Aszad repülőgépe kedd este váratlanul Teherán nemzetközi légikikötőjében landolt.
    A gép fedélzetén tartózkodott Aszad elnök, valamint családjának és kormányának több tagja. A cikk szerint a szíriai államfő azért utazott Teheránba, hogy az esetleges amerikai csapásra adandó szíriai válaszról tárgyaljon az iráni vezetőkkel.
    A jelentés nem közölte, hogy Aszad mennyi ideig tartózkodik majd Teheránban.


    További részletek: http://kuruc.info

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Cáfolták Iránból, még ez is kamu hogy Iránra kenjék hogy segít. Beszarás.

      Törlés
  24. Csak egy megjegyzés: Szaúdi-Arábia egy mesterséges állam, az állam minden lényeges ismérve nélkül, csak egy hatalmasra nőtt sivatagi rabló família hitbizománya, nem ország, amely csak azért jött létre, hogy a török hátában legyen egy szervezett diverzáns csoport az első világháborúban. (Lsd. Arábiai Lawrence kalandja) Ez a kaland, SZA léte is maximálisan jól mutatja az állítólagos nyugati (jelenleg: amerikai) szakértők született ostobaságát.
    Másodszor pedig nem szunnita és nem is síita.
    Szaúdi-Arábia wahabbita-szalafita. Minden szunnita tiltakozna, ha SZA-t valaki szunnitának nevezné. Ez valójában az iszlám egy bálványimádó szektája, aminek az iszlámhoz annyi köze van, hogy az innen küldött gyilkosok Allahu-akbar-t kiabálnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hátja sivatagi kígyófajzat és az usával jó haverok, mert hát s-t-nista a s-t-nistával jól kijönnek.
      De a megoldás szerintem nem politikai hadszímtéren keresendő.

      Ellenben aki békés boldog életre vágyik az szerintem kezdje a szívének tisztításával, a negatív érzelmeinek leépítésével, mert eggyé kell forrnunk. Egy szívként kell egymásért, és nem egymás ellen dobbannunk.
      Addig nem lesz az ámokfutáshoz hasonlító csillivillizált életünknek vége.

      Törlés
  25. Ézsaiás könyve:17:1 "Jövendölés Damaskus ellen. Ímé Damaskus városa elpusztíttatik, és romok halmává lesz;"

    VálaszTörlés
  26. Az Egyesült Államok Haditengerészetének és a Birt Királyi Haditengerészetnek a Földközi-tenger keleti részén tartózkodó hajói vélhetően rakétatámadást indítanak szíriai célpontok ellen csütörtök éjjel, miután a brit parlamentben megszavazták a szíriai rezsimmel szembeni hadművelet bevetését – számoltak be amerikai újságok és tv-csatornák.

    VálaszTörlés
  27. Izrael előretolta és kiterjesztette rakétaelhárító rendszereit olyan iramban, amilyenre még nem volt példa az országban. A Vaskupolát sűrűn lakott területekre helyezték. Az Arrow és a Patriot interceptorok irányító rendszerei összeköttetésben állnak az Egyesült Államok rakétaelhárító pajzsaival.
    A cionista oldal (#DEPKAfile) azt is megmagyarázza nekünk, hogy miért ez a ködösítés a médiában...Nos, nagyon jól tudják, hogy milyen súlyos következményei lesznek ennek a katonai intervenciónak, tudják, hogy kifog szélesedni és hogy elkerüljék a pánikot, nem tájékoztatják a publikumot ezekről a dolgokról...

    VálaszTörlés
  28. Szaúd-Arábia hadseregét teljes harckészültségbe helyezték a Nyugat országainak azon kijelentései kapcsán, hogy csapást terveznek mérni Szíriára – számolt be a sajtó.

    VálaszTörlés
  29. A Damaszkusz környéki Keleti Gutában a szemtanúk és károsultak vallomásai „teljes nyilvánvalósággal arra utalnak, hogy a szarin idegmérget az ellenzék fegyveresi alkalmazták” – hangoztatta a svájci televíziónak nyilatkozva Carla del Ponte, az ember jogok esetleges megsértésére vonatkozó szíriai esetek kivizsgálása céljából létesített bizottság tagja.

    VálaszTörlés
  30. A török külügyminiszter Ahmet Davutoglu szerint minden lehetőség az asztalon van Szíriával kapcsolatban, semmit nem vetnek el. A török hadsereg teljes készültségben. A külügyminiszer szerint Törökország készen áll megvédeni az érdekeltségeit/érdekeit.

    VálaszTörlés
  31. Öszintén, az összes eddig felsorolt államból kit támadott meg Szíria? Kire ilyen mérhetetlenül veszélyes? Csak országon belül egymással hadakoznak. (nyilván tudjuk, hogy külső beavatkozás hatására)

    VálaszTörlés
  32. És íme az intő példa! bort isztok és vizet prédikáltok. elolvastam pár komit és nem akarok senkinek sem beszólni meg semmi. de már ahogy olvastam a komikat rögtön megkezdődött az ellenségeskedés hogy melyik okosabb a komiba. megy a fikázás meg satöbbi és ti beszéltek itt. olyan dogmákban hisztek hogy az már vicc. belétek van nevelve hogy utáljátok a másikat mert neked kell a legjobbnak lenni meg ez a rossz meg az. Ez a világ már úgy is elpusztul nem lesz szép jövőnk, mert mindenki rabszolga. A még itt mi nem fogunk össze addig ne várjuk el mástól sem. Mire várunk emberek mitől tartunk? a nagy hatalmaktól elenyésző menyiségben vannak a kis emberek vannak többen. elvagyunk nyomva hogy irányítsanak minket de ebből elég én élni akarok boldogan egészségesen. egy gyönyörű országot világot teremteni nem azzal foglalkozni hogy lehet pénzt csinálni a nyomorból. Lépni kell most. NINCS TÖBB IDŐNK!!!!! mert a világ gépezete alatt mi vagyunk és sírunk de senki nincs aki mer tenni. Én merek. Merjünk együtt tenni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itt a pont.. Pont erröl beszéltem én is csak le letem hurrogva, hogy milyen elrugaszkodott vagyok.. Pedig a történelmet a kis emberek irtâk mindig is..

      „Sose kételkedjünk benne, hogy egy gondolkodó, elkötelezett emberekből álló kis csoport meg tudja változtatni a világot. Valójában csak ők tudják megváltoztatni!" - Margaret Mead -

      Törlés
  33. Amerika gyonyoru orszag es az elet is jo ott igy hat nem amerikat kell bantani hanem a haterhatalmakat

    VálaszTörlés
  34. Olvasok es amulok.
    Hamis istensegek akik mindig uralkodtak?
    Keresztenyek karomkodasa es provokacioa?
    Kereszteny aldas a haborus idokre?
    "Ki szarik kemenyebbet" jatek?!
    Na akkor...a keresztenyek nyugodtan maradjanak csondben!
    Aki egy olyan vallas "tanitoja" probal lenni amely emberek millioit gyilkolta mert nem abban hittek amiben a keresztenyek mondtak,hogy hinniuk kell,az kepmutato.
    A bibliatokat szamtalanszor at irtak,nem gyanus?

    VálaszTörlés
  35. köszönöm!a munkádat!isten segitsen meg minden jó embert e földön!!!!!!!!!!
    (SZERETET!)

    VálaszTörlés