2013. május 4., szombat

Nyílt Illuminati üzenet a zeneipar új sztárjaitól - Azealia Banks


Nem tudom, ki van megbízva az Illuminati Felső Kaszton belül a "média-szórakoztatás-zeneipar terület irányításával", de meg kell hagyni elég jól végzi a munkáját és remekül közvetíti az üzeneteket.... Újabb és újabb "üdvöskéi" jelennek meg, akik "sikerre vannak ítélve"....... Igazi MK elmeprogramozók....

Jay-Z No Curch In The Wild c. videót már korábban elemeztem nektek, ezért is tűnt rögtön szembe nekem, hogy mennyire kísértetiesen hasonló, rendőrállamra programozó üzenete van az Illuminati által irányított zeneipar új előadójának, Azealia Banks-nek.
Nincs is rajta mit csodálkozni, hiszen a videoclipben egyértelműen vállalják hasonlóan másokhoz /Rihanna, Beyoncé, Jay-Z, Kesha és számtalan közvetítőn keresztül/, hogy az Illuminati Agenda rabszolgái és azt az oldalt szolgálják, akinek - saját szavaikkal élve - "eladták a lelküket"...... 

Azealia Banks’ “Yung Rapunxel”: 
Új előadó, de ugyanaz az Illuminati Jelképrendszer 

Azealia Banks egy új stílusú rap előadó, aki óriási figyelmet és megjelenési felületet kap mostanában a zenei médiában. Egyáltalán nem meglepetés, hiszen első száma is nyílt színvallás és 100%-ban az Illuminati -nak és az Elit Agenda-nak szentelte. A "Young Rapunxel" okkult szimbólumai, amiket már jól ismerünk, teljesen egyértelművé teszik és igazolják, hogy az Illuminati a garantált sikerért cserében kiterjeszti befolyását minden újonnan megjelenő "művészre"..

Azealia Banks 2011-ben aláírt az Interscope Records -nál (megszámlálhatatlan sok Illuminati-báb menedzsmentje) aztán hamar gyors átalakuláson ment keresztül. 2012-ben lehetett hallani először róla, amikor a zenei producer Munchi kiakadt tőle és tweetelte: "Menj és légy valaki másnak a "k...ja!". Azealia azt válaszolta erre: “@originalmunchi azt gondolja én benne vagyok az Illuminatiban....”

Munchi ezután még több részletet osztott meg Facebook-on az “Illuminati” vonatkozásában: 


“Úgy gondolom, hogy Azealia immár az Illuminatiban van, szomjazva a sikerre és hírnévre, minden lépésben okkult dolgokat ábrázolva; ez nem olyasvalami, amiben én részt kívánok venni....."

Most egy évvel később kijött az első igazi száma, ami alapján kijelenthető a producernek igaza volt. Természetesen az előadók egyike sincs benne magában az Illuminatiban, hanem egyszerűen csak arcok, amiket előtérbe lehet tolni az üzenetek közvetítésére, ami a fő Agenda részét képezi.


Általában történet nélküli sokkoló, vagy szexuális vagy a félelem-ösztönre ható gyorsan váltakozó erőteljes képek jellemzik ezeket, amik megnyitják az elmét (ez elmeprogramozási technika, tudatalatti szubliminális üzenetekkel vagy nyílt arcunkba tolt képekkel érik el), közben olyan jelenetek vannak, amik befogadására előkészítették a terepet. Mindjárt megvizsgáljuk, mi lehet ez az üzenet.... Ha láttátok Jay-Z-t vagy ezt a videót, tudjátok, miről beszélek.


Azealia fejéből kirepülő, hozzá hasonlóan két eltérő színű szemmel rendelkező bagoly nagyon jellegzetes. Ez mind az "egy szem" és a "letakart szem" alteregója. A bagoly pedig az egyik legősibb szimbólum az Illuminatinál. Az, hogy a fejéből száll ki szimbolizálja azt, hogy elméjét az Illuminati birtokolja.

A Bavariai Illuminati első szintjének neve volt: "Minerval" és szimbóluma Minerva Baglya.
Minerva Jupiterrel és Junoval együtt az etruszkok és rómaiak Capitoliumi istentriászának három tagja. A fent látható függőt a Bavariai Illuminati tagjai hordták. A Bohém Erdőben megtartott okkult szertartás szimbóluma szintén, ahol amerikai elnökök és az Elit tagjai szoktak hatalmas szobra előtt "emberáldozatot" bemutatni...
(Akik nem látták még a videót, azoknak mondom)
És természetesen a dolláron sem véletlenül ül rajta ez a bagoly.... 

Azeala fejében hipnotikus dolgokat látunk, mely mind a dualitáshoz kapcsolódnak. Forgó Yin és Yang, felette egy egyszemű kéz, mindez a sugarait szóró Illuminati piramisban. Elmekontroll MK-rabszolgák mind úgy vannak programozva, hogy kétféle személyiség él bennük néha tükrözve, néha szemben állva egymással. Attól függ, mikor melyiket kapcsolják be egy-egy jel hatására. Egyik legjellegzetesebb a Britney Spearst is tönkre tevő Monarch Programozás, melynek szimbóluma és kapcsológombja a pillangó.
A dualitás, a fekete és fehér, a növekvő és fogyó Hold, Yin és Yang. A Hamsa-szimbólum (kéz a mindent látó szemmel).... 
Ősi vallásokban a Hármas Istenség szimbóluma, később az új-pogány Wicca és boszorkány kultusz szimbóluma is egyben. Szarvas istenség a férfi energiákat jelképezi.
Egy bikán lovagolva - mely Babilon óta ősi szimbólum. Nem hiába van New Yorkban is hatalmas szobor neki a Wall Street jelképeként arany színben. Osiris ősi jelképe. (Már megint Egyiptom igen...) Ápisz bikája. A férfi princípium, feje felett a Hold pedig a női oldalt ábrázolja. A kettő együtt a jelenet szexuális kisugárzásával együtt a két oldal egyesülését és energiáit mozgatja meg. 
Azealia lenyel egy mini-hangfalhoz hasonlító valamit, ami engem kísértetiesen egy RFID nyomkövetőre és azonosító chipre emlékeztetett....

És ha mindez a képi hatás nem tette volna még egyértelművé, hogy egy Illuminati üzenetet látunk, jön az Agenda keményebb része: a RENDŐRÁLLAM képei, melyek fenemód hasonlóak a Jay-Z videóhoz, tehát érezhetjük, hogy valamiért nagyon fontos nekik ezeket a képeket elültetni az emberek fejében.
A Vigilant Citizen már írt korábban egy részletes cikket arról, hogy a Transzhumanista és Rendőrállami Agenda hogyan és miért van ennyire erőteljesen jelen a Pop Zenében

Ahogy már én is írtam többször, mindez az elnyomó és totális kontrollt létrehozó rendszert tünteti fel úgy, mintha ez "buli" vagy valamiféle pozitív dolog lenne. 

Épp ezért és más félelemtechnikák alkalmazása miatt tapasztaltuk azt, hogy a Bostoni maratonon előidézett False Flag ál-merényleteket mindenki bevette, majd totális szükségállapotot létrehozva az emberek szabadsága egy másodperc alatt szűnt meg. Teljes SWAT katonai egységek trappoltak át lakásokon, nappalikon és tereltek ki mindenkit kezeket feltartva vagy a földre fektetve. Mindezekre a lakosság lebutított része a végén tapsolva és örömujjongásban üdvözölte a lépéseket, amiknek áldozatául esett. Eszébe sem jutott, hogy ezzel valami nagyon megváltozott és olyan irányt vett, aminek lesz folytatása.
Ezt sajnos garantálni tudom és nincs kétségem afelől, hogy még drasztikusabb lépések elé nézünk hamarosan.... 

El az útból.... Ki akar ilyen jeleneteket látni egy zenei videóban ?..... Már az első jelenetekben egy rendőr sisakján üveget tör szét a lázadó Azealia, ami teljesen hasztalan. Természetesen. Mi az üzenete ennek? Hogy nincs értelme harcolni a rendőrállam ellen és érdemesebb lefeküdni neki majd ? Ahogy Ő is teszi..... ?
Mit üzen Jay-Z és Kanye West? Rendőrállamra programozás
Média és Hollywood - A manipuláció nagymesterei
Itt a SKYNET a hamarosan! Szükségállapotra készít fel minket Brad Pitt a World War Z-vel...

96 megjegyzés:

  1. Teljesen egyet értek a cikkben foglaltak al. mivel nem nézek ilyen szarokat nekem sokkoló volt a videó.

    VálaszTörlés
  2. Hányinger az egész színjátékuk már... Utolsókat rúgják...hiszen minden jelüket kiolvassuk ... csak addig kéne lépni míg ez működik, mert ha új módszert hoznak létre kezdődik elölről minden.

    VálaszTörlés
  3. Essünk már túl ezen a Revolution-n... tele a púpom ezzel a bandával de nagyon...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked meg mi a bajod :) ha szívesen úszol a saját birkaszarodban akkor hajrá.. ki kéne nyitnod a szemed inkább nem bégetni..

      Törlés
  4. rocker vonalnak is van rohamrendőr téma :)
    http://www.youtube.com/watch?v=SBjQ9tuuTJQ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na jó ezek a srácok nem azt üzenik(amit a "bitch"), hogy "hé én vagyok a qrva, aki ellopja a napi betevőd, én vagyok, akit mindenáron meg akarsz qrni...", hanem ezek az örök lázadók akik "soha nem hódolnak be, akik nem olyanok, mint a többi...".
      Az első eszement a legdurvább képes anyaggal igyekszik frankón álmatlanságba hajszolni, míg a másik eszement az ordítozós őrületbe kergetni: Tényleg de jó ötlet! - Mondaná a róker - Hol egy qrva baseball ütő, mert most ihletet kaptam, és kimegyek az utcára és szétverem valakinek a fejét...
      Szép kis agymosás, nemde?
      És vannak , akinek ez menő. Ott látom a "kezük" nyomát az utcákon, ott hagyják az autogramjukat...

      De az ő idejük lejárt. És nem azért gondolom ezt, mert majd jön egy harmadik fél, aki leveri mindet, hanem egészen más okból.
      :-)

      Törlés
  5. Aki esetleg nem látta ezt témába vágó szintén tanulságos videót annak ajánlom:

    Illuminati - The Music Industry Exposed [Full Length]
    -> http://www.youtube.com/watch?v=xUn2V4Y_PEc

    Biológiai hadviselés a javából amit csinálnak, úgy ahogy az a nagykönyvben meg vagyon írva. "Néma fegyverekkel" lőnek ránk, elmeprogramozott egyénekkel a zenén keresztül kondicionálják a tömegeket, s meggyőződésem hogy emögött még csak nem is az emberi faj képviselői állnak hanem más planéták lakói is erősen "beleköpnek a levesbe", akik a háttérből szövögetik a szálakat. Ezért lettek létrehozva piramis és sejtszerűen felépülő titkos és féltitkos hálózatok, hogy ezeken keresztül gyakorolják a hatalmat.

    Mit keres PONT EZ ez egydolláros hátoldaláról is ismert 13 lépcsős piramis a "mindent látó szemmel" egy több 12.000 éves (!!! ŐSKOR !!!) Vízözön előtti leleten? Ráadásul nem emberi szemmel a csúcsán és alul pedig az Orion csillagképpel... Ennek analógiáját nyomják a fenti videóklippben is.

    -> http://www.youtube.com/watch?v=XmMwo1Xzgus&feature=player_detailpage#t=458s

    Az 1940-es években a KGB elődje a Szovjetunióban több mint 40 féle földönkívüli fajt dokumentált akik itt ténykednek, míg az USA hadserege a 80-as években már majd 60 különféle szándékú és technikai fejlettségű földönkívüli civilizációt...

    Michael Salla PhD.: Jelentés a földönkívüli fajok tevékenységéről és indíttatásairól
    -> http://aranylaci.freeweb.hu/idegenek/jelentes.htm

    VálaszTörlés
  6. Ráadásul micsoda egy sz@r zene.
    Nekem már csak tehetetlen őrjöngésnek tűnik, amit csinálnak.:)

    VálaszTörlés
  7. Ez olyan divat, mint volt a metálosoknál a halálfejes sátánista borító. Igazán semmi különös nincs benne. Gagyi, mint minden divat, de csak túljutunk ezen is.

    Én ezekkel csak ilyen oldalakon találkozom, ahol részletesen kifejtik, mit kell tudnom róla. :D

    VálaszTörlés
  8. Jay z és jézus kapcsolata.http://www.youtube.com/watch?v=hML2FT_-k7g

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos sok kapcsolat van köztük... :D

      Törlés
    2. jánoska. erre vannak a társkeresö oldalak, azon belül is a gay cimszo alatt keresgesd magadnak az igazit.

      Törlés
    3. Ja arra gondolsz hogy: murder murder murder (J...Z...) ?

      Törlés
  9. persze ez csak egy regeny... :) http://m.cdn.blog.hu/ne/neoltsal/file/Julius_Andan-Vilag_a_szinfalak_mogott.pdf

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez sokkal több, mint egy regény és külön is fogok vele hamarosan foglalkozni, mert érdemes! :)mármint az egész Kunoichi-trilógiával és nem csak magával a "Rendszer Hiteles Krónikájával"...

      Törlés
    2. Majd a budapesti zsidó világkongresszusról se feledkezz meg.

      Törlés
    3. Az a Facebook-oldalon kerül majd inkább előtérbe. Ott jobban tudom pörgetni a friss eseményeket.... https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

      Törlés
    4. Julius Andan azt állítja, hogy egy sor olyan dolgot, tudást szándékszik megosztani velünk, ami segíthet - amíg még lehet. Hogy mit , arra én is kíváncsi lennék.

      Törlés
    5. Én belenéztem a videókba, csak egy újabb ellenségképet kreál, de sok mindenre nem ad választ, amit pedig már így is tudunk. :)

      Törlés
  10. Mostanában már csak feka szajhákat futtatnak a szennyzene iparban?
    Szerencsére én is csak ilyen oldalakon értesülök a médiaszenny legújabb üdvöskéiről.És továbbra sem ajánlom senkinek ezek hallgatását és megtekintését sem.

    Nekem ez az illuminátusos hisztéria tűnik most már egyre inkább figyelemelterelésnek.Egyre szaporodnak az ilyen oldalak.És ahogy látom egyre több fészbukolo kedvencei között van megjelölve valamilyen illuminátal foglalkozó oldal.Mintha tudatosan engednék terjedni,csak hogy a valós,konkrét veszélyről eltereljék a figyelmet.Mert miközben majdani eljövendő vélt félelemről és rettegésről írnak,eközben a valós veszély már az ajtónkban áll.

    VálaszTörlés
  11. Buddha nagy dicséret illet téged a feltárásaidért, de még mindig nem értem miért kevered a szezont a fazonnal?
    Egyértelmű a két jel, amit nem lehet egybemosni semmiféleképpen sem!
    Emberek gondolkozzunk kicsit, csak egy csöppet...
    Ha az Illuminati ontja ki magából ezt a mocskot és már valószerű a hatalmuk, akkor ennek már nem lehet ám, csak úgy "emberi elmével" ellenállni! Ide egy olyan ember szükségeltetik, aki legyőzi az elitet, vagyis ledobja magáról az elitet és egy újat hoz.
    Bocsássatok meg, hogy a Bibliával jövök megint, de ez meg lett írva.
    Sokan írják, hogy a Biblia az illuminati elmefegyvere, szerintem ez nem így van.
    Olvassatok utána egy magyar oldalon pl. az idők jelein, hogy Amerikában a hadseregben mekkora bajok vannak a Biblia körül. Nem lehet használni már a lelket megnyugtatására.
    Van egy beszélgetőpartnerem aki innen ment ki az Usába, és ő amondó, hogy valami nagyon készül, ami keresztényellenességre vall.
    Egyértelmű mi a problém a sok Iluuminati mocsokkal. Ezt a játszmát nyíltan vállalják 2012. december 21. óta. Egyre nyíltabbak. Fel kell ismernünk a Babiloni paráznát a képen, amikor bikagol a lányka:D Ez pont olyan tömény okkult, mint Buddha cikke a piramisokról. A ying-yang, a növekvő hold, a bagoly, ezek mind-mind Illuminati szimbólumok. Az egységi dualizmust alkalmazza, ami az egónk harca önmagunkkal.
    Na visszatérve , ezt már a Biblia megírta:D Ezekután majd valamikor az lesz, hogy valaki legyőzi az Illuminatit, de ottmarad alul a bika amin az illuminati ült. Miután legyőzetett az elit, jön egy ember, aki békét ígér, maga az antichrist. Na ez az ember, jobbá teszi a világot, és a béke jelszava alatt milliárdnyian fognak behódolni neki. Kérdezném én Elveszett Keresőtől, Szultántól stb. Hogyan lehetséges az, hogy Usában ennyire űldözik a Bibliaolvasó keresztényeket? Persze, hogy valamit erre fogtok mondani, hogy blabla, de lassacskán be kéne látni, hogy a Biblia Isten műve.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor kitör a háboru Emberek vs Illuminátik akkor megengedjük nektek keresztényeknek, hogy mehettek az elsö sorban a bibliátokkal és megnézzük a hitetek mennyire erös a golyo és a gumibot ellen. Ja de jut eszembe egy keresztény sem megy semmilyen felvonulásra,tiltakozásra(hacsak nem a biblia beszüntetése ellen lesz) mert ök otthon várják a messiás ruhába bujtatott jézuskát. Ti tényleg nem szeretnétek TENNI is valamit? Legalább annyit tegyetek ,hogy pozitiv energiákat küldjetek az éterbe.

      Törlés
    2. Én nagyon sok pozitívat küldök az éterbe:D

      Törlés
    3. A Biblia betilthatatlan, annyira bele van épülve a köztudatba. És sajnos az is benne van a köztudatban, hogy sok egyház bálványt csinált belőle, mások ezreket irtottak ki Bibliával a kezükben. Szóval az a sok szenny, magyarázat ami rárakódott erre a könyvre, megelégedésükre szolgál a háttérhatalomnak. Eszükben sem jut betiltani, a kontroll része lett, a sok hülye, fanatikus embernek hálával tartozhatnak ezért.

      Törlés
    4. Az amerikai hadseregben nem engedik olvasni? Micsoda elnyomás! Már nem maradt csak kétmilliárd keresztény rajtuk kívül... :) Keresel ilyen sokatmondónak tűnő (valójában semmitmondó) eseteket, de közben a lényegről elfelejtkezel. Ha ezt a nefilim témakört akarná fölgöngyölni az ember, látszik, hogy rögtön a kerettörténettel már bajai vannak. Mert megvilágosodott vezéreink elnyomják és elhazudják a tudást. Ha fogadnod kéne, hogy melyik a frankó melyiket választanád? Azt amelyiket elnyomnak és titkolnak minden eszközzel közben sajátmaguk használják minden nap (te okkultnak nevezed) vagy az ami odalöknek a birka népnek, ők maguk pedig megvetik és nem alkalmazzák? Ismét csak sarokba vágod a logikát, a saját álláspontod igazolása végett. :)

      A másik dolog meg, amire Laci Ludas mutatott rá ezúttal... rakj már rendet a "kereszténységen kívüli spirituális fogalmak" címkéjű polcodon. :) Többedjére keversz itt össze sok dolgot. Jelen esetben yin-yang és a növekvő hold. Illetve a bagoly is "kicsit" régebbi mint az Illuminati.

      Kíváncsi vagyok ezekre a dolgokra még hányszor kell fölhívni a figyelmed, hogy észre vedd magad. :) Mondták ezeket a dolgokat - rajtam kívül is - sokan neked, de egyelőre újra és újra elköveted ugyanazokat a hibákat. :)

      Törlés
    5. Teljesen korrekt amit írtál !
      Az a baja az embernek, hogy zárt rendszerben, keretekben gondolkozik, nemcsak önmagát, hanem még az istenét is beakarja zárni egy szűk ketrecbe, gondolkodásmódba, és közben észre sem veszi, hogyan manipulálják kivülről a kis zárt világában. Ha ismernék az ego természetét, tudnák, hogy az pont a határok feszegetésétől fél. Mindent le és be akar határolni, mert tudja, hogy véges természetű, és ha valaki ebben akadályozza, szűköl, ördögözik, és végül neked ront.
      Csak az Önvaló képes kifeszíteni magát a végtelenre. Ha az ego hagyná magát...

      Törlés
    6. Még egyszer sem olvastam itt,hogy bárki a Koránt szidalmazta volna.
      De a Bibliát és az abban írtakat hívőket igen.
      Jó lenne,ha legalább egyszer ezek a szidalmazók elolvasnák úgy a Könyvet,hogy ráhelyeznék a történelemre.
      Ebben a könyvben ELŐRE vannak jelezve bizonyos dolgok,mivel az Alkotónk ismeri az embert,aki az Édenben a Kígyó hatására hátat fordított Neki.
      A Bibliában megírtak be fognak következni-erről írtok folyamatosan ti is és az Idők jelei is,valamint Piros pirula(már amikor egyáltalán ír)...de nem veszitek észre a hívást,hogy nem holmi spirituális szuperagyként lehet átvészelni majd ezeket az ocsmány dolgokat,hanem úgy,ha elrejtőzöl a Hatalmasban,Aki úgy szeretett minden embert,hogy tökéletes életét adta cserébe a mi törékeny,romlott életünkért.
      Te (ti) mikor mertek Őbenne bízni?

      Törlés
    7. A koránt nem is akarta senki letolni a torkunkon.

      Törlés
    8. Az az álnok kigyo.... Nagyon durván adjátok elö... Szinpadra is viszitek? Az a hülye ádám meg az éva ha ök nem rontják el most élhetnénk az édenben. Ott legalább csak egy szabály volt ne egyél almát.

      Törlés
    9. Schwaben
      Keresztényellenesség már régóta tart.Hogy az amerikai katonák nem olvashatnak Bibliát?Nem ez a nagy baja,ha nem hogy két Biblia olvasás között halomra gyilkolnak rengeteg embert értelmetlenül.
      Azt hiszed hogy átlátod a helyzetet,de mégis csak szűk látókörben nézed a dolgokat,mert csak a keresztényellenességet látod.Akkor a buddhisták mit mondjanak,amikor a zsidó zsoldosok lerombolták a többszáz éves bámijáni szobrukat vagy hogy a nepáli buddhistákkal mit művelnek a kínaiak?De csak a saját házunk táján körülnézve.Orbán győzelemre jutásának napjaiban eljöttek a buddhista szerzetesek,hogy üdvözöljék.A tévében is mutatták.Mert ők is valami jóslatban hittek,hogy valami nagy változás lesz.Erre orbán jól képen csapta szegényeket amikor Nepál függetlenségéről volt vélemény nyilvánítás.A Buddhizmus egyházként való elutasítását már nem is említem.

      Én semmiféle valláshoz nem tartozom és nem is vágyom.A vallási nagykönyvekre csak mint történelmi emlékekként tekintek,amikben rengeteg jó meglátás és jó tanács vagyon írva,és sok minden amit nem értek.És akár sok valótlanság is lehet.
      A Biblia .A sokat hangoztatott jelenések könyve.Most őszintén tegye fel a kezét az aki minden mondatának üzenetét érti!Mert ahány olvasó annyi értelmezés és ahány hívő annyi féle üzenetet lát benne.
      Itt is állandóan rengeteg a Biblia magyarázás a hozzászólásokban,ahány kommentelő annyi értelmezés aminek a végén már egymást sem értik.
      Ráadásul ha nem tévedek, Jézus azt tanította ne imád a bálványokat.A Biblia is egy bálvány a Vatikánt már meg sem említem.


      Törlés
    10. A Biblia nem egy balvany,hanem Isten irasban foglalt kijelentése az emberiségnek.Honnan a fraszbol tudhatnad meg,hogy mit üzen nekünk Isten,ha nem abbol? "Azért a hit hallasbol (irasbol) van,a hallas pedig Isten igéje altal"(Romai levél 19:17).
      Mimodon hivjak azért segitségül azt,akiben nem hisznek? Mimodon hisznek pedig abban,aki felöl nem hallottak? Mimodon hallananak prédikalo nélkül?Mimodon prédikalnanak,ha el nem küldettek...?"(Rom 10:14-15).
      Elmondtuk mar azt is ezerszer a hitetleneknek,hogy a Vatikannak semmi köze a keresztyénséghez...azok egy hamis,nem keresztyén (csak annak hazudott) vallast képviselnek,es képviseltek mindig is.Akkor mi a francért jöttok mindig azzal,hogy ezek anno,a keresztyénség nevében öltek? Ennyire képtelenek vagytok ezt végre mar megérteni? Vagy hülyékhez beszélünk? Ugy akkor szoljatok!
      Az akkori katolicizmus Isten nevét hasznalta palastnak a vérengzéseikre,mert igy,az akkori népekkel könnyen eltudtak fogadtatni a gyilkos tetteiket.
      Ha pedig bibliaismeretben jartasak lennétek,könnyen megtudnatok különböztetni az igaz keresztyéneket a hamisaktol,mert mint ahogy a multban,ugy ma is vannak névleges "keresztyének",akik fonaksagokat beszélnek.Ezt is elmondtuk mar több 100x.

      Ria

      Törlés
    11. Ha a katolikus Isten nevét felhasználva öltek, akkor a protestánsok miért tették ugyanazt pl. az unitáriusokkal? Mi van a Kassai vértanúkkal?
      Legjobban a protestáns egyház szövetkezett a szabadkőművességgel, lsd. szabadkőművesek egy Németországi evangélikus templomban.
      Kálvin János kabbalista-zsidó hívő volt, látszik is a templomon, ami kong az ürességtől és egy csillag van a tetején:D
      Elmondtam már többször is, hogy a kis protestáns egyházak a legveszélyesebbek, ilyen pl a Hit Gyülekezete, vagy az adventiásták.
      A Vatikánnak csak annyi köze van a kereszténységhez, mint az evangélikusoknak, vagy bármely más igaz hívő keresztényeknek, akiket nem fertőzött meg az anyag fogalma. Minden vallásban vannak jó és rossz emberek, és kérlek ne vedd egy kalap alá a Vatikán összes dolgozóját.

      Törlés
    12. Számomra ugyan ilyenek az ezo tv-ek. aki 500ft/percér árulja azt ami benned is ugyan ugy megvan na ez a vicc. Lejáratja az egész ezotériát.

      Törlés
    13. Ne probald elterelni a témat az inkvizicio rémtetteirol Schwaben,ami a hitetlenek vesszoparipaja! Persze,ezzel az eltereléssel egyértelmuen elismered annak megtörténtét.
      Na és mi érdekes van abban,ha EGY németorszagi evangélikus templomban elofordulnak szabadkomuvesek,amikor a katolikus templomok csak ugy nyüzsognek tolük? Ezek befészkelik magukat mindenhova,miért éppen a templomokat hagynak ki?
      Kalvin Janos soha nem volt kabbalista-zsido! Mar csak azért sem lehetett,mert a protestans hitre valo attérése elott,katolikus volt.Egy kabbalista-zsido pedig soha nem vallotta/vallja Krisztust.(A HGY.-nek es az adventistaknak most nincs köze a témankhoz,annak ellenére,hogy jol ismerem a tanitasaikat.)
      A harom kassai vértanu,jezsuita szerzetes volt,az unitariusok pedig a mai napig tagadjak a Szentharomsagot,raadasul az elobbieket,Rakoczi György hajdui ölték meg.A protestansok,ha öltek is (amit nem tagadok) az ilyen eretnekeket ölték,ami joval kevesebb szamu volt,mint amit a katolikusok muveltek ( -> inkvizicio),es az inditék is egészen mas volt - ez a tény persze,nem menti fel oket.
      A Vatikannak közel sincs annyi köze az evangélikusokhoz,különösen nem,az igaz hivo keresztyénséghez,mivel azok nem imadkoznak halottakhoz,képekhez,szobrokhoz,nincs papajuk,nincs arannyal,biborral-barsonnyal felcicomazott teplomaik,es milliardokat éro vagyonaik (amennyi van,azzal a szegényeket segitik),nem imadkoznak halottakért (foleg nem avatjak azokat halaluk utan szentté),nem valljak a purgatorium doktrinajat,nem hivnak embereket Atyjuknak nagy "A"val, es nem csokolgatjak a papok és papak <-(ez utobbi szo "a" betuin vesszovel) kezét- labat...es itt nem is soroltam fel az összes kölönbséget e két tipusu felekezet között.
      A Vatikannak dolgozoi vannak,nem hivei?...ez érdekes...

      Ria

      Törlés
    14. Nem értesz semmit, mivel a saját protestáns vallásod beléd verte a megosztottság cövekét, ez itten a baj.
      Mert a reformátusoknak mijük van? Bölcskei Gusztávjuk, aki Freemasonos:D
      Az evangélikus Luther ÁTÍRTA a Bibliát, Kálvin pedig, tökéletesen hermetikusan elzárt közösséget akart létrehozni, katolikusok nélkül. Gratulálok a hittérőidhez.
      Az adventista karizmatikusok megcsúfolják Jézust, a Hit Gyülisek a legrosszabbak, Belzebub segítségével űzik ki valójában a Sátánt:D
      És mi bajod van az Unitáriánusokkal? Mert tagadják a Szentháromságot ezért rossz emberek? Lehet jobbak mint te, és az egész egyházad.
      Elég gyengén próbálkozol a fejbe verős Bibliaimádatoddal. Olvasgasd kicsit a görög nyelvű fordítást, és meglátod, hogy pár részt teljesen átírtak, és te azt magolod be.
      Ha nem lenne tisztítótűz, akkor te már nem juthatnál a Mennybe:D

      Törlés
    15. Latom,RevealHiddenReality nevu hamis profétanak téged is sikerült elszéditenie Schwaben.Elég szomoru ez...miért nem inkabb a Bibliat olvasod? Egyébként,te milyen Bibliat olvasol,(ha olvasol egyaltalan),ha azt atirtak? Vagy te a Ludas Matyit nevezed annak? Nagyon ugy néz ki.
      Luther pedig semmit nem irt at,ez hazugsag!Es egyaltalan:milyen volt az,amit allitolag atirt,es hogyan néz ki az,amire atirta? - mégha igazad is volna. Bizonyitékot mutass fel,ha mar ilyen batran mered ezt allitani.
      Ha vaki tagadja a Szentharomsagot,az istenkaromlo,én pedig nem tagadom - ilyen egyszeru a képlet.
      Es képzeld!olvasgattam a görög nyelvu forditast (ez ma mar senkinek nem okoz nehézséget online)es egészen lényegtelen kis aprosagokban van csak eltérés.Ezt az olvasgatast inkabb magadnak ajanlgasd,hogy rajöjj erre.
      Az utolso mondatoddal pedig oriasi istenkaromlast követtél el most te is,mert ezzel tagadod,hogy Jezus Krisztus halala teljesen elvégezte a hivok üdvösségre jutasat.Mas szavakkal:a halala nem végezte el a teljes munkat!Nem tisztitotta meg a Benne hivoket minden bunuktol.
      Es milyen Bibliaval valo fejbeverosdirol beszélsz te?...egyetlen szot nem idéztem abbol.

      Ne probalj sumakolni Schwaben! -az altalam fent felsoroltakrol beszélj inkabb,olyan pedig nem is létezik,hogy "adventista-karizmatikusok".

      Ria

      Törlés
    16. olyan pedig nem is létezik,hogy "adventista-karizmatikusok".
      háát ez nagyon jo volt. makk-makk

      Törlés
    17. Ez a tul tájékozottságot tükrözi. minden napra egy uj szo és egy evangélium.

      Törlés
    18. adventisták pünkösdi-karizmatikusok, ez a helyes. kb igy is olvasol te mindent. minden második szot. amugy ez bizonyitott ha igy olvasol egy egészen más történet jön ki a könyvböl ami csak neked szol.

      Törlés
    19. Igen,vannak az adventistak,es vannak a pünkösdi-karizmatikusok.Es vannak a siman csak karizmatikusok.Ez utobbiak nem fetrengenek a földon es nem röhögik végig az Istentiszteletet,mint az elobbiek,mondvan:Isten Szelleme teszi ezt velük,...gunyt uzve ezzel Istenbol.Az adventistak mar csak azert sem lehetnek karizmatikusok,mert sok mindent utalnak egymas tanaiban.

      Ria

      Törlés
    20. Ria: Punkosdi Karizmatikuskent csak szeretnelek rola felvilagositani, hogy nem szoktunk a foldon fetrengeni, sem vegigrohogni az Istentiszteletet. Azt a Hit Gyulekezete csinalja,(ahogy Amerikaban tanultak) akik NEM tartoznak a Punkosdi Egyhazhoz. Mellesleg olyan, hogy "Karizmatikus" mint gyulekezet vagy egyhaz nem letezik. Karizmatikus lehet barmelyik kereszteny egyhaz, amelyik elfogadja a Szentlelek munkajat es megnyilvanulasat. Koszi.

      Törlés
  12. A Yin Yang osi Taoista szimbolum, semmi koze a satanistakhoz

    VálaszTörlés
  13. Hogy a video-kliphez is hozzászóljak, “I wanna be free” szeretnék szabad lenni - refrén , majd az azt követő képek elég jól mutatják, hogy képzeli el ezt a szabadságot a háttérhatalom. Szabad lehetsz úgy, ahogy ők akarják, és ha ki akarsz törni ebből, jön a gumibot.
    A pirula amit lenyel az előadó az egy mini "Beats by Dre" audio hangszóró , ami szórakoztatóipar hatását szimbolizálja a megfeketedett szemeken keresztül, ahogy rombol és pusztít, és most ez a menő, "a lényeg, hogy ártson", mintha hallanám a fiatalok trendi szövegét. Amúgy egész klipet, benne a nőt a káosz uralja, aztán jöhet a rend mely majd terrorral párosulva.
    Na ezt csak szeretnék, akkorra hatalmuk soha nem lesz hozzá.

    VálaszTörlés
  14. És mi van, ha pont az ilyen klipekkel ébresztenek...??

    VálaszTörlés
  15. az a legszomorúbb hogy egy ennyire hallgathatatlan szar zenét is agyon reklámoznak csak mert illu

    VálaszTörlés
  16. Ez csak kétségbeesett erőlködés. A simán balhézó közösségek ideje lejárt, és erejük fogytán. Még kell egy kis türelem, és nem kell túl nagy figyelmet szentelni az illuminált meg egyéb társaságoknak, mert ők pont erre hajaznak.
    A koncentrált figyelem = energia, amit ők gyűjtenek be.
    Bocs, ha valakinek belegázoltam a lelkivilágába.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj pléhbános, nem gázoltál bele senkibe, mindenkinek a joga meg van mindenre.
      Hulivulinak válaszolnák: A hangszóró amit lenyel, ugye a márkája egy fura 6-os.
      Egy chipet szimbolizál, amit le kell nyelni és a hatos szám van rajta.
      RFID chip+6
      Vodafone+6
      Vonalkód+6
      Végtelenségig hat.
      Az embert úgy lehet felkészíteni valamire, ha hozzászoktatod. Pl. egy betanított munkás nem fog egyből 6000 db kekszet legyártani 1 nap tanulás után, hanem 1 hónap után max.
      Ezek után, ha valamit sokszor nyomatsz a tévében(főleg a fiataloknak) szépen hozzászoknak, hogy ez az új "music" és kész, ezt kell szeretni.
      A jó öreg ütött-kopott Bibliámmal jönnék:
      "Mert aki okos, számolja ki a Fenevad számát, mert az emberi szám és ez a szám a 666. "
      Das ist rákényszerítés a Chipre való felkészülésre, valamint, hogy sokan elfogadják a fenevad bélyegét.
      Igaza van Mazsolának abban, hogy ezzel a klippel ébresztik az embereket, azt akarják, hogy a harmadik szemetek felnyíljon, ahogyan a Fényhozónak is felnyílt.
      Nem veszik észre sokan, de nézzétek meg a csodás:D Angyalok és Démonokat.
      Ottan elég furán van megcsinálva a film, de a mondandója jó. A mai világban bárki lehet illuminati, ha megfelelő szintű a tudása.
      Nézzük a jelképeket egy kicsit.
      Voltak régebben a TV-ben(fekete-fehér) ilyen reality orosz stílusú szovjet kisfilmek, ahol VICC-ből kipróbálták a fekete-fehér mágiát SIKERREL. Utána életük végéig valaki vért hányt, vagy ismeretlen eredetű betegsége volt. Nem csoda, hiszen a varázslással könnyedén ebbe a dimenzióba lehet varázsolni, mittudomén pl. egy kis démonocskát, aki a hasmenésért felelős.
      Ha nézi valaki a LifeNetwork-on azt az ukrán-orosz mágiaműsorféleséget, mi szúr szemet egyből?
      Beszél benne egy "szakképzett-betanított" boszorkány, egy "született" mágusnő, egy pszichológus, valamint egy ortodox pap. Mind a négyen egy véleményen vannak, még a mágusféleségek is, hogy a varázslást nem kezdőknek találták ki, sőt nem is szabadna egyáltalán az embereknek bemutatni ezeket. A Tv-ben tonnaszámra öntik az emberfiaira a moslékot, amelyen keresztül különböző csatornákat nyit meg az elménken keresztül és valójában képesek vagyunk beengedni egy ártó "valamit".
      De az Örömhír már megtörtént és ez kivédhető egy kis józan keresztény ésszel.

      Törlés
    2. Nem értem az ilyen erők miért szükségszerűen rosszak. Ha így nézed, akkor Jézus is okkultista volt hiszen olyan erőket használt amit az átlagember nem ismert. Ettől ő rossz? Naugye... :) Gyógyított, de ugyanazzal a hatalommal ölhetett is volna. Az ilyen tudásnak nincs előjele. A használó szándéka dönti el, hogy jó-e vagy rossz. Pont mint egy egyszerű kalapács esetében. Az csak Jahve érdeke, hogy ezt ne ismerjük. :) Jól van neki ez a testbe zárt ember így ahogy van. Persze a felelőtlen kontárkodás valóban hozhat bajt az emberre. De ilyet akkor sem lehet kategorikusan kijelenteni, hogy a mágia vagy a harmadik szem eleve rossz.

      Törlés
    3. @pléhbános: ez egy remek megállapítás. "Ahol a figyelem oda összpontosul az energia."

      Erre már Marcel Messing is felhívta a figyelmet hogy ez az egyik összetevője amiért a háttérhatalmi körök folyamatoson gerjesztik a feszültséget, háborúkat indítanak mert bizonyos "negyedik dimenziós" lények ebből az energiából élnek amit így elszívnak. (és ez nem valami sci-fi, számtalan tudományos bizonyíték, beszámoló létezik a finomabb anyagi világokról ahová mi is kerülünk a halálunk után vagy a testből kilépve azonnal megtapasztalható (Google: OOBE)...)

      -> videó: http://projectavalon.net/lang/hu/marcel_messing_hu.html
      -> leírva: http://projectavalon.net/lang/hu/marcel_messing_wake_up_call_hu.html

      (... ... ...)

      "MM: A titkos tudás az, hogy a legtöbb embernek ezen a gyönyörű bolygón fogalma sincs arról, hogy nagyon, nagyon nagy mértékű manipuláció áldozatai, minden társadalmi szinten.

      És amikor az óriásokról beszélek, vagy Nephilim-ek... gyönyörű szövegek is vannak, a Nag Hammadi-i leletek közt, ahol gyönyörű írásokat találtak, Kairó közelében. Naga Hammadi azt is jelenti, hogy “a bölcs kígyók helye”. Nagas kígyót jelent. És ebből van két fajta. Vannak a kígyók, a Reptiliánok, akik nagyon gonoszak; és vannak a Nagas-ok, a fejlettek, magasabb tudású lények más bolygókról, és szeretetből, akik bölcsességet adnak át, akik könyörületet tanítanak; akik igazi civilizációt tanítanak.

      Tehát, például van egy Fülöp Evangéliuma a Nag Hammadi szövegek közt. És ott egyes szabályokat találhatsz, néhány mondatot az Archonról.

      És archon görögül azt jelenti – archontoi – az uralkodók. Az Uralkodók. És ott rátalálsz arra, hogy az uralkodók nagyon hosszú ideje itt vannak a Földön és, hogy próbálták és próbálják rabul ejteni az egész bolygót.

      Tehát ez azt jelenti, hogy még a Keresztény forrású ősi írásokban is - ami természetesen tiltott tudás - rengeteg információt lehet találni minderről.

      Hogyan tették? És ez is sokkolt, mivel akkoriban mindenre rájöttem. Hogyan tették? Rendben – Meg kell értenetek, hogy amit mi Nephilim-nek nevezünk, vagy Archontoi-nak vagy óriásoknak, vagy sumérül Anunnaki-nak – “azok, akik a mennyből a Földre jöttek” – a hetes számú agyagtáblán megtalálhatód, Enuma Elish.

      Hogyan tették? Először is, emberi lényekkel kereszteztek. Megrongálták a DNS kódot. Ez azt jelenti, hogy nincs lehetőségünk arra, ebben a gyönyörű testünkben, hogy teljes tudatosságot fejlesszünk ki, ami kapcsolatban áll az univerzum tudatosságával és a szeretettel, amit mi Istennek nevezünk. Tehát nagyon lassan rabul lettünk ejtve, és mi azt gondoltuk ez természetes.

      Ha tanulmányozzuk ezt a történelmet, és ha most előre ugrunk a jelenbe, 9/11 után, nagyon gyorsan meglátjuk ezt az irányítórendszert: a Patriot Act, biometrikus útlevelek, szkennerek, több műhold, belbiztonság, titkosszolgálatok közötti együttműködések, rengeteg dolog adatbankként, DNS adatbankok.

      És nem mindenki érti, hogy milyen erők munkálkodnak emögött, mint ahogy azt a Nag Hammadi szövegek leírják, hogy ezek az Archontoi-ok, ezek az Anunnakik, ezek a Gonosz kígyói, rabul akarják ejteni az embereket ezen a bolygón.

      Tehát, több eljárást használnak. A legelső, az a félelem. Miért? Amikor félsz, minden megváltozik a hormonális rendszeredben.

      Szükségünk van a csakráinkra, a fény kerekeire. Szükségünk van a hormonális rendszerünkre.

      Ahhoz, hogy a testedben a helyes légkörben létezz, szükséged van egy egészséges rendszerre a testeden belül. Tehát a félelem a legerősebb fegyverük. És miért?

      A legtöbb ember nem tudja, hogy ezek az erők nem csak fizikai síkon léteznek; létrehoznak például egy rokonságot (kinship), ami később királyság (kingship) lesz, a királyi vér, és a királyok az istenek nevében uralkodnak; ők a közvetítők az istenek és azok között, akiket ők rabszolgáknak neveznek, az alanyok. Tudnotok kell, hogy itt egy másik vérvonalról van szó.


      ---> >> >>>

      Törlés
    4. --->>> >> >

      Ha valaki tényleg egy jó király vagy királynő, mint például Ashoka császár Indiában, egy híres császár aki az elején nagyon sok embert ölt és utána, amikor elolvasta a Buddhizmus írásokat, rájött, hogy mit is tett. Ezután megszabadult mindentől, ami nem emberi volt: védte az állatokat, védte a fákat; békességre törekedett az országában.

      Viszont rengeteg olyan király van – kérem, nem ítélkezek, nem ellenzem, mert még azok az emberek is akik gyakran olyat tesznek, amiről azt gondoljuk, hogy helytelen vagy nem jó, még mindig a testvéreink.

      Nem tudhatjuk, hogy mi magunk miket tettünk előző életeinkben. Nem vagyunk mindig szentek. Az emberek szeretnek szentek lenni, de csak akkor értheted meg az anyag meg a tudat fejlődésének történetét, ha őszinte vagy önmagadhoz.

      Tehát azért használják a félelmet, mert a láthatatlan szinten tovább élnek, amit asztrális szintnek nevezünk. Ha az egyikük meghal, vannak módszereik, mágikus módszereik, szertartásaik, amivel egy olyan állapotba kerülnek, amit a Tibetiek Bardo-nak neveznek, egy számukra különleges létszint.

      Csak akkor tarthatják meg a hatalmukat itt ezen a bolygón... amit most mondok nagyon fontos, mivel erről nem lehet túl sok könyvben olvasni. Én sosem olvastam róla. Ha meg akarják tartani a hatalmukat, szükségük van egy különleges nektárra. És milyen nektárra? Vérre.

      Ha elolvassátok Goethe könyvét, Faust, van ott egy rész Goethe Faustjában, amikor Faustnak alá kell írnia egy szerződést az ördöggel (a gonosszal - d-evil). Ekkor előveszi a tollát és alá akarja írni. És az ördög azt mondja: Nem, ne a tollal írd alá. A saját véreddel kell aláírnod.

      Miért? Goethe beavatott volt. Amikor Goethe azt mondja németül, hogy, "Blut ist ein ganz besonderes Saft", az magyarul azt jelenti, hogy A vér egy különleges nektár.

      Van valami erő amire ezeknek az isteneknek, akik nem szeretetben léteznek, szükségük van azért, hogy életben tarthassák a finomabb testüket annak érdekében, hogy tovább uralkodhassanak – Archontoi azt jelenti, hogy uralkodók – a láthatatlan légkörben és, hogy felvehessék a kapcsolatot azokkal a titkos páholyokkal, akikkel addig is kapcsolatba álltak.

      Tehát, ha az emberek azt kérdezik: Hogyan lehetséges, hogy ennyire sok háború van?... kisfiúként ezt kérdeztem én is, erről szólt az utazásom, és itt csak az utazásom egy kis részéről számolók be. Gyakran nem tudtam aludni! Miért létezik a gonosz. Miért? Miért nem élünk szeretetben? Miért nem élünk könyörületben?

      Azt fedeztem fel, hogy ezek a Gonosz erők a félelemből keletkező negatív energiákkal táplálkoznak.

      Tehát, ha elolvassátok Homérosz könyvét, az Odüsszeiát, ott olyan szövegeket lehet ott találni, miszerint egyeseknek vérüket kell az isteneknek áldozniuk.

      Tehát a vérvonal azt jelenti, hogy ezek az emberek különleges DNS-el rendelkeznek, különleges vérrel, viszont lelki szempontból mindannyian egyformák vagyunk.

      Tehát, miért jöttek ide az Anunnaki-k, az Archontoi-ok, a Nephilim-ek, a B’nai HaElohim-ek?

      Azt is mondhatjuk: Rendben. Elfoglalták a bolygónkat.

      De ekkor nem veszünk figyelembe egy nagyon fontos szöveget Nag Hammadi-ból. És megmondom, hogy mi az."

      (... ... ...)


      ---> >> >>>

      Törlés
    5. --->>> >> >


      Visszatérve a videóklippben és általánosan is mindenfelé használt illuminátus jelképre a "mindent látó SZEMRE".

      Ez a mandula, mandorla, Vesica Pisces forma (-> http://www.google.hu/images?q=vesica+piscis ) lényegében a (folyamatos) TEREMTÉS első mozzanatának síkmetszeti képe. Tehát egy térbeli folyamat került ábrázolásra a két Teremtő TűZ (TíZ, TeN, X, 10, IO, Tachion...) őselem találkozásának pillanata, amely ahogy írtam folyamatosan ismétlődik és kelti minden atomunkat, a tárgyi világot körülöttünk... minden Istenből van lényegében (még a materialisták és sátánisták is :). Ez a forma a világ minden táján fellelhető. Hogy ez fontos e? Van ettől lényegesebb...?

      Nyelvekbe is belerejtették a lényeget. Pl. a Teremtés csak egy bizonyos pontos sebesség tartományban indul el amely a 10-el áll kapcsolatban: gyök10 = 3.16 szoros fényebesség, ami az egyiptomi "Pi" is egyben, illetve a világ összes helyesen megépített templomának, sztúpájának tornyának (forgáskúp; a TűZ elemet idézi, arra van "hangolva" mint egy hangvilla) a csúcsszöge 31.6 fokos pontosan - különben nem jön létre a rezonancia. Rovásírás : "S" (pont ez az jele, a az "időkúp" oldalnézete; magyar ábécé: 28. -> X; angol/latin: 19. -> 10=X), "TY", aTYa..., a rovásírás egyfajta folyamatábrákból áll; IS-TEN - iSTeN - SáTáN... (angol "IS" segédige! Van=One, egyben az amerikai dollár szimbóluma is, programozásban az "ismeretlen", I-S=9+19=28=10...)

      A szabadkőművesek jelképe is tartalmazza ezt: körző="V" (60fok) és derékszögű vonalzó="L" (90fok)... ezek római számok is -> VL=45=9 -> 9.betű = "I" "áj" - EYE-ÉN-1-One-"Van"... és igazuk is van minden teremtett lény ebből áll amit a szemmel jelképeznek. LV=55=10=X-TeN

      ...vagy a számok világánál maradva az "EYE" mint választott "kódnév" a SZeMre (SZáM, SZíN, ZeNe, MeSe, MáS, NáSZ,... 69...) érdekes módon többféleképpen is feloldható s mindegyik tartogat valami üzenetet és egy homogén halmazt alkotnak, tehát ez egy mesterséges "építmény". Most csak néhány ami ide pászol, mert bizonyára rajtam kívül nem sokakat érdekel ez, de azért leírom hátha valakinek hasznára válik... :) Jórészt egyszerű gemátriai kódolás, játék a formákkal, számokkal, a biokémiával:

      eYe=EYE, 5+25+5=35=8 -> 1...2.....3...5...8.....13... a Fibonacci számsor 5. eleme (3,5,8), mely minden élőben ott van és alapvető RENDEZŐ ELV és az arany-arányhoz (Golden ratio -> G -> ld. kőművesek jelképe...) közelít: 1/1.618... Jele "véletlenül" a görög FI, ami egy 1-es és egy nulla: IO (ami a magyar M1 logója most)... és már megint ez a TíZ=TűZ... http://www.google.hu/images?q=fibonacci+sequence+golden+ratio

      * 5+(2+5)+5 = 17. betű (=8) -> "Q" -> IO=X...; 8 -> félbevágva 3-3 (3*3=9=I=Eye...),,, 33. legfelső fokozat a kőműveseknél...

      * 5+5*5+5 = római számmal V V V V (=XX=20=Az Ítélet, Tarot...) -> V=héber Vav=6 -> 6*6*6*6 = 1296(0) éves fél Világéves (6 Vhónap) időciklus (ugyanez ott a Szent Koronán is)

      * eYe (áj-én) -> "Y" angolul kiejtve "Why"- "miért" "váj"-"v-áj",,, érdekesek bizonyos betűk hogy értelmes szavakat alkotnak ahogy mondottam volt itt már többször is és ráadásul rendszerben (!) vannak, úgyhogy ezt vki jól kitalálta. Y=25=7. -> körző és vonalzó között a rejtélyes "G"; 10.betű = "K" - kiejtve "Key", kulcs...

      * "8" a TűZ elem, azaz a FORRÁS síkmetszeti képe. Térben elforgatva egy tórusz, egy "alma" vagy "paradicsom" (-> Biblia...) forma (-> http://www.youtube.com/watch?v=nMmZC4z5BcI&feature=player_detailpage#t=609s ), matematikában a végtelen jele lett "véletlenül" elforgatva 90-ven fokkal.

      ---> >> >>>

      Törlés
    6. --->>> >> >

      Keleten a "Mandu" vagy görögül "MONAS" a neve (jé ez meg ott van az egydollárosan pont a piramis körül! MASON-MONAS -> http://www.google.hu/images?q=one+dollar+mason+monas ) s ez a időForrás oszcillál így a két 8-as forma váltakozik (keleten ennek neve "Bindu") és kiadja a jól ismert FÉNYMAGOT (dupla 8-as, szerencsét, Jupitert, teremtést bevonzó... 4 levelű lóhere...) ami pl. ott a Magyar Szent Koronán is, de tele van ennek ábrázolásával minden népművészet, de a GABONAKÖRÖK is. Ezek alapvető ismeretek mint az 1x1, azoknak akik az azonosítatlan repülő járműveikkel ("UFO", "USO") cikáznak itt évezredek óta.

      8x8 - DNS, Sakk játék 64 (=X) mezőn; 64 DNA triplet; a DNA helix felülnézetben 2 pentagram -> 10=X szög; 64 almandin a Szent Koronán, 64 vármegye, 64 miénkkel párhuzamos világ itt és most ahol ülünk csak épp nem érzékeljük...

      Szóval lekerekítve oda szerettem volna kilyukadni, hogy ezeket a szakrális geometriával kapcsolatos "szimbólumokat" látva (mert végülis ezek nem is jel-képek mert konkrét fizikai folyamatok kvázi műszaki ábrái, melyeket aztán átemelve a népművészetbe stb. cifráznak...), az a gyanúm hogy a szerepek és jogosítványok itt le lettek osztva, s az illuminátus oldal teszi tudatosan a maga dolgát, dinamizmust ad a gonoszságával a rendszernek, visszafogja, s céljai érdekében szövetkezik mindenféle földönkívüli fajjal és ha jól emlékszem a "RejtettKéz" nevű tagjuk is hasonlókról beszélt.

      Nem akarom felmenti őket, mindenki tegye a dolgát. Nekünk a lódítás és hódítás helyett a gyógyítás és mások felemelése osztatott.

      Törlés
    7. Azt hittem Te már "átléptél".

      Törlés
    8. Gyerekek, gyerekek ezt aki még nem olvasta olvassa el!
      http://parbeszed.blogol.hu/?perm=3375329
      Ugyan erről ír kb. Vándor is.

      Szóval, Vándor csak azt akarja ezzel mondani, hogy az Illuminati végül is jó, mivel csak anyagiasan gondolkodnak egy kicsit, de ebből van visszatérés a helyes útra, majd megoldja a következő életük...
      Mindenféle idegennel lepaktáltak? És a jó kígyók hol vannak?:D Nem mernek idejönni, mert félnek Orbán Viktor családpolitikájától.
      Persze a matek része érdekes és elgondolkodtató,de a többi nem valami bizalomgerjesztő.
      64 világ? Uram Atyám, ezek mivan, hogy van, mi, ki????Nem tudok íráshoz jutni, ezek a kijelentések durvábbak itt bárki írásainál.

      Törlés
    9. Schwaben: elolvastam azt a félrevezető baromságot, amit belinkeltél és meg kell mondanom, nem egyéb mint félrevezető manipuláció! A Rejtett Kéz álnéven levelező valaki egy Illuminati bérenc, akinek az a feladata, hogy az Iluminatit egy "szent küldetést" végző titkos szervezetként prezentálja burkoltan. A valóság, mint mindig, igen közel áll az általa elmondottakhoz DE kulcsfontosságú pontokon NINCS egyezés. Az általad belinkelt levelezés feladata az, hogy elhiggyük: az Illuminati semmiben sem hibás, hiszen jelen életünkkel egy olyan "számitógépes játékhoz" asszisztálunk őket is beleértve, melynek végén minden szereplő (mi a jó fiúk, és az Illluminati a rossz fiúk) elnyeri a méltú jutalmát. Nagyon fontos, hogy az Illuminati hitrendszere a Kabbalában gyökerezik, melynek lényege, hogy nincs szabad akarat - mindenki felülről van irányitva. Legfölül Isten, alatta Sátán (akit szintén Isten teremtett), Sátán alatt pedig az őket szolgáló Illuminati. Fontos ferdités az, hogy az Illuminati és a Kabbala szerint Isten nemcsak megteremtette Sátánt, hanem a Föld helytartójává tette - mint ilyen, a Kabbala és az Illuminati magas rangú hivei szerint minden Földlakó tudattalanul Sátánt kell imádja (Viva Tv, Music Television és általában a TV sorozatok sokat tesznek ezirányban), az általuk képviselt magasabb rangúak meg tudatosan kell Sátánt imádják. Hitük szerint Sátánt imádni nem bűn, hiszen Isten azért tette Sátánt a Föld helytartójává, hogy mindenki azt szolgálja. És mivel nincs szabad akarat, ezért mi csak azt tehetjük, amire Isten kódolt bennünket. Szóval agyrém az egész - a felelősség teljes hiányára kondicionálja mind az alattvalókat, mind pedig a vezetőket!

      Az alábbi link jobban leirja a fent emlitteteket:
      http://nemadjukfel.blog.hu/2013/02/15/az_uj_vilagrend_felemelkedese_3_resz

      Törlés
    10. @Schwaben: "... azt akarja ezzel mondani, hogy az Illuminati végül is jó, mivel csak anyagiasan gondolkodnak egy kicsit, ..."

      Nem ezt szerettem volna ezzel mondani, hanem hogy a rossznak és jónak egyformán van létjogosultsága, ez a mozgató rúgója a fejlődésnek, s az illuminatinak a gonosz szerepe jutott, amit "lelkiismeretesen" el is végeznek. A Halak-világhónap épp arról szól hogy megerősödnek (-> 12.ház, a ködbe burkolózó titkos társaságok virágkora...) és az emberiség próbára van téve a hitében és hogy össze tud e majd fogni... -> Vízöntő... Minden világhónapnak megvan a maga "házi feladata".

      ---> >> >>>

      Törlés
    11. --->>> >> >

      @Schwaben: "64 világ? Uram Atyám, ezek mivan, hogy van, mi, ki???"

      Először is érdemes ezügyben tájékozódni főként Kisfaludytól (időfizikus) vagy a különféle szakrális geometriával foglalkozó anyagokból (-> http://www.youtube.com/user/teremtestan - http://www.youtube.com/watch?v=OpcUz-e4QQA ), mert elég pontosan lehet már ezeket tudni, érteni, s még a magyar népművészetben is ott van ezen ŐSTUDÁSNAK a magva, vagy akár keleten a buddhizmusban. S a lényeget tekintve az egész bolygón ezeket találjuk egységesen ami azért már elgondolkodtató minimum.

      Ha a fentebb a "mindent látó szem" kapcsán érintett 8-as forma a Teremtő TŰZ típusú "időrendszerből" kettő találkozik akkor létrejön egy örökös körforgás és másolódási ciklus (6-os szimmetria; Tér-idő, Minden-6-ó, Élet Virága-Flower of Life struktúra a Dávid-csillag/hexagram forma mint síkvetület a térbeli oktaéder egyik nézőpontjából, stb. a különféle ábrázolásokban, ezt másolja le az élet, az embrió is mikor megindul az osztódásban... http://www.google.hu/images?q=Flower+of+Life) s több száz ezer ilyen apró tükröző felületű Forrás alkot egy Hidrogén atomot, s ebből épül fel a világunk, a Világ-minden-ség avagy Világ-egy-etem. Mind-egy. Ilyen intelligens Tűz-Atya típusú források keltik az Univerzum látható és láthatatlan részét, téged, más-t és még a számítógép atomjait is ott előtted.

      A PÁRHUZAMOS VILÁGOK létét már több hollywoodi produkció is pedzegette, csepegtette (Fringe-rejtély, Sliders, stb), s vastagon van tudományos alapja. A 64 párhuzamos világ úgy keletkezik, hogy bizonyos pontos geometriai törvényszerűségeket követ a Teremtés mint egy jó sakkjátékos, s egy olyan 3-as gyémánt formában szerveződik a rendszer mint amelyet az ismert autómárka a Mitsubishi emblémájában látunk. (-> https://www.google.hu/images?q=Mitshubishi+logo ) 3 darab oktaéder összeér egy pontban (egy változata a buddhizmusban a Dordzse... -> http://www.hunok.hu/ablak/ujablak16.html ) s ennek a geometriának 15 csúcsa van +1 ahol összeérnek a "hipertér" ahol tértechnológiával működő földönkívüli űrhajók is közlekednek nap mint nap, mint mi a főúton. Ez 16 párhuzamos Balosan csavarodó téridejű világ amelyek folyamatosan apró fáziseltolódásban vannak a többihez képest (1 ilyenben élünk mi), így kellő technikai szint szükséges az átjáráshoz ezek között, s ugyanez megvan Jobbos csavarodással is (16) és ezek anti párjai (16+16) és ebből áll össze a 64. (S nem véletlenül jön elő ez a láthatatlan rendező elv mindenhol a Természetben, mivel a világ fraktálisan, azaz önhasonló rendszerekből épül fel, vagy ahogy korábban mondották egyszerűbben: "Mint fent, úgy lent.")

      Ha a 64-be beleszámítják a két generáló Teremtőt is, akkor kijön a sámánizmusból jól ismert 66 világ (33 felső és 33 alsó világ), ami érdekes módon "véletlenül" megint csak visszaköszön kőműves jelképekről és nem csak 33 beavatási szintél, de még a DOLLÁR jeléből is amit már szerintem korábban sokszor elismételtem. 60 és 90 fok, 6-9 "forgathatóra" tervezett (!) számok (69 egybeírva a spirálgalaxis és a Rák, ISIS jele); Dollár képjel: $ -> I és S (ISis), Vav (6) és Tét(9) a héberben, a "Szeg" és a "Kígyó", Serpent; a SZeM-SZáM magyar szó képpé alakítva ezt két "arab" számot adja: 69... szóval ezek mind ugyanoda ágaznak és az idővel-teremtéssel állnak kapcsolatban.

      Nem olyan bonyolult ez csak így első hallásra. Ebbe felvillantott rendszerbe az összes fő tudományág a biológia, kémia, (atom)fizika, csillagászat, pszichológia, stb. hézagmentesen (!) illeszkedik és minden parajelenség magyarázható, megérthető. Pár évtizede még a mobiltelefon is csodának számított volna, ma már érthető, használjuk és van már olyan is amivel a Galaxis túloldalára lehet interurbán telefonálni realtime-valós időben csak a boltban nem lesz kapható egy ideig, mert nehezen lehallgatható, főleg ha elszabadul a know-how akkor sehogy...

      Aki nem hiszi, járjon utána... ;-)

      Törlés
  17. Érdekes,hogy pont az angyalok és démonokat emlited. ettöl a filmtöl teljesen elhatárolodik az egyházad. akkor most elhigyjem vagy nehigyjem a filmet? persze nem minden egyes másodpercére gondolok hanem a tartalmára.

    VálaszTörlés
  18. Az jutott még eszembe, hogy ez a klipp lehet egy okos menedzseri húzás. Úgyis annyian rá vannak már pörögve erre az illuminati dologra... földobja a nézettséget, mivel a rajongókon kívül a botránkozók is klikkelnek. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdekesnek tartom, hogy a tudás pontos ismerete, miért fontos nekünk? Mit akartok tudni, amikor mindent tudtok már a háttérhatalmakról. Mit kell még tudni?
      Minden egyes országban mások a szokások, mások a vallások, kénye-kedve szerint váltogathat mindenki. Nekem speciel a kereszténység tetszik, valakinek nem. Ennyiben tértünk el, én senki sem neveztem itt eddig sátánistának.
      Én nem szeretem az olyat, aki fejbe dob a Bibliával, és nosza úgy van minden.
      Nem úgy van az, ez csak a protestáns agyrém. A Biblia egy olyan Könyv, amiből lehet tájékozódni, hogy mi merre. Én nagyban az Újszövetséget támogatom leginkább, az Ószövetséget meghagyom a baptistákra.
      Persze, az Ószövetséget nem vetem el, mivel az vezetné fel Jézus uralkodását és születését. Az Újszövetségben viszont a valódi Földre jött Istent ismerhetjük meg és a gondolkodásmódját.
      De azt még jobban nem szeretem, ha valaki a fejedhez vág egy irományt, ami kideríti, hogy Thoth az ász.
      Nekem szeretném kéne pedig a keresztény társakat, de van amikor akkora hülyeségeket tudnak mondani, hogy fáj. Minden kis leszakadt vagonajtó újkeresztény egyház hozzátesz valami marhaságot a Biblia magyarázáshoz, és a sok hívő beveszi azt, pl.Jehovisták, adventisták.
      Ez a klip nem lehet egy okos húzás az emberekre nézve, mert inkább megbotránkoztató, mint hangulatos. Egy undormány ez az egész klip, egy velejéig romlott ember csinálhatta és adhatta ki ezt.
      DNS. Az Angyalok és Démonok jobb mű, mint a készítő úr előző filmje, amiben Mária Magdolnát boncolgatták.
      A tartalma a jó, nem a film. A tartalma miatt csak pár ember megnézegeti a neten mi is az az Illuminati és egy kicsi felvilágosodást kap.

      Törlés
    2. Te.. ennyi erövel megnézhetik a zeitgeist-et is mert a tartalma jo a készitöje nem. Olyan okos válaszokat tudsz magadtol adni ,hogy bekakálok. Már értem hova ez a sok evangélium.

      Törlés
    3. Mi az,hogy te nagyban az USZ-t tamogatod Schwaben? Kiszemezgeted a Bibliabol,ami abban neked tetszo,a többit meg meghagyod a baptistakra? (Egyébként,a baptistak még a legbiblikusabb gyülekezet,jo ha tudod).Azt sem tudtad,hogy a Biblia Isten szava,az elso betutol az utolsoig,es az USZ az OSZ-re épül,mert különben egy szot sem értenénk meg az USZ-bol? Tudod mi a te legnagyobb bajod? Az,hogy nem születtél ujonnan! Anélkül pedig senki nem mehet be Isten orszagaba.Ezert jo lenne,ha alaposan atragnad magad a Janos evang.3:1-20-ig tarto fejezetén.Ugy akkor feleletet tudnal adni az embereknek arra is,hogy nem minden ember Isten gyermeke csak,akik hisznek Obenne,es ujonnan születtek Krisztusban.Mindenki mas "csak" teremtménye Istennek.

      Ezt pedig nagyon ajanlom figyelmedbe,hogy ne mondj olyanokat,hogy tkp.az illuminatik jo emberek.Itt megtudhatod,hogy valojaban kik is ok.

      http://churchofgod.hu/content.php?act=nefilim

      Eléggé terjedelmes iras,de nagyon megérné elolvasni.Ugy akkor ebben is teljesen tisztan latnal.
      Satan pedig igenis,hogy az e-vilag (tehat a földi vilag es nem az egész univerzum) fejedelme,aki Istentol kapta ezt a hatalmat az elso emberpar bunbeesése utan egy idore.Ez a hatalom nemsokara elvétetik tole,amit jol tud.Ezért ez az eszeveszett örjongése mostansag.Utoljara még kiakarja tombolni magat,ami persze rengeteg emberaldozatot fog követelni.Isten pedig az övéit (a Benne hivoket) megvédelmezi ettol a pusztulastol.Vagyis:" aki bujt aki nem..." mindenki vessen magara...eleget "könyörögtünk" a hitetleneknek.

      Ria

      Törlés
    4. Mivan??? Beszélsz már akkora baromságokat, hogy az fáj. Sátán nem kapott Istentől szart sem. Ez az Illuminati ideológiája, hogy a Sátán e Föld uralkodója és felette van Isten. Sátán nagyon nem ennek a világnak a fejedelme, max a te világodnak.

      Törlés
    5. Én aki nem a bibliával alszom de azt tudom ,hogy minden a teremtötöl van akár jézus akár sátán, ha meg körbenézel a világban akkor láthatod elég sátáni a hangulat.

      Törlés
    6. @Schwaben:

      Látod lassan-lassan kibukik az elmélet képtelensége. Valamint lassan Ria szöge is kibújik abból a zsákból. Itt első nekifutásra meggyőződéses kereszténynek tűnik (ami lehet hogy igaz is), de valójában annak inkább te tűnsz. Nyilván tudod, hogy az én értelmezésemben a kereszténységet meggyőződésből valló ember az őszinte, de megvezetett és egyben felfuvalkodott (a saját butaságát védi). De Ria a kifejezetten konfrontatív hozzáállásával, és az utóbbi napok "vissza a karámba, te rossz keresztény" - hozzászólásaival szöget ütött a fejembe. Már bocs, hogy itt keresztbe-hosszába minősítgetek de enélkül nem fog menni az összehasonlítás. :) Szóval az fészkelte be magát a fejembe, hogy ő pontosan tisztában van azzal, hogy ki Jahve, ki a Fényhozó, ki Jézus stb. És nem félrevezetettségből hanem mások szándékos félrevezetése végett teszi amit tesz és terelgeti vissza sátán atyja szétszéledőben lévő népét. :) Aztán persze lehet, hogy ugyanaz "csak" a baja mint neked, csak egy elfajzottabb állapotban van. Személy szerint én is még mindig ezt az utóbbi verziót tartanám életszerűnek, de a tény hogy milyen távolságra van a viselkedése a jézusitól és mennyire elveti még a kérdések felvetését is (a válaszokról nem is beszélve) arra enged következtetni hogy itt jóval többről is szó lehet mint elvakult kereszténység.

      Törlés
    7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    8. Hogy mi van? Az van Schwaben,hogy most végképp le leplezted magad,mert kiderült,hogy egyaltalan nem olvasod a Bibliat...ez varhato volt.Mar ott tartasz ,hogy Jezus szavait is illuminati ideologianak merészeled nevezni,amikor pl.ezt mondta:
      "Mar nem sokat beszélek veletek,mert eljön a vilag fejedelme,bar felettem nincs hatalma"(Janos 14:30)
      "A sokasag pedig,amely ott allott (Jézus körül) mennydörgést hallott es igy szoltak:"Angyal beszélt vele" Jézus megszolalt: "Nem énérettem hallatszott ez a hang,hanem tiérettetek.Most megy végbe az itélet e vilag felett,most vettetik ki e vilag fejdelme"(Janos 12:29-30; 14:30; 16;11).
      Jézus mindjart a nyilvanos fellépésenek elején közvetlen harcban tudja magat osellenségével,az Ordoggel.A Jézusrol szolo kisértési történet bizonyitja,hogy itt két egymassal szembenallo félnek tényleges es személyes küzdelmérol van szo.Es itt nem valami gonoszrol,hanem magarol a "Gonoszrol" van szo."Ekkor a kisérto odament hozza (Jézushoz) es ezt mondta néki" (Maté 4:30)..., "Ekkor elvitte Ot...és odahelyezte a templom parkanyara.Es igy szolt "(5.vers) - "Ekkor elhagyta Ot az Ordög (11.vers) - "Az Ordög eltavozott tole" (Luk 4:13) - Es viszont:"Jézus pedig igy felelt neki" (8.vers). - "Jézus azonban felelt neki" (4.vers). - Ekkor igy szolt hozza Jézus" (Maté5:10).
      Jézus mas szavai szintén tanuskodnak a személyes Ordögben valo hitérol.Azt mondja,hogy a Satannak "kiralysaga" van (Maté 12:26).
      A kisértési történetben a Satan (az Istentol elpartolt angyalfejedelem) Jézusnak az e vilag fölötti minden hatalmat kinalja,ha leborul és imadja ot.Ennek a felajanlasnak lehetoségét es megvalosulasat arra valo utalassal alapozza meg,hogy neki vilag-fölötti uralom adatott."Nekem adatott ez és én annak adom,akinek akarom"(Luk 4:6).
      Ez az ajanlat az Urra nézve,mint kisértés,eleve lényegtelen lett volna,ha nincs valosagos,jogi alapja a Satannak a földön valo uralmahoz.Mas esetben Jézusnak egyszeruen csak arra kellett volna utalnia,hogy a Satannak semmi alapja es semmi rendelkezési lehetosége nincs ahhoz,hogy igényt tartson a vilag dicsoségére.Az Ur azonban ellentmondas nélkül hagyja,és magyarazatul csak azt jelenti ki,hogy egyedül Istent kell imadni,es egyedül Neki kell szolgalni(Luk 4:8).Ezzel,alapjaban véve elismeri a kisérto teljhatalmat a vilag orszagai felett.
      Jo volna most mar beszerezned egy valodi Bibliat Schwaben,es elkezdeni olvasni is,es nem masokkal vitatkozni,amikor neked zéro a bibliaismereted.Nem véletlenul hajtogatod te is a hitetlenekkel együtt,hogy fejbeverosdinek hasznalom a Bibliat...persze,mert utalod,mint ahogy amazok is.

      Ria

      Törlés
    9. Na Ria, ezt nem tanította Jézus az tuti. Minden embert egy kalap alá venni, sátáninak nézni stb. Szerinted 1.5 milliárd katolikus a pokolra jut, 2 milliárd kínai is, 2 milliárd indiai is, csak a baptisták mehetnek a Mennybe?
      Olvasd inkább elé ezt:
      Jakab 1,23
      Mert ha valaki hallgatja az igét és nem cselekszi, hasonlít ahhoz az emberhez, aki a saját arcát a tükörben szemléli. Így van ez nagyon sok kereszténnyel, veled is. Nézd meg magad a tükörben aztán ítélkezzél mások felett.
      Sok hely van készítve a Mennyben Ria, én is rád nézve 1000 dolgot másolgathatnék be innen, te is a saját ízlésed szerint jársz el a Bibliával.

      

      Törlés
    10. Ennek a bibliának mennyi története van. Mindenki mást olvas ki a sorok közül és a sort már nem is látja. Magatokat fogjátok belekergetni egy olyanba amiböl nincs kiut. Ez a biblia maga a fekete lyuk. Elnyeli mindenkinek az elméjét. Szerintem tul kell lépni azokon a szép történeteken ami benne van. Mint a torinoi lepel nem tudjuk,hogy igazi-e de akkor is egy csoda. Ennyi, el kell könyvelni és tovább kell lépni. Egyröl a kettöre. Kérdezlek benneteket bibliásokat. Ti hogyan gyakoroljátok Jézus tanitásait? Ezt a kérdést mindenki elkerüli. Minden nap bemagoltok egy evangéliumot vagy mit?

      Törlés
    11. Evangélium csak egy van D.N.S..a mi a Bibliaban négy könybol all,(Maté,Mark,Lukacs Janos) de az üzenete egy.
      A probléma pedig nem abban van,hogy mindenki mast olvas ki a sorok közül,hanem abban,hogy az okoskodik a legjobban,aki azt egyaltalan nem is olvassa,es igy,még annak ellenére is megtagadja Isten szavat,amikor abbol konkrét,szamokkal is jelolt idézetekkel bizonyitjuk annak igazsagat,amik altal utana nézhetne annak.

      A torinoi lepel pedig nem érdekel,egy darab rongy nem fog üdvösségre juttatni senkit.Nézz utana,hogy mi a fetisizmus.A katolikusok imadjak ezt.

      Ezutan pedig,eloszor is:a keresztyének (az igaziak) nem bibliasok,hanem Istentol ujonnan született hivok,azt pedig,hogy hogyan gyakoroljak Jézus tanitasait,megtudhatod,ha ellatogatsz egy igazi keresztyén gyülekezetbe.(Es gyülekezetet irtam,nem templomot,ahova én be nem tenném a labam.)
      Nagyjabol annyit azért elmondhatok,hogy segitjük egymast mindenféle szükségben,meglatogatjuk a betegeket,arvakat,özvegyeket,roluk gondot viselünk, adakozunk (anyagiakat) a szegények javara (ami nem tized,mert az csak oszövetségi eloiras volt) es hirdetjük az örömüzenetet,a jo hirt,vagyis az evangéiumot,(görögül:euangelion,) minden embernek.Ez pedig igy néz ki:
      "Mert ugy szerette Isten e vilagot,hogy az o egyszülott Fiat adta,hogy valaki hiszen obenne,el ne vesszen,hanem örök élete legyen"(Janos evang. 3:16).
      (Ezt is,mint az ehhez hasonlo jo hireket,mar leirtuk ezen a honlapon régebben,amikor te még nem bukkantal fel itt).

      Ria

      Törlés
    12. Én meditálok nem evangéliumot (mert csak egy van) olvasgatom. Itt is mondhatnál valami örömüzenetet. "adakozunk (anyagiakat) a szegények javara" én is szoktam csak ezt nem mondom és gondoltam hogy a szegényeknek és nem a gazdagoknak adakoztok. További jo szolgálatot kivánok a további életedhez.

      Törlés
    13. Meditalj csak,az valo neked.

      Es mi az,hogy "Itt is mondhatnál valami örömüzenetet"? Nem olvastad el a Bibliabol idézett mondatot? Ezt,es ehhez hasonlokat hirdetünk,többnyire élo,személyes kapcsolatainkban is.
      A tovabbiakra nézve pedig,te kérdeztél,én pedig valaszoltam.

      Ria

      Törlés
  19. Schwaben: elolvastam azt a félrevezető baromságot, amit belinkeltél és meg kell mondanom, nem egyéb mint félrevezető manipuláció! A Rejtett Kéz álnéven levelező valaki egy Illuminati bérenc, akinek az a feladata, hogy az Iluminatit egy "szent küldetést" végző titkos szervezetként prezentálja burkoltan. A valóság, mint mindig, igen közel áll az általa elmondottakhoz DE kulcsfontosságú pontokon NINCS egyezés. Az általad belinkelt levelezés feladata az, hogy elhiggyük: az Illuminati semmiben sem hibás, hiszen jelen életünkkel egy olyan "számitógépes játékhoz" asszisztálunk őket is beleértve, melynek végén minden szereplő (mi a jó fiúk, és az Illluminati a rossz fiúk) elnyeri a méltú jutalmát. Nagyon fontos, hogy az Illuminati hitrendszere a Kabbalában gyökerezik, melynek lényege, hogy nincs szabad akarat - mindenki felülről van irányitva. Legfölül Isten, alatta Sátán (akit szintén Isten teremtett), Sátán alatt pedig az őket szolgáló Illuminati. Fontos ferdités az, hogy az Illuminati és a Kabbala szerint Isten nemcsak megteremtette Sátánt, hanem a Föld helytartójává tette - mint ilyen, a Kabbala és az Illuminati magas rangú hivei szerint minden Földlakó tudattalanul Sátánt kell imádja (Viva Tv, Music Television és általában a TV sorozatok sokat tesznek ezirányban), az általuk képviselt magasabb rangúak meg tudatosan kell Sátánt imádják. Hitük szerint Sátánt imádni nem bűn, hiszen Isten azért tette Sátánt a Föld helytartójává, hogy mindenki azt szolgálja. És mivel nincs szabad akarat, ezért mi csak azt tehetjük, amire Isten kódolt bennünket. Szóval agyrém az egész - a felelősség teljes hiányára kondicionálja mind az alattvalókat, mind pedig a vezetőket!

    Az alábbi link jobban leirja a fent emlitteteket:
    http://nemadjukfel.blog.hu/2013/02/15/az_uj_vilagrend_felemelkedese_3_resz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is azt mondtam, hogy az egy félrevezető Illuminati-senkiházi valami iromány. A kabbalisták szerint nekik valójában szent küldetésük van. Csak sajna mégsincs, mivel nem a Sátán itt az Isten, hanem Isten.

      Törlés
    2. Te is azt hiszed, hogy jól értesült vagy Schwaben, de a Kabbaláról semmit sem tudsz, max. egy csomó sületlenséget.
      Azoknak az ördögfajzatoknak a sületlenségeit szajkózod, akik minden erejükkel félre akarnak vezetni minden embert, pontosabban az 1% a 99%-ot .
      Ők tették a zsidó népet kiválasztottá, hogy legyen kit szidalmazni. Hogy aztán, amikor a hozzád hasonlók belejönnek a káromlásba, akkor majd a "törvény szigorával" csapjanak le rájuk. Az 1% küldte őket gázkamrákba és még jókat is szórakoztak az A.H. nevezetű háborodott festőn ahogy az áldozatain is.
      Csak az tud jól hazudni, aki ismeri az igazságot.
      Teccik tudni?

      Törlés
  20. Ajánlom figyelmetekbe szeretettel:

    http://www.youtube.com/watch?v=Cex9QbCJysI

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönet ezért a link-ért!
      Tudnál olyat is felrakni, ami a lelki erőnk megerősítéséről szól?

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. http://www.youtube.com/watch?v=enSGFPYHUfU

      Törlés
  21. Most is csak azt tudom mondani, hogy
    Túléléshez;
    EGység, Egy az, aki nem fél, az Egységben Tudás van, a Magyarság tudásban, közössÉgben, kis magocskában, magos tudás a magosságban.

    Nyilvánosan beszélni-terjeszteni azt,hogy mi a MAG NÉPE vagyunk. Mit jelent? MIért vagyunk itt? Honnan jöttünk? Hogyan éljünk-és túl.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ámen! Egyik kedvenc idézetem tenném ehhez hozzá: Nem minden magyar MAG és nem minden MAG magyar :-)
      De Jézus itt élt köztünk, Ő érti Isten Munkáját. Miután megtanított minket Élni , felment a Mennybe, de újra eljött(szerintem) és mindenkinek egyenként segít megtanulni itt a jelenben a saját életünkön keresztül, amit annakidején is tanított. És itt él köztünk Mária Jézus Anyja, aki szintén értünk munkálkodik, és még sokan mások akik szintén nekünk segítenek. Ekkora támogatottsággal én nem félek már attól, hogy mi lesz velem.

      Törlés
    2. Egy kis jóleső kiegészítő-magyarkodás:

      http://hell.blog.hu/2007/02/13/alljunk_meg_egy_szora_b_szni_ige

      :)

      Törlés
  22. Hát barátom... Ez gúnyolódásnak még megteszi, de ahhoz már kevés, ami ENNEK a blognak a célja lenne... benne van a linked nevében: hell - na ahhoz viszont már elég. De légyszi meséld el nekem azt, hogy mit jelent számodra az "ébredés" szó. Köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Túl sok thrillert nézel, nem? Vagy most nem tudom mire ez a hiszti. Szerintem vicces. Ha neked nem tetszik a te dolgod, de ne oktass engem ébredésből. Gondolom jól esik kidomborítani, hogy lelkileg mennyivel fejlettebb vagy nálam; csak ezzel most mellélőttél kicsit...

      Bár a "hell" szó a linkben valóban kőkemény érv a részedről, kész leleplezés. :)

      Kell neked itt pattogni, most fölpiszkáltad az én egóm is. :)

      Törlés
  23. Tiszta hülyék vagytok mindannyian. ez csak egy zene olyan klippel amire felkapja a fejét a sok "ti" és amíg botránkoztok is csak reklám meg szerintem a csaj pont leszarja.
    Amúgy nem gyanús hogy valószínüleg egyikünk sem tud a titkos társaságokról igazán semmit mivel tit most figyelj kosak
    Titkosak! Adj egy 5öst...de rómait gyökér

    VálaszTörlés
  24. Illuminati előadók/együttesek:

    T-Pain

    Britney Spears

    Will.i.am

    30 second to mars

    Rihanna

    Birdman

    Lady Gaga

    Madonna

    Dr. Dre

    Drake

    Nicki Minaj

    Selena Gomez

    Miley Cyrus

    Snoop Dogg/Lion

    The Black Eyed Peas

    Christina Aguilera

    Rick Ross

    Ke$ha

    A$AP Mob (A$AP Rocky, Ferg, Lotto, a többiek)

    Wiz Khalifa

    Busta Ryhmes

    Dj Khaled

    Mc Ren

    Dj Yela

    Fort Minor

    Justin Bieber

    Lil Wayne (kilépett)

    D'Banj

    Még vannak biztos vagyok benne...

    Anti Illuminati előadók:

    Tupac "Amaru" Shakur (2pac/Makaveli)(halott illuminati miatt)

    DMX (Dark Man X)(börtönben volt kb. 2 hónapig illuminati "diss" miatt)

    Michael Jackson (halott illuminati miatt)

    Prodigy

    Mobb Deep

    Method Man

    Plies

    Ice Cube

    Eazy-E (halott illuminati miatt)

    Eminem (régen illuminati)

    Jay-Z (régen illuminati)

    Diabolic

    Immortal Technique

    50 cent

    Metallica

    Sick Puppies

    System of a Down

    P.O.D

    Nas

    Bob Marley (megölte az illuminati)

    Lupe Fiasco

    Vinnie Paz

    Még van csak nem akartam leírni...












    VálaszTörlés
  25. Valaki nyitva felejtett egy trolltartót, kiestek a cuccok. :)

    VálaszTörlés
  26. http://www.youtube.com/watch?v=RJGZyGcbW2k
    Ha már magyar...

    VálaszTörlés
  27. Az osszes kommentelonek ajanlom, hogy olvassa el a SZEX ES AZ UJ VILAGREND cimu cikket.

    http://tttweb.hu/index.php?rovat=iras&id=14

    VálaszTörlés
  28. szerintem az illuminati szimbólumok egyszerűen divattá váltak, és minden sztár a divatot majmolja a népszerűségért, kicsit erőltetett a cikk nekem.

    VálaszTörlés
  29. Azt akarják hogy egymás torkának essünk! Aki a pajzs mögött van az is ember, ő is valakinek az apja valakinek a fia. Nem támadni kell hanem megölelni és elmondani neki: Rossz oldalon állsz barátom rakd le a pajzsot és menj haza!

    VálaszTörlés
  30. Csak nevetek itt!Beszéltek itt Illuminatiról,bibliáról,meg hogy valamit tenni kellene!Nézzetek már magatokba mit tudnátok tenni?Egymást becsmérelitek még itt is vallás,hova tartozás stb.... Beszéltek itt ego-ról miközben beszóltok a másiknak mert ő másként lát valamit amit a többi nem!Mi ez ha nem az ego?
    A saját országotokban nem tudtok tenni semmit,nyilvánosan kirabolnak,ketrecbe zárnak,szolgaként élünk legyen az orvos,ügyvéd,vagy csak segédmunkás mind mind a nagyhatalom irányítása alatt áll!És inkább feljelented fele barátod mert ő el vett valamit tőled,minthogy azt mondanád itt van tessék a tárgyaktól úgysem leszel többmint ami vagy de inkább ellene fordulsz mert benned van a birtoklási vágy az az enyém!Ezzel is szolgálod azokat akiket itt hangoztatnak,de valahogy a törvényüket nem sértenéd meg,nem mondasz nemet az adó befizetésére (ami nyilvános lopás mivel azok helyett is fizeted akik a bársonyszékbe ülve várják hogy behódolj nekik és meg teszed) a Mélyen Tisztelt Elnök úrat nem köpnéd szembe,nem mondanád neki hogy húzz a ...!Ellenben megteszed ember társaddal mert annak kevesebb van mint neked és úgy érzed hogy ezzel kevesebb is mint te,nem tanult főiskolán,egyetemen de attól lehet hogy nem butább sőt lehet hogy pont a felső oktatási intézményekbe mosták ki legjobban az agyad!Pl: El olvasol egy könyvet aminek borítóján a szerző neve dr xyz,prof xzy és amit ír azt el is hiszed pedig nem tudhatod biztosra hogy igaz!Ezt nevezik ego-nak!A világ mindenkinek más,mindenki másképpen lát dolgokat,nem feltétlenül kell elhinni amit mondanak,írnak bárki is legyen az akitől hallod!Más:A Bibliára kitérve Istent ne az írásokba keresd mert annak sem tudhatod mivoltát!Isten az amit levegőnek,esőnek,természetnek,érzésnek,véletlennek,szerencsének,világegyetemnek stb... hívsz,hiszen ha tényleg hiszed Isten akkor hiszed hogy Isten a minden és ott van minden hol csak hinned kell!Zárásként:Amíg embertársaddal szemben nem tudsz önzetlen lenni,nem tudsz segíteni saját magadon,nem érzed magadban hogy valami nem helyes és igen képes vagyok tenni ellene addig ilyen magaslatokba mint ez az Illuminati akármi ne menj,mert ha egy M.O-i kormány képes irányítani és azt teszed amit mondanak akkor egy piramis csúcsán lévő hatalommal mihez kezdenél?
    Ezek a sorok csak az érzéseim,az én meglátásaim voltak,csak próbálom azt mondani hogy először próbáljon minden ember békével,és elfogadással lenni a többi iránt mert amíg ember-ember farkasa addig csak romlik a világ és nem történik semmi!Mert Isten segít ha látja hogy érdemes rá az ember és tesz valamit magáért nem pedig csak tőle vár segítséget "Segíts magadon,Isten is megsegít"!
    Na most biztos kapom a kritikákat mert hát ugye az Ego nem bírja el viselni ha valaki beszól!

    VálaszTörlés
  31. Az ilyen schwaben félék mindig csak tanulnak, de az igazsagra sosem jutnak el. Mindent kifogasolnak, hazudnak, megtevesztok, akik maguk is sotetsegben jarnak.

    VálaszTörlés