2013. március 28., csütörtök

Mire készül Széles Gábor ? Tesla-találmány fejlesztésével törünk ki ?


Széles Gábor ma: 
"Mi történt? Kiszállt a kalitkából a »madár«. Három órán keresztül hibátlanul repült. Legközelebb három hétig kell folyamatosan repülnie, hogy végleg elhagyhassa a kalitkát"

hintett a Facebookon újabb információmorzsát rajongótáborának Széles Gábor, az utóbbi hónapok legtitkolózóbb üzletembere.
Az üzletember hosszú hetek óta tartja izgalomban az országot legújabb projektjével, amiről most minden eddiginél több részletet árult el. Széles Gábor nem kevesebbet ígért, mint hogy ha a terve bejön, ötszáz éve nem látott növekedésnek indul az ország...

A webkettes marketinget profi módon űző Széles februárban saját Facebook-oldalán arról írt, hogy van egy álma, és ha az bejön, „akkor végre Magyarország olyan növekedési pályára áll amin már vagy ötszáz éve nincs. Ha ez bejön akkor jövőre Orbán Viktor kétharmaddal fog megint nyerni”.

Később, a több mint száz kommentben rázúdított kérések és felajánlkozások hatására még annyit tett hozzá: „őszig ezen az úton nekem kell végig mennem”, és azt közölte, hogy addig nem közöl részleteket. 

Aztán mégis közölt. Néhány héttel később egy olyan blogposztot osztott meg a Facebook-oldalán, amely „ingyenenergia az éterből” felvetéssel a Tesla-tekercsekről, a „nullaponti energia” kinyerésének esélyeiről és egy, 100 százalékosnál nagyobb hatásfokkal működni képes rendszerről szól.
A poszt szerzője szerint „Tesla találmánya az Univerzum kifogyhatatlan energiájához, az éterhez biztosít hozzáférést”. Széles Gábor azt írta, „lehet, hogy annál hamarább fog felrepülni a »kék madár«”.

Mivel egyik kedvenc témám Nikola Tesla "eltűnése" és végtelen energiával működő találmányai, amit akár pozitív (ingyen energia, térugrások), akár negatív értelemben (skaláris hullámok, HAARP) használnak ma is, mindenképp figyelemreméltó a dolog ... 

Forrás: Index.hu / Vanmagyarazat

A Tesla-tekercs - Ingyenenergia az éterből
Ki ne hallott volna már Nikola Tesláról (1856 - 1943), a híres szerb feltalálóról, akinek többek között a váltóáramot, indukciós motort és az első rádiót köszönhetjük. Találmányai kétségkívül mai modern világunk létezését alapozták meg; azonban Tesla legnagyobb találmányának, a Tesla-tekercsnek és a hozzá kapcsolódó drótnélküli energiaátviteli rendszernek a jelentőségét manapság jócskán alábecsülik. Tesla találmánya az Univerzum kifogyhatatlan energiájához, az éterhez biztosít hozzáférést.


/ Már előre szeretném közbeszúrni, hogy a Tesla halála körül kialakított verzió teljes mértékben hazugság. Nem szegénységben halt meg, nem úgy és nem akkor.... Természetesen az csak a hivatalos "duma", hogy egy new yorki hotelszobában és szegénységben halt meg...
Tesla nem halt meg, hanem "eltűnt", ugyanis sikerült átugrania egyszer...  Onnan még visszatért, a második alkalom után viszont már nem.
Nem sok dokumentációt fogtok találni, de fontos tényező, hogy a dimenziók közötti ugrásokat is kutatta.... Ott volt az atombomba kifejlesztésénél is...  Sajnos erről többet nem mondhatok, csak a tényszerűség miatt kellett leírnom...

Az alábbi képet is azért tettem ide, mert látható rajta Nikola Tesla ! 
Kormányzók, Tesla jobbról a 2.
Nos..nem vettek róla tudomást és nem volt ismert ??? Ugyan már ! Királyokat és elnököket ismer, ismeri Edisont és Mark Twaint..Westinghouse-t és az összes bankárt..  Ők mind használták Teslát, fizettek neki ! Vajon miért nem szerepel sehol a történelemkönyvekben ? Ezen érdemes elgondolkodnotok ! (Szerk. Megj. SBG Buddha) /

Nagyon sok félreértés van a Tesla-tekercs működése körül. Sokan úgy gondolják, hogy ez csak egy nagyfeszültségű transzformátor, melynek segítségével hatalmas elektromos kisüléseket lehet előidézni. A legtöbb embernek nagyméretű, gyűrűs oszlopok jutnak az eszébe, amiből sistergő, villámszerű kisülések indulnak ki. Ezek kétség kívül nagyon szépek és érdekesek, azonban semmi közük a Tesla-tekercs valódi funkciójához.

Egy jól működő Tesla-tekercs segítségével ingyenenergiához (másnéven nullaponti energia vagy éter) lehet jutni, ami azt jelenti, hogy nagyobb a szerkezet kimeneti energiája, mint a bemeneti, vagyis a "semmiből" nyertünk energiát a működése közben (működési hatékonysága nagyobb, mint 100%). A legtöbb tudós ennél a résznél megáll, és mindenféle fizikai törvényt felhozva lehetetlenségnek, átverésnek titulálja az egészet. Ez legyen csak az ő bajuk, ha ilyen szűk látókörűek. Szerencsére vannak, akik továbbgondolják ezt a dolgot és fejlesztenek.... (megj..SBG Buddha)

Egy ilyen tekercs jóval több, mint egyszerű transzformátor: kibocsátott impulzusaik gyorsabban terjednek, mint a fény, minden anyagon képesek áthatolni (Faraday-kalitkákon is, ami mutatja, hogy nem elektromágneses jellegűek), nagy távolságokra képesek utazni gyengülés nélkül, mely drótnélküli energiaátvitelt tesz lehetővé, valamint ingyen energia kinyerésére képesek. Lássuk, hogy fedezte fel Tesla ezt a hihetetlen dolgokra képes szerkezetet!

Nagyfeszültségű áramkör nyitásakor vagy záráskor egy rövid, nagyfeszültségű kisülés keletkezik (biztos, hogy mindenkinek beugrik a kép, amikor régebbi filmekben vagy régi kort ábrázoló filmekben felnyomnak egy hatalmas kapcsolót, amit szikrázás követ), ami az ő korában számos technikus halálát okozta, és amit ő diszruptív kisülésnek nevezett. Tesla a laboratóriumában nagyfeszültségű dinamó és  szikraköz (hasonló az autó gyújtógyertyájához) segítségével modellezte a jelenséget. A szikraközön működés közben gyors, rövid feszültségimpulzusok haladtak át, melyek során a közelben állók a bőrükön nyomást érzékeltek.

Tesla először azt gondolta, hogy valamiféle fizikai anyagból álló hullámok okozzák ezeket az érzéseket. Ezt elvetette, mikor rájött, hogy semmiféle anyag nem képes feltartóztatni a hullámokat - emiatt nem lehetnek elektromágneses hullámok sem.


Ezután növelni kezdte a feszültséget és az impulzusok gyorsaságát, és úgy találta, hogy ez a bőrön érzékelhető nyomás nagyságát is megnövelte. Kísérletei során kiküszöbölte a szikraközön áthaladó kisülés visszafelé vándorlását, mert ez csökkentette az eszköz hatékonyságát. Mikor a nagyfeszültségű impulzus átugrott a szikraközön, a vezető anyagának elektromos ellenállása megakadályozta, hogy azonnal áram tudjon folyni rajta. 
Megfelelően gyors impulzusokkal Tesla teljesen megakadályozta, hogy áram folyjon a vezetőben a szikra átugrása után, ami aztán visszafele sem tudott távozni; Tesla ezáltal sikeresen elválasztotta a feszültséget az áramtól. A tiszta elektromos potenciál (azaz feszültség) ezután érzékelhető lökéshullámokban távozott a szikraközből.
Tesla úgy gondolta, hogy a feszültséget az éter áramlása hozza létre a vezetőben, és az éter közegében terjednek az elektromágneses hullámok. Ez az éter fénysebességnél nagyobb sebességgel volt képes haladni és minden anyagon áthatolt; ez az anyag lehet az Univerzum alapanyaga. Tesla diszruptív kisülései longitudinális hullámokat hoztak létre az éterben, melyek terjedési iránya megegyezik a rezgési irányukkal (ilyen hullámok a hanghullámok is).
Ezeket a hullámokat néha "skaláris" hullámoknak hívják (innen ered a skaláris fegyver vagy skalárfegyver elnevezés, ami az éter hullámait használó fegyvereket jelent).

Tesla a kísérletei során rájött, hogy a kisülések időtartama és gyakorisága fontos tényező volt a biztonság szempontjából. A kisülés időtartamának csökkentésével és frekvenciájának növelésével a kisülés egyre veszélytelenebb volt az emberre nézve. Nagyobb frekvenciájú (tehát gyakoribb), rövid kisüléseknél teljes egészében megszűnt a fájdalom, a csípés valamint a hőhatás is, de a nyomás érzése megmaradt. Ezért volt az lehetséges, hogy gépeinek működés közben Tesla nyugodtan üldögélhetett a csapkodó szikrák mellett, ugyanis azok nem voltak rá veszélyesek.
Ezt láthattuk a The Prestige (A tökéletes trükk) című filmben is, valamint, ha Tesla engedte az étert keresztülfolyni a testén, világított az égő a kezében.

Ha Tesla a szikra közelébe kondenzátort helyezett, az feltöltődött, valamint fémlemezzel összekötött égő világított. Ezek alapján rájött, hogy a rendszert drótnélküli energiaátvitelre is lehetne használni. Tesla jegyzeteiben arról beszélt, hogy ily módon az egész világot energiával tudná ellátni, de még szükség volt további fejlesztésekre.

Ezek közül az egyik a Tesla-tekercs volt. Szabadalmaztatott egy találmányt, ami során a diszruptív kisülések két vastag, rúd alakú vezetőn (primer tekercs) keresztül folynak. Ezeket egy lapos, csigavonalban haladó tekercs (szekunder tekercs, lásd a bal oldali képen) köré tekerte néhányszor, melynek drótja jóval vékonyabb volt, mint az előzőé. A primer és szekunder tekercsek tömegét úgy állította be, hogy azok rezonanciában legyenek egymással. A szekunder tekercs egyik végét földelte (ez növelte a hatékonyságot), a másikat pedig szabadon hagyta. A szikraközből kiinduló hullámok a primer tekercs felszínén haladnak, majd átugranak a másodlagos tekercsre, mely során a feszültség hatalmas mértékben megnő, és kisülések jelennek meg a szekunder tekercs végén. Bár a konstrukció nagyban hasonlít a hagyományos transzformátorokhoz, működési mechanizmusa nagyon távol áll tőlük.
  •  A Tesla-tekercsben nem folyik áram.
  • Mivel nincs áram, ezért nincs mágneses indukció sem, ami a transzformátorok alapelve.
  • A feszültség nem a legkisebb ellenállás irányába áramlik (lásd még pl. Tesla hairpin áramkörét).
  • A szekunder tekercs nyitott, ami kizárja, hogy transzformátorként működjön.
Tesla ezután továbbfejlesztette a rendszert: egy fémgömböt helyezett a szekunder tekercs végére, mely megnövelte a hatásfokát valamint a kisugárzott impulzusokat egyenletesebben osztotta el, és a szekunder tekercs fölé további tekercset helyezett, aminél úgy találta, hogy a kúp alak volt a leghatékonyabb (más forrásokból is tudni lehet, hogy ez a forma hatékonyan gyűjti az enerigát az éterből). A fejlesztések után több millió voltos feszültség létrehozására volt képes berendezésével. A hatalmas elektromos kisülések veszteségek a rendszerben, ezeket csupán szemléltetésre és kísérletezésre használta Tesla.

Tesla Colorado Springs-i laboratóriumában
    A gömb lehetővé tette, hogy az impulzusok egyenletesen terjedjenek minden irányban; az energiát sugárzó berendezés már kész volt, már csak egy vevőt kellett készíteni. Tesla számos vevőt tervezett. Ezekből néhány fémlemezekből állt, melyekbe a longitudinális hullámok beleütköztek, és feszültséget keltettek. Ezután ezt elektromos eszközök működtetésére lehetett használni. Tesla rájött, hogy a kibocsátott hullámokat egy szűk sugárba képes összpontosítani egy speciális csővel. Megfigyelte, hogy miután egy ilyen sugár egy ideig aktív volt, majd lekapcsolta a gépét, az éter ugyanúgy áramlott tovább a sugár helyén. Ilyenkor ha fémlapot tett az útjába, elektromos szerkezeteket tudott működtetni vele anélkül, hogy be lenne kapcsolva a gépe!

    Az éter egyik különleges tulajdonsága, hogy bizonyos fajta momentum, lendület megtartására képes, ezért Tesla gépe még kikapcsolása után is képes energiát sugározni. A fizika törvényeit már eddig is leromboló Tesla-tekercs ezek után már kétséget sem hagy afelől, hogy a fizika törvényeivel valami nincs rendben. Ezen kívül berendezései körül fényes aura alakult ki, ami idővel egyre csak nőtt.

    Tesla felfedezte, hogy ha hasonló szerkezetű vevőtekercseket készít, mint amilyen az adó (csak megfordítja a két tekercs helyét), sokkal nagyobb hatásfokkal tudja felfogni a sugárzott energiát. Ehhez a két tekercsnek rezonanciában kellett lennie egymással, ami szigorúan meghatározott méretparamétereket jelentett. Egy ilyen vevő segítségével több energiát volt képes nyerni, mint amit az adó sugárzott! A rendszer ugyanolyan jól működött, ha az adót is és a vevőt is Faraday-kalitkába tette, ami kizárja, hogy elekromágneses hullámok hozzák létre a jelenséget. Azt is megfigyelte, hogy ha az adót és a vevőt is földeli, több energiát tud begyűjteni. A Földet egy hatalmas éterraktárnak gondolta, amiből párhuzamosan tud a találmánya energiát nyerni a szikraköz mellett, vagyis a Földben és a levegőben sugárzott hullámokat is fel tudta fogni.

    Részlet A tökéletes trükk c. filmből

    Hatalmas adótornyokat épített, melyek minden irányba sugározták az éterhullámokat, melyeket ezután különböző távolságra elhelyezett vevők fogtak fel. A hullám intenzitása a távolsággal nem csökkent vagy csak elenyésző mértékben, sőt, néha nőtt. Egy alkalommal egy 40 km-re lévő ház összes elektromos szerkezetét (égők, motorok, fűtőtestek) ezzel a rendszerrel működtette.

     A shorehami és wardenclyffe-i torony

    Tesla ezt a technológiát tekintette élete legnagyobb művének, ami nem csoda, hiszen ezzel korlátlan, drót nélkül továbbított energiához lehetne juttatni az egész világot. Nem kell mást tenni, csak adótornyokat építeni és vevőket tenni a háztartásokba; a rendszer jóval több energiát termelt, mint amennyit használt, ezáltal megoldhatta volna a világ energetikai problémáját, és már 60-70 évvel ezelőtt beköszönthetett volna az emberiség Aranykora.

    De igen, ott a nagy DE. Mint ahogy sejthető, ez nem tetszett a hatalomnak, olajbáróknak, akik nem hagyhatták, hogy ingyen energiát sugározzon bárki is a világ körül, mert ezzel kicsúszott volna az irányítás a kezükből. A villamos energia nagy függőséget okoz: képzeljük csak el mai világunkat áram nélkül. Mi történik, ha áramszünet van? Megáll az élet. Tesla technológiájával mindenki függetlenedhetett volna az energiacégektől, a villanyszámlától valamint az áramszünettől. Egy háború során az egyik legnagyobb gond az áramszünet. Ennek is vége lehetett volna. De ahol nincs függőség, ott nincs hatalom sem, ezért nem hagyhatták, hogy Tesla találmánya elterjedjen. New York-i laboratóriumát felgyújtották, a tornyok építésének finanszírozását visszavonták, valamint lebontották őket.

    Meg kell jegyezni még, hogy Tesla számos alternatív felhasználási területet javasolt találmányának. Úgy gondolta, ha két torony között az ionoszférában továbbítja az energiát, azzal kivilágíthatja az eget éjszaka, mesterséges északi fényt létrehozva. Elméletben technológiájával antigravitációs szerkezetek meghajtása is lehetséges valamint fénysebességnél gyorsabb kommunikációra is felhasználható. Mivel egy csővel irányítani és fókuszálni tudta az éter hullámait, ezt fegyverként is fel lehetett volna használni.  A koncepció a halálsugár nevet kapta. 


    Részecskéket lehetett volna felgyorsítani hatalmas sebességre a segítségével, amivel aztán az ellenséges repülőgépeket több ezer kilométerről el lehetett volna pusztítani - ezzel védelmi pajzsokat lehetett volna vonni városok, országok köré. Számos ország vezetőjének felajánlotta technológiáját, nem sok sikerrel.

    Tesla technológia a háborúban

    Tesla úgy gondolta, hogy ha terve megvalósulhatna, az a háborúk végét jelentené, ami az egyik álma volt.  Ezzel párhuzamosan egy globális drótnélküli energiaátviteli rendszer kiépítése után az emberiség minden problémája megoldódhatott volna.

    A Tesla-tekercset azóta számtalan tudós (pl. Eric Dollard, Steve Jackson, Prof. Konstantin Meyl) és lelkes amatőr  építette meg és bizonyította be róla, hogy valóban működik, és a fizika törvényeinek ellentmondó jelenségek létrehozására képes.

     Házilag készített Tesla-tekercsek
    Összefoglalásul:
    • A Tesla-tekercs a diszruptív kisülés feszültségét növeli meg. A végső feszültség többezerszerese lehet a bemeneti feszültségnek. Mindez úgy történik, hogy a tekercs nem transzformátorként működik és nem folyik benne áram.
    • Az éter hullámait, melyeket a tekercs begyűjt és felerősít, és ami az áramtól elválasztott feszültség, felfogás után elektromos szerkezetek működtetésére lehet használni.
    • Ezen hullámok intenzitása a távolsággal nem csökken vagy csak elenyésző mértékben, sőt, néha nő
    • A hullámok bármilyen anyagon áthatolnak,  Faraday-kalitka sem állítja meg őket.
    • A hullámok egy bizonyos idő után akkor is tovább mozognak, ha a berendezés le van kapcsolva.
    • A hullámok fénysebességnél nagyobb sebességen képesek haladni.
    • És a legfontosabb: a rendszer több ponton is ingyenenergiát termel (1. szikraköz, ahonnan is nagyobb feszültségű impulzusok távoztak, mint amire a dinamó képes 2. maga a tekercs, 3. hullámok akkor is mozognak, ha a berendezés nincs bekapcsolva, 4. rezonanciában lévő vevő), azaz hatékonysága nagyobb, mint 100%.

    források:

    http://meyl.eu/
    http://pesn.com/
    http://peswiki.com/
    http://pesn.com/2011/04/19/9501813_Tesla_Coils_Unleash_Aether/
    http://pesn.com/2011/04/29/9501818_Tesla_Coils_for_Dummies/ 
    http://davidszondy.com/future/tesla/teslaray.htm
    http://www.pbs.org/tesla/ll/ll_wendwar.html
    http://montalk.net/notes/tesla-wireless-technology

    73 megjegyzés:

    1. "...Sajnos erről többet nem mondhatok..."
      miért nem? mert mi lesz ha megtudjuk? vagy kurvára nem értem hogy mi ez a nagy titkolózás...

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Akik titkolóznak a szabadenergia készülékekkel kapcsolatban, azoknak jó okuk van rá, méghozzá az hogy ők maguk sem értik a működésének valós fizikáját.
        Az ilyen energiaforrások valótlan fizikájáról van elég mű és internetes anyag. Például nullponti energia, éter, hipertér, negyedik dimenzió és a marhaságokat lehetne tovább sorolni. A szabadenergia készülékek valóban léteznek, valóban működnek, de nem így.

        Törlés
    2. "Sajnos erről többet nem mondhatok, csak a tényszerűség miatt kellett leírnom..."

      Pfff....... :) Ez nagyon vicces... És ezt kellene komolyan venni?

      Sajnos én sem mondhatok többet, de annyit igen, hogy Gyurcsány ölette meg Teslát, valamint (ahogy a HUMORISTA mondja)a szabadkőművesek által bábként rángatott Torockait, akinek ürgebőrbe varrt békaemberek adják át a H1N1-be ültetett chipet csőkunyhóba Tiszaeszláron a Kennedy gyilkosaival kokettáló ufózsidók Scullyval és Mulderrel.

      Kábé ennyi értelme van ennek a sok idiótaságnak, amit a "szerkesztő úr" agytekervényei salakanyagként termelnek. Ilyenkor őszintén sajnálom, hogy bezárták a Lipótot.

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Akkor minek jársz ide :) Most komolyan?? :)

        Törlés
      2. Bár nem értem a lényeget,de sok embert avasson be mert nem nagy dicsőség halálos betegen hazajönni külföldről esetleg kiesni az emeletről,ha mindent megtart magának Így úszott el a Bíró pen a Rubik kocka és sok más emberiségnek hasznos dolog Ha nem ondhassa akkor írja le

        Törlés
      3. Általában csak röhögni járok ide, mert a legtöbb dolog vicces, csak van amikor elszomorít ez a hatalmas agymosás, és butaság. Tudom, tudom,hogy még nem vagyok elég tisztán látó, csak nagyon kevesen képesek arra, hogy átlássák ezeket a körmönfont ármányokat a világban. A szervezett világhatalom elhomályosítja elmémet, és valószínűleg nem lesz meg az a mustármagnyi hitem se, hogy valaha is átlássam ezeket a dolgokat.

        És ha legalább 4 elemi kell ahhoz, hogy hinni tudjak ezekben az őrültségekben, akkor nincs meg, és ahogy most állnak a dolgok nem is lesz :)

        Törlés
      4. Nananana... Azért ezt így ne...

        Törlés
      5. De egy hulladék vagy janesz elek (direkt kis betűvel) XD Hogy lehet így fogalmazni egy fórumon? Menj vissza a cigánytelepre, mert oda való vagy! Ott beszélj így!

        Törlés
    3. Elnézés a tudatlanságomért, de tényleg nem vagyok napirenden. Széles úr kormánytag, esetleg aktív politikus?

      VálaszTörlés
    4. Kis plusz infó: http://tempohirek.com/news.php?readmore=667

      VálaszTörlés
    5. Tesla más bolygóról jött, s igen, valóban nem tetszett a hatalomnak, hogy az emberiség ingyen energiához jusson.

      VálaszTörlés
    6. Na végre egy jó, izgalmas és baromi nagy potenciáljú cikk. Ez (is) a jövő ! Végre konkrétum a hamis paradigmával (fizikai törvények és világkép) szemben. De ennyi gusztustalan hozzászólást rossz olvasni. Mennyetek a Vágó bácsi se...be.

      Otthoni barkácslegényeknek (magfúzió a konyhában 17m 30sec-től):
      http://www.youtube.com/watch?v=8zM31Kz5msY

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Azért minősítesz le mert megmertem kérdezni hogy miért titkolózik ennyire?

        Törlés
      2. @JANESZ ELEK

        Hogy elhet egy ilyen ezen a Földön, mint te???
        A vilagert sem akarlak megserteni, de szerintem akaszd fel magad, mert nem hiszem, hogy az emberisegnek valaha szüksege lesz rad!

        Törlés
    7. Ja, megcsináltam én is a magfúziót a mikrohullámú sütőben, nekem is sikerült szerényebb mennyiségű vasat csinálni szénből. Próbáljátok meg, csak ne befőttesüveggel, mert törik mint állat.

      VálaszTörlés
    8. Én ezt használom...igaz csak a testemben. :)

      VálaszTörlés
    9. Széles Gábor Hivatalos oldala
      kb. egy órája
      Kedves Barátaim!
      Egyre több olyan írás jelenik meg/Index/ mely engem a Tesla kisérleteivel szeretne összehozni vagy összemosni.Itt most is megerősíthetem, hogy nem foglalkoztam és most sem foglalkozom az általam is nagyrabecsült Tesla kisérleteivel és találmányaival.Ha vicces kedvemben lennék azt mondanám, hogy nem szeretnék nagyfeszülséggel kisérletezni.Akkor már nagyfeszültségű impulzusok helyett inkább nagy áramimpulzusokkal.
      Tetszik · · Megosztás
      Ez 6 embernek tetszik.

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Nem vagyok fogadatlan prókátor, de zavar ez a zűrös értetlenség!
        1. Alkotni, gondolkodni, előrelépni, ahhoz SZABADSÁG kell. Azaz a liberalizmus, bankuralom és ideológiai agymosást végző kormány rendszerének ellentéte. Ez valósul most meg, és várhatóan folytatódni is fog.
        2. A világ fejlődését mindig háborúk, és azt kísérő technikai forradalom fémjelezte. Kinek kellene elmagyaráznom, hogy folyik a háború, csak éppen nem lőnek. De a nyomor az mutatja!
        3. Minden birodalom ledől egyszer! (Római, Bizánci, Náci, Sztálini, stb.) És ha most éppen a globalizált pénzvilág a soros?
        Tehát hajrá, bízni kell a fejlődésben!
        És aki ezt előrejelzi -Sz.G. úr - igazán nincs rászorulva a celebségre... Én hiszek Neki.

        Törlés
      2. Tökéletesen egyetértek veled!

        Törlés
    10. http://www.facebook.com/pages/Sz%C3%A9les-G%C3%A1bor-Hivatalos-oldala/336958929753928

      VálaszTörlés
    11. Azt sem lehet érteni, hogy mi köze az egészhez a zorbánnak? Mi az, hogy "akkor kétharmaddal nyer". Először is: az országunk NEM játszótér, ahol némi fizikai kísérlet-másolással orbánviktort kétharmadhoz lehet/kell juttatni. (Az előző kétharmad is csalás, és ne folytassam...) Tesla meg forog a nemlétező sírjában.

      VálaszTörlés
    12. Az ingyen energia a modern rabszolgaság végét jelenti

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Kedves Janesz Elek! Érdekes, hogy a "szopás" mennyire gyakran jelenik meg az irományaidban. Freud bácsi erre jó sok mindent tudna mondani. Elsősorban azt, hogy mindenkinek a vágyai jelennek meg ilyenkor legnagyobb valószínűséggel. Ebben az esetben nekem már csak az a kérdés, hogy melyik végén szeretnél lenni a szerszámnak :)
        Téged idézve "AZ ILYEN DEGENERÁLT BUDHA RAJONGÓK MIÉRT NEM SZOPJÁK LE EGYMÁST" már kicsit egyértelműbb a helyzet. Ha elég ügyes vagy talán találsz az interneten olyan "rajongókat", akik megengedik,hogy leszopd őket. Csak itt ne csináld ezt,mert nem kíváncsi rá senki...

        Törlés
      2. A szopás még csak-csak működne... Ha már Freud bácsi következtetéseiről vagyon szó, akkor a halott rokonok sírjainak emlegetése szerintem problematikusabb. Egy együttműködő meleg srácot még csak lehet találni, de olyat aki temetőben akarja csinálni... és az így odabent rekedő vágyak, így nyilvánulnak meg írásos formában. :)

        Ha van itt valaki aki meleg és szereti sírokon csinálni, az beáldozhatná magát a közösség érdekében. Én nem tehetek semmit, nekem a nyilvános WC-k a gyengéim. :)

        Törlés
    13. Igazán érdekes iromány. Bár a fizika sem érdekelt eddég igazán.

      Ámde... a cikk elejin felemlegetett hazai biznicman, meg a hatalmas áttörés, meg a Vittore megin kétharmaddal... Hát... Azér elég sokmindent el tudok képzelni mindenféle emberkékről (ha úgy istenesen nekibuzdulok) de olyant, hogy a üzletes arc, meg a politikás csak és kizárólag jót és bódogságot akar a népeknek... Na ezt eddég még valahogy sosem sikerült. (Bár időnként elmerengem rajta mi lenne ha eccer meglepnének? Mer a eddigi tapasztalások valahogy nem ezirányba viszik a gondolatokat legelébb.)
      S ugye a bácsi közönségesódalas bejegyzése sem arra utal, nem fogják a (kiválasztott kevesek) hülyére harácsolni magukat.
      Nopersze... lehetséges az is, hogy a fickó télleg nagyot villant.
      Halk kérdés: Vajon ha valamiféle technikát barkácsol, akkó közbe ki tömködi a zsebét? S mit fog majd kérni cserébe? Valamint, a versenytársai hány sunnyogó bácsinak fizetnek, hogy kiókumlálják ezt a nagy titokt? S vajon mi van akkó, ha véletlen időközeben baleset éri? Aztán, hogy áll majd a szája a felizgatott népeknek, ha mégse rukkol elő semmi "komollyal". (S ez is csak valami kommenikációs trükközés?)

      Aztán a Teslás részben azér megakadtam ezen a mondaton:
      "Egy háború során az egyik legnagyobb gond az áramszünet. Ennek is vége lehetett volna."
      Szóval. Lehet nem értettem meg a kütyü működési elvét, de azér azt vélem tudni, hogy a emberkék (ha csetepatáról van szó) elég tanálékonyak. Valamint, mivel eme tanálmány is jelen van a fizikai síkon (egy adó, és egy vevő résszel), ezér ez mán csak részletkérdés pl. egy szőnyegbombázás alkalmával. (Merugye a röpcsiben ülő arcnak tökmindegy, hogy egy olajfinomítót, vagy egy adótornyot bombáz porig.)
      (Kicsit olyan vót ez is, mint a Keshe cikkes Világbékés lebegtetés.)

      Node... úgy telementem izgalommal a nagy bejelntéstől... Deúgy... hogy most mingyán... megyek is aludni.

      Béke belétek!

      VálaszTörlés
    14. 30 euróval kevesebbet kéne fizetnem :)

      VálaszTörlés
    15. Tesla nem másik bolygóról jött, hanem feltalált különböző energianyerési módszereket, amelyeket a háborúkban mind a mai napig bevetnek. Ha Tesla jó lett volna, nem a Rockefellereknek dolgozott volna... Egy szerb akit kihasználtak a felsőbb hatalmak.
      Nem is ez a lényeg hanem az, hogy a HAARP-NAK nevezett rendszer miért is áttörés? Tényleg nagy áttörésnek számít, hogy embereken elektromos energiát vetnek be? Annyi láthatatlan energiaáramlás folyik körülöttünk, hogy az egyáltalán nem pozitív tulajdonságú. A házunktól 2 km- re megy az Oroszországból jövő nagyfeszültségű vezeték, más néven nálunk és máshol is a Vinyica Vezeték. Ez a vezeték akkora energiát bocsájt ki, hogy felénk kevesebb csapadék hull, és köztudottan nálunk a községben ez az igazság.
      Amikor megépítették nőtt a fitymaszűkületben születettek száma kb. 12 utcában.
      Rákos megbetegedéseket okozott, valamint nem is szabadna az ember házaitól 2 km-re telepíteni ezeket a nagyfeszültségű vezetékeket.
      Azt hazudják nekünk a községben, hogy nem működik már ez a Vinyica vezeték:D
      Vicces mivel olyan hangja van, ha alámegy az ember, hogy úgy érzi, megüti az áram.
      Nemrégen jöttek kicserélni az internet és tv berendezéseket az "új" funkcióra.
      Ezek a masinák olyan jelet bocsátanak ki, amelyek állandóan zavarják a hangfalaimat, és a telefonbeszélgetés közben recseg a telefon, de nem a hangszóró bekapcsolűsa miatt.
      Olyan nagy energiamező veszi körül az embert, hogy megugrottak a rákos megbetegedések száma, utána lehet nézni!
      Volt régen egy amerikai professzor, aki kis atomerőművel működtette a pincéből a házát. Kiderült ez a dolog, és elhallgattatták a professzort, de a családja utána rákban halt meg pár éven belül.
      Gondoljatok bele, hogy ezt már rég feltalálták és most akarják benyomni az orrunk alá, mint valami pozitív dolgot. Hát egyáltalán nem pozitív dolog ez! A világot akarják megmenti az embertől sajnos:D Ez tudom nem vicces, de ezt a világot nem lehet megmenteni, mivel pusztulásra van ítélve. Vicces, hogy mindenki a környezetvédelmet védi, de a hátrányát mégsem látja, hogy az emberiség ellen szól. A környezetvédelem nem más, mint az ember kiszorítása és bebörtönzése.
      A környezetet kell valóban védenünk? Nem magunkat kéne védeni most már? Nagyon kevesen veszik észre hozzám hasonlóan, hogy a Földünk pusztul és ezt a folyamatot nem lehet megállítani. Dimenziót ugrott volna Tesla? 2-szer is? Hova, kérdezem én? Milyen dimenzióban járt? Látta már ezt élő ember? De ha nem látta élő ember, akkor ki mondja, hogy dimenziót ugrott?
      Sajnálom, hogy mindenki azt gondolja, hogy ez a Föld meggyógyítható:( Itt vándor csak mindenki! Büntetnek a környezetszennyezésért, amikor az ember eldob egy csikket?
      Fordítva ezt meg lehetne csinálni? Egy fecskét meg lehet büntetni, mert fészket épít a ház falára és szennyezi a házat?:D
      Háborús dolgokhoz jó Tesla módszere, amelyeket büszkén ki is használnak:D
      Érdekes, hogy amíg nem volt elektromosság, mindenki jól volt:D Érdekes az is amíg nem volt iparosodás nem voltak rákos megbetegedések. A tudomány-technika tényleg jó az embernek, kérdezem én egyszerű ember létemre? Kire jó? Rám nézve, vagy a háborúra nézve? Ki tartja fontosnak az ember érdekeit? A kormány, a tudomány?
      Ki tartja el ezeket a zugtudósoknak állított valakiket? Én úgy gondolom, hogy a mi kis pénzünkből..., de nem a mi érdekünkben. Nem értetek egyet velem?

      VálaszTörlés
    16. De most olvastam, hogy a cikk eleje téves, mert ez az magyar ember nem akar semmilyen Tesla-féle nemezist csinálni:D
      Buddha, ez tényleg egy fura cikk, de nem rossz, mivel az embereket szolgálja kis infókkal!

      VálaszTörlés
    17. Tesla története valóban érdekes, de ez a bejegyzés, a címével az élen, megmondom őszintén csalódást keltett bennem Buddha.

      VálaszTörlés
    18. Nem azért de bármekkora hasznot is hoz majd ez a Széles Gabi-féle dolog a legnagyobb részét ő meg Viktorka fogja zsebre rakni, mert ha nem érné meg nekik a dolog akkor nem csinálnák. Lássuk be őszintén annyira nem jótét lelkek, hogy a lakosság érdekében cselekedjenek anélkül, hogy saját hasznukat néznék. Plusz Viktor vitéznek a hivatalos statisztikai adatok szerint sosem volt kétharmada. Ráadásul a deviza hiteleseket sem hajlandó megmenteni. Nincs olyan épeszű ember ebben az országban aki még egyszer rászavazna bármekkora hasznot is hoz az országnak(valószínűleg azt is csak azért, hogy majd teletömhesse vele a saját meg az IMF zsebét.).

      VálaszTörlés
    19. Legyetek óvatosak, Szaniszló úr is felvetette ezt a Tesla meg HARP témát a Világpanorámában, több adásban visszatért rá. Most meg megnézhetjük, mi van vele.

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Szaniszló úr nagyon bátran feszegeti a pofonláda tetejét (erőt és kitartást kívánok neki hozzá), nem hiszem hogy az idevágó mondandója miatt vegzálták volna.

        Törlés
    20. Villamossággal foglalkozó emberként olyan jót nevettem ezen a cikken. :D
      Először az "INGYEN ENERGIA" szón mosolyodtam el, de amikor megláttam, hogy "a tekercsben nem folyik áram" ott már az asztalba vertem a fejem. Az elektromosság alapja a töltések vándorlása és ez alól a Tesla tekercs sem kivétel. A nagy feszültség miatt csak kis áram folyik (kb 10a -15.-en Amper)de az NEM "0"! A "100% feletti hatásfok" résznél meg már erősen húzott a kezem az Esc billentyű felé.
      A tekercsnek van ellenállása, tehát fizikai képtelenség nagyobb teljesítményt kinyerni mint amit befektettünk. A vezeték nélküli energiatovábbítást pedig csak azért nem valósították meg nagyban, mert a hatalmas tekercsek és a levegő VESZTESÉGE miatt drága és megbízhatatlan lett volna.
      Jómagam is foglalkoztam ilyen tekercsekkel és tapasztalatból mondhatom mindegy, hogy mekkora vagy milyen feszültséget kapcsolunk rá, ez "csak" egy nagy transzformátor antennára kötve.

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Minden kommentelőhöz és a cikkhez is csak annyit fűznék hozzá, hogy lehet szájt tátani, szitkozódni, professzornak lenni. Azóta sem érte utol senki Teslát nagyjából semmiben. Szóval mocskolódás helyett inkább álljon neki mindenki tanulni és majd ha lesznek eredmények le lehet ülni vitázni addig meg szerintem mindenki bámuljon bele a tükörbe és tegye fel magának a kérdést, hogy mit is tud ő egyáltalán bármiről is. Még önmagatokat sem ismeritek jószerivel. És a tudományról hadováltok? Na én meg ezt tartom viccesnek, okostelefon meg hülye gyerekek, befásult megrögzött semmire sem nyitott garázsprofesszorok. Nekem a szélturbinám mágnesek között lebeg, áramot termel elégedett vagyok vele a hatásfokát meg leszarom.:P Se professzor nem vagyok, sem tudós, és a fizikát sem ismerem én csak jól legózom.

        Törlés

      2. Én egyáltalán nem vagyok villamos szaki, de azt a cikk nem is állította, hogy hogy a tekercsnek vagy bármely vezetőnek ne lenne elektromos ellenállása. És a bizonyos többleteneregia sem a semmiből van ingyen, csak esetleg a MI rendelkezésünkre áll, anélkül, hogy MI fektettünk volna be energiát, tehát számunkra van ingyen. A széleneregia sem ingyen energia, csak nem mi mozgatjuk a szelet. Megcsapolható természeti jelenség véleményem szerint éppenséggel létezhet.

        Törlés
      3. Kedves Balázs Simon! "A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság,hanem a tudás illúziója"

        Törlés
      4. Kedves Balázs Simon! "A tudás legnagyobb ellensége nem a tudatlanság,hanem a tudás illúziója"

        Törlés
    21. Sziasztok! Én sem értem miért járnak ide olyanok, akik a taplóságukat és a témával kapcsolatos hozzáállásukat hangoztatják csak, ráadásul minősíthetetlen módon. Vagy inkább úgy mondanám, hogy pont ez minősíti őket. A témával kapcsolatban! Minden elektromágneses, még a fény is! A Faraday kalitkába pedig be tudunk világítani egy zseblámpával. Vagy ha egy másik szeletét vesszük az elektromágneses spektrumnak, mondjuk a Gamma sugárzást, azt sem tudjuk kivédeni Faraday kalitkákkal, Egyszerű is lenne akkor szigetelni az atom reaktorokat. A teljes elektromágneses spektrum, sokkal átfogóbb mint amelyet mi jelenleg ismerünk. Seth erről is részletes tanításokat ad át. A másik baki a cikkel kapcsolatban, hogy a vezeték nélküli energia továbbításegészség károsító, és erre már Tesla is rájött. Ezért később ezt teljesen elvetette. Egyébként, az biztos hogy Zseni volt. A legnagyobbak egyike!

      VálaszTörlés
    22. Kedves Schwaben: csak nem Albertirsa vagy Ceglédbercel, esetleg Zagyvarékas? ;)
      Egyébként pedig a Technológia nélkül nem tudnánk így beszélgetni itt sem. Nem az elektromosság és a technológia a káros, hanem amire tudatosan használják - ellenünk sajnos! Az pedig ordeáré nagy butaság, hoyg az elektromosság hasnálata előtt _nem_ voltak rákos megbetegedések. Inkább csak nem tudunk annyit róla - mert nem feltétlenül jegyezték le -, mint most, szintén a távközlésnek, a technológiának köszönhetően. Az tény, hogy valóban több rákos beteg van mostanság, DE ez _nem_ feltétlenül az elektromosság/távközlés/internet/etc. bűne, hanem sok és bonyolult tényezőjé.

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Természetesen igazad van, nem azt jelentettem ki, hogy az elektromosság rossz dolog lenne... Csak azt, hogy ezt az ember ellen használják!
        A nagyfeszültség az viszont egy kicsit bajos, azt gondolom te is tudod.
        Azt hiszem ezen az oldalon volt az a fekete dobozos svéd vagy finn berendezés ami rákot okoz, ez azért szégyen, hogy az embert akarva akarják kipusztítani.:(
        Teslát én is géniusznak tartom, de sajnos bekebelezte az elit...
        Ugye a híres pénz fogalom itt is beállt, ahol a pénz ott a nagyfokú mérnöki tudomány.
        Egyszerű emberek is néha rájönnek arra, hogy és mit lehet használni, csak sajnos keveseknek adatott meg ez a "jó-energiafelhasználás".
        Persze mindent meg lehetne változtatni jóra, de az nem fog menni. Nem a Föld dolgozik ellenünk, hanem csak csekély része az emberiségnek.
        A Föld szolgál minket, pár ember pedig kiszolgáltatja azt amely minden embernek jár. Sosem értettem, hogy az ásványvizet miért árulják, egyszerűen kiröhögöm azokat, akik ezt teszik. Pofátlanság, azt állítani, hogy fogy a kőolaj, a vízkészlet, a fa, és minden egyéb. Nem fogy itt semmi kérem szépen, csak nekünk lehet ezt beadni, és sok világi ember még el hiszi:D
        A Földet Aki Teremtette nem arra szánta, hogy akár 10 milliárd embert ne tudjon kiszolgálni! Ez hülyeség. Minden Green-Peace-es kiáll tüntetni az erdőirtás ellen, pedig fa van bőven és pótolható is.
        Értek mindent a jelen "világi" világgal kapcsolatban, de nem tudom sajnos fölfogni, hogy hová süllyedt az a bizonyos léc...

        Törlés
    23. Széles úr lesz a megmentönk :) Hallelujhát neki!!Szobrot neki!!!
      Nem értetem miért van a fehérvári videoton ipar park és az ikarus nagy része évtizedek óta üresen,mert valamiért nem adta ki bérbe holmi féle kis cégeknek akik munkahelyet teremtettek volna.
      Most már tudom, kellett a hely a Tesla csoda gépezetnek amin dolgozik. Jajj, csak nehogy öngyilkos legyen mielőtt megmutatná a nagy érdeműnek is.
      Csak azt nem értem mi köze ehhez orbának meg a kétharmadnak???Vagy lehet készül egy agydurrantó sugárzást létre hozó gép is amitől lesz egy rakat zombi aki újra orbánra szavaz?Ami biztos biztos,ősszel már mindenki tekerjen a fejére alufóliát a sapka alá,hogy kivédjük a sugárzást.
      Találos kérdés: Azt mondja: az ország már ötszáz éve nincs növekedési pályán.Akkor hogy francba lett mega milliárdos? Segítek.A kijelentésben és a kérdésben a válasz.

      De a legjobb ebben cikkben:AZ FBI Nikola Tesla-ról készített aktáit innen letölthetitek
      Elég hiteles lehet.

      A mesének mára vége.
      És most kapcsoljátok ki számítógépeteket és öleljétek át szeretteiteket!








      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Hú de jó lesz! Mindenkinek lesz mindene, nem lesz háború, a cigányok összeölelkeznek a szkíta motorosokkal végre!!! Eljön a BÉKE!

        Törlés
    24. Laci, nézd meg a http://slideshare.net/zerofieldenergy -t. SiriusDisclosure.com is jelentősen halad, érdemes megnézni a Papers menüjüket, ápr. 22-én debütál mozikban és 26-kán ha jól emlékszem online a Sirius, UFO-k és ingyen energia, valamint CE-5 protokoll szerinti meditációs kapcsolatfelvétel témakörét felfedő dokumentumfilm az Emmmy-díjas Amardeep Kaleka (becenevén Arma, tehát Arma) rendezésében.

      VálaszTörlés
    25. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Akkor ne itt panaszkodj...
        http://www.facebook.com/pages/Sz%C3%A9les-G%C3%A1bor-Hivatalos-oldala/336958929753928

        Bár a fb-os oldalon is megemlítik, hogy nincs köze teslához. Kb. semmit nem lehet tudni róla.

        Törlés
      2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

        Törlés
      3. Akkor fogd meg 10-20 barátodat és húzzatok fel egy több tonnás követ követ csak 10 méter magasra. (amúgy az ókorban nem csak a piramisokról beszélünk, mint olyan épületek, amiket lehetetlen lett volna akkor megépíteni!) Majd én mögétek állok egy ostorral, ha nem megy :D Hátha az a kulcsa a dolognak!

        Mindnyájunk nevében remélem, hogy tévedsz :)

        Törlés
    26. "Nem azért de bármekkora hasznot is hoz majd ez a Széles Gabi-féle dolog a legnagyobb részét ő meg Viktorka fogja zsebre rakni..."
      Szerintem nem lenne tragédia, ha abból nyernének pénzt, amibe eleve ők fektettek be. Én csak annyit várok el, hogy ehhez mindenki hozzájuthasson Mo.-n, már ha lesz belőle valami.

      VálaszTörlés
    27. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      VálaszTörlés
    28. Csaba Kiss - Szerintem Te soha nem hallottál még Nikola Tesla találmányairól és mindarról, amiben jóval megelőzte korát.
      Ezt nem "a sok műszaki analfabéta" hiszi el, hanem működő és dokumentált dolgokról van szó.

      Az is tény viszont, hogy mindezek a találmányok a fennálló világrendet veszélyeztetik, ezért nem kerülhetnek általános felhasználásra.

      Ennek ellenére kutatásait gőzerővel használják mai napig katonai fejlesztésekben és titkos kutatásokban. (Elég a skaláris hullámokra, a HAARP-ra vagy fúziós áramtermelésre gondolni)...

      VálaszTörlés
    29. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      VálaszTörlés
    30. Kommentező társaim!

      Bár nem teljesen, csak részlegesen vág a dolog,- amiről írok- Teslához. De egy biztos. A Haarp működik felettünk. Képzeljétek el, ahogy olvad a hó, a pocsolya tetején hab áll. Mintha valaki mosogatószert öntött volna ki. De mindenhol, ahol olvad. Így hozták létre ezt a márciusi telet. Sosem láttam még ilyet. KÉRLEK BENNETEKET NÉZZETEK KÖRÜL TAPASZTALTOK-E ILYET! És mondjátok az embereknek a Haarpot, a chemtrailt. Csak azért merik tenni, mert nem tudják az emberek.

      Üdv Mindenkinek

      VálaszTörlés
    31. Kommentező társaim!

      Bár nem teljesen, csak részlegesen vág a dolog,- amiről írok- Teslához. De egy biztos. A Haarp működik felettünk. Képzeljétek el, ahogy olvad a hó, a pocsolya tetején hab áll. Mintha valaki mosogatószert öntött volna ki. De mindenhol, ahol olvad. Így hozták létre ezt a márciusi telet. Sosem láttam még ilyet. KÉRLEK BENNETEKET NÉZZETEK KÖRÜL TAPASZTALTOK-E ILYET! És mondjátok az embereknek a Haarpot, a chemtrailt. Csak azért merik tenni, mert nem tudják az emberek.

      Üdv Mindenkinek

      VálaszTörlés
    32. Az ókorban az volt a rabszolga, aki az urainak pénzért dolgozott:D
      A modern rabszolgaságot éljük, de lesz ez még így se!
      Az emberiség nagyobb része ma a megmentőt várja, a kisebbik pedig a kis hamist.
      Én nem várom a megmentőt, mert ez a Föld megromlott és nem lehet kijavítani sehogysem.
      Mindenki tudja szerintem, hogy egy velejéig romlott helyen élünk, ahol még a világ is ellenünk dolgozik, sajnos nem fogják fel sokan, de Buddhát azért nem kell támadni, mert ő is általában a véget jósolja, az helyes dolog.
      Az aranykorosoktól kérdezném, hogy hol az aranykor?:D
      Nem látom, nem látjuk, aranykoros ismerőseim sem látják, hazugság az egész!
      Minden épp az ellenkezője, megy darabokra minden.
      Hol vannak a nagy hazugok akik a jót hirdetik, amikor látszik, hogy itt semmi jó sem sül ki? Hol vannak a bolondok akik azt mondják, hogy jó lesz minden? Bolondok állandóan az emberek nem tér meg egyik sem! Hülyeségeket ontja mindenki magából, meg a sok maja hülyeség... elkezdte a hatását amit szépen beadtak nektek.
      Felébredés? Hol? Mikor? Ki? Átléptünk az idiotizmus korába szerintem, ahol mindenki megy a maga hülyesége után és nem az igazság után. A sok idióta beveszi, hogy Lucifer is fény angyalka volt akit ki kell szabadítani... Gratulálok.
      Ezen a Földön mindenki szolga Csaba Kiss testünk szerint, de lelkünk szerint nem!
      Buddha te pedig ne jót várj szerintem, hanem terjeszd a rémhíreket, mert be fognak következni! Készítsd fel a blogoddal az embereket arra, hogy igenis rossz fog jönni és nem jó!

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Neked nem sok vesztenivalód van ahogy látom az írásaidból .
        Inkább pusztuljon a világ mint hogy megjavuljon ?
        Majd ha lenne mondjuk egy gyereked vagy valaki akit szeretsz nem így gondolnád.

        Törlés
      2. Széles Gábor a Tesla-tekercsekkel megmenti a világot! Végre összeölelkeznek az irániak, palesztinok és zsidók ! De jó lesz !!!Béke lesz örökkön örökké! Nem háborúzunk , hanem szerelmeskedünk, mert szerelmeskedni jó!

        Törlés
      3. Jézusom! "A Föld ELROMLOTT, és nem lehet megjavítani SEHOGYSEM." "MINDENKI TUDJA , hogy velejéig romlott helyen élünk..." "Készítsd fel az embereket..." Mi vagy te kolléga, hogy így útasítgatsz? Mi van? A világvége nem jött össze? Pedig de örültél volna neki, mi? Te inkább lazíts egy kicsit, menj el szabira, mert az agyadra ment a stressz, amit másokra is rá akarsz erőltetni. Állj már le egy picit és pihenj katona! Lucifer sokkal inkább a te barátod, mint azoké , akiket köpködsz, helló! Nyugi van! Más blogon mérettesd meg magad, jó? Itt inkább olvass, és figyelj! És ne oktass, mert abból NEM KÉRT SENKI!

        Törlés
    33. Elnézést mindenkitől, töröltem a kommentjeimet.

      Igazatok van, mindenki abban hisz, amiben akar, lehet, túl sokat akartam, bőven elég az is, hogy a térdemet csapkodva röhögök rajtatok.

      VálaszTörlés
    34. Sajnos a legtöbb dolog, amit itt Tesláról közöltek, az téves, és semmi köze a valódi munkásságához. Ez megismerhető a róla szóló könyvben, ha valaki tényleg tájékozódni akar: www.teslabook.fw.hu

      VálaszTörlés
    35. " Tesla az ember

      Apropó, volt egy pont az időben, amikor az emberiség majdnem elbukott. Nehezen boldogultatok az elektromossággal. Így eljött egy ember, aki meghaladta a korát és elérhető volt. A neve Nikola Tesla volt. Átadott nektek egy alapelvet, amelyet ma váltóáramnak hívtok. Kedveseim, arra ösztönözlek benneteket, hogy értsétek meg ezt az alapelvet. Legtöbbőtök nem tudja, mivel ez nem a 3D-ben van. A tulajdonságok, a nyugodt megfontolt "zseni-szintű gondolkodás" manapság. Az általatok ma is használt elektromosság egész ötlete, ennek az embernek a kvantum elméjéből jött.

      Mindaz, ami ő volt, minden tevékenysége, engedélyezve volt. Tesla maga volt egy időkapszula, a megfelelő időbe kézbesítve. Több mindene volt, de a váltóáram volt mindaz, ami akkoriban engedélyezve volt átadásra a bolygó számára. Óh, megpróbált többet átadni nektek. Tudta, hogy vannak más dolgok, de semmit nem volt képes kifejleszteni. Ha elmondanám, hogy mi mást fedezett még fel, akkor lehet, hogy egyáltalán nem lennétek tudatában ezeknek, mivel soha nem volt engedélyezve, hogy ezek napvilágra kerüljenek azóta. A Föld nem állt készen rá.

      Tesla felfedezte a tömeg nélküli tárgyakat. Meg tudta változtatni az atom szerkezetének a tömegét a megtervezett mágnesesség használatával, de ezt soha nem tudta irányítani. A munkapadjából tárgyak repültek ki és ütötték át a mennyezetet, de ezt nem tudta megismételni vagy irányítani. Még nem volt itt az ideje. Tudjátok, hogy miről volt még ismert? Az elektromosság továbbításának a látszólagos sikertelenségéről. Azonban egyáltalán nem tévedett.

      Vannak képek a tornyáról, de minden alkalommal, amikor egy emberi lény meglát egy tornyot, akkor ott egy elfogult feltételezés, hogy valamit sugározni fog a levegőn keresztül. De Tesla esetében, kitalálta, hogy hogyan sugározzon elektromosságot a földön keresztül. Ehhez tornyokra van szükségetek, mivel ezeknek kell felvennie a mágnesességet a földből egy bizonyos módon ahhoz, hogy kisugározzák és aztán újra összegyűjtsék a bolygó mágneses rácsrendszerének a csomópontjaiból. Beszéltünk erről korábban. Hasznosította a bolygó rácsát, amely magában a Földben van! A határán volt annak, hogy megmutassa azt, hogy mágnesesen használni tudjátok a bolygó egész rácsát arra, hogy biztonságosan, kábelek nélkül elektromosságot sugározzatok és vegyetek fel, amikor szükségetek van rá. De a Föld nem állt készen rá.

      Tesla megtört emberként halt meg, tele olyan ötletekkel, amelyek békét hozhattak volna a Föld bolygónak, de egyszerűen nem volt megengedve, hogy bármelyiket is átadja nektek.

      Most el fogom mondani nektek kedveseim, hogy miért volt megállítva és ez az első alkalom, amikor valaha is elmondtuk nektek - mivel ezeket a találmányokat túl könnyű lett volna fegyverré tenni. Az emberiség még nem áll készen rá. Nem álltok készen a tömeg nélküli tárgyakra, egyikre sem, mert az alapelveket túl könnyű fegyverré tenni.

      "Tehát," mondhatjátok: "mikor fogunk készen állni rá?" Azt hiszem, hogy már tudjátok a választ ugye? Akkor, amikor az emberi tudatosság elér egy pontot, ahol a legfontosabb az egyesítés és nem az elkülönülés, meg fog történni. Egy pontot, ahol a hódítás és az erő, nemkívánatos elgondolások vagy előnyök. Egy pontot, ahol az emberiség azáltal fogja megmérni a lakossága erejét, hogy milyen egészséges és nem a gazdasági növekedés által. Egy pontot, ahol a szomszédaitokkal való összejövetel a társadalmi tudatosság fő célja és nem a meghódításuk vagy a kirekesztésük. Ez jön kedveseim. Távol van, de ez jön. Nézzetek körben a bolygón ebben a pillanatban. A régi energiájú vezetők magától értetődőek, nem azok? Olyanok, mintha emlékek lennének egy gondolkodó világban, amely túllépett rajtuk." /Kryon/

      VálaszTörlés
      Válaszok
      1. Készen áll a Föld, mert egyik pillanatról a másikra minden ember összeborul a boldogságtól ha nincs többé éhezés és nyomor. Nem magától lesz egészséges az emberiség , hanem attól, ha bevezetjük Tesla találmányait. Mért háborúzna akkor bárki, ha mindene megvan. Egy pillanat alatt vége lesz a bűnözésnek, palesztin az izraelivel szerelembe esik, együtt vigad iráni és zsidó. Nem tudom mért kell várni, mikor igenis készen áll a föld!!

        Törlés
    36. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      VálaszTörlés
    37. Valóban nem ismertük a Tesla transzformátort, ahogy még ma sem. A valós működése nincs leírva itt sem. Például hogy a szekunder oldali frekvencia kétszerese a primer oldalinak. Hasonlóan egy parametrikus rezgőkörhöz, de több annál. A primer oldal akkor ad a szekunderre egy fluxust, amikor az amúgy is maximumon van. Itt jön a képbe a szubtranziens áram és egyéb olyan dolgok amit az elektrotechnika ismer. Csak az étert, a skaláris hullámokat és egyéb agybajt azért felejtsük el, mert ugyebár az nincs a valóságban.

      VálaszTörlés
    38. Áram akkor folyik, ha két pont között feszültség van, valamint olyan közeg, melyen elektronáramlás (áram, érted?) lehetséges. Ezt hívjuk vezetőnek. Feszültség nem folyik, nem áramlik. Nem, és kész! ("A feszültség nem a legkisebb ellenállás irányába áramlik (lásd még pl. Tesla hairpin áramkörét).") A feszültség sima töltéshalmozódás. A longitudinális jellemzőket a kisüléssel együtt járó ionizáció légáramlata mutatja. Nincs leírva, hogy hogyan "jött rá" Tesla arra, hogy semmi nem állja ennek a hullámnak útját. Itt némi képzavar állhatott be valakinél, mert szerintem a rádiófrekvenciás tartományról van szó. Akkoriban senki sem ismerte a frekvencia és a hullámhossz fogalmát, így a rezgőkörhöz pontosan illesztett (rádiófrekvenciás) faraday-kalitkát sem tudtak készíteni. A vezető anyagának ellenállása nem akadályozza meg a vezetést és a visszáramot. Hiszen éppen ezért vezető a neve is. Maximum valami egyenirányító lehetett ez a szerkezet, amiről szó van. Bár akkor ez már félvezetőnek minősül. A szikraköz távolsága határozhatta meg a rezgőkör(?) frekvenciáját. Bár ez egy bonyolultabb képlet, mert ha kondenzátor (tároló) is volt az áramkörben, akkor RLC-körről beszélünk. A váltakozóáram egyik jellemzője a skin-hatás. Minél magasabb a frekvenciája, az elektronok annál inkább a vezető kerülete felé vándorolnak. Ezért nem "hat" ez az áram (és lásd később: fotonáram) egy bizonyos frekvencia fölött az emberre sem. Bár ennek kérdése vitatott, pont a mobiltelefonok és a különféle rádiófrekvenciás adók okán. Lényeg, hogy nem "csap agyon". A fény kettős természetű; anyag és részecske. A fotonok részecskék. Nagyfrekvencia esetén a vezetőről és az ívről (szikra) fotonok szakadnak le. (adó antenna) A villamos ív is fotonáramlást generál, de egy igen széles spektrumon. Ez azt jelenti, hogy mi, emberek szikraként, valamilyen színű fényjelenségnek látjuk.
      HAARP: az a sokat emlegetett antennarendszer egy ún. fázisvezérelt antennarendszer. Ez nagyjából azt jelenti, hogy az antennaszegmensek (ruhaszárítók darabja) egymáshoz képest precíz időzítéssel vannak meghajtva, így irányítva a sugárzás irányát. Néhány szó a teljesítményről. Azok a yagi-szerű antennaszegmensek folyamatosan néhány száz watt teljesítmény lesugárzására képesek azon a frekvencián, amelyre méretezték őket. Viszont a kisugárzott teljesítmény hirtelen nagyságrendeket (igen, néhány megawattot is) ugorhat, ha sűrűn, rövid impulzusokkal táplálják azokat. Az impulzusok teljesítményének átlagértéke ott lesz pár száz watt körül. Ezt hívják ERP-nek, azaz effektív kisugárzott teljesítménynek. Ártatlannak tűnik a dolog, de ha a megfelelő frekvenciát használják, ezek a megawattos impulzusok bizony felgerjeszthetnek ezt-azt a légkörben. Az impulzus-módot tekintve így működnek a rádiólokátorok is már emberöltők óta.
      Nem akarok okoskába átmenni, de legalább az alapokkal tisztában kéne ahhoz lenni, hogy hülyeségeket ne írjon le az ember. Semmi baj nincsen a tudománnyal, sem a szakemberekkel, akik néha kukacoskodnak. Végtére is igazuk van, az isten szerelmére! Tudományosan elfogadott az, amit már módszeresen, kis hibával tudnak/tudunk mérni. Semmi baj nincsen az elméletekkel és azokkal a jelenségekkel, melyekre nem tudunk/a tudomány nem tud magyarázatot, ezeket kutatni kell és teszik is folyamatosan a megfelelő képzettségű szakemberek. Értem én, hogy konyhanyelv, meg nem elektrotechnikus mindenki, de akkor is, könyörgöm; a feszütség nem folyik, az áram nem teljesítmény. Úgy nem jó ez, ahogy a lófasz nem furulya, a majomsegg nem rózsabimbó... :) csak hogy egy öreg klasszikust idézzek.

      VálaszTörlés
    39. Hulyeséget írtam a fényről; hullám és részecske.

      VálaszTörlés
    40. https://www.youtube.com/watch?v=a4NEv4wosc8
      https://www.youtube.com/watch?v=26a5ENPJxOI

      VálaszTörlés