2013. március 2., szombat

Megkezdődött a Sede Vacante - Angyalok és Démonok a Vatikánban


XVI. Benedek lemondott és távozott a pápai tisztségből. Az apostoli szék megüresedett – a Vatikán a széküresedés (sede vacante) időszakát éli. A konklávé ülése várakozással tölti el a világot. Mindenki találgatja, ki foglalja el a katolikus egyházfő tisztségét, ki lesz a következő pápa? Sok jelölt van, különböző országok – méghozzá nemcsak európai országok – fiai.

Elvileg bármelyik katolikus hívő lehet római pápa, ha férfi és nem házas. Igaz, az utóbbi évszázadokban Szent Péter helytartója tisztségét bíborosok köréből választják. Így, 1378-ban VI. Orbán lett az utolsó nem bíboros pápa. Napjainkban a katolikus egyháznak több mint 200 bíborosa van. Ennélfogva szinte lehetetlenség megjósolni, ki lesz a következő pápa. Mindazonáltal a világnak vannak kedvenc jelöltjei. A legtöbb európai országban olasz bíborost szeretnének látni az apostoli székben. Ennek az a magyarázata, hogy az utóbbi két pápa nem olasz volt, így legjobb ideje visszatérni az évszázados hagyományhoz – mondta az Oroszország Hangjának nyilatkozva Igor Baranov, a ferences-rendiek könyvkiadójának vezetője.



„A küszöbön álló konklávé 117 résztvevőjének több mint a fele európai bíboros. Hatvanan vannak. Ezeknek többsége olaszországi bíboros. Így, nagy a valószínűsége, hogy a pápai tisztségre olaszt választanak. Mindenekelőtt Angelo Scoláról (balra) van szó, aki Velence pátriárkája volt, jelenleg Olaszország legerősebb és leghatalmasabb székét, a milánóit foglalja el. Szilárd kapcsolatai alakultak ki a társadalommal és a politikusokkal. Mi több, ő kezdeményezte annak a szervezetnek a létrehozását, amelyik párbeszédet folytat a keresztények és muzulmánok között, és most e szervezet vezetője.”



Azonban eléggé nagy a valószínűsége, hogy a következő római pápa nem európai lesz. Azok közül, akiket a legesélyesebbeknek tartanak, két afrikai jelölt is van: Francis Arinze nigériai bíboros és Peter Kodwo Appiah Turkson ghánai bíboros (jobbra). Az utóbbinak az esélyei valamivel nagyobbak az előbbihez képest. Egyebek között életkora miatt: Francis Arinze ugyanis már betöltötte 80. életévét, Turkson pedig mindössze 64 éves, azonkívül XVI. Benedek mellett az Igazságosság és Béke Pápai Tanácsának volt az elnöke.


Gyakran említik a 68 esztendős kanadai Marc Ouellet nevét is, aki tradicionalista hírében áll és az abortuszok esküdt ellensége, de közben a katolikus papságra vonatkozó cölibátusi követelmény felülvizsgálását szorgalmazza.

Fontos rámutatni, hogy amennyiben a szavazás 34 fordulója során nem sikerül pápát választani, akkor a két legtöbb szavazatot kapott jelöltnek el kell állnia a jelöléstől, s ezek után folytatódhat a szavazás. Ebben az esetben a kelet-európai főpapok előtt felcsillanhat az esély, hogy körükből kerül ki az új egyházfő – véli Igor Baranov.

Nagy perspektívái vannak a magyar Erdő Péternek, aki az Európai Püspöki Konferenciák Tanácsának elnöke, nagyon szilárd pozíciókkal rendelkező figura az EU-ban. Viszonylag fiatal, ami az egyház számára pozitívumnak számít.”
Azonkívül említik Tarcisio Bertone bíboros kamarás nevét is, aki az apostoli kamara vezetője.(jobbra)
Ha őt választják meg pápának, a katolikus egyház történetében ez lesz a hatodik eset, amikor bíboros kamarás foglalja el az apostoli széket.


Az ENIGMÁK című műsorban egy rendkívül érdekes és alapos beszélgetést hallhatunk Benedek Pápa lemondásának általunk is az előző cikkben tárgyalt valódi okairól és a Vatikán ellen folyó pénzügyi és bűnügyi vizsgálatokról...

73 megjegyzés:

  1. Szerintem teljesen mind1, ki lesz a következő pápa.. jobb nem lesz világunk általuk, mint ahogy eddig se volt az.
    Addig, amíg selyemben, bársonyban pompáznak, közben meg gyermekek (köztük már magyarok is :( ) nyomorognak, a világ többi táján éhen is halnak..
    Ha tényleg a Teremtőt képviselnék, nagyon gyorsan szétosztanák a vagyonukat a szegények között, amíg nem késő.

    VálaszTörlés
  2. igen... utána nemlenne senkinek... tényleg jó ötlet lenne.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Velük ellentétben Évi nem lopta, amije van...

      Törlés
    2. Leo nevess ki, de ha ezen a nyomorult laptopon múlna, ami van nekem, lehet, h fel is ajánlanám, ha a Teremtő kérné ezt tőlem :) szívesen

      Nekem nincs vagyonom, de nem is vágyok rá. Csak egy normális, elfogadható létre vágyok, ami minden ember számára biztosíthatja azt, h mindenki egyenlően részesüljön a javakból.És ne csak egy szűk réteg.Ennyi.

      Törlés
  4. Erdő Péter egy zsidó. Csak hogy tudjuk mire számíthatunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nem a pápa személye jelenti a garanciát a rosszra, hanem azok akik fontossá teszik ezt a pozíciót és eldöntik, hogy ki kerüljön oda. A bábu az csak bábu.

      Törlés
    2. Az, hogy valaki zsidó, kínai, román vagy éppen filippínó...NEM JELENT SEMMIT !
      Mind emberek vagyunk. Valaki vagy tisztességes, becsületes, segít másokon..vagy pedig nem.
      Ez soha nem egy népcsoport vagy bőrszín sajátja, hanem mindig az egyes emberre jellemző vagy sem...
      Az általánosítás és az előítélet kivétel nélkül mindig tévútra visz és távolít az igazságtól ! Ez persze az én személyes szubjektív véleményem.

      Törlés
    3. Tisztelt Buddha!
      Helyes a meglátása.
      Csak sajnos a jelen világunkban ez a liberális felfogás nem működik.
      Ki kell mondani a tényeket.
      Amikor az országunkat törökök szállták meg akkor sem azzal foglalkoztak a magyar emberek hogy ne nevezzék az országunkat leigázó törököt töröknek,csak azért mert biztos voltak olyan törökök valahol a világban akik nem akarták megszállni Magyarországot.

      Nem egy filippínói nyilatkozta 2007-ben,hogy: felvásároljuk Manhattant,Lengyelországot,Magyarországot és Romániát.

      De témánál maradva.Nevezhetjük erdő grünvald péternek is.Aki nem engedélyezte hogy június 4-én megkondítsák a katolikus templomok harangjait,hasonszőrű Bölcskei Gusztáv református püspök és Gáncs Péter evangélikus püspök társaival.(az utóbbi kettő azért az utolsó pillanatban beijedt,ha jól emlékszem).
      Vagy hogy a bíboros úr miért állította le a katolikus egyházának állambiztonsági múltját feltáró szervezetet.(ma már tudható,hogy a múlt rendszer vezetőinek és irányítóinak nagy része milyen népcsoporthoz tartózót)
      Arról nem is beszélve hogy milyen éteremben törzs vendég a grünvald bíbros bácsi.
      És furcsállom is meglátásod.Mert ez az oldal is arról szól hogy véletlenek nincsenek.

      Törlés
    4. Egy kicsit lehet hogy eltévedtem de ki lehet javítani... ha Erdö Péter zsidó akkor hogy lehet katólikus...? Továbbá- a zsidó az egy hit megnevezése, nem pedig egy nemzeté.Tehát ha valak katólikus akkor nem lehet zsidó, ha pedig zsidó akkor nem lehet katólikus....A Kínai, román filippinó- ezek nemzetisegek megnevezése, amelyek államolgárai viszont lehetnek akár zsidók akár katólikusok de buddisták és hinduisták vagy akár ateisták is....

      Törlés
    5. A zsidóság,egy népcsoport,mint a magyar,német stb. Nyelvük a héber,jiddis. Vallásuk a zsidó(tóra könyv), vagy cionizmus(talmud könyv),országuk izrael. De a valóságban a rosszhírű zsidók kazár vérrel rendelkeznek és nem vallásosak,csak cionisták,az nem is igazi vallás,inkább hatalomvágy. A valódi zsidók sémik,mint a palesztinok,irániak további arab népek. Ráadásul az ortodox zsidók anticionisták,háború ellenesek,nem értenek egyet izrael politikájával.

      Törlés
    6. Kedves Katinka!

      Sok olyan ember van ebben az országban, mint te. Nektek azt mondják a tévében, hogy a zsidóság az egy vallás. Igaza van G Petyának. A zsidó nemzetiség, mely sémita fajú. Vagyis kisebbség. De amennyiben valaki Magyarországon kisebbségbe tartozik-gondolj a kisebbségi választásokra-nem ülhet be e magyar parlamentbe a többséget képviselni. Ha valaki svábnak, románnak vallja magát, az csak kisebbségi vezető lehet.

      Ezért a magyarországi zsidók, csak vallásukban térnek el a többségi magyar nemzettől. Mondják ők! Valójában eltérnek nyelvükben, vallásukban, kultúrájukban a többségi magyar nemzettől, tehát kisebbségben lenne a helyük.

      De ha ez így lenne, nem velük volna tele a parlament!!!

      Ezért adjuk meg ezt a jogot a sokat szenvedettektől. Milyen dolog az, hogy éppen nekik nem adatott meg, ami a horvátnak, szerbnek, más nemzetiségnek.
      Legyen holnaptól a zsidóság kisebbség!

      Megdöbbennél, hogy megüresednének az életbevágó pozíciók Magyarországon.

      És hogy Erdő Péter zsidó! A zsidó-kereszténység, az övék. Ismered Luther véleményét a zsidókról??? Majd leírom Neked!

      Üdv

      Törlés
    7. Tisztelt G Petya
      Nagyon jó,egyszerű meghatározás.
      Csak ha jobban belemélyednénk a felsoroltak ősi szokásaiba akkor lehetséges hogy kiderülne mégsem különböznek annyira.

      Tisztelt István

      Jó meglátás.

      Törlés
  5. Kedves Buddha!

    Nincs elő-, csak utóítélet. Lollo gondolom ezért írta amit írt.

    VálaszTörlés
  6. Egy interjúban az argentin bíboros azt nyilatkozta,hogy pápának való tiszta lelkű bíborost úgysem találnának,ezért más szempont alapján lesz kiválasztva.

    Miért nem lepődtem meg?

    VálaszTörlés
  7. Nem kell aggódni, az új pápát már rég megválasztották a háttérben, a bíborosi konklávé összeülése csak színjáték. Ráadásul Beneked bá lemondása előtt hirtelen megváltoztatta a pápaválasztás szabályait. Vagyis az új szabályok értelmében a közfelkiáltásra történő pápaválasztás eltöröltetett. Továbbá a szavazás 34 fordulója utána kötelező 1 pihenőnapot tartani. Valamint eddig ha már csak a két legtöbb szavazatot kapott bíboros volt versenyben, az egyiknek elég volt megszerezni a szavazatok 50%-át. EZ 75%-ra módosult.
    És ami a legfontosabb. Az új szabály egyértelműen tiltja, hogy bármelyik bíborost távol tartsák a szavazástól bármilyen indok alapján.(Ezt miért is kellett beletenni az új szabályzatba?)

    EGyébként véleményem szerint az 5 legesélyesebb Turkson bíboros, Tarcisio Bertone a camerlengo, Angelo Scola, George Ganswein (merthogy egy olasz lap azt is pedzegette, hogy akár ő is lehetne az új pópa bácsi), meg talán Erdő Péter.

    VálaszTörlés
  8. A jövőben úgy káromkodj, hogy ez lesz a végeredménye:

    - János Elek, mint téma -
    Azt szeretném megtudni a kedves fórumozóktól, hogy szerintetek, az ilyen János Elek féle emberi csökevények esetében alkalmazhatók e a Jézusi tanitások? Pontosabban, amennyiben egy ilyen genetikai hulladék váratlanul arcul csap, odatartanátok e a másik orcátokat? Szerintetek létezik e akár a legcsekélyebb remény, hogy egy ilyen megátalkodott gyökér jobb útra tér, pusztán azért, mert jó példával jársz elöl? Tapasztalataim alapján - de cáfolj meg kedves János, ha tudsz - a Jánoshoz hasonló látens Luciferánusok egyáltalán nem tanulnak a szeretetből. Sőt, a szeretetteli hozzáállást csupán a saját rafináltságuk visszatükröződéseként értelmezik félre. Éppen ezért úgy gondolom, hogy a Biblia ezen részét a hatalom tollnokai hamisitották meg annak érdekében, hogy a Gonosz a szeretet ürügyével uralkodhasson a Jó fölött! Ti mit gondoltok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves GorcsevIvan! Ez lett volna a következő bejegyzésem, illetve kérdésem. A megfogalmazás fantasztikusra sikeredett, minta ahogyan egy Teremtőhöz közeli embertől ez elvárható.

      Véleményem szerint sem valósítható meg a mindenek feletti jobbá szeretet. Bizonyos élőlényeken ez egyszerűen nem működik. .. és tulajdonképpen örülök is annak, hogy idekeveredett ez a sátánfajzat, mert végre tisztázhatjuk az általad felvetett kérdéseket.

      Törlés
    2. Részben egyetértek, viszont van amikor hasznos oda fordítani a másik orcád, vagy vissza dobni kenyérrel. Ez szerintem az adott embertől függ, miképpen tud reagálni rá, ha odáig jutott a mocsárban, hogy a kimászáshoz csak egy kézre van szüksége akkor működik. Viszont ha még úszkálni szeretne benne egy ideig akkor nem fogja érdekelni a dolog, ameddig rá nem jön saját maga tanításából, hogy hol hibázott.

      Törlés
    3. Folytatva a korábbi elmélkedést... Itt van például a következő mondás: "a Pokol felé vezető út jó szándékkal van kikövezve!" Az én olvasatomban ez teljesen mást jelent, mint ahogyan azt sokan szeretik értelmezni. Nálam ez a mondás annyit tesz, hogy amennyiben jó szándékodtól vezérelve nem tudod magad megvédeni a gonosztól, hagyod magad kiszolgáltatni neki és nem azok felé fordulsz szeretettel, akik valóban igénylik azt és méltóak rá, megérdemled a sorsod: azaz a gonosz elkerülhetetlenül magával ránt a Pokolba! Szerintem az élet túl rövid ahhoz, hogy méltatlan emberekre fecséreld az idődet, energiádat! Paradox módon viszont az élet nem annyira rövid, hogy ne "jutalmazz" minden viselkedésformát a maga "szintjén"! Fordulj szeretettel azok felé, akikben még szunnyad a lelkiismeret szikrája, DE csapj le keményen azokra, akik visszaélnek a jóhiszeműségeddel! Korunk rákfenéi pont abból fakadnak, hogy az emberek nem tudnak különbséget tenni - mindent elfogadnak, eltűrnek, miközben már rég "ki kellett volna nyiljon az a bizonyos bicska a zsebben"!

      Törlés
    4. Tehát magyarul: Buddhának azonnal ki kellene tiltani ezt a lényt a virtuális térből és mi meg mondjuk értekezhetnénk az eredeti témáról.
      Aztán, hogy a való világban mit kellene tenni az ilyenekkel, az más kérdés. Különben az a legmegdöbbentőbb, hogy találkoztam már hasonló szinten sínylődő "hivatalos személlyel*" is.
      Tehát ez a valaki nem feltétlenül érkezett olyan körülmények közül, mint amiket feltételeztem az egyik hozzászólásomban.

      *állami szervnél kulcspozícióban van, feladata az internetes adatgyűjtés, szaglászás, feltérképezés és gonoszkodás

      Törlés
    5. Folyamatosan törlöm, mert tiltani nem lehet. Nem is fog itt maradni egy darab firkálmánya sem. De a legegyszerűbb módszer, hogy semmi figyelmet nem szentelünk neki. Egy cseppnyi energiát nem ér lesüllyedni arra a szintre !

      Törlés
    6. Pontosan! Sőt, a ma hatalommal biró emberek jelentős része olyan János Elekekből áll, akik sajnos nem rekedtek meg a "káromkodás" Luciferhez és Adam Weishaupthoz méltatlan szintjén. Társadalmi rendszereink (mindegy melyik "izmusra" gondolunk) oly mértékben favorizálják a Luciferánus megnyilvánulásokat, mi magunk pedig oly mértékben toleráljuk azokat, hogy a jövő generációi egyre inkább fognak olyan János Elekekből állni, akik boldogan gázolnak majd át akár a saját rokonaik holttestén keresztül, hogy a hatalom legapróbb morzsáiért marakodhassanak (az Illuminátusok nem csekély örömére!)

      Törlés
  9. Talán itt az ideje felemlegetni a "felforgató" teóriát, ha már ennyire rákattantatok Jancsika motivációinak feltárására. Mert a küldött felforgató szerintem valóságközelibb magyarázat. Miért nem kopik le még ennyi idő után sem? Miért trükkösködik, hogy Buddha ne tudja kitiltani? Miért nyalja a seggét azoknak az intellektuálisabbnak feltüntetett - de ugyanúgy felforgató munkát végző - karaktereknek (Maki, redneck)? Akinek tényleg ilyen az értelmi szintje, az örül ha sarki köpködőben ki tudja számolni az aprót a felesre. :D Nem, hogy trükközzön itt a google fiókokkal és hónapokig visszajárjon balhézni. Itt a youtube csatornája, "érdemes" elolvasni ott is a hozzászólásait: http://www.youtube.com/channel/UCQZVRltv3edPUgcchNMPtzQ/feed?filter=2 Életszerűtlen... ő az agresszív-troll karakter, egy jólfizetett/meggyőződéses kiskőműves (vagy valami más háttérhatalom-pribék) eszköztárában. Pöröghettek még ezen sokat, de az csak az ő malmára hajtja a vizet. Persze a tévedés jogát fenntartom, aki képes életszerűbb magyarázattal előrukkolni, csak tegye. :D Legalább végre nekem is leesik, ha eddig nem esett volna.

    VálaszTörlés
  10. Ez lesz a megoldás. De mi már valójában nem jánoskán rágódunk hanem elérkeztünk egy fontos kérdéshez: nevezetesen, hogy Jézus állítólagos tanításaival szemben mi az, ami megengedhető ezekkel az élőlényekkel szemben?
    Nagyon fontos és megkerülhetetlen kérdés.

    VálaszTörlés
  11. A hozzászólások csak moderálás után jelennek meg perpillanat..
    Nyugodtan szóljatok hozzá! Közzé is teszem őket, ahogy lehet....

    Így hiába maradt nyitva a putri ajtaja, már nem hallatszik ide a bentről jövő mocsok...

    VálaszTörlés
  12. Átnevezte magát JANESZ ELEK -nek és ontja azóta is másodpercenként a moslékot magából. Most dühöng és döngeti a putri ajtaját, de ide már nem jut ki !
    Nyugodtan jelentsétek ti is a profilját:
    https://plus.google.com/108856576137731133860/posts

    VálaszTörlés
  13. Jó estét! Meg szeretném kérdezni, hogy miért van a jobb felső sarokban az egy szem jelkép (a hölgyemény)? Köszönöm a választ előre is, ja és azt is szeretném megkérdezni, hogy a képen a Vénusz látható-e, vagy a nap a föld mögött?

    hajnalcsillag (gör. heszperosz, phoszphorosz, lat. lucifer, stella matutina), esthajnalcsillag, alkonycsillag: égitest, mely a Nappal való felső együttállás után annak bal oldalán mint alkonycsillag, a Nappal való alsó együttállás után annak jobb oldalán mint ~ tündöklik. -

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy katolikus pap és egy rabbi találkoznak. A pap megkérdezi a rabbitól:
      - Mondd csak, rabbi, miért van az, hogy a zsidó ember kérdésre mindig kérdéssel válaszol?
      A rabbi erre azt feleli:
      - Hát már miért ne kérdezhetne az a szegény zsidó?

      Törlés
    2. Azt beszélik a rossz nyelvek, hogy van ott egy kígyó is valahol elrejtve. Kígyót bőréről, madarat tolláról, szokták mondani.
      Most, hogy kaptál egy kis segítséget,...szerinted?

      redneck barát

      Törlés
    3. http://helpfreetheearth.com/news461_thrive.html Ez az oldal(vilaghelyzete.blog) is kb. ugyanerrol szol. "Egyre tobben ebredeznek" Jah persze,....goodnight & sweet dreams!

      Törlés
    4. redneck

      Már megint ezek a hüllők.
      Azt hiszem megtaláltam a képen azt a fránya cobrát.

      SBG Budhha miért ezt választotta logonak?

      redneck
      Olvastad már David Icke hüllő elméletét?Ajánlom.
      A nettet elárasztó zagyvaságok között egy kis érdekes furcsaság :)

      Törlés
  14. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem hogy csak egy madár :D

      Törlés
    2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    3. Ha az ijedt galambra gondolt , akkor az.

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. Na jó még egyszer megnéztem.41-42,5 között egy galamb szál át az ágak között.Linkelj képet a nagyításodról,ha van kedved.

      Törlés
  15. Szép ez a jézusi tartsd oda a másik orcádat nézet is...Egyrészről kérdés igaz-e??? Lehet, hogy szándékos ferdítés, tűrjön a barom, mert Jézus ezt mondta? Akkor ő miért csapott oda a zsidó kufároknak?
    Jézus sosem mondta, hogy ha az életedre törnek várj nyugodtan! Az önvédelem, nemzetvédelem nem csak jog, hanem kötelesség!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A tartsd oda másik orcádat a személyes támadásról szól - vagyis az egója nem ad választ a hatásra, hanem engedi a sértést lecsengeni úgy, hogy nem generál belőle ördögi kört. A kufárok kérdése teljesen más - az jogos, nem személyét érintő kérdésben kifejezett fellépés volt, hiszen a mocsok kazárok a szent helyet pénzpiaccá változtatták. Ezt nem lehet szó nélkül hagyni, hanem ki kell őket füstölni a büdös francba!

      Törlés
  16. Sajnos a Kat. Egyház az elmúlt időben nem igazán tudott megújulni, szembenézni múltjával. II. János Pál sem tudott mit kezdeni pápaként azokkal a történelmi, szellemi titkokkal és információkkal, amik azért lassan-lassan szivárogtak rendesen kifelé. Benedek pápa még jobban visszafogta a gyeplőt a konzervativizmusával. A megújulás elmaradása által keletkezett légüres teret pedig a szabad prédára váró szabadkőművesek fogják betölteni. Nem veszi észre a papság, de saját sírját ásta meg a (Lelki, Szellemi) értetlenségével, és így a valódi értékek is veszélybe kerültek :(

    VálaszTörlés
  17. Olvassátok Röck Gyula könyveit, elérhetőek az interneten.
    Ez az ember, ugyanazokat a dolgokat írja le a XX. században, mint amire én gondolok.
    Nagy gondolkodónak vélem, őt is elgondolkodtatja Jézus hovatartozása, foglalkozik is vele, a jövendölésekkel is foglalkozik, igaz ő úgy vélte, hogy még 2000 előtt eljön a világvége, és meg akarta találni ő is azt a számot, amelyik jelzi a vég időpontját, de ez mint tudjuk nem embertől függ. Taglalja könyveiben, hogy Jézus mit váltott fel, mély katolikus gondolkodó, de saját egyháza hibáit is belátja.
    Dániel könyvével is sokat foglalkozik, talán azzal a legtöbbet.
    A Reinkarnációról is hasznos információi vannak, sajnos ez a könyve nem elérhető.
    Tehát taglal mindent a saját korában, de 21. századi gondolkodásmódja nagyon tetszetős.
    Az Újpogányságról is sokat ír, és a szkíta népet származtatja ő is elgondolása alapján Jézus nevéhez. Sok információt ad Jézusról, teljesen hiteleseket számomra. Ugye pl. Miért nem lehetett Jézus zsidó?-->Azért mert a zsidók nem lehetnek fajukat illetően kék szeműek és egyenes hajúak, hanem göndörök.
    Elgondolkoztató mindenesetre.
    Csak az Újpogányságtól kell tartózkodni, ami felüti a fejét még ezen az oldalon is.
    A régi szkíta hagyományok az akkori korokban jók voltak, de mint a többi ez is megromlott.
    Érdekes, hogy most találtam rá Röck Gyula könyveire, kb mintha én írtam volna:D
    Nem is írok nagyon erre az oldalra már a veszekedés elkerülése végett, de a mondanivalómat kifejtette előttem már Röck Gyula:D
    Béke legyen veletek!

    VálaszTörlés
  18. :) the ring of the fisherman filmekben,
    http://www.youtube.com/watch?v=NkG6ChraZPw&list=UUWX5QnXZ11zcby_M07lxCIw&index=1
    Zene ami eszembejut "veletlenul"/egybeesik, egyre tobb ez a veletlen/egybeeses mostanaban, god is tricky lol
    Beyonce- halo (I can feel ur halo, halo...)
    http://www.youtube.com/watch?v=bnVUHWCynig

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már előre elnézésed kérem Jeno Barlai

      Sajnos nem véletlen egybeesések.
      Ezek az Iluminátusok tervei és üzenetei.Tudatalatti felkészítés a elköventkezendőkre.

      Beyonce jelenleg az Illuminátusok egyik legnagyobb szajhája.Ha jól sejtem egy MK ultra ez is.



      Törlés
    2. Ahh boy,
      Te most komolyan azt gongolod hogy jo faba vagtad a fejszed? :D
      Ez a "cucc" tobb ezer eve megy nem csak par eve kezdodott, csak most jobban lathato...
      Ja persze MK ultra a ... arra nem gondoltal hogy talan B, kicsit magasabb dimenzioban van?! ill. par lepessel elottunk evolucioban?! :D
      Lattad ma Chavez meghalt(vegre valahara)? A papa lemond, a dolgok kezdenek felgyorsulni...
      Ooops here is an "as above so below" position es persze eleg szimbol a szemnek(mint mindig) ;)
      1:17
      http://www.youtube.com/watch?v=Yqk6gZ5K4As

      Törlés
    3. cucc?Nem értem.
      Magasabb dimenzióban? Előttünk az evoluciban? :))) Ezt most viccnek szántad vagy csak iróniának?
      Ez egy retkes szajha aki a sátánt imádja.Nézd meg a klipjeit és megnyilvánulásait,de gondolom ismered őket.A link ajánlatod csak feléig néztem meg, ennyi elég volt.Ebben is vannak okultisat jelképek.
      Ezért is kértem előre elnézésed ha rajongója vagy.

      De komolyan, ha van kedved kifejtheted érthetőben a gondolatod e hölgyről.Hátha jobban megértem miért vannak sokan oda érte.

      Chavezt ismerted?Venezuelában éltél? Mert én nem. Ezért nem örömködök a halálán.A cionista média mindig a megtestesült gonosznak állította be aki nyomorgatja népét a másik oldalon meg a harcosnak aki küzd a globális irányítok ellen.Talán a kettő között lehetett.
      Néha én is úgy érzem hogy a dolgok felgyorsultak,de tudod a dolgok lokálisan 1920-ban globálisan 1939-ben voltak felgyorsulva az akkor élők számára.Ez a jelenlegi inkább egy kóma állapot.Látod mi történik körülötted,de nem tudsz ellene tenni.A többségnek meg fogalma sincs mi történik csak a felszínt látják.



      Törlés
    4. En ezt mar tobbszor is kerdeztem az itteni irokat es most teged is, hogy legyszives fejezd ki bovebben mit ertesz "satanizmus" alatt? Mikor kezdodott 2000 eve, 5000, vagy csak par eve?
      Az egy dolog hogy dolgokat nem tudjuk/akarjuk megerteni, stupid 3D. :)
      Latom te nem nagyon koveted az esemenyeket, az az erdekesseg hogy Chavez, Ahmadinejad is nyomta a NWO szoveget csak erdekessegnek annyi hogy ok (az igazi) fundamelistak akik a "satanizmus"/globalizacio ellen vannak ahogy te ertelmezted szo szerint. Iranba ugye tudod hogy emberek akasztasra mennek, ha vallas ellen meg is mernek szolni kb mint a jo oreg Vatikan alatt per ezer evvel ezelott...
      Na tehat akkor az egyiptomiak azok satanistak voltak? :) A piramisok is satant kepviselik vagy akkor hogy is van ez szerinted? :D
      Ha meg Hitlerre utaltal, csak annyit hogy o is a "satanistak" ellen volt, jol sikerult neki, illetve Europanak ugye?
      Na tehat mire szetrohogtem magam minden egyes "satanista" szo megirasanal itt van egy kis izelito(igen satanista)LMAO
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NBEc4qBhDI0
      Manly P Hall
      http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ZHIROx9soPc

      Ezt mar tobbszor is belinketlem, de csak a rovidebb videt mutatom, ratalalhatsz a hosszabbra is, "satan" legyen veled. ;)
      http://www.youtube.com/watch?v=wCfiXyzQaX8




      Törlés
    5. Látom nálad már kezd hatni a manipuláció,ha már a sátánizmus fogalmát sem érted.
      Tény nem bújom nap mint nap a híreket.Ahogy olvasom a gondolataid neked is nem ártana egy hónapot internet,tévé,rádió,újságok,film,zene,videó szóval mindenféle média dolog nélkül eltöltened néha.Ezt nem gúnyolódás ként írom ,hanem konkrét jó tanácsként.Próbáld ki meddig birod :)
      Se Chaveznak se Ahmadinejadnak tudtommal nem volt olyan lépése Magyarország irányába ami veszélyt jelentett volna.Itt az Eu-ban nincs halál büntetés, meg is látszik.Pedig lassan lehet már csak ez lassítaná a bűnözési hullám növekedését.Ettől függetlenül nem értenék egyet a hálál büntetés vissza állításával,főleg hogy a jelenlegi bíráink nagy eséllyel csak az ártatlanokra alkalmaznák.
      Válaszomban nem magasztaltam egyik általad írt vezetőt sem ezt csak te képzelted oda.De te sem vagy annyira tájékozott mint gondolod.Iránban több népcsoport él együtt viszonylag békével,zsidó,muszlim,keresztény,arab...Ez az egyik kisebbik ok ami a cionisták szemét szúrja,a hatalmas ásványkincseik mellett.De tény nem szeretném ha más fanatikus népség is ide települne,mindenki maradjon a saját hazájában,ha meg menni akar alkalmazkodjon az adott néphez ahova megy.
      Nem tudom hogy a piramisok mit jelképeznek,de van egy tippem hogy te sem tudnád megmondani.Persze én is olvastam már sok elméletet.

      De írd meg te ha tudod hogy miért a háromszöget,piramisokat, hüllőket használják jelképüknek ezek. Egyébként ennek a blognak a főképpen is egy hüllő van elrejtve.

      Én csak annyit látok milyen bűnbanda használj jelenleg jelképeknek.És akik voltak vagy jelenleg is tagjai azok nem egy nemzetet döntöttek és döntenek halálba és nyomorba.A Beyonce meg csak egy szerencsétlen buta liba akire majd ha nem lesz szükségük megy a süllyesztőbe.De egy idegi marad mert a kivénhedt Madonna helyet kell majd valaki.
      Azt is látom nem érteted miért írtam 1920 és 1939-et. És nem Hitlerre utaltam.Ez a mostani jelen helyzetünk semmi ahhoz mint amit akkor érezhetek és átélhetek az emberek.Bele gondoltál már?Beszéltél már olyannal aki ezeket megélte?
      Ez a pápa választói cirkusz is csak nevetséges idétlenkedés az akkori országunk szétszakításához.
      Azt nem értem miért röhögtél minden egyes satanista szó megírásánál,de kicsit elgondolkodtat.



      Törlés
    6. "ha már a sátánizmus fogalmát sem érted"
      Igazad van nem ertem, ezert megegyszer megkerdezem mielott barmi mast irnal, mert ez volt a legelso kerdesem neked, kerlek magyarazd el nekem/nekunk mint egy altalanos iskolas gyereknek es ne terj ki a kerdes alol...
      "Látom nálad már kezd hatni a manipuláció"...
      "neked is nem ártana egy hónapot ... konkrét jó tanácsként" ugye te most nem akarsz itt engem manipulalni?! :D Tartsd meg a gondolataid magadnak, hogy en mit csinalok ill. akarok tolteni a sajat idommel es ne probalj manipulalni :D
      "Iránban több népcsoport él együtt viszonylag békével" hahaha nezzel ra a hirekre(nem manipulacio).
      http://www.foxnews.com/world/2013/03/11/iran-puts-five-christians-on-trial-for-their-faith/
      Nem tudom milyen hullorol beszelsz, a piramisokrol es a tobbi geometrikus "satanista" dolgokrol:
      http://www.youtube.com/watch?v=L777RhL_Fz4\

      "Azt is látom nem érteted miért írtam 1920 és 1939-et" irtam hogy nem tudom mire ertettel csak talalgattam, nehez ugy komunikalni, hogy valaki csak datumokat ir...
      De most akkor ha valami ami 80 evvel ezelott tortent azt most kire akarod rakenni egy csoportra, szemelyre aki most is el?
      A papai cirkusz azert erdekes mert egy nagy kulcs van alattuk es ideje lenne mar "hasznalni"...
      "Beyonce meg csak egy szerencsétlen buta liba akire majd ha nem lesz szükségük megy a süllyesztőbe" latod te is fejlodsz, most mar nem csak "Ez egy retkes szajha aki a sátánt imádja" LOL
      Na tehat legyszives ujra mint ahogy latod te magad irtad, hogy B satant imadja, fejezd ki bovebben mit is ertesz alatta, tobb mondattal ha lehet elore is koszonom...

      Törlés
    7. Jeno Barlai
      Most akkor hogy van? Tartsam meg a gondolataim vagy válaszoljak?Hát ha egy jó tanács neked már manipuláció akkor tényleg gond van.Az a ötletet nem gúnyként írtam.Én hamarosan be is tartom,mert ha itt lesz a jó idő nem sokat leszek nett közelbe :)
      Na de mivel én szolitótalak meg jogos a kérdés.Bár a fél mondataidra nehéz reagálni.
      Mi a sátánizmus,sátánimádás:Nagyon egyszerű. Érezned és látnod kell.Mondjuk csak a Beyonce témából kiindulva ,mert látom jelent neked valamit a liba(csak azért nem használom a csúnyábbik kifejezést mert nem szeretem).Az erkölcstelenség elfogadtatása, a szenvedés és bűn magasztalása és hirdetése,a jelenlegi sötét uralom jelképeinek folyamatos bemutatása és imádása.Egy Beyonc klip megnézése után vidámnak érzed magad?Mert csak letargiát sötét hangulatot áraszt.Értem ha ez neked nem tűnik fel és semmi kivetni valót nem látsz. Sajnos nem vagy vele egyedül. De nem rajta van a hangsúly mert csak egy kis kicserélhető csavarja ő is a pusztító gépezetnek.Csak azért említtetem meg pár írással ezelőtt mert úgy láttam te valami csodát-hozott látsz benne.

      Tudom hogy a nett hemzseg a mindenféle sátánimádás,sátánizmus meghatározásáról szóló oldalaktól,ahol be akarják bizonyítani mindenféle módon hogy ez nem is rossz.
      Linkelhetem volna én is,de nekem saját gondoltaim vannak veled ellentétben,mert eddig te csak linkelgettél össze vissza de a gondolataidat nem írtad meg.Úgy látom helyetted már csak a nett gondolkodik.Főleg hogy te mondod nekem hogy" nem kommunikálok csak dátumokat írok".Na ez már vicces, úgy mint neked a sátán szavak leírása.
      Nem tudod milyen hüllőről beszélek.Ennek a blognak a főképén is elrejtve megtalálható egy cobra. Hogy mi lehet ez az egész.Hallottál hüllőelméletéről?(Én már 25 éve).Az egyik legfurább elméletek egyike a sok ezerből amit eddig olvastam.Tény lehet a levezetést nem fogod érteni,mert a témát nem ismered.Keres utána ha kíváncsi vagy rá,ha már úgyis a nettet bújod mindig.Egy kis segítség(Masters of the universe David Icke.com)

      Ha ez a két évszám magyarként nem sokat mond neked csak valami évszám ami régen volt.Na már az is komoly baj.Te még mindig nem érted miért hoztam fel példának,pedig leírtam.De te csak valami csoport ténykedésének eredményét érteted az írásomban.Amúgy jól sejteted,mert ugyanaz a sötét csoport ténykedésének eredménye trianon,mint ami most zajlik hazánk ellen és más országokkal szemben is.
      A helyett hogy linkeket mutogatsz kifejtheted volna a Vatikán milyen kulcson ül.

      Én nem akarlak meggyőzni semmiről,de úgy látom te olyan vagy mint egy teli pohár víz amibe ha öntünk még, kifolyik.

      Törlés
  19. Igaz... Tényleg sok mostanság a történés a világon!
    Olyan számomra, mintha egy rettenet nagy változás történne. Csak azt nem tudom megérteni, hogy jó felé fog változni a világ, vagy a rossz felé?
    Most jelen pillanatokban vagy ébredés zajlik, vagy még jobban lezüllés?
    A lezüllésnek tudjuk, hogy mi lesz a vége: Jelenések k.!
    Az ébredésben viszont az furcsa, hogy ugye nem történik rossz, hanem átalakul minden körülöttünk.
    Mert ugye egyes emberek, azt gondolják, hogy itt az aranykor alakulgat kifelé.
    Mások (a konzervatívabbak) mint pl. én is:D úgy gondolják, hogy a vaskor alatt vagyunk tehát abban a bizonyos agyagkorba tértünk vissza, ahonnan egy hatalmas szakadás kell ahhoz, hogy rendbe jöjjön minden talán nem is e Földön:D
    Véleményetekre lennék kíváncsi ki mit gondol erről!?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt gondolom, h ekkora hullámvölgyet követően csak felfelé vezethet az út, amennyiben elértük a gödör fenekét. Szükségszerűen lassan, de biztosan szabadulunk a vaskorból, annak keretei szétmállanak és mint a kis csíra a maghéj feltörése után kidugja a fejecskéjét a földből, egy alternatív valóság bontakozik ki. Az idő kereke csikorogva fordul és már más értékeket és valóságot támogat. Persze tudjuk, h idő nem létezik, csak azért használjuk, h ne egyszerre történjen minden. :o))
      Nem szakadás, hanem finom átalakulás van.

      Törlés
  20. Igaz... Tényleg sok mostanság a történés a világon!
    Olyan számomra, mintha egy rettenet nagy változás történne. Csak azt nem tudom megérteni, hogy jó felé fog változni a világ, vagy a rossz felé?
    Most jelen pillanatokban vagy ébredés zajlik, vagy még jobban lezüllés?
    A lezüllésnek tudjuk, hogy mi lesz a vége: Jelenések k.!
    Az ébredésben viszont az furcsa, hogy ugye nem történik rossz, hanem átalakul minden körülöttünk.
    Mert ugye egyes emberek, azt gondolják, hogy itt az aranykor alakulgat kifelé.
    Mások (a konzervatívabbak) mint pl. én is:D úgy gondolják, hogy a vaskor alatt vagyunk tehát abban a bizonyos agyagkorba tértünk vissza, ahonnan egy hatalmas szakadás kell ahhoz, hogy rendbe jöjjön minden talán nem is e Földön:D
    Véleményetekre lennék kíváncsi ki mit gondol erről!?

    VálaszTörlés
  21. azt melyik filmből vetted h kék szemű meg egyenes hajú volt? :) vagy Röck Gyula ott volt? mert ha már Jézus akkor vegyük a Bibliát alapul hisz ott írnak benne róla és ott pl van olyan írva h:
    Máté 2
    1. A mikor pedig megszületik vala Jézus a júdeai Bethlehemben, Heródes király idejében, ímé napkeletről bölcsek jövének Jeruzsálembe, ezt mondván:
    2. Hol van a zsidók királya, a ki megszületett? Mert láttuk az ő csillagát napkeleten, és azért jövénk, hogy tisztességet tegyünk néki.
    3. Heródes király pedig ezt hallván, megháborodék, és vele együtt az egész Jeruzsálem.

    Lukács 1

    31. És ímé fogansz a te méhedben, és szülsz fiat, és nevezed az ő nevét JÉZUSNAK.
    32. Ez nagy lészen, és a Magasságos Fiának hivattatik; és néki adja az Úr Isten a Dávidnak, az ő atyjának, királyi székét;
    33. És uralkodik a Jákób házán mindörökké; és az ő királyságának vége nem lészen!

    Lukács 2

    21. És mikor betölt a nyolcz nap, hogy a kis gyermeket KÖRÜLMETÉLJÉK nevezék az ő nevét Jézusnak, a mint őt az angyal nevezte, mielőtt fogantatott volna anyja méhében.
    22. Mikor pedig betöltek Mária tisztulásának napjai a Mózes törvénye szerint, felvivék őt Jeruzsálembe, hogy bemutassák az Úrnak.
    23. (A mint megiratott az Úr törvényében, hogy: Minden elsőszülött fiú az Úrnak szenteltessék),


    röviden ennyi a Bibliából írhattam volna még de ennyi bőven elég

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Leírom a sok böszmeség után sokadjára is csak a te kedvedért...
      Jézus ARÁMI nyelven beszélt nem héberül. A júdeai Betlehemben azért nem születhetett mert az a kr. u. 2. századig NEM létezett. Viszont létezett egy Betlehem méghozzá Galileában ami köztudottan a NEM zsidók országa volt. Remélem most már kellően felhomályosultál, hogy elhagyd ezt a sok zsidó szarságot amit a bibliában összehordtak Jézusról.

      Törlés
    2. http://www.angelfire.com/realm3/hmult1/konyvek/zsjezus0.htm#r000

      Törlés
    3. Aram,egy sémita népcsoport neve.A Biblia Abraham rokonait is"aramok"-nak nevezi.Az arami nyelv a semita nyelvcsalad nyugati agahoz tartozik.Jézus koraban egész Palesztinaban ezen a nyelven beszéltek.
      A judeai Bethlehem pedig mar Kr.e.négy ezer évvel is létezett.

      Ria

      Törlés
    4. Súlyos tévedésben leledzel Ria. Mint írtam a Júdeai Betlehem nem létezett kr. u. 2. századig. Ráadásul a júdeai Betlehemnek még csak nem is Betlehem volt a neve hanem Beth-Lomon. A Názáret melletti igazi Betlehemet Bit - Lahmi -nak hívják és megtalálható az Amarna szövegekben. Ráadásul a Talmudban sem írnak túl szép dolgokat sem Jézusról sem Máriáról. Továbbá abban az időben élt 4 nagy zsidó származású Rómában élő történetíró akik egy betűt nem írtak Jézusról. Szóval Jézus nem volt zsidó. A bibliát ehhez alapul venni a legnagyobb baromság, de hát mit is várhat az ember egy elvakult fanatikustól...

      Törlés
    5. En pedig,mint irtam,a judeai Bethlehem mar Mozes idejében létezett.En nem a Nazaret-tol nyugatra fekvo Bethlehemrol beszélek,Jezus nem ott született,hanem a judeai Bethlehemben...meg egyaltalan mi az,hogy igazi Bethlehem? Van nem igazi is?
      A Talmud,a hamis,Jézust gyulölo kabbalista farizeusok bibliaja,nem pedig a valodi.A zsido nép eredeti Bibliaja a Tora es az oszövetségi profétak irasaibol all.

      "Továbbá abban az időben élt 4 nagy zsidó származású Rómában élő történetíró akik" stb.,mikor "abban az idoben"?
      Josephus Flavius a legnevesebb zsido történetirotol(szuletett Kr.u.37-ben)jellegzetes rövid beszamolokat olvashatunk Jézusrol,aki,pl."A zsido haboru" c. munkajaban egy szoval nem tagadja Jézus zsido szarmazasat,sot kifejezetten hangsulyozza.Ugyanigy olvashatunk errol Poncius Pilatus,"Tudositasok"c. feljegyzéseibol.
      Jezus anyja Maria,David kiralyi hazabol szarmazo zsido no volt,ereiben zsido vér folyt,a zsido törvények szerint pedig az szamit zsidonak,aki anyai agon az.Jezus zsido szarmazasat tagadni tehat,a legnagyobb baromsag,de hat mit is varhat az ember egy elvakult fanatikus zsidogyulolotol es ateistatol?

      Törlés
    6. johnyd-1, ha érdekel néz utána.

      Tacitus(56-120AD)
      Cornelius Tacitus was known for his analysis and examination of documents and is among the most trusted of ancient historians. He was a senator under Emperor Vespasian and also proconsul of Asia. In his "Anals'of 116AD, he describes Emperor Nero's response to the great fire in Rome and Nero's claim that the Christians were to blame:

      "Consequently, to get rid of the report, Nero fastened the guilt and inflicted the most exquisite tortures on a class hated for their abominations, called Christiansby the populace. Christus, fron whom the name had it's origin, suffered the extreme pemalty during the reign of Tiberius at the hands of one of our procurators, Pontius Pilatus, and a most mischievous superstition, thus checked for the moment, again broke out not only in Judea, the first source of evil, but even in Rome, where all this hideous and shameful from every part of world find their centre and become popular."

      In this account(Annals, in book 15, chapter 44, written c. 116AD) Tacitus confirms for us that Jesus lived in Judea, was crucified under Pontius Pilate, and had followers who were persecuted for their faith in Christ.


      redneck

      Ui. "Failure is the key to success; each mistake teaches us something" Morihei Ueshiba



      Törlés
  22. Ezt nem én mondtam Norbert!
    Én mindig itt feltételes módban beszélek, ha kijelentést teszek.
    Röck Gyula is csak felveti ezt, a sok kérdés közé.
    Csak kérdezem én tőled, hogy Jézus szombati napon gyógyított, és azt mondta: Mert az Emberfia úr a szombat ünnepe fölött is. Akkor, hogy is vannak azok a Mózesi törvények?
    Tehát ebből kiderül, hogy Jézus valójában nem zsidó, hanem Isten fia! Csak születési vallása volt Jézusnak zsidó, de bemerítkezett. Olvasd el Jónás könyvét, hogy Ninive lakosai igaznak bizonyultak, a zsidókkal szemben. Tehát Máriának olyan családi ágból kellett születnie, amely teljesen tiszta vérű volt, Ádámtól és Évától kezdve.
    Különben is teljesen mindegy, már kifejtettem, hogy Jézus melyik népbe született bele.
    Az Ószövetség teljesen héber iromány, tudtommal volt más nép is aki várta a Messiást!

    VálaszTörlés
  23. @Norbert Gulyás:

    Ilyesmire ne a Bibliában keress választ. Azok írták, akik megölték. :)

    VálaszTörlés
  24. Jézus Abraham magvabol valo,es valamennyi izraelita közül Juda kiralyi nemzettségébol.Jezus zsido szarmazasat zsido ellenségei sem vontak kétségbe soha,noha görcsösen megkisérelték messiasi mivoltat a vilagi felsobbség es a nép elott tagadni.Ha csak a legcsekelyebb alapjuk is lett volna arra a gyanura, hogy Jezus csak félzsido vagy éppen egészen pogany szarmazasu,akkor ezzel a legnyilvanvalobb bizonyiték került volna kezükbe arra,hogy Jezus messias voltat mind a birosag,mind az egész nép elott megcafoljak.Mivel azonban ezt nem tették,azt bizonyitja,hogy erre képtelenek voltak.A késobbi zsido irok,akik a legközönségesebb modon es vad gyulölettel szidalmaztak Jézust,sohasem vontak kétségbe,hogy zsido népbol szarmazik.Zsido szarmazasanak tehat leghitelesebb tanui,éppen az ellenségei.

    Ria

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nyaljad csak ingyen továbbra is a zsiráfok ülepét, ha ez neked kielégülést okoz! :o)

      Törlés
  25. Latom nem tagadod meg magad Olivin:mint mindig,most is ilyen "bölcs"megjegyzéseid vannak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Számon kéred a bölcsességet, közben meg eltagadsz tényeket. :) Persze a zsidó-seggnyalással lehet, hogy tényleg mellé lőtt Olivin; itt egyszerűen csak a KÖNYVről van szó.

      Törlés
    2. Egyszerűen nem tudok rájönni a MOTIVÁCIÓRA. Sajnálom.

      Törlés