2013. március 29., péntek

Szükségállapot bevezetésére készít fel minket Brad Pitt a World War Z-vel...


A SKYNET a Terminatorból tényleg megérkezik ?
Mit szóltok ehhez a tegnapi kis videóhoz, hogyan képesek drone-ok együttműködni, érzékelni egymást és a célpontot, majd összehangoltan cselekedni ? 
A sas-t szimuláló másik drone úgy kapja el levegőből az áldozatát, mint egy élőlény...

Most képzeljük el, hogy az a célpont egy igazoltatás elől menekülő civil vagy egy személy, akit kiszúrtak a térfigyelő kamerák és viselkedését idegesnek találták: azaz potenciális elkövetőnek lett beazonosítva.....
Ott tartunk lassan mint a Minority Riport (Különvélemény) című filmben ? Szerintem elég durva, ahogy a fantázia valósággá válik. 
A baj ezzel csak az, hogy soha nem is volt fantázia, hanem egy tudatos felkészítés fontos lépése.....




A filmeket nem csak úgy kitalálják a semmiből, mert az igazán nagy filmeknek mindig van valóságtartalma és konkrét célja. Olyan "nagy" alkotások mehetnek csak ki, amiket előtte jóváhagynak, a rendezőket tanáccsal látják el, hogy mi és mért legyen benne.... 


A többség biztos, hogy szórakozik egy jót az ilyen filmeken, majd felsóhajt egy nagyot a végén: "Milyen szerencse, hogy ez csak egy film és ilyen nem létezik".... Aztán nesze !
Eszébe sem jut a 99%-nak, hogy egy eltervezett programozás részese. 

Egy tudatos előkészítés a jövőre, hogy a tudat képes legyen befogadni, ami jön...

Hiszen Ő ezt már látta filmen és esetleg még pozitív érzéseket is ügyesen megpendítettek a moziban ....  

Az előzetes első néhány másodpercében megkérdezi egy kislány:
- "Apa, mi az a szükségállapot (martial law) ?"  - amikor a TV bemondja a háttérben.



"WORLD WAR Z" és a szükségállapotban érvényes Katonai Közigazgatás (Martial Law) bevezetésére kondícionálás

Ha akarjátok tudni, mire készít fel az igazi Hollywood-propaganda, akkor az állatok fog leesni a következő filmtől, mert itt van már a WORLD WAR Z, Brad Pittel, ami biztos, hogy fullos "műalkotás" lesz látványilag. De hogy mi az üzenete ?

Az ember nem más, mint egy elpusztítandó rovar, ha nem akar együttműködni...
(jelen esetben egy zombi)

Miután így látod és az agyad megszokja, (ahogy az előzetesben is van), és legközelebb, mikor a híradóban mutatnak száz holttestet egyszerre egy hasonló háborús szituációnál, vagy milliókat vándorolni földönfutó menekültként és új területeket elfoglalni, ... a szemed már meg sem rebben, és eszed szépen nyugodtan tovább a vacsorádat....


PREDIKTÍV programozás a neve és ez az, ami a filmeken keresztül a felkészítést szolgálja....

Vajon honnan veszik az ötletet, hogy ilyen szörnyűségek várnának az emberiségre? 

Ha hangosan gondolkodok:
1. vagy a jövőbe látnak és úgy..... - de ezt nem igazán tartom valószínűnek, ...
2. vagy azok írják a jövőt magát, akik segítenek az ilyen történetek kitalálásában. Ez már valószínűbb...
3. vagy az eredeti célok és jövő már le van fektetve, ehhez profi szakemberek (akik az emberi elme működését a világon a legjobban ismerik ) megalkotnak egy olyan programot, marketinggel, pszichés érzelmi injekciókkal a filmben, amik a tudatra hatnak és létrehoznak egy alkotást ...potom 100millió dollárból "csupán a szórakoztatás kedvéért"...
Esetleg még némi rejtett frekvenciák is bekerülnek az elmébe a mozizás alatt....
Na ez így együtt talán a legvalószínűbb.... de ne legyen igazam....

Ha megtanulunk olvasni a globalista elit gondolkodásmódjában, akkor van esélyünk megérteni, miért is történnek pont úgy az események ahogy... 

Kétségtelenül látszik a tény, hogy zajlik egy óriási propaganda és előkészítés, mely szerint minden arra utal, hogy hamarosan (belátható időn belül) rendkívüli állapot, vagy szükségállapot lép életbe a világ országaiban, sőt az USA területén 
vagy annak egy részén katonai közigazgatást vezetnek be....


(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com 

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: AlternatívHírek.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

32 megjegyzés:

  1. Sajnálom de annyira irritáló és gusztustalan a narrátor hangja és még rá is játszik, hogy kikapcsoltam a videót. Pedig biztos volt üzenete!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alex Jones-ra gondolsz? Láttad a többi filmjét?

      Törlés
    2. Alex is a jezsuitaknak dolgozik es provokal...csak a masik oldalrol..

      Törlés
    3. sziasztok nem tudnatok legalabb magyar fel iratot csinalni ennek a videonak?????????? leszives :) koszi :)

      Törlés
    4. Nem mondott hulyeseget. Erdemes meghallgatni.

      Törlés
  2. Vagy azt is üzenheti, hogy: Nélkülünk ilyen is lehetne a világ, úgyhogy állj be a sorba! És mindent bízz rá a hatóságokra, hát látod, hogy a filmekben is milyen megbízhatóak!

    VálaszTörlés
  3. JANESZ ELEK. Van a billentyűzeten bal oldalon egy Caps Lock gomb. Nem ismered? Vagy beragadt? Küldjek neked billentyűzetet? Igazán nem drága.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. janesznek vagy fogalma sincs mit művel, vagy nagyon is tudja, az utóbbi a valószínűbb, a primitívséget inkább csak (szerinte hatékony )eszközként használja, mert érdekes módon mégis meg tud folyton ujra jelenni, ahhoz képest hogy gondolom Buddha tesz ellene folyamatosan.
      Szerintem hagy erőlködjön...;)

      Törlés
    2. Szerecsétlen janeszelek már megkapta az agydurrantó sokkot.Vagy lehet ufók elrabolták és az agya helyére egy rossz lemezjátszót raktak.
      janeszelek Szerintem keres fel egy orvost,mert ennyi, hetek óta tartó folyamatos káromkodás után gondolom mentálisan már rotty vagy.Úgy látom a napjaidat már csak ez tölti ki,már biztos ezzel is álmodsz.

      Törlés
  4. Piroson olvastam még anno.

    "Arról van szó, hogy a stáb látványtervezőjét a forgatás után egyik nap elgázolta egy motoros a nyugatinál. Súlyos fejsérülést szenvedett, és el is veszítette az eszméletét. Kijöttek a mentők és bevitték a balesetire.
    Mikor ez az úriember magához tért, elkezdett kiabálni az orvossokkal, hogy hozzá ne érjenek, és megtagadott minden orvosi ellátást. Nem engedte, hogy kezeljék a koponyatörését sem."

    Csak egy kiragadott rész, érdemes elolvasni az egészet itt->
    http://pirospirula.blogspot.hu/2012/01/bill-es-ted-zsenialisan-alcazott.html

    VálaszTörlés
  5. Egyszerű.
    Senki ne néze ezeket a mostani hálivudizsidó filmeket és sorozatokat.Főleg a 2003 után gyártottakat,de már 1996-tól gyártott filmek is kerülendők szerény véleményem szerint.Már régen nem a szórakoztatásról szólnak.Már eleget tömték a fejünket eddig is.Ki lehet bírni. Senki nem marad le semmiről.
    Max majd esetleg az ismerősők,munkatársak megkérdik:hogy láttad bredpit új filmjét?Válasz:Nem.Tudtad hogy bredpit egy buzernyák zsidó?és a téma lezárva.
    Csak nekem tűnt fel hogy az utóbbi 8-10év filmjei tévé sorozatai mind vagy sötét zöldek vagy sötét barnák?Úgy látom eme újabb förmedvénynek is ilyen a színárnyalata.Gondolom ennek is az a célja hogy nézésétől is inkább letargiásabb legyen az ember.Legalább ti önök akik e blogot olvassák ne nézzétek meg ezt a sok szemetet,meg ami még ezután ki fog folyni a hálivudi sötét lyukból.
    Persze lehet mondani, a dronnok akkor is jönnek. Valószínű már most is itt repkednek.Az osztrákoknál úgy tudom tavaly ott rendszeresítették határellenőrzés indokkal,ha nem tévedek. Először csak kamera lesz rajta,aztán majd rakéta is.Szerintem bőven elég ha elolvassuk az ilyen és hasonló cikkeket.
    Bár mikor szükség állapotot hirdethetnek ki itt is ha így haladnak a dolgok.Ott van Görögország ,Spanyolország ahol rendszeresek a tüntetések,zavargások de a hírekben már nem mondják be.
    Azt furcsállom hogy sok olvasó érti hogy manipulációra használják ezeket a filmeket,de fogadok hogy mégis meg fogja nézni.De minek, miért ha nem akarsz ilyen jövőt?


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mert nem csak eltompítják vele az agyad és kondícionálnak...fel fel tudj készülni...és, ha már így is egy újabb hatalmas globális konfliktus jön, jobb félni, mint megijedni. És most nézzünk szembe a tényekkel...a gazdasági válságok előbb utóbb háborúval végződnek. Mi emberek már csak ilyenek vagyunk. Elpusztítjuk önmagunkat és a környezetünket. Minenki tudja, hogy mi jön. A kocka el van vetve.

      Törlés
  6. Milyen lelkesítő is ilyen témákról elmélázni így Húsvét alkalmából!

    Hanem Buddha, azért ne hidd, hogy ezek a háttérből drónon... akarom mondani dróton rángató faszkalapok legyőzhetetlenek. Sőt. Nem azért programoznak filmeken, médián keresztül és minden más módon, mert ők látnák a jövőt, vagy mert képesek jövőt építeni, hanem mert egyszerűen nem rendelkeznek olyan mértékű teremtő erővel, amivel a saját céljaiknak megfelelően tudnák alakítani a kvantummezőt. Ezért van szükségük ránk, és arra, hogy az ő malmukra hajtsuk e létsík történéseit, mert bennünk van meg az ehhez szükséges potenciál. Nélkülünk "ezek" semmik és senkik.

    Mindenesetre talán érdemes újra előkotorni a Half-life 2-őt gyakorlás gyanánt... :)

    Ja, és a "World War Z" című filmből a Z, mint az ABC utolsó betűje vajon mire utalhat?? Ezek az utolsó háborúra készülnek, de hiába erőlködnek. Lejárt az idejük.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erről jut eszembe: Ha a filmeket elmeprogramozásra találták ki, akkor a videó játékokat mi célból? :o

      Törlés
    2. asd! ugyan azert... vcsak meghagyjak neked az illuziot, hogy jobb lehetsz. de kozben hozzaszoktatnak, hogy a halal a tomegpusztulas a tuz, a ver a kin latvanyat elviseld. figyeld meg egyetlen jatek jelenet sem tarthat addig ( foleg ha idore jatszod) hogy megallhass gondolkozni. csak arra van idod, hogy fegyvernemet valassz...

      Törlés
  7. Amúgy ezek a robotok ám csak szenzor kamerák segítségével képesek működni. Különben csak kézi vezérléssel. Elég sok időbe fog telleni, mire az egész világot behálózzák méreg drága szenzor kamerákkal. Ráadásul ennek a rendszernek az üzemeltetése sem kis pénz.

    VálaszTörlés
  8. Pánikkeltés - Pánikkeltés - Pánikkeltés
    Félj - Félj - Félj
    Ne merj mosolyogni, mert a mosolygás bűn.
    Ne merj gondolkodni, mert gondolkodásból nem lehet megélni.
    Szerezz több pénzt, vásárolj, fogyassz, aztán dobd ki.
    Rettegj a terroristáktól, a háborúktól.
    Engedelmeskedj, mert a hatalmi elit az engedelmes rabszolgákat szereti.
    Ők ezt akarják, és létrehozták ezt az őrült világot. De mindez csak az elménkben van, mert azt akarják, hogy mindig csak ez jár az elménkben. Nem reklám céljából teszem közé, de Steven Spelberg Harmadik típusú emberrablások című filmsorozatának egyik részében, ezt elég jól bemutatják: http://www.youtube.com/watch?v=KUACmTaEemg
    Vagyis azt ültetnek el az elménkben, amit ők akarnak, hogy akképpen lássuk a világot.

    Üdv.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lattatok e az Equilibrium - Gyilkos nyugalom c. filmet erdmes elgondolkodni rajta

      Törlés
    2. Ideje lenne valami pozitívumot is írni, valóban nagyon "pánikkeltőek" mostanában a cikkek!!!! Egyszer ki kell mondani hogy ELÉG, ELÉG, ELÉG VOLT A PÁNIKKELTÉSBŐL!!!És nem lesz semmilyen szükségállapot, de még világkormány sem!!! Azért MERT NEM ENGEDJÜK!! ÉS NE hagyjuk hogy félelemben tartsanak! És jó lenne ha a szerkesztő nem ontana állandóan ilyen cikkeket, mert ezzel pontosan a háttérhatalom javát szolgálja!!! Remélhetőleg nem ez a célja, akkor viszont nem a birka módjára való beletörődést kellene sugallnia!!

      Törlés
  9. nézős film, torrentről mindenképpen érdemes majd letölteni

    VálaszTörlés
  10. A világban globális szinten zajló folyamatokról nem tudok olyat írni, ami nincs. Ha mesét szeretne bárki, akkor itt nem fogja megkapni. Nem akarok senkit kiábrándítani, csak annyit kérni, hogy nézze meg saját maga is a globális helyzetet és vonja le a következtetést!

    1. Nincs pánikkeltés! Itt nem pánikol senki. Ezek tények és folyamatok, amik zajlanak, akár tetszik nekünk, akár nem, de ez van.
    2. "Mert NEM ENGEDJÜK!" Meg tudnád nekünk mondani "galactic" mégis kikre gondolsz, amikor azt mondod "nem engedjük" ? Kik azok ? Hol vannak ?
    3. Ezekkel a cikkekkel hogyan szolgálom pontosan a háttérhatalmat ? vagy az ő javukat, ahogy írod..
    4. Egyáltalán nem a birka módra beletörődést sugallom - legalábbis szándékomban nem áll. Mindenki maga dönti el, mihez kezd a saját életével... Én nem vagyok sem mozgalom, sem párt, hogy utat jelöljek ki mások számára.

    A tudatosságra és a világban zajló folyamatokra szeretném csupán felnyitni azok szemét, akik eddig a Mátrix vetített mázába voltak beleragadva...

    Ennél többet nehéz egy emberként tennem. Főleg, hogy minden Vilag Helyzetével kapcsolatos "megjelenést" (blog, FB-oldalak, YT-csatorna, videók, feliratozások, fordítások) teljesen egyedül csinálok - munka mellett.



    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. A tudatosságra pl. felhívhatnád a figyelmet...Egyébként nagyon sok jó cikk jelenik itt meg, és az nem is baj ha az emberek tudják mit terveznek ellenünk. Ezt tudniuk kell ahhoz, hogy szembe tudjanak szállni! A tudatosság fejlesztésével. Én csak azt akartam mondani, hogy éreztetni kell a világgal, az emberekkel, hogy lehet még szép és jó ez a világ, nem kell elfogadnunk amit a korrupt hatalmak kínálnak!! Nagyon jól tudjuk hogy van pl. ingyen energia, nullpontenergia, és ez már kb. 50-60 éve rendelkezésre áll.. De eltitkolták előlünk.
      Pl. A kvantumfizikáról is jelenhetne meg információ.

      Törlés
    2. Szerinem mindkettőtöknek igaza van.
      Buddha azért ír, hogy ébresszen, ahogy a főcímben van, az emberek figyelmét felhívja arra hogy nem az a valóság, amit a mainstream beadagol nekik.
      Fontos, azonban ez csak a szükséges kezdő lépés.
      Ha már ezt felismerte valaki, valóban nem kell tovább ragozni, mert ezután azt is fel kell ismerni, hogy világunkat gondolataink, érzéseink, figyelmünk alakítja.
      Tehát amire a figyelünk, annak adunk energiát, legyen az pozitív, vagy negatív dolog.
      Innentől igazad van galactic, a figyelem tudatos irányítása a fontos, de a kezdő lépés kihagyhatatlan.
      Tegye mindenki a dolgát.

      Törlés
  11. És ennek ellenére nagyon szívesen veszem, ha bárki a hozzászólásokban megemlít 1, 5, vagy akár 10 olyan pozitív folyamatot, jelenséget, ami zajlik a világban és abba az irányba hat, hogy mindaz, amit vázolni szoktam, vagy amiről tudomást szerzek, ne valósulhasson meg és egy szép új jövő következzen be!

    Nagyon szívesen meghallgatom bárkitől... Mert sokszor csak kritikaként leírja egy-két ember, de úgy, hogy Ő maga sem mond példaként hasonlókat, amiről szerinte írni kellene...

    Szóval én nyitott vagyok a valóságra....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A valosagot leirod, lehet elobb mint masok, lehet jobban mint masok.

      Amit figyelembe kellene venni az az hogy a valosagot mi alakitjuk. A jovot is.

      Ezert fontos mindig a 360 fokos nezet, es a megoldasok leirasa is. Ez nem a mi feladatunk es akie, tehat a kormanyok a nagyvallalatok stb nem fogjak ezt megoldani.

      Az emberek magukra vannak hagyva es az ilyen alternativ oldalakon tajekozodnak.

      A baj mindegyikkel az hogy megoldast nem kinalnak. Asztrologiai szempontbol a vilagalkony idoszakat eljuk, sok minden meg fog valtozni es "romlani fog".

      Minden asztrologus azonban azt mondja, hogy az ember mit csinal es hogyan alakitja a jovot, donto fontossagu.

      A jovot csak tenyeken es logikan alapulva lehet jol alakitani. Magyarorszag eseteben es a termeles visszahozatalat jelenti.

      Ez azert nehez mert az EU mondja meg nekunk hogy mit csinalhatunk. Begyujtik a penzt. Idehozzak a nyugati arut el lepik vele a piacokat, kiszoritottak a magyar arut. a munkaero elvandotolt munkahely hianyaban.

      Es a begyujtott penzbol valamennyit vissza utalnak.

      A lenyeg az hogy szellel szemben kell, de a magyarnal sajat labara kell allni es ezt a sokiranyu fuggoseget meg kell szuntenti.

      A kormany es an unio ebben nem fog segiteni. Vagy rossz akaratuak vagy butak. Az anarchia sem fog segiteni, csak a szisztematikus videkre falura koltozes es ujra kezdes. Tsz-ek es co-op ok letrehozasa.
      Falun is lehet tenisz palyat epiteni, meg uszodat. Mozit. Mibol all. Semmibol


      Törlés
  12. Történelmi jelentőségű interjú!!! (George Van Tassel)
    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/03/egy-tortenelmi-jelentosegu-interju.html#.UVC8UzcU9mM
    KAPCSOLÓDÓ INFO: Ashtar Sheran üzeneteket küldött George Van Tassel-en keresztül (kb. 2 évig), háttér 1952.07.18 kapcsolatfelvétel! Itt olvasható az üzenet fordítása:
    http://spiritufo.ditro.hu/valodi-ufo-kutatas/23-a-vizoent-kor-uj-spirtualis-szemlelete/170-astar-seran-mint-korszakunk-krisztusa-2-resz
    Videó az esetről: http://www.youtube.com/watch?v=1iER6ESzscY
    Ezek a képtalálatok az 1952-es UFO megjelenéssel kapcsolatban:
    https://www.google.hu/search?q=ufo+washington+1952&hl=hu&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=uGwhUfmLKIXStAbDlYGwBg&ved=0CEIQsAQ&biw=1173&bih=759
    Angol nyelvű honlap: http://ufos.about.com/od/visualproofphotosvideo/p/washingtondc.htm
    Egyébként az angol wikipédiában elég sokat írnak róla / róluk :
    http://en.wikipedia.org/wiki/Ashtar_%28extraterrestrial_being%29

    SIRIUS-FILM világpremier!
    http://kristalyhang.wordpress.com/2013/03/25/sirius-film-vilagpremierje-2013-04-22/

    Mit kell tudni a földönkívüliek ügyében április végén tartandó amerikai közmeghallgatásról
    http://rejtelyekszigete.blogger.hu/2013/03/25/mit-kell-tudni-a-foldonkivuliek-ugyeben-aprilis-vegen-tartando-amerikai-kozmeghallgatasrol







    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Galactic.
      Azért csak komoly szűrővel olvassunk mindent.
      A második linked utolsó mondata sajnos nem igazán hitelesíti mondanivalóját.

      Törlés
  13. Gregg Braden: Az Isteni Mátrix nyelve, 1-12 rész (1 résszel nőtt a magyarra fordított részek száma)
    AMI valahogy mindig KIMARADT A FIZIKA tankönyvekből...a KVANTUMFIZIKA és hogy mi köze van ennek a szívhez, szeretethez, tudatossághoz, érzelemhez, DNS-hez stb.
    Valójában ennél is több része van az előadásnak.
    http://www.youtube.com/playlist?list=PLcJrDM5iWUZJpqy_gskm4ZCt-ugUmfrZB
    A teljes anyag, angolul
    http://www.youtube.com/watch?v=Rp-P031C4Vg

    David Icke: Elefánt a nappaliban, kb. 24 perc (Részlet az Ébred már az Oroszlán c. előadásból) Galakticus F.
    https://www.youtube.com/watch?v=r1ACGZFa9bw

    David Icke: Ébred már az oroszlán 1-4 rész, magyar felirattal (TELJES előadás 2010
    A 4 együtt kb. 6 óra
    http://www.youtube.com/playlist?list=PLQKWj3qzPLk5HYroJaQ0jNaRCh5jpy-D7

    Dacid Icke: Hold kontroll! (Ébred már az oroszlán c. előadás,2010, II. rész)
    Mi a Hold? Ki építette? Hogyan befolyásol?
    http://www.youtube.com/watch?v=LhLWa7r7gDA&list=PLQKWj3qzPLk5HYroJaQ0jNaRCh5jpy-D7&index=2
    Képek: Nasa magyar, Ki építette 1., Hogyan befolyásol 10, Változás 7,8,9

    David Icke, a valóság letöltése, 1-4 rész,
    Pár idézet belőle:
    "A Végtelen Szeretet az egyetlen igazság - minden más illúzió; nincs de, nincs ha, nincs kivétel, ez van."
    "Albert Einstein azt mondta, hogy valójában nem a ténylegesen létező természetet figyeljük meg, hanem az érzékelési módszerünk hatásának kitett természetet.
    Az elméletek határozzák meg, hogy mit tudunk megfigyelni és mit nem. "
    "Egy másik mondata is jól leírja az emberiség helyzetét:
    Elfelejtünk valamit, és aztán elfelejtjük, hogy elfelejtettük."

    http://tudatvaltas2012.blogspot.hu/2013/03/david-icke-valosag-letoltese-1resz.html
    http://tudatvaltas2012.blogspot.hu/2013/03/david-icke-valosag-letoltese-2-resz.html
    http://tudatvaltas2012.blogspot.hu/2013/03/david-icke-valosag-letoltese-3-resz.html
    http://rejtelyekszigete.blogger.hu/2013/03/23/david-icke-a-valosag-letoltese-4-resz


    UFO kapcsolatfelvétel: 1952.07.18. Galakticus F. -– Fény 2. 20130323
    http://ufos.about.com/od/visualproofphotosvideo/p/washingtondc.htm (angol nyelvű honlap)
    Kapcsolódó infó:
    Ashtar Sheran üzeneteket küldött George Van Tassel-en keresztül. Egyébként az angol wikipédiában elég sokat írnak róla / róluk : http://en.wikipedia.org/wiki/Ashtar_%28extraterrestrial_being%29
    Itt olvasható az üzenet fordítása:
    http://spiritufo.ditro.hu/valodi-ufo-kutatas/23-a-vizoent-kor-uj-spirtualis-szemlelete/170-astar-seran-mint-korszakunk-krisztusa-2-resz (szövege is feltéve!!)
    Videó az esetről: http://www.youtube.com/watch?v=1iER6ESzscY
    Ezek a képtalálatok az 1952-es UFO megjelenéssel kapcsolatban:
    https://www.google.hu/search?q=ufo+washington+1952&hl=hu&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=uGwhUfmLKIXStAbDlYGwBg&ved=0CEIQsAQ&biw=1173&bih=759


    Egy földönkívüli „küldönc” –interrupted
    http://www.youtube.com/watch?v=dS8xSOf4DRw

    UFO, 2012.12.18-19 ,Ausztrália Galakticus F.
    http://www.youtube.com/MassLandings

    UFO, 2012.12.20 ,Ausztrália
    http://www.youtube.com/watch?v=Vi7jOHtaFjs

    UFO, San Francisco CBS 5 Hírek - 10 December 2012 Galakticus F.
    https://www.youtube.com/watch?v=PYmXW_ErYWM

    UFO, Olaszország,2012.07.12. Galakticus F.
    http://www.youtube.com/user/Reen1411 (sok UFO-s videó ugyanitt)
    GalacticFederationofLight.info © 2013 (http://www.youtube.com/MassLandings -„Truth Channel”: Λקε ρΓ∅Đ∪⊃†¡ΩΠ


    ALAJE összes videói 1-19
    http://alaje.uw.hu/ és http://www.youtube.com/watch?v=eUXYcYQNgUY&list=PL7C008F7379DFE714

    VálaszTörlés
  14. Igaz hogy erre fele mennek a dolgok. Es az is hogy ez nem ijesztgetes volt. Plusz az emberek szeretik a katarzist mivel abbol uj elet szuletik.

    Ennek ellenere rossz iranyba megyunk.

    Az USA szinte mindent Kinaban gyarttat, az emberek koverek, az egeszsegugyi rendszer el van adosodva, az emberek nagy resze beteg vagy beteg lesz, es nem fogja tudni se o sem az allam kifizenti.

    Ossze vissza haboruznak, es a foldjeiken GMO magok vannak. A GMO arrol nevezetes hogy venni kell a magot es csak par ceg arulja. Ok gyartjak. A magok meddoek es otthon hazilag nem lehet szaporitani.

    Tehat a rak kelto hatasa nem a legnagyobb baj a GMO val. Persze a buta emberek meg mindig ezen lovagolnak es tudosok hadai vizsgaljak a rak kelto hatast.

    Afghanistanban a mak farmokat orsik az amerikai katonak. Afghanisztan termeli a vilag heroin keszletenek 70%-at. Persze hogy az amerikai katonai vezetes a "szervezett bunozokkel" karoltve dolgozik. Elnevezes kerdese.

    Osszessegeben ezeket a dolgokat mind sorba lehetne venni, mint ahogy most meg is csinaltam es meg lehetne oldani.

    Ez a feladata az ilyen oldalaknak, nem a jovo talalgatasa, az "ugye megmondtam, hogy baj lesz".

    Igen, mindenki latja hogy baj van. Nem jo fele mennek a dolgok. Se itt se ott. A 10M magyarbol mar 120 000 van Londonban, ennek a fele, 60 ezer az utobbi ket evben ment ki.

    1M alkoholista van az orszagban. A sperma szam annyira lement, hogy lassan kihal a magyar. Szinte csak kulfoldi arut lehet kapni itthon, es a magyar munkaero ekozben Londonban 4 fontos oraberert 6 kor kel es meg metrozik is egy orat.

    Immigransok hada tunik el nyomtalanul, ezt senki nem titkolja, mikozben folyik a "lohus" botrany. Szinte minden elelmiszer kevert, nem egy forrasbol van, es nem is egy orszagbol.

    Most Olaszorszagban 800 immigrans halt meg amit bevallottak es publikaltak. Mikozben mi mar 8 eve a Madeleine McCann nevu kislanyrol olvasunk napi szinten.

    Egy kislanyrol. Ez egy PR gyakorlat amin keresztul a szerveett bunbanda az ujsagban kommunikal. Hogy lassak hol tartanak a story-ban.

    Nem kell ehhez lehalgatni, minek, inkabb berakjak az ujsagba.

    Es amig 2014-ben Sziriaban kemiai fegyverekkel (klorgaz) gyerekeket gazositanak el a sajat iskolajukba, a birkak meg mindig azon vitatkoznak hogy Hitler haborus bunos volt-e, es ha igen miert nem talaltak irasos dokumentumot a terveirol.

    Ezeket a dolgokat meg lehet oldani, a legjobb mindig a tenyekre tamaszkodni, csak hat ugy tunik hogy ezeket a dolgokat az emberek igazabol nem akarjak megoldani.

    Ez ugy tunik egy gyors eroziot fog eredmenyezni. Aminek a vege tiszulas lesz, csak ezt az arat meg kell majd fizetni.

    Ezert inkabb a megoldasok targyilagos kozlesevel kene foglalkozni, nem a jovo megjosolasaval. Mindenki latja hogy baj van.

    VálaszTörlés