2013. február 24., vasárnap

Farkasok völgye: Palesztina - teljes film. Minden tiltás ellenére, de megtörtént eseményeket mutat be...


Palesztína a szabadságért vívott harc szimbólumává vált. Ma kevés olyan ország van a Földön, mely ennyire agresszív és véres elnyomás alatt élne saját szülőföldjén.
Könny és vér tapad minden négyzetméteréhez.
Az Occupation 101 (Az igazság Izraelről) és a Tears Of Gaza (Gáza könnyei) c. film után érdemes megnézni a következő filmet, melyet nem véletlenül nem engedtek bemutatni.
Túl nyílvánvaló benne a cionista pusztítás, mely mindig az alattomos sunyi emberirtás eszköze volt a történelemben és kiagyalói szeretik, ha ilyenkor mindenki úgy csinál, mint ha semmi nem történne.
Az ENSZ-ben - minden izraeli tiltakozás ellenére - elért palesztin megfigyelői státusz is egy jelzés, hogy a világ már tudja, egyre jobban tudja és már nem sokáig hagyhatja ezt... 


A Farkasok völgye: Palesztina című filmben a Mavi Marmara (Kék Márvány) nevű, a gázai blokádot áttörni akaró török humanitárius segélyt szállító hajó elleni izraeli támadásért vesz elégtételt. 

Megtörtént eseményt mutat be a film : 
Az akcióban kilenc palesztinbarát török békeaktivista és török–amerikai kettős állampolgár veszítette életét. Nem mellesleg az incidenst követően Törökország és Izrael kapcsolata teljesen megromlott.
A film Németországban már nagy port kavart: a német filmes hatóság, a Freiwillige Selbstkontrolle der Filmwirtschaft (Önkéntes Filmipari Önellenőrzés) technikai okokra hivatkozva nem engedélyezte a Farkasok völgye: Palesztina bemutatóját.

Több helyről már törölték a filmet, de EZEN A LINKEN MÉG MEGTEKINTHETŐ ! 


Kapcsolódó cikk és teljes film itt : OCCUPATION 101 - AZ IGAZSÁG IZRAELRŐL

67 megjegyzés:

  1. Egyelőre háborúmentes(nek tűnő) módszerekkel vetik meg a lábukat itt nálunk, a Kárpát-medencében is. Senkinek ne legyen kétséges, hogy amint nem lehet a látszatokat fenntartani, és nyíltan és nagy számban (és teljes joggal) lépünk fel ellenük, ezt fogják tenni velünk is, és papíron meg is lesz erre minden politikailag korrekt joguk. (Hála Józsinak, Péternek, Gyulának, Gordonnak, Ferinek és igen, Viktornak kétszer is.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.kulturaliskreativok.eoldal.hu%2Fcikkek%2Fhatalmas-izraeli-lakopark-epul--meg-a-dunat-is-elterelik-.html&h=nAQEjB1Gd

      Nincs kétségem:-(

      Törlés
    2. 1. Jó filmek, kuriózum a rengeteg amerikai, vagyis cionista blockbuster között, amiken az arabok a közellenségek.
      Persze azokat lehet vetíteni mozikban, meg akárhol.

      2. Mostanában pár cikknek és némi utánajárásnak köszönhetően tisztázódott számomra is pár dolog a zsidósággal kapcsolatban.
      Hát bizony, eddig én is máshogy gondoltam.

      3. A minap egy kollégámmal beszélgettem a összeesküvésekről és Ő azt mondta nekem, hogy állítólag a Kárpát-medence rendkívüli hely az édesvizei miatt és nézzem meg, hogy ahogyan most az olajért ütik az arabokat, úgy nemsoká a vízért fogják az itt élő népeket.
      Hát ez úgy tűnik el is kezdődött.
      Ha ez a lakóparkosdi beindul nem kell sokat várni, hogy az ide települőket atrocitások érjék.
      Azután pedig jön az izraeli, meg amerikai kormány, saját katonákat küldenek az állampolgáraik védelmére, majd szépen elkezdik lecsatolgatni a területeket szuverén izraeli állammá ???
      Persze ezt mindenki tagadná most, 200 év múlva meg ennyi Magyarország sem marad amennyi most van?
      Mert tudjuk, hogy a nagyra becsült "cionista elit" évszázadokban gondolkodik!

      Komoly ez a reklámfilm is, úgy tűnik, hogy nem az izraeli parasztokat várják ide települni, hanem a tehetősebbeket, akik jó magnak szolgálnak majd egy későbbi tervhez.

      (az általam leírtak hivatalosan nem bizonyítottak, akár fikció is lehet, egyéni véleményt tükröznek)

      Törlés
    3. Judit! Te is vehetsz lakást a DunaTerasz nevű lakóparkba. Egy 2+2 fél szobás 7. emeletű apartman 32 millió forint(ez volt a lista tetején és egy drágább lakás volt). Hogy ez megfizethetetlen? Talán a legtöbbünknek igen, de tudjuk, hogy vannak tehetős magyarok is, illetve külföldiek is, akiknek van, vagy éppenséggel nincs pénze. A befektetőt valóban izraeliek, és amielőtt Mo-ra fektetett volna be Izraelben, az USA-ban, és különböző Európai országokban csinálták csinálják ugyanezt. Tehát az "izraeli lakópark épül" csak egy véletlen nyelvbotlás lehetett, de ha nem, akkor legyünk igazságosak és vádoljuk meg ezt a magyar céget is azzal, hogy azért épít lakóházakat, elsősorban a szomszédos országokban, mert magyarokat akarnak oda betelepíteni. Bemutatom a FUTUREAL Csoport 100%-os magyar tulajdonban lévő ingatlanfejlesztő, budapesti céget. 1082 Bp. Futó u.47-53 VII.Em. amely 2005 jött létre a Futó Gábor jóvoltából. A Futureal családi tulajdonban lévő cég, mely közel 100 főből álló magasan képzett ingatlanszakértői csapattal csapattal dolgozik. Ingatlanfejlesztőt tevékenysége kiterjed retail, iroda, lakás és vegyes funkciójú létesítményekre is. Projektjeit Mo-on, Romániában és Lengyelországban valósítja meg. A csoport által jelenleg kivitelezett beruházások értéke meghaladja az 1,6 milliárd eurót, ennek része közel 5000 lakás és több mint 500.000 m2 területű üzleti célú létesítmény felépítése. A Futureal zászlós projektje a számos magyar és nemzetközi elismerésben részesült városrész-rehabilitáció, a budapesti Corvin Sétány. A múlt év közepén 15 millió dolláros amerikai lakóingatlan befektető céget indít Futó Gábor, a Futureal alapító társtulajdonosa. Most akkor mi van? Betelepedési magyar invázió? Minimum ostoba ember az, aki ilyenek terjeszt az internetes oldalán,.. de én tudom, hogy nem az(ok). Azért éheznek Magyarországon az emberek mert zsidó ingatlanos cégek bevásárló központokat, irodaházakat meg lakóparkokat építenek nekünk meg mindenkinek aki megveheti? Ekkora butaságot még életembe nem hallottam. Akkor az ír, német, brit stb állampolgár mind leakarja igázni Spanyolországot? Nane má!

      Törlés
    4. Becsüld meg magad Redneck, ezt a szimpátiát eddig csak Hakapeszi tudhatta magáénak a blog történetében! :) Minden szentnek maga felé hajlik a...

      Törlés
  2. Ellenkező esetben már izraeli gépek lennének légterünkben http://www.youtube.com/watch?v=j2mvJQU6fcA

    VálaszTörlés
  3. Kedves Buddha!
    Köszönöm minden cikkedet.

    Meghirdetnéd?
    Elképesztő:
    http://kaslerarpad.hu/?p=2790#more-2790

    Továbbá:
    http://kaslerarpad.hu/?p=2771

    Drábik János http://www.vntv.hu/vivanaturavideo.php?vid=834174553

    VálaszTörlés
  4. Hát igen, egyre többen látják ezt, nem lehet mindenkit becsapni.

    VálaszTörlés
  5. Hátööö...

    Maga a film elég... hogyismongyam?... amerikásra sikeredett. (Gondolok itten az olyan apróságokra, mint: a főhősbácsi éccaka száz-százötven méterről két lövésből kifekteti a fedezékből előkukucskáló őrszemélyzetet, szolid homloklövéssel. Vagy két tár lőszerrel kifektet egy fél bázisnyi katonát. Meg ilyenek. Jah... meg természetesen vót benne meghasonlott zsidókisjány, meg békét hirdető vallási vezető, meg...)
    S ha szigorúan nézzük, akkó ez is ugyanolyan propagandának minősülhet, mint a összes többi. Csak itt most épp a izraeli vezetők/katonák/nemzeti(?)hősök a gaz mocsokok, akiket utálni kell.
    Nincsenek új dolgok a Nap alatt.

    Érdekes azért, hogy mindég és minden korban/korszakban, kellett egy olyan nép, vagy csoport, vagy akármi, amire rá lehetett fogni mindenféle dolgot, s lehetett aktívan utálkozni. Most ugye épp a cionistákat, zsidókat, bankárokat nem szeressük.
    Ez ilyen.
    Persze... attól még a felemlegetett csoportok, személyek, művelhetnek, mocsokságokat (merugye... a emberkéknek vaneza... szabad akaratyuk - mán elméletileg).

    Szóval, fura dolgok ezek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Érdekes azért, hogy mindég és minden korban/korszakban, kellett egy olyan nép, vagy csoport, vagy akármi, amire rá lehetett fogni mindenféle dolgot, s lehetett aktívan utálkozni. Most ugye épp a cionistákat, zsidókat, bankárokat nem szeressük."

      Arra nem gondolsz, hogy esetleg az adott utált csoportok/személyek TETTEK is a hírükért? Egyértelmű, lekövethető dolgok/bizonyítékok mutatnak rájuk és csak a nagyon mélyen agymosott ember nem veszi észre vagy nem is akarja elfogadni ezeket a tényeket.
      Ha a cionisták és Izrael ténylegesen ártatlan lenne és nem mutatna aljas tevékenységeik felé semmi, na akkor minősülne igazi propagandának.

      Mutassak neked propagandát?

      Nesze neked egy zsidó gyerekműsor az egyik főcsatornájukon:
      (Előre leszögezném, hogy én nem vagyok a kereszténységgel, csak hirtelen ez ugrott be, amikor zsidó propagandára gondoltam)

      http://www.youtube.com/watch?v=Pi-0y6e4geA

      És még nyugodtan kereshetsz még ilyeneket vagy akár megnézhetnéd az első pár hozzászóló linkjét, mert ott is találhatsz egy-két érdekes dolgot.

      Nem mellesleg megkérnélek, ha ez lehetséges, hogy próbálj megtanulni normálisan, magyarul írni, mert ezt a stílust nehéz komolyan venni és valamilyen szinten irritáló is.
      A tájszólás egy dolog, szóban semmi gond nincs vele, de helyesírásból csak egy van. Hiába értjük, amit írsz, attól még teljesen helytelen.
      Persze ez lehet, hogy csak engem zavar.

      Törlés
    2. Na jó, szájkaratéjozzunk...

      Fura dolog azér, hogy a gondolatok időnként elsikkadnak a nagy kóricálásba. Egy szóval nem montam olyasmit, mostantól csakis azzal töltöm a feles időmet, hogy tanulmányozom a Tórát, s egyéb szentnek mondott könyveket, hogy megértsem mi buzog a zsidóság, vagy a köztük sunnyogó cionbácsik homloka mögött. Mer ez nem érdekel.
      Viszont arra próbáltam rájavilágítani, hogy a tömegeket még mindég tökre eccerű behintáztatni. De erről dumál (többek között) a bloggazdi is jóideje.
      Kérdés.
      Hogyan próbálnád szimpátiádat kifejezni a Palesztin fődön lakozó népekkel kapcsolatban? (Mer, oké sanyarú a sorsuk a híradások szerint, és mocsok dolog, amit velük művelnek.)
      Nem kedveled a cionistákat, mert népírtanak, vagy mert tehetségesen forgatnak ki mindenkit a vagyonukból? A zsidókat, mer ezt elnézik?
      Szíved joga. (Tehát, a mai szóhasználattal élve; náci és antiszemita vagy.)
      Ám ismét megkérdezem (nem először), mégis mit érsz el azzal, ha pityeregsz kicsit, vagy belemegy a fejedbe az anyázhatnék?
      Értesz annyira a diplomáciához, hogy aktív szerepet vállalj a zsidó-palesztin helyzet megoldásában (még mielőtt a palesztinok elfogynak)?
      Esetleg fognál egy hasítófejszét és...?
      S ha ez a "cion/zsidó probléma" megoldódik, akkor hogyan tovább? Békesség, bódogság? Vagy rögtön néznél más ellenség után (monnyuk elő lehetne kapni a cigányokat - ha csak a hazai viszonyokat nézzük)?

      S közben azok a pofák, akik ezt az egész rendszert megálmodták, üzemeltetik szépen a kezüket dörzsölgetik, meg egymás vállát lapogatják. Hisz megint ellőtték ugyanazt a trükköt, amit az elmúlt két-három-tízezer esztendőben mán nem először. S a népek még ugyanúgy bekajálják.

      (Megjegyezném, én igen eccerű embernek tartom magam, és sokszor nagyon nem értem, a emberkék hogyan nem veszik észre a tökre nyilvánvaló dógokat? Megoszt... antiszemita is vagyok, meg náci, meg antiszociális, meg... - annyi cimkém van má, a hóhér se tugya fejbetartani.)

      Törlés
    3. Nem szájkaraténak szántam, csupán egyféle reakció volt.
      Ahogy mondod, a náci és antiszemita kifejezéssel manapság nagyon könnyen dobálóznak. Ellenben, ha valaki a magyar néppel szúr ki az teljesen rendben van.
      És bár igazat adok abban is, hogy sok olyan ember van, akinek mindig utálnia és gyűlölnie kell valakit/valakiket, én sosem tartoztam közéjük.

      Nem haragudhatok a zsidó népre, hogy hagyják, hogy ezt csinálják a vezetőik. Amennyire rájuk haragudhatnék ugyanannyira magamra, mert ahogy te is rámutattál, én sem teszek semmit (és ha akarnék se tudnék sokat tenni) az ügyben.

      Azokra az emberekre neheztelek inkább, akik fenntartják ezt az egész mizériát, ezt a rendszernek nevezett ember-darálót.
      Amíg ugyanaz az emberek irányítanak, ugyanolyan módszerrel, addig nem nagyon lesz se béke, se boldogság.

      Az emberek nem veszik észre, mert le vannak kötve a mindennapok gondjaival.
      Csak egyszer kéne nekik úgy igazán, országszerte elvinni az igazságot. Pl. valamelyik nézettebb kereskedelmi adót elfoglalni és lejátszani egy jól összeszedett felvilágosító filmet.
      Nem vérontás kell, egyszerűen változtatni kell, ahogy azt megtették már előttünk valakik (Izland).
      Ehhez viszont nem bábkormány kell töketlen miniszterelnökkel, hanem olyan emberekkel, akik a népükért vannak és nem minden másért.

      Törlés
    4. https://www.youtube.com/watch?v=Tjt-TVk6Elc

      Ennyit a müsor komolyságáról. Ez az egész egy kamu (a videóra értem)

      A te linked alatt 23tv kommentje 3 nappal ezelötti. Aki nem érti, használjon translate-et.

      Rengetegen vannak akik rogton bedolnek egy hírnek , vagy videónak. Az is szomorú, hogy bárki bármilyen müvelteségi szinttel hozzászólhat cikkekhez, kommentelhet komoly szakbabeliek által megjelentetett publikációkat, birkák oszthatják az észt. Ezt nem rád értem, de a videónak te is bedöltél.

      Törlés
  6. Egyetértek. Ezért nem szabad összekeverni őket az egyszerű zsidó emberekkel. Mindent megtesznek, hogy általánosítsunk. Mi sem őrülnénk, ha mások ezt tennék velünk. Ne hagyjátok befolyásolni magatokat. Minden ország vezetői rosszak, csak a saját zsebükre és a hatalomra gondolnak.

    Pal I. Levele Timótheushoz 6.

    10. Mert minden rossznak gyökere a pénz szerelme:mely * után sóvárogván némelyek eltévelyedtek a hittől, és magokat általszegezték sok fájdalommal.
    11. De te, óh Istennek emberre, ezeket kerüld; hanem kövesd az igazságot, az istenfélelmet, a hitet, a szeretetet,a békességes tűrést, a szelídséget.

    VálaszTörlés
  7. redneck én ugy tudom hogy duna teraszon csak zsidok vehetnek lakást-nem pénz kérdés nekem mint magyarnak mégha dubla árat ajánlanék akkorsem adnának el lakást mert garantálják zsido vevöknek hogy goj mentes lakopark lesz---visszatérve filmhez én ugy látom hogy egyszerü török emberek utálják zsidokat de ott is hatalom szorosan összevan fonodva zsidokkal akárcsak itt magyarországon

    VálaszTörlés
  8. Most akkor minek higgyünk, az alaptalan szóbeszédnek? vagy az online eladó-kiadó hirdetéseknek? Van valami bizonyítékunk arra vonatkozólag, hogy magyar nem vásárolhat ott lakást? Évek óta az építő iparban dolgozok és biztosan tudnék róla, ha van ilyen. Először mi tudnánk meg és utána a nagyközönség. Úgy, hogy nyugi, csak cukkolják a birkatürelmes magyart. Egyébként miért jönnének ide? Nincs itt már semmi kérem szépen. Víz? Víz mindenhol van, ahol eddig is volt.


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az lenne a legegyszerűbb, ha felhívnád őket telefonon. Ha magyarul nem is szólnak hozzád, akkor helyben lennél.

      Persze, víz mindenhol van, de nem mindenhol iható is. :)
      Bár könnyen ihatóvá lehetne tenni, de minek csinálnának olyat?
      Úgyis tizedelni kéne a népet egy háborúval az új világrend projekthez.

      Törlés
    2. Szerintem a zsidók nem akarnak Magyarországra jönni ,a zsidók izraelt akarják bővíteni , ezért a palesztinokért kell inkább aggódni mert lesznek gyilkolászások.
      Magyarországról csak pénzt szivattyúznak .

      Törlés
    3. Köszönöm a jó tanácsot. Most raktam le a telefont. Egy negyed órával ezelőtt hívtam fel őket a 06-1-215-5555-ös telefonszámon ami a G.B.Európa Ingatlan egyik telefonszáma. Ezt a szám volt feltüntetve a Duna Terasz lakópark esetében. Azt is tudni kell, hogy több lakóparkjuk is van a városban. Tehát felhívtam, kicsörgött és néhány csörgés után bekapcsolt egy hangposta, de már egy mobil számot mondott be a robot, át volt irányítva. Kikerestem az e-mail-es kapcsolatfelvételt és írtam nekik egy rövid levelet, amelyben röviden kifejeztem vásárlási szándékomat és kértem egy visszajelzést. Épp, hogy elküldtem a levelet(2 másodpercre rá)és csörög a telefon. Egy 30-as számról hívott valaki, hogy volt egy nem fogadott hívása erről a számról stb stb. Mondom áhhh, pont most küldtem önöknek egy email-t, mert vásárolni szeretnénk egy lakást blábláblá(miattatok bevállaltam egy hazugság sorozatot, aminek nem nagyon örültem, de úgy gondoltam, hogy egy nemes ügy érdekében teszem és ezért az Úr megbocsájt majd nekem). Elmondtam, hogy én és a nejem hétköznap nagyon elfoglaltak vagyunk és nekünk az lenne a jó, ha van ott a helyszínen valaki, akit felhívhatunk bármikor napközben, hogy 2-3 óra múlva ott vagyunk. Azt mondta a kedves hölgy, akinek neve Bende Zita, akinek mobil száma 06-30-828-3740, hogy ő az aki az értékesítéssel foglakozik, és hogy 2 projektje van az egyik a Duna Terasz, a másikra nem emlékszem, és hogy egész nap rohangál a 2 projekt és az iroda között, így csak arra van lehetőség, hogy előzetesen egyeztetünk egy időpontot, amikor neki is és nekünk is jó. Mondom értem, aztán megkérdeztem milyen a választék, mert mi egy 2+1 vagy egy 1+2 lakásban lennénk érdekeltek. Azt mondta, hogy vannak lakások, az árak 23 millió ft-tól indulnak, aztán van egy nagy ugrás 30 milliós feletti lakásoknál, mondom ok, köszönöm, akkor ezen a számon fogjuk hívni, ha aktuális a dolog, úgy jó lesz? Azt mondta igen, elköszöntünk és leraktuk. Ennyi. Remélem nem az lesz a következő, hogy ráakarsz venni egy próba lakás vásárlásra mert, hogy telefonon mindent megígérnek, aztán meg elállnak az üzlettől azért, mert magyar vagyok? Ja, és végig magyarul beszéltünk.
      És, ha már valaki minap Seneca-t is szóba hozta, hadd idézek én is valamit tőle:

      "Tévedni emberi dolog, a tévedéshez ragaszkodni viszont esztelen dolog"


      Szeretettel
      redneck testvér

      Törlés
    4. Értem. Köszönöm, hogy megnézted.
      Akkor, ha ez igaz, akkor kilőhetjük, hogy csak zsidóknak van a dolog.

      Az ár sem olyan magas... mihez képest.
      Vagy egy gazdagabb ember, vagy egy tudatlan hitelfelvevő emberke engedheti meg magának.

      Mindenesetre én ennél többet nem kérnék tőled.

      Törlés
    5. A hibat ott kovetted el hogy magyarul hagytal uzeneted es irtal imailt.Csak nem gondoltad hogy annyira hulyek hogy magyarorszagon vannak es nem tudnak magyarul? Ha igy lenne a magyarok (ido elott) fellazadhatnanak, ezt nem akarjak.
      Kedves Redneck.Azt hiszed csak te tudsz fullenteni a cel erdekeben?Nalam okosabb emberek allitjak hogy ok egesz amerikat iranyitjak.Akkor veled miert tennenek kivetelt?Szoval megiscsak probalj meg vasarolni, es ha osszejon en atveszem toled.
      Leo.Ha csalodtal az azt jelenti hogy valamit elvartal ettol a filmtol, tehat azt vizsgald mit szerettel volna latni szived szerint.En nem csalodtam benn hiszen nem dollar milliokbol keszult akcio filmre szamitottam, hanem 1 ritkasagra.Arra hogy vegre a masik oldal is szohoz juthatott, hiszen egesz eletemben csak azt hallottam hogy fuu terroristak huu mindjart jonnek... Es ha amerikai szineszek lovoldozhetnek kifogyhatattlan tarral, akkor a torokok is had csinaljak csak.

      Törlés
    6. Ne mertem ezt eddig meg emliteni, de most hogy ratalaltam az evekkel ez elott latott videora, meg osztom veletek.Igazabol egy masik forrast lattam en de igy csak hitelesebb szamomra.

      http://szabadriport.wordpress.com/2012/07/14/tanuljuk-az-uj-hazanknak-a-nyelvet/

      Törlés
    7. Szia redneck!

      Nagyon nem volt szandékomban ezen a blogon valamikor is még irni valamit,vagy akar olvasgatni itt,de ma az Ur valahogy ide vezetett,hogy két dolgot tudassak veled.Az egyik az,hogy amikor egy hivo hazudik,akkor Istennek hazudik,es nincs az a "nemes ügy" ami miatt szabadna ezt tennünk.Isten szemében ui.nincs kis bun vagy nagy bun,(akar nemesnek,vagy kegyesnek mondott hazugsag) hanem bun van! A hazugsag minden formaja Isten elott bun! Meg aztan mi az,hogy "nemes ügy"? Mi nemes van abban,hogy a széles uton jarok hazug tévelygéseinek tisztazasa érdekében (ami nem a szellemi dolgokat,hanem a hus-testi dolgokat illeti) akar egy lépést is tegyél,amikor mi azért küldettünk hozzajuk,hogy Krisztushoz vezessük oket? Igy hat gondolom tudod,hogy ez ügyben mit, es hogyan kell jova tenned az Ur elott.
      [A zsidoknak egyébként eszük agaban sincs Magyaro.-ra betelepülni,amikor egyrészt:az abrahami zsidok,akik nem hitték (es még ma sem hiszik),hogy Jézusban mar eljött a Messiasuk kb.2000 évvel ezelott,a mai napig varjak Ot,mégpedig Izrael földjére,es nem Magyaro.-ra.Masrészt: a hamis zsidok pedig azért nem akarnak ugyanezt,mert ok szintén Izrael földjén a 3.jeruzsalemi templomba(miutan felépült) akarjak beültetni az antikrisztusukat,mint egyedüli vilagkormanyzot:"Ne csaljon meg titeket senki semmiképen.Mert nem jön az el (az Antikrisztus) addig,mignem bekövetkezik elébb a szakadas (igaz es hamis hivok egymastol elszakadasa,es az elobbiek mennybe ragadtatasa),es megjelenik a bun embere,a veszedelem fia,aki ellene es fölébe emeli magat mindannak,ami Istennek vagy istentiszteletre méltonak mondatik,annyira,hogy maga ül be mint Isten az Isten templomaba,Istenként mutogatvan magat"(2 Thess 2:2-4).]

      A masik dolog amit at kell adnom neked az az,hogy testvérnek es baratnak csak azokat mondhatjuk mi hivok,akik Krisztusban ujjaszülettek,es elfogadtak Ot Uruknak es megvaltojuknak.(Ez megint csak szellemi értelemben értendo.) A hitetlenek eleve nem is gyermekei Istennek,hanem "csak" teremtményei:
      "Annakokaért menjetek ki közülük,es szakadjatok el (szellemi értelemben),azt mondja az Ur,es tisztatalant ne illessetek;es én magamhoz fogadlak titeket,es leszek néktek Atyatok,es ti lesztek fiaimma es leanyaimma,azt mondja a mindenhato Ur"(2Kor 6:17).
      "Parazna férfiak es asszonyok,nem tudjatok-é,hogy a vilag baratsaga ellenségeskedés az Istennel?Aki azért e vilag baratja akar lenni,az Isten ellenségévé lesz"(Jak 4:4).
      Gondolom az idézetek magukért beszélnek,igy nem szükséges azokhoz külön magyarazat,ha csak nem,inkabb az a kérdés,hogy hogyan is nevezheted barataidnak az olyanokat,akik gyulölik es karomoljak Istent,vagy testvéreidnek azokat,akik tagadjak Ot es az O Fiat?

      Isten békéje legyen veled,

      Ria.

      Törlés
    8. Kedves Ria!
      A napokban többször is kértem az Úr támogatását és segítségét, én ennyit tudok. Ma reggel meg láttam a nekem címzett írásodat és ami után elolvastam elkezdtem rajta gondolkodni. Nem igazán tudtam hova tenni, ezért kértem Atyánkat, hogy segítsen nekem a válaszadásban, nehogy félreértés legyen belőle, mivel az volt az érzésem, hogy már egyszer félreértettek. Kerestem és ezt találtam. Úgy éreztem ez az ami ide illik.

      Ecclesiastes

      4:9 Two are better that one; because they have a good reward for their labour.
      4:10 For if they fall, the one will lift up his fellow: but woe to him that is alone when he falleth; for he hath not another to help him up.
      4:11 Again, if two lie together, then they have heat: but how can one be warm alone?
      4:12 And if one prevail against him, two shall withstand him; and threefold cord is not quickly broken.

      Hát egyelőre ennyi, a többit majd még meglátjuk.

      Isten áldjon
      redneck

      Törlés
    9. Ez mind ok,amit a megadott igehelyekben olvashatunk,de azt most én nem értem,hogy az egyedüllét hogyan/miben kapcsolodik a témankhoz?
      A dolog lényege,amiert irtam neked az az,hogy senki es semmi érdekében nem hazudhatunk,mert Isten nem bocsatja ezt meg nekünk,de még egy kis füllentést sem,amikor "millio" modja van annak,hogy tiszta es egyenes uton intézzük a dolgainkat,mégha csak ra is kell kérdeznünk valamire.Nem azzal van a baj,hogy utana jartal dolgoknak (el is varhato egy keresztyentol,hogy alapos munkat végezzen,ha mar bizonygatni probal valamit),hanem azzal,hogy ez hazugsaggal keveredett.
      Azon pedig jobb ha tul teszed magad,ha félreértenek,ha egyszer tudjuk,hogy:
      "Erzéki (nem szellemi) ember pedig nem foghatja meg az Isten lelkének dolgait;mert bolondsagok néki;meg sem értheti,mivelhogy lelkiképen itéltetnek meg"(1Kor 2:14).
      Jézust sokkal többen félreértették es - emiatt - sokkal keményebben (egészen a keresztrefeszitésig) bantak el vele,mint amennyire mi ellenünk fordulnak a hitetlenek.
      "Ha gyulöl titeket a vilag,tudjatok meg,hogy engem elébb gyulölt ti nalatoknal.Ha e vilagbol valok volnatok,a vilag szeretné azt,ami az övé;de mivelhogy nem vagytok e vilagbol,hanem én valasztottalak ki magamnak titeket e vilagbol,azért gyulöl titeket a vilag...Ha engem üldöztek,titeket is üldöznek majd;ha az én beszédemet megtartottak,a tiétekét is megtartjak majd.
      De mindezt az én nevemért cselekszik veletek,mivelhogy nem ismerik azt,aki küldött engem(Abrahamnak,Izsaknak és Jakobnak Istenét).
      Ha nem jöttem volna es nem beszéltem volna nékik,nem volna bunük;de most nincs mivel menteniük az o bunüket.Aki engem gyulöl,gyulöli az én Atyamat(Abrahamnak,Izsaknak és Jakobnak Istenét)"(Janos evang.15:18-23).
      Tehat vigyaznunk kell,mert a Satan "a jelen gonosz vilagot"(Galatzia 1:4) hasznalja fel Isten népe ellen.

      Isten aldasa legyen veled is,
      Ria.

      Törlés
  9. Megnéztem a filmet . Nagyot csalódtam ,103 perc gyötrelem . Rambo 6 törökül.
    Az egész filmnek kb 5 perc mondanivalója van a többi lövöldözés .
    Már nem tudom pontosan mikor de egy pár éve láttam az első részét azt hiszem Irak volt a címe , ahhoz képest Palesztina visszafejlődés mint rendezés és mint szereplői alakításban.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Leo.Ebben biztos nem fogsz csalodni.

      http://www.rferl.org/content/obama-dress-iran-photoshop/24912341.html

      Törlés
  10. Bocsi az off-ért, ma olvastam

    http://itccs.org/2013/02/25/guilty/

    szerintetek ez igaz lehet?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolod ha igaz lenne akkor nem lenne tele a balliberális ateista sajtó?
      Erről szólna minden , többet beszélnének róla mint a 911-ről

      Törlés
  11. jah, itt van már a magyar fordítás is:

    http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/02/letartoztatasi-parancsot-adnak-ki.html#.US0Qzjdsv1t

    meglátjuk..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha igaz, ha nem, Engem megerosit abban a hitemben hogy ha tudomasunk van ember ellenes buncselekmenyekrol es nem teszunk semmit, bunreszesek vagyunk

      Törlés
    2. Szerintem sok bűncselekményről nem tudtunk,ill. nem is tudhattunk. Gondoskodtak erről bizonyos illetékesek.Mint ahogy itt MO-on is, és egész Európában is, sőt globálisan is folynak (ill. remélem már csak folytak!) ezek a dolgok.

      De !Puma én úgy látom, itt már valami elindult, de rendesen és ez jóóó:)

      Törlés
    3. Azé... roppantmód kíváncsi leszek ám erre a "kitugyamilyen szervezet" (természetesen) független bíróságára.

      Érdekes azér ez itten:
      "A Bíróság úgy döntött, hogy valamennyi vádlottat kötelezően letöltendő 25 éves börtönbüntetésre ítéli feltételes szabadlábra helyezés nélkül, és minden személyes vagyonukat lefoglalja."
      Ez milyen "törvényes" bíróság mán? Aszittem eddég csak a kisemberekkel szemben vót menő, ha jelenléte nélkül megkapta a dádát. Mer épp ezerrel sikongva füstölt a világnak másik végibe, nehogy megfogják.
      Megoszt ezis:
      "Egyik vádlott sem támadhatja vagy vitathatja a tavaly szeptemberben részükre kiadott nyilvános idézést, és nem tagadhatják az ellenük felhozott vádakat, vagy mutathatnak be a Bíróságnak ellentétes bizonyítékokat"

      Kacc kacc...

      Hamán így okosba elhatározták a bürokrata urak, akó minek ez a nagy csinnadratta? Mér nem fizettek meg pl. pár lesipuskást? Oszt el van sikálva...

      Demer ilyen kis... izé vagyok, hajintok rá némi százalékot, hogy a Annett úr és társainak mostanában nyüzsgős napjai lesznek. (Márpersze... ha nem szenvednek valami balesetet.)

      Törlés
    4. Nagyon helyes, de miért, csak őket küldik a hűvösre? Többek között ez nem tiszta az egészből. Mellesleg egyik se egy mai gyerek. Mind a börtönben fog meghalni :/

      Törlés
    5. Evi.Komolyan nincs tudomasod buncselekmenyekrol?Csak itt kis hazankban, csak most tortenik(tortent)hogy mast ne mondjak ez az Arpad gyerek pont elkapott egy hullamot.Nevezetesen hogy a bankok ongyilkossagokba kergetik az embereket elore megfontolt szandekkal.Ok nagyon jol tudtak hogy 5 ev mulva senkisem tudja fizetni.Nem akartam reklamot csinalni Kaslernek de meg kellett tennem Eviert.Aztan van(volt)9.11, a kulonbozo olaj tarsasagok piszkossagai, sorolhatnam vegnelkul.

      Törlés
  12. http://www.facebook.com/events/334795126621489/

    Március 10. 16:00-20:00

    Budapest, Thököly út-Izsó utca sarok Székelyföld Autonómiájáért szimpátia tüntetés

    Világ magyarjai, egyesüljetek!

    VálaszTörlés
  13. Latom a tema nemvaltozott. Eggyet mondok: aki ma beteg magyarorszagon az beveheti a cian kapszulat nyugodtan. Senki nem segit neki. Enyi. "Tapasztalat" javaslat a kormanynak: tamogassak a ciganyokat had szaporodjek. Tamogassk az alkoholistakat had fgyjon a sor a boltban. Az osszes barati ismerosom aki tehette kiment kulfoldre. Sajnos en ezt nem tudom megtenni. Szepnapot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Ha mar ennyire irigyled oket, allj neki inni, hazasodj be ciganyok koze es te is reszesulsz minden jobol.Az hogy a beteg ellatas olyan amilyen az tenyleg gyalazat.Milyen baratok azok akik nem segitenek abban Marci hogy adnanak szallast per hatig mig te is talalsz munkat kulfoldon?

      Törlés
  14. Pápabotrányról kis adalék:

    http://www.youtube.com/watch?v=oU7fi-Mfe4c

    VálaszTörlés
  15. puma. "Ahelyet hogy igazsagot gyartassz a magad igazara, megis csak ulj kocsiba es keress fel egy-ket" lakóparkot "azt kerdezz korbe". Ha az sem győz meg, akkor mivel neked úgy is van rá pénzed, csinálj TE egy próbavásárlást, minek bonyolítani a dolgot. Az illetékes hölgy nevét és elérhetőségét már megadtam. Ha véletlenül mégsem akarnának neked eladni, azért mert nem vagy zsidó, szólj és jogi útra tereljük az ügyet. Tudtad, hogy van egy ügyvéd ismerősöm is? A neve Petrocelli és a Harvard-on végzett, állítólag nagyon dörzsölt, még a tv-ben is szerepelt. A viccet félretéve, tényleg szólj, ha nem akarnak neked lakást eladni (miközben van eladó!), mert akkor tényleg bepereljük őket, mivel ez kimeríti a közvetlen negatív diszkrimináció fogalmát. Igyekezz mindig írásban kommunikálni velük,...mert tudod? "Verba volant, scripta manent".

    redneck

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. redneck

      Nem tudod meggyőzni akkor se ha megvennéd és beköltöznél .
      Mert akkor azt mondanák hogy biztos zsidó vagy .
      Én úgy veszem észre az ébredezők alaptermészete gyűlöletre és hazugságra épül .

      Törlés
    2. Nekem nincs ra penzem, csak fullentettem 1 magasztosabb cel erdekeben.Egy probat megert :).Fentebb linkeltem 1 videot mi errol a velemenyem.

      Törlés
    3. Leo."Nem tudod meggyőzni akkor se ha megvennéd és beköltöznél .
      Mert akkor azt mondanák hogy biztos zsidó vagy ."

      Ebbe lehet valami iGAZsagod.

      Gyulolni nem gyulolok senkit, hazugsagot meg teljesen kizarom a magam reszerol.Ha ilyesmi erzesed van az csakis emberi mulasztas(hiba)reszemrol.

      Törlés
    4. leo! A tévéből dől a hazugság és az irányítok azt is tudják, hogy azok akik ezt megértették, az internethez fognak menekülni, az un. "igazságkereső" oldalakra . Na most szerinted, foglalkozott, foglalkozik azzal az elit, hogy az internetes alternatív médiát is az irányítása alatt tartsa vagy sem? Akarja azon is, akár csak a tévé esetébe, megmutatni a "helyes" irányt vagy sem? Gondolkodjon el ezen egy kicsit az, aki eddig nem tette, ez ezentúl legyen egy kicsit szkeptikusabb, és ami még fontosabb nyomozzon maga a dolgok után, keressen mindenről és mindenkiről pro és kontra véleményeket, bejegyzéseket, cikkeket, stb. Ne siesse el azt a "vállveregetést". 2 Ilyen oldalakon mindig lesznek ilyen meg olyan nicknevű vállveregetők és olyanok is aki már az első néhány hozzászólásnál, néhány linkkel, egyetértéssel mindig rátesznek néhány lapáttal az amúgy érezhető burkolt propagandára. A legtöbb oldalt, blogot, főleg a felkapottakat, nem hobbiból meg az igazság szeretetéből csinálják az emberek, hanem a munkáljuk végzik. Nem hiszel nekem? Hát ne is higgyél, mert most csak viccelődni volt kedvem, jól esett az a néhány pohár málna szörp amit megittam :D:D:D, ne aggódj semmiért, a világ szebb mint, ahogy a legtöbb alternatív médium lefesti, és mi itt, mind mind segíteni akarunk megtalálni az igazságot, igaz Buddha?

      puma, rendben értem én a tréfát, majd holnap talán megnézem a javasolt videót, remélem nem olyan mint a Buddha filmje, mert azt kb. 8 és 1/2 percig néztem, tudniillik, akkor eset le, hogy az egy tv film és nem egy dok.film :(
      Meg annyit kérnék tőled, ha lennél olyan kedves megfejteni nekem ezt a "iGAZságod", nem értem. Ez már többször láttam és nem igazán tudom hova tenni, előre is köszönöm.

      Sziasztok

      redneck voltam

      Törlés
    5. Latod, ugye tudunk normalosan is beszelgetni, Redneck baratom.Kicsit felve nevezlek baratomnak a sajat erdekedben.Mert egy masik baratod aki eddig tavol tartotta magat innen, tudomasomra hozta hogy en nem lehetek sem a baratod sem a testvered mert en csak egy teremtmeny vagyok.(Majdnem azt irtam torzszulott.)Valaszolok neked ha elobb te megmondod mire celzott a "baratod" ezzel a kijelentesevel,

      " Meg aztan mi az,hogy "nemes ügy"? Mi nemes van abban,hogy a széles uton jarok hazug tévelygéseinek tisztazasa érdekében (ami nem a szellemi dolgokat,hanem a hus-testi dolgokat illeti) akar egy lépést is tegyél,amikor mi azért küldettünk hozzajuk,hogy Krisztushoz vezessük oket? Igy hat gondolom tudod,hogy ez ügyben mit, es hogyan kell jova tenned az Ur elott."

      Szoval mit es hogyan kell jovatenned?

      Az meg igazan jellemzo(ne haragudj ezert), hogy nem is erdekel a masik velemenye es ugy beszelgetsz vele hogy meg sem hallgatod az allaspontjat.Celzok itt a videok meg sem nezesere es legyszi ne mond azt hogy ugyis tudod mi van bennuk.En azert maradnek baratod, de ha valamiert neked kellemetlen tobbet nem nevezlek igy.De tudd hogy belul tovabbra is ugy erzem.

      Törlés
    6. Leo.
      "Én úgy veszem észre az ébredezők alaptermészete gyűlöletre és hazugságra épül"
      Micsoda brilliáns tisztánlátás!
      Hát igen, ezt nem lehet tanulni, ez BELÜLRŐL JÖN.:)

      Törlés
    7. Szul than

      Örülök hogy egyetértünk .
      Én az igazságot keresem már egy ideje .

      Törlés
  16. http://sorkoz.blog.hu/2013/02/25/ahol_a_bankarok_is_csak_emberek?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_02_26&utm_campaign=index

    Csak az szoljon hozza aki el is olvasta :).

    Hat Evi tenyleg valami mozgolodik, tortenik.

    VálaszTörlés
  17. Puma. Miért akarjátok szét off-olni a topicot más témákkal? Nem szép elvinni a beszélgetést egy más téma irányba. Megnéztem a videót puma. Nevetséges, egy bólogató műsorvezető és egy politikus beszélget a "színtiszta igazságról", na persze. Az ég világon 1 db filmes vagy hangos bizonyíték sincs arra vonatkozólag, hogy magyarul tanulnak Izraelbe a gyerekek, azért mert az lesz a jövőben a hazájuk. Nem azt mondom, hogy nem tanulhatnak néhány izraeli iskolában magyarul, mert ilyen előfordulhat még egy csomó más országban is, de mivel a magyar nyelv egy kuriózumnak számít, talán ezért tanulhatnak magyarul itt ott, esetleg valamelyik diák csereprogram keretéin belül vagy ennek hatására. Ami a pénzek lenyúlását illeti nem kétlem, hogy jó helyen kapisgál. Ez folyik már 20 éve Magyarországon, ezt mindenki tudja, ha úgy tetszik, így vannak a politikusaink megfizetve, az ország meg kisemmizve. Ami a Magyarországi víz kérdését illeti, igaza is van meg nincs is. Elmagyarázom. A vizet el akarják venni az emberektől, de nem a zsidók. Ha veszed a fáradságot és közelebbről megvizsgálod az Agenda for the 21st Century-t(ismertebb nevén, az Agenda21-et) megfogod látni, hogy ez az egyik fontos pontja, pont az édesvizek privatizációja, méghozzá GLOBÁLISAN. Tehát, google: water privatisation agenda21. és minden világos lesz. Én már most megjósolom, hogy itthon, először az állam bácsi teszi rá a kezét(államosítás) aztán rövidesen, megbízz egy ezzel foglalkozó profi magán céget, mint pl. a multis francia VEOLIA Environnement, S.A.-t aki majd sokkal, de sokkal ügyesebben fogja tudni feltupirozni az árakat, mind ezt természetesen az egyenlőség nevében, aztán amikor már ezekből is elege lesz a jó népnek, bemutatják nekünk az ENSZ programját, mint egyedüli kiút. Érted már ezt a 4x400m váltó atlétikai versenyszámot? Esetleg a "tézis-antitézis-szintézis" manipulációt? Matolcsy urat nem is olyan rég arról hallottam nyilatkozni a tv-ben, hogy a jövőben nem teljesen elképzelhetetlen a nagy szolgáltatások államosítása. Na ezért nem szabad teljesen elszakadni a tévétől. A nagy képet és a jövőt, csak akkor vagy képes kikódolni, ha mindent figyelsz egyszerre. Tehát ne a zsidóktól féljetek, hanem a saját vezetőinktől, azoktól akik gondoskodni akarnak rólad, és megvédeni a gonosz nyugattal szemben. A háttérhatalomnak mindegy, hogy egy ország vezetése milyen jellegű dumával vezeti be az országának népét az Új Világrendbe, a lényeg hogy tartsa a határidőt és ne térjen le a számára is kijelölt útról. Ezt, azért nézzétek meg a YouTube-on. Secret Plans of EU-Commision for Water Privatisation(english subtitles) valami fluxusxx nevű user-töl
    Alul a "captions" gombbal belehet állítani az english subtitles-t, egyébként németül hallgatható.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. redneck

      Ezt a víz dolgot nem értem . A Secret Plans of EU-Commision for Water Privatisation
      privatizálni akarják a vizet ,tehát magánkézbe akarják adni.Magyarországon pont ellenkezőleg, államosítani akarják a vizet . éppen a francia szolgáltatóktól vették vissza több helyen is.

      Törlés
    2. leo,
      Lehet most jottunk ra a trukkre? Megijesztenek minket azzal hogy gonosz privat multisok akarjak megkaparintani a viz folotti kontrollt es akkor, ha allamositas tortenik nem fogunk ellene annyira tiltakozni? De az eredmeny tulajdonkepen ugyanaz, mivel majd az osszes allam atengedi azt az ENSZ-nek. Nem is olyan rossz terv, sot, okos. Es mivel azt is tudjuk, hogy a mindenkori allami vezetok kiknek dolgoznak, igy helyben is vagyunk. Az eredmeny ugyanaz, barmelyik vonal lesz veghezvive, mi csak vesziteni tudunk, fogunk,...ok meg elerik azt, amit akartak. Olyan ez mint a jobboldali vagy baloldali politikai kinálat, "egy kutya"..egy gazda. Koszi leo, nelkuled erre most nem jottem volna ra. Ezert jo, ha beszelgetnek is az emberek, es nem csak fikazzak egymast. Egy csomo blank puzzle helyet latok meg a kirakosdin es en azt mondom, hogy egyutt konnyebb megtalalni a hianyzo darabokat.

      Törlés
  18. Erre ma találtam rá a neten, tehát nem én vagyok a szerzője, de mivel magam se fogalmazhattam jobban be másolom nektek. Nem az szándékom, hogy bárkit is megsértsek vele!
    "A primitív, buta emberekkel könnyen el lehet hitetni ilyen marhaságokat. Egy ellenséget akarnak találni, akit utálhatnak. A nem gondolkozó emberek számára a közös ellenség, vagy ellenségnek hitt csoport utálata, jelenti az összetartó erőt, anélkül képtelenek összetartani. Minél többen hisznek el ilyesfajta agyament baromságokat, annál jobban látszik,milyen sok ember vált fanatikussá az országba.
    (Aki fanatikus elveszett, nagyon ritkán ébred fel).
    Természetesen nem a nyelvtanulás tényéről beszélek, hanem a következtetésről, amit levonnak belőle, hogy tudniillik jönnek aztán majd gyarmatosítják az országot.
    1. Mi a francért akarnának idejönni, ha még a saját se tudták teljesen belakni?
    2. Kínában rengetegen vannak egy rakáson, és Mo-gon egyre több a kínai. Akkor most ők is gyarmatosítanak?
    3. Úgy hallottam, hogy az eszkimó gyerekeket már két éve beíratták egy ottani intenzív magyar nyelvtanfolyamra....!!! "

    redneck barát

    VálaszTörlés
  19. Izrael nem akar kis hazánkba jönni . Pont ellenkezőleg ,izrael a zsidoságot akarja összegyűjteni , önálló izrael államot akarnak.
    Izrael el akarja szívni a zsidoságot Amerikából és Európából . Egypár éve az láttam reklámokat amiben a zsidokat csábították izraelbe.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy van leo, és majd ott akarják őket "bedarálni", a háborúban, ami után az oly biztosnak tűnő Amerikai szövetséges, hátat fordít Izraelnek, mert még olyan is lesz ám. A többi zsidót pedig ott fogják üldözni, ahol éppen rájuk találnak, mivel addigra sokan ezt fogják mondani "csakis a zsidók felelősek a háborúért és minden rosszért ami velünk történik". Beérik a zsidóellenes propaganda, mission completed!

      Törlés

  20. Szia leo,
    A zsido nép összegyüjtése a vilag népei közé valo szétszoratasbol,Isten akaratabol történik:
    "Kihozlak benneteket a népek közül,összegyüjtelek az orszagokbol es beviszlek benneteket a sajat földetekre"(Ezekiel 36:24-28).
    Izrael allama pedig mar 1948 majus 14.-én megalakult,azota Izrael,önallo allam .
    Ez az ujkeletu ajnarozasa a palesztiniai araboknak sok magyar ember részerol azt fogja eredményezni,hogy egyszer csak azon kapjak magukat,hogy a Mo.-n is szép lassan felépülgeto mecsetekben,az ott imadkozo muzulmanokkal együtt fogjak orditozni ok is,hogy: "Allah Ahbar! Allah nagy!"stb. - naponta ötször,Mekka felé fordulva:)

    Ria

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az én saját véleményem az hogy nem a muzulmánoktól kell félnünk , mert mi van abban ha azt kiabálják naponta ötször hogy isten a legnagyobb ,ugye így már nem is hangzik rosszul .Én jobban tartok az isten gyűlölő ateistáktól a kik felforgatják és háborúkba sodorják a világot. A vallások megvannak egymással békében . Aki istent keresi az a békét keresi .

      Törlés
    2. Ria

      Te nagyon leragadtál az Ó szövetségnél. Tudod megköttetett egy új szövetség Jézussal , isten és a világ emberei között .
      Innentől kezdve az ó szövetség nem érvényes.
      A másik pedig hogy feleslegesen ragadsz ki egy mondatot egy hosszú történetből,mert az az egy mondat nem tükrözi a történet mondandóját. Pl ha egy meséből csak egy mondatot ragadnánk ki hogy a farkas kérte a malacokat hogy legalább az egyik lábát had rakja be mert úgy fázik ,akkor joggal gondolhatnánk hogy milyen gonoszak a kismalacok mert szegény farkast hagyták ott kinn fagyoskodni.

      Törlés
  21. Mi az,hogy nem érvényes az Oszövetseg?Ezek szerint te semmit nem értesz Isten,a népekkel valo üdvtervébol...Olvasd mar el légyszives a Roma 11-et az Ujszövetség-ben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Unknown

      Ne állj meg a 11.-nél . Érdemes az összes fejezetet elolvasni , s máris másképp hangzik.
      A zsidóságnak meg kell térnie Jézushoz , nincs más választásuk .
      Sok zsidó meg is keresztelkedett.

      Törlés
  22. Te azt kérdezed leo,hogy mi van abban ha a muzulmanok "azt kiabálják naponta ötször hogy isten a legnagyobb"? Csupan "csak"annyi,hogy Allah nem Isten,mert Allah csak a muzulmanok altal kitalalt,feltételezett isten.Allah nem a Teremto Isten,akinek a Fia meghalt a buneinkért a keresztfan,mert pl.a Koranban egy szo nincs arrol,hogy Allah-nak egyaltalan fia volna.
    Ezek utan jo ha tudod,hogy Mohamed,Kr.u. 600-ban (élt Kr.u. 570-632) barlangok maganyaban félrevonulva tanulmanyozta a Bibliat(O es Ujszövetséget),miközben kapcsolatba kerult az Arabiaban elszortan élo keresztyénséggel es ugyanugy a zsidosaggal is.Mindkét hitbéli iranyzatbol,es e két vallas hagyomanyaibol a sajat értelmezése szerint,összezagyvalt valamiféle tant,amibol megszületett a Koran.Az iszlam tehat a zsidosag es a keresztyénség utani vilagvallas,es a Koran szövegének legnagyobb szazaléka teljesen ellentmond a Biblia kijelentéseinek.Ha tehat a Koran Allah kijelentése,es a Biblia Isten Igéje,akkor a Koran istene es a Biblia Istene sohasem lehet egy es ugyanaz az "élo és igaz Isten"! Akkor Allah mas isten es Mohamed egy masik isten profétaja.
    Az iszlam vallas elutasitja Jézust,mint Isten Fiat es az O valtsagmuvét(szerintük nem feszittetett meg) es a Szent Szellemet(Szentlelket),a Szentharomsag harmadik szémélyét.
    A Koran a muzulmanoknak a fölény tudatat adja nemcsak a tudatlan poganyok,hanem a zsidok es keresztyének fölött is,es az a tény,hogy az iszlam elterjedt az Atlanti-oceantol egészen az Indiai-oceanig,s behatolt mélyen Oroszorszagba es Afrikaba:jel az iszlam hiveinek arra,hogy Allah a mindenek fölött valo,mindenhato Isten,es Mohamed az o igaz,minden kijelentést lezaro profétaja.Aki ellene all Allahnak es az o küldöttének,azt meg kell semmisiteni.Az iszlam hit terjesztése érdekében vivott harc"szent haboru"(Dzsihad) eloiras.Aki lemond errol a haborurol az szembeszegül Allah törvényeivel.Az iszlam azt az igényt tamasztja,hogy az az egyedüli érvényes vallas mindenki szamara.A "szent haborura" valo felhivast minden mozlemnak követnie kell.Akik ebben az "Istentol rendelt" haboruban elesnek,azok Allah martirjai,es kiérdemelték a menyorszagot.A vallasuk azt is mondja,hogy minden egyes megölt "hitetlenért" jutalmat kapnak majd Allahtol.(Vagy te talan arrol olvasol a hirekben,hogy a zsidok es keresztyének azok,akik magukat granatokkal körberakva öngyilkos merényleteket követnek el?)
    Ekkora butasagot pedig hogyan lehet irni,hogy én feleslegesen ragadok ki egy mondatot egy hosszú történetből,mert az az egy mondat nem tükrözi a történet mondandóját? Csak nem azt varod el,hogy a Biblia majd 300 oldalat ide körmöljem neked,ha megszeretnék értetni veled Isten tervébol egy bizonyos dolgot?
    En ugy latom,nem kevés a dolog,amin el kellene gondolkodnod.

    Ria

    VálaszTörlés
  23. Mond leo,te jol vagy ma? A Roma 11 az egesz fejezetet jelenti.En nem azt irtam,hogy a Romaiakhoz irt levél 11.fejezetébol olvasd el a 11.igeverset...Olvasol te egyaltalan Bibliat?

    VálaszTörlés
  24. Unknown

    Kösz a kérdést , jól vagyok . Értettem mire gondoltál . De nem olyan sok 16 fejezet 27 oldal .
    Ria azt szeretném hogy megértsd nem a vallásokkal van a probléma . Akikkel a világnak problémája van azok nem hisznek semmiben csak a pénzben hatalomban és a pusztításban , ilyenek pl a cionisták stb.


    VálaszTörlés
  25. Figyelj leo!...a Romai levélnek nem mind a 16 fejezete szol a zsidokrol,vagyis az o ideiglenes megkeményedésukrol es ujra beoltatasukrol,hanem csak a 11.fejezet.Ezert kertem,hogy csak azt olvasd el.A megkemenyedésük azt jelenti,hogy amikor Jezus itt jart a földön,a zsidok nem hitték el,hogy Isten küldte Ot megvaltojukként,ezert Isten a poganyokhoz fordult,akik viszont elhitték,igy lettek közülük sokan keresztyénekké.(Keresztyénnek lenni annyit jelent,mint Krisztus követoje lenni miutan elfogadtuk Ot Urunknak es megvaltonknak).
    Jézus Krisztus emberré valasa,keresztre feszitése,feltamadasa es mennybemenetele utan Isten különleges üdvtörténeti korszakot vezetett be: a kegyelem es a Szent Szellem korszakat(Efézus 1:10; 3:2 es 3:9).Ezt az idoszakot a "Gyülekezet korszakanak"is nevezzük,amelyben Isten korabban soha nem ismert kegyelmi idovel ajandékoz meg,es az evangélium az egész vilagon hangzik:minden ember,aki hitre jut az Ur Jézus krisztusban (nem Allahban,Buddhaban vagy a hindu istenekben stb.),megszabadul a buntol es következményeitol a Barany vére altal es örök üdvösséget kap(Roma 10:10 es 17).A zsido nép ezt csak akkor fogja megérteni es elfogadni,amikor Jezus,a masodik földre jövetelekor megsemmisiti az Antikrisztust az Armageddoni csataban.Izrael szamara Jézus Krisztus e dicsoséges megjelenése (epifania) - az Olajfak hegyén - nemcsak a a megigért Messias évezredes varasanak beteljesedése lesz,hanem ugyanakkor a rémület,a döbbenet pillanata is! Mert a zsidok hirtelen azzal kerülnek szembe,akit egykor atszurtak(vagyis keresztre szegeztek).A Megvalto közeli eljövetelének a varasa a mai vallasos zsidok között is nagyon elterjedt.Jézus visszajövetelekor azonban mindnyajan fajdalommal fogjak felfedezni,hogy egy Izrael hazabol valo egyszeru szolgalolany mar évezredekkel(!) ezelott megajandékozta Isten Fiat földi élettel.(Lukacs 1:26-27; 2:4-7).Hogy ezt egész Izrael akkoriban nem ismerte fel,most keseruen megsiratja es megbanja.De most szamukra is elérkezett a kegyelem oraja,amikor a nép elfogadja igazi kiralyat es Messiasat,es oszinte bunbanattal fog megtérni hozza.
    Az Oszövetség tehat nem lett érvenytelenné,hanem az Ujszövetséggel,vagyis Krisztus megvalto muvével az Oszöv.töltetett be,mivel az ember képtelen megtartani Isten parancsolatait.Jezus Krisztus tette ezt meg helyettünk(Galatzia levél 3.fejezet) es mindazoknak akik ezt hiszik,üdvösségük van.
    Nem az önmegvaltas vezet üdvösséghez,nem a jocselekedetek,amelyeket tesznek nalunk is,de Indiaban,Kelet-Azsiaban es az arab orszagokban is, - hanem az ember es a vilag üdvössége Jézus megvalto tettében van.
    A vallas alulrol felfelé vezeto ut.Az evangélium a felülröl lefelé vezeto ut.A vallas az embertol Istenhez toro ut.Az evangélium Isten utja az emberhez.Jézus Krisztus attörte a ködfalat felülrol lefelé.Mivel a vallasalapitok maguk is emberek,amint ennek tudataban is voltak,nem véletlen,hogy Buddha élete végén megvallja:"Még mindig az igazsagot keresem"Jezus azonban azt mondta:"En vagyok az igazsag".Ez az evangélium.Ez Isten felelete valamennyi vallas szamara.
    Buddha Mohamed es valamennyi vallasalapito meghalt,rég ott porladnak sirjaikban.Krisztus azonban feltamadott es él.Ott ül az Atya jobbjan és közben jar érettünk.(Itt mindjart hozza kell tegyem,hogy nem Szuz Maria jar közben értünk,(ahogyan ezt a katolikusok hamisan valljak) mert egy halott nem tud közben jarni senkiért).

    Minden jot neked,

    Ria.

    VálaszTörlés
  26. A tesztoszteron megint bugyog mind a ket oldalon. Ami a palesztinokkal tortenik manapsag, az elkepeszto es megengedhetetlen. A zsido ellenesseg azonban vak gyulolette valt, ami sosem vezet jora. Hol rejtozik a jozan esz? Hol vannak a bolcs diplomatak, akik a dolgok menetet a pillanatnyi helyzeten tul is meg tudjak becsulni es keszek esszeru kompromisszumokrol targyalni? Egy dolog kristaly tiszta a tortenelembol: gyulolet csak gyuloletet szul es a harc, amire ez vezet, csak idoleges gyozelmet biztosit az erosebbnek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Laszlo Hopp,
      "Hol rejtozik a jozan esz? Hol vannak az okos diplomatak,..................?"

      Ha tenyleg erdekel itt keresd oket.
      The Grand Lodge Of the State of Israel nevu szabadkomuve paholyban. A Paholy vezetoje: Nadim Mansour, aki egy Hajfa-ban szuletett gorog ortodox vallasu arab palesztin, es nem utolsosorban 33 fokos szabadkomuves. 1950 ota, o a harmadik arab palesztin, aki betolti a paholyvezeto szerepet.
      A paholy jelekent a szokasos korzo es derekszog mellett(ezek kozepeben)egy Daid-csillagot, egy felholdat es egy kereszteny keresztet is latni.
      Szerinted ebbol mit lehet levonni? Kik tartjak fenn ezt a elkepeszto es megengedhetetlen helyzetet? Tenyleg csak az un. cionista vezetoket terhel felelosseg?
      Ne probald te eldonteni, hogy melyik a gonosz fel, mert nem lenne igazsagos. Egyeduli dolog amit tisztan latni az az, hogy mindket oldalon, a kisemberek azok, akiket kihasznalnak, akik szenvednek estleg meghalnak. Az orszagaik vezetoi(osszeeskuvok!)pedig rohognek a markukban es ugy tesznek, mintha tennenek is valamit. Ne itelkezzunk tehat, mert igen keves fogalmunk vann arrol, hogy mi is folyik ott valojaban. Azert nincs evtizedek ota megoldas, mert az ottani foleg arab vezetok NEM AKARNAK megoldast!

      Törlés