2013. február 5., kedd

Egy nemzet.... Egy ősi nemzet....

Egy ősi nemzet, melynek meghamisították és ellopták történelmét, de írása, tudása, szíve, lelke nem tűnhet el soha !
Elég volt a hazug propagandából ! Tudja meg minden magyar, kik vagyunk és honnan jöttünk!
Minél többen hallják, tudják meg és kutatják az igazságot, annál hamarabb fény derül rá !
Mert az igazságot soha, de soha nem lehet eltaposni, az mindig a felszínre tör!

Mindenkinek személyes felelőssége van abban, hogy engedi tovább terjedni az évtizedek óta szajkózott (nyugati hatalmak által propagált és pénzelt) elméleteket vagy pedig kiállunk nemzetként az ősi szkíta, MAG-népe leszármazottaiként. Mindezt szeretetben és egységben!
Legfontosabb elem az univerzumban a SZER elem, az EGY nekünk mindig kettőt jelent: ezért csak EGYÜTT lehet! Ne feledjétek: A SZER ETET, a GYŰL ÖLET

Több ezer év után is a magyar nemzet egyetlen a Földön, mely az ősi tudást nyelvében hordozza és egyike 
(ha nem az egyetlen), mely genetikailag is a legősibb civilizációk leszármazottja. (SBG Buddha) 



Külön köszönetet érdemel "Csaba vezér" ezért a csodálatosan összeállított és szemléletes videóért! 

114 megjegyzés:

  1. Köszönöm! Az eredeti feltöltés miért nem volt jó?
    http://www.youtube.com/watch?v=lp0dpeaOEcc

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen jó az is, csak annyira megörültem neki és olyan nagy hangsúlyt szerettem volna neki adni, amennyire csak lehet, vagy eszközeim engedik. A Youtube csatornámra feltéve pedig sok-sok ember számára azonnal láthatóvá válik, ami által nagyon sok külföldi és nem magyar érdeklődőhöz is el tudom juttatni.
      Széles fórumot érdemel nagyon, mert nagyon szép munka, amit alkottál! Köszönet érte és bízom benne, hogy nem is állsz meg magyarság igaz eredetének kreatív művészi megformálásában....és láthatunk még hasonló építő alkotásokat.....

      Törlés
  2. Lássuk csak, de csak vázlatosan:

    Volt ugye ez az államalapítás dolog, amit jó magyar módjára csak komoly kompromisszumokkal lehetett véghez vinni – vagyis a nyugati hatalmak engedélye kellett hozzá, és ezt az engedélyt nem kaptuk ingyen. Sőt…

    Első körben el kellett taposni a magyar nép hagyományait, hitrendszerét, társadalmi felépítését, vagyis gyakorlatilag mindent ami azt a magyarságot jelentette, ami korábban minket definiált. Gyakorlatilag már ekkor EU-konformmá kellett tenni minket – tűzzel-vassal. Ebben szorgos munkát végzet „szent” királyunk, a saját népét aljas módon eláruló, hataloméhes, véreskezű diktátor, a kor Szálasija és Rákosija, István.

    Ahhoz, hogy a feltételeket biztosíthassa, idegen hadseregeket hívott be, küldte rá saját népére. Unokatestvérét, kinek az volt a bűne, hogy a régi hagyományok és jogrendszer szerint akart tovább élni, szentekhez méltó módon felnégyeltette. Annak követőivel a legbrutálisabb terrorista eszközöket felhasználva bánt el, itt volt először inkvizíció, vagyis kényszertérítés. Ez a „szent” mocsok a saját népe ellen fordult. Jellemző, hogy ezer év elteltével ez az alja buta birka magyar Szent István királynak nevezi ezt a történelmi förmedvényt…

    Itt máris meg lett határozva az egész ország történelme. A nyugati hatalmak elégedetten tapasztalták meg, hogy némi aprópénzért a magyar önként és dalolva hajtja a fejét rabigába és innentől kezdve ennek megfelelően álltak hozzá ehhez a söpredékhez. Sorban jöttek a hatalmasságok, szabtak meg az égvilágon mindent és a magyar, ez a tudatlan jószág mértéktelen megfelelni akarástól hajtva mindent megtett annak érdekében, hogy elkerülje a konfliktusokat. Történt néhány villantás néhány bátrabb király uralkodása alatt, de ittlétünk ezer évének viszonylatában ezek nem mérvadóak, ráadásul ezekre a mikro-korszakokra is jellemzőek voltak a belső széthúzások, árulások, ellenségeskedések. A magyar népet ez időszak alatt is vascsizma sarkával tiporták. A jobbágyok gyakorlatilag rabszolgák voltak, és mivel a nép legnagyobb része ebből a kasztból került ki, a magyar nyugodtan nevezhető volt szolganépnek. Hadjáratok, győztes csaták? És? A nép ezek alatt is szenvedett és rabláncon volt – és tűrte, csendben, kussban, „mit tudunk csinálni”, „örüljünk, hogy ez is van legalább”, stb. jelszavakat suttogva egymás között – ami máig jellemző erre a szemét bandára. Megalkudtak és megalkusznak egy szelet kenyérét, mert fél, ha nem tenné, a Gazda azt sem adná oda neki. És akkor mi lesz…

    Jött a tatár, összefogás helyett a nemesek akkor is inkább egymás ellen intrikáltak, a jobbágyok kezébe nem mertek nagy számban fegyvereket adni, mert féltek, hogy akkor először őket fogják elintézni… Tehát a tatár végig dúlta az országot, jobbára teljesen zavartalanul. A segítségünkre érkező kunokat hála roppant magas szintű történelmi és politikai attitűdünknek, intelligenciánknak mi magunk rendeztük le és fordítottuk saját magunk ellen, ők pedig érthető módon az országból való kivonulás közben szintén felégettek mindent ami az útjukba akadt. Szintén zavartalanul, mert a magyar már akkor sem tudott komoly védekező erőt összekovácsolni saját érdekében.

    A tatár saját önszántából és addig maradt, amíg csak akart, urak voltak a hazánkban, mi meg szolgák, jó szokásunkhoz híven. Aztán elmentek, nem azért, mert kiűztük őket, hanem azért, mert nomád nép voltak, itt mindent learattak amit akartak és az ország lakosságát csaknem kiirtották. Mi meg szolgáltuk őket közben. A saját mocsok királyunk bujkált erdőkben, barlangokban… Aztán tehát elmentek.

    Jött a török. Kevesek voltunk hozzájuk, volt néhány bátor cselekedet, mely személyfüggő volt, de ennyi. A végeredmény: Generációkon átívelő totális török uralom, a pasa a Budai Várban trónolt, mi meg ismét cselédként szolgáltuk az idegeneket. Generációk születtek és haltak meg a török tökéletesen zavartalan uralma alatt.

    Három részre szakított ország, hosszú-hosszú ideig, aminek egyesítését aztán messze nem mi harcoltunk ki. És eleve, milyen nép az, mely elvisel egy ilyen állapotot egy percig is…

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. FOLYTATÁS:
      Aztán jött az osztrák, elhitette a hülye magyarral, hogy a monarchia az egyenrangúságot jelenet és semmi perc alatt megtett minket provinciává, ami fölött gond nélkül lehet uralkodni. A gyépé magyar meg kába romantikával emlékszik vissza az elnyomó Habsburgokra és Sissy királynéra…

      1848? Ugyan… Petőfinek nevezett Petrovics a legnagyobb hazafi, külföldi tábornokok, vezetők, mert a szenny magyar képtelen volt kitermelni magából teljes egészében olyanokat, akik ezeket a szerepeket felvállalhatták volna és olyan odaadással harcoltak volna, mint említettek. Alig egy éves parasztháborút követően fegyverletéttel, behódolás, osztrák terror ismét, kiegyezésnek nevezett monarchikus restauráció, ismételten szolgalét és mi ennek örültünk, hiszen „ez is valami”, „mit tudunk csinálni”, örüljünk, hogy ez van”.

      Német seggnyalás a világháború alatt, ostoba szolga módjára folytatott hintapolitika, elbénázott külpolitikai és hadászati szerepvállalás, ismét tanúbizonyságot téve arról, hogy a politikai intelligenciánk az nagyjából egy fatuskóéval egyenlő. Trianon, szarházi könyörgés a részünkről, aztán egyetlen puskalövés nélkül maradvány országgá váltunk, mindenki lehajtott fejjel kussol, szólni nem mer, félti a tetves holnap tetves kenyerét, mert hát ugye csak az számít.

      Németek után szovjet uradalommá váltunk, ismét saját embereink sanyargatnak minket, stb. És ami most van, ismerjük. Magyar magyarnak farkasa, én-enyém-nekem-magamnak-rólam mentalítás a legkisebb közösségi szinttől a legnagyobbig, totális birka mentalítás, pofázás, hőbörgés, percek alatt könnyedén szétvert 2006-os bohóckodás, most már nem egy ország, hanem a multik adósság- és bérrabszolgájaként nyögünk, nyugati árakkal, távol-keleti fizetésekkel, de „legalább ez van”, mit tudunk csinálni”, ugyebár…

      Szóval kérdem én: Mi a jó istenért olyan rohadt nagy és büszke nép ez a magyar? Mert szerintem a történelmünket megvizsgálva teljesen egyértelmű, hogy ez egy ócska, alja, cseléd-inas-jobbágy mentalitással megvert utolsó szar banda. Még csak nem is nép. Azok képesek közösséget alkotni… Magyar… Pfej…

      Törlés
    2. Te is a rockoperából ismered a sztorit ugye?

      Törlés
    3. Természetesen. :D Ha téged ez megnyugtat és szerinted ezzel mindent érdemben cáfoltál amit leírtam, akkor örülhetsz magadnak, inas.

      Törlés
    4. ez az elmúlt 1000 esztendő
      engem jobban érdekelne, előtte mi történt

      Törlés
    5. Nincs bizonyíték arra vonatkozólag, hogy István tűzzel-vassal irtotta volna a kultúránkat, de ha tudsz, akkor elő vele!

      Nyugati hatalmak engedélye? Ugye nem hiszed el ezt a baromságot? Hány vesztes csatája volt Istvánnak? Pedig nem egyet vívott a nyugati hatalmakkal, de azért csak sorold légyszíves!

      Szent István olyan "kompromisszumot" kötött Rómával, amilyen még a Német-Római császárnak sem sikerült, ha esetleg nem volnál képben, a királyi kegyúri jogról beszélek.

      A többi állításod is sima gyűlölködés, semmi más...

      Törlés
    6. És akkor jön Hakapeszi Maki és a maradék önbecsülésünket is megtapossa .
      Elöször is honnan tudod hogy mi zajlott le a történelmünkbe amikor ott sem voltál. Tudod a történelem képlékeny , mindenki másképp látja még akkor is ha pont szerepel benne .
      A másodszor ha ilyen véleményen vagy rólunk magyarokról szerintem költöz el .

      Törlés
    7. Na, össze is jött néhány "öntudatos" cseléd egy kicsit visszasimogatni egymást a nagymagyar mátrixba. :DDDDD

      Törlés
    8. Bezzeg válaszolni már nem tudsz ugye? Találó a nickneved, nesze egy csoki!

      Törlés
    9. Nem AKAROK válaszolni, cseléd. Kinyilatkoztattam, ennyi. Cáfold tételesen amit leírtam. Mindet. Hajrá! :))))

      Törlés
    10. Hakapeszi Maki
      Sokan meghaltak Magyarországér hogy fenmaradjon.Közben nemzetek tüntek el mig mi nagy hatalmakkal viaskodtunk te bátor internetvitéz.

      Törlés
    11. Azt hiszed oldalakat fogok neked itt gépelni? Ahhoz hogy tudjam vitaképes vagy-e, elöljáróban ennyi cáfolat is elég. Amíg ezekre nem válaszolsz, nyilvánvaló, hogy meghaladják a képességeidet. Minek foglalkozzak addig a többivel?

      Törlés
    12. A honfoglalásnak nevezett visszatérés és az államalapítás között eltelt egy "kis" idő. Ott azért történtek dolgok, amik árnyaltabbá teszik a képet. Pl. a pozsonyi csata. :) Ahol szarrá vertük a "fejlett" nyugatot. Egy jó könyv a sok közül, ami jól leírja az akkori viszonyokat és fejlettségünket:

      http://www.magyarmenedek.com/products/138/Az_osmagyarok_hadi_muveszete_-_Poor_Miklos.htm

      Akkor olyan előnyben voltunk Európához képest mint most az USA valamelyik afrikai országhoz képest. Mozgékonyság, futárok és fürkészek, stb. Többek között - innen ered a határtalan gyűlölet ellenünk.

      Ezek fényében értelmezendő a többi dolog is, amit leírtál. Tatár, török, Habsburg, Hitler, oroszok mind-mind ezen ősi ellentét szellemében szorongatott minket. A törököket németek és franciák segítették. Pl. a mohácsi csata elvesztése - akkoron rendkívül modernnek számító - puskáknak köszönhető, amit németek gyártottak. (A régészeti leleteken rengeteg a lőtt seb, a veszteség több mint 90%-a ennek köszönhető.) Nándorfehérvár ostrománál francia ágyúk és tüzérek segédkeztek... '56-ban CIA ügynökök kezdték el a mészárlást, vitték félre a forradalmat. Vagy épp meg lehet nézni a szabadkőművesek trianoni ügyködését. Raffay Ernő könyve/videói elárultatásunk ezen fejezetéről szólnak:

      http://www.magyarmenedek.com/products/8125/Trianon_es_a_szabadkomuvesseg.htm

      kis ízelítő belőle: http://www.youtube.com/watch?v=UZHzXeoeTY8

      Pontról pontra most nem is mennék végig, csak pár példán keresztül szerettem volna bemutatni, hogy újfent mennyire hamis a kontextusod. Bár már az a meglepő ha ezen valaki meglepődik...

      Aztán, ha el is fogadjuk a te kontextusod, ismét furcsaságokra lelünk. Sokszor helyesen megállapítod elárultatásaink mikéntjét, mégis a népet nevezed szennynek? Nem az árulókat? Ám legyen... fogadjuk el ezt is egy kis időre. Akkor viszont megkérdezném, hogy van-e egyáltalán olyan nép ezen a bolygón, amelyik a te "nép" definíciódnak megfelel? A két világháború alatt épp a nyugat népei ellen is megcselekedtek jó pár aljasságot. Vagy ha visszább akarunk menni, nézzük meg a százéves háborút, a gyarmatosításokat, az észak- és dél-amerikai indiánok kiirtását (náluk pl. jobban álltuk a sarat). Esetleg vessünk egy pillantást a közel-keletre vagy Afrikára. Vagy ha másfajta áldozatokat keresünk akkor nézzük meg a nyugati társadalmak chipzabálóit, Ázsia modern rabszolgáit. Ők is mind szennyek igaz? Akkor miben különbözik a magyar? Vagy akkor szerinted egy igazi nép sincs a bolygón? Majd az eugenika megoldja...

      Továbbra is kíváncsian várom a forrásaid. Gondolom az elmúlt bő egy évezredben nem voltál ott minden csatatéren és trónteremben. Vagyis mások elbeszéléseire/kutatásaira vagy kénytelen hagyatkozni. Ők kik? Kik munkája alapján látod ilyen csürhének a magyarokat?

      Ja egy szolid 10-20 ezer évet még lehagytál a sztoriból, a honfoglalás (hazajövetel) előttről... Csak röviden, hogy mire kéne gondolni, mikor erről írok:

      http://www.youtube.com/watch?v=GgIqntrWvrk
      http://www.youtube.com/watch?v=lBS2qQMqiEM
      http://www.youtube.com/watch?v=e5XEdVIWHIE

      Ez a malter sosem tapad meg Makikám! :)

      Törlés
    13. Ne felejtsük el hogy Magyarország bármilyen viszontagságon is ment keresztül azért fenmaradt. Nem is akármilyen helyen .193 országbol 84. helyen vagyunk népesség szerint, miközben a történelem során nemzetek ezrével haltak ki vagy épültek be más országokba .Van mire büszkének lenni , örüljetek hogy magyarok lehettek.

      Törlés
    14. @Maki:

      Majd' elfelejtettem:

      "Nem AKAROK válaszolni, cseléd. Kinyilatkoztattam, ennyi. Cáfold tételesen amit leírtam. Mindet. Hajrá! :))))"

      Törlés
    15. Makákó inkább maradj az autószimulátoroknál te szájkarate mester. Nem tudom mi vagy szlovák cigány vagy zsidó de tudod akinek nincs múltja annak jövője sincsen. Átérzem a fájdalmad, de ne beszélj magyarul mert magadat árulod el.

      Törlés
    16. Ne légy ennyire kritikus vele! Elég ha csak annyit mondunk: ha háton úszik, azt hiszik cápa jön. :)))

      Törlés
    17. Akinek Adam Weishaupt van kint profil képének az inkább takarodjon innen nagyon gyorsan. http://hu.wikipedia.org/wiki/Adam_Weishaupt "az illuminátus rend alapítója." https://plus.google.com/104257096171729889280/posts maga makákó.

      http://www.youtube.com/channel/UCQPXe--z8S60m9CGKlzKJfw Ez a gyerek van vagy 12 éves. Kérlek tiltsd ki innen örökre Buddha.

      Törlés
    18. Toth: Ezt nagyon benézted. Amit te linkeltél, nem én vagyok, csodálkoztam is, mivel soha nem szólok hozzá egy YT-os videóhoz sem. Nem tudom ki ez a figura, de nem én vagyok. Az én csatornám ez:

      http://www.youtube.com/user/hakapeszimakihun

      Legyél már körültekintőbb, te ostoba barom... :D

      12 éves gyerek vagyok? Akkor te olyan 6 lehetsz, hiszen írásmódban hozzád képest isten vagyok, srác. :DDDD

      Törlés
    19. Tudod mit rontanak el a többiek, te majom? Hogy meghallgatnak, leállnak vitatkozni egy ilyen magadfajta gyűlölködő köpedelemmel. Tételesen cáfoljuk az okádásodat? Ugyan, köpök egyet az ilyenre, mint te és tovább megyek.

      Törlés
    20. Jól teszed, te kis intelligens demokrata. :DDDDDDDDDDDDDD (Én még csak le sem köplek, a nyálam ennél százszor értékesebb.)

      Törlés
    21. Gyenge volt ez te majom! Demokrata? Az mi, egy állatfaj? Intelligenciáról szerintem pont te ne beszélj szerintem itt senkinek!

      Törlés
    22. Buddha kérlek szépen bannold ki ennek a féregnek az IP-jét köszönöm. Persze nem ta vagy az még a neved is lopott.

      Törlés
    23. Hakapeszi nem ismered a krónikáinkat. Ezzel nem vágnék fel. Szántai Lajos Koppány vezér - Szent István a youtubon. Mindenki, aki forrásokkal alátámasztott adatokat kér hallgassa.

      Törlés
    24. Jaj-jaj.
      Minek reagálni az ilyen megjegyzésre?
      Kifejtette a véleményét.
      Szerinte nincs remény a magyar nép számára.
      Ez nem azt jelenti, hogy nektek is így kéne gondolnotok.
      Csak kifejtette a dolgot.

      Maki úr!
      Én is elég sokáig halál pontosan úgy gondolkodtam, ahogyan most te leírtad.
      Nem foglak győzködni, hogy mára miért gondolom másképp, mert talán nem is lenne értelme.
      Viszont a kölcsönös tiszteletet azért megadhatnád a "szolga" népnek, akik közé te is tartozol és ahonnan kinevelkedtél.

      Nem akarnád inkább feltüzelni és felébreszteni ezt a népet?
      Talán elég sokat érhetnél el. :)

      Törlés
    25. És nem mellesleg egy bölcs ember nem úgy indul vitába, hogy már pedig neki mindenképp igaza van.
      Még ha tényleg igazad is van, először hallgasd végig, hogy mit akar a másik és ő hogyan látja. Hagyd, hogy érveljen és aztán cáfold meg.

      Ne dobálózz az "ostoba" és társai jelzőkkel másokra csak azért, mert nem értenek egyet, mert sajnos ezzel inkább saját magad írod le.

      Törlés
    26. Aranyos hülye gyerek vagy te :) Tényleg jót mulattam rajtad. Ostoba, de aranyos.

      Az látszik rajtad, hogy néhány atyai pofon hiányzott a gyerekkorodból, és teljesen egyértelmű, hogy olyan családból jössz, ahol semmi sem volt szent. Valószínűleg apádat és anyádat sem tisztelted/tiszteled, hogyan is lenne elvárható, hogy a népedet tiszteld. Valószínűleg sosem ült le a család egy asztalhoz ebédelni, és te vagy az, aki még Karácsonykor is a TV-t bámulja, mert nem neveltek beléd a szüleid semmi hagyományt. Egy gyökértelen, nemzettelen ember vált belőled, aki - a fentiek szerint - még büszke is erre. Remélem is, hogy nem tartod magyarnak magad, mert nem szívesen vállalnék egy közösséget veled.

      Törlés
  3. off topic:

    Medvegyev erről a "Men in black"-ről beszélt:

    http://www.youtube.com/watch?v=CrjXmDlAYzo

    Így azért mindjárt más a helyzet. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt egyébként közvetlenül Medvegyevtől tudod, hogy ő melyik MIB filmről beszétl, vagy csak ez a komfortos és önigazoló elképzelés számodra annak a bizonyítatlanul maradó teóriának mentén, ogy naugyehogyigazunkvancsaktagadjákarohadtak?

      Törlés
    2. Nem mondtam, hogy mi a véleményem a témáról. Csak, hogy változtat a helyzeten ha ezt a filmet vesszük alapul és nem azt, amit a többség ismer. A filmben egyébként semmi eget-rengető nincs az eddig is ismert ufós dokumentumfilmekhez képest. Azon kívül ha visszamész ahhoz a bejegyzéshez, akkor azt is látni fogod, hogy nem éppen fogadtam tárt karokkal a nagy "beismerést". Szóval ez újfent egy csúsztatgatós félreértelmezés, hamis kontextusteremtés a részedről. Épp az előbb fejtettem ki fentebb. De örülök a sikerélményednek! Pár percig úgy érezhetted: "Na most végre jól megmondtam neki!" :D

      Jó tudom, tudom: nem éled bele magad, ez csak munka... :) Nehéz a kőműves élete.

      Törlés
    3. Nekem aztán teljesen mindegy, hogyan akarod kimagyarázni magad ebből a szellemi posványból, de tény, hogy amilyen madár vagy, bőven elhiszed, hogy Medvegyev igazat mondott és most próbálják eltussolni. :D Ha meg nem, akkor minek erőlteted ezt a fals témát? Van bármi értelme? Annyi, mint a fals magyarkodásodnak, inas. Húzzál ki az utcára és fosd össze magad az országod jövőbeni uraitól, a cigóktól, aztán takarodó vissza a tévé elé cigányokat nézni a sztárkutató-pénzcsináló műsorokhoz. :D Meg hőbörögni a neten és semmit nem csinálni, várni a nem létező másikra, és félteni a töküres és értelmetlen holnapot. :DDDDD

      Törlés
    4. Maki kicsit frusztrált vagy? Vagy mi a bajod? Először értelmesnek hittelek, mert érvekkel próbáltál vitatkozni, de ez átcsapott személyeskedésbe. A személyeskedés pedig a buta ember fegyvere. Ezt nem kifejezetten rád értem, ez tény. Kicsit próbáljunk már meg kulturáltabban vitatkozni, ne a saját frusztráltságod vetítsd ki a másikra. Remélem megcáfolsz és nincs igazam.

      Törlés
    5. Ne etesd a trollt! :)
      Lejjebb olvasol ott írja, hogy leírja a véleményét és onnantól tesz mindenkire.
      Óóó, de azért még ráér végigolvasni mindent és szépen válaszolgatni rájuk :D
      Ennyire tesz ránk :P

      Törlés
  4. @Maki:

    Talán nem sikerült eléggé kihangsúlyozni, úgyhogy...

    Minden egyes hazugságod porrá zúzódik. "Elvakult magyarságimádó" testvéreimmel itt legalább 30-30 videót és könyvet ajánlottunk a figyelmedbe, ami tételes és megkérdőjelezhetetlen cáfolata az összes rosszindulatú hazugságodnak. Ezzel szemben te forrásokat továbbra sem vagy hajlandó megnevezni. Talán mert Dániel Péteren és Ron Werberen kívül nincs más? :) Bogár Laci bácsi meg Boros Imre bácsi egyszer kicsúszott a szádon, de azóta is hallgatsz mint a sír. Ez nyilván nem véletlen... Ill. te csak "kinyilatkoztatsz". Ennyire kicseszettül önhitt egy hozzáállást... hiába, nem marad más ha valaki szándékosan hazudik. :) Esetleg még marad az egyszemélyes történész-régész-vallástörténész-antropológus teória. :)

    VálaszTörlés
  5. https://picasaweb.google.com/109827050775977263165/DropBox?authkey=Gv1sRgCOKox9yi3Zvy3gE

    3000 éves szkíta őseink kincsei. Emberek aranyban kiállítás. Már akkor tetoválták magukat, Hermitage-ban vannak az eredeti darabok, szégyen.

    A világ legnagyobb szégyene hogy "Magyar"országon egyetemesen elfogadott hogy amikor a rómaiak idejöttek 200-300 körül itt ősemberek éltek, csak éppen biztos nem vették észre Attila várát.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az elsők akik harci lobogót használtak, aranyat öntöttek és formáltak ma kivitelezhetetlen módon, mindenki tisztelte őket és féltek tőlük. Ma meg rabszolgák.

      Törlés
    2. Azért terjed ám ez a tudás. Nem lennék ennyire elkeseredve a helyedben. Véletlenszerűen pár találkozási pont: Kurultáj, Magyarok Háza, Kéthollós és társaik... nem tudom mennyit forogsz ilyen helyeken, de ott azért megvan a keményMAG. No nem bakancsban meg bobmer dzsekiben. :) A birkáknak még a jelenleginél nagyobb szorongatottságra van szükségük, hogy kiléphessenek az elnyomásból; de akik a fent említett körökben mozognak már most is tudják. És nincsenek olyan kevesen. Nem mondom, hogy minden "hepi", de azért ne csüggedj. :)

      Törlés
    3. Szerencsére egyre jobban. Minden rendben nagyon nagy szerencsém hogy a családom minden tagja ha még szétszakadtunk akkor is hisz benne, közeli rokonom a fél életét erre áldozta. Mónus József nagyon nagy hatással van rám, biztos ismered. Harcolunk! :)

      Törlés
  6. Kedves Moderátor!
    Szerintem ilyen Makikat, aki a saját népét (nem tudjuk ugyan, hová tartozik)lehülyézi, ki kéne innen tiltani!
    Ne hagyjuk, h megmaradt önbecsülésünket is elvigyék!
    A Tatárok különben úgy megijedtek, hogy elmenekültek, az ő történelemkönyvükbe bele kell olvasni, ott megtudjuk valóban, hogy hogy is volt ez! Vagy lásd a Szerves Társadalom Felé c. kötetben, ott is le van írva!
    A magyar név megint szép lesz, Méltó régi nagy híréhez!
    Évaanya

    VálaszTörlés
  7. Makesz!
    Kíváncsi vagyok, mit szerettél volna elérni ezzel a hozzászólásoddal. Mert, ha imitt-amott igazad is van, egy biztos: magyarnak ne nevezd magad - aki saját népét arcon köpi, s cselédnek nevezi. Te amolyan "fekete lovag" típusú ember lehetsz, ki arra fordul, amerre a hitvány kis életét mentheti, vagyonát gyarapíthatja - már a "felvett neved" is erről árulkodó...
    Beszélsz itt az összefogás, összetartás hiányáról, miközben bomlasztod azt, hozzászólásoddal...
    Tehát, még egyszer kérdem : mit szerettél volna elérni az írásoddal - nem tudom számíthatok-e őszinteségre, csak remélem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ő csak egy fizetett vagy - ami még rosszabb - önkéntes/meggyőződéses felforgató. Ennél több választ ne is keress.

      Törlés
  8. :D Jól szórakozom rajtatok. Ennyi ősmagyart egy helyen... :D És mind a szobájából ugat ki a netre, jó magyar szokás szerint.

    Kelemen: Tudod, nagy problémám az, hogy amikor megszülettem, rám kényszerítették a magyar állampolgárságot. Egyébként milyen alapon? És ha én nem akarok magyar állampolgár lenni, akkor mi van? Csak azért, mert anyám és apám "magyarok" voltak? Leszarom ám. Szégyenbélyegként hordom a magyar állampolgárságot, lennék inkább francia, német, angol, japán, svéd, ír, de magyar? Hánynom kell ettől minden nap! - és ezzel azt hiszem sok kérdést megválaszoltam.

    A zsidózást megértem, ennyire telik az ősmagyaroktól vagyis őscselédektől. (A lecigányozásomat viszont kikérem magamnak, a magyarnál is rosszabb népség, igaz, csak egy fokkal.) A demokrata jobboldaliak élből köveznek, ha valaki nem az ő hebehurgya baromságaiknak bólogat. Ennyit rólatok, megmutattátok kik vagytok. Ha valaki nem azt a követ fújja mint ti, az zsidó, felforgató, fizetett akárki, de mindenképp valami üldözendő, kitiltandó és kiirtandó alak. :D És ti ugattok az elnyomás és diktatúra rosszaságáról. :D A ti bandátok bárkinél rosszabb lenne ha hatalomra jut. De nem fog, szerencsére. El lesztek morzsolva, mint egy homokszem. Mellékesen, szinte észre sem véve. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Konkrétumokat kedves Maki konkrétumokat! Kik a forrásaid? Mire alapozod a véleményed? Hol a cáfolat a mi állításainkra? Mitől jobb a japán vagy az angol? Magabiztos jelzőkön és véleményen kívül semmit nem hallottunk még tőled. De a sumér táblák székely rovásírással való megfejtése, már önmagában cáfol mindent amit írsz. Szóval konkrétumok, ha volnál szíves! Nem jelzők, nem vélemény...

      Törlés
    2. Nem kell szenvedned, leadhatod az állampolgárságodat. Persze megteheted ezt csöndben is, nem kell ezért a magyarokra epét hányni.

      Törlés
    3. Hagyjál már a forrásokkal ember. Történelmi tanulmányaim alapján leszűrt személyes véleményt olvashattál tőlem. És hagyjál már a szaros rovásírásoddal, kit érdekel ez 2013-ban... Vagy szerinted ennek helye van a mában? :D Amikor a kézírás is szép lassan megszűnik? Ember, nézzél már körül. Kutyát nem érdekli az ősmagyarság, az utolsó 1000 évetek egy akkora mocsok szemét fos szar hogy arra nincs megfelelő hatványozós jelző. És ne akard már bemagyarázni nekem, hogy a magyar egy mekkora fasza nép, nézzél már körül. Ezek???? Ezek embermaradékok öcsém. Semmi egyéb. Egy tál lencséért bármit megtenne bárkinek. Hagyjuk már, nevetséges, amit erőltetni akartok.

      Törlés
    4. MN: Á , ezt a szívességet nem teszem meg. Inkább az orrotok alá dörgölöm a pátoszmentes szaroswcpapír igazságot, ha tetszik, ha nem. Max megpukkadsz, de csak magadban, a szobádban, a gép előtt, aztán kussolva takarodsz dolgozni, inas. ;)

      Törlés
    5. Megfelelő ismeretek hiánya + a gyűlöletnek egy ilyen felfokozott hatása alatt nem csoda, hogy ezt a következtetést vonod le.

      Törlés
    6. Oké, nyugtatgasd csak magad ezzel, nekem töknyolc, a te mátrixod, inas.

      Törlés
    7. Meglepő módon a konkrétumok ismét elmaradtak... semmi alapja nincs az állításaidnak, és ezt büszkén vállalod is. Megkérdőjelezhetetlen igazságként tálalod a véleményed, de egyetlen egy alátámasztó tényt nem vagy hajlandó közölni. Ennyire sérülékeny a te nagy igazságod? :)

      Nem írtál arról sem, hogy szerinted más népek miért jobbak nálunk. Mivel ugye itt sem állna meg az "érvelésed".

      "És hagyjál már a szaros rovásírásoddal, kit érdekel ez 2013-ban" Vagyis az egyetlen cáfolatod az, hogy 2013-at írunk? :) Kitettél magadért. Főleg értelmes dolog így érvelni mikor a történelmi múlt a téma.

      Hányszor kell még két vállra fektetni hogy eltakarodj innen a hülyeségeiddel?

      "a szobádban, a gép előtt, aztán kussolva takarodsz dolgozni, inas. ;)" - nekünk papolsz impotenciáról mikor te kuksolsz egy olyan országban amit utálsz olyan emberek között akiket lenézel. A saját megszabadulásodért annyit tudsz tenni, hogy időnként idejársz hazudni? Te vagy ám az életrevaló! :)

      Ez apám már elveszett számodra. Büszkeségből még idehányhatsz ilyeneket mint itt fentebb, de másra nem futja. Így jár az emberfia, mikor az igazsággal pórbál szembeszállni.

      Törlés
    8. Inkább vagyok egy tisztességes inas, mint egy pöffeszkedő, gyűlölettől fűtött hullarabló...

      Arról már meggyőztél minket, hogy az ismereteid hiányosak. Nagyon hiányosak... A gyűlöletnek pedig van egy olyan rossz tulajdonsága, hogy az kizárólag téged mérgez, nem azt akire kivetíted.

      Legyen szép napod!

      Törlés
    9. MN: Mondom, bizonygassál csak magadnak, ám ez engem még mindig nem érdekel, inas.

      Elveszett Idióta: Nehéz a felfogásod, mi? Ezerszer el lett mondva, hogy nem vitázni járok ide. Leírom a véleményemet és onnantól kezdve eléggé vastagon teszek arra, hogy ki mit szól hozzá és mit vár el utána. Ivadéktojó inasok és cselédek szintjére azért csak nem megyek le teljes egészében, örüljetek, hogy ennyire is leereszkedtem. De úgysem tudjátok értékelni, hiszen ösztönlények vagytok. Ez van.

      Két vállra fektettél engem? Öcsike, ahhoz azért nagyságrendekkel több spenótot kéne elmajszolgatnod intellektuális és fizikai szinten egyaránt, jobb ha tőlem tudod. De te tipikusan az az önszuggeráló baromállat vagy, aki sokkal inkább magát győzködi a hülyeségeivel, és próbál a másikról egy minden tekintetben lehúzós képet adni - nulla konkrétum nélkül - csak azért, hogy kompenzálja saját szaros mibenlétét és ostobaságát.

      Én bárkinek bárhol elmondom a véleményemet, megtehetem, mert nem kell fizikai retorzióktól tartanom. Az inasok meg cselédek csak kussolnak, egy nem volt, aki ezért a véleményemért ölre akart kelni ellenem. :) Tehát nem csak itt pofázok, bugris. Ja, és tudod 2006-ban az első között voltam ott, ahol kellett és cselekedtem is, amíg nem fordult át az egész egy bohóckodásba. Ennyit erről, inas.

      Folytathatod az önigazoló önhipnózisodat te impotens gyépé.

      Törlés
    10. Hakapeszi Maki
      Te nagyon tévedsz ha azt hiszed hogy a te fajtádat bármely ország szivesen befogadná, hamar megismernének . A gyülölködő aljadékokat mindenhol rühellik.

      Törlés
    11. Egy ország sem érdekel, te nyomi. Csak példálóztam, hogy ha már állampolgárság, akkor inkább azok, de mindenféle népségbe tömörülés alapvető baromság. Nem hiszek tehát semmit, buktad, inas.

      Törlés
    12. Ahogy egyre pipásabb vagy, egyre jobban jön elő Szita Lacika belőled. :) Minden sorod csak egyre jobban elárul.

      "nulla konkrétum nélkül" Mivan??? :D Először is ez magyarul értelmetlen. Aztán kettőnk közül ki sorolt föl könyveket, szerzőiket, videókat? És ki volt az aki ezt mind megtagadta? És akkor te kérsz számon konkrétumokat rajtam? Naugye...

      És végre! Kicsúszott a zsákból egy újabb kis információ. Szerinted utcai zavargásokban rejlik a megoldás? Gratula! A görögök is sokra mennek vele... Spenóton hízott barátom. :D És amúgy kurva nagy logikai bukta amit mondasz 2006-ról. Mert ott nem a tömeg volt az események okozója hanem a rendőrség. Vagyis amikor te otthonról elindultál "világot menteni" még nem is tudhattad, hogy mi lesz. :D A saját hülyeséged sem veszed észre. :)

      "Ezerszer el lett mondva, hogy nem vitázni járok ide. Leírom a véleményemet és onnantól kezdve eléggé vastagon teszek arra, hogy ki mit szól hozzá és mit vár el utána. " - király, akkor miért nem egy saját blogra írogatsz?

      Mindenki hülye, minden forrás hiteltelen, minden kutató hazudik. Az itteni összes tag elvakult, önhitt hülye. A te álláspontod - igaz teljesen egyéni - pedig annyira sziklaszilárd, hogy még bizonyítani is rangon aluli dolog lenne neked. Te nem vitatkozol, csak kinyilatkoztatsz. Nem szolgálsz forrásokkal, tényekkel csak véleménnyel. És ezek alapján mi volnánk, akik önkényes álomvilágban élnek? Ennyire nevetséges állásponttal nyugodtan visszaolvashatnád magadra azt a sok gusztustalan jelzőt, amit másokra idehánytál.

      "Folytathatod az önigazoló önhipnózisodat te impotens gyépé."

      Törlés
    13. "Ja, és tudod 2006-ban az első között voltam ott, ahol kellett és cselekedtem is"

      Jah, mint fizetett provokátor. :DD

      Törlés
    14. Ez megint a saját kis önigazolásod akar lenni. De te biztosan jobban tudod, mint én, nem? :D

      Törlés
    15. Elveszett Kereső: Ja, hogy pipás vagyok? Oké, köszi hogy szóltál. (Nem vagyok pipás, kb. semmiféle érzelmet nem váltanak ki belőlem az ivadéktojó inasok és cselédek.)

      Nem érdekelnek a könyveid és videóid. Azok szerzői elkötelezték magukat egyfajta tábor mellett és ez szerint forgatják a tényeket. Ahogy a másik oldal is ugyanezt műveli. Meg mindenki. Szubjektívak vagytok öcsi, ez a ti legnagyobb bajotok. Kicsiben gondolkodtok, magyarságban, népekben, magyarul korlátokban. Sose fogod megérteni, mit akarok mindezzel... De még csak meg sem vetlek érte, elvégre ki várja el a patkánytól, hogy kezeljen egy atomerőművet...

      Neked utcai zavargás volt 2006? Gratulálok kisszerű barátom. Tudod mi volt az? Egy hőbörgés, aztán lélekszakadva futás haza amikor megérkezett a komolyabb ellenerő. Mondom: gyáva szar magyarok.

      Az események okozója még véletlenül sem a rendőrség volt kezdetben. Később már igen, de tudod, ott voltam az első órákban a székháznál. A rendőrök alázva voltak, mert nem védekezhettek. A tüntetők egy magja sorozta meg az álldogáló rendőröket kőzáporral. Ennyit a tisztánlátásodról és ha már okozóról beszélünk, sokkal inkább az MTV vezetése volt az ok, vagyis annak hozzáállása, te sötét.

      A saját hülyeséged sem veszed észre - mondod te... :D

      Az utolsó bekezdésed mint mindig, most is kuka. Messze vagy attól a szinttől, hogy figyelembe vegyem a kérdőre vonásodat kis barátom. Amíg tetves illúzióktól és gyépéseknek való társadalmi programoktól mozgatva élsz, esélyed nincs a magasabb szintű megértésre.

      Törlés
    16. Ok, egyszerűsítsük a kérdést!

      Szerinted mi volt az az elszalasztott alkalom, az az elmaradt végkifejlet, ami potenciálisan benne volt abban a napban? Hogyan kellett volna alakulni az eseményeknek szerinted? Mi volt a te perspektívád?

      Törlés
    17. Össznépi összefogás, a rendszer teljes eltörlése, minden vezető és politikus, önkormányzati és minisztériumi köztisztviselő kivégzése, pártállásra való tekintet nélkül. Első napnak nem lett volna rossz. Másnap jöhettek volna a bankok és a multik. :))))

      Törlés
    18. Igazad van. Miért is nem gondolt erre eddig senki? Valóban fölöttünk állsz intellektuálisan. :)

      Törlés
  9. Tényleg kérem a lap üzemeltetőit, gondolják át a moderálást, mert ami itt van a kommentárok között annyira, de annyira lehangoló :-(, és nem is illik a lap profiljához, amikor a világ ébredéséről, az igazságról, a szeretetről akarunk olvasni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem jön be a demokrácia? :DDDDDDDDD

      Törlés
  10. ...Makit a saját szabadkőműves szervezete helyében onnan is bizonyosan kitiltanám :) Ekkora barmot! Ugyanazzal a nickkel jelentkezik be ide, mint amelyikkel Adam Weishaupt képét is hirdeti másutt! Ő nem a magyarság, hanem csupán Adam Weishauptnak és leszármazottainak szégyene! Hiszen nem is magyar! Ilyen idióta tagokkal az Illuminatiknak nem nagy jövőt jósolok :) Méghogy fényhozók! Sötétek mint az éjszaka és butábbak mint egy hintaló!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te barom... :D Szerinted nem szándékos Weishaupt Atya képe a profilomnál és csak "véletlenül" került oda? :DDDDDDD Ennyire hogy lehetsz egyszerű? Még jó, hogy szándékosan azzal a nicknévvel jelentkezem be ide is, nem kenyerem a képmutatás!

      Törlés
  11. "Te nyomi" - itt a Szita Lackó kapcsolat! :) Ez "neki" volt gyakori szava járása. Fogy a talaj Makesz, nagyon fogy... :P

    Azt kell meglátni a dologban, hogy most már ő is rájött, hogy a tények világában való félrevezetéssel nem fog elérni semmit. Ahhoz nem elég okos. Na meg az igazság makacs dolog - mint Einstein bátyának megállapította. Egyetlen még reális célja, ami miatt itt van az a negativitás. Már meg sem próbál tényszerűen vitatkozni, csak az apropót keresi, hogy minnél több és minnél durvább személyes és kollektív sértést kioszthasson. Balhét akar, rossz hangulatot, harcot. Ám lassan ez a fertály is immunissá válik rá.

    Kár a nagy kiugrási lehetőségért. Most mehet vissza kávét főzni mesterházinak a Nagy Oriens páholyba... kicsit még sajnálom is. :(

    Véget ért a móka mára, zárul Miki mókatára. :)))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.youtube.com/watch?v=CH58lfmRmZU

      :DD

      Törlés
    2. Szerinted a "te barom" és a "te nyomi" ugyanaz? Vagy az elméletedhez elég a "te" szócska, mert hogy az annyira ritka, mi? :DDDDDDD

      Figyelj, kérj már egy IP-cím ellenőrzést, én ide mindig Hakapeszi név alatt írtam. Akkor is, ha neked ez a valóság nem tetszik. ;)

      A többi meg még mindig laza önvigasztalás magad felé, nyomorék egy dolog, de a magadfajta senkik számára ez a megfelelő eszköz ahhoz, hogy legalább egy kicsit valakinek érezze magát. Pedig hát... :D

      Törlés
    3. "Egy ország sem érdekel, te nyomi. Csak példálóztam" - ooops... :) Tudom, ez sem bizonyíték. De nekem már az is elég, hogy egyáltalán megpróbáltad megmagyarázni. :) Ennél sokkal fontosabb témákban nem voltál hajlandó, biztos oka van, hogy ezt így a szíveden viseled. :)

      Csak a miheztartás végett: Félreértesz ha azt hiszed ellened akarok megnyerni bármiféle vitát. Számomra tökéletes bizonysággal szolgáltál már eddig is, hogy mik a motivációid. Ellenben az újabb és újabb szennyektől, amiket ide írogatsz másoknak is tisztul a kép és el tudnak helyezni a megfelelő polcra. Teljesen kielégítő szolgálatot teszel azzal ha tartod az eddigi színvonalat és önhittséget. Lassan az utolsó ember is - aki még érzett valamennyi alapot a mondandódban - átlát rajtad. Írjad csak az újabb gyűlölködést, lenézést, hazugságot. Csak az igazságnak teszel jót vele...

      De mostmár szaladj, mert ha megint hidegen szervírozod a kávét; megint jön a korbács meg a bőrtanga. Sok a kanos öregúr...

      Törlés
    4. Nem unod még az önigazolásokat? És a többiek alig leplezett manipulálását? :D Nagyon kevés vagy, ugye tudod?

      Törlés
    5. Nocsak! Elkezdtek érdekelni a többiek? :O A sok ivadéktojónak nem mindegy? "Csótánynak a kvantumfizika." "Patkánynak az atomerőmű." Úgyis lehetetlen lenne megértetni velük, nem? :)

      Akkor ezek szerint mégsem irreleváns, hogy mit gondolnak a patkányok és a csótányok meg az ivadéktojók? Hányszor tervezel még önellentmondásba keveredni?

      Törlés
  12. Kedves Hintaló! Erről mesélj bővebben... Végre egy őszinte Illuminati kezdemény! Már régóta várok erre... Lássuk csak, vagy olyan idióta, hogy hirtelen felindulásodban kiteregeted a klánod szennyesét?! Hallgatlak...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen, ennyire hülye nem lehetsz... :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

      Törlés
  13. Túllépve Hakapeszi vagdalkozásain.

    Kérdésem Csabavezérhez, Buddhához, s a többiekhez hogy a videóban tényként prezentált rovásmegfejtések hitelességének utánanéztetek-e, vagy (mivel olyan szimpi) fenntartások nélkül elfogadtátok?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Varga Géza elemezte a karcagi övcsat jeleit, a kisunyomi kerámiatöredék írásával pedig ha jól tudom Friedrich Klára foglalkozott először. Az etruszk leletek elemzése megtalálható Benedekffy Ágnes, Egy titokzatos nép holt (?) nyelve: az etruszk című könyvében. A többi kőkemény ligatúrás lelettel pedig én foglalkoztam. Itt megnézheted az elemzéseket.
      http://www.youtube.com/watch?v=ZGl2YGEX3fI
      http://www.youtube.com/watch?v=iHhxmzU82CY
      stb.
      Tudom ezután szokott jönni az a rész, hogy ezeket bármilyen nyelven el lehet olvasni. Meg lehet próbálni. :D

      Törlés
  14. Komolyan emberek! Minek etetitek ezt a majmot? Régóta követem a blogot és a hozzászólásokat, de ez ami itt megy... Vegyétek már észre, hogy szétveri az értelmes beszélgetést, gyűlöletet szít, ez a célja! Ti meg bedőltök neki és táptalajt adtok a gyűlölködésének. Hagyjátok figyelmen kívül, akkor majd elhúz a vérbe innen!

    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. Csatlakozom az előttem szólóhoz..

      Ezt a linket pedig szeretettel küldöm nektek:

      http://www.rovasoldal.eoldal.hu/

      Törlés
  15. Maki te egy igazi senkiházi vagy, de megértem miért vagy ilyen.
    Nincsenek barátaid és valahogy a középpontba kell kerülnöd. Erre a legjobb megoldás, szerinted, ha megpróbálsz felszültséget gerjeszteni, mert úgy érzed így végre valaki foglalkozik veled is.
    És tényleg, mert vagy 20 percet rászántam az életemből arra, hogy megnézzem ki is vagy te.
    De már megjegyeztem az arcod, remélem személyesen is fogunk beszélgetni arról, hogy ki a szolga.

    Mivel az adatok mindenki számára elérhetőek, ezért meg is osztom.

    Nem tudom néztétek-e a maki profilját, ha nem akkor leírom mire jutottam.

    1; Kattintsatok a nevére. Most be fog töltődni a google profilja, amivel a kommenteket írja.
    https://plus.google.com/104257096171729889280/posts

    2; Megadott egy youtube csatornát, ami szintén a hakapeszimaki nevet tartalmazza, de ki van egészítve egy hun végződéssel is.
    A youtube csatornáján szinte csak autó szimulátoros (forumla 1 főleg) videók vannak.
    http://www.youtube.com/user/hakapeszimakihun

    3; A videókból már látszik, hogy f1 fanatikus, illetve egy darab Hitleres videó is található (szélsőséges ember)
    Több videó leírásánál a funrace.hu oldal van megadva (ne nézzétek meg, mert ne csináljunk neki ingyen forgalmat).
    Feltételezem valami köze csak van hozzá, ha már ennyire linkeli az oldalt. Érdekes módon az oldalon szintén csak autó szimulátorok találhatóak, mint ahogy maki youtube videói között is.


    4; Nézzük meg ki regisztrálta a funrace.hu domaint. A regisztráló K. György, 2012-09-13 14:01:04. Ezek teljesen nyilvános adatok, de hogy makika nehogy sírjon, nem írom ki a teljes nevet, mindenki megnézheti ezen a linken:
    http://www.domain.hu/domain/domainsearch/whois.html?domain=funrace.hu


    5; Most nézzük meg ki is ez a K. György. Facebookon 2 darab találat van. Az egyik még 2009-ben regisztrált 0 ismerőssel és semmi aktivitással, a másik sem sokkal jobb, 1 darab ismerőse van. Tehát nem túl szociális típus. A második személynél kedvelt oldal: Motorsportal, ami szintén egy autós oldal. Főleg Formula1-es bejegyzések és minő véletlen hakapeszi maki youtube csatornájára a feltöltött videók 90% szintén formula 1 (szimulátor), illetve a funrace.hu oldal is autó szimulátorokkal foglalkozik. A másik kedvelt oldala a PlatinumShop, ami egy videójáték áruház. Ez szintén beleesik a profilba, hiszen maki csak videójátékos videókat töltött fel (Hitlert kivéve).

    6; íme maki: http://www.facebook.com/profile.php?id=100004302483012

    A tévedés jogát fentartom, de egész véletlenül minden összefügg mindennel. Maki-maik már megint egy összeesküvés elmélet igaz? És tudom persze, hogy nem te vagy ez, mert a szolganép hülye és nem képes logikát találni az összefüggések között.

    Gyorsan regisztrálj új accout, mert most már mindenki tudja hogy nézel ki!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagyok fent faacebookon, szóval kb. az egész elmélet bedőlt. Nem én vagyok az a kgyuri, a Platinumshopról most hallok először. :D A funrace.hu-t sem ismerem, és mivel nem vagyok fent a facebookon, így amit belinkeltél srácot, ahhoz semmi közöm. De szerintem kérdezzél rá ott, biztos meg fog lepődni. :D Tévutak, ember, tévutak...

      Törlés
    2. Ja és egyébként ha én lennék az, akkor mi van? :D Valakinek lennem kell, te gyépé. Más kérdés, hogy az a faszi nagyon nem én vagyok. De lehetnék. És?

      Törlés
    3. Milyen népszerű lehet egy bazári majom :D

      Törlés
    4. Milyen népszerű lehet egy bazári majom :D

      Törlés
  16. Ó, csak nem ő KGyuri, akit mindenki szeret? :D

    http://gamepod.hu/tema/codemaster_formula_one_2010/hsz_6913-6913.html

    VálaszTörlés
  17. Már elég régóta K.O-nak tűnt, amit véghez vitt ez a "jóember", és a szörnyű az, hogy saját maga tette önmagát harcképtelenné (bár mostmár képessé, hisz látható az arcképe). Ez a csend részéről is arra utal...
    Nem tudom, hogy mi hiányozhat még az igazságon kívül az életéből, hogy idáig fajult a dolog, de nem kívánok senkinek ilyen sorsot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem hagyd az érzelmi részét, neki ez csak meló. Igaz lelkesedéssel csinálja. :)

      Törlés
    2. exr feltette az i-re a pontot. Köszi!
      Most nehéz az életének ezen szakasza, mert nem tudja, mikor fogják arcon csapni, ha meglátják őt, vagy az alteregóját az utcán bárhol is.
      De mi magyarok azért vagyunk magyarok, hogy még így is, ilyen elesett állapotban kezet nyújtsunk neki, hogy felállhasson.

      Törlés
  18. Hát sajnálattal tapasztaltam, hogy amire géphez ülhettem a bErczy04 már megelőzött. Mert én csak annyit tennék még hozzá, hogy gratula srácok! Szép volt! De sajna nagyon sok ilyen ördög fattya mászkál mindenfele. Felismerni őket vandálkodnak az utcán, balhéznak a diszkókban , és egyáltalán nem tudnak meglenni balhé nélkül. De aki az ördögöt barátjául fogadja az eleinte észre sem veszi hogy már meg is szállta. És nagyon hamar befordul és eljut a gyilkosság gondolatáig is, miután már megúnta az acsarkodást. De amikor bilincsbe zárják az ördög otthagyja, mire ő csodálkozva tárja szét kezét: Nem volt tudatában - mondja ő. Ami nem igaz. De aki az ördöggel cimborál , az az ördögtől kapja a fizetségét is. És sokan itt rekedtek haláluk után, ők áldozatokat keresnek...

    VálaszTörlés
  19. Nagyon tetszett a film . Köszönet a készítőnek és annak aki feltette.

    VálaszTörlés
  20. Orbán Balázs szavaival jutnak eszembe: "Alig van ország, mely több természeti, történelmi és népéleti kincscsel birna, mint a Kárpátok által körülölelt magyar haza; alig van ország, mely az észlelve vizsgálódónak több érdeket nyujtana, mint hazánk, s mégis alig van a civilisatió körvonalába foglalt, sőt még azon kivül eső terület is, mely oly kevéssé lenne ismerve és méltányolva, mint éppen hazánk. Pedig volt idő, midőn egész Európa rettegte hatalmunkat;"

    S egy másik:

    "Öntudatos, forró ragaszkodás, igazi mély szeretet
    csak közelebbi ismeretségnek lehet eredménye,
    e szerént minél közelebb jutunk hazánk ismeretéhez,
    annál forróbbá válik szeretetünk iránta."

    Köszönöm Csaba vezér a videót, nagyon szép lett. Érdemes itt megjegyeznem (szerintem), hogy van egy sorozat, mely új részekkel majd márciustól szolgálnak a DunaTv-n, a címe Hazajáró. Egy lelkes hegymászó csapat indította el a műsort 2 éve, a céljuk, hogy bebarangolják, s bemutassák nekünk a határon túli természeti (és némi kulturális) szépségeit hazánknak.
    S csak mindenkinek azt tudom mondani, aki meg szeretné ismerni a múltunkat, vagy csak ízelítőt szeretne kapni mindabból, ami egy évezreden keresztül, s néhol azon túl is fennmaradt, hogy kerekedjen útra, s ha nem is mindenhova, de látogasson el szeretett hazánk elvett, elrabolt részeire. Azért merem bátran ajánlgatni e helyeket (Erdélyt, Kárpátalját, Felvidéket többek között, de főleg Erdélyt), mert személyesen ott lenni, beszélni a Székelyföldön s Erdély más részein élő emberekkel, napokat eltölteni a friss levegőn, valamint hallgatni azokat a tényeket, melyeket lehet előlünk itt az anyaországban elhallgatnak vagy szándékosan nem osztanak meg nekünk, mert miért is tudjunk róla? Szóval hallgatni a maguk között nemzedékről nemzedékre tovább adott tudást, település történeteket, a mindennapi életüket, látni és részesei lenni annak a csodálatos tájnak, melyet szavakkal nem lehet leírni, egyszerűen varázslatos és csodálatos! Mindenkinek szeretettel ajánlom, hogy barangoljon nyugodtan a határon túlra, mert akiket kirekesztettek az anyaországból, azok magyarabbak a magyarabbnál. Ezt nemcsak én tapasztaltam, hanem többen is, akik rendszeresen kijárnak. Többet megtudhatunk személyesen, ha mi magunk járunk utána, mert egy dolog átélni, személyesen részese lenni a múltunknak és a jelenünknek is egy időben, mert ezeken a részeken úgy tűnik, mintha megállt volna az idő, és egy másik dolog olvasni vagy érdeklődni róla.

    Ebben a Hazajáró műsorban, egy székely bácsi azt mondta, lehet hogy el vannak zárva a világtól s nem ismerik a modern technológiát, de ők így boldogok, hogy mindezeknek nem a részei. Hanem ott élnek békében, nyugalomban és lehet vagyonilag szegénységben, de lélekben gazdagon.

    Szép estét Mindenkinek!

    VálaszTörlés
  21. Hát... érdekes szócséplés vót ez is itten. Meg megmosolyogtató is. Hisz azért sokadjára is sikerült "szinte észrevétlenül" szanaoffolni a aktuális témát.

    Tán azért pár dologra rávilágítanék a vicsorgós fickóval kapcsolatosan (hogy kicsiny időre magam is játszógyak ilyen "kinek a farka nagyobb" játékot).

    Notehát... A bátorság (akármilyen formában is jelenik meg) időnként hasznos dolog. Megoszt... a internet is ad némi segedelmet hozzá. Viszont nem vagyok róla meggyőződve okos húzás felpiszkálni a kevésbé toleráns "pórok" érzelmeit.
    Merhát... a pórok ugye sokan vannak. Ők mívelik a fődeket, adnak enni, építnek mindenféle dógokat, s lássák el a kiemelkedettek (nemesnek/nemzetesnek mondott) apróbb-nagyobb ügyeit (amikkel ugye ők rangjuknál, szellemi színvonaluknál már a világért se foglalkoznának).
    Namost, mit láthassuk a pórok nem fényes páncélú lovagok, vagy pallérozott elméjű tudós népek, hanem... "csak" pórok.
    Vagyis lehet rosszul látok sok dolgot eme golyóbison, de azért, mielőtt szórakozásból (vagy felkérésre) elkezdeném valahun szítni a feszültséget ilyen-olyan módszerekkel (s képességeimhez mérten), azért elgondolkodnék azon, hogy ezek a... pórok adnak enni, őrzik az álmom...
    (Már persze, ha a vicsorgós fickó nem valami jól elrejtett, s megbízható/kontrollált aljanéppel körülvett bunkerfélében ücsörög s püföli időnként a klaviatúrát.)
    Szóval... csak okosan a vicsorgással.

    VálaszTörlés
  22. Nah még egy "apróság" csak Magyaroknak,akik csak magyarul beszélnek, ne olvassák

    http://www.csillagtitkok.hu/cikkek/a-szent-korona-es-a-szerelem-eve.html

    VálaszTörlés
  23. Jó dolog, ha az ember tisztában van a gyökereivel, meg az értékeivel, DE!

    Mit ér a származás, ha nem nő fel valaki az elődökhöz? Ez fordítva is: ha valaki képes, ésfelnő bármilyen elődökhöz, számít-e egyáltalán az ősi származás?

    Mit ér a legősibb nyelv, ha valaki megosztásra és pusztításra használja? Ez fordítva is: ha valaki az egységet és a teremtést szolgálja, számít-e egyáltalán az ősi nyelv?

    Mit ér a (majd minden téren tetten érhető) legnagyobb sokszínűség, ha valaki önként uniformizálódik, és áll be a sorba? Ez fordítva is: ha valaki felszegi a fejét, nem hódol be, és őrzi a sokszínűséget, mit számít, hogy az a sokszínűség ezer vagy csak fél tucat változat?

    Minden tiszteletem azé, aki épít és teremt, és ehhez segítségül hívja a (hitem szerint minden bizonnyal erre a célra létrehozott) magyar nyelvet és kultúrát, de ez nem jelent kizárólagosságot. Csak ennyi nem elég, és nem csak ez lehet elég.

    Egyszer egy régi tanítóm azt mondta, hogy egy böllér rozsdásodó bökője meg a legmesteribb szablya között sincs eredendő különbség, hiszen mindkettő egy darab vas. Csak a két darab vasból a megmunkálás hatására két teljesen más dolog születik.

    Szóval szerintem az ember olyan, mint egy darab vas. Aztán el lehet dönteni, hogy bökő, vagy szablya akarunk lenni. Segítséget és lehetőséget mindegyikhez kaptunk, de dönteni bizony nekünk kell.

    VálaszTörlés
  24. Szerintem azért nem volt ez olyan nagy tragédia. Mármint, amit Maki művelt (meg még fog esetleg). Meg amit én és más hajlandóságot mutató partnerek. Jó hát persze, elkerülhetetlenül bejön a képbe egy jó adag negativitás, de talán ennek leküzdésére még futja minden kedves olvasó lelkierejéből. Az ellenérvként belinkelt videók, könyvek és egyebek pedig jó szolgálatot tehetnek az őszinte érdeklődőnek. Elhangzott itt sok értékes mű/munkásság/stb. címe, alkotója. Szemezgessetek, van miből. :)

    Lazulásként pedig engedjétek meg, hogy egyik kedvencemet ajánljam:

    http://www.youtube.com/watch?v=Og5PdU2V7cA

    VálaszTörlés
  25. És ez még csak a jéghegy csúcsa volt a Magyarság (vagyis a világ) őstörténelmében...
    Ugyanis Sziriuszi származásunk kimondása nélkül magyarságról sem lehet beszélni!
    Hiába a szélsős gittegyletek, és még egy rakás lelkes társaság, ugyanis enélkül az elemi tény nélkül az egész nem más mint pusztán önelégült sötétben tapogatózás!

    S íme vakok vezetnek világtalanokat..

    Azonban amíg étkezésünk is mocskos, tisztátalan, mérgező, gyatra addig azt sem fogják tudni merre van előre és mit akarnak mint Magyarok!

    Ugyanis ahhoz, a hatalom mindig is tudta később erre gyakorlatban s rájött, hogy egy olyan erőteljesen szakrális ősi nép mint a Magyar, hogy teljesen el legyen hülyítve nem kell tenniük mást mint venni egy nagy adag angol-disznó húst, vagy bármilyen nemiségétől megfosztott sanyargatott sorsú állat húsát, és jól meg kell cukrozni hagyni erjedni és meg is van a mai átlag tudati színvonala! Majd kiegészíteni mindezt az egyébként is letaglózott testet Fluorral, kemikáliákkal gyógyszerészeti drogokkal és jelentős ásványi, és vitaminhiánnyal!

    Ha az ember teste nem működik megfelelően, nincsen megfelelően táplálva ne várjunk csodákat!

    Íme egy összeállítás a Magyar konyháról, hogy érthetőbb legyen Somlósi Lajos előadása szolgáljon magyarázatul!

    http://www.youtube.com/watch?v=hawwKbc9yq8

    VálaszTörlés
  26. Nagyon röviden! Mindenki számára: Eddig kizárólag az obcszén, személyeskedő egyénekkel szemben alkalmaztam tiltást vagy törlést és vitáknak szándékosan hagytam helyet, bízva abban, hogy a közösség elég jól megtanulta nem belemenni a provokátorok zsákutcájába...
    Amint látom, ez nem mindig sikerül.
    Mondhatnám, hogy sokadik kérés után egy figyelmeztetést szeretnék akkor közzétenni:
    senkit nem érdekel, hogy ki a fene ez a Hakapeszi Maki és nagyon szétoffol minden témát a személye körüli vita. Ezért bízom benne, hogy vagyunk olyan intelligensek, hogy a beszólásokat és személyeskedő, degradáló megjegyzéseket egy elegáns lépéssel átugorjuk és nem alacsonyodunk le még a reagálás szintjére sem...

    Ha mégsem sikerül, tényleg törölni fogok, minden, az alap témát szétzúzó hozzászólást, mert nagyon nem szeretném, ha K.O-ra küldené pont az értelmes és vitakultúrával rendelkező olvasók hozzászólásait.

    Remélem, elég érthetően fogalmaztam.... Nem szeretnék újabb szitalacikákat és jánoselek-eket látni itt. Ha másképp nem megy, marad a cenzúra. Tudom, hogy minden értelmesebb olvasóm egyetért ezzel, aki szeret ide járni.....

    VálaszTörlés
  27. Szerintem a hazug gyalázkodó írásokra igenis reagálni kell . Őrülök hogy sokan nem hagyták szó nélkül a magyarság gyalázását . Még azért van összetartozás .

    VálaszTörlés
  28. Ha már történelem hamisítás... - erről hallottunk már?

    A szentpétervári egyiptomi MATEMATIKAI (!) papirusz csak MAGYARUL (!) fejthető meg.

    * * *

    http://www.borbolajanos.com

    Dr. Borbola János - Az egyiptomi ősnyelv

    "A Nílus-parti hieroglifák kép és hangértékének beható tanulmányozása meglepő felismeréshez vezetett. Több ezer jel értelmes, magyar nyelvű olvasata alapján megállapíthattuk, hogy az egyiptomi hieroglifákat csak magyarul lehet teljességükben, átértelmezés nélkül hangzósítani, azaz közvetlenül olvasni. Az így feltáruló, eddig félreismert ősi rend elképesztő mélységeket tárt elénk. Kutatása nemcsak az akkori hitvilág, és a hajdan volt matematikai, geometriai ismeretek dogmatizált tételeinek újraértékelését vonta maga után, de nyelvünk ősének megismerésén keresztül az egyetemes kultúrtörténet számos tételének átértékelését eredményezte. ...

    ...

    A SZENTPÉTERVÁRI PAPIRUSZ MEGFEJTÉSE

    ...

    Mi – magyar anyanyelvűek – kivételes helyzetben vagyunk, mert számunkra nemcsak a magyarul kimondott hieroglifák látványa és a nemzetközi általánosan elfogadott hangértéke esik egybe, hanem a többi között szavaink képzése, ragozása, nevezetesen a párját ritkító igeragozásunk, a tárgyeset, a többes szám kezelése, a birtokviszonyok, a számneveink, valamint mondatszerkezeteink építkezése is azonos az ősi, Nílus-parti használatukkal. Megállapíthatjuk, hogy a Nílus partján, az írás kialakulásától kezdve a kultúrájukat elsöprő későkorig bizonyíthatóan nyelvünk ősén, azaz az ősmagyar nyelven beszéltek, énekeltek, írtak és számoltak.Hatalmas feladat áll előttünk, hiszen egyedül ránk – magyar anyanyelvűekre – vár a Nílus-parti képírás valós tartalmának elolvasása, az ősi, teljességében mindmáig ismeretlen kultúra feltárása. A megoldás kulcsa a kezünkben, a kapu tárva-nyitva... "


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy hete kezdtem olvasni, hihetetlen jó könyv.

      Törlés
  29. Sziasztok! Szeretem olvasni ezt a blogot jók az írások és a hozzászólások is sokat hozzá szoktak tenni a témához,de ez most szánalmas...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mi a szánalmas kedves P? Az hogy egy ilyen bejegyzés alatt teret kap egy senkiházi gyűlölködő, vagy hogy le lett reagálva?

      Törlés
    2. Szerintem egyáltalán nem szánalmas. Kimondottan felemelő érzés volt olvasni a hozzászólásokat. Jók a viták, a reakciók, hogy a helyenként az alpáriságot súroló provokálás milyen hígat és racionális érveket váltót ki. És ezért minden elismerésem Elveszet Keresőnek - Barátom nagyon szépen köszönöm 15 millió magyar nevében amit itt letettél az asztalra. Egy csodálatos elme vagy.  de egyúttal köszönöm Buddhának a remek oldalt, Csaba vezérnek a videót, Tothnak, MN-nek és Evaanyának az értelmes és igaz hozzászólásokat.
      Kívánok nektek szép napot! Egy hű olvasótok.

      Törlés
    3. Fürdik az egóm. :))) Köszönöm.

      Remélem senkinek nem jön ez ki visszásan. Mármint, hogy az összetartásnak örüljünk meg az igazságnak, amin alapul. Ne annak, hogy jól megmondtam Makinak. :) Aki úgy érzi, hogy én vagy valaki más túlpörögte a dolgot, attól elnézést kérek.

      Szép napot

      Törlés
  30. Sziasztok!

    Részben csatlakozom az előttem szólóhoz. SZERETEM ezt a blogot, a hozzászólások a kedvenc részeim. Itt nagyon sokat lehet tanulni és új darabokkal kiegészíteni a "kirakóst". KÖSZÖNÖM

    Azzal viszont nem értek egyet, hogy szánalmas lenne a fenti rész. Szerintem tökéletesen tükrözi az életünket. Örülni kell az ilyen 'hakapeszi' féléknek, mert bizonyítékként szolgálnak a blogban leírtakra. Sőt! Segítségével lehet gyakorolni, el lehet kezdeni ellenük a "harcot". Ez egy nagyon különleges, sokak számára sajnos teljesen ismeretlen "harcmodor":

    A SZERETET!!

    Az a dolga, hogy kizökkentsen a FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET állapotából. El kell ismerni jól csinálja, megtalálja a gyenge pontokat és lecsap. Ezen kívül máshoz nem ért, azért ilyen profi.

    Nekünk abban nyújt segítséget, hogy sikeresen kifejlesszünk magukban egy pajzsot, amin nem hatolnak át a szavai. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy pár mondattal lerántson az ő szintjére. Mi ennél sokkal többek vagyunk, amit ő nagyon jól tud. Nem véletlen a sok "inas", "szolga" és hasonló felsőbbrendűségét bizonygató megnyilvánulása, mert "addig mondják, hogy disznó vagy, míg el nem kezdesz röfögni."

    NE foglalkozz vele/velük!

    Alacsony rezgésük negatív energiákkal táplálkozik. Élvezi/élteti ha félsz, ha gyűlölködsz, ezért ha ez elmarad, akkor éhen fog(nak) halni. :)

    SZERETET

    Üdv:
    L.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan, ahogy mondod.

      Ha valaki gyűlöletet, arroganciát sugároz magából, vitákat szít, nem kell az ő példáját követnünk. A gyűlölködésre szeretettel válaszoljunk, a haragra gyengédséggel, a bántó és sértő szavakkal pedig nem kell foglalkozni, ugyanis, aki másokat bánt, az önmagát bántja a legjobban. Erre is szeretettel válaszoljunk, ami jelenthet néhány kedves szót, egy mosolyt, egy szép idézetet. Nem biztos, hogy megérti elsőre a másik, de ha mindenhol szerető emberekkel találja szembe magát, rájön, hogy az ő "fegyvere" mit sem ér. Mert az ilyen egyén, aki csak abban leli a kedvét, mulatságát, hogy az embertársainak ártson, az önmagát nem szereti. Aki szereti magát, az a többi embert (s más élőlényt) is, s nem mondana olyat embertársára, amit magának sem kíván. Ha másokat szeretünk, akkor önmagunkat is. Addig nem tudjuk elfogadni, szeretni a másik embert, míg igazán nem szeretjük önmagunkat.

      Kérem, ne vegye senki sem magára az írottakat, azért sem írtam külön neveket, mert az, hogyan kell(ene) helyesen, szeretően viselkedni embertársainkkal, az mindenki számára igen jó lecke.
      Annyit ne felejtsetek el: amit kivetítettek a külvilágra, szóval, amit kiküldtök magatokból, azt fogjátok visszakapni. Ez egy Kozmikus Törvény. Azt kapsz, amit adsz. Ha gyűlölködést terjesztesz, gyűlölködést kapsz viszonzásul, ha szeretetet, békességet, megértést, segítséget, ugyanezeket kapod vissza.
      Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem fontosabb, hogy megértsük és szeressük egymást, minthogy bántsam az embertársamat csak azért, mert az eltérő véleményen van. Úgyis ugyanabba az állapotba jutunk majd egyszer: a szeretetbe :)

      Szép napot Mindenkinek!

      Atlantis

      Törlés
  31. Üdvözlök Mindenkit!Véletlenül vetődtem ide.Érdekes az oldal.

    VálaszTörlés
  32. Szívmelengető videó. Mindig jóleső érzés a kultúrkincsekben,történelmi dicsőségben és hagyatékban rendkívül gazdag magyar históriával szembesülni. Gratulálok a készítőjének!

    VálaszTörlés
  33. A maki az elme beteg,látszik a dühkitöréseiből,és ezt a gyűlölete okozza,amitől elvakult.Olyan sokat fürdött a szarban,hogy ő maga is azzá vált.Az ilyen embert csak sajnálni lehet ,mert így nem lehet élni.Hálát adok,hogy nem én vagyok a bőrében.De amúgy jókat nevettem a hozzászólásokon,és éljenek a magyarul érző emberek!!!

    VálaszTörlés
  34. Maki Mester! Ez a munka gyenge volt és erőtlen. A töltikék meghúzogatták a bajszodat és csak prüszkölni tudtál. Attól tartok, hamarosan ismét el kell utaznod egy időre...

    VálaszTörlés
  35. Milyen népszerű a bazári majom még a XXI. században is. :D

    VálaszTörlés
  36. Kezdhetjuk krimhilda csatajanal es befejezes az armagedoni csataval de a magyar nemzet egy resze ezt is tul eli mint sok ezer ev tortenelmi buktatoit

    VálaszTörlés