2012. augusztus 6., hétfő

Megjöttek a Marsról a képek ! A 26. NASA kép viszont meg fog erősíteni és döbbenteni !


A Curiosity elkezdte a Földre küldeni a Marsról a képeket. Óriási jelentősége lenne, persze ha a NASA valódi és nem ilyen használhatatlan vackokat osztana meg velünk. A valóságot persze titkolják, de nem is ez a lényeg, hanem a 26. kép a 41-ből ! 

Azóta tolták már arrébb a képet (jelenleg a 32.), hiszen újabb és újabb gagyi képeket tesz fel a NASA még mindig fekete-fehérben (!) több milliárd dollárért .... vagy kis felbontású színhamisítással ellátva .....


"Curiosity Image Gallery"..... Itt lapozzatok a képek között! 
Mindent elmond....amiről már tudunk.... Természetesen mi mással lehet szemléltetni a nagyítást.... A piramis csúcsa sikerre viszi vállalkozását !
Ez nem siker ránk emberiségre nézve, hanem hamarosan szemmel látható és saját bőrünkön érezhető valóság lesz ! 
Mivel más forrásokból megerősítést kaptam és ennek a jelnek a feltűnését is én kapcsolom ahhoz (mert arról nem beszélhetek még) . Értsétek meg a jelet !!! Meg sok minden mást... Nem véletlen, hogy ők maguk "csempészték" ezt be oda ! 


Amit ígértem, hétfőn magyar idő szerint 15:00-kor fogom ide ..ebbe a cikkbe ! kitenni a koordinátákkal és tanáccsal együtt, hogyan lehet védekezni a sugárzása ellen, illetve arról, hogyan kell elképzelni a működését a H**RP-nak! Ha nem okoz túl nagy galibát, akkor marad, de ha mégis, akkor leveszem....  :) 
******************************************************************************************************

Itt lesznek azok a pontok a Földön, ahonnan irányítják az elsősorban elme-befolyásolásra használt, de időjárás és földrengés előidézésére is alkalmas magas frekvenciás sugárzást ! 



Így az ígért koordinátákat mentsétek el !!!  
Nem tudom mikor lesz rá szükség és azt sem, hogyan lehet ezek ellen a besugárzó állomások ellen tenni, de ha már kezünkben van papírra írva vagy nyomtatva a hely..., lehet használható lesz olyankor, amikor már nincs kommunikáció.... 

Viszont, ami tudást a működéséről és az ellene lehetséges védekezésről megkaptam 
HOLNAP külön cikkben felteszem.... mindent szó szerint. Két idézőjel között megkapjátok... 

94 megjegyzés:

  1. Azért ne legyél olyan biztos benne, hogy sikerrel járnak, ha külső ráhatástól mentesen, szabadon garázdálkodhatnának, már télen/tavasszal kitört volna a III. világháború, nem tör ki a LIBOR-botrány, nem mondanak le a pénzügyi szektorban dolgozók rekordszámban megérezve a közelgő vihart, és az általad felvázolt Olimpiai támadás(ok) is végbement(ek) volna már,stb.. Nem láttad milyen fancsali pofával ült a vén denevér(QE) a megnyitón? Érzi és tudja, hogy közeleg a vége..

    Hogy őszinte legyek,egyetértek abban, hogy tájékoztatni kell mindenkit arról mire készülnek, de nem értem tulajdonképpen, miért csak a negatív híreket közlöd le?

    Hogy másokat ne említsek, pedig vannak jónéhányan, David Wilcock frissítései mióta nem lettek hitelesek, december végén/január elején még miben volt más a helyzet? Ha jól emlékszem az általad tartott szavazáson a 90% arra voksolt, hogy érdeklik a Wilcock-tól,Fulford-tól érkező hírek.

    Rendkívül fontos tényező az NWO végső bukásában, hogy a tudatosság szintje az emberiségnek emelkedik, napról-napra egyre többen és többen ébrednek fel és mint tudjuk a titkos összeesküvések lebonyolításához titokzatosság,homály szükséges.

    Igazából a helyzet sokkal jobb véleményem szerint, mint itt a legtöbben gondolnák és amíg valóban igaz, hogy akkor tudunk egy adott helyzetben felelősen cselekedni, ha minél jobban ismerjük a részleteket, jelen esetben minél mélyebbre jutunk a nyúl üregében, véleményem szerint kár az ébredező tömegeket kizárólag negatív hírekkel és ilyen "A piramis csúcsa sikerre viszi vállalkozását ! Ez nem siker ránk emberiségre nézve, hanem hamarosan szemmel látható és saját bőrünkön érezhető valóság lesz. " érthetetlen,értelmezhetetlen, az oldal alapszellemsiégétől nagyon távol álló kijelentésekkel kondicionálni.

    Pont az ilyen kijelentések,gondolatok által előidézett félelem az, ami a "hajtóolaja" ennek a rendkívül szimpatikus brigádnak, akik sakkban, karanténban tartják egyelőre a FÖldünket.

    Azért kár ébresztgetni, hogy egy duplacsavarral félelembe taszítsd az egyre növekvő olvasótábort, akik többsége, lévén magyar nyelven nem nagyon van alternatívája tájékozódásra és angolul nem tud, hitelt ad szavaidnak.

    A tudás, hatalom felelősség, ne élj vissza vele!
    Üdv

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szóval, mikor lesz már végre pénz nélküli világ ezen a bolygón? Szóljatok, ha az emberiség végre agyat növeszt.

      Törlés
    2. Az 1:21-es kommentet miért törölted kedves Buddha? Tudom, mi volt benne, és érdekesnek tűnik, de érdekel, hogy azért törölted-e, mert kamu? Vagy mert más oldalt reklámozott? De akkor a többi linket miért nem törlöd? Várom a válaszod.

      Törlés
    3. Teljesen értelek ! Igazad is van az Ébredésről szóló dologgal kapcsolatban. Folyamatokról vagy eseményekről írok, amik történnek és láthatóan a szemünk előtt vannak. Célom, hogy észhez térjenek az emberek, mert a dolgok mennek előre (ezt meg tudom) és olyan akadály nélkül, mint kés a vajon...
      Ez nem azt jelenti, hogy David Wilcock tudásának ne adnék hitelt már. Csak egyszerűen minden az ellenkező előjelét mutatja annak, mint amik a letartóztatások ,a Keshe, GF (és még 101) dolog kapcsán be lettek harangozva. Ha tud valaki olyan pozitív eseményt, ami tényleg megtörtént, az írjon... ingyen energia vagy a gazdasági rendszer teljes feje tetejére állításáról jó értelemben...
      Hinni szeretnék benne, már többször írtam, de azzal én is csak altatom az embereket. Főleg azokat, akik esetleg rábukkannak egy összefüggésre, amiről eddig fogalmuk sem volt..

      Tisztában vagyok vele, hogy a spirituális oldala is iszonyúan fontos az Awakeningnek, de meditálhatunk és emelkedhetünk belső magasságokba, ha közben ugyanazt fogják ezek megtenni velünk, mint 100 évvel ezelőtt és mivel olyan információim is vannak, amiket nem írhatok ki direkte, ezért próbálok sokszor igen hatalmas kürtöt megfújni, hogy Hééé, nem látjátok mi felé tartunk már megint ?? És az emberek pont ugyanúgy viselkednek, mint akkor....
      Semmi nem változik... Most iszonyúan durván haladunk előre.... Nem hiába írom, mondom... Persze nem látja még sokszor az sem, aki utánanéz sok mindennek...De jó néhányan már igen.... És ebből én nem engedhetem meg magamnak, hogy hit kérdés legyen vagy felhők felett lebegés, hogy majd átkerülök új dimenzióba azon a napon, amit kiírt valaki FB-on vagy leszáll a GF....

      Nincs idő várni, TANULNI KELL, a TUDÁST BŐVÍTENI.... Semmi más nincs az emberek kezében, csak ez ! Azt sem tudják kivel állnak szemben, hiszen azt sem tudják az emberek Ők maguk kik, akkor honnan tudnák kik Irányítják a bolygót ???
      Évezredek óta teszik és sikerrel ! Emberi aggyal próbálunk túljárni az eszükön úgy, hogy középkori szinten vagyunk társadalmilag és szellemileg.
      A rezgésszintünket a SZERETETTEL emelni kell és a bolygó rezgészintjét is, de ez kevés !

      Iszonyú a lemaradás ! Én ebben szeretnék segíteni,... annak, aki elfogadja és hozzáteszi, ami kell önmagából, hogy utánanéz és megcsinálja a "házi feladatot"...

      Törlés
    4. vabe: azért mert veszélyes. Más oldal nem izgat,csak ez ide kanyarodott vissza.Annyit nem ér! Legyen elég ennyi most...

      Törlés
    5. SBG Buddha! "Azt sem tudják kivel állnak szemben, hiszen azt sem tudják az emberek Ők maguk kik, akkor honnan tudnák kik Irányítják a bolygót ???"
      Erről szívesen olvasnék egy cikket. Most már annyi kavarás van, annyi mindent olvastam már, nem tudom igazán milyen irányban van az igazság. "Emberi aggyal próbálunk túljárni az eszükön úgy, hogy középkori szinten vagyunk társadalmilag és szellemileg."
      Ja vagy még ott se!:( Én azt látom az embereken bele vannak fáradva a "most"-ba.
      Nincs lelki erejük, félnek a holnaptól, haláltól, szellemileg nagyon le van az emberek zöme nyomva. Már nem is tudom mi segít, kevés ébredt ember van, azok közül is sokan nem értékelik a szellemvilágot, lélek témát... Nincs összefogás.
      Jó hogy segítesz az embereken, csak az a baj hogy most is a "londoni olimpiás kapcsolatfelvételes" hírrel is elfordították az embereket még a szép álmoktól, segítőktől, reménytől is... Csak az erős hitűek-lelkűek hisznek, akarják a változást, felemelkedést. Olyan érzésem van itt világméretű börtön kezd kialakulni. Csak egy világméretű krízis keltené fel talán az embereket, akkor fordulnának ismét egymás felé, de amilyen fegyverek vannak ki marad élve?
      Netán a H.... antennák okozzák ezt az alvást???

      Törlés
    6. Jol osszefolaktok itt mindent. A pszicholgia diagnoztizalna, mint paranoid skizo, Egyik sulyos stadium amikor a beteg azt hiszi hogy megakarjak mergezni es sugaroznak az eletere tornek. Lehet az is, hogy ez egy eleve atveres ? :D

      Törlés
    7. "Elmebeteg emberek irányítják világunkat elmebeteg célokkal. És az egészben az a legelmebetegebb, hogy aki erről beszél, azt azonnal elmebeteggé nyilvánítják." (John Lennon)

      ENNYI ! A Pszichológia és a pszichiátria senkit nem tud diagnosztozálni, hiszen nem tényeken, hanem feltételezéseken alapszik mind a kettő és egyik sem tudomány.

      Törlés
  2. Apropó, a NASA ennyire viccesnek érzi magát? Rohadék nagy poén volt, tényleg, csak én nem röhögök rajta.

    VálaszTörlés
  3. A szerző ne cenzúrázza már a hozzászólásokat. Nem az igazságért harcolsz? A moderálás igazságtalan az komment íróval szemben

    VálaszTörlés
  4. Ezen mit kell nézni? Azt hogy feltették a piramist is az oldalra? És mi köze van a piramisnak az űrkutatáshoz?

    VálaszTörlés
  5. Nem cenzúrázom a hozzászólásokat...sőt. Egyedül a simán TROLL , obszcén vagy másokat sértegető hozzászólása lett törölve talán összesen 3 ilyen "embernek"...

    VálaszTörlés
  6. Te csak írd nyugodtam amiről úgy gondolod. hogy fontos. Mindenki kiválogatja amiben hisz. Kell látni a negatívumokat ahhoz hogy a felemelkedésre készüljünk. Máskülönben mindenki folytatná ugyanúgy az életét, ahogy eddig. De vége már azoknak az időknek amikor munka után este leültünk együtt tévézni. Ma már kevés erre az idő és előre kell nézni, látni mi is van a színfalak mögött. Mivel etetnek minket. Vajon a többieket milyen információval tudjuk felébreszteni ???....

    VálaszTörlés
  7. Ha valaki most nézi, akkor már nem a 26. kép a 41-ből, hanem a 29. a 44-ből.
    Persze nem nehéz észrevenni a nem oda illő képet. Ezek most poénból tették fel? Fura. Ezzel üzentek valakiknek? Vagy ez egy jel a beavatottaknak, hogy ezt a képet kell letölteni más oldalról, amit átkonvertálva látszik számukra a lényeg?

    VálaszTörlés
  8. kérdés mi a pláne a 26. képen és mia pláne ezen a 1 dollár billen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kép középpontjában a "mindent látó szem" felett olvasható a következő sor: "annuit coeptis" ami annyit tesz, hogy a "vállalkozásunk ezennel sikeres". A profán magyarázat erre persze lehet az, hogy a Curiosity küldetése sikeres, de ehhez talán túl sok a szimbólum a képen. Alul az is tisztán olvasható, hogy "novus ordo seclorum" aminek a jelentése: "új világrend". Ezen felül szerintem a szem van inkább középen, és nem a felső szöveg.

      Törlés
  9. 32 és 31 is volt az előbb. vicces...

    VálaszTörlés
  10. Ezzel az egy képpel sikerült teljesen hiteltelenné tennie magát a NASA-nak!

    VálaszTörlés
  11. mivel itt törölték a cikket (megint cenzúra)
    itt megtalálható

    Az USA-ban Obama ellen szervezkedő 380 főt bombázott le a hadsereg - Orosz jelentés a titokzatos robbanásokra

    http://global-mystery.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
  12. Olyan végidők hangulata van mindennek szinte, ha megnézzük ezt a dolláros képet a "Mars" képei között, szóval ez olyan: már minden mindegy, megmutatjuk, felfedjük magunkat...
    Szerintem már érzik, nem sokáig lehet hazudni, hülyíteni a felébredt embereket, a többinek meg mindegy, csak a ma + pici tömör világuk van... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pontosan úgy van, ahogy mondod. A legtöbben beijedtek egy szimbólumtól. Még harcol, még küzd, még meg akarja mutatni, hogy ki is az ÚR ezen a Földbolygón. Csak tegye nyugodtan. Ami viszont érdekes, hogy múlt héten, szinte minden nap megjelentek a médiában az UFO-észlelések. Az egyik csatornán (nem nézek TV-t, de itthon vannak akik igen, és épp észrevettem, ami ment)a hírekben még külön riportot is készítettek egy emberrel, aki készítette az UFO-ról a felvételeket (most meg nem mondom hol). Az olimpián megjelent UFO-ról már az itthoni TV-k is beszélnek: http://ittvannak.hu/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=1 (Itthon is téma az olimpia...).
      Biztos én is azért látok minden nap Fényhajókat (galaktikus testvéreink űrhajóit), és az ismerőseim is, mert a Sötét erők fognak győzni, ők pedig búcsúzásképpen megmutatják magukat nekünk.

      Nagyon is érzik, hogy a játékuknak hamarosan vége lesz. Hülyíteni csak azt lehet, aki hagyja is magát. Pont ez a lényeg az egészben, hogy az emberiséget rettegésben kell tartani, amíg csak lehet. Aki pedig az ellenkezőjét meri állítani, az csak őrült lehet. A SZERETET a legnagyobb erőnk, amellyel a sötétséget le tudjuk győzni, mert ennek NEM tudnak ellenállni. Aki azt mondja, hogy ez nem elég, az talán nem ismeri eléggé ennek a pozitív energiának a hatását. Én nap mint nap tapasztalom, és ha nem szeretetben élnék, nem lennék ebben a pozitív és harmonikus élethelyzetben, melyben vagyok.

      Szóval, Kedves Braveheart testvérem, ha nem tudod kinek és minek higgy, keress egy nyugodt helyet, aztán próbáld lecsendesíteni az elmédet, lazulj el, hagyd, hogy a megérzéseid irányítsanak, gondolj arra, hogy az univerzumból egy fényoszlop érintkezik a testeddel, melyen keresztül a Kozmikus Szeretet áramlik beléd, maradj így pár percig. Utána minden jobb lesz. Tudom, mert kezdetben én is ezt csináltam, és egyre jobbá vált a helyzetem, és nem rémültem meg semmilyen negatív hírtől sem, nem volt rám (és a mai napig sincs) semmilyen hatással. Mára már ott tartok, ha az elmém akarna diktálni, azonnal megérzem, hogy a rossz irányba akar terelni. Az agyunk csak a döntéshozatal szerve, hogy eldöntsd valamiben egyetértesz vagy nem, akarod vagy nem stb. Az élet titka, hogy valójában MI vagyunk a titok, és ha erre rájövünk, akkor nincs többé semmilyen titok :)

      Üdv, Atlantis753

      Törlés
    2. Atlantis753 üdv.! Köszi a helpinget! :) Nem félek én semmilyen hírtől csak néha felzaklat. Nagyon várom a változást, nem szeretem a bambáskodást, mint amilyen helyzet van most is. "Mára már ott tartok, ha az elmém akarna diktálni, azonnal megérzem, hogy a rossz irányba akar terelni." => Nekem is van ilyen! Most hogy "mondod" sokszor úgy érzem a körülöttem lévő emberek meg vannak zavarodva, én meg csak úgy vagyok közöttük tök nyugodtan, mintha vagy két jelenettel arrébb lennék a filmben.
      Meg olyan is szokott velem történni, hogy ülök a pécé előtt és egyszer csak furán érzem magam, le vagyok nyugodva mint állat, olyan mintha enyhén szédülnék, jó kedvem van, marha erősnek érzem magam, zsibbadok, bizsergek enyhén, ez egy pár percig tart, ja meg mintha nem ott lennék, megállna az idő körülöttem... Ez mi??????? Valakinek van hasonló? Ja! => Nem cuccozok! :)

      Törlés
    3. Tudom, hogy Te nem félsz, nem is Rád értettem.

      Hol lehet itt az e-mailt megadni, mert szerintem ott kellene folytatnunk, ha gondolod?

      Törlés
    4. Remélem a sötét erők bucsuznak hamarosan. :) Nagyon nagy igazságokat irtok, egyre több magyar lesz ennyire tisztánlátó reméljük. Igaz,hogy foglalkoznak velük, de még ők se értik és gondolják komolyan!

      Nekem csak volt ilyen állapot néha, mostanában este félelem nappal fáradtság. De küzdünk ellene, és nem a meleg miatt van az tuti.

      Mindenki találja meg azt a pár embert akire számíthat, soha senkinek nem szabad engedni, hogy befolyásoljon, jogunk van rá, hogy azzá váljunk amivé szeretnénk!

      Ez a nasa egy hatalmas vicc.

      Törlés
    5. Persze, hogy az (vicc), mint minden más itt a Földön. Én a félelem ellen mindig Fénnyel és Szeretettel védekezem és ezt tanácsoltam másoknak is, akik meghallgattak engem. Az egyik elmondta, hogy úgy érezte valaki figyeli őt a fürdőszobában (épp fogmosás közben volt) és rettenetesen félt. Eszébe jutott, amit mondtam neki, erősen a Fényre gondolt. Azt mondta, nem tudja hogyan, de mire feleszmélt, már az ágyban feküdt. Fogalma sincs hogy mikor ment a szobájába, de azt tudta, hogy már egyáltalán nem fél, és nagyon is megnyugodott.

      Egyetértek veled, amit a befolyásolásról írtál. Minden ember szíve joga, hogy eldöntse mit szeretne, még ha a "rossz" irányba is halad.

      Törlés
    6. Atlantis753! Csináltam egy új "lélektémás" e-mailt, kifejezetten ilyen témákra...
      Itt folytathatjuk: oroszlanlelku@citromail.hu Kezd el a témát.:)

      Törlés
    7. Tisztelt Braveheart!

      Meg olyan is szokott velem történni, hogy ülök a pécé előtt és egyszer csak furán érzem magam, le vagyok nyugodva mint állat, olyan mintha enyhén szédülnék, jó kedvem van, marha erősnek érzem magam, zsibbadok, bizsergek enyhén, ez egy pár percig tart, ja meg mintha nem ott lennék, megállna az idő körülöttem...

      Csak egy ötlet. Talán ez a valódi "jelenlét", amit a Egységből érzékelve megtapasztalhatsz. Ő is ( http://vimeo.com/42555538 ) valami ilyesmiről beszél, bár egy szomorú jelenségen kerseztül. Irígyellek. Én ezt az élményt keresem a meditációimban.

      Legyen csodás utazásod...

      Törlés
    8. Köszi trivorfarant! "Talán ez a valódi "jelenlét", amit a Egységből érzékelve megtapasztalhatsz." Nem akartam ezt írni de tuti hogy ez lehet amiről beszélsz!!:) Az a legjobb hogy egyszer csak jön és elkap, de ez csak olyan boldog témáknál pl.: a galaktikus federáció itt van felettünk... akkor jön elő magától nem tudom irányítani, elég jó érzés olyan kívülállónak érzem magam azokban a percekben, ott vagyok de mégse, olyan mintha valaki kikapta volna az agyam a helyéről és elvitte volna jó messze:) Hát nem rossz! Képzeld el ott ülsz az irodában a gép előtt, azon gondolkozol hogy ezt a többiek látják rajtad?? Mert te most nagyon laza vagy, és csak imbolyogsz a széken, de közben mégis ülsz... Azt se tudod mi van de mégis ott vagy... Kívánom hogy éljétek át meglesz egyszer csak el kell jöjjön az ideje:) A türelem rózsát terem!!!:)

      Törlés
  13. Ha valaki 15:00-kor itt lesz akkor mentse már a dolgokat amiket SBG ki fog rakni, mert én nem fogok tudni itt lenni abban az időbpontban. Arra az eshetőségre gondolva, hogy gáz lesz és el fognak tűnni az infók.
    Köszi

    VálaszTörlés
  14. jelenleg a 32. képen találjátok a buddha által jelzett és kitett képet...egyre több képet tesznek fel, így egyre hátrébb és hátrébb fog szorulni..(a félreértés és a 26. képen nem is az van kommentek megelőzése végett!!)

    VálaszTörlés
  15. Beszarás ez tényleg ott van. Azt hittem az valami illusztráció csak, egyből nyomtam ki facebook-ra is.

    VálaszTörlés
  16. Nekem van egy olyan elképzelésem, amit nem határozottan állítok persze, de elképzelhető, hogy ez a szimbolika "tuning", ami folyik egyre durvábban pont azért történik, mert szorul a hurok és szükségük van a figyelmünk negatív szimbólumokra való irányítására, monumentálisabb és globálisan nyilvános eseményeknél különösképp és egyre indiszkrétebben teszik ezeket. Itt persze gondolok arra is, hogy a kollektív tudatok akarják így manipulálni, hogy növeljék esélyeiket. Viszont Buddha, ha te tudsz olyat, amit mi nem és "rosszul hangzik", akkor gondolkodj, mi lehet a megoldás és próbálj rávezetni minket! :)

    VálaszTörlés
  17. szerintem valaki vicces kedvébe feltörte az oldalt és betette a képet és a nasa még nem tud róla

    VálaszTörlés
  18. Ne már, hogy a Marsra is rá akarják tenni ezek a rohadtak a kezüket ? Vagy csak azt szeretnék. A hatalmi gőgjüktől nem látják, hogy lejárt az idejük ?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ???? Kinek járt le az ideje?:D Az illuminatinak?:D Ha valaki azt hiszi akkor ott már bajok vannak ^^

      Törlés
  19. engem inkább az érdekelne, miért fekete-fehérek a Mars-képek? Nem tellett nekik színesre?

    VálaszTörlés
  20. Miért nem színes? Tessék parancsolj:
    http://aranylaci.x3.hu/marsblue/marsblue.htm
    http://historyandmystery.homestead.com/BeautifulMars.html

    http://aranylaci.x3.hu/tart.htm =>
    => Itt indítsd el ezt:
    Marsraszállás-1962 - a film (az eddigi legjobb minőség "Corti24" és "Gubikr" jóvoltából)
    letölti pár mbyte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. költői kérdés volt :-) de akik nem ismerik, azok nevében köszönöm.

      Törlés
  21. ... és nemcsak hogy törölték, de szerintem a helyette lévő kép se a véletlen műve. Ha az középen egy piramis, ami az előző képen a mindentlátó szem pozíciójában foglal most helyet, akkor egy szivárogtató nasa kolléga most más állás után nézhet.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem törölték, hanem csak odébb lett téve a sorban az új képek miatt.

      Törlés
  22. Itt fent vannak a koordináták már 2012.12 hó óta. Miért hagyják hogy ez ennyire nyilvános legyen?
    http://www.youtube.com/watch?v=45T_DVfK3rw

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valóban fent van,ráadásul meg is lehet őket nézni,a megosztón.Azért hagyják,hogy nyilvános legyen mert nem az elmét "csak" az időjárást manipulálják--illetve kisérleteznek vele.Szerintem más dolog zajlik éppen,és a Marson véletlenül találni fognak valamit---igazi vagy nem,de olyan képek lesznek közvetítve amik valami élőt mutatnak--ezzel beviszik az utolsó ütést a vallásnak,és valóban szabadon garázdálkodhat az új világrend.Hamarosan eljön az alien hoax--most szinte az egész világ a tv-t nézi az olimpia miatt,sok helyre elérnek.Most kell figyelni nagyon,nekik meg nincs szükség kamu hologramos ufókra meg nem létező galaktikus köztársaságra,elég ha olyan képeket sugároznak(akár eredeti is lehetne ha valóban lenne élet ott)ahol valami látszani fog,de azt ők fogják odatenni:)

      Törlés
  23. írok itt össze-vissza de csak odébbtolták :)

    VálaszTörlés
  24. Azt írják, hogy az egydollárost tesz miatt fotózták, hogy érzékeltessék a kamera közeki érzékenységét.

    VálaszTörlés
  25. Üdvözlet, annyit szeretnék, hogy ezzel a folyamatos elhuzásokkal, a hiteled "meginoghat", miért nem lehet már ma megosztani a védekezési útmutatókat? Ha már idézőjelesen kapjuk, és nem is kell átszerkeszteni. Szerintem egy csomó esemény van a világban, amiről még írhatnál, hogy folyamatosan legyen mozgás az oldalon, meg ugye ott az informátor is. De egyébként O% indulattal kérdezem, nem is kenyerem a comment-elgetés, hirtelen csak egy ilyen érzést váltott ki belőlem, vagy inkább kérdést, mivel komoly dolgokról van szó. A lényeg amúgy, hogy helyesnek tartom amit csinálsz, és szükségesnek is. Egyértelműen történnek a dolgok a háttérben, és kell ez a pár hely, ahol gondolkodhatnak az emberek. Együtt, egymásért. Főleg ha van egy pár komolyabb információ is a kezedben. És innen is arra kérek minden kedves olvasót, hogy próbálja meg áthidalni az indulatokra építkező véleménycserét, sajnos néhány cikknél még egy ilyen oldalon is akad jó számmal, amit simán el lehetne kerülni. Emelkedjünk felül magunkon. Magadra figyeljetek Kedves Barátaim. És készüljünk együtt amire készülni kell. További kellemes napot.

    VálaszTörlés
  26. Üdvözlet, annyit szeretnék, hogy ezzel a folyamatos elhuzásokkal, a hiteled "meginoghat", miért nem lehet már ma megosztani a védekezési útmutatókat? Ha már idézőjelesen kapjuk, és nem is kell átszerkeszteni. Szerintem egy csomó esemény van a világban, amiről még írhatnál, hogy folyamatosan legyen mozgás az oldalon, meg ugye ott az informátor is. De egyébként O% indulattal kérdezem, nem is kenyerem a comment-elgetés, hirtelen csak egy ilyen érzést váltott ki belőlem, vagy inkább kérdést, mivel komoly dolgokról van szó. A lényeg amúgy, hogy helyesnek tartom amit csinálsz, és szükségesnek is. Egyértelműen történnek a dolgok a háttérben, és kell ez a pár hely, ahol gondolkodhatnak az emberek. Együtt, egymásért. Főleg ha van egy pár komolyabb információ is a kezedben. És innen is arra kérek minden kedves olvasót, hogy próbálja meg áthidalni az indulatokra építkező véleménycserét, sajnos néhány cikknél még egy ilyen oldalon is akad jó számmal, amit simán el lehetne kerülni. Emelkedjünk felül magunkon. Magadra figyeljetek Kedves Barátaim. És készüljünk együtt amire készülni kell. További kellemes napot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól gondolkozol csak egy kicsit türelmetlen vagy. De szinte tökéletes a gondolkozásod! Egy hajszál híja van, amit úgy hívnak türelem, ami rózsát terem!
      Minek siettetnéd gyenge virág legyen? Hadd fejlődjön ki. "És készüljünk együtt amire készülni kell." Ne is mond ha már ennyien baj szagot érzünk....:)
      Akkor hamarosan vége a játéknak!!!!:)

      Törlés
    2. Igazad lehet, de egyébként nem éreztem magamon a türelmetlenség jeleit, igyekszem majd megfigyelni. Csak egy ellentmondásra akartam felhivni a figyelmet, egyik részről szinte számolja a perceinket, másik részről meg ezt az elhúzást érzem a folyamatos feszültség fent tartásához. De egyébként csak fejlődjön, eszem ágában sincs siettetni. :)

      Törlés
  27. orgonite cimszo alatt keresd a vedekezes olcso modjait...cloud buster (a chemtrailek ellen) valamint cone(kup) a tornyok kore...sok varosban hasznaljak ezeket,mas elektromos "szmog" ellen is tv,radio,mobil tornyok stb...

    VálaszTörlés
  28. [elgondolkozik]
    Szóval 1978-ban, mikor nyaraltunk és még kis pisis kölök voltam, majd a faterom a kezembe nyomta az orosz gyártmányú felhúzós csodamasinát és lefényképeztem őket anyámmal a Balatonon, amit ma megnézve (természetesen fekete fehérben), mérföldekkel szebb képet produkáltam nyolc évesen ezzel a géppel, mint a ma csúcstechnikát képviselő és több, mint két milliárd dollárba kerülő legmodernebb technológia?

    Ráadásul ennek tetejébe még ott az egy dolláros a piramissal?

    Nincs több kérdésem!:D

    EJJ EJJ NASA, MINDIG IS TUDTAM, HOGY A VILÁG LEGNAGYOBB HAZUG HÁTTÉRHATALOMJA ÁLL MÖGÖTTED! REMÉLEM, HOGY MÁR NEM SOKÁIG!

    VálaszTörlés
  29. Bocsánat, hogy ehhez a hírhez írok, de már nem igen bírom szó nélkül a dolgot. Kedves Laci, minden elismerésem a kemény munkádért és a sok sok információért, amiket itt közzéteszel, de véleményem szerint ezzel közel sem készülünk fel az igazi forradalomra, sőt. Ezek valóban valós problémák, de ez mind csak a felszín és forma. A tüneti kezelés pedig hasztalan, ezt már szerintem mind tudjuk. Ha fel akarunk szabadulni (nem győzni!!), akkor a dolgok gyökerét kell észrevenni. Ez a sok előkészület, háború, stb. csak a félelmet és a széthúzást gerjeszti. Pár hete én is teljesen rákattantam ezekre, de szerencsére a sors olyan fantasztikus lehetőséget sodort elém egy személyen keresztül, ami miatt minden nap a saját árnyaimat idomítom, és időm is alig van a világ ilyesféle fenyegetéseire figyelni. Ugyanis minden belőlünk indul ki! Ne a tükröt tisztogassuk emberek! A legjobb amit jelen helyzetben tehetünk, az a belső rend helyreállítása. A jövő nem is létezik, az idő csak egy illúzió. Múlt, jelen, jövő mind egy és ugyanaz. Pont ezért nem hiszek a jóslásban. Találgathatunk, hogy milyen lesz a forma, de jelentéstanilag teljesen felesleges, hogy bomba durran, biológiai fegyver, vagy vulkán. Nem az fog túlélni, akinek több a tölténye, vagy tele a kamra babkonzervvel. Lós..rt... ez a forradalom a hitünket fogja próbára tenni, és csak az állhatja meg a helyét, akinek szilárd a hite önmagában és ezáltal tökéletesen együtt tud működni az univerzum rezgésével. Teljesen mindegy, hogy 3 nappal előtte tudja hol robban az első pokolgép. Aki fél, az akkor is félni fog, ha előre látja, aki viszont uralja az erőit és gyengeségeit, azt a legváratlanabb helyzetben sem éri baj. Éljétek tovább az életet, ne a harcra készüljetek. Tanuljatok a saját hétköznapjaitokból, és igyekezettek fényt gyújtani ott, ahol sötétség lakozik. A változás a küszöbön van, ez ellen úgyse tehetünk és hiába is próbálunk okoskodni, azzal nem jutunk előrébb, ha fel alá futkosunk mint a mérgezett egerek. Az igazi harcosok akkor fognak csak megszületni, amikor itt lesz az ideje. Ne akarjunk télből egyből nyarat jósolni! Éljük meg a tavaszt, bontsunk virágot, és hagyjunk időt magunknak megtalálni a belső erőt, és ha oda kerül a sor szemernyi kételyünk sem lesz, hogy mit is kell tennünk! Engedelmetekkel megosztanék két linket, mindkettő zene, nekem nagyon sokat segített a dolgok "finomításában".
    http://www.youtube.com/watch?v=xrWwwRvh3xA
    http://www.youtube.com/watch?v=iBMtwaEW_nw
    Utóirat: Ha már sokszor negatív jelzőt kap a Zion szó, elmondanám a raszta kultúrában Zion a felszabadulást és a mennyországot jelenti. Babylon a földi pokol, és minden lélek Zionba igyekszik, hogy eggyé váljon a szeretettel. Gondoltam leírom, mert analóg az alkímiával, a buddhizmussal és folytathatnám a sort.
    Üdv, Pacal

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pacal!:) "Már montam, hogy a hybridek is elnyomásban élnek (iszonyatos elnyomásban), mert nem a faj, a nemzet vagy az újjak száma fontos, hanem az ALMA ami nem ismer bőrszínt sem pedig zászlót..." Ezt te írtad??? :) "Indián" vagy???
      Vagy keverlek valakivel??? Bocsika ha nem te vagy, akkor nem érted...:)

      Törlés
    2. Nem Indián vagyok :) Keversz valakivel, én csak a saját tapasztalataimat és véleményemet osztottam meg. Egy ideje mindennemű hozzászólás nélkül (nem igazán tudtam mit reagálni) követtem nyomon az itteni bejegyzéseket, és most gyűlt bennem össze annyi dolog, hogy jobb volt kiadni, hátha valaki megszívleli esetleg :) ennyi.

      Törlés
    3. Bocsika akkor nem te vagy.:)

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  30. Észrevettétek, hogy Oroszországban is vannak pontok, melyeken üzemelnek ezek?
    Ezt nem tudom most összerakni, hogyan? Hát nem ellenségek ezek akkor? Mert most épp Kuba kapcsán erősített volna meg a hitemben, hogy ellenségek ezek, de most nem tudom egyenlőre, hová tegyem ezen pontokban Oroszországot.
    Egyébként meg kell a sokk, mégha negatív formában a legdurvább is ahhoz, hogy ébredjenek, minél többen, mert a langyosság nem vezet sehová (csak a buzi menet).
    itt idézném Zorán ezen dalát:
    "Hogy tudd, egy pohár víz mit ér,
    ahhoz hőség kell, ahhoz sivatag kell"
    És milyen IGAZ!!!
    Ha közölnénk jó, pozitív híreket, akkor rengeteg ember hártadőlhetne a székében, szájához emelhetné a Magyar gyártmányú citromos sörét, és élné tovább kényelmes életét. ITT, MOST nem ez kell, ennél több, sokkal több kell az ébredéshez, a cselekvéshez és ez legyen sokk, vagy bármi, ha az kell!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy háború akkor a leghatékonyabb, ha mindkét oldalt egy kéz irányítja. Így irányítható a kiterjedése, a rombolás mértéke és a veszteségek is. Ha valaki hisz abban, hogy létezik egy mindent irányító csoport, akkor az is könnyen belátható, hogy minden országban jelen kell, hogy legyenek a végrehajtóik. Ebből viszont az következik, hogy nincsenek oldalak, csak oldal van, és minden szembenállás és ellentét mesterségesen van előállítva.

      Törlés
    2. Bizony bizony!!! Jól gondoljátok! A TV2-nek és az RTL klubbnak egy tulaja van mégis mit gondol a nézőőő óóó figyeld a konkurenciát... Hogy át vagyunk verve!
      Na ilyen ez a nemzetek, zászlók, vallás... dolog is oszd meg és uralkodj!!! :)
      Az oroszok majd megakadályozzák ja meg mi! Majd itt rendet csinálnak aha!
      Nagyon sok mocsok van a jelenlegi világunkban, egy tőről fakad...

      Törlés
  31. Engem inkább az érdekelne, hogy mi lett ezzel:
    http://vilaghelyzete.blogspot.com/2012/08/az-usa-ban-obama-ellen-szervezkedo-380.html
    A hírrel?

    Google cache megőrizte:

    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:l2JYPRGfi78J:vilaghelyzete.blogspot.com/2012/08/az-usa-ban-obama-ellen-szervezkedo-380.html+A+titokzatos+robban%C3%A1sokra,+amik+1h%C3%B3napja+t%C3%B6rt%C3%A9ntek+Michigan-ben+az+oroszok+jelent%C3%A9se+adhatja+meg+az+elk%C3%A9peszt%C5%91+v%C3%A1laszt+!!!&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu

    VálaszTörlés
  32. Bizonyára tudjátok, és érzitek, és nemcsak testi tünetei vannak ennek a pszichológiai fegyvernek, hanem az időjárást is keményen befolyásolják nem csak más országokban, hanem itt Közép-Európában, legfőképp Magyarországon! Háború van országunk ellen, méghozzá nem is akármilyen! A http://www.idokep.hu/ -n már jó ideje követem időjárásunk alakulását. El kell mondanom, hogy most is -mint mindig- nyáron itt a legmelegebb a Közép-Európai országok közül. Nem véletlenül! A sugár mit zúdítanak ránk, valamint a felhőzet alakulása itt a Kárpát-Medencében annyira elüt más szomszédos országokéhoz képest, hogy mindezt már nem lehet figyelmen kívül hagyni! Tavaly előtt vízben "úsztunk" vagyis elárasztották országunkat. Tavaly egy Májustól tartó folyamatos és intenzív forróság tombolt hónapokon keresztül, még Szeptemberben is. És most Április végétől forróság/lehűlés váltogatja egymást egészen a mai napig!
    Kedves Magyar testvéreim! biztatlak benneteket az összefogásra, országunk megvédésére. Felhívást intézzünk a "Magyar" kormány azon belül a Miniszterelnök számára, nevezze meg, ki adott engedélyt ennek a berendezésnek a használatára, kik mindezért a felelősök, és mióta irányítják ennek sugarait Magyarország, valamint a Dél alföld irányába! A Teremtő Atyánk szeretete irányítsa minden ember elméjét, gondolatait, és a földet, és ne a háttérhatalom, valamint annak képviselői!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No, ez még az előző hozzászólásomhoz tartozik...http://www.youtube.com/watch?v=F8IZ2hBsE9I&feature=em-uploademail

      Törlés
    2. Ja!ummacdan!:) Tudtommal nem a trópusokon vagyunk, hogy 40c°fok kell legyen!!
      Tavasszal érdekes módon minden lefagy menetrend szerűen, és az akácvirág is ami
      30 év alatt ilyen nem volt!!! "Április végétől forróság/lehűlés váltogatja egymást egészen a mai napig" Igen igen nem ismerek ilyen egyforma ciklusos időjárást ekkora meleggel!!! Ez már egy háború a nép ellen csak a sok birka csak nyávog fel se fogja mi van! :( Úgy érzem lesznek itt nagyobb dolgok a földön!!

      Törlés
    3. Köszönöm a címet Braveheart. Már írtam is neked :)

      Törlés
  33. Buddha!

    Nem kötözködésképpen, de kezdesz megijeszteni :-)
    Ezek mindenféle (minden valószínűség szerint nyilvános) rádióállomások, obszervatóriumok, irányító és kutatóközpontok koordinátái. Mire bizonyíték ez?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmire sem bizonyíték... Azon állomások helye, ahonnan a legerősebb sugárzást indítják és működtetik...

      Törlés
    2. Na de ennyi erővel kirakhatnád nagy hírverés közepette egy csomó reptéri irányítótorony, vagy a földi gps korrekciós állomások koordinátáit is...

      Na mindegy. Van valami infó arról, hogy mit csinálnak ezek és hogyan?

      Törlés
  34. "Úgy érzem lesznek itt nagyobb dolgok a földön!!" úgy érzed? Tuti biztos lehetsz benne Pajtás..

    VálaszTörlés
  35. Szerintem ez a rendszer már az új világrendhez kell a sok becsipezett birkának. Anyósom azt mondta: "jövőre a kutyába csippet kell rakatni"
    Mire én: "utána mi jövünk!" ő: Most mit tudunk csinálni?? Na szóval ennyit erről! Azt mondtam neki "belém ilyet nem raknak!"
    Hamarább halok meg!
    Ember vagyok nem robot! Ha nem élhetek emberhez méltó életet akkor nem itt a helyem! a rendszerhez csak biorobotok kellenek!:)

    VálaszTörlés
  36. Csak én látom úgy, hogy megy itt nagyban a terelés, mivel az olimpián nem történt SEMMI?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha az illuminati valamit végre akar hajtani akkor arról te 100% hogy nem fogsz tudni előtte. De kicsit használhatnád az agyadat ha már a koponyádban van mielőtt valamihez hozzászólsz.

      Törlés
  37. még nincs vége de szerintem se lesz semmi

    VálaszTörlés
  38. Mivel Buddha már elsején megmondta hogy elmarad, nem lesz semmi, nem hiszem hogy terelés lenne...

    VálaszTörlés
  39. Megint az Olimpia és a merénylet. Na tisztázzunk 1-2 dolgot. Ki volt az a lángelme aki kitalálta, h a megnyitón vagy az Olimpia elején lesz bármi is? Szimbolikák, ősi hit világ, könyörgöm, tanuljatok már 1 kicsit. Ok, röviden, van még rá esély, h lesz robbantás, ha lesz, akkor csak 1 időpont lehet: 2012. 08.08.
    Na most ideges leszek mert kajak döntők lesznek meg egyéb engem érdeklő események és lehetne a Ra istenségnek más napja is, de hát ugye a drága Nap istenség akkor ünnepel. Remélem csomót kötnek a pöcsükre mert nem akarok ezekről lemaradni. Ra meg ott r*hadjon meg Egyiptomban ahol van/volt!
    Szóval ha 8-án nem lesz semmi akkor már egyáltalán nem lesz semmi Londonban. Ami persze még nem feltétlen jó hír mert ennek is oka van/lehet.

    VálaszTörlés
  40. "A Curiosity elkezdte a Földre küldeni a Marsról a képeket...."

    Az egész egy színjáték, hülyítés - cirkusz a népnek. Egy olcsó 10 évvel korábbi telefon is nem vitás jobb képeket csinál mint amivel altatnak bennünket. A műholdak 100+ megapixeles kamerákkal rohangálnak a Föld körül.

    Az állítólag a HOLDON készült fotóknál nem látszanak a csillagok (pedig kellene!), a MARSON pedig nem szabadna ilyen fényesnek lennie az égnek, tehát megint hazudnak, mert van egy nagyonis sűrű LÉGKÖRE, - lakható a felszín... más a légnyomás, a levegő összetétele, a hőmérséklet... mint amit a NASA hivatalosan terjeszt.

    Hogy mire fel a SZÍNJÁTÉK?

    Mert már több évtizede ott vannak a Marson. A rakéta technikát csak a kirakatban, félrevezetés képpen használják.

    Simán el tudom azt is képzelni amit a Pirospirulán írt valaki hogy több beépített "színészt" láthattunk. A technológia arra is megvan régen hogy embereket "programozzanak fel" különféle célokra akik ezt nem is sejtik magukról...

    NASA TV Capture of MSL Curiosity Rover Landing on Mars
    http://www.youtube.com/watch?v=E88d4e1gYh0

    http://pirospirula.blogspot.hu/2011/09/ember-robot-eloben-erdekel.html
    http://pirospirula.blogspot.hu/2012/05/hollywoodo-media-magia-es-manipulacio.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kemény amiket írsz Vándor. Ugyan izgalmas elmélet és elgondolkodtató. Minden lehetséges, de sok minden szól ezen elmélet ellen is. Mert amiről itt szó van az elméletedben az az, h az "elit" jóval magasabb technológiai szinttel bír mint amit el lehet képzelni, még nekem 1 összeesküvő elméletesnek is. Ráadásul akkor ezek a Marsról kell, h irányítsák a földi eseményeket és az ő saját kis királyságaikat. Nem lehetetlen, nem ezek miatt lehetetlen. Azt már viszont inkább merem én is állítani, h valamit el akarnak titkolni, mert rendkívül gyerekesek ezek a projectek és nevetséges felvételek készülnek (árnyékok, robot kerekek s alkatrészek, kavicsokról és rendkívül közeli talaj képek, semmit mondó táj és panoráma képek, stb.). Abban igen is van valami, h a Mars több 1 kicsivel mint egy szimpla fagyos sivatag. Viszont, h ott 1 állandó telep/kolónia/bázis legyen amit a földi zion imádók létesítettek volna... ez már nagyon fantasztikus elmélet. Persze, ha gondolod kifejtheted részleteiben mert érdekesnek tartom az elképzelést.

      Törlés
    2. Nekem is úgy tűnt a Curiosity landolásánál a Nasa újongás és tapsikolás, hogy erősen műtermi gyanús, előre begyakorolt jelenettel. Ki tudja megmondani, hogy most az tényleg a Nasa vagy sem. Vagy teljes a kontroll kormány részéről a nasa-nál (hogy az alkalmazottak, nehogy beszéljenek) vagy pedig az összes nasa dolgozó komplett idióta, nem is beszélve a mérnökökről. Hogy a mobilos témánál maradjunk, ha esetleg nem bírná ki gyorsulásokat, vagy bármilyen külső behatást a lencse, amiért ilyen kis felbontású (hivatalosan) kamerát tesznek bele, akkor miért nem egy "dobozba" teszik, ami vagy átlátszó, vagy megérkezés után a lencsevédő kinyílik, mint egy kompakt fényképezőnél... De ahogy korábban is írták, csak a hivatalos kis felbontású képekből kaphatunk, biztosan van ott komolyabb lencse is.

      Törlés
    3. @János Németh: "...Viszont, h ott 1 állandó telep/kolónia/bázis legyen amit a földi zion imádók létesítettek volna... ez már nagyon fantasztikus elmélet..."

      Ha a különféle mozaik darabokat és megszűrt információ morzsákat egymás mellé rakjuk, akkor egy idő után kezd derengeni, hogy itt pusztán légből kapott elméletektől többről van szó. Hogy milyen szinten vannak képviselve a földi "új világrendes" erők és esetleg hány civilizáció van ott párhuzamosan, azt nem tudom. Viszont azt hallottam mértékadó forrásból hogy kb. 400.000 embert már átköltöztettek oda földalatti bázisokra, s még véletlenül sem űrhajókkal mozognak a két bolygó között, hanem vannak erre a célra "átjárók" ahol percek alatt megtehető az a ~230 millió km. Persze ez tudom sokaknak sci-fi, de hát földönkívüliek sem léteznek mint azt nagyon jól tudjuk... :)

      Írok néhány "mozaik darabot" vázlatosan ami eszembe jut hirtelen, - távolabbról indítok:

      * TÉNYEKKEL bizonyítható például az, hogy KAPCSOLAT van a marsi vulkánok és a földi piramisok között. Egy egészen komplex matematikai csomagolású, többszörösen bebiztosított üzenetet időzítettek korunkra azok akik a Marsról a régmúltban a Földre költöztek. Ezt Földes Attila (matematikus) már a 90-es években publikálta 2 könyvében is. Cáfolhatatlan ezért agyonhallgatják. Egy régi honlapon felvillant pár dolgot ebből (de az Embert a Marson tervezték? c. könyvében részletesen rengeteg képpel le van vezetve.)
      http://w3.hdsnet.hu/mars/0marsm.html#0
      http://bookline.hu/product/home.action?id=2100406166&type=10&_v=Foldes_Attila_Az_embert_a_Marson_terveztek_

      * Szintén BIZONYÍTHATÓ a Mars Cydonia térségében található építmények (piramisok, arc...stb) kapcsolata a Plejádok csillagképpel és ugyanez megvan itt a Földön is számtalan helyen. Tikal, Egyiptom, "Szabadkőműves" jelképek, Denveri reptér... (s itt attól többről van szó minthogy szolgaian lemásolták amit az égen látnak...)
      http://thehiddenrecords.com/mars.htm
      http://thehiddenrecords.com/forbidden_starmap.htm

      * Nagyüzem szerűen hamisítják a marsi fotókat, rengeteg az anomália, légi járműveket videóznak/fotóznak (pl.: Spirit 1 robot, 2004.). A két holdja (Phobosz, Deimosz) hasonlóan a földihez, mesterségesen állnak pályán és nagy a forgalom rajtuk.
      http://aranylaci.freeweb.hu/marsblue/marsblue.htm
      http://aranylaci.freeweb.hu/tart.htm (Marskutatás alcím)
      http://maga-a-valosag.hu/?page_id=491

      * Amiket itt írnak a Mars légköréről (96% CO2), nyomásról egészen biztosan HAZUGSÁG. A manipulált fényképeket helyreállítva az égbolt fényviszonyaiból megállapítható, hogy hasonlóak a feltételek mint itt a Földön és nem olyan vörös a bolygó mint ahogy próbálnak bennünket félrevezetni. Felhők vannak az egén, esők, tavak, fák, mesterséges építmények mint a Holdon...
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Mars_%28bolyg%C3%B3%29
      http://aranylaci.freeweb.hu/mars-spirit/1-resz.htm
      http://aranylaci.freeweb.hu/mars-report/mars-report.htm
      http://www.google.hu/images?q=mars+trees

      * Az összes orosz-amerikai űrprogram bizonyos pontos paraméterekhez van hangolva, így a marsi missziók is. Elég MEGDÖBBENTŐ a listát végigolvasva (lap alja) és ehhez nagyon elvetemült vaskalaposnak kell lenni, hogy ezt a véletlenre foghassuk:
      http://maga-a-valosag.hu/?page_id=522

      ...

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. @tudat kollektiv: A programozás erősebb fajtáira gondoltam. Többszörös személyiségek (MPD), ahol alvásmegvonás, drogok, sokkolás, kínázás, stb. hatására érik el azért hogy az agy védekező funkcióját beindítsák, s így elválasszák a különféle "memória rekeszeket"... Tízezrével rohangálnak közöttünk ilyen emberi biorobotok, főleg az USÁ-ban. (~3 millióra becsülik a számukat; a popsztároktól a döntési pozíciókban lévő politikusokon át a titkos ügynökökig minden területen előfordulnak; a magyar parlamentben is lenne tippen kit kellene megvizsgálni koponya CT-vel, mert sok esetben ez implantátumok beültetésével is együtt jár, főleg ha a delikvenst nem a születésétől fogva "kísérik figyelemmel".)

      * Dr. Drábik János: Tudatmódosítás (a teljes könyv) - http://mek.niif.hu/06800/06897/html/0500.htm
      * Monarch-programozás: http://2012.blogol.hu/read?perm=3296398#logdrb

      * * *

      Jönnek a képek a Marsról (?). Arra azért vigyáztak, hogy a színkalibrációs csík véletlenül se kerülhessen képbe, mert akkor rögtön kiderülne hogy manipulálják a képeket. Direkt olyan helyre rakták Marsjárón: http://scienceblogs.com/gregladen/wp-content/blogs.dir/472/files/2012/04/i-dce0e2472d2ad4016cb4980485eb1def-curious20120207-43.jpg

      A Viking űrszondáknál pechükre még nem voltak ennyire "csiszoltak", s belefotózták, így helyreállíthatóak voltak utólag is a manipuláció után az eredeti színek.

      http://static4.origos.hu/i/1208/20120809-mars-msl-curiosity-elso-szines.jpg
      http://www.nasa.gov/images/content/675356main_pia16032-43_946-710.jpg
      http://www.nasa.gov/images/content/674896main_pia16013-43_946-710.jpg

      http://www.nasa.gov/mission_pages/msl/multimedia/gallery-indexEvents.html

      Ehhez hasonlót kellene látnunk a Nasa Photoshop nélkül:
      http://aranylaci.freeweb.hu/marsblue/marsblue.htm

      Törlés
    6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
  41. írj tudjuk a megoldásokat minden problémára

    VálaszTörlés