2012. július 31., kedd

NOS NEM POLITIZÁLUNK

NOS BEISMEREM HIBA VOLT KITENNI EZT A VIDEÓT, mert óhatatlanul elvisz a politizálás felé, amitől távolodni igyekszünk,így elnézést kérek, ha nem talált célba a mondanivaló !


SZÓVAL POLITIKA és PÁRTOK OFFLINE


Az ő idejük lejárt.............. 

Ilyen téma nem lesz többet errefelé.....

73 megjegyzés:

  1. Tisztelt SBG Buddha!

    Rendszeres olvasódként veszem a bátorságot, hogy egy nyúlfarknyi mondattal reagáljak erre a " Tusványosi igazság(?) beszédre"! / Nagyon hasonlít az "Öszödi böszme" :)beszédére! /
    " - Ne azt nézzék mit mondok, hanem azt amit csinálok!" - olstein vitya.

    Fidesz - a likud testvérpártja! (sem) legitim ahogy a többi zsizsik országgyalázó sem!
    Szóval viktátor-nak most ezt kellett mondania! / Volt soros-ösztöndíjas!/

    "Kommunista kutyából nem lesz demokratikus szalonna!" - by Laca kövér.

    Megjegyzás: azért szívesen olvasgatok továbbra is! :)

    VálaszTörlés
  2. Akkor is olyan jól látja a helyzetet, amikor ilyet közöl Demján után: "Isten adja, hogy a gazdasági körülmények ne kényszerítsenek minket arra, hogy valamilyen más politikai berendezkedést alakítsunk ki a demokrácia helyett..." Értem én, hogy szar ez is, de nekem itt ne célozgasson nyíltan a diktatúrára...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. akkor pedig barátom olvad el hogy milyen törvényeket hoztal az USA-ban az elmult 1-2 év alatt!!!

      A TÖKÉLETES DIKTATÚRA JOGI ALAPJAIT!!!!

      erre utalt Demján azzal, hogy ha tarthatatlan lesz a helyzet világszinten beköszönt a totális diktatúra....és még annyi önrendelkezése sem lesz az ilyen kis országok vezetőinek mint ami minimális jelenleg van!

      Próbáljatok már NAGYBAN gondolkodni és ha valaki nyilatkozik valamit azt ne szűkítsétek le csak a "spejzra" (gyk: MO), hanem nézzetek ki a ház körülre is mik történnek!

      Törlés
  3. buddha kérlek ne tereld többet ilyen irányba a postokat...eddig szándékosan nem mentél bele és nagyon jól tetted...maradjon meg ez a szokásod..nem kérünk politikai posztokat, semmilyen indíttatásból!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Értem Killuminati, szándékosan nem tettem. Azt viszont fontosnak tartom, hogy a miniszterelnök olyanokat mer kimondani, amire mi is célozni szoktunk.
      Nem arról van szó, hogy bedőlök, vagy ne látnám, hogy Ő is egy bábu, de ha bármikor változtatni akarunk ez is fontos !!! Az emberek lássák a helyzetet Európával és a helyzettel kapcsolatban.

      Törlés
    2. buddha sztem láttad én eddig kiálltam érted és tetszik a te munkád és már oly sokszor ezt újra megköszönöm...DE! nem azért írtam, hogy ne legyen politikai poszt, mert te bedőlsz, elhiszed etc. etc...engem ez a része nem érdekel, hisz mindenki azt hisz el amit akar, amit beenged...de az ilyen és az ehhez hasonló postok hatalmas nagy ellentéteket váltanak ki az emberekből, mivel részesei vagyunk és mind-mind szopunk össze-vissza...és nem kellene megteremteni a lehetőséget arra, hogy ezen veszekedjünk...tudod jól, hogy hogyan is működnek az emberek...egy ellenszenves ember aki már szétlopta az országot, HA az igazat is mondja el akkor is hamisnak, hazugnak titulálják és van egy réteg aki védi, mert el tudom vonatkoztatni a személyétől és a mondottakat elemzi, értelmezi értékeli...tisztán ilyen aspektusból nézve kértelek arra, hogy ne legyen rendszeres, akár mekkora is az igazság tartalma...

      Törlés
  4. Buddha nem kéne bedőlni egy politikus szavának sem, mindegyik mást csinál mint amit mond. Viktorka sem kivétel, pláne, hogy eddig milyen bőszen hadakozott az IMF ellen most meg rohan oda hitelért...Ez kb olyan szitu mint mikor tavaly körlevélben engedélyezte a FIDESZ-es polgármestereknek, hogyha beüt a szar akkor kommunikációjukban ellent mondhatnak a kormánynak de valójában nem, hogy legalább közösségi szinten egybe tudják tartani a dolgokat. Ne felejtsd el, hogy ő is egy báb. Azt mondja amit az emberek hallani akarnak, de közben meg megteremti a zsidók tömeges betelepülésének feltételeit...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még egy ember aki SEMMIT nem értett meg az elmúlt 3 évből....
      alap, hogy nem kell hitel nekünk, de ránk KÉNYSZERÍTIK!
      Amíg lehet elodázzuk, de a GLOBALISTÁK célja a tökéletes eladósítás és ezáltal a teljes kifoszták.
      Mit nem lehet ezen megérteni?
      Ha nem vesszük fel azt a hitelt (remélhetőleg minnél késöbb jól elhúzva a tárgyalásokat) bedöntik pikk pakk a forint!!!!
      Karácsonyra lehetne az euró 500 Ft!!!

      GONDOLKODNI IS!!!!!! OLVASNI IS!!!!! TESSÉK

      http://www.eljmaskent.extra.hu/lugano.html

      Törlés
  5. Azért arra kíváncsi lennék, hogy akkor is így kommentelnétek-e a beszédet, ha mindez nem OV szájából hangzott volna el.

    VálaszTörlés
  6. Vitya sem több, mint egy fürge lábú parkettáncos, marionett figura, szolga, samesz. Nem azt kell nézni, mit mond, hanem azt, amit tesz. Hogy milyen módon szolgálja ki a gazdit, az rá van bízva, de szolgálnia kell.
    Több szót nem is érdemes vesztegetni rá!

    VálaszTörlés
  7. Jaja,

    "ne azt nézzék amit mondok, hanem amit csinálok"

    VálaszTörlés
  8. Nehéz lehet a pirézeknek ,ha konkrét helyzetekben kell felelősséget vállalni és nem csak konteókon kell merengeni.Gratula a video feltételéhez,mert ezen az oldalon is vannak agymosott széplelkek akik az adott pillanatban otthon ültek és csak csak néztek ki a fejükből.

    VálaszTörlés
  9. Aki olvassa az oldalt az tudja, hogy nem Viktorunk dönti el,hogy lesz-e IMF hitel vagy sem.De még azt se hogy mi lesz az országgal. Nem Ő engedte be azokat a patkányokat akik miatt szenvedünk, mindenki törődjön a saját dolgával, a többi csak letérít az utunkról. Egyenlőre még mindig jobb mint mszp volt!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért is tettem be, mert fontos nekem és nekünk is látnunk, ki mennyire tud elvonatkoztatni a saját beidegződéseitől !!! Azt nézi, hogy O. Viktor mondja és számára itt véget ér a dolog vagy van képessége arra, hogy meglássa az igazságot is, aminek kimondását MI olyan fontosnak tartjuk.

      Mivel jelen helyzetben abból kell "gazdálkodnunk", amink van...ezt én akkor is fontosnak tartom.....

      Törlés
    2. "Nem Ő engedte be azokat a patkányokat"
      én úgy tudom, az első fidesz kormány alatt történt pl. a devizatartalékokról történő stratégiai szintű döntéshozatal a monetáris tanács hatáskörébe adása. meg akkor mondtak le a pénzkibocsátás jogáról és adták magánkézbe.
      szóval ő csak a második meg a harmadik lábát engedte be, utána a szocik a negyediket, és most ismét rajta a sor, hogy a farkával végül az egész patkány bent legyen.
      nem érdemes szerintem sem politikai irányba elvinni a blogot, viszont ha már így alakult, akkor nálam a címnek inkább valahogy így kéne kinéznie: "Orbán Viktor ismeri az európai helyzetet - Hiszen jó része van abban hogy ilyen. De miért most mondja ki?"

      Karesz.

      Törlés
  10. Amikor már elhiszem, hogy egy ilyen blog, mint ez teljes létjogosultsággal vághat neki a magyarság gondolkodásmódjának megreformálásához, akkor egy cikk kapcsán elkezdődik a negatív véleménynyilvánítás?? De miért?? Gondolkozzatok!!!
    Ide jártok olvasgatni, hogy mi folyik a világban gondolom elég sokat. Tehát egyetértetek és elhiszitek, amit SBG Buddha ír napi szinten. Akkor egy ilyen cikknél miért nem vagytok képesek egyáltalán megvizsgálni, hogy igaza lehet-e UGYANANNAK az embernek? Ez rendkívül sekélyes gondolkodásra vall!! Hát nem tanultátok még meg, hogy nem minden az, aminek látszik? Attól, hogy a pártpropagandák folyamatosan fikázzák Orbánt még nem jelenti, hogy nem lehet igaza... Nem mondom azt sem, hogy igaza van, de azért meggondolom, mit ír SBG és miért, hátha van benne ráció. Szerintem ő is - és teszem hozzá én is - teljesen politikaellenes, de ha valami szemet szúr neki, azt közli. Le a kalappal előtte, hogy bevállalja ezt!!!
    Nem tűnik fel senkinek, hogy még a cikk előtt leírja, hogy: "Ha ezen múlik, hogy az ide látogatók fele elpártol, akkor is ki merem jelenteni..."??? Szerintetek miért?? Mert látja az elvakult, kilúgozott agyú magyar első reakcióját már mielőtt post-olná a cikket....
    Ne legyetek fanatikus utálkozók!
    Ha - feltéve és nem megengedve - Orbán nem beszélhet a Bilderberg-ről meg az IMF-ről olyan minőségben, ami az igazságot megmutatná, akkor TE mégis mi a f*%zt csinálnál az ő helyében egy olyan világban, ahol még az un. 'felvilágosodottak' itt ezen az oldalon is egyből fikázzák őt??? Te hogyan értetnéd meg az emberekkel, hogy te a NWO ellen vagy, csak ezt nem mondhatod ki nyíltan???
    Még egyszer mondom sem Fidesz-es nem vagyok, sem politika fan. Tessék egy picit gondolkozni skacok, mielőtt habzószájú kommentekkel árasszátok el ezt a remek oldalt! Nyissátok ki végre a szemeteket és előítélet mentesen próbáljátok meg meglátni az igazságot bármi is legyen az!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. +1

      Bizony, lehet az úgy, hogy pont annak van igaza egy adott pillanatban, akit nem szeretünk.
      Mindenféle objektivitást nélkülözve, pusztán pártpreferencia, klisék, sablonok és arcok alapján döntve letenni a garast valami mellett vagy ellen, nyilvánvalóan ostoba, birka-jellemre utal.

      Törlés
    2. Csatlakozom az előttem szólókhoz! Nem kell mindig csípőből fikázni, emberek!

      Törlés
    3. Köszönöm a szavaidat! Valahogy ez lenne a legfontosabb ! Amíg ott tartunk, hogy csípőből dobálják az emberek a kliséket, amire trenírozzák őket, addig nem lesz sem ébredés, sem az igazságon közös gondolkodás!
      Ne azt nézzétek már végre, hogy KI mondja, hanem hogy MIT mond vagy TESZ....

      Attól, hogy nem értik sokan, attól még nem biztos, hogy hülyeség....

      Mi az igazságot keressük és ha a miniszterelnökünk mondja ki, akkor arra még büszke is vagyok magyarként. Mert soha eddig senki nem merte ezt így kimondani nyíltan. És az sem véletlen - bármilyen furcsán hangzik a folyamatosan vészforgatókönyvet és diktatúrát emlegetőknek - hogy Magyarország áll még mindig, hála az égnek az IMF-el még mindig sikerült NEM MEGÁLLAPODNI !, és a stagnálás mellett, amiben vagyunk.... az ország nem csúszik lefelé, mint Európa. Ahol a lakosság 1/4-e munkanélkülivé vált....
      Ha ez az UNORTODOXNAK kikiálltott gazdaságpolitikának köszönhető, akkor ezt csak üdvözölni lehet. És ne dőljetek be így van sem a politikusoknak, de főleg NEM A LÁZÍTÓ és sárgacsekk/tranzakciós adóval riogató agitátoroknak. Hogy ettől itt a vég! Az igazságot keressétek és egyre több embernek segíteni észrevenni mi az érték és mi az igazság !!!

      - Csak egy példa, amitől frászt tudok kapni: Amikor bármelyik ismerősöm vagy a TV-ben nyilatkozó "nagyokos" azzal jön, hogy "De miért nem egyeznek meg már végre az IMF-el ??? Akkor már nem itt tartanánk és nem okoztak volna ekkor akárt....."
      Na ez így van, nem itt tartanánk, hanem ott, ahol Románia, Görögország, Spanyolország...a béka segge alatt. .... Bővítsétek a rálátásotokat dolgokra, a nyitottságot, képezzétek magatokat az igazság akkor is igazság ha Te , Én vagy Orbán Viktor mondja.
      EZT ÉRTÉKELNI KELL ! Én úgy gondolom....

      Törlés
    4. Azért ezt is érdemes elolvasni, pusztán a tisztánlátás miatt:
      http://manna.ro/velemeny/orban-nem-lat-at-a-keritesunkon-2012-07-30.html

      Törlés
    5. "hála az égnek az IMF-el még mindig sikerült NEM MEGÁLLAPODNI"
      ne haragudj, de ennek én nem örülnék ennek annyira, ha kicsit utánamész a témának jól látható, hogy az egy, vagy másfél éves hercehurca legalább ugyanakkora hasznot hoz ugyanazoknak a köröknek,(az a jelenség, mikor hetente kétszer lesznek idegesek meg nyugszanak meg a "piacok") mint a kamatok. azaz legalább kétszerannyiba kerül nekünk ez az egész, mint kerülhetne, ha egyátalán szükségünk lenne rá. mert ugye nem lenne rá szükségünk, ha nem épp az ő kormányzása alatt történtek volna az előző hszemben említett dolgok. ráadásul 3 évvel azelőtt történt, mielőtt beléptünk az eu-ba.
      azt sem értem, hogy gondolja bárki, hogy most ő el "meri" mondani az igazságot, amire rájött. mikor, hogyan jött rá? tán' csak nem szélsőséges meg new age oldalakat olvasgatott amitől összerakta a képet, mert az elmúlt harminc évben amíg benne élt nem vette észre?
      mert igenis fontos, hogy ki mondja. mert ha te mondod, azt mondom igaz, jól látod a dolgot és szeretnéd ha ezt mások is tudnák.
      viszont ha ő mondja akkor is tudom, hogy igaz, viszont nem tudom mi a célja vele, miközben a világ helyzete igencsak sűrüsödik.
      "hanem ott, ahol Románia, Görögország, Spanyolország..."
      "ők", beleértve viktorunkat is, valami ilyesmit gondolnak: "a sorrend pont frankó, csak sok legyen és úgy a jó"

      Törlés
  11. nem ide tartozik de van két link amit el kellene olvasnotok összefügg egymással :
    http://ittvannak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=105:7000-oldalnyi-ufo-aktat-hozott-nyilvanossagra-a-brit-vedelmi-miniszterium&catid=2:hirek&Itemid=2

    és a másik : http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/ufo-t-lattak-az-olimpiai-megnyiton-video-2099383

    VálaszTörlés
  12. A külföldi országokkal lehetünk szkeptikusak mert azt nem érthetjük 100% -an de a mi Országunkkal lehetünk optimisták. Sok jó dolognak ad hangot és én csak remélni tudom, hogy így is gondolja de ez nem egyenlő azzal, én "bedőlök" néki. A banki adó szerintem jó ötlet volt és szerintem a bankok 50% átvétele ha jól értettem az sem rossz ötlet így első ránézésre. De kitudja annak mi lesz az eredménye. A bankok megadóztatása egy olyan húzás volt amivel ugye nem egy vállalat vagy elvet szolgát hanem kivételesen mást.

    VálaszTörlés
  13. Talán ezekkel a húzásokkal kihívja a sorsot maga ellen és csúnyán átbasznak és mi szívjuk a levét, ez is benne van a pakliban.

    VálaszTörlés
  14. Az itteni kritikus hozzászólókhoz: Sokan azt szeretnék, hogy lépjünk ki az EU-ból,
    ne vegyünk fel több hitelt, legyünk szabad, független, gazdag ország végre, kb. olyan mint Svájc.. " - Haha, közben bilibe ér a kezetek. Nem vettétek még észre, hogy mindig is gyarmat voltunk ? Hogy OV hány tűz között lavírozik, az kit érdekel. Egyszer azt vetik a szemére, hogy diktátor, másszor, hogy nem elég következetes. Egyesek szerint le akarja nyúlni a "Magyar Nemzeti Bank" pénzét, mások szerint már rég vissza kellett volna venni annak önrendelkezését az ország javára. Hogy javult az ország pénzügyi helyzete, nem vagyunk annyira kiszolgáltatottak, kit érdekel. Persze, lenyúlta a magánnyugdijakat, hogy nem menjen csődbe az ország, de azt a pénzt így is úgy is ellopták volna a külföldi biztosítók, ha még nem tudtátok volna. Szóval próbáljátok jobban csinálni, ha tudjátok, vagy ha engedik.. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet jobban csinálni, csak akarni kell. De egy báb ugye nem akarja. Pl nézzük meg az adókat. Magyarországon kb a legmagasabb az egész világon és mindenki csodálkozik, hogy nincsenek befektetések. Mindenki menekül innen. Külföldi befektetők nem jönnek és ép eszű magyar ember is inkább külföldi offshore számlán tartja a pénzét, mert ha nem így tenné csődbe menne és éhen halna. Mi lenne, ha mondjuk az adók nem felfelé, hanem lefelé mennének? Mondjuk egy 10%-os adókulcs. Lehet mindenki ide akarná hozni a cégét és nem kivinni innen. Ami ha megnézzük sokkal több bevételt eredményez, mint a jelenlegi. Ezzel a kormánnyal és úgy mindegyikkel az a baj, hogy a pénzhiányt úgy akarják csökkenteni, hogy még többet szednek be ugyanannyi, de inkább kevesebb embertől, holott inkább a kört kellene bővíteni, hogy még többen fizessenek.

      És amit írtál, hogy Viktor egyszer x-et mond/csinál máskor y-t... Most ezt mondta, de lehet a következő videón már pont az ellenkezőjét fogjuk hallani. Van abban igazság amit mond, de amit tesz az pont szembemegy ezzel, tehát innentől kezdve még ha igazat mond is szavahihetetlen marad. Ha ez szemfelnyitó nyilatkozat akart lenni, akkor a sok, már csalódott választó, a rossz politikai döntések miatt meg sem fogja hallani...

      A nagy terv meg, hogy csak magyar termékek vegyünk kivitelezhetetlen, mert jelenleg szinte semmit sem tudunk saját magunk előállítani. Az energitát talán meg lehetne oldani, napelemek, szélerőművek, hőszivattyúk stb használatával. De nagyon sok mindent nem. Hogy csak egy egyszerű példát mondjak, só, csoki, kakaó, tea, kávé.... Ezekből mind behozatalra szorulunk. Persze attól még, hogy importálunk különböző dolgokat lehetünk függetlenek, de a jelenlegi helyzet nem ez, és hiába is szeretné bárki is nem is lesz az.

      Amúgy ha nekem kellene csinálnom mindenképpen az energia felé mennék, mert annak az ára csak drágább lesz, mert fogy a kőolaj és a földgáz. Szóval ha ingyen lenne az energia, tegyük fel a lakosságnak is és a gyáraknak is, akkor az emberekenek a villanyszámlára és fűtésre költendő pénzük megmaradna, ami ugye nem kevés. Ezzel a plusszal a hiteleiket ki tudnák fizetni és máris megoldva egy problémás pont. A gyárak pedig ide akarnának jönni, hiszen az energia ingyen van nekik, ami munkahelyeket teremtene (és megoldva egy újabb pont). Nem kellene a kormánynak a közvilágításra vagy az iskolák stb világítására és fűtésére költeni... Szóval Viktornak a Kesha alapítvánnyal kellene beszélnie. :)

      Törlés
  15. Az odáig rendben van, hogy OV és az általa képviselt elit ezer szállal kötődik a nyugathoz, meg hogy iszonyúan vékony az a penge amin taktikázva próbál lavírozni, de kíváncsi volnék rá, hogy a nyílvánvaló hatalomépítgetést és a haveri körök (közgép, állami földek rokonságnak, stb.) kiszolgálását hogyan tudná beépíteni ebbe a szépen felépített beszédébe.

    Kétségtelen, hogy mondott nagy igazságokat. No de kérem, ezekről a dolgokról beszélünk itt a piramis alján már évek óta! Ő miért csak most, és miért csak egy strandon tud erről beszélni??? OV egy jó politikus, nem is ért igazán máshoz - éppen ezért AZ IDŐK SZAVÁRA hallgatva, és talán az évek során egy kissé megvilágosodva (a csalódásokból tanulva) most éppen ebben a középen gondolkodó nemzeti ruhában dolgozik. Ez nem baj, hiszen mindenki fejlődik, a napról napra egyre világosabbá váló történelmi és társadalmi összefüggések mindenkire hatnak valahogy (csak a nagyon hülyékre nem), szóval nem kell csodálkozni az egyre inkább szókimondó politikán. Sőt azon sem, hogy néha IGAZAT szólnak. Mert másképp már nem lehetnek sikeresek, egyszerűen nem működik már a régi ködösítés, és politikai szakzsargon, mert az emberek jóval tudatosabbak, mint két évtizede. Ezt a folyamatot mivel gátolni nem tudják, ezért megpróbálják meglovagolni. "Állj az élére".

    És ha már a magyar ember lovakat lát, ott talán nincs nagy probléma, de ne mi legyünk a hátasok, akiknek a hátán ismét felkapaszkodhat egy régi, de új arcot öltött ördög.

    VálaszTörlés
  16. Ha valaki hatalomra kerül akkor úgy kerül hatalomra, hogy kezet csókolt a háttérhatalomnak. Viktor egy bábu aki eljátsza a szerepét. Éppen azt a szerepet játsza el amelyik szükséges a lakosság megvezetéséhez. Viktor vitéz teljes mértékben kiszolgálja a háttérhatalmat, tudatosan és önként, ha nem tenné már röpült volna. Ezt kéne már felfogni...Nem lavírozik két tűz között. Épp azt csinálja amit mondanak neki. Játsza a szerepét. Ennyi...
    Az hogy kimond pár igazságot kell a néphülyítéshez.

    VálaszTörlés
  17. A háttérhatalom kevés lenne a 2/3-hoz, ezért nem tudtok Gordonkával előjönni.
    OV ismeri az un.erősek gyengeségét,korlátait és amikor egy kinai gyereklány gyorsabban úszik egy amerikai férfinél akkor az erő már odaát van.Dőlj hátra és mozizz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A FIDESZ-nek nincs 2/-a :) Ha összehasonlítottad volna a hivatalos választási adatokat amiket a médiában hazudtak meg a statisztikai hivatal által kiadott választási adatokat akkor tudnád, hogy nem ment el annyi ember szavazni mint amennyit a médiában hazudtak. OV-nak nincs 2/3-a sőt a statisztikai hivatal választási adatai szerint kb. 1/3-a is alig van. Ezt már valamelyik weboldalon össze is hasonlították. Tudod, ezt hívják úgy, hogy választási csalás.

      Törlés
  18. Johnyd-1 "Viktor egy bábu aki eljátsza a szerepét"."Viktor vitéz teljes mértékben kiszolgálja a háttérhatalmat.." Persze, ahogy te is, és mindenki más. Már azzal, hogy bankszámlád van bármelyik banknál, már azzal őket szolgálod. Ismerd meg önmagad, és olvasd el Ilyés Gyula: Egy mondat a zsarnokságról c, versét :)
    Meg ezt is : http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/a_szabadpiac_alarca.html

    VálaszTörlés
  19. Most akkor van dominó-hatás vagy nem létezik mégsem,hanem Viktor-optimizmussal nézzük a nyugat összeomlását?

    VálaszTörlés
  20. Azért azt szögezzük le, hogy egyikünknek sincs halvány gőze sem arról, hogy Orbán mit és miért csinál. Gyakorlatilag az országával nem lehet őszinte, mert a savazás folyton, a másik oldallal sem, mert akkor simán eltüntetik... nem ő lenne az első. Szóval sok sikert annak kitalálásához, hogy ő vajon a jó úton jár-e! :)
    És a másik, amiről azért gyakran elfeledkezünk, ugye kedves magyarok, hogy Orbán nem a Fidesz, vagy fordítva. Attól, hogy a Fidesz hoz bizonyos szar intézkedéseket, még nem jelenti azt, hogy Orbán tette ezt... gondoljátok a Fideszben nincsenek olyanok, akiket fizet a nagyhatalom???
    Ne utálkozzatok! Szeressetek és képesek lesztek negatív érzelmektől mentesen látni!
    (Persze az is lehet, hogy nincs igaza vagy valóságalapja, de sokkal tisztább fejjel döntheted ezt el negatív előítélet nélkül.)

    VálaszTörlés
  21. a fidesz szinte naponta hozza a hazaárulást kimerítő törvényeit, ráadásul betegesen védik a cigányokat és a zsidókat, de amikor egy magyart megölnek azt magasról leszarják és elhallgatják, ti meg mégis annyira barmok vagytok, hogy rögtön leborultok a fidesz előtt, ha véletlenül valami értelmeset mondanak valahol

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha bárki - Orbán, Madonna, Tony Hawk, Kis János (hegesztő) vagy egy kukás az út szélén - olyan dolgot mond, amire érdemes odafigyelni, akkor oda is fogok. Engem a szeretet vezet és nem az, hogy ki van ki ellen és mi alapján. Ha ez kamu, akkor az is ki fog derülni pont akkor, amikor kell és úgy, ahogy kell!
      Nem borulok le senki előtt. Kíváncsi vagyok mindazonáltal, hogy az mikor fog megváltozni a magyarokban, hogy mindenben kételkednek és képtelenek pártatlanul, objektíven tekinteni bármire... Nem rád gondolok, kedves Csaba, még mielőtt ez jönne le... (Most költözöm külhonba párommal és hát nem sok biztató szót kaptunk - tisztelet a kivételnek - a körülöttünk levőktől... mindenki félt és óva int... hajrá Magyarország :) )

      Törlés
    2. szeretetből mér régen börtönben vagy koporsóban kellene lennie a fidesznek és az mszp-nek is

      Törlés
  22. Az összes politikust a Dunába kéne lőni, akkor van rá esélyünk, hogy szabadok legyünk mint Új Zéland.

    VálaszTörlés
  23. Ez a válaszom a videóra! http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=994

    VálaszTörlés
  24. nem kéne politizálni !! eddig azért szerettem itt olvasni ,mert itt nem ovi nézett vissza rám,most már itt is ő néz vissza ami gázzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    VálaszTörlés
  25. Na igen...most megtudtuk, hogy Ovi szerint miket kéne fontos kérdésnek kezelni...elhangzottak a kulcsszavak, és elmésen megtudhattuk hogy szerencsések vagyunk mert van egy jo terv készen ami mindnyájunknak jo lesz...legalábbis majd akkor ez lesz mondva. (Most is megtudhattuk hogy milyen sikeresen kezeljük a válságot, csak akkor nem értem miért van több és több kivándorlo, és egyre több munkanélküli a környezetemben).
    Ez tényleg nem egy idevalo video.... kicsit szinten alulira sikeredett.

    VálaszTörlés
  26. Sok dologban igaza van. Viszont lássuk be, hogy csak egy durcás kisgyerek. Ő akar lenni a király, ő akarja kénye-kedve szerint sanyargatni, kifosztani a népet, és nagyon-nagyon-NAGYON zavarja, hogy ebből mások is részt kívánnak venni.

    Nem lesz szabadságharcos attól, hogy marakodik a koncon.

    VálaszTörlés
  27. Üdv mindenkinek!

    Kérlek bocsássatok meg az offért, de Illuminati nevű felhasználóval mi lett? Már régen nem láttam, ő pedig nem az a kussolós típus :)

    VálaszTörlés
  28. Emberek! MAGyarok!

    Orsós/Olstein vitya igazat mond??? Hm... én is azt mondom: holnap keleten kel a nap! Igaz? Na, ez az un. "igazság" agit-prop, a többi szöveg pedig rizsa /tudom! "rizs"/. Az igazság az, hogy Mi tudjuk az igazságot vityáról meg a háttérhatalom húzásairól! Ezért olvassuk Buddha-t aki itt nyitogatja a szemünket, hogy lássuk az összefüggéseket és ne ragadjunk le egy-egy "igazságrohamtól" /emlékezz!!! Öszödi gyurcsátány "iagazság/hazugság fröcsögés!"/
    "LÁSS! NE CSAK NÉZZ!"

    VálaszTörlés
  29. Orbán Viktor a legsötétebb alakja a nemzetrontó szabadkőműves cionisták "élcsapatának", már a 80-as években kiválasztották erre a feladatra. Aki ennek a lénynek bármely szavát, tettét pozitívan értékeli, az elvesztette a józan ítélőképességét! Egy erkölcsnélküli üres báb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te nagyon beteg vagy. Mpsz-s időkben is ilyeneket irogattál? Egyenlőre MINDEN jobb mint akkor.

      Törlés
  30. Még több valódi, igaz magyar szó Orbán Viktortól. Nézzétek meg ezt a kis videót is! Bizony mondom néktek, hogy lehet hinni neki! Ez az ember tiszta lelkű! Ne hallgassatok másokra! ÖSSZESEN 2 PERC !!! CSEKKK!!! http://www.youtube.com/watch?v=tjXEKcJZBiw

    VálaszTörlés
  31. Orbán tusnádfürdői beszédeiről készült egy tanulságos kis összefoglaló. Érdemes elolvasni. Szép és jó amiket ott évről évre elmond, de azután visszaül a Parlamentbe és tökéletesen mást csinál, mint amit elmondott. Akkor mi Tusnádfürdő? Parasztvakítás? Népszerűségre törekvés? Hívek toborzása? Tényleges igazmondás, amit itthon nem tehet meg felsőbb utasításra? Ki tudja...

    http://nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=0&AID=0&Direkt=102573&offsetlo=0

    Ugyancsak tanulságos és elgondolkodtató ez is, ha már politizálunk:

    http://pirospirula.blogspot.hu/2012/06/katasztrofa-ellen-katasztrofa-kormany.html

    VálaszTörlés
  32. Visszatérve a háttérhatalmi irányítókhoz:

    Találtam ezt a videót, lentebb.
    Hát ez hogy történhet meg ?
    Lehet kicsinyes vagyok, de nem értem, hogy képes valaki ilyen vagyont felhalmozni pár év sztárkodással.
    Bár lehet, hogy amerikai léptékkel ez nem lehetetlen, de szerintem ez ott is csak keveseknek adatik meg.
    Létezne ? ...hogy fognak pár utcai hülyegyereket, azt mondják neki, hogy mostantól te szórakoztatod a nagyvilágot, úgy ahogyan mi szeretnénk, ezért cserébe megkapsz mindent amire vágytál eddig !
    Vagy ez csak álca és ott semmi sem az övé ?
    Bérli, vagy mi ?
    Eszem megáll.

    http://www.youtube.com/watch?v=5n0iNZ4_jlA

    (Ez a Lil Wayne amúgy bizonyos zenei stílusban, valami igen kedvelt sztárnak számít.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Birdmané mind, vagyis a cégé. Cash money records. 1 milliárd körüli piaci érték azthiszem. Igazából egy kabaré az egész semmi háttérértékük nincs, ostobák(ehhez értenek legalább). Aki bérel az a rick ross meg maybach hitelre :D

      Törlés
  33. Azthittem hogy akik itt vannak azok nem törődnek politikával. Miért nem tudnak a magyarok SOHA a saját dolgukkal törődni? Viktorunk egy adott szintig elmehet, utána perelik, ütik a forintot stb. Amikor mszp volt jobb volt basszameg? Álmokat kell megvalósítani nem azzal törődni hogy ki van az élen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Álmokat kell megvalósítani nem azzal törődni hogy ki van az élen."
      ez meg miféle népi bölcssség? honnan szeded ezeket? meg azt hogy most minden jobb mint az mszp idején. akkor mi van azokkal akik fordítva látják? azok mind hülyék? vagy akik szerint a többi lenne jobb? aki szerint egyik sem, és mindet a dunába kéne lőni? vagy egyátalán mit jelent a jobb/rosszabb? mihez képest? az egyén, a család, az ország, a vagy a nemzet vagy minek a szempontjából? mert ugyan te kiemelted, hogy MINDEN jobb mint akkor, de azért ugye ezt te sem gondoltad komolyan.
      amíg ezek vannak az élen, addig ne nagyon számíts arra hogy valóra válnak.

      Törlés
    2. Ez nem népi bölcsesség, ez tapasztalat. Ez energiát vesz el amit éppen csinálsz tudod. Látszik,hogy fogalmad sincsen mik mentek a háttérben akkor és most. Az ilyenek mint te nem fogják fel,hogy ha valaki odaszarik valahova azt el is kell valakinek pucolni. Egészségügyet rendezték és rendezik folyamatosan, nekem ennyi is elég,hogy látom. Legtöbb már most valóra vált, de te ezek szerint már kiöregedtél, menj a pantidhoz, úgyis felmentették :D

      Törlés
    3. az pl egészségügyi rendezés kategória, hogy a nagybátyám agyi-infarktus után visszaterelték a munkaerőpiacra éhendögleni? mert akkor nekem is elég ennyi, pedig lenne még.
      ha a pantim alatt pajtimat értesz, és még ráadásul a ferire gondolsz akit felmentettek, el kell, hogy keserítselek nem táplálok érzelmeket egyetlen politikai szerveződés vagy vezér iránt. Távolról, a száraz tények alapján vonom le a megfelelő következtetéseket.
      az odaszarik-takarít hasonlatod még igaz is lehetne egyébként, ha csak a fizikai, kézzel fogható, dolgokat, a gazdaságot stb. vesszük figyelembe. de sajnos az csak a "húzdmeg-ereszdmeg" játék. ha számításba vesszük a szellemi, erkölcsi "odaszarást" akkor nemhogy eltakarítja, hanem arcunkkal törli fel. ezért úgy látom a nemzet felemelkesése szempontjából rosszabb helyzetben vagyunk mint valaha.

      Törlés
    4. Munkára még nem köteleztek senkit.

      Szóval legyen demokrácia ahol az 51% megmondja a maradék 49nek hogy mit csináljon?

      Mi azóta vagyunk felemelkedőben testileg lelkileg anyagilag mióta eltakarodtak. Nemtudom te hol élsz. Javaslom inkább együtt figyeljük csillagközi barátainkat 4-én, hátha hoznak adócsökkentést.

      Törlés
  34. ...és mi újság a rejtett kézzel meg augusztus 4-el?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Zwei nap és kiderül :) . Szerintem vagy tényleg felfedik magukat, vagy a zsidók műve lesz ez is, vagy nem fog történni semmi.

      Törlés
    2. A dátum Augusztus 3 volt egyébként, ami ki volt jelölve, de már eldőlt és nem lesz semmilyen Olimpiát érő támadás.

      Törlés
    3. Andromédaiakra gondolnak szerintem.

      Törlés
    4. Bocs tegnap írták pont itt, azért irtam. Állítólag jó segítőknek fogják álcázni magukat a gonoszok.

      Törlés
    5. Az egész úgy kamu az elejétől a végéig, ahogy van...... Az is olyan érdekes, hogy mennyire el is érik vele, hogy tereljék, tereljék és tereljék a figyelmet és növeljék a csodaváró passzivitást !
      Ez az Augusztus 4 már az elején bukásra volt ítélve a konkrét dátum miatt...
      Figyeljétek meg, milyen esemény lesz majd a következő, ami megint várakoztat és altat....
      Pont ahogy na majd szeptemberben a Keshe....
      Na majd novemberben már más új űrhajók
      Na decemberben meg már itt van 21-e és itt van 2013...
      Közben mindenki aludt, posztolt és jót vitatkozott a semmiről....

      Törlés
    6. Ma néztem,hogy leadta fox az olimpiai "ufót". Ha a háttérhatalomé a média és nem akarja,hogy tudjunk róluk(igaz most kiadtak párezer oldalt róluk) akkor nem jelent volna meg. Nekem a plejádi üzenetek a furcsák nagyon, mondanivalójuk van, alapja is de mégis hatalmas túlzás. De ezt nem lehet a végtelenségig csinálni, remélem ez olyan mint mikor leváltják az igazgatót egy intézetben és az utolsó pár hónapban még próbálja menteni a menthetőt. Igen az ingyenenergia :D szerintem csak tudják hogy mégnagyobb válság lesz.

      Törlés
  35. Már csak a megfogalmazásokból látszik, hogy egyesek mennyire szűk látókörűek.. Ez az Orbánra való fröcsögés egy olyan ár, ami olyan embereket is magával ránt, akik egyébként kitűnő értelemmel vannak megáldva. Csak gratulálni tudok.. Már várom, hányan fognak ezért fikázni, csak hogy nem érdekel.. Nem alacsonyodom le bizonyos szintekig. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy egyelőre zsidóbérencek valamelyest, de ez jelenleg elkerülhetetlen! KI tudna itt rendet tenni. TI?? Akik elutasítjátok a saját intelligenciátok is? Akkor mehetnénk a kőkorszakba, vagy ténylegesen a zsidók martalékává válnánk. A Fidesz jelenleg az egyetlen megoldás és a legbiztonságosabb pont. és PONT. Ja és SBG Buddha, TEDD KI A VIDEÓT! Én biztosan nem vettem volna le. Nem érzed fontosnak, hogy tisztuljanak az agyak?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De nagyon fontosnak érzem, hogy tisztuljanak az agyak...
      Sőt EZ LENNE A LEGFONTOSABB ! Bár az is igaz, hogy pont a tudatlanság miatt minden politikai megnyilvánulás a leginkább megosztóvá válik, még akkor is ha igazságot tartalmaz.
      Ezért tényleg jobb hanyagolni a politikát.
      Ennek ellenére igazad van, mert jelenleg nincs Magyarországon ennél jobb kormányozni képes erő ! Ez elég nyilvánvaló. Ahhoz, hogy más legyen, a teljes rendszert kell megváltoztatni! Ez pedig nem fog menni tudás és tiszta szívű emberek nélkül. Akiknek a szíve viszont gyűlölettel van tele, ők erre egyáltalán nem alkalmasak. Addig kell dolgoznunk, amíg ez a tiszta erő meg nem jelenik !

      Törlés
  36. Sajnálom, h a politika olyan szinten tudja megosztani minket, h nem látjuk a fától az erdőt - vagyis h egypártrendszer van, ugyanazon érme két oldalát nézzük. A változás csak a szívünkből fakadhat, ha ez végre megtörténik, akkor Magyarországnak végre MAGYAR SZÍVŰ elnöke lesz. Szeretnék ebben hinni..

    VálaszTörlés
  37. szánalom a sok megtévesztett agyhalott demagóg libsi komcsi....

    annyi agyuk sincsen hogy felfogják az idő üzenetét:
    ma nincs jobb vagy baloldal ma egyszerűen

    LOKALISTÁK és GLOBALISTÁK vannak!!!!!

    jobb esetben mint pl Csehek, Szlovákok, Lengyelek minden pártban többségben vannak a LOKALISTÁK, de nálunk ugyan úgy mint a komcsikból is a legalja jutott....(nagyon gyengéknek: szdsz, lmp, mszp dk, stb csak GLOBALISTÁK 100%ban)

    hogy képzelheti bárki is hogy ahol milliárdosok és bankárok a veztők azok bal oldaliak lehetnek?!?!?!

    kár volt a videóért mert tényleg aki gondolkodik az megérthette. Akik birka módjára gyűlölködve követik a blibsi GLOBALISTA iránymutatást azok irtóznak az igazságtól!

    Azt is meg kell érteni, hogy Orbánék elmentek arra a határra amig ésszerű volt LOKALISTÁNAK lenni, de (főleg az itthoni hazaáruló, GLOBALISTÁK miatt) már sarokba lett szorítva!

    Egy volt keleteus ország sem fordul maga ellen (kivéve MO.) ha szavazni kell a nemzet érdekében mindegy milyen színezetű a politikai oldal EGYKÉNT szavaznak a nemzet javára....

    ezen kedves GLOBAILSTA hazaáruló blisbiknek érdemes lenne elgondolkozniuk!!! Persze ez csak hiú ábránd marad valszeg, tisztelet a kivételnek!

    VálaszTörlés
  38. SBG Buddha

    Ezzel egy dolgot értél csak el!

    A GLOBALISTÁK érdekei szerint levettél egy olyan véleményt ami az igazságot (értsd: a GLOBALISTÁK szemét csípte) mondta ki. Még ha politikus is az illető!!!

    azaz megkezted saját magat

    C E N Z Ú R Á Z Á S Á T

    a globalista elit érdekeinek megfelelően!!!!! Ez a céljuk, sikeresen haladnak....

    VálaszTörlés
  39. Szerintem ez is a világ helyzete.
    Mindig a külföldön történő események.......
    A hazai "látképet" is jó figyelemmel követni - szerintem.
    Lehet, hogy ez a video lement a TV-ben, de minkor nézek TV-t?
    Itt legalább felhozták, megnéztem, külömben nem érdekelt volna, akár melyik paprika jancsit nevezik itt miniszter elnöknek.
    Szavak. Ez jutott erról a videoról eszembe. Nem több.

    Ezért ezt az Öncenzúrát inkább öngólnak hívnám.
    Bátorság volt inditani ezt az oldalt, sok olyan témával, amelyek inkább voltak itt, ott
    kacsának tűnő cikkel. Most kikerült egy ilyen is, ez is bátorságra vall, vagy nézzünk körül itthon is. Ha sok tíz, száz mellet van egy ilyen is.... miért ne.
    Ha Batman comics lenne az oldal, akkor biztos nem lenne Miki egér egyszer se.
    De nem az az oldal címe. Ha nem az, hogy a világ helyzete.
    Na, akkor nem bele fér egy ilyen is. Pláne, ha az ország most második embere, kötetlenül löki a rizsát. Állítólag fontos dolgokról. Ez is a világ helyzete, úgy mint az UFO.
    De ez az Öncenzúra.........legközelebb nem tetszik valami, megírom, és te leveszed?
    Ha jön a közeg, szól, Te leveszed? Vagy.....?! Kiállunk a szabad véleményért vagy sem?

    VálaszTörlés
  40. Hagyjátok már Buddhát! :o) Mintha ti még sosem hibáztatok volna...

    VálaszTörlés
  41. ..csak egy megjegyzés:

    ha "nem politizálunk", akkor nem is tudjuk objektíven szemlélni és elemezni a valóságot!
    Mivel, ha kihagyunk valamit a gépezetből, sose fogjuk megérteni annak teljes és valós működését!
    Azonkívül, ha 2nem politizálunk" ne emlegessük Obamát, Putyint s a hasonlo POLITIKUSOKAT sem!

    VálaszTörlés
  42. hiba volt leszedni a videót

    egy összeesküvésekkel, és igazság kereséssel foglalkozó blogon szokják meg a kommentelők az igazat

    ha az (orbán)fóbiájuk mögül nem képesek kilátni az az ő bajuk, nem a bloggazdáé


    erről jut eszembe az a családállítás, ahol az emberiség spirituális fejlődése volt a téma
    és kijött, hogy az emberek NEM akarnak felébredni

    úgy látszik a kommentelők is megmaradnak abban az álomvilágban, ahol orbán maga az ördög, az alvilág tejhatalmú ura, és ő felelős mindenki életéért

    VálaszTörlés