2012. július 23., hétfő

"Mígnem Anglia zöld földjén... JERUZSÁLEM fölépül itt ! " Minden világos ZION-ról ?

EZT ÉNEKELTE AZ ANGOL KIRÁLYI ESKÜVŐN MINDENKI ! Van még kérdés ???


S volt-e Isten szent báránya itt e bájos angol réteken ?
Felragyogott-e istenarc a felhős dombjaink fölött ?
És állt-e Jeruzsálem itt ? E sötét sátán malmok közt ?

Szellemharcom meg nem törik,
Kard kezemben nem alhatik,
Mígnem Anglia zöld földjén...
JERUZSÁLEM fölépül itt !

Világos most már mindenki számára hol van,
illetve hol lesz ZION ?

1.rész 
3. Rész

121 megjegyzés:

  1. Figyelmeztetés mindenki számára, hogy a zsidók által kreált Biblia "végítéletét" a jelenlegi helyzet előidésre találták ki, a magukat a 7. századtól kiválasztott népnek önjelölten kikiáltó kazár-zsidók! A "megjósolt" árvizek, földrengések, katasztrófák nem azért következnek be, mert Isten által elrendeltett, hanem azért, mert "az Istent játszók" megrendezték, és előidézését elrendelték! Ne feledjük, Jézus, a Talmud szerint sem volt zsidó!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bénáznak és erőlködnek csak. Nevetséges az egész elmebeteg játékuk. Én legalábbis nem vagyok hajlandó ezzel foglalkozni. Szerintem 911-el se kellett volna senkinek foglalkozni, csak vállat vonni, h ilyen is megeshet és nem befarolni félelemből ebbe a jajjaj! antiterrorista intézkedések kellenek! védjetek meg minket, kedves vezetőink, bármi áron! pozícióba.
      Szóval nem kell telepakolni a gatyót, mert ez bizony ha meg is történne, CSAK arra lenne jó, h REAKCIÓT válthasson ki belőlünk és igazolják, elfogadtassák a következő lépésüket. Tehát ignorálom a szándékaikat. Inkább figyeljenek ők az enyémre. :o)))

      Törlés
    2. "Az izraeli hatóságok attól tartanak, hogy „egy iráni terrorosztag” támadást tervezhet a londoni olimpián részt vevő izraeli csapat ellen" – írta a The Sunday Times vasárnap.
      Megy a hangulatkeltés... Csak nehogy felüljetek erre a vonatra! :o)

      Törlés
    3. Tökéletesen egyetértek!!!!!!!!!!!!!!!!!! Már nagyon-nagyon elég volt a a hazugságokból!

      Törlés
    4. Valóban, az általuk a médiákon keresztül felgerjesztett félelmek összeadódó rezonanciájából táplálkoznak. Csak annyi a gond, hogy hihetetlen mennyiségű olyan ember van, aki ebben a mocsokban vergődik. Ezért kérek, mindenkit, hogy a környezetében lévő embereket teljes gőzzel ébresztgessék. Még így is sokan maradnak akik meg kívánják tapasztalni a sötétségben való létet.

      Törlés
  2. A cikk elképesztõ rövidlátásról tanúskodik, a hozzászóló pedig a bibliai analfabetizmus mintapéldánya. Ez már dezinformáció, ami több kárt okoz mint hasznot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mondjuk azon túl, hogy megmondod a tuti, nem ártana valami érv, amire ezt alapozod, vagy legalább valami minimális indoklás, mert ez így puszta fikázás, modernebb nevén trollkodás, bocs!

      Törlés
    2. Nos akkor elmondom, bár észt a megértéshez nem tudok hozzá adni. Anglia hosszú évezredes bibliai múltra tekint vissza, a királyi ház tisztában van azzal, hogy a bibliai Dávid király leszármazottai és azzal, hogy az angolszászoknak van egy biblai küldetése. Ez nem tévesztendõ össze a háttérhatalmi elit angliai mûködésével és hatalombitorlásával. Ha valaki nem tudja a történelmi valóságot, akkor ne keverje a szezont a fazonnal, mert az dezinformáció.

      Törlés
    3. antenor az irányító családok mind az egyiptomi fáraóktól származtatják magukat, sőt ott van a fekete nemesség akik abszolút egytől egyig olasz családok, jó ha tudod. Semmi közük Dávid királyhoz akinek még csak a léte sem bizonyított. Anglia meg nem értem milyen bibliai múltra tekint vissza. Az irányítók nem zsidók, ezt is jó ha tudod. Ha kell zsidónak ha kell németnek adják ki magukat, ahogy éppen szükséges. Az Özvegy Fiainak tekintik magukat, ha érted, hogy ez mit jelent.

      Törlés
    4. @johnyd-1: "antenor az irányító családok mind az egyiptomi fáraóktól származtatják magukat, sőt ott van a fekete nemesség akik abszolút egytől egyig olasz családok, jó ha tudod..."

      Szerintem az igazság valahol ott van, hogy a felső kasztbéliek HIBRIDEK, tehát az ember és a hüllő (típusú faj) egyfajta genetikai keresztezése, aminek következtében a vérük színe más.

      Innen a KÉKVÉRŰEK elnevezés az arisztokráciára, ugyanis a hüllő létformák esetében a nagy és kis vérkör nincs elzárva teljesen egymástól mint az embernél, így a VÉNÁS és ARTÉRIÁS vér keverik egymással ami vérük KÉK színét okozza. Továbbá más paraméterekben is eltér valószínűleg az összetétele (vörösvértestek, vas-ion...stb).

      Törlés
    5. @Vándor: Végül is igazad lehet, tudjuk, hogy az irányítók kapcsolatban állnak a földönkívüliekkel szóval elképzelhető, hogy maguk is azok vagy legalább is hibridek.

      Törlés
    6. Kedves Antenor!
      A Wikipédia http://hu.wikipedia.org/wiki/Anglia_t%C3%B6rt%C3%A9nelme alapján nem igazán mondható el az "évezredes keresztény múlt",csak annyira,mint pl.Mo-é.Az sem keresztény ország,nem is volt soha és nem is lesz soha ún.keresztény ország.Krisztus Teste-az Eklézsia-nem földi ország,amint azt Jézus a Királya is megmondta.
      Ez a vers és maga az írója sem keresztény-a bibliai írások szerint-hanem inkább démonikus ihletettségű,mint Isten Szelleme általi.
      Az angliai "dalocska"-véleményem szerint(ha nagyon jóindulatú akarok lenni) csupán azt jelenti,hogy szeretnék és vágyják azt a "jeruzsálemet" ott látni,amely a bibliai idézet szerint a "mi anyánk",mennyei és bárhol létrehozható szellemileg,ahol Jézus Krisztusban hívők összejönnek az Ő nevében.
      Ám ezek a képek,sem a kínai harci induló NEM Békesség Fejedelmét idézi meg,hanem az ellenkezőjét(Sátánt,Antikrisztust,stb)

      Törlés
    7. Jó a meglátás! A kard és tűzszekér még véletlenül sem békés célokat sejtet.. Blake nagy okkultista volt.

      Törlés
    8. Kedves Antenor !ugy latom hogy te egy igazi anglikan "magyar" vagy! mert ok aztan tenyleg az allitjak hogy Jezus es Jozsef Anglia foldjen talaltak menedeket meg Jezus gyermekkoraban es szabadjarasuk volt mindenfele mert hogy az a Romai Birodalom resze volt!de nyugodtan olvass utana sot azt is mondjak hogy Jezus maga a druidak altal lett nevelve es ezert tudott gyogyitani halottakat feltamasztani! na hat ez szerintem eleg nyakatekert!

      Törlés
  3. Nem emlékszem, melyik nagy ember mondta : "Ha az emberek elől el akarsz rejteni valamit, akkor rakd egyenesen az orruk alá, ahol biztosan nem keresik..."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az áruházakat is ezen elv alapján rendezik be, szemmagasságban a drága, alul az olcsó termék. Szerintem a létezés mindennemű oldala elénk van tárva csak le kell a hazugságot hámozni róla, de ezt már csak jó megérzéssel, kellő fejlettségi szinten lehet.:)

      Törlés
  4. Jó ez a 3 részes videó, csak az a baj, hogy összemossa a szabadkőműveseket az illuminátusokkal, holott az egyik alma, a másik meg körte. Jó lenne már tisztába tenni, hogy kik is azok a szabadkőművesek, és kik azok az illuminátusok.
    A harmadik videó azzal indul, hogy "Az illuminátusoknál maradva még egy pár percre" Ezután elkezd elemezni egy újságcikket a szemüveges úr, mely az egydollárosról szól, s miután végzett a cikkel kijelenti, hogy "Világosan látszik, hogy ez az egész gondolat egy Új világrend létrehozására, egy forradalmi mozgalom, melyet az okkult szabadkőművesség dolgozott ki" Most akkor illuminátusok vagy szabadkőművesek?
    Ugyanezen videó végén pedig levonja a következtetést a szemüveges úr, hogy "Még a sarki csemegeüzlet is hatása alatt áll a Szabadkőművességnek, a Titkos társaságoknak, az Okkult rendeknek, és a tudományos jellegű politikai terveknek" vagyis ezzel kijelenti, hogy fogalma sincs arról, hogy ki irányít, és mit irányít, hiszen nem tudja konkrétan megnevezni még magát a "gonosz" összeesküvő társaság nevét sem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kettő nem áll olyan messze egymástól. Aki illuminátus tag volt, az általában szabadkőműves is. Kb olyan, mint a Bilderberg-Külkapcsolatok Tanácsa-Trilateriális Bizottság trió. A tagjait nagyjából ugyanazok a személyek alkotják.

      Törlés
  5. Ha ugyanazok a tagjai az illuminátusoknak is mint a szabadkőműveseknek, akkor nem lenne két különböző nevű társaság, szerintem ez józan paraszti ésszel is belátható. Az egyik alma, a másik körte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem feltétlenül mert a szabadkőművesek között is van olyan aki emellett valamelyik lovagrend tagjai is, vagy a Trilateriális Bizottság tagjai között is van olyan aki tagja emellett más titkos társaságoknak

      Törlés
    2. Ha nem vagy illuminátus, vagy szabadkőműves, akkor nem tudhatod, hogy valóban így van-e.

      Törlés
    3. Nem én mondtam, hanem mások nyomozták ki. Alex Jones stb...

      Törlés
    4. wikipedia - illuminati keresőszóra feljön több személy neve is akinek ha az életrajzait elolvasod láthatod, hogy mindkettőnél tevékenykedtek.

      És ez így van az említett triónál is. A kulcsemberek mind a három szervezetben tagok.

      Törlés
    5. Az illuminátust anno a Rotschild family szponzorálta. Egy céllal hozták létre ami több mint valószínű, hogy a szabadkőművesek érdekeit is ápolta. Ez, hoyg ki kinek a tagja már nem lényeges mert egy célt szolgálnak és az a new world order.

      Törlés
  6. Tudom, hogy nem a konkrét témához kapcsolódik, de:

    Nem tanulunk a Bibliából - Vesztébe rohan a világ
    http://www.portfolio.hu/vallalatok/nem_tanulunk_a_bibliabol_vesztebe_rohan_a_vilag.169691.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

    Érdekes a cikk, bár szerintem inkább fordított a kapcsolat. Minden egyes irányított gazdasági összeomlás előtt felépült egy még magasabb épület.

    Namasté

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Izrael retteg egy iráni terrorista támadástól az olimpián.
    http://olimpia.origo.hu/london/20120722-izrael-szerint-terrorveszely-fenyegeti-sportoloit-az-olimpian.html

    VálaszTörlés
  9. Úgy tűnik a 2012-es Olimpia inkább egy katonai esemény lesz - 13500 katonai személyzet, föld-levegő rakéták, Linx helikopterek , mesterlövészek Londont körbevéve. De hogy miért rendeltek 200 000 FEMA tipusú koporsót, azért az elég furcsa.

    http://www.youtube.com/watch?v=dT9ghaGAdF8&feature=player_embedded

    VálaszTörlés
  10. Az illuminátusok, és szabadkőművesek összemosásával az a probléma, hogy a pontos céljukat nem ismeri senki. Az lehet hogy mindkettő Új Világrendet akar, és ebből a nézőpontból nyugodtan össze lehet mosni őket, ám mi van akkor ha az illuminátusok az Új Világrendet azért akarják létrehozni, hogy uralkodjonak az emberek felett, a szabadkőművesek meg azért, hogy egy szabadabb élet jöjjön létre? Ha ez így van, akkor már nagyon nem mindegy, hogy valaki szabadkőműves vagy illuminátus. Egy Új Világrend is lehet jó. Lehetne egy világállam, melyben az országok megőrzik szuverenitásukat, élén egy világparlamenttel, melyet a Föld összes országából képvisel egy személy, vagy kettő mondjuk egy férfi és egy nő, hogy meglegyen az egyensúly. Lehetne egy globális valuta, megszüntetve ezzel a devizahitelproblémákat, valamint megindulhatna egy globális vagyonújrafelosztás. Lehetne egy alsó, és egy felső fizetési sapka, hogy elkezdődjön a szakadék áthidalása gazdagok, és szegények között. Ha belegondoltok a Mátrixban ZiON városa is globális volt, és egy 12 fős tanács irányította, mely 6 férfiból, és 6 nőből állt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én spec úgy tudom, hogy az Illuminatus egyik feladata az volt, hogy a kiválasztott szabadkőműves embereket pozicionálják az országok pénzügyi részeiben. Ha te neked tetszene az új világ rend akkor hajrá én akkora már remélem láthatatlanban nézném.
      Szted az Europa micsoda? "Lehetne egy globális valuta, megszüntetve ezzel a devizahitelproblémákat" Én nem látok javulást mióta beléptünk csak annyit, hogy az államok rá vannak szorulva arra, hogy egyre több hitelt vegyenek fel... Europa=fikció!

      Törlés
    2. Lényegtelen, hogy Illuminati vagy Szabadkőművesség...Mindkettőt a jezsuiták irányítják, ők vannak legfelül.

      Törlés
    3. ez különös... nem támadni akarlak de én többnyire mást olvastam és a köztudatban is másképpen szerepel tudtommal. Lehet, hogy keveset olvastam. Van erről valamilyen cikked ami alá támasztja az állításod?

      Törlés
    4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    5. http://www.youtube.com/watch?v=RiqTsQezXGg&feature=plcp

      http://www.youtube.com/watch?v=xq2eVBxF_kw&list=UU5WSNExfZvQmh0YKDFl3lIA&index=1&feature=plcp

      http://www.youtube.com/watch?v=Kk6PMkoneBg

      Mindent a vatikán(jezsuiták) irányítanak. Mi volt a római cézárok egyik titulusa? Pontifex Maximus(legfőbb főpap). Ma úgy hívják, hogy pápa. A jezsuiták a pápa hatalmát hivatottak biztosítani a világ felett. A 13 irányító család sem véletlenül olasz (a fekete nemesség).

      Törlés
    6. Nekem ez már megint kezd kínai lenni... Megmondom őszintén, hogy hangoztatva azt, hogy zsidó így zsidó úgy örültem, hogy nem nagyon voltak ilyen cikkek itt de a köztudatban az van ugye, hogy "A zsidók irányítanak mindent".
      Ez nekem most új infó XD.

      K!

      Törlés
    7. johnyd-1! Ez a videó amit közzé tettél azt már korábban Coronita Classic -néven került fel a You Tubra! Csabi egy a korát meghazudtoló időszakában él, és egy hajszál választja el őrültet a zsenitől. Nem konkrétan neked mondom, hanem a videó feltöltőjének szól az üzenet. Érdemes olvasni,és hallgatni videóit, mert megtudhatjátok mindazokat, melyeket a közoktatásban eltitkolnak, eltitkoltak tőletek! Béke, és szeretet.

      Törlés
    8. megnéztem én is a videóit... eléggé meredek jókat mond az már 100!

      Törlés
    9. @ummacdan az a csatorna is Coronita Classic-é csak nem tudom, hogy miért van neki kettő :D

      Törlés
    10. Ez logikai butaság. A illuminátusok is szabadkőművesek, csak a legfelső szinteken. A szabadkőművességnek vannak alacsonyabb szintjeik, és ezek az úgymond "szabadkőműves ügynökök" végzik el a kisebb feladatokat.

      Törlés
    11. "pontos céljukat nem ismeri senki." Dehogynem! Az az CÉL: "ÚJ VILÁGREND"!
      Amit nem ismer senki, az annak a TARTALMA! Nem ugyanaz- és tlán a fogalmazással is lehetne vigyázni!

      Törlés
  11. A lényeg amit az előbb nem írtam le, hogy úgy tűnik, amiként vannak rosszindulatú társaságok, akik Új Világrendet akarnak, ugyanúgy vannak jófejek is, és köztük megy a harc, hogy melyik Új Világrend is lépjen életbe. Pl.ezen az oldalon is felmerült még a Fulford cikkek kapcsán a Dragon family. Ha ők valóban léteznek, akkor sorolhatjuk őket a jófej társaságok sorába, viszont akárhogy nézzük ők is Új Világrendet akarnak, de mivel az Új Világrend szócskára már sok negativítás települt, így ők is bekerülhetnek a világleigázó skatulyába. Egyébként akarhat akárki akármit, és tervezhet bármit, ha az emberi kollektív tudat nem engedi, vagy nincs szüksége arra a dologra/eseményre akkor az nem fog megtörténni, avagy másképpen ahogy egy "bölcs" emberke megmondta nem is olyan rég - "2012-ben az fog történni, amiben sokan hisznek"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egyik sem jófej, mindegyik csak hatalmat akar

      Törlés
    2. Ha már Dragon family akkor már említhetnénk a Gormogonokat is szal...Amúgy visszatérve a Keshe alapítványhoz: szeptemberre jelentették be a nemesgázmotor (plazmamotor), a hidegfúziós reaktor, és a szilárdtest-generátor forgalomba hozatalát. Az olajmágnások bajban lesznek.

      Törlés
  12. A szabadkőműves eszmények a klasszikus spirituális értékek rontott formái, azok groteszk ellenképei (lásd: rend-rendszer, egység-egyformaság, stb.) Ennek fényében: Égi Jeruzsálem-Földi Jeruzsálem.

    VálaszTörlés
  13. Érdemes lett volna utánanézni. Szerintem Blake sem volt egy mindennapi figura, valósínűleg szabadkőműves volt ő maga is.

    William Blake (1757–1827) verséhez Charles Hubert Hastings Parry (1848–1918) angol zeneszerző írt dallamot. Az egyházi himnusszá vált ének hamar népszerű lett. Sokan
    feldolgozták. Még az Emerson, Lake és Palmer együttes is negyedik albumában első dalnak választotta. A tűzszekerek film fantasztikus zeneszerzője, Vangelis is
    meghangszerelte.

    Blake versének két fordítását adjuk közre.

    Érintették már szent lábak
    Anglia ősi, zöld földjét?
    Járt-e már Isten Báránya
    E táj smaragd legelőjén?

    Ragyogta már be isteni fény
    Be e borús, dombos tájat?
    Épült már itt Jeruzsálem
    Vagy csak zord, sátáni árnyak?

    Hozzatok hát aranylángot
    Vágyak íját és nyilait
    Mindent átvágó tűz-kardot
    Az Úr tüzes szekereit!

    Harcom nem adom fel sosem
    Küzdelem lesz ez átkos lét
    Míg nem épül Jeruzsálem
    Anglia zöld és szent földjén!

    Kántás Balázs fordítása

    És lábaik az ősi időkben
    Talán Anglia zöld hegyeit tapodták?
    És Isten szent báránya
    Anglia kellemes legelőjén nézelődött?

    És attól kezdve Isten arca
    Felhős dombjainkra ragyogott?
    És Jeruzsálem itt lett volna felépítve,
    Itt, a sötét sátáni gyárak között?

    Hozd el forró arany íjamat,
    Hozd el vágyaim nyilát!
    Hozd el lándzsámat; s ha a felhők
    szétnyílnak,
    Hozd el a Tűzszekeret!

    S nem hagyom abba a szellem harcát,
    Kardom sem pihen meg kezemben,
    Amíg fel nem építjük Jeruzsálemet
    Anglia kellemes és zöld földjén.
    Ismeretlen fordító

    VálaszTörlés
  14. Durva festményei voltak Blake-nek, egy black metal banda rajongana értük:
    http://fokk.hu/hu/galleries/show/36676,William+Blake+k%C3%A9pei

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a kép ismerős volt http://static.fokk.hu/photos/36676/36676_95475.jpg
      méghozzá innen: http://www.metal-metropolis.com/Bruce_Dickinson/bruce_dickinson_tcw.jpg

      Törlés
  15. Egy kis nyugtató a kedélyek lecsillapítására:

    http://mazsolameseszoba.blogspot.hu/2012/07/egy-arnyjatekos-meseje-az-olimpiai.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.nyusziacilinderben.blogspot.hu/2012/07/egy-vazlatos-skicc-az-olimpia-thriller.html

      Ez ugyanaz a blogger? Vagy ha nem akkor ki plagizált?

      Törlés
    2. Senki sem plagizál, mert Mazsola a Nyuszitól a neve feltüntetésével terjeszti az igét. :o) Köszönjük, mert nagyon színvonalas és művészien tárja elénk a helyzetet.

      Törlés
    3. Köszi, így már értem. Nem voltam elég figyelmes.

      Törlés
  16. Itt is lehet érdekes híreket olvasni,ami igen elgondolkodtató.
    http://paranormal.hu/news.php?extend.567
    http://paranormal.hu/news.php?extend.580

    VálaszTörlés
  17. Akkora barmok is vannak itt... (természetesen nem mindenki. Teljesen nyilvánvaló hogy ez az olimpia a háttérhatalmi elit irányítása alatt áll, és nem véletlen rejtettek el ennyi jelet az olimpiával kapcsolatban. Valamire készülnek, és mivel tudjuk hogy 2050-ig le kell csökkenteni a népességet 1 milliárd vagy 500 millió főre, ezért nem túl pozitívak a kilátásaink magunkra nézve. Mellesleg én ma azzal álmodtam hogy az olimpia nyitó ceremóniáján egy űrrepülőgép belecsapódott az egyik épületbe, aztán elszabadult a pokol. Persze ez szerintem is hülyeség :) de gyakran valóra válnak az álmaim.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkora barmok is vannak itt..
      Neked is üdv barátom. Te mindenhová így köszönsz be?

      Törlés
  18. :o) Ha összeillesztjük a darabkákat, akkor ki is jön az, h a népességcsökkenés azok számára lesz valóság, akik beleragadtak az anyagba, nem? Tök mind1, mi fog történni, egy a lényeg: mindenki őrizze meg a hidegvérét, ne bonyolódjon bele az eseményekbe és imádkozzon... Pánikra semmi szükség.

    VálaszTörlés
  19. "Akkora barmok is vannak itt" - hát ha valaki már olyan erősen hisz egy olyan kijelentésben, hogy az identitástudata részének képzeli azt a mondatot hogy "2050-ig le kell csökkenteni a népességet 1 milliárd vagy 500 millió főre" az tényleg az.
    Az ilyen embereknek az lenne a katasztrófa ha nem történne semmi, hisz ebben az esetben az innen-onnan összeollózott anyagokból felépített gondolatváruk összeomlana.
    Tényleg igaz a mondás, hogy "Mindenki magából indul ki"

    VálaszTörlés
  20. EZT TEGYÉTEK KI A FŐOLDALRA HÍRNEK!

    http://szepjovot.blogspot.hu/2012/07/kuldjunk-fenyt-az-olimpiara.html

    ---------------------------------

    Fontos most, - még jobban, mint eddig -
    hogy mire gondolunk
    és milyen érzelmek hatnak át minket.

    Annyi sötét hír, videó és fotó kering a Háttérhatalom olimpiai készülődéséről, hogy azt már valójában szándékos terjesztésnek vehetjük.

    Tudnunk kell, hogy a Sötéteket a mi félelmünk és haragunk táplálja.
    Ezt ne felejtsük el! Készülnek valami csúnya dologra, de csak akkor érik el a céljukat, ha sikerül elég sok emberben félelmet, aggodalmat kelteni. Túl erős nekik már a Földön a Fény, és gyengíteniük kell, hogy sikerük legyen.

    Minket viszont a Fény és a Szeretet táplál, erősít!

    zért most az a feladatunk, hogy megingathatatlan Szeretettel és Bizalommal gondoljunk a londoni Olimpiára, akárhányszor eszünkbe jut.

    Bizalommal a mi erőnkben, és az égiek segítségében.

    Ez talán az utolsó próbatételünk. Jó lenne jelessel átmenni a vizsgán. Ezzel most áttörhetjük a falat és lerombolhatjuk a sötétek várát!

    Tehát szedjük össze magunkat és ne engedjünk a negatív híresztelések csábításának! Pattanjanak le azok most rólunk!


    Csodálatos olimpiánk lesz!
    Nagyszerűbb, mint eddig bármikor!
    Készüljünk az emberiség Nagy Eseményére,
    amellyel a felszabadulásunkat ünnepeljük!

    Milliárd ember együtt,
    egy cél érdekében összefogva,
    győzni fog!


    Isten áldjon minket az utunkon!



    Gyújtsuk meg szívünkben az emberiség összetartozásának,
    a Békének a lángját!

    Vidd hírét e kezdeményezésnek!
    Csatlakozzunk minél többen!

    VálaszTörlés
  21. "Mindenképpen arról van szó hogy az emberiség túlnyomó nagy többsége az emberi létezés körét elhagyni készül. A népek nagy része leszakad és elmerül. Ez a leszakadás természetesen irtózatos fizikai és biológiai és pszichológiai erőmennyiséget szabadít fel és ez az erőmennyiség azokat, akik nem merülnek el, valósággal a magasba repíti. Az emberiség így ketté szakad. Amelyik lezuhan, abból lesz a yahoo, vagy a robotos, vagy akár a csirihau. Mindegy. A szubhumánus lény. Amelyik felröppen, abból valami félszellem, féllélek, félangyal. Az emberi közép helye pedig üres marad." Hamvas Béla gondolata

    VálaszTörlés
  22. Kedves Embertársaim!

    Mindenkinek ajánlom a következő 10 perces videót meghallgatásra:

    http://www.youtube.com/watch?v=PHl_CiSVDYo&list=PLD0D1B342E39D6F20&index=9&feature=plpp_video

    A videóban hallható férfi(hangon)n keresztül beszél hozzánk a Fény Galaktikus Föderációja.


    Üdv, Atlantis753

    VálaszTörlés
  23. http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/07/parravicini-olimpiai-joslata-es.html
    @Olivin33: "Hamár szójáték, akkor W(h)EN/LOCK(s) MAN/DEVIL Vagyis amikor az ember bezárja a gonoszt..."

    Inkább it válaszolok.
    Itt holmi szójátéknál többről van szó. Látható hogy DIREKT ilyen "áthallásos" neveket választottak a két olimpiai kabalafigurának és a hivatalos miértek a nevekre pedig vérszegények.

    https://mascot-games.london2012.com

    Nézzük meg a két nevet egymás alá írva, - mik olvashatók ki? (elnézést ha ismétlem valahol a korábbiakat a megértés végett)

    ###############
    WENLOCK
    MANDEVILLE
    ###############

    * WEN-LOCK:
    NEW (új és WEN kiejtve W(h)EN-> mikor, amikor; "új" latinul "nove", "novem"=9 -> november=11. hónap, 11-es szám angolul: "Eleven" ami szintén=9... "új ember" mint a két névben...),
    LOCK (bezár)... amikor bezárul vmi...?!...de mi?!
    LÖWEN (németül az Oroszlán -> világkorszak -> pont 6 Világhónapja, azaz 12960 éve (6*6*6*6...). A Vízözön kora. -> Egyiptomi Szfinkx... angolul LION, SION, ZION -> olimpiai logó (L és Z, tangens nyelv: L=90 fok, Z=2x45fok -> L~Z)

    * keresztbe:
    KILL (gyilkol)
    ILL (beteg)
    COLD (hideg)

    * MAN-DEVIL-LE
    MAN (ember)
    AND (és, &, kiejtve: END-vég, befejezés -> END=23 -> 23."W" ("double U"...) -> Wenlock feje búbján!)
    DNA (DeoxyriboNucleic Acid, DNS.... mit keres egy genetikai utalás az olimpiai kabalafigura nevében? Véletlen lenne...? És a DOLLÁR, EURO jelében ugyanez...? Vagy a Georgiai Határköveknél...? Onnan lehet egyébként "szagot fogni", hogy a DNS-nek van néhány speciálisan jellemző paramétere amiket újra és újra megtalálhatunk kőműves jelképeken: DNS kettős-spirál felülnézet -> 2 darab pentagram (72 fok, RNS) -> 10 szög (36 fokkal elforg.) -> "X", ez egy kulcs jel -> 64 DNS triplet, 8x8 Sakk-Chess, az éLeT játéka 2x16 bábuval... fekete-fehér mezőkön (malteros páholyok padló) -> X; 20 aminosav -> 400 kombináció, ebből 314 lehetséges -> PI=3.14..., P=16, I=9=Eye.. -> 169 -> szabadkőmőves körző-vonalzó+G; DNS hosszúság és szélesség arány -> FI - Fibonacci sor - Isteni arány, arany-arány, 34/21 angström=1.618 -> 169, arany: 196g/mol - 11/6 a periódusos rendszerben - Au-Or( fr. arany; Or-ion; Melyik CSILLAGKÉPRE vannak ráhangolva gizai piramisok?) olvadáspont 1948 Fahrenheit -> 1948: 16. londoni olimpia, 1948: Izreal, ZION; "H"-betű angolban -> 8. -> Helix - spirál képjele a szám és a betű, s látható - többek között - a dollár ismert jelében, vagy két héber betű elnevezésében (Vav-6 és Tét-9, szeg és kígyó -> "6 (HAT, SiX!!!) millió holokamu áldozat!?"...; IS, 1-19/9-11, IS=VAN=ONE=1=I=EYE=ÉN=SZeM=SZáM=SZÍN=MáS...10=TEN=X=TíZ=TűZ (FIRE=11/9-9/11)...IS-TEN...; DNA=19 -> a 19. az "S" betű véletlenül az angol ábécében, 19=10=X... ... ...)

    --->>>

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. --->>> >> >

      DEVIL (ördög)
      LIVED (élt)
      EVIL (gonosz)
      LEVI (anagramma - a 13. Levi törzs, Izrael)
      LIVE (él-elő)
      DEVILLE (franciául "város")

      ...Ez így NORMÁLIS szerintetek hogy ennyi minden benne van a nevekben? Pláne hogy szorosan kapcsolódnak más okkult szimbólumokkal.

      * mondatba rendezve őket:
      NEW MAN LOCK DEVIL - LE, "Az új ember bezárja az ördögöt" (az "LE" lehetséges feloldását fél éve levezettem: -> tinyurl.com/olimpia2012zion )
      NEW MAN LOCK DEVILLE, "Az új ember bezárja a városokat" (nov-ember -> új ember...)
      W(h)HEN MAN LOCK DEVIL - LE, "Amikor az ember bezárja az ördögöt"
      W(h)HEN DEVIL LOCK MAN - LE, "Amikor az ördög bezárja az embert"
      ...

      * tovább boncolva az "információs csomagot":
      WENLOCK például ugyanazt a DÁTUMOT rejti mint amit LONDON (!) városának a neve (12.11.9.; nem tisztázott honnan ered maga a London városnév - 2000 éve a keltáknál a ködbe vész, utána lehet nézni...), s ezt dátumot még rengeteg (okkult) jelképben megtaláltam elrejtve, így az EGYDOLLÁROS méretezésében is, amin ott a "mindent látó szem" a nagypecséten -> 1-szemű kabalafigurák, az Olimpiai stadion világítása, 1=A-Alfa=római I="Eye"-szem... a görögben meg pont a 24. (6/9-G/g, I=9, 169->2012; 2012/169=11.9) az "Omega". Alfa és Omega, a kezdet és vég (END). Ismerős?

      MELYIK CÉG az olimpia hivatalos "időmérője" ? 8)

      Az OMEGA.

      "Timing and scoring systems and services by Omega" - http://www.london2012.com

      Törlés
    2. Bámulatos! Ez az omega szlogen meg kifejezetten fenomenális! "Az időzítésről és pontozásról a VÉG gondoskodik. Hahahaha! :o)))

      Törlés
    3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    4. Pár dolgot kihagytam még a fentiekből, amivel a kérdés komplexitása tovább fokozható. Jelesül a RÓMAI SZÁMOK.

      Ezt a "háttérelit" előszeretettel használja, az átfedés miatt az angol/latin ábécével (I, V, X, L...), amik így mindjárt egy újabb külön "kódréteget" hoznak létre. Ez megfigyelhető titkos páholyok stb elnevezésében. Pl.: "Bohemian Club" titkos társaság, BC rövidítés -> aminek a bagoly jelképe (lát a sötétben... 360 fokban (-> 9=I=Eye) és a felsőbb tudás szimbóluma - ornitológiailag egyébként egy buta állat; az Ikrek 2. holdháza; ott az egydollároson, Washingtonban és a rituálékon). Szóval Bagoly=OWL=50, BC=100/2=50.

      Vagy a pápai korona felirata: "VICARIVS FILII DEI" - "Isten fiának helytartójára" = 666

      Elgondolkodtató ha ÖSSZEADJUK a római számokat mit kapunk összegül?

      I+V+X+L+C+D+M = ?

      = 1666 (1666 9. hó -> Londoni tűzvész...)

      Érdekes "egybeesés" hogy a 20/12 hányadosa is ez! 1.666... Ez egy "mesterszám"-féle aminek kombinációi az élet fontos eseményeire, történéseire (9/II...) világítanak rá. SZáM-SZeM: 1.66 -> 169 ... ennyi darab betű van pontosan az EGYDOLLÁROSON, az ANGOL NYELV betűkészletének számossága szintén ezt (is) rejti (26 -> 13x13=169) és a SZABADKŐMŰVES körző-vonalzó (60-90 fok) és "G" (7/1) is, ahogy leírtam már legalább 10-szer, ...aranymetszés, PI, szakrális geometria...stb. De összefoglalom újra majd ha érdekel valakit, mert ez egy mellékszál és ígyis nyúlik a mondókám mint a rétes.

      Vajon az Olimpiai kabalafigurák esetében alkalmazták ezt a "kódolási módszert"?

      IGEN.

      wenLoCk
      ManDeVILLe
      ____________
      L+C + M+D+V+I+L++L = 50+100+1000+500+5+1+50+50 = 1756

      Ez a MUSZLIM NAPTÁR szerint "véletlenül" pont az ismerős dátumot adja ami ott van Wenlock és London nevében is és még tucat ismert szimbólumban ami a szemünk elé van téve:

      1756 (Gergely naptár) = 1169 (Muszlim naptár) -> 11.6-9. (9/11 WTC!, ELE-NIN üstökös...), nov-ember 6-9. --- Mennyi ennek az esélye?

      --->>>

      Törlés
    5. --->>> >> >

      1756 = 1+7+5+6 = 19 azaz a DNA-ből (DNA=19) ismert "S"-Spirál, illetve "I" (1) és megint I (=9) a két torony (Salamon temploma; WTC...), vagy a 11. betű (II) a "K"-"KEY"-kulcs, ami egy ellenőrző összege (checksum) a LONDON város nevébe kódolt információknak (ami majd később kifejtek részletesen), de gondolom történt is ekkor valami kőművész berkekben amit majd valaki megvilágít...

      ...1776...

      ...Bizonyára feltűnt hogy az 1776-hoz ez az 1756-os dátum NAGYON KÖZEL van, mégpedig 20 évre. (-> illuminati 1776. május 1 -> 21.121 ->12.12.21...; az egydollároson a piramis alatt)

      Ez is ott van, mégpedig az angol/latin "M" és a "W" jelben (az "M" egyben római 1000 is...; Mandeville és Wenlock feje búbján ezt a két betűt láthatjuk a piramisban) amelyek nem véletlenül egymás TÜKÖRKÉPEI. Ahogy kifejtettem korábban HÉZAGMENTESEN kirakható ezekből osszetolva a "ZION" szó amit 2012-es olimpiai logóban is láthatunk, de maga a 2012-es (digitális) szám is ezt rejti tükrözve (-> Z, IO=10=X, N ...)

      http://vilaghelyzete.blogspot.hu/2012/07/parravicini-olimpiai-joslata-es.html
      http://kepfeltoltes.hu/120704/img_szusz_5-1-elem-rendszer_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
      http://kepfeltoltes.hu/120704/img_szusz_5-1-elem-rendszer_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

      Szóval a latin "M" és "W" két-két darab "V"-ből áll. W (dupla Vé) -> V+V, M-> V+V

      Tehát 1756 + VVVV (20) = 1776

      De MIÉRT így oldották meg?

      Mert ezzel több legyet ütnek egy csapásra. (Ez az igazi művészet, egy jel-képbe komplex üzeneteket "csomagolni".)

      1.) VVVV = XX. -> A Végítélet -> Tarot nagyarkánum ( mANDeville -> AND/END - vég, vége...; T-ÓRA, T=20.=XX, van e köze a Tórának a végítélethez, az időhöz? (óra) Naná! Egy többszörösen kódolt szöveg... -> Biblia kódja -> épületnyi számítógépek dolgoznak jelenleg is a megfejtéseken, de ez megint egy másik történet.)

      Ha meghallgatjuk Rick Clayt aki az olimpia helyszíne körül töménytelen BIBLIAI vonatkozást talált, másképp fogjuk látni a kérdést. Erre varjunk gombot! Tények!

      http://www.youtube.com/watch?v=8jWAaZoEErg&feature=player_detailpage#t=260s

      2.) VVVV -> V = héber Vav=6 (a héber betűknek számértéke is van) -> 6*6*6*6 = 1296(0) azaz 12960 év amire megint ott az utalás WENLO-CK nevében -> LÖWEN - Oroszlán (LION -> ZION) Világkorszak 12960 éve

      3.) VVVV -> V=Vav-6 -> 9. -> "I", tehát "V" lehet 1 és 6/9 is... 1666 -> 20/12 -> 2012

      4.) VVVV -> 6 -> 6+6+6+6 = 24 -> 24. X...

      A "W" -> "double U" -> UU-21-21 -> 12.21 (121), W=23.=END, M=13.-> M-ortem-halál, Tarot XIII. ... 13.0.0.0.0 baktun maják -> 12.12.21...stb vonalat leírtam az előbbi oldalon, nem ismétlem meg.

      (Továbbá ott mANdEvillE-ben az 1666-os utalás (IVVV) és az "eYe"-mindent látó szemre is, a latin betűk összege meg 12... szóval az Alkotók nem kispályások. Gratulálok ehhez, ha esetleg olvassák e sorokat!)

      --->>>

      Törlés
    6. --->>> >> >

      * * *

      A kérdés még tovább fokozható, de ez inkább már "munkahipotézis":

      WENLOCK
      MANDEVILLE

      Az "OE" egymás alá került "véletlenül" (?), s ez a megoldás ott szerepel az EGYDOLLÁROSON. Az "OE" ligatúra (angol, francia nyelv) -> ODAL RÚNA (-> Hitler, SS), aminek Halak formája van (Halak korszak; megfordítva Bika ->
      Eye-Szem-"uncle Sam" helye az égbolton... mitől éG az ég??!) és egyben benne foglaltatik az utalás a görög Omegára is: Kezdet és Vég; Alfa és Omega. Ezzel a "OE" egybevonás trükkel érik el ott a latin szövegben, hogy a BETŰSZÁM pont 17 - 7 - 6 (1776!) legyen és egyúttal egyben 13, 666, 169 is kijöjjön...

      Képen: http://kepfeltoltes.hu/120125/img_one-dollar_illuminati_1776_2012_1666_666_13_mason_monas_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

      Az "LD" is egymás alatt van. L-on-D-on. LD. "Laus Deo" - "Dicsőség Istennek" áll egy másik "piramis" aluminium (13. elem) zárókövén (4 darab "V", 4x90 fok felülnézetben -> X) a Fehér Ház előtt (Washingtoni obeliszk = 169 méter = 6660 hüvelyk, mint a londoni City központjában lévő Szent Pál katedrális méretei, ami pont (lemértem!) 6.3 km-re van az Olimpiai Stadion középpontjától. 63 -> 9=I=Eye-Szem...)

      "Aki nem hiszi, járjon utána!" ;-)

      Törlés
    7. Kedves Vándor! Lennél kedves kibontani a következőt, kérlek? YHWH.

      Törlés
    8. Később válaszolok, nem feledem. Ennyi szerintem elég volt most belőlem amiket írtam. :)

      Törlés
  24. Úristen, mekorát fogtok ti koppanni és az egész, nyomorék életű sikertelen balfasz ezoterikus barom, és ez a blog is milyet fog égni, ha nem fog történni semmi az olimpia alatt... És ne gyertek a hülye dumákkal, hogy azért nem, mert ti tudtatok róla és ezért megrettentek. A bankrendszerről is tudtok, a kizsákmányolásról, az országok adósságba ejtéséről, és töményen leszarják, hogy tudjátok, úgysem csináltok szar sem, csak pofáztok a billentyűzetekkel, az meg nulla hatékonyságot jelent. Tudtok a Európai Egyesült Államokról is, mégis meglesz. A helyzet a következő: Szándékosan zátonyra visznek titeket azzal a sok baromsággal, amiket ti készségesen benyaltok, és a végén ti lesztek az, aki sokadszorra kiáltja, hogy ég a ház... Idióták...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon ostoba egy ember lehetsz fiacskám. Ha történik valami az olimpián remélem, hogy már csak elvből is felkötöd majd magad egy fára :) Másrészt meg most mondtál ellent önmagadnak. Ha leszarják, hogy mi tudunk a kis dolgaikról akkor miért vinnének minket zátonyra? Eddig sem tették hiszen leszarják, hogy tudjuk és úgy gondolják, hogy nem tehetünk ellene semmit ezért is vállalják a dolgaikat szinte nyíltan...
      Te mit teszel a billentyűzet koptatáson kívül? :) Otthon meleg pornóra rejszolni nem éppen egy világmegváltó tett Maki.

      Törlés
  25. "nyomorék életű sikertelen balfasz barom Idióták"
    Makikám, ha ismernéd a pszichológiából a projekció fogalmát, tudnád, hogy bemutatkoztál...;)

    VálaszTörlés
  26. A kovetkezo bibliai idezeteket csak neked szanom Andor,mert talan erdekes lehet szamodra,es azert irom eppen itt,mert csak itt tudlak elerni per pill:

    1.”Ime eljon (Jezus Krisztus) a felhokon,es meglatja minden szem,azok is akik atszegeztek,es siratja ot a fold minden nemzetsége.Ugy van.Amen.En vagyok az Alfa es az Omega igy szol az Ur Isten,aki van,es aki volt,es aki eljovendo:a Mindenhato”

    2.”Hallottam(Janos apostol),hogy egy hatalmas hang szol a tronus felol:”Ime az Isten satora az emberekkel van,es o veluk fog lakni,ok pedig népei lesznek,es maga az Isten lesz veluk;es letorol minden konnyet a szemukrol,es halal sem lesz tobbé,sem gyasz,sem jajkialtas,sem fajdalom nem lesz tobbé,mert az elsok elmultak.”A tronuson ulo ezt mondta:”Ime,ujjateremtek mindent”.Es igy szolt:”Ird meg mert ezek az igék megbizhatok és igazak!”Es ezt mondta nekem:”Megtortent!En vagyok az Alfa es az Omega,a kezdet es a vég.En adok majd a szomjazonak az élet vizének forrasabol ingyen.Aki gyoz,orokolni fogja mindezt,es Istene leszek annak,az pedig fiam lesz.De a gyavaknak es hitetleneknek,az utalatosaknak,gyilkosoknak es paraznaknak,(prostitualtaknak,homokosoknak,hazassagon kivul szexualis életet folytatoknak stb. – ezekrol mas helyen ir a Biblia) varazsloknak es balvanyimadoknak,es minden hazugnak meglesz az osztalyrésze a tuzzel es kénnel égo toban:ez a masodik halal”

    3.”Es lattam,hogy egy angyal leszallt a mennybol;az alvilag kulcsa volt nala,es egy nagy lanc a kezeben.Megragadta a sarkanyt az osi kigyot,(kiknek is a jelképe a sarkany es a kigyo?) aki az ordog es a Satan->(Lucifer,az ezoterikusok istene) megkotozte ezer esztendore,levetette a mélységbe,bezarta,es pecsétet tett ra,hogy meg ne tévessze tobbé a népeket,amig el nem telik az ezer esztendo:azutan el kell oldoztatnia majd egy kis idore”(Ez Itt Jezus Krisztus parancsara torténik,akit tobb helyen Emberfianak(is) mond a Biblia).
    4.”Ime eljovok hamar,velem van az én jutalmam,es megfizetek mindenkinek a cselekedete szerint.”En vagyok az Alfa es az Omega,az elso es az utolso;a kezdet es a vég”Boldogok,akik megmossak a ruhajukat,mert joguk lesz az élet fajahoz,es bemennek a kapukon a varosba.Kivul maradnak az ebek,a varazslok es a paraznak,a gyilkosok es a balvanyimadok,es mindenki,aki szereti es cselekszi a hazugsagot!”

    5.”Es lattam uj eget es uj foldet,mert az elso elmult es a tenger sincs tobbé.Es a szent varost,az uj Jeruzsalemet is lattam,amint alaszallt a mennybol az Istentol,felkészitve,mint egy menyasszony,aki férje szamara van felékesitve.”
    (Jelenések konyve 1:8; 20:1-3; 21:1-8.)

    A kepek osszeillesztése mar a te feladatod.
    Udvozletem,Ria.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ria! Egyre jobban megismerünk.. Tehát nem tagadhatod az Új Földet! Találkozzunk ott, ok? :o)

      Törlés
  27. Vándor azt írja:
    Wenlock, Mandeville = When lock man devil = Amikor az ember bezárja az ördögöt, vagy amikor az ördög bezárja az embert

    Unknown pedig ezt írta:
    Leszállt a menyből egy angyal, aki megkötözte az ördögöt, és ezer esztendőre levetette /bezárta/ a mélybe

    Ez így valóban érdekes

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ezek szerint - hogy ilyen rendesek és előrejelzik az eseményeket - ezek az olimpikhon-ok most jó vagy rossz arcok?

      Törlés
    2. De Mazsi! :o) Hát nincs jó meg rossz... Tudod.

      Törlés
    3. Bezony Tomi,jol kapisgalsz.

      Törlés
  28. Szerintem a Maki ne kapjon enni, akkor majd megtanul választékosabban fogalmazni!

    VálaszTörlés
  29. Ehhez mit szóltok?

    http://www.youtube.com/watch?v=tu0uH3PxtWk&feature=g-all-u

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem ez nem stadium. Ez egy korona, egy 9 háromszögből álló kör, térben...

      Törlés
    2. Amire én gondoltam az az, hogy ha ez valóban az olimpiai stadion, akkor ez az ábra egy időpontot jelöl. Ahol világos, ott azért világos, mert megvilágítja a Nap. Innentől már csak ismerni kellene ennek az ábrának, és az olimpiai stadionnak a tájolását, és meg lehetne határozni annak az eseménynek az idejét, amit jelképez, és ez nem feltétlenül egy fizikai esemény, vagy katasztrófa.

      Törlés
    3. Elképzelhető, hogy a stadion a háromszögek meg a piramis alakú lámpák is lehetnek amik a stadion körül állnak. Ennyi :D Nem hinném, hogy valami igen bonyolult dologra kell gondolni. Maga az ábra is igen egyszerű.

      Törlés
    4. Azért a sötét és a világos, h térhatású legyen, nem?

      Törlés
    5. 9 háromszög... 9 bolygó: Merkúr, Vénusz, Föld, Mars, Jupiter, Szaturnusz, Uránusz, Neptunusz, Plútó - ez a mi Naprendszerünk.

      Törlés
    6. A szabadkőműves körző - derékszögű vonalzó közepén található egy "G" jel ami több dolgot is jelöl, de ami elgondolkodtató hogy G=GEA (görögül FÖLD; G-enezis) a 7. betű és 7. a bolygónk, de a NAPRENDSZEREN KÍVÜLRŐL!

      A Plútót 1930-ban fedezték fel... (vagy évezredekkel korábban a Plútó egy hold volt (-> Neptunusz) a körülötte keringő 4 másikkal együtt (Charon, stb), viszont ekkor a mai kisbolygó övezetben még ott keringett a Phaeton (Féton)...)

      HONNAN származnak a szabadkőművesek pontos csillagászati információi?

      A körző és vonalzó gondolhatjuk hogy nem hobbiból 60 és 90 fokos (->169...), mert így egy KERINGÉSI CIKLUS is el lett rejtve benne (6 elforgatva 180 (=18.R=hórusz szem, orosz nyelv 33. -utolsó, omega- já-én, R-abbit-playboy-XXX; 9=I=Eye...) fokkal -> 9...):

      60x60 = 3600 év

      Hat-van-as számrendszer - Idő: (-> II. Erzsébet gyémánt jubileum; gyémánt=Szén=C->3. -> III -> a háromszög és a szem; 111 -> 111. (666) nap a WTC merényletnél ami még az évből hátra volt...; Szén=6-6-6 elektron-proton-neutron... gyémánt jubileum = 60. évforduló...; Elizabetha II Regina -> EIIR -> E=A...-> RIIA titkos társaság -> Royal Institute of International Affairs (London - UK...)

      1 óra = 60x60 azaz 3600 másodperc (1=I=9.=Eye=Szem-Szám...)
      1 nap = 12+12 = 24 óra... (12.21... 24=X=Omega=DNS...6*6*6*6 -> 12960 éves ciklus: Oroszlán-LION Világkorszak 6 Világhóanpja, s vele szemben a LION <-> ZION, az "Új Jeruzsálem", a Víz-öntő (amikor majd átöntik a (mű)Hold belsejéből a vízkészletet, amint azt legutóbb is tették a Vízözönnél, mert a tengerek el fognak párologni az atomfegyverek felrobbanása miatti hőség következtében...)

      3600 év - NIBIRU (Marduk, X-bolygó) ... ezügyben már nem igazán látok tisztán, mert rengeteg ellentmondásos információ kering, viszont azt lehet tudni hogy ~100.000 fényévre egy "búra" (Terembura, Oort-felhő http://hu.wikipedia.org/wiki/Oort-felh%C5%91) veszi körül a Naprendszert, s ennek a rétegnek az átlukadását ÉG-SZAKADÁSNAK nevezi a népnyelv és elég erős fénnyel jár ami bejön kintről...

      ...Ennek fényében elgondolkodtató az időzítés:

      James Bond 23 - ÉGSZAKADÁS 007 - SKYFALL bemutató: 2012.11.9.

      (23=END=W -> Wen-lock, WhEN LOCK - "amikor lezárul"... 7-Szaturnusz-Kronosz-idő... ...UGYANEZ a "9.11/11.9" van Wenlock-Mandeville, London, a Georgiai határkövek, a Dollár szimbólumába, a londoni Szent Pál katedrálisba, a washingtoni obeliszkbe a Fehér Ház előtt, a New Yorki szabadságszoborba, ... mértékegységekbe, a periódusos rendszerbe, a foci, golf stb pályaméreteibe / szabályrendszerébe rejtve... )

      http://www.skyfall-movie.com/site/
      http://1.bp.blogspot.com/-_UK-dPChXR8/TrOpKrAzknI/AAAAAAAAARE/bNX_owmf7G0/s1600/2011-11-03-skyfall.jpg

      Törlés
  30. Maki rendkívül alpárian nyilatkozott meg de én is elgondolkoztam már azon mi van ha semmi nem jön be abból ami ezen a blogon közzé van téve akkor vajon tovább fut az oldal vagy tényleg bezár Én minden cikket elolvasok de másnak terjeszteni már nem merem éppen ezen eshetőség miatt .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Mert ha nincs katasztrófa, akkor hagyjuk is abba az igazság keresését, igaz? :o)))

      Törlés
    3. de vajon ezek az összeesküvés elméletek lennének az igazságok ?

      Törlés
    4. Mindenkinek a saját igazságát kell megtalálnia az úton, de ezek a saját igazságok egy pontban találkoznak végül. Véleményem szerint a XX. sz. a hatalom központosítását, a Birodalom felépítését szolgálta, már csak marionettbábúként lóg az ember és észre sem veszi, h alszik, nincsenek kérdései. Akinek kérdése van, az bolond, mint én. :o) Mit gondolsz?

      Törlés
  31. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  32. Valami történni fog, vagy már történik is, ám nem biztos hogy úgy, abban a formában ahogyan azt sokan várják, vagyis nem fizikai szinten, hanem a szem számára láthatatlan energetikai szinten. Ha valaki olvas ezós oldalakat is, akkor tudhatja, hogy az utóbbi 2-3 hónapban egyre erősödött, és erősödni fognak a Földre érkező energiák, csillagokból, bolygóegyüttállásokból, galaxis középpontjából stb.
    Amikor a Jelenések könyve azt írja, hogy "Leszállt a menyből egy angyal, aki megkötözte az ördögöt", akkor ez is utalhat az univerzumból beáradó egy bizonyos energiaminőségre, vagy több energiaminőségre. A régi ember a menyországot az égben képzelte el, és ez abból a szempontból igaz, hogy az energiák az ég felől jönnek, pontosabban az ég túloldaláról a világűrből. Az arkangyalokat is lefestették emberi alakban, és nevet adtak nekik, ám ezek is valójában különféle energiaminőségek.

    VálaszTörlés
  33. http://xoomer.virgilio.it/terembura/tamerlan/tamerlan38.html

    "A 153 az első 17 szám összege, vagyis a 17-ik háromszögszám, a 17 pedig Ádám igazságszáma. Ez azt jelenti, hogy az Istencél az Ember (Ádám) szellemiesülése, ahol a szellemiesedést a háromszög-mivolt szimbolizálja. Ugyanakkor azonban 153 = 1*1*1 + 5*5*5 + 3*3*3, tehát a 153 saját számjegyei köbeinek az összege. A kocka (26) princípiuma tehát a szellemi ember mindhárom vonatkozásában: szellemében, lelkében és testében. A Cél (15) az, hogy a Jó (15), a GOD (15), vagyis a Glória Occulta Dei leköltözhessék a világba mint Messiás, s ezzel az isteni ígéret beteljesíttessék. Ez a cél (15) úgy valósulhat meg, ha az igazi kereszténység (408) szellemét képviselő Transzcendátor elkészíti a Názáreti Jézussal szellemi szeretetegységben az időhidat.
    A Názáreti Jézus második eljövetele magában a Transzcendátorban valósul meg, s a Transzcendátor pedig mindeneket elvezet a Transzcendenciába, s így Isten lesz hamarosan minden mindenekben."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vagyis Jézus második eljövetele sem valószínű hogy egy fizikai esemény lesz, inkább valószínű, hogy olyan energiaminták érkezéséről van szó, melyeket ő képviselt. De még valószínűbb, hogy ezek a bizonyos energiaminták minden emberben alapból benne vannak, csak el vannak fedve, és az univerzumból érkező energiák azt a célt szolgálják, hogy a fedőrétegeket eltávolítsák.

      Törlés
    2. Megint a számok felől közelítve a kérdést (mert leginkább a racionális, bal agyféltekés elmének szánom ezeket amiket beírok ide) elgondolkodtató az ILLUMINATI (=120 -> 20/12...) leginkább közismert évszáma az 1776.

      1776 = 2 x 888
      888 = a görög Jézus, "IESOUS" név gemátriai értéke, melyet görögül "X"-nek rövidítenek (X=Krisztus-ChRiST-KöRoSzT-kereszt)

      1776=21... kétszer (!) van az egydollároson (21-21 ~ "double U"-W - Wenlock...), latinul és római számmal...
      Szóval Jézus, a megváltó, az új világ eljövetele erősen képben volt 1776-ban. A felrobbantott ikertornyok helyén is helyén is egy 1776 láb magas torony készül: ONE WTC - Mit gondolunk puszta véletlen a méret választás? Létezik ilyen az építészetben?

      http://www.wtc.com
      élőben: http://www.earthcam.com/usa/newyork/worldtradecenter/

      Törlés
    3. Ha erdekel az Freedomtower reszletei:
      Freedom Tower ("One World" Trade Center) set to be finished Dec 21, 2012. Some incredible facts with this architecture tells much.

      • "Freedom Tower is the colloquial name for the One World Trade Center building which is currently under construction and scheduled to be completed around about Dec 21, 2012."

      • 33 Architects designed it.

      The building of this structure, since its public inception, has had me conspiratorial from the jump. Everything about this structure, the timeline, the architecture...everything... reeks of illuminati/masons.

      • The point marked Freedom Tower in the image from google earth has the following coordinates which you can easily verify:

      • Latitude 40.713°

      • Longitude -74.013°

      • Decimal longitudes west of the prime meridian are negative and those east of it are positive. Adding the latitude and longitude values we get:

      • 40.713°-74.013°=-33.300°

      I suggest you pull out your calculator and verify this.

      • Freedom Tower will be the tallest building in the United States at 1776 feet including its mast. July 4th, 1776 was of course the date the Declaration of Independence was signed. Also, May 1, 1776, in Ingolstadt (Upper Bavaria) as the Order of the Illuminati, with an initial membership of five, by Jesuit-taught Adam Weishaupt, who was the first lay professor of canon law at the University of Ingolstadt.[3] The movement was made up of freethinkers as an offshoot of the Enlightenment, and seems to have been modeled on the Freemasons.

      • The pyramidion on top of the Transamerica Pyramid lights up on July 4th. July 4th is also Aphelion, the day the Earth is farthest from the Sun.

      • Dr. Mark Gray pointed out that the upper part of the building’s form is known to mathematicians as a square anti-prism. The square anti-prism is also known as the anticube. That’s interesting because the full form of the building is an anticube sitting on an cube, as above so below, as if reflected in a symbolic mirror. If prisms split light into a diversity of colors then the antiprism symbolically sucks up all colors of light. Back to the light bearer, or E Pluribus Unum (out of many, one) if you will.

      • The building is to be complete by Dec 21, 2012 but will not be occupied until early 2013. For masonic ritual, it must be built by this date.

      Also as a side note: September 11, 1776 -- A peace conference is held on Staten Island with British Admiral, Lord Richard Howe, meeting American representatives including John Adams and Benjamin Franklin. The conference fails as Howe demands the colonists revoke the Declaration of Independence.

      Törlés
  34. "Az Égben minden benne van. Az Eget minden magában hordja. Ha sorsodban fölismered az Ég és önmagad egységét, már nincs választás, csak megtörténés, már nincs nem, csak igen, már nincs sötétség, csak világosság." Gandol

    VálaszTörlés
  35. Itt AZONOSULÁSRÓL van szó, minőségi átalakulásról. Igen, jól mondod az energiaminőségeket. Elképzelhető, h az energiákkal azonosuló anyag is szublimálódhat szellemivé, átlényegülve. Az anyagba süllyedés után a szellem felemelkedve - de nem a halálon keresztül.

    VálaszTörlés
  36. Megvolt a megnyitó.
    Bármilyen szemmel nézve, de beteges és ijesztő részek voltak benne.
    Szerintetek?
    Vagy csak én éreztem így?

    VálaszTörlés
  37. Nem tudom, kinek mi jött le a megnyitóból, de vázolnám, én mit láttam.

    Nyitókép: a vidéki Anglia szép zöldje, természet, mindenki boldog, majd jön az iparosítás vezéralakja és elmondja Shakespeare Viharjából Kalibán szövegét (aki az emberben élő tudatalattit, állati ösztönöket képviseli).
    2. Új szín alakul ki: eltűnik a természet, az emberek gépiesen mozognak, gyárakban dolgoznak, fel is emelkedik 5 gyárkémény, közben megemlékeznek egy szál pipaccsal a két világháború emberáldozatairól, egyben Waterloo-ról is (vajon miért?).

    3. VASUDVARDOT láthatjuk, ahogy a GYűrűt kovácsolják bőszen, semmi emberi és természetes nem maradt már, a VASkorszak, erőszak korát láthatjuk. El is készül az 5 földrészt szimbolizáló hatalmi gyűrű, mely egybeforr dicsőségesen, ünnepelve a globalizmus győzelmét.

    4. GOSH Kórházi jelenet - SÖTÉTSÉG
    A világháborúk után a gyerekeket bizony sötét mesékkel programoztuk, hadd tartsuk őket félelemben - az egyiket el is ragadta egy rém. (Nemcsak a környezetet, hanem a jövőt is elvettük tőletek, de ünnepeljétek csak!) Megmentőül, h ne féljenek annyira, Mary Poppinsként látszatmegoldásokat küldünk nektek hatalmilag - de ők is sötétek, többé nem lesz már világos, megoldás nincs.

    5. A család tagok között nincsen semmi kapcsolat, a fiatal nemzedéket már mi programoztuk a TVprogramokon keresztül, különféle zenei irányzatok között mindenki megleli a kedvére valót. Felhívnám a figyelmet a két szimbólumra, amilyen alakzatba a táncolók csoportja rendeződött: a Halál és a Pentagramma. Az egész előadást a háromszög alakú lámpák világítják meg, őrt állva, szimolizálva az illuminátus családokat.

    5.Az Anyakirálynőt ünnepeljük, aki immár 60 éve uralkodik az EGY Birodalmon, a katonák is tisztelegnek - a királynő és népe között semmi kontaktus nincsen, hiába integetnek neki.

    6. Már nincsenek emberek, csak ember alatti lények, démonok vonaglanak a színen egy narancsos korongot imádva, majd feltűnik piszkosfehér ruhában az uruk, aki szintén nem ember, ezt a mozgásából láthatjuk - a kezével hipnotizál, vonaglik, illúziókat kelt, ő a megtévesztés mestere. Közben a szöveg: Maradj velem, Sötétség Ura!

    5. Megjelenik egy ugyanolyan ruhába öltözött, de fiatalabb lény, akit a Sötétség ura magához ölel és felemel.

    Két kérdésem van:
    1. KI ez a lény, amit felemel megdicsőítve az előadás végén?
    Ez az egész ceremónia a Birodalom kialakítását és a hatalom átadását ünnepli - az új uralkodót.

    2. Látta valaki, h a résztvevő országokat a fáklya meggyújtásával megtisztelte volna a Birodalom mielőtt bevonulnak????
    Már nincsenek szuverén nemzetek, csak globalizmus, központi irányítással.

    Ami engem leginkább meglepett, h a történelem emberellenes irányítását ilyen boldogan mutatták be az önkéntes résztvevők. Valóban jól sikerült a programozás, senkinek nem tűnt fel, h az irányítók, önmagukat tömjénezik VÉGIG?

    Szóval: Ki az új uralkodója a Birodalomnak?

    VálaszTörlés
  38. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  39. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  40. Olivin, that's Korrekt !

    László András egyik könyvében ezt írja: "A Kali-Yuga végén egyre fokozottabb az elvarázsoltság és az elvarázsoltságnak való kiszolgáltatottság, egyre fokozottabb az »Avidyā«, a metafizikai tudatlanság, vakság és kábaság. Itt és ekkor távolodik el az ember leginkább önmagától. Itt és ekkor távolodom el leginkább önmagamtól, csaknem eljutva a végső határhoz, ahol fennforog annak a veszélye, hogy az ember kihulljék az emberi lét- és tudatállapotok köréből, hogy végképp elmerüljön az animális és phantomális formák körében."

    VálaszTörlés
  41. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  42. Direkt dióhéjban irtam csak le a cselekményt, de rengeteg apró jelet (pl. napóleoni kéztartás: beavatott irányitó) vehetett észre a figyelmes közönség. A lényeg: a legutolsó rész. Valaki mondja meg, ki az a fehér ruhás alak és a gyerek, akit megdicsőit.

    VálaszTörlés
  43. Köszönöm Olivin, így már teljesen világos a dolog. Egy hatalmas katyvasznak tűnt ez a ceremónia és bizony számomra is érthetetlen, hogy ez a sok szerencsétlen, mosolyogva adta elő a "produkciót". Azt éreztem, hogy ez egy óriási provokáció, kisebb részleteket -mint például a nagy peace utáni szintén emberekből formálódott pentagramma- természetesen észrevettem.
    Bizonyára az ámulattól (szörnyülködéstől) egy idő múlva elveszítettem a fonalat.
    Érdeklődve várom a folytatást.

    VálaszTörlés
  44. Hadd tisztázzunk valamit: Amit 58-ban G. Holtom a Béke jelének tervezett meg, az valójában az ember értelmetlen halálának jele. Igazából egy kereszt, melynek letörték a karjait. Sátánista beavatásokon használják, azt fejezi ki, h Krisztust minden értelemben elutasitja a használója. A hitleri 3. birodalomban rendszeresen használták.
    A halálrúna körbe zárva pedig totális halált, vagyis minden ember halálát jelképezi.

    The peace symbol (also called the "broken cross," "crow's foot," "witch's foot," "Nero Cross," "sign of the 'broken Jew,'" and the "symbol of the 'anti-Christ''') is actually a cross with the arms broken. It also signifies the "gesture of despair," and the "death of man.
    "It is an ancient and powerful symbol of Antichrist. During the dark ages it was used in Druid Witchcraft and by Satanists of all sorts during the initiation of a new member to their order. They would draw the magic circle and give the initiate a cross. The initiate would then lift the cross and turn it upside down. He would then renounce Christianity in all three dimensions (sic) of time (past, present and future) and break the horizontal pieces downward forming the design of the 'Raven's Foot.' This ugly symbol is nothing short of blasphemy against the Holy Ghost. For one to wear or display this symbol is to announce either knowingly or unknowingly that you have rejected Christ. Remember, symbolism is a picture language, and a picture is worth a thousand words.''

    With the Third Reich steeped in the occult, Hitler's 3rd Panzer Division used this same symbol from 1941 to 1945. The symbol in Germany is called a todesrune or death rune. It often appeared on death notices. It is also found on some of the tombstones of the notorious SS soldiers. For Bertrand Russell, a supporter of communism, the symbol meant not only communism but also peace without God. Anton LaVey, founder of the Church of Satan, used the downward-pointing fork as the background for his altar. The Book of Signs, written by Rudolph Koch, indicates that the downward-pointing fork means “the death of man,” and, with the circle around it meaning “total,” the entire symbol means “the total death of all people.”

    VálaszTörlés
  45. Egyszerűbben: ez nem a béke, hanem a totális halál jele. Légyszives legyetek tudatában.

    VálaszTörlés
  46. Na ezt sem nem tudtam, de még éppen időben jutott el hozzám az infó. Eddig csak ezért irritált ez a formátum, mert az idióta hippik viselték előszeretettel, no meg napjainkban a "libsi" fiatalok körében a che guevara-rés pólók és a raszta haj mellett gyakran feltűnnek ezek a (most már tudom) szimbólumok.
    Honnan van ez a leírás?
    Azt nem értem, hogy miért nem állították egyik csúcsára a Pentagrammát? Az úgy ütősebb lett volna.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.jesus-is savior.com/False%20Religions/Wicca%20&%20Witchcraft/peace_sign.htm
      http://www.abovetopsecret.com/forum/thread357008/pg1
      http://www.gotquestions.org/peace-sign.html
      A google keresőbő: death rune peace sign

      Törlés
    2. A haláljel kapcsán ráakadtam egy érdekes tanulmányra: Vizöntő Összeesküvés
      http://www.gotquestions.org/peace-sign.html
      A társadalomszervezők már a 30-as években készültek az új világrendre,de ehhez előbb ki kellett nevelni egy új nemzedéket, a hippi-generációt, h erőszak nélkül legyünk agymosottak. A Beatles tudatmódositó szerekről énekel a Hey Jude c. dalban, a Strawberry fields-ben, a Yellow Submarine-ban is. Mazsolázok belőle, hátha valakit érdekel. :o)

      Végül 1991-ben megalakul a Római Klub:
      The crisis of environmentalism has been developed as a means to bring about a one-world government: "Through a skillful wedding of socialism, New Age Pantheism and a manufactured climate of despair over a 'dying planet', these powerful individuals (David Rockefeller and Edmund de Rothschild) are creating a climate of fear which will see mankind not only accept, but demand, a one-world government to deliver us from environmental apocalypse. This one-world government will, of course, be the capstone of their planned New World Order. "In searching for a new enemy to unite us, we came up with the idea that pollution, the threat of global warming, water shortages, famine and the like would fit the bill," declared members of the Club of Rome in a sweeping 1991 report on global governance. "All these dangers are caused by human intervention . . . The real enemy, then, is humanity itself."
      In the Summer of 1991 Tal Brooke quoted Brock Chisholm, director of the UN World Health Organization in SCP Journal: "To achieve world government, it is necessary to remove from the minds of men their indivvidualism, loyalty to family traditions, national patriotism, and religious dogmas."
      On May 8, 1992, Gorbachev told the Chicago CFR that: " The New World Order means a new kind of civilization."

      Törlés
  47. A sportolóinkat porig alázzák, a világnak üzengetnek és a világ meg bambán figyeli őket. Ép ésszel nehéz kibírni.

    VálaszTörlés
  48. 2012 Olympic Medal Illuminati Occult Symbolism - Az olimpiai medál rejtett illuminátus szimbolizmusa
    http://www.youtube.com/watch?v=dt49c1XJHJo

    Hogy lehet hogy EGYBEVÁG azzal amit a RICK CLAY is levezetett az olimpia helyszínválasztása kapcsán?

    (a lap tetején az első videó, vagy: http://www.youtube.com/watch?v=8jWAaZoEErg )

    * * *

    Észrevettük? Megváltozott a Magyar Televízió arculata olimpiai időzítéssel.

    Új arculattal jelentkezik a közmédia
    http://videotar.mtv.hu/Videok/2012/07/24/13/Uj_arculattal_jelentkezik_a_kozmedia.aspx

    Az M1 logója egy vonallal ("I") áthúzott "O" lett. ... A tervezők elmondása alapján a 4 őselemet szimbolizálják a logók

    http://mtva.hu/hu/sajtoszoba-main/sajtokozlemenyek/vallalati-sajtokozlemenyek/1332-uj-arculattal-jelentkezik-a-koezmedia-pentektol
    http://mtva.hu/hu/arculat/
    http://www.mr1-kossuth.hu/

    Lehet hogy túlkombinálom, de azért leírom mi jár ezügyben a fejemben.

    Az új arculat rendkívül "áthallásos" mert már több jel-képben láttam korábban, bár végtelenül egyszerű alapformákról van szó. M1 -> "M","I", "O" (ZION? - kár hogy ide nem lehet képeket betenni...)

    http://kepfeltoltes.hu/120704/img_szusz_5-1-elem-rendszer_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/120704/img_szusz_5-1-elem-rendszer_2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/120704/img_2012_2-tower_illuminati_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    (Nem is említve ezeket az analógiákat: M1 -> MI -> római 1001 (=bináris 9=Eye...), vagy megfordítva 999/666, MI5 a brit titkosszolgálat neve (CIA=101, IOI, LOL, ez lesz a Bartók rádió új logója)..., IM - IlluMinati..., I'M, tIMe...)

    Londoni metró - TUBE:
    http://www.google.hu/images?q=tube+logo+london

    DOLLÁR és EURO:
    http://kepfeltoltes.hu/120125/img_euro_2012-12-21_2012_911_119_212_nwo_illuminati_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    (az Euro tükrözött jele lett az M2 új logója)

    Az "I" + "O" párosból (1+0, vagy binárisan 2->II->11...) áll össze a gyakran előkerülő alapszimbólum a 10=X (24.=6*6*6*6 -> 12960 év...; Krisztus...)=TeN (dollár "IS"=10, IS-TeN, SáTáN...10-10=XX. Az ítélet, Végítélet...) =TíZ=TűZ (-> gyök Tíz, a Tűz=Tachion időforrás jellegzetes számértékű kúpszöge, az "egyiptomi PI": 3.16...)... illetve az IO páros egymáson (M1 logó) magának a TEJÚTnak (MILKY WAY=119) az oldalnézeti képe + a Spirál Galaxisunk (az új MTI logó, felülnézet) közepén helyet foglaló Fekete Lyuk (Nyilas-Sgr. A csillag) eseményhorizontja, amely felé tart a naprendszer és óramű pontossággal eléri nov-emberben (WTC két torony: 2(00)1.9.11 <---> (20)12.11.6-9., 169...)

    Persze kíváncsi lennék a grafikus kollégát / csapatot mi vezérelte, vagy hogy egyáltalán ki, melyik cég tervezte ezeket, mert nem a Carnation úgylátom. (Elég egyébként a csapatban 1 ötlet ember akinek ihletként le-jött ez, nem feltétlenül kell tisztában lenniük a jelentésekkel...)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt már el is feledtem, hogy az M1 új logója, maga a GÖRÖG FÍ, azaz Isteni arány, az arany-arány jele. Ez alapján épül fel a Természet, az atomok-kristályok világa, az emberi DNS és felépítés...

      A FÍ a 21. a görögben (12.21... fentebb írtam hogy a 1776=21=2x888=2 x IESOUS-Jézus és az Illuminati szó is; 1221 -> ABBA; 1221 a UPC telefonszáma, amelynek egy Lótuszvirág lett nem olyan rég a logója -> 7. fejtető-csakra...), oroszban a FÍ a 22. -> 11:11 -> 2012.12.21. 11:11 GMT napforduló. Ez a dátum valahogy mindig előjön és nem csak a majáknál.

      Szóval itt valami felsőbb vezéreltség, összehangolás figyelhető meg.

      FÍ = arany-arány - arany metszés (1+gyök5 / 2), Fibonacci sor = 1.6180 -> 169... (arany-Au-Or=196g/mol, 11/6. sor, 24 karát=X=0.169 uncia=4.8 gram=99.9%, olvadáspont: 1948 Fahrenheit -> 1948: Londoni olimpia, Izrael -> ZION...)

      http://www.google.hu/images?q=görög+ábécé
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Aranymetsz%C3%A9s
      http://www.google.hu/images?q=upc+logo
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Izrael
      http://hu.wikipedia.org/wiki/Olimpiai_j%C3%A1t%C3%A9kok

      Törlés
  49. http://pirospirula.blogspot.hu/2012/07/az-olimpiai-megnyito.html

    VálaszTörlés
  50. onemoredrinklacikam2012. július 29. 3:06
    Én nem a magyaron néztem, hanem az Eurosporton, ott is magyar kommenttel. Ezt csak azért írom, mert nem tudom, Gundel-Takácsék miket fűztek hozzá az M1-en és mit mutatott ott a tévé. Viszont amit én láttam, abból kihagyott még egy fontos részt ez az összefoglaló írás. Az olimpiai láng végső helyére kerülése azért nem volt egyszerű, és szimbólumoktól mentes sem. Idén nem nagy nevű sportolók, hanem fiatal, még ismeretlen tehetségek (új emberek) gyújtották meg a staféta-fáklyáról a nagy lángot. Előtte szokás szerint körbefutják vele a stadiont, ezt most úgy tették, hogy piramis alakba voltak rendeződve, és a láng mindig a piramis hegyén futónál volt. Aztán amikor meggyújtották a sok kis amforában a lángokat, és az összeállt egy naggyá, a kamera alulról mutatta a lángot a sok amforatartó-rúd meg sugárszerűen szétterült a képernyőn. Ezt a képet hosszan mutatták, olyan volt, mint egy hatalmas izzó szem, egy lángoló pupillával a közepén. Már-már hipnotikus volt, éjjel 2-kor, nagyon álmosan meredni rá.

    Névtelen2012. július 29. 3:45
    Ez tényleg igaz, én is felfigyeltem rá, nagy lángoló szem alakult ki sok kis láng egyesüléséből. Ennyi szimbolumot egy helyen nem gyakran lehet látni, valószínű hogy szoktatás céljából IS történt mindez így. Amúgy senkinek nem tűnt fel hogy másnapra a yutubról az olimpiáról készült videók nagyrészét az olimpiai szövetség eltávolította?


    Szabolcs2012. július 29. 3:43
    Igen én is ezt láttam egy külföldi összefoglalón és földbe gyökeredzett a lábam. A kamera felül- és oldalnézetből mutatta és egy tökéletes szemet formált ki. Még arra is ügyeltek, hogy a lángokat körbeálló embertömeg "második gyűrűsora" ovális alakú legyen. Azt hiszem ez a ceremónia legvégén lehetett (mikor Paul McCarteny fellépett). Ez a lényeges momentum kimaradt az amúgy nagyon jó beszámolóból, pedig náluk ez tette fel a pontot az i-re.

    VálaszTörlés
  51. http://worldtruth.tv/illuminati-occult-symbolism-in-the-2012-london-olympics-opening-ceremony/
    By far the darkest part of the “ceremony” was the NationalHealthService scene, involving what appeared to be a mock child sacrifice to a giant hooded entity. This clearly had echoes of the cremation of care ritual at Bohemian Grove, in which an effigy of a child is sacrificed to Molech – a giant 40ft stone owl. The other children in the hospital beds were then pursued by smaller dark entities. Creepy and disturbing. The “ceremony” culminated with the Olympic cauldron rising into the air and transforming into a giant flaming eye – very much like the eye of Sauron in the Lord of the Rings Films.

    The 2012 opening ceremony was an occult ritual thinly disguised as a major sporting event. When the 23 ton bell was struck, the ruling bloodlines officially declared the beginning of their esoteric New World Order.

    A nyitóceremónia az Új Birodalom (Kié is ez a Királyság?) hivatalos megnyitója volt.

    VálaszTörlés
  52. Tényleg 13 háromszög figyelte az eseményeket!!!

    VálaszTörlés