2012. június 23., szombat

ÉLŐ ADÁS: Kairóból - Több ezren tüntetnek a katonai puccs ellen !



Egyiptomban több ezren tüntetnek a forradalom után elzavart és azóta meghalt Hosni Mubarak helyét elfoglaló katonai vezetés ellen. Azóta választásokat tartottak és a Muszlim Testvériség jelöltje Mohammed Morsi elsöprő győzelmet aratott.
A katonai vezetés viszont gyakorlatilag nem hajlandó átadni a megválasztott vezetőknek az irányítást, így lényegében katonai puccs van az országban! Ha nem javul a helyzet Szíriához és Líbiához hasonló káosz, polgárháború alakulhat ki, mely ekkora ország esetében beláthatatlan következményekkel járhat az egész észak-afrikai, de főleg közel-keleti térségre nézve !

A testvériséghez tartozó Szabadság és Igazságosság párt közleményében elutasította a törvényhozás feloszlatását és jogköreinek a hadseregre történő átruházását.
A pártnál úgy vélik: a Mubarak-rendszer tavalyi megbuktatása óta az országot irányító katonai tanácsnak nincs joga a parlament feloszlatásához. 

6 megjegyzés:

  1. Szerencsétlen emberek, ott is jól meg vannak vezetve, fogalmuk sincs arról, hogy ki hozta létre és kinek az irányítása alatt van a Muszlim Testvériség,....hát ilyen ez a politika, semmi sem az aminek látszik. Persze úgy is a M.T. fog hatalomra kerülni csak, hogy ha előtte még meg hal egy csomó ember úgy még jobb...a sátánista jezsuitáknak...mindenből kihozni a maximumot nem de?

    VálaszTörlés
  2. Tudod miről fog szólni a III. világháború Albert Pike szerint? Ha igen akkor azt is tudod, hogy a keresztények a Zsidók és a........muszlimok fogják egymást kölcsönösen elpusztítani, na most már...ha eljön ennek az ideje, kelleni fog egy összefogó erős muszlim oldal is, aki képes sokáig harcolni, ehhez pedig Szíria és Irán nem lesz elég. Most ezekben az iszlamista országokban olyanok jutnak hatalomra akik 100% ban irányíthatóak lesznek és akik az ideológiai hazugságaikkal halálba küldhetnek minél több muszlim testvért. A mostani katonai vezetők valószínűleg tudnak egy mást, hiszen Mubarak alatt is szolgáltak már és érzik, hogy az igazi irányítók most akarnak megszabadulni tőlük, mindörökre, így szoktak ezek a dolgok működni. És ne izguljunk, egy két "áruló" mindig akad akkor, amikor eljön az ideje, persze a sajtó majd valami mást fog mondani, de ezt is megszoktuk már. Röviden a Muszlim Testvériség hatalomra KELL, hogy kerüljön, ezért volt létrehozva.....egyébként benne van a nevükben is a Muszlim Testvériség, az összes muszlim testvér az összes országból "egyesüljetek" mert hív a Jihad...tudod? elkezdik kiabálni az hogy "Allahu akbar!!!" és attól erősebbnek, bátrabbnak érzik magukat.....állítólag.

    VálaszTörlés
  3. Amíg egy napon nem ébred az ember ezen a földön, hogy k.ra átverték, becsapták, melyet néhány elmebeteg, látszólag hatalommal rendelkező cionista-jezsuita sátánimádó tart irányítása alatt a Vatikán "jóvoltából"... Ezek a lelketlen Farizeusok komoly aggodalommal nézik, a földön ébredező embereket. Már nem működnek mindazok a manipulatív propagandák, melyet évszázadok óta tervszerűen, forgatókönyv szerint alkalmaznak. Albert Pike egy sátánista tetű, melynek írásai akkor válnak valóra, ha elhisszük mindazt amit ez az ökör írt. Az irányítás a mi saját kezünkben van! Mihez kezdünk vele emberek?

    VálaszTörlés
  4. az ilyen, elmebeteg kommentek miatt, mint amit ummacdan, redneck levág nem merem ajánlani ezt az oldalt az ismerőseimnek, pedig sokszor hiánypótló ismereteket lehetne itt szerezni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is ajánljad csak nyugodtan ismerőseidnek, hátha ők is el tudják dönteni ki is itt az elmebeteg.

      Törlés
  5. Nekem semmi bajom azokkal akik elmebetegnek tartanak, sőt általában tiszteletben tartom a véleményüket, legyen mindenkinek joga elmondani a véleményét, miért is ne, de ha már itt tartunk kedves Sblog mivel tudnád alátámasztani a TE véleményedet, mit tudsz te a világról? És végezetül "az ilyen elmebeteg......nem merem ajánlani zet az oldalt ismerőseimnek, pedig....." Nagyon egy kedves és aggódó ember lehetsz(tek), az biztos, de miből gondolod azt, hogy azok az ismerőseid pont úgy fognak gondolkodni, úgy fogják megítélni a dolgokat mint te? Hmmm...érdekes megközelítés, nekem sosem jutnak ilyen megközelítések az eszembe, tudod miért mert nem természetes, hanem előre megfontolt terelés..."barátom". Ilyenekkel mint te majdnem hetente találkozom és mindig megmosolyogtattok. Hiába próbálkoztok ezekkel a szánalmas beszólásokkal, mért messziről megismerjük a fajtádat, független attól, hogy mi is a pillanatnyi nevetek. Na most már paranoiásnak is nevezhetsz,....csak nyugodtan, belefér.

    VálaszTörlés