2012. május 19., szombat

Galaktikus együttállás vasárnap, jelentős események+NATO-G8 csúcs és Jeruzsálem-nap




Visszatér Quetzalcoatl ?
Most vasárnap - 2012. Május 20. - nem csak egy szokásos vasárnap a naptárban. A "próféciák" szempontjából egyáltalán nem az. Több nagy esemény is együttesen lesz jelen, melyek spirituális szempontból lehetnek fontosak. Nézzük, miről is van szó:

1. Az első és legnagyobb esemény a "Tűzgyűrű", ami a részleges (gyűrűs) napfogyatkozás eredményeként jön majd létre, ahogy a Hold kitakarja a Nap közepét.

Az esemény ún. "Annular Solar Eclipse", melyben az annulus latin szó jelentése "kis gyűrű". A teljes jelenség Ázsiában, a Csendes-óceán térségében és Észak-Amerika nyugati részén lesz látható. Csúcspontján a Nap fényének kb. 94%-át blokkolja majd a Hold.

 


/Figyelem. A következő összefüggésekkel nem célom, hogy az Asztrológiát reklámozzam, vagy bármiféle istenség előtt tisztelegjünk, azaz az eseményeknek a földrajzi tényeken kívül több jelentőséget tulajdonítanék. Ennek ellenére vannak bizonyos tények. - A cikk eredeti szerzőjének megjegyzése./ 


2. Május 20-án  egy nagyobb együttállás is létrejön: a Maya Nap (Kinich Ahau) és a "Tsab" (Plejádok) között !
"A Nap-király együtt áll a Plejádokkal". 
  

Egy nem régen dekódolt gabonakör előre jelezte a Maják istenségének (Quetzalcoatl) visszatérését 2012. Május 20 -án.
Ugyanis május 20-án a Plejádok, a Nap, a Hold, a Föld és a Galaxis központi napja(Alcyon) teljes együttállásban, egy vonalban lesz. 
(A Plejádok csillaghalmaz rengeteg ősi kultúrában játszik fontos szerepet, elsősorban az onnan érkezett látogatók személyében.) 

"Az ősi azték és maja isten, Quetzalcoatl, elment az égbe, és azt mondta, amikor elment, hogy újra eljön, és elhozza a gyerekeit."  Ezt a napot erre az együttállásra tették a maják.

Az "East Kennett" gabonakör formációban 17 toll jelzi a napfogyatkozás szimbólum mellett, hogy a Vénusz áthalad a Nap előtt. Ez a gabonakör 2010. július 22-én jelent meg a 10db 5szintes piramissal a szélén, és csillagászati együttállást jelző szimbólummal a közepén.

A formáció középpontjában 17 levél található, mely arra utal, hogy 17 nappal a napfogyatkozás után a Vénusz bolygó átvonulása következik be a Nap előtt 2012. június 5-6-án. 

VÉNUSZ A NAP ELŐTT - 2012.Június 6.  
Egy kis fekete korong halad majd át a Nap előtt június 6-án reggel, és mindezt akár távcső nélkül is megnézheted majd. A Vénusz halad majd el a napkorong előtt.

Hasonló látványosságra többé nem számíthatsz, legközelebb ugyanis 2117 decemberében ismétlődik meg a jelenség, de Magyarországról csak a 2247-eset lehet majd annyira jól látni, mint a most júniusit.







Történések SPIRITUÁLIS SZEMPONTBÓL 2012. Május 20-án : 
A HÁLÓ ÚJRAHANGOLÁSA  3:30 CEST Május21 (Budapest)
Május 20-án gyűrűs napfogyatkozásra kerül sor, mikor a Hold eltakarja a Napot a Plejádok előtt. A Galaktikus Központi Napból egy erőteljes Fénysugár fog kiáradni, közvetlenül a Plejádokon keresztül a Föld felé, beborítva azt és keresztülhatolván rajta egészen a középpontjáig. Ez a Fénysugár áthatol majd az éterikus és asztrális síkokon lebontva minden akadályt, megerősítvén kapcsolatunkat a Forrással. Minden mesterségesen gerjesztett félelmet elpusztítva,  újra fogja hangolni az energiahálót a bolygó körül abban a pillanatban, hogy a Hold árnyéka megérinti a Shasta-hegy csúcsát. Az újrahangolást követően immár képesek leszünk együttesen megteremteni (spirituális) sorsunkat a Fénnyel összekapcsolódva.


Tömegesen összegyűlünk majd vizualizálni bolygónk felszabadulását minden fizikai és nem-fizikai negatív entitás elnyomása alól, így első alkalommal a történelemben alkalmunk nyílik együttesen megteremteni saját spirituális sorsunkat, mint a Fény, Földön élő szabad lényei,mely után immáron akadálytalanul újrakapcsolódhatunk a Forráshoz. 
Mindannyian ugyanabban az időpontban fogjuk végezni a vizualizálást, a napfogyatkozás idején, amely május 20-21-én lesz. Tanácsok a vizualizációhoz és Pontos időpontok időzónánként ITT ! 


3. A harmadik esemény, mely most vasárnapra esik, az a zsidó "Yom Yerushalayim" (Jeruzsálem nap). Ez a nap emléket állít Jeruzsálem újraegyesítésének 1967-ben. Ez a zsidó kalendárium lyyar hónap 28. napját jelenti. 

Miután Izrael kikiáltotta függetlenségét 1948-ban, óriási ellenérzést szült és a környező arab országok támadását, ami az arab-izraeli háborúhoz vezetett. A befejezése Jeruzsálem felosztásával zárult.
1967-ben viszont Izrael teljesen bekebelezte az ősi városrészt, mely magában foglalja a Templom-hegyet, a Sziklamecsetet (a muszlimok számára Al-Aqsa-mecset), a Nyugati Falat, a keresztény szent sírokat....

Ezt a napot egy sor eseménnyel (hálaadással, imákkal, táncokkal, dalokkal..stb) ünneplik a zsidók és a cionisták. Állami ünnepségek is vannak, ahol megemlékeznek a 6 napos háború áldozatairól. A muszlim országok és népek viszont óriási ellenérzéssel és tiltakozással viszonyulnak ehhez az egészhez.


4. Ezen a hétvégén zajlik a G8-ak csúcstalálkozója Camp Davidben és a NATO-csúcs Chicagoban, ami teljes háborús készültségben telik.

Chicagóban növekszik a tiltakozóhullám a NATO május 20-21-én sorra kerülő csúcstalálkozója ellen. Az Ocupy mozgalom több száz résztvevője utazik a városba.

Készülnek az úgynevezett „NATO elleni koalíció” tagjai is, akik a G8, valamint a háború és a szegénység ellen tiltakoznak.

A rendőrök egész évben készültek a csúcstalálkozóra. Az észak-amerikai légi és kozmikus védelmi parancsnokság (NORAD) pénteken nagyszabású gyakorlatot tart a város légterében. 
A csúcstalálkozó idején Chicago fölött lezárják a légteret, amelyet a légierő néhány gépe biztosít.  
Már teljes fegyverzetű Drone repülőket is észleltek Chicago légterében, sőt volt már egy incidens is, ugyanis az egyik drone Denver felett majdnem nekiütközött egy kereskedelmi járatnak.

Az már csak a hab a tortán, hogy még a mobiltelefon átjátszó tornyokat is blokkolni fogja a hadsereg a csúcs ideje alatt. Az Amerikai Polgári Szabadságjogok Egyesülete szerint:

" ez az első és olyan a történelemben, hogy egy kormányügynökség állampolgárok elektronikus kommunikációját meggátolja pusztán a társadalmi elégedetlenség kinyilvánításának megakadályozására".


Ezekkel a mozzanatokkal belföldön is megkezdték az amerikai hadsereg bevetését.



Forrás: EndTimeHeadlines

39 megjegyzés:

  1. A háló újrahangolása,a május 20-ai napfogyatkozáskor.
    http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/14/a_halo_ujjaepitese

    VálaszTörlés
  2. Elég szomorú, hogy ezen az oldalon, csak a fear-porn nyomatása megy és nincs bátorságod pozitív, izgalmas, reménytkeltő de legfontosabb szempontként, a valós jövőt előrevetítő híreket lehozni. Ezek a srácok már vesztettek, nem lesz semmilyen III. világháború, népességcsökkentés, robbantás az olimpia alatt, RFID mindenkiben, és a többi világvége félelemkeltés, amikről itt lehet olvasni, hamarosan elkezdődik a letartóztatási folyamat az Eseménnyel és onnantól kezdve nincs megállás, beindul a változás intenzíven.
    Természetesen aki sötét jövőt vizionálva, indokolatlanul félelemben kíván élni, annak szíve joga.
    http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/13/a_felelmek_eloszlatasa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem itt a lényeg, a jelen meg élése és nem az hogy a jövőben ki győz és mi lesz.!
      Meg jegyezném a fény erői simán ki húzhatják addig míg 2x-r be vezethetik az RFID chipet, ha igaziból akarták volna már 10 évvel ezelőtt is meg fordíthatták volna az események folyamatát.!
      De ugyan így vagyok a JÓ Istennel is Vagy a Teremtővel is ki hogy nevezi.
      Nem valami ködös rózsaszín jövőben kell élni hanem, itt és most kell tenni és megélni a jelent.!!!
      Mondanám NEM fog "megmenteni" minket senki, ez a mi tapasztalásunk csatánk, úgy hogy javaslom mindenki kezdje el meg "menteni" magát, s persze ember társait.!!!

      Törlés
    2. Kedves Löncsvezér!
      Ne haragudj, de hogyan lehet ilyeneket leírni?!
      Kezdjük az elején.
      Már egy másik blogon is volt, aki ilyen okosságot kért, hogy "pozitív" üzeneteket tegyenek közzé. Ezt én nem értem. Ez egy blog, ahol a blogíró az aktuális dolgokról ír, aminek sokan nagyon örülnek, mert ez egyfajta hírpótló oldal. Ha pozitív dolog kell, akkor olvass Müller Pétert, Tolle-t, vagy menj ki a szabadba és sétálj egyet, vagy beszélgess a barátaiddal stb stb. Mármint azokkal, akik arra alkalmasak..
      Aztán: milyen valós jövőről beszélsz? Te így tudod, hogy mi fog történni?
      Miért lehet ezektől az emberektől azt hallani mindig, hogy félelemkeltő dolgokat írnak ezek a blogok? Mitől kell Neked félned? Vagy esetleg Nekem. Én lesz@rom a chipet, lesz@rom az antikrisztust, a 3. világháborút. Én csupán képben akarok lenni, hogy mi történik a nagy világban nagy vonalakban, hogy tudjam mikor kell menekülni véglegesen a városokból. Ugyanis ha valaki állandóan ezekben a dolgokban vájkál, az egyszerűen átesett a ló túloldalára. A egyik oldal, akik fideszeznek, zsidóznak, stb., a másik meg az, akik mindig az összeesküvév elméletekkel foglalkoznak,legyen abba bármennyi igazság. Ez mind álomvilág, kompenzáció. Ahogyan az is tévképzet, hogy a világ ilyen "olcsón" megjavul. Olyan mélyre jutott az emberiség, hogy törvényszerű, hogy lesznek nehéz időszakok. Összegezve ezt a részt: ezek teljesen lényegtelen dolgok ilyen szinten nézve. Időpazarlás. Semmi értelme, mindenkinek megvan a maga gondja, azokkal kellene foglalkozni.
      De tovább megyek. Mi van, ha megkezdődnek a letartóztatások??? Oké, lezajlik, a politikai rendszerek "megjavulnak", államadósság a múlté, bla bla. És akkor mi van? Maguktól megjavulnak az emberek, akik idáig züllesztették a viágot? Mert azt mindenki tudja, hogy amiért a világ ilyen lett, azért nem az a 0,1% politikus felelőssége. Felelősséget nekünk is vállalni kell, a sötétség mindenkiben ott van.

      Mindezek után pedig kijelentem, hogy ha igazad lesz (mert én semmit sem zárok ki, legfeljebb másban hiszek) és tényleg letartóztatások lesznek, meg jönnek az UFO barátaink és átprogramozzák földönkívüli technológiával a tömegeket, akkor természetesen bocsánatot kérek, mert Te gondoltad jól, én tévedtem.

      Lényegében sosem kommentelek, de ezek az újfajta hitviták kezdenek nagyon TÉVúta TÉVedni, ez inspirált egy kis szösszenetre.

      További szép estét Mindenkinek!

      Törlés
    3. Kedves Haloin!

      már meg vagyunk mentve... ne is zavarjon téged. aminek be kell következnie az be fog következni - s valóban, a megmentés nem idegen civilizációktól, nem fénylényektől fog érkezni. ebben reménykedni Sátán porhintése.

      nagyon szépen teljesülnek be a Biblia próféciái. most vagy elfordítjuk a fejünket és várjuk a megváltást a nibiruiakól, vagy mittudomén kiktől, vagy felismerjük hogy egyetlenegy út van. egy biztos... önmagunk megmentése zsákutca - ezt igazolja az egész történelem.

      Törlés
  3. Azok a dolgok amik hamarosan történni fognak nem a világ végét jelentik hanem ez a világ amiben élünk a jelenlegi formájában nem maradhat fent.Az élettel teljesen összeegyeztethetetlen, Ha visszatekintünk a múltban láthatjuk hogy minden fejlett civilizáció eltűnt kb: 3600 évente,egész egyszerűen nem tudtak mit kezdeni az akkori tudásukkal, mit ér az erő ha nem uralod? pontosan ez történik most is!
    Kedves Buddha! Köszönöm ezt a cikket, és ha van rá lehetőség még több spirituális témát tegyél az oldalra mert nagy szükség van az igazi ősi tudásra. Az lesz a kulcs az ébredéshez

    VálaszTörlés
  4. Szerintem pártatlan, informáló cikkek olvashatók. Nekem is nagyon tetszik. A jövőkép sajnos nem fényes,de fényesé tehetjük. Tesszük mi is, igaz magyarok.

    VálaszTörlés
  5. Srácok, a Biblia szerint ezeknek a dolgoknak meg kell lenni, mielőtt beköszönt Krisztus 1000 éves uralma. Sátán hatalma csúcsára érve megalkotja az új világrendet a földi alattvalói által, ahol mindenki őt fogja imádni (kivéve, akik nem). Csak ezt úgy akarja elérni, hogy rabszolgasorba kívánja dönteni az emberiséget, egy rendőrállam formájában. De a jó hír, hogy ezt csak 7 évig tudja megvalósítani, utána lekerül a porondról, és beköszönt a béke. Lehet hinni benne, lehet nem hinni. De az események arra tendálnak, hogy az elit, a Sátán szolgálói, meg akarják valósítani ezt, nem igazán érdeklik őket az emberi életek. Ők örök életet várnak tőle, ezért szolgálják őt. De nem kell félni, hiába működik itt a gonosz, működik egyben az Isten is vele egy időben. Csak keresni kell.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A dolognak annyi a szépség hibája, hogy a biblia egy egyszerű NWO propaganda könyv ami próbálja elhitetni az emberekkel, hogy bármit tesznek is akkor is meg fog történni ami a könyvben le van írva, ezért egyszerűbb ha inkább nem is tesznek semmit csak otthon üldögélnek. Mindent meg lehet akadályozni, semmi sincs kőbe vésve. Ez olyan mint a neten keringő üzenetek, hogy ne csinálj semmit, mert majd jönnek a plejádiak meg Jézuska aztán majd megmentenek, te meg csak üldögélj otthon és nézd nyugodtan a Való Világot a TV-ben.
      Ezért van az, hogy a kevés okos uralkodik a sok hülye megvezetett fölött. És ezért respekt nekik, hogy ezt el tudták érni. (Félreértés ne essék nem támogatom őket inkább csak a tervezésüket csodálom, hogy így ki tudták vitelezni ezt az egész NWO dolgot, úgy hogy közben mindenkit hülyére vettek. Persze manapság ez már nem mindig sikerül nekik.)

      Törlés
    2. Na végre. Köszönöm. Amúgy pedig szívesen olvasnék egy eredeti Bibliát. Úgy i.sz. 300-ból.

      Törlés
    3. hányszor olvastad a Bibliát?

      ne is mondd... egyszer sem.

      Törlés
  6. Én azt javalom erökögyünk azzal a vizualizációval, mert nekem már nincs kedved még 7 évig ginyermázni a megélhetésért.!

    VálaszTörlés
  7. ...és a film pereg tovább...

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm a biztatást és hát igen, ez az én blogom, az én gondolataim és ha arrogáns lennék, mondhatnám, hogy arról írok, amiről mint blog szerkesztő szeretnék! :)De még ezt sem teszem és nem mondom.
    Persze nekem is meg van a magánvéleményem, de igyekszem elsősorban informálni, több irányban tájékoztatni, aztán mindenki azt teszi magáévá belőle, amire éppen akkor szüksége van.

    De ha már ennyire előkerül ez, itt elmondhatom, hogy nem hiszem, hogy bármi "extra" gigantikus esemény bekövetkezne. Ez is egy dátum a sok közül. Érdekes és ennyi.
    A meditáció és közös vizualizálás egy jobb jövő érdekében mindenképp hasznos és a pozitív energiák összeaadódnak.
    De akik arra vannak berendezkedve, hogy a Galaktikus Főderáció úrhajói megjelennek sorban, mint a "Függetlenség Napjában" vagy égbeszökő energianyalábok a piramisoknál egyenesen a Plejádokig....na ők ne tegyék, mert újra és újra csalódni fognak.
    Az tény, hogy zajlanak az összeomlás folyamatai gazdaságilag és társadalmilag. Ez szerintem nem fog megfordulni. De ne legyen igazam....

    A hatalom pedig összpontosítja hatalmát és szűkíti mindenki más mozgásterét és szabadságát. Szép csendben és észrevétlenül, ez is tény. Ha viszont ezekről írok, akkor az félelemkeltés bélyeg rögtön érkezik. Pedig a dolgok történnek...

    És egy nagyon fontos dolog: ahogy a FB-csoportban K. Zsolt gondolatait osztva mondanám:
    Szerintem max. annyi történik, hogy a szomszéd néninek elfogyott a kenyér vagy a tej otthon és hozni kellene neki vagy segíteni a veteményezésben...)
    Ezek még ennél is fontosabb dolgok! Na Béke, Szeretet.... Love & Light for You...
    (O. László)

    VálaszTörlés
  9. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  10. Athangolas , de mi van ha a permetezessel akarjak vagy probaljak az athangolast meghiusitani ?

    VálaszTörlés
  11. Spirituális beállítottságúként egy igazságosabb jövő manifesztációja egyénileg, a vonzás törvénye alapján nem bűn. A 3D-s világunkban a meditáció mellett szárazon kell tartanunk, és ha szükséges használjuk magát a "puskaport" is!

    VálaszTörlés
  12. Egy biztos nem sokáig kerülhetjük el a "csatát", s akkor választanunk kell szembe nézünk e vele vagy el futunk.!!!

    VálaszTörlés
  13. Csak jelzem, hogy az Alcyone egyáltalán nem a galaxis központi napja, és mivel a Pleiádok szerves része, jó hogy állandóan együttállásban vannak...

    VálaszTörlés
  14. Laci, az újjászületéshez a réginek le kell bomlania. Ezt látjuk ma. Elkerülhetetlen folyamat, nem félni kell tőle, hanem kinek módja szerint készülni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor a fegyver piac nagyon fel fogg viragzani . :-)

      Törlés
  15. Sajnos nem lesz együttállás...

    Ez itt a mai csillagpozíció:

    http://www.csillagvaros.hu/forum/download/file.php?id=3083&t=1

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha a maják azt állították, hogy a fent leírt bolygó együttállás lesz május 20-án akkor inkább nekik hiszek mint a mainstream csillagászati oldalaknak. Ugyanis a maják nem voltak hülyék csillagászatból, sőt rendkívül fejlett csillagászati ismeretekkel rendelkeztek.

      Törlés
    2. normális vagy?

      Menj, állj ki a szabad ég alá, és meg fogod látni, hogy az Alcyone kicsit messze van attól, hogy együttállás legyen. Vagy töltsd le a Stellarium nevű programot, és ott is láthatod.

      Törlés
    3. Ha a maják aszonták, együtt állunk akó együtt állunk.!!!
      Addig vizuálom még égysikba nem kerül az egész bolygó rendszer.!
      Ne hogy mán valami programocsak mondja meg nekem mit akarjak látni.!

      Törlés
    4. Ezt a képet kicsivel előtte készítettem egy mezei telefonos csillagtérkép programmal, valószínűleg itt nem érvényesült a fősodratu irányítottság...
      http://imgbox.com/g/FqNFKUBDcj

      Törlés
    5. És a másik kép a Soho felvétele, vajon mit kellett ennyire durván kivágni nehogy a nagy nyilvánossághoz jusson..?

      Törlés
  16. "Május 20-án a Napot elfedi a Hold (gyűrűs napfogyatkozás lesz, tőlünk nem látható), tehát a Nap-Hold-Föld egyvonal valóban stimmel. DE a Nap ekkor az égen a Plejádoktól és benne az Alcyone-től kb. 4 fokra, azaz kb. 8 holdátmérőnyire lesz. A Nap soha sem tudja elfedni az Alcyonét, mert a pályáján kívülre esik."

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az együttállás május 21-én lesz, nem?

      Törlés
    2. Nem szóltam :D Összekevertem a napfogyatkozással.

      Törlés
  17. A Nap rám sütött s nem időzött bennem.
    Csak átsuhant a széllel, mint sosemvolt gondolat.
    Pára nélküli merengő állapot..
    Teremtő vizemben apró kis zátonyok.

    Talán az egyikből új napot faragok.
    Felteszem az égre, dúdolok neki,
    s mosolyba merülnek majd fel nem sírt könnyeim.

    VálaszTörlés
  18. Nekem az ütött szöget a fejembe, hogy ha a galaxis központi csilla kibocsát egy fénysugarat a föld felé, akkor még ha abban a pillanatban együttállás van is, mire az a nyaláb ideérne, már nem nagyon fogunk itt együttállásokról gondolkodni...
    Egyébként szép kezdeményezés, komolyan. Mármint a közös meditáció a jóért.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem egy fénysugarat bocsát ki hanem folyamatosan sugározza azt csak a mi bolygóink együtt állása révén jut el most hozzánk is.

      Törlés
  19. " A Galaktikus Központi Napból egy erőteljes Fénysugár fog kiáradni, közvetlenül a Plejádokon keresztül a Föld felé, beborítva azt és keresztülhatolván rajta egészen a középpontjáig."

    Erre alapoztam, amit írtam.

    VálaszTörlés
  20. Magyar idő szerint 9.44-kor startolt a Dragon nevű új amerikai űrhajó. Az indítás rendben zajlott, az űrhajó 10 perccel a start után Föld körüli pályára állt.

    Kedd, 12.10 Szerintetek hová sietett pont most, pont ezen a néven a hajó..

    VálaszTörlés
  21. Ja meg május 20-21 olaszországban is volt földrengés. Nem tudom esetleg lehet e köze hozzá. Quatzelkoatl iker testvérének meg az ő megjelenésének szinbóluma a Vénusz bolygó ez is pont közre játszik.

    VálaszTörlés
  22. ..nézd csak,a Vénusz a Nap köldöke )

    VálaszTörlés
  23. XD :D Jó értem, hogy vicces. Csak hozzátettem hátha érdekel még valakit

    VálaszTörlés