2012. május 29., kedd

EURO 2012 - Kína miért ennyi sokkoló utalással reklámozza a Foci EB-t?




A nyári londoni olimpia kapcsán rengeteg kérdés, szimbólum és érthetetlen dolog van, amit csak "jelekként" értelmeznek sokan, mivel a jövőről van szó. Az előző cikkben feltárt Rockefeller tanulmányban - mint lehetséges forgatókönyv - egy megnevezett bombatámadás Londonban 2012 nyarán 13000 embert ölt meg.


Ha nem elég a furcsaságok tömkelege, akkor mutatok egy elgondolkodtató promóciós videófilmet, amit Kína készített a hamarosan kezdődő Futball Európa Bajnokság "népszerűsítésére".


EGYETLEN KÉRDÉSEM VAN: Ha ezek normális emberek és ez egy sportesemény, akkor MIÉRT ILYEN "BETEG", HÁBORÚVAL TELI JELLEGE VAN EGY FOCI EURÓPA - BAJNOKSÁGOT NÉPSZERŰSÍTŐ REKLÁMNAK ?

Aramis hívta fel a figyelmet egy kínai tv-reklámra, amit elvileg a Lengyel-Ukrán közös szervezésben megrendezendő 2012 foci EB-re készítettek, de fura hogy mégis Londont zúzzák szét, és utalás történik az olimpiára, meg valami írtózatos világvége küzdelemre a sárkány és a kígyó között. Okkult szimbólumok tájékán jártas embereknek ez talán mond valamit. Nekem volt alkalmam egyszer megnézni, de aztán letörölték a videómegosztókról, az alábbi linkeken még lehet róluk olvasni.
Vajon mit akartak üzenni ezzel a promó videóval a kínaiak? Nem semmi "terveik" vannak az EB-re, és az olimpiára. És hogy - hogy nem pont a Kárpátokból fognak felemelkedni a különböző nemzetek, hogy egyesülve segítsék a sárkányt legyőzni a kígyót?
Hamarosan megtudjuk, mert két hét múlva kezdődik az EB. A netről sorra törölték a videót, a Youtube-ról is. Lementettem, ha eltűnne, majd feltöltöm én. 



Elég sokkoló kis film, és tele van utalással. "Sportrajongóknak", na és szimbólumkutatóknak  kötelező darab ! :) 


Forrás: Mazsola

168 megjegyzés:

  1. az új Batman film előzetese elég hasonló elemeket tartalmaz (stadion-felrobbantás, földmegnyilás)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a buddha dolgot a kommentek kozul nem lehetne mar vegre hanyagolni? Buddha csak egy ember volt, semmi mas. En sem vagyok vallasos, nem hiszek a Vatikannak/ban, ellenben hiszek a szeretetben, de az egyetlen dolog, amit nem sikerult meg a Foldon megcafolni, az a Biblia. (Nem pedig a buddhizmus.) Az univerzum kerdese meg fogalmam sincs, hogy jott ide, de csak egy gondolatot fuznek ide: ha tobb milliard eves az univerzum, csillagokat pedig lattunk meghalni, de szuletni meg sosem, akkor hogy-hogy meg mindig ennyi van?
    Nem vagyok en a vallasod ellen, csak ezek a vallasi toborzasok mar szurjak a szemem. Bocs.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocsanat, nem komment, hanem 'labjegyzet'.

      Törlés
    2. "ha tobb milliard eves az univerzum, csillagokat pedig lattunk meghalni, de szuletni meg sosem, akkor hogy-hogy meg mindig ennyi van?"

      Nézzél már utána, hogy születnek a csillagok. Ekkora hülyeséget, már ne haragudj..

      Törlés
    3. Utánanéztem már sokszor, kedves hunzol, de az egyetlen info ami még mindig megragadja a szemem a különböző csillagászati cikkekben az a: "Csillagokat születni még nem láttunk..." mondat, ami mindenhol ott virít. Nem azt mondtam, hogy nem keletkeznek valahogy, hanem, hogy még senki sem látta. Elég érdekes, nem? (Csakúgy, mint a szövegértési gyakorlatok.)

      Törlés
    4. elég sokáig tart egy csillag megszületése, nem hiszem hogy az utóbbi néhány évtized alatt (leszámítva az ókoriakat, meg a középkor kezdetleges próbálkozásait csillagvizsgálat terén) pont keletkezett volna egy csillag :) így persze, hogy nem láttunk még.

      ---------O---------

      "És hogy - hogy nem pont a Kárpátokból fognak felemelkedni a különböző nemzetek, hogy egyesülve segítsék a sárkányt legyőzni a kígyót?"

      öm, én nem akarok kakukkolni, de nekem úgy tűnt Lengyelország és ukránok voltak kiemelve felemelkedésnek. Netán ott fog valami történni?

      Amúgy 1000 köszi, hogy betetted a "képemet" :)))

      Törlés
    5. A csillagok születése több millió éves folyamat, még a haláluk jóval kevesebb időt vesz igénybe, mert a legtöbbjük egyszerűen felrobban. Ebből következik, hogy csillagok halálát már láttuk, de a születésüket nem tudjuk nyomon követni. Ezért mondtam, hogy nézz utána, és akkor te is erre a megállapításra jutottál volna.. "Csillagokat születni még nem láttunk..." Megnyugtatlak, hogy nem is fogunk.

      Törlés
    6. hunzol!

      nem értem az összefüggést a keletkezés és a pusztulás időtartama közt...

      amennyiben világunk többmilliárd éves, úgy egy adott idő allat közel annyi csillagnak kell keletkeznie, mint amennyi pusztul. ez a keletkezés/pusztulás lefolyásának idejétől független.

      nem ártana gondolkodni.

      Törlés
    7. Mielőtt a buddhizmust ócskázod, talán hasonlítsuk össze hogy hány embert öltek meg a buddhista tanok sugallatára és hányat a kereszténység nevében. A számok magukért beszélnek.

      Törlés
    8. Jeromos!

      Az időtartamok között az az összefüggés, hogy mivel a pusztulás rövid lefolyású, ezért megfigyelhető. Ellenben a születéssel, ami sokáig tart, ezért az nem megfigyelhető közvetlenül. Ezért láttunk már csillagokat elpusztulni, de születni még nem. De hagyjuk ezt a témát, mert nem kapcsolódik a cikkhez.

      Törlés
    9. hunzol!

      ne tegyük a témát, mert egy gondolkodásmódra világit rá.

      nem érted...

      elindul 500 csillag születése, ugyanakkor elindul 500 csillag pusztulása...

      ha azon az időn belül vagyunk, hogy a csillagok pusztulása beteljesedjen, de még az első csillag születése nem teljesült, akkor igaz a te állításod, ám mivel a világegyetem többmilliárd éves és csillagok már születtek, így ezt a lehetőséget elvethetjük.

      persze fenáll annak a lehetősége, hogy a csillagszületést valamiféle ciklus vezérli, de ilyen folyamatot irányító fizikai törvényt nem ismerünk... mitőbb! még modell sincs rá.

      ha letelt volna azon idő, hogy csillag születhessen, akkor már kellett volna látnunk csillag születését (hisz pusztulást már láttunk).

      magyarán... a te álláspontod csak akkor lehet igaz, hogyha a csillagpusztulás egy általános jelenség lenne, ám a születés egy igen ritka dolog, de ezt az elgondolást a tudomány nem igazolja... sőt! a tudomány szerint (értsd: az ősrobbanás-elmélet tarthatósága végett) több csillagnak kéne születnie, mint amennyi pusztul.

      viszont ilyet még az emberiség törtélme alatt egyet sem figyelhettünk meg.

      Törlés
    10. "Mielőtt a buddhizmust ócskázod, talán hasonlítsuk össze hogy hány embert öltek meg a buddhista tanok sugallatára és hányat a kereszténység nevében. A számok magukért beszélnek."

      ha én seggberúgok valakit és aszondom, hogy a te nevedben tettem, akkor ki a rossz?

      te vagy én?

      teljesen ésszerű, hogy nem egy olyan vallást kell dehonesztálni, ami nem hisz tulajdonképpen semmilyen istenben (buddhizmus), hanem egy olyat, amely (tegyük föl) az igazságot képviseli.

      Törlés
    11. Jeromos

      A buddhizmus nem hisz semmiben? a buddhizmus egy tág fogalom annyira nem az de annak is vannak alfjajai egyik a shinto ami többistenHITŰ az más h nem istenek hanem kamik...

      már elnézést mindenkitől de a keresztény vallás a világ legnagyobb népbutítása.. MINDEN ismétlem MINDEN vallásról bebizonyosodott h nem valódi csak az egész azért jött létre h az embereknek irányt mutasson ha lenne afféle isten akkor miért nem gátolja meg h a 'tisztalelkűek' szenvedjenek és itt nem a halálra vagy a munkára gondolok.. az egész biblia egy paradoxon hiszen ha istennek olyan nagy hatalma lenne akkor miért nem ölte meg az eredendő bűn után ádámot és évát és miért nem teremtette újra őket úgy h azok ne követnék el a bűnt... az egész keresztény vallás népbutítás és képmutatás mert bármennyire is a kapzsi papok indították el a 'mészárszéket' (keresztes háború) isten megakadájozhatta vna.. ennyi voltam

      Törlés
  3. Ezen a blogon még egyetlen Buddha-val vagy Buddhizmussal foglalkozó cikk sem volt. Vallási toborzásról meg Te itt olvastál valahol ? Először azt hittem, csak félrement a hozzászólásod, ha igen bocs,hogy reagálok...ha meg nem, akkor nem értem.
    Mint nickname nekem meg elég régen meg van az "SBG Buddha".
    Ennyi meg engedtessék meg nekem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért a cikk forrását, és a folytatást megjelölhetted volna. Csak a tisztesség kedvéért. Nem bánom ha tőlem vesznek át mások gondolatokat, de fontosnak érzem a gondolatsor folytatását is, mely itt olvasható.

      http://mazsolameseszoba.blogspot.com/2012/05/halakkent-hullokent-vagy-rovarkent.html

      Törlés
    2. Bocs, már pótoltam is. Lemaradt, de esküszöm ki akartam tenni !

      Törlés
    3. Nem a neved miatt írtam, bocsánat. Nem PC-n böngészve folyamatosan egy buddhizmusra "buzdító" üzenet jelenik meg minden cikk alatt. Arra írtam. És ezzel zárom is a témát, mindössze nem értem/értettem a miértjét.
      Sorry.

      Törlés
    4. Megmondom a miértjét. Van egy fasza adware böngésző vírusod, ami a böngészőben megjelenő szavakra fizetett hirdetésekkel bombáz téged :D

      Törlés
    5. Azt azért felismerném. :)
      Nem, ez a cikkíró profiljának bemutatkozó szövege. Így viszont elnézést kérek, én hittem, hogy valami 'elmeháborodott' mindenhova ezt posztolja kommentnek. A bemutatkozó szöveghez meg semmi közöm.

      Törlés
    6. David Braun "de az egyetlen dolog, amit nem sikerult meg a Foldon megcafolni, az a Biblia." Már ne is haragudj, de ebben sincs igazad! A Bibliát átszerkesztették és kivettek belőle egy csomó információt így ebben a formában sok minden félreérthető benne. Olvass utána a gnosztikus iratokban és majd rájössz hogy mi minden hiányzik!

      Törlés
  4. A bibliát nem sikerült megcáfolni? Ugye csak viccelsz? :D
    Ott fogom meg ahol akarom, pedig nem vagyok a genetika vagy a teológia professzora.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt fogd meg pubi!

      „Boldogok, akik éheznek és szomjaznak az igazságra, mert ők megelégíttetnek.”

      Törlés
    2. Na arra befizetek te professzor. Akár kezdheted is. Nálad sokkalta de sokkalta okosabb embereknek sem sikerült. Most nem lebecsültelek, csak mondom...

      Törlés
    3. http://www.szabadgondolkodo.hu/ateizmushonlap/ellent.html

      Tessék ide ki van gyűjtve pár ellentmondás amit ti magatok is ellenőrizhettek. A biblia már önmagában azzal hazudik, hogy a zsidó a kiválasztott nép, továbbá, az egyiptomi kivonulás sem úgy történt ahogy a könyv leírja. Ebből is látszik, hogy az évszázadok során rengetegszer át lett írva és ez biztos.
      Ádám és Éva bűne, hogy tudást szereztek maguknak...Végig gondolta már valaki is, hogy milyen isten szemében bűn a tudás? Hát annak az istennek a szemében aki jobb szerette volna ha a teremtményei programozható tudatlan birkák maradnak...Szóval ennyit a bibliáról.
      Persze ettől még hiszek istenben de ostoba vallásokban és "szent" könyvekben nem.

      Törlés
    4. Mazsola@ Anyád a pubi! Dugd fel magadnak az agymosott passzusaidat! :D

      David Braun@ Professzor úr ám az anyukád térdekalácsa. Igyekszem pont olyan lekezelő lenni mint te! ;)

      johnyd-1 is belinkelt egy lapot, ami az általam felvetendő problémákat is taglalja.

      Nem sikerült megcáfolni? Naneee
      Ha így lenne még mindig a középkorban élnénk, és égetnénk azokat akik akik a tudományban hisznek. Pont az ilyen agymosott hülyék művelték ezeket mint ti...

      Biblia = esti mese agyalágyultaknak, azoknak a lelki szegényeknek, akik impotensek a saját életük terén. A megváltásban hisznek, ahelyett hogy tennének érte.
      A halál utáni életben reménykedtek, de ugyan úgy pusztultok majd el mint minden élőlény a világon, nem lesz Szent Peti aki portást játszik, hogy beengedjen titeket akárhova is.

      Csodálom, hogy vannak még ilyen marhák, akik ezt kanyar nélkül beszopják. Én már öt évesen is röhögő görcsöt kaptam a logikátlanságokon amit hittan órán próbáltak lenyomni a torkunkon oly' bőszen.

      A hívők majd most kikiáltanak az antikrisztusnak. :D
      Jöhet a sok internetes prédikátor és spameljétek szét passzusokkal ezt az oldalt!

      Hajrá!

      Törlés
    5. De íme pár felvetés: Ha az Isten teremtette ezt az egész kuplerájt, és a hét napjait ismerve alkotta meg 6+1 nap alatt, akkor érdekelne, hogy miért nem a kezdetektől használjuk a naptári időszámítást? Miért később találta fel és miért a Gergely naptárat használják a Bibliában, amit Európában vezettek be 1582-ben?
      Más civilizációk naptára, hogy-hogy nem egyezik az alkotónk számításaival? A Maják, Kínaiak, se követték ezt a logikát.

      Sok istenhit? Miért van az, hogy különböző kultúrák, különböző felsőbbrendű identitásokat kreáltak? Ha egy az isten? Hogy lehet ez? Ha egy a teremtőnk, nem kéne ösztönösen mindenkinek azt éreznie? Ahány kultúra annyi megváltó. Ráadásul a Biblia bőszen merít, az előtte létező megváltók meséiből. Ugyan úgy zajlanak a folyamatok bennük.
      Valószínűbb, hogy a kereszteshadjáratok amik a véreskezű agymosott (olyanok mint ti) zsarnokokhoz köthetőek, terjesztették el a Bibliát és a kereszténységet eme kis planétán. Tűzzel vassal, vérrel-verítékkel. Bizony ám!
      A keresztény egyháznak véresebb a történelmi hagyatéka mint Hitlernek- Sztálinnak egybevéve. Ez az egész keresztény őrület a középkorban kezdett el terjedni, mikor a pogányokat erőszakkal próbálták átnevelni erre az agymosott kultúrára, azért, hogy minél több adót szedhessenek be. A sok "diktátor" meg élvezte, hogy Isten nevében bármit megtehet. Adót rót ki, mert az út így akarta. Nőket (szüzeket) becstelenített meg, mert az úr azt akarta.
      Az egész vallás nem más, mint egy tudatos kampány ennek a szarságnak a terjesztésére, melyből utána kialakult egy monetáris intézmény. Kb. olyan mint a mostani cégbirodalmak. Pont így ismételi magát a történelem. Csak annyi a különbség, hogy a sok degenerált aki ezt megette, tovább adta a kölykének, és épp ezért lelhetőek még fel az ilyen fanboyok mint ti.
      Nekem lesülne a pofámról a bőr, ha egy olyan intézmény kreálmányait terjeszteném igeként, ami népirtások ezreiért felel, ahol a követendő papok gyerektesteket simogatnak, ahol a vezetőket anyagi érdekek mozgatják csak és kizárólag!
      Pontosan ugyan-úgy megvetem a fajtátokat, mint a neo-nácikat. Semmivel sem vagytok különbek.

      Egy ideológia mellett álltok ki, amit semmi de az égadta világon semmi nem támaszt alá, ellenben a mai tecnopata társadalom kellően rácáfol már a puszta létezésével is. És ha valaki ezt kritizálni meri, azt ti megvetitek. De nem elég, hogy a saját kis beszűkült világotokban élvezkednétek, még terjesztitek is a faszságot, na és itt van az, hogy elborul az agyam. Mert ha nektek jogotok van a terjeszteni ezt a mocskot, akkor nekem jogom van fellépni ellene. Már csak azért is, hogy ne szippantsatok magatokba még több elcseszett lelkészjelöltet.
      És végre a Kereszténység mint olyan, oda kerüljön a történelem polcán, ahova való. A science fiction részlegre! ;)

      Mert hogy az!

      Törlés
    6. Én két dologgal vagyok több, mint ti:

      1. Hogy sosem vitatkozom olyan dolgokon, dolgokról, amikről csak hallottam innen-onnan, de önmagam sosem olvastam. Ez harácsolás, hülyeség, szóra nem méltatható hiba. Én sem mondom édesanyátokról, hogy szőke a haja, mikoron sosem láttam.

      2. Mivel elképesztően, mi több letaglózóan intellektuális személyiségek vagytok (értem itt az angolos 'jancsi-1' meg a még angolosabb 'Méreg' felhasználókat), ezt a pontot találós kérdésnek hagyom.

      Törlés
    7. hallgassátok meg Avatara előadásait a youtubeon

      Törlés
    8. David Braun! Ennyi? Komolyan, ennyi a válaszod? Már nem tudod, hogy bizonygasd az igazad, kifogytál az érvekből és utána jön a személyeskedés? Komolyan ennyire futotta csak?
      Semmi gond, a papok kimosták az agyad, hagyod, hogy uralkodjon feletted egy egyház és azok emberalkotta törvényei te pedig birka módjára bégetsz a csordával együtt...Oké semmi gond, nem szégyen az...Ó hát miket is beszélek, hogy is ne lenne szégyen. Minden (illetve majdnem minden) ember tisztában van vele, hogy az egyházakat azért hozták létre, hogy az embereket a félelmeiken keresztül manipulálhassák. Az egyházak mind cégek akik a hívek pénzén híznak kövérre. A hit a fontos és nem a vallás. Őszintén szólva a vallásba menekülő embereket mindig is gyengéknek tartottam, olyan embereknek akik félnek az élettől nem tudják, hogy éljenek ezért egy felsőbb rendű lénytől várnak útmutatást.

      Törlés
    9. Eloszor is szemelyeskedest csak igen halvany formaban ejtettem meg, amire meg te gondolsz, az a 'haverod' stilusaba burkolt hasonlat volt.
      (Szovegertesed: 1)

      Sajnos latszik, hogy a temaban abszolut nem tudsz semmit. Innentol teljesen feleslegesse valt a vita, noha eddig is az volt. Ki emlitett itt egyhazat, papokat meg vallast? Egyedul te. Elarulom, hogy egyiket sem nezem semmibe, kamu az osszes, es az egyhazrol azonos a velemenyunk.
      (Hattertudasod: 1)

      Törlés
    10. Lehet kicsit túl pörgetted magad nem?

      Törlés
    11. sz emberek kezdenek agymosódni észrevette bárki is, hogy már egyre többen kételkednek az igazságban azok közül akik eddig ún ébredőnek hívták magukat? sokan kezdik komolyan szó szerint venni a bibliát is a következő az lesz h megtérnek katolikusnak és egésznap a tévét bámulják majd? olyan oldalon mint a paranormal.hu elkezdek írni hogy a biblia tele van hazudva, úgy támadnak rám mint egy csapat megveszekedett fanatikus katólikus... talán valami új tudatmanipuláló fegyver. kitelik azoktól a senkiháziaktól...

      Törlés
    12. Ezek megeszik az örök ígéret és remény csalóka ábrándját és mivel teljesen kicsúszott a talaj a lábuk alól, inkább hisznek ortodox módon mindenféle ostobaságban, csak ne kelljen szembenézniük a saját tétlenségükkel és gyávaságukkal. Nekik a Biblia egy pajzs, amit maguk elé tartanak és az mögé bújnak. De ez rendben van, így garantáltan nem lesz semmiféle akadálya az NWO kiteljesedésének, ők meg a bibliájukkal a kezükben távoznak a semmibe.

      Törlés
    13. velem a legdurvább ami történt ilyesmi az általánosban volt ez segítette igazán elő az ébredésemet és hogy elkezdjek végre gondolkodni:
      Hittan óránk volt, és egy Katolikus tiszteletes asszony vagy mi a fene, mindenesetre valami nagyon katolikus hitű tanárnő jött be megtartani. volt ott biblia (kizárólag csak az újszövetséget lehetett használni, mivel az ószövetségben még megvolt pár eredeti írás amit nem vágtak ki vagy hamisítottak meg.) akkor énekeskönyv tele melankólikus altató énekkel. szal a lényeg, elkezdtünk énekelni, majdnem mint egy csapat beszívott hippi, és tűzriadó gyakorlat volt. mit tenne egy normális tanár?
      rendezett sorba szedné a gyerekeket amilyen gyorsan csak tudja, és kiviszi őket az épületből. katolikus ribi hittan órán mit mondott: "Maradjatok ülve, énekeljetek csak tovább!"
      ennyit és a kereszténység gecc! Vígan énekelve a vatikán parancsára pusztuljon mindenki...
      Sajna akkor még nem igazán voltam éber így egy kis időbe beletelt mire felfogtam a pillanatot "Ez most azt akarja hogy énekeljünk miközben -gyakorlat persze- bennégünk az épületben?" onnantól kezdtem minden erőmmel utálni a kereszténységet. Szándékosan tettem fel a lelkészeknek "kényelmetlen" kérdéseket, amire akkori meglepetésemre nem tudtak válaszolni. Az egyetlen értelmes választ a református lelkésztől kaptam arra a kérdésemre, hogy ha Ádám és Éva voltak az első emberpár, és 2 fiuk született -egyik később meghalt- akkor hogy szaporodtak el? (mivel tudni illik egy életképes civilizáció létrehozásához belterjes szaporodás nélkül minimim 500, de inkább 1000 fő kell, ha természetes úton történik a szaporodás, intelligens beavatkozás nélkül). Erre azt a választ mondta, hogy valószínű, hogy nem Ádám és Éva voltak az egyetlen emberpár a földön, lehettek a világ minden táján azonos és különböző népcsoportokból. Gyakorlatilag ellent mondott a saját hitének.

      Törlés
    14. de annak örülök, hogy legalább a Darwini majmos szarságot nem hozta elő :D

      Törlés
  5. A sport egyesíti a világ nemzeteit, véget vet az ellentéteknek, és a világban zajló borzasztó folyamatok az ilyen sportesemények alatt kissé csillapodnak. A sporttal legyőzhetjük a háborús borzalmakat, száműzhetjük azokat, és a nemzetek egyenrangú félként küzdhetnek meg egymással a stadionokon belül. - Ennyi ennek a filmnek a "szimbolikája", nem más... A Londoni képek pedig egy lehetséges vízió csak, ami azt jelképezi, hogy így is történhetnének a dolgok, de a sporteseményeknek IS köszönhetően szerencsére ilyesmik nem történhetnek meg.

    Utánanéztem: A videó több változatban is fent van a YT-on és más videómegosztókon. Vélhetően a törléseknek oka van: A feltöltők követik el, hogy aztán sírhassanak, amiért a gonosz NWO törölte a bizonyítékukat... Nevetséges.

    Egyébként meg ha az egész igaz is lenne: Nagyon itt az ideje egy világszintű krízisnek, mondhatni, soha jobbkor. Van néhány milliárdos feleslegünk, ideje elkezdeni az optimalizálást.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A sporttal valóban lehet helyettesíteni a - főleg férfiakra jellemző - ösztönszerű harcolni vágyást. Piros Pirula projekt új filmjében mondjuk ez úgy van tálalva, mintha a globális manipuláció része lenne, amivel szerintem egyet lehet érteni. De inkább a sportesemények, mint bármilyen fizikai háború! :)

      Törlés
    2. Rakhattak volna rá egy kibelezett csecsemőt is, hogy szerencsére ez sem fog megtörténni ennek a csodálatos eseménynek a kapcsán. Hagyd már ezt a szorgos győzködést Illuminati, régen ilyen reklám promók sosem voltak, nem kell senkit sem hülyének nézni. Amúgy a hőn áhított nwo-d már fel lett állítva csak még celebrálni kell a dolgot, egy világméretű krízis (ww3) után elfogadtatni a világgal a "megoldást" és trónra ültetni azt az egy bizonyos illetőt és így ennyi. Már rég nem érdekli őket a nép véleménye, mert már sakkhelyzet van. Az a hülye, aki még mást hisz, már elnézést.

      Viszont egy bizonyos valaki mégis felettük áll, ő fogja beadni a mattot. Rövid meccs lesz ez relatíve.

      Törlés
    3. Oké, legyen igazad. Akkor most feltenném az örökbecsű államférfiúi kérdést: Na és?

      Ki áll felettük? A Jóistenetek? Olyan tétlen volt évezredeken át, milliárdok kínhalálát végignézve, mint egy hulla. Isten nincs. Hit van. Az meg egy eszköz a beletörődés eléréséhez. Mikor fogjátok már fel... (Sosem...)

      Törlés
    4. Magmondoe szerintem nem a hagyományos isten-hitre gondol, hanem a paleoasztronautika nézetei szerinti "teremtőkre".

      Törlés
    5. Ja, idegen intelligens létformák? És őket ki hozta létre? És őket? És őket? És őket? Egyébként az idegen létformákkal kapcsolatos dolgok mesterségesen és célzottan létrehozott mitológia részei, a XX. Századi jelenségek legalábbis mindenképpen. A paleoasztronautika pedig a legtöbb esetben nagyon is Földi kultúrák maradványait véli csillagközi nyomoknak...

      Az idegenek nem fognak segíteni. Senki nem fog segíteni. De miért is kellene segíteni? A tökéletesség felé vezető útra már ráléptünk...

      Törlés
    6. Illuminati: Nekem nem hivatalom veled vitatkozni, sem meggyőzni nem óhajtalak, én csak a puszta tényeket közöltem. Isten nincs, ok. De Marx, aki kidolgozta az ateista/kommunista elméletet mégis hívő volt, de főleg Luciferé. Ez ma már nyílt titok. Apropó ha nincs Isten, ki az a Lucifer és ki ellen hadakozik, csak úgy légboxol? Tehát hol van itt az ateizmusnak és az evolúciós elméletnek egyáltalán létjogosultsága? Az egész kommunizmus a luciferiánus hitvallásra épült és épül most is, utána lehet olvasni. Az ateizmus az maga a népbutítás fellegvára, elsősorban a 20. század nagy vívmánya.
      Most sem tétlenül fogja nézni milliók és milliárdok halálát, hanem maga az ember választotta mindig is a pusztulását az életformájával és a választott hitvallásával (itt megjegyzem, nincs olyan, hogy egy embernek ne legyen hitvallása, legyen az futtball mánia (fradizmus, liverpoolizmus, stb), szexmánia, pénzimádat, és így tovább, lehetne sorolni reggelig... az ún. ateizmus az egyik legfanatikusabb vallás a világon, csak észre kellene venni).
      Várom a következő támadó kérdést, bár nekem nem sok kedvem van ehhez a klaviatúra huszárkodáshoz.

      Ja még mielőtt kérdeznéd, semmiféle egyháznak de még csoportosulásnak sem vagyok a tagja. Sejtheted, hogy miért...

      akTa: tévedsz

      Törlés
    7. Olvasgass: http://magmondoe.atw.hu/marx.txt
      Hát persze hogy nincs Isten. Legalább is ezt szerették volna elérni a kis agyacskádban, ahogy látom, sikerrel.

      Törlés
    8. Kész tényként kezelsz olyan dolgokat, amikre nincs semmiféle tudományos bizonyíték. Nincs Isten. Leokéztad. Szerintem ebből kifolyólag Lucifer sincs, tehát nincs a kettő közötti hadakozás. Ez nem több, mint egy mese, ami tele van az emberi természet különböző megszemélyesítésével. Ennyi, nem több. Az ateizmusnak annyi létjogosultsága van, hogy nincs semmiféle ellenőrizhető tudományos bizonyíték Isten létezésére. Az egész csupán egy feltevés, amiben lehet hinni,vagy nem hinni. Tényszerű dolog például, hogy létezik egy Afrika nevű kontinens. Leellenőrizhető, sőt, mérhető, megtapasztalható a közvetlen érzékszerveinkkel. Ez tényszerűség, amit a hit nélkülöz és örökké nélkülözött évezredeken keresztül. Vagyis a hit egy olyan dolog, ami elképesztő hosszú időn keresztül nem nyert semmiféle egyértelmű igazolást.

      Az ateizmust hiába ostorozod nekem, semmi közöm hozzá. Nem vallom magam sem ateistának, sem hivőnek, mivel az ilyen dolgokról tökéletes bizonyosságod sosem lesz, így ezeken elmélkedni egyszerűen nem praktikus.

      Másrészről pedig még mindig nem azért vagyok itt, hogy hitről és vallásról beszélgessek. Én az NWO-t propagálom és arról szeretnék eszmét cserélni, mindenféle ezoterikus körítés nélkül. De úgy látszik, ez lehetetlen veletek...

      Törlés
    9. Nektek nincs valami fórumotok ahol egy másnak bólogattok.?

      Törlés
    10. Ez volna az érdemi válasz? Egyébként nincs. Hacsak a NATO csúcs és a G8 nem nevezhető annak. Esetleg a Trilaterális Bizottság, vagy a Külkapcsolatok Tanácsa. Ezek azért elég jó kis bólogató fórumok, nem gondolod? Soroljak még párat?

      Törlés
    11. :) Ennyire futotta, de most komolyan kapsz te a ott a pajtásoktól rendesen elég figyelmet.?

      Törlés
    12. Illuska téged ketrecben kéne mutogatni, olyan okos és kifinmult lelkületű vagy

      Törlés
    13. Na, a szokásos koreográfia Az érdemi vita csődje után elkezdenek személyeskedni. Jaj, mennyire kisstílű és primitív dolog ez...

      Törlés
    14. Mégis mit mondjak egy olyan beteg elméjű emberre, aki teljes mellszélességgel támogatja a népirtást a kommunista ideológiájával? A nép címszó alatt rengeteg kisgyerekről is beszélsz, köztük sokunk gyermekéről, családtagjairól te nyomorult! Nem inkább ez a primitív, te senkiházi?
      Romlott volt a tejbegríz, vagy mi a baj a kis lelkeddel? Az ilyen gyilkos férgeket még a börtönökben is mélyen megvetik!
      Csőd? Egyelőre te nem mondtál semmit, én elég konkrétan érveltem fentebb, neked persze az elég magas labda volt. Amúgy meg semmi dolgom nekem egy ilyen sátán fattyával. Szerintem már sokan unják, hogy az összes ilyen jellegű oldalt fertőzöd a beteges írásaiddal, ráadásul egész nap más dolgod sincs, csak hogy írkálj. Hogyne személyeskednék már, sokunk nevében írtam le ezeket, cáfoljatok rá, ha nem így van!

      Törlés
    15. Szerinted betegség optimalizálni a társadalmat annak érdekében, hogy a következő generációk egy nagyságrendekkel kiegyensúlyozottabb és szebb világot kapjanak. Lelked rajta. Szerintem meg az az elmebetegség, hogy mihaszna, semmit nem produkáló, haszontalan és jelentéktelen életű, bárkivel bármikor pótolható senkik felzabálják a jövőt. A rengeteg kisgyereket, akikről papolsz, talán nem kéne számolatlan módon, ösztönszerű állatiassággal a világra hozni, nem? Esetleg gondolkodni kéne, nem?

      A többire felesleges reagálni, mosd le a habot a szádról, aztán majd akkor próbálj meg legközelebb velem kommunikálni, ha az ember módjára sikerül... (Az meg végképp nem érdekel, hogy te mit unsz és mit nem. Nem tetszik, nem olvasod, ennyire egyszerű. De inkább az itt a probléma, hogy nem tudsz érdemben mit kezdeni a felvetéseimmel és ezért elöntött az epe...)

      Törlés
    16. "Kész tényként kezelsz olyan dolgokat, amikre nincs semmiféle tudományos bizonyíték."
      Iluska masodik sajat arcaba tortent fingasa...

      Törlés
    17. Ezt mire is hoztad fel? Mert így önmagában annyit sem ér, mint egy sánta kutya széklete... A stílus pedig maga az ember, ugyebár...

      Törlés
    18. Ráadásul egy fizetetlen, felkészületlen promóter, akit első körben irtanak majd ki szeretett istenei. Még az sem esik le neki, hogy Istennek sem érdeke fenntartani ezt a világot ebben a formában, de ellenben a beteg elittel nem szelektálás nélkül fogja rostálni az embereket. De azért elmagyarázza, mint valami biorobot. Eleve nem is lett volna ilyen szándéka (ellenben az nwo kedvenc Luciferrel, akinek kezdettől fogva csakis ez volt a célja), ha az ember nem irtaná ki saját magát az istentelen, pénzimádó, egoista életvitelével. Egyébként az elit eleve ott hibázik nagyot, hogy nem magukkal kezdik az irtást...
      Különben is, mi az a fizikai halál, elhagyjuk a csomagolást? Számomra ennyi, szóval jöhet!
      Önálló gondolatot még nem hallottunk Illutól, pedig igyekeztem belőle valamit kicsikarni.
      Egy igazi birka ez a pali.
      Potenciális gyilkos létedre még így is ember módjára szólnak hozzád, te szerencsétlen!

      Törlés
    19. "Fizetetlen" - bizonyítsd...
      "Felkészületlen" - bizonyítsd...
      "Promóter" - ez tény...
      "akit első körben irtanak majd ki szeretett istenei" - könnyen meglehet, de cseppet sem érdekel és hát az van, hogy abban az első körben bőven benne leszel te is.
      A beteg elit szelektálni fog, ha ezzel nem vagy tisztában, akkor talán a tükör előtt mondogasd, hogy "felkészületlen"...
      "Biorobot" - mondod te, aki képtelen az istenénél tovább gondolkodni és új gondolatokat befogadni... Aki fej lehajtva dolgozza és zsákmányoltatja ki magát, céltalanul, patkány módjára szaporodva a semmibe, hogy aztán 200 évvel a halála után már a felmenői sem tudják még csak a nevét sem... Aki kussban tűri mindazt, ami ellen csak szóban és írásban mer lázadni a foteljában koptatva a billentyűzetet, pont azt bégetve, amit a szájába adtak...
      "Egyébként az elit eleve ott hibázik nagyot, hogy nem magukkal kezdik az irtást..." - Az elit azért elit, mert többre képesek, mint te. Hozzájuk képest egy jelentéktelen pondró vagy. Elgondolkodtál már azon, hogy ők miért az elit? Talán mert több jó képességük van, mint neked? Hmmm?
      "Különben is, mi az a fizikai halál, elhagyjuk a csomagolást? Számomra ennyi, szóval jöhet!" - Na, akkor ugorj, ha ennyire meg vagy győződve a dologról. Mégsem ugrasz? Nocsak...
      "Önálló gondolatot még nem hallottunk Illutól, pedig igyekeztem belőle valamit kicsikarni." - Hozzátok, ugyanazt a mantrát bégető birkákhoz képest én egy nóvum vagyok minden leírt betűmmel.
      "Egy igazi birka ez a pali." - Bégeted ezt te...
      "Potenciális gyilkos létedre még így is ember módjára szólnak hozzád, te szerencsétlen!" - A te stílusod legfeljebb előembernek megfelelő, minden esetre hozzád képest én úriember vagyok...

      Még valami, te frusztrált kis töltike?

      Törlés
    20. :) Látom rendesen ki tettél magadért, talán meg is haladtad önmagad.!

      Egy: Töltike

      Törlés
    21. Á, ez csak félvállról ment, minden különösebb energiapazarlás nélkül. Nem kihívás a dolog...

      Törlés
    22. Mit szolnál ha azt mondanám hogy, akármennyire is erőlködtök az úgy nevezett "töltikék" és segítőik győznek.!
      Nem tudsz róla, de bizony a pajtásaid ideje le áldozott.!!!

      Törlés
    23. Semmit, nevetnék. És megkérdezném, hogy ezt az abszurditást vajon milyen gyakorlati tényekre alapozod. Erre kapnék valami átszellemült, ezoterikus-vallásos fejmosást isten és a lélek erejéről, Krisztus második eljöveteléről, a Nagy Igazságosztásról, vagyis valami olyasmit, aminek az a lényege, hogy a töltikéknek nem kell csinálniuk semmit azon kívül, hogy hisznek, és szélsőséges esetben még megemlítenéd azt is, hogy pusztán gondolati energiákkal fektetitek majd két vállra az NWO-t.

      Most tényleg kell ez? Annyira röhej...

      Törlés
    24. Akár, de nyugalom meg fogjuk tudni csinálni.!
      Ez a különbség kettőnk között, te nem hiszel ember társaidban én viszont igen.!

      Törlés
    25. Valóban nem hiszek az emberekben, ez így igaz. Ezért vagyok NWO-párti. Arra kíváncsi leszek, hogy hogyan kerekedtek felül, hiszen már most eleve vesztes pozícióban vagytok. Másrészről pedig nem tudtok mást, csak gőzelvezetésként billentyűzetet koptatni és egymásnak bólogatni. Így igen nehéz lesz bármilyen gondolatot és kezdeményezést gyakorlatba öltetni. Igazából ennek a lehetőségét még nyomokban sem lehet felfedezni nálatok...

      Törlés
    26. Nem sok fantáziád van, a nagy változások kis dolgokkal kezdődnek.!

      Törlés
    27. Nem irigyellek.Ha nem hiszel az emberekben kiben hiszel?Istenben sem...nem sok maradt.

      Törlés
    28. raczkevi: Hiszek az NWO világában és az őj, nemesebb emberfajban, mely nem a mostanihoz hasonló módon, vagyis ösztönállat módjára cselekszik és terjed, mint egy rákos daganat. Én ebben hiszek.

      Haloin: A fantáziát bízd ide, de ti túl kicsik és semmittevőek vagytok. Nagyon emlékeztettek például a Júdea Népe Frontjára a Brian Életéből...

      Törlés
    29. Ezt oktatják felétek, szép mondhatom de majd le szállsz te a magas lóról.!
      Csak várd ki a végét.!

      Törlés
    30. "Elgondolkodtál már azon, hogy ők miért az elit? Talán mert több jó képességük van, mint neked? " - vagy már az ük-ük-üknagyapjuk is kőgazdag volt, így nem kellett túl nagyot villantania például egyik Rockefellernek, stb. sem.

      Ha olvastad volna a cion bölcsek jegyzőkönyvét, nem lennél ennyire büszke kőműves, mert tudnád, hogy a magadfajták hamarabb lesznek likvidálva, mint a rendszer nyilt ellenségei.
      A másik ellentmodás az elméletedben, hogy hogyan lehet úgy tökéletesíteni egy társadalmat, hogy nem iq-ra, kreativitásra, szorgalomra, génekre való tekintettel szelektálnak, hanem mondjuk ránkküldenek egy vírust, ami nem mérlegel, mert neki darab-darab?

      Törlés
  6. Nekem ez valahogy furcsa. A kommunista Kína akarja legyőzni azt a háttérhatalmi szerveződést ami pont hogy a kommunizmust akarja megvalósítani az Új világrenden belül? A komcsi sárkány legyőzi a komcsi kígyót? Ráadásul Európa azon nemzeteivel kiknek politikusai tövig benyaltak az elitnek?
    "És hogy - hogy nem pont a Kárpátokból fognak felemelkedni a különböző nemzetek, hogy egyesülve segítsék a sárkányt legyőzni a kígyót?" - Nem akarok belekötni de akárhogy is nézem nem látom, hogy csak és kizárólag a Kárpátokból emelkednének ki a nemzetek.

    VálaszTörlés
  7. http://redicecreations.com/article.php?id=18319 és ez a tornyos kártya ami hasonlít a bigbenre is?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Abszolút nem hasonlít a Big Benre. Ez a Tokioi Wako torony.
      http://fulfilledbibleprophecy.com/wp-content/uploads/2011/03/cd.png

      Törlés
  8. Isten megmondta, az ő világát ellenségei építik.

    A balagyféltekés ateista pszichopaták odakerülnek, ahova a sötét érzelmeik juttatják őket. Az ész álma lebírhatatlan szörnyeket teremt, melyek saját magukat pusztítják el, akármennyire is okos egy démoni elme, a vége mindig a csúfos kudarc, a halált hívja magára. Mindig ugyanazok az unalomig ismételt érvek jönnek, milliárdok halála stb. Nem értik a világ működését és nem látnak tovább az orruknál, mert nem akarnak, így nem lehet párbeszédet folytatni, csak falak vannak és ateista pökhendi sértegetések. Isten mindig (!) megvédte és a jövőben is meg fogja védeni azt, aki a védelmét kéri.

    Egyébként meg igen, el lesznek választva a jók és a rosszak itt a Földön, mert annyira eltávolodtak egymástól, hogy nem tartható fenn az együttes létezés egy élettérben tovább.

    Ha meg annyira jelentéktelen a mi összefogásunk, ide történő kommentelésünk, ha annyira a totális hatalom birtokában van a bűnözői elit, miért irogatsz ide? Mit akarsz elérni? Kit akarsz meggyőzni? Vagy csak alantas sértegetési vágy vezérel? Nem tudsz uralkodni kicsinyes,lenéző jellemeden? Zavar ez a dolog, nem bírod elviselni, hogy a világban vannak olyanok is ( nem kevesen, hanem többen mint te és a fajtád), akik nem bűnözők által irányított beteg és perverz világban akarnak élni. Reménytelen minden szavad és csak mosolyt fakaszt arcomra.:)

    Tanulj tiszteletet és szerénységet, mielőtt másokra öntöd szellemi mocskodat, mert a szarod a végén a te nyakadon fog végigcsorogni.

    Isten létezik és a bűnösöket mindig megbünteti, mikor fogod már fel? Sosem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden önmagát oly büszkén ateistának tartó embernek küldeném ezt az elgondolkodtató írást! Itt az igazi "ébresztő"!
      http://magmondoe.atw.hu/marx.txt

      Törlés
    2. Hunbulcsú, ez szép volt! (Most majd az jön, hogy egymásnak bólogatunk! :) )

      Írod: "Isten létezik és a bűnösöket mindig megbünteti"
      Az én meglátásom inkább úgy valahogy szól, hogy Isten létezik, és olyan világot teremtett, melyben minden tetted - legyen az jó vagy rossz - visszaszáll rád, ezáltal tanít.

      Törlés
    3. Nos, akkor én is bólogatok gyorsan, nehogy kilógjak a sorból.:)

      Igazad van, Mazsola, pontosabban fogalmaztál, tetteink következménye visszaszáll ránk.

      Törlés
    4. Mert meg van írva: Élek én - így szól az Úr -, mert meg fog hajolni előttem minden térd, és minden nyelv Istent fogja magasztalni.
      Tehát mindegyikünk maga fog számot adni magáról Istennek. (!)
      Róm 14, 11-12

      Bólogassunk, noha a maga idejében minden ki fog derülni.

      Törlés
    5. Így van, nehogy tegyél valamit az ellen, ami nem tetszik neki, majd egyszer, valamikor az istenke igazságot tesz és kész. Ahogy szokta a világtörténelem során annyiszor, mikor százmilliók pusztultak el a nagy isteni igazságtételek folyamán...

      Törlés
    6. Én úgy tudtam eddig, hogy Sztálin, Hitler és a háttérben húzódó szponzoraik, azaz a te istenkéid végezték ezeket az istentelen pusztításokat, te mégis miről beszélsz itt folyamatosan? Az emberiség az istentelen életformájával táplálja a sötét erőket (ja persze ezek szerinted nem léteznek, mindig elfelejtem), ezáltal az elit törekvéseit elősegítve majd a saját maga vesztét okozva. Szabad akaratot kaptunk és mivel a többség ezt választotta, így ok okozatról tudunk csak beszélni. Isten nem tudta ránk erőszakolni a nekünk szánt valós boldogságot, pedig a lehetőség mindig adott volt, ez ilyen egyszerű "kedves" Illuminati! Művelődj!

      Törlés
    7. Helyesbítek, nem nem tudta, hanem soha nem is akarta ránk erőszakolni. Az az erőszakos, agresszív, törvénykező, dogmatikus, félelmet keltő istenkép amit a drágalátos (ál-)egyházak tártak elénk évszázadokon át, az nem azonos az igazi istenképpel. Sőt, pont az ellenkezője. Németh Sanyi bácsi, Benedek bácsi és még sorolhatnám a neveket, mind mind a cionista nwo lelkes bérencei, tehát jó haverjaid, úgyhogy ne lázongj ellenük, hiszen hittestvéreid...

      Törlés
    8. Először is: Én nem választottam szabad akaratot soha. Senki nem kérdezte meg, hogy ez kell-e nekem, vagy sem. Gyanítom, ezzel az emberek elsöprő többsége így van, tehát az a mondatod, miszerint "szabad akaratot kaptunk és mivel a többség ezt választotta, így ok okozatról tudunk csak beszélni", enyhén szólva is ferdítés és betegesen hazug.

      A mindenható istened mit nem tud rám erőszakolni, áruld már el. Egyáltalán, ez a tétlen,m kegyetlen, gyilkos istened mégis, mit tud csinálni???

      Sztálin és Hitler pedig akár tetszik, akár nem, emberek voltak, vagyis állítólag a te istened gyermekei, teremtményei, minden más gonosztevővel együtt. A tökéletes istened hívta őket világra. Erre a tökéletes világra. Amiben minden rosszra rá lehet fogni, hogy az meg a rohadt sátán műve, csak ezzel az a nagy baj, hogy őt is a te idióta istened alkotta meg, tehát végső soron ő felelős minden sátáni tettért és ráadásul mivel mindenható, tökéletesen látta előre azt a végtelen szenvedés, nyomort és kínhalált, amit a örödgöcskéje teremtésével hozott a világra, ha szabad az akarat, ha nem. Az akarat pedig messze nem szabad egyébként, körülményfüggő, külső ingerek szerint változó valami, tehát az akaratot és tudatot sokkal jobban meghatározza az engem körülvevő világ, mint én magam, hiszen pl. már csecsemőkorom óta elkezdenek az agyamban futtatni különböző társadalmi programokat - nevelés - ami ugyebár tőlem teljesen független, legfeljebb reagálhatok erre, de alapvetően nem vagyok a világtól független egyén, tehát nincs szabad akaratom.

      Művelődni pedig esetleg neked kéne, kibújni a gyáva, megalkuvó, csodaváró tétlen istenhited mögül és esetleg észrevenni, hogy az istened SEMMIT nem tesz érted - például azért, mert nem létezik...

      Törlés
    9. Lassan meggyőzöl illu, annyira tudományos, amiket írsz! Várom az újabb bölcseleteidet!

      Törlés
    10. Egyelőre be kell érned ennyivel, ugyanis jól érzékelhetően nem vagy képes befogadni és feldolgozni a meggyőződéseddel ellentétes információkat, ennek következményeként pedig alkalmatlan vagy az értelmes, érdemi vitára. A legtöbben éppen ilyenek vagytok, ezért van szükség az NWO új rendszerére - új, valódi emberekkel.

      (Ugye megint nem érkezett egyetlen érdemi ellenvetés vagy reakció sem mindarra, amit leírtam. Nem az én szegénységi bizonyítványom.)

      Törlés
    11. Nekem mi szükségem arra, hogy veled érdemben vitázzak? Már a Marx-os cuccnál elvéreztél.
      Többezer éves próféciák váltak és válnak valóra napjainkban, micsoda véletlen sorozat! A kedvelt elited meg gyorsan elintézte annyival ijedtében, hogy "hát persze, mert azt is mi írtuk!" :D Ennél nevetségesebb dolog a világon nincs.

      Ezek után miről akarsz még velem csacsogni?

      Örültem a "szerencsének"! :)

      Törlés
    12. Milyen Marx-cuccnál véreztem el? Én nem olvastam semmiféle felvetést Marx bácsival kapcsolatban, tehát elvérezni sem tudtam...

      A több ezer éves próféciákat pedig bárki a kénye-kedve szerint értelmezheti, ráadásul mi a garancia arra, hogy ezek tényleg több ezer éves próféciák??? Azért, mert ezt olvastad? Juj...

      Az "elitem" pedig még véletlenül sem egy ijedős társaság, majd meglátod...

      Csacsogni nem akarok én senkivel, bár veled kétségkívül csupán ezen az alantas szinten lehetne kommunikálni sajnos.

      Törlés
    13. Szerintem Te ilyen önjelölt szabadkőműves lehetsz :D Kb. annyi értelme, mint a képzelt barátoknak, de legalább lefoglalod magad :)

      Törlés
    14. Ahogy mondod, de én sosem állítottam mást. Mindenkinek kell valami elfoglaltság, és ez meglehetősen szórakoztatónak bizonyul. Illetve reménytelinek is, de ez már más kérdés.

      Törlés
  9. Azt sikerült kideríteni már valakinek, hogy a videó forrása valóban a kínai kormány ?
    Vagy lehet, hogy egy ügyes csapat csinálta és semmi köze a kínai kormányzathoz, viszont nagyszerű hoax lett belőle !?
    Ha viszont valóban kormányzati megrendelés, akkor sem biztos, hogy jelent bármit is.
    Szerintem egy esetleges háborút nem így üzennének meg a nagyvilágnak.
    Meg jó lenne tudni, mit énekel benne a figura, az is sokat elárulna a film mondanivalójáról.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remek kérdések! Én is látni szeretném, ahogy valaki igazolja azt a feltevést, hogy ez a videó melyik tévécsatorna számára készült, annak weboldalán hol található meg, mikor adták le adásba, és egyáltalán... Ez egy komoly hoax, pont olyan, mint amikre általában felülnek az anti-NWO-sok. Például a rettegés a majdani Londoni terrormerénylettől... Ami sosem fog bekövetkezni...

      Törlés
  10. Ja egyébként itt a szóban forgó reklámvideo, a szerző akár ki is teheti a cikkben utólag:
    http://www.youtube.com/watch?v=vmYYG60Loe8

    VálaszTörlés
  11. Nem tudom ki, hogy van vele. De én nem láttam egy darab sárkányt se a videóban. Én egy Oroszlánt láttam, és egy kígyót, de sárkányt egyet se.

    VálaszTörlés
  12. Rengeteg (csapat) munka van a videóban, - több hétnyi meló ezt így összerakni. A forrásra magam is kíváncsi lennék ha vki ráér keresgélni.

    Érdekes hogy 01:35-nél a kezdőkörbe csapódik a bomba. De miért is? PakalZ forrásán elindulva nemrég írtam erről hogy több jel mutat abba az irányba hogy akár egy nagyobb merényletet - akár nukleárisat is - tervezhetnek a foci VB alatt, hogy annak ürügyén megindulhasson a háborús gőzhenger.

    Novemberben lehúzzák a rolót. Már évek óta szeretnének egy nyílt világháborút kirobbantani, hogy a lakosságot megtizedeljék addig, s hogy fél-elem légköre lengje körül a golyóbist. ( -> Az Angol-Szász Misszió: a Harmadik Világháború és az Új Világ öröklése // Project Avalon - http://projectavalon.net/lang/hu/anglo_saxon_mission_hu.html )

    Igaza van Illuminatinak is hogy nem kell feltétlenül az ördögöt a falra festeni, - mindenesetre ne legyenek illúzióink a "háttérhatalom" sokféle tervet előkészített a végidőkre - de szerencsére ellenükben is dolgoznak serényen, észrevétlenül a háttérben.

    Visszatérve sanszos a merényletre a 2012 június (6. hó) 11. 19 óra (GMT+3) az ukrajnai Donbass Arena, Doneck-ben - D-csoport: Franciaország - Anglia meccs (6/11 -> 9/11 WTC - 11/9 SgrA...). "Véletlenül" erre a koordinátára épült a stadion (a kezdőkör): 48°1'16"É 37°48'36"K (48 -> 4+8=12, 11 és 6 (június) -> 2012. június 11. amikor a meccs lesz pont aznap. http://goo.gl/maps/he14 - http://en.wikipedia.org/wiki/Donbass_Arena

    Ettől azért jóval több jel van még hogy készülnek valamire. Az épület szerkezete... A foci maga egy mesterséges - "szabadkőművesek" által kitalált - játék, tele kódokkal mint a baseball és társaik vagy a kőműves jelképrendszer, vagy akár a mostani olimpia. Mind-mind erre az évre van kihegyezve. ( -> pl korábban összegyűjtöttem párat: http://tinyurl.com/olimpia2012zion )

    Szén-C60-as molekula, focilabda forma (csonkolt ikozaéder; II. Erzsébet gyémánt-C jubileum: 60 év...) a 20/12 oldallal -> 1.666; 1996-ban kémiai Nobel-díjat osztottak érte. 11-es, 9 méter a szabadrúgás... (2x11-en a pályán; 11:11 -> 12.21.; 11/9, 9/11, 6/11; 11x11=121 -> Olimpia Wenlock, 121. nap május 1: 1776=21 - illuminati; Párizsi Arago-Rózsa vonal - korábbi meridián - 121 darab 12 centi érme... ... ... ...) kapuelőtér mínusz kapuszélesség (18.32m - 7.23m) = 11.09 méter; FIFA (->6961) alakulása: 1863.10.26. Freemason's Tavern, London - The Football Association, összeadva: 999-et (666) ...stb.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Vándor"! A hozzászólásod alapján már csak egy dolgot szeretnék hozzáfűzni. Erre varjatok gombot! Egy a NATO haditámaszpontról eltűnt négy 5oo kilotonnás hidrogén bomba közül egy előkerült kis időre, de miután Németországban felbukkanva egy Delfin típusú tengeralattjáróba pakolták, ismét nyoma veszett. No comment.
      http://www.youtube.com/watch?v=qqiWKo1g1l4&feature=uploademail

      Törlés
    2. Egy nyilvánvaló elmebeteg mint hiteles információ forrás? Ne már... Egyéb forrása ennek a "hírnek" nincs, csak egy magyar srác tud róla az egész világon?

      VICC!

      Törlés
    3. Már megint okosabb vagy mindenkinél. Egyébként ismerem a videó készítőjét személyesen, egyáltalán nem elmebeteg. http://www.disclose.tv/news/500_Kiloton_German_Hydrogen_Bomb_Goes_Missing/84932

      Törlés
    4. Még van egy jópár oldal, ha igényled. Ha már a google keresőhöz tehetségtelen vagy. Te, egyébként jól fizetnek téged onnan felülről, vagy csak karitatívban nyomod egész nap? Mesélj már az életedről! :)

      Törlés
    5. Én is rákerestem, ez miatt nem kell aggódni. Érdekes, csupa ilyen paranoiás töltikék által vitt oldalakon beszélnek erről az esetről, egyébként sehol nincs megemlítve. Ja, tudom: Agyonhallgatják. De egy anti-NWO-s rájött a cselre, de hogy hogyan, azt már senki nem tudja, mi? Nevetek...

      Az életemhez pedig semmi közöd, én sem vájkálok a tiedében. A személyeskedésed pedig csak a primitívségedet és az egyre növekedő frusztrációdat mutatja meg, egyebet nem....

      Törlés
    6. Illuminati, a szemelyeskedes-frusztracio dumadon jot nevettem... :D Mintha arcon fingottad volna sajat magad.
      De te vagy az okosabb, nem vitatom. Olyan temakban is, amikrol halvany gozod sincs. Hallottad mar David Icke Hassle-free zone beszedet? Tokeletesen rad illik.

      Törlés
    7. Hidd el teszek én a semmirekellő életedre, ahogy itt sokan mások is, érezd az írásaimban rejlő iróniát. Frusztráció? Én ezt rajtad kezdem érezni, a gyilkos ösztön meg benned van, no akkor ki a primitív jószág kettőnk közül?

      Te figyelj, megint ellentmondásokba keveredtél, hiszen a nwo is csak egy paranoiás elmebeteg összeesküvés-elmélet, a hivatalos médiában nyíltan szó nem esik róla, mégis lelkes híve vagy. Nehéz ám a vesztesnek elkönyvelnie az eredményt, nemde?

      Törlés
    8. Teljesen ismeretlenül elkönyveled az életemet semmirekellőnek. Még csak azt sem tudod, hogy mivel foglalkozok... Ennek ellenére felvázolod, hogy SZERINTED én milyen vagyok. Egészségedre, bár ezt hívják kényszeres téveszme-gyártásnak.

      Gyilkos ösztön? Szerintem az ösztön- és vírusszerű szaporodás sokkal gyilkosabb annál, ami bennem munkálkodik...

      Ellentmondásokba véletlenül sem keveredtem, ugyanis a New World Order kifejezést naponta használják vezető politikusok, közgazdászok, társadalomtudósok, továbbá a vezető bankár dinasztiák is teljesen nyíltan vállalják ezt az eszmeiséget. Tehát de, esik róla szó nyíltan... Tehát milyen vesztesről beszélsz éppen te?

      David Braun: Látom, ez az elevenetekbe vágott, de ez így van jól. Icke? Ismerem a faszit, sok mindenben tájékozott, jól előkészíti a terepet bizonyos dolgoknak, de ugye a gyíkszerű idegenekben nem hiszel, csak azért, mert ő azt mondja, hogy vannak? Vagy de? Mert akkor nagyobb a bajotok, mint gondoltam. És vázold, milyen témákban nincs halovány gőzöm sem, lássuk, mire mész ezzel a könnyelmű kijelentéseddel...

      Törlés
    9. Ember, te össze-vissza halandzsázol. Elég jól ismerem én is Icke-ot, meg a fene tudja honnan jött gyíkos ötleteit (ami marhaság), de én itt most csakis (!) a Hassle-free zone előadásáról beszélek. Ne dumálj már bele mindent, mert kezd nagyon unalmas lenni, hogy míg mi nagymama lecsójáról beszélünk, te mindig a piacosnál lyukadsz ki, akitől a paprikát veszi...
      A könnyelmű kijelentésem is a Bibliára szorítkozott most, amire valóban nincs rálátásod, sosem olvastad, noha arcoskodsz ellene, csak nem értem, hogy miért. Teljesen értelmetlen, én sem vitatkozom olyan dolgokról, amikről egyáltalán nem tudok semmit. De ezt már írtam.

      Törlés
    10. Csak a felvetéseidre válaszoltam, nem halandzsáztam semmiről. Persze megértem, hogy a magadfajta töltike nem képes megfelelően értelmezni a hozzá intézett szövegeket, hidd el, ezen egy percig nem csodálkozom. Te ilyen vagy, ennyire egyszerű, ezt kell elfogadni még egy darabig.

      A nagymama lecsóját és a paprikát inkább ne emlegesd, mert ha jól emlékszem, én az NWO rendszeréről jöttem ide beszélgetni, és ti jöttök állandóan a tétlen, részvétlen, senkiházi istentekkel... Szóval lehet, hogy nem én beszélek itt félre, hanem ti, esetleg megfelelő érvek hiányát érezve...

      Törlés
  13. Adok egy kis rettegni való pluszt:

    http://www.youtube.com/watch?v=5voq1On4vw4

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, ki készítette ezt a videót?

      Törlés
    2. BBC THREE logó látható rajta.
      Akár lehet egy esetleges jövőt elemző dok.film része is, amikkel tele van a Discovery, Nat.Geo, stb..
      Szintén semmi jelentősége.

      Aki a nagy háborút várja, az nincs tisztában azzal, hogy az országunk lakosságának a 95%-a semmilyen szinten nincs felkészülve az ilyen eseményre !
      Csak néhány elem:
      -Megszűnik a gyógyszerellátás.
      -Megszűnik az élelmiszerellátás.
      -Szakadár csapatok rabolnak, gyilkolásznak és halomra erőszakolják a nőket.
      Stb..., stb...

      Úgyhogy remélhetőleg ilyen nem lesz.
      Bár 1939-ben sem gondolta senki, hogy szept. 1-jén mi lesz...

      Törlés
  14. Egykis megnyugtató idézet, a dolgok vége mindig ilyen, kár erőlködni.:)


    "Hiranyakasipunak és fiának, Prahlada Maharajának, az Úr nagy
    bhaktájának a történetét a Srímad-Bhágavatam Hetedik Éneke beszéli el. Hiranyakasipu anyagi úton
    felmérhetetlen hatalomra tett szert, és azt gondolta, Brahmaji kegyéből halhatatlanná is vált.
    Brahmaji azonban nem adhatott neki halhatatlanságot, hiszen ő maga sem halhatatlan. Ám az
    agyafúrt Hiranyakasipu mégis kikövetelte Brahmajitól az áldását, s így szinte halhatatlan lénnyé
    vált. Biztos volt benne, hogy nem ölheti meg sem ember, sem félisten, sem bármiféle ismert
    fegyver, s nem fog meghalni sem nappal, sem éjjel. Az Úr azonban a félig ember, félig oroszlán
    alakot öltötte Magára, túlszárnyalva a materialista démon, Hiranyakasipu minden képzeletét, és
    megölte úgy, hogy közben Brahmaji áldása is teljesülhetett. Az ölében végzett vele, így aztán nem
    volt sem a földön, sem vízben, sem a levegőben. A karmaival tépte szét, amelyek túltettek minden
    olyan emberi fegyveren, melyet Hiranyakasipu valaha is el tudott képzelni. A Hiranyakasipu szó
    jelentése: aki aranyra és puha ágyra vágyik — s ez minden materialista álma. Az ilyen démonikus
    emberek, akiknek nincsen kapcsolatuk Istennel, egyre büszkébbek lesznek anyagi javaikra, s
    lassanként teljesen szembeszegülnek a Legfelsőbb Úr tekintélyével, bhaktáit pedig ott üldözik, ahol
    csak tudják. Prahlada Maharaja Hiranyakasipu fia volt, ám mivel ezzel együtt kiváló bhakta is volt,
    apja minden eszközt megragadott, hogy kínozhassa. Ebben a végzetes helyzetben az Úr felvette
    Nrisimhadeva alakját, hogy úgy végezzen a félistenek ellenségével, a démon Hiranyakasipuval, ami
    végképp felülmúlja annak képzeletét. Az istentagadó démonok materialista tervét a mindenható Úr
    mindig meghiúsítja."

    VálaszTörlés
  15. Örömteli, hogy te még hiszel a mesékben. Nos akkor, szép álmokat...

    VálaszTörlés
  16. Örömteli, hogy te még hiszel elméd meséiben. Nos, akkor szép álmokat, mert az ébredés ilyen álmok után keserű.:)

    VálaszTörlés
  17. Nem veletlenul egy oroszlan es egy kigyo(vagy sarkany) csap ossze azon a videon...?

    VálaszTörlés
  18. ááá, kispályások vagytok mind! :D ezt nézze meg az aki még nem látta:

    http://www.youtube.com/watch?v=pmgxmvXt2LI

    VálaszTörlés
  19. Vigyázz Venom, ha továbbra is így mérgelődsz, még a végén tényleg egy ilyen méregzsák lesz belőled! :)

    http://www.celestialheavens.com/homm4/images/creatures/artwork/art_venom_spawn.jpg

    Tudod, Isten kegyes, és teremtett egy - nem túl kellemes - helyet az ilyen létezők számára is, ahol kapnak egy utolsó lehetőséget az Élettől a visszatérésre, mielőtt végképp kiírják magukat ebből a létezésből. Tehát nem Isten az aki odajuttat, hanem Te magad. Azt írják az ősi iratok, hogy a lélek halhatatlan. Szerintem nem teljesen így van. Létezik Nihil, és előbb utóbb odakerülhetnek azok, akik annyira elutasítják a világot, hogy már mindent meggyűlölnek benne.

    Én is tisztában vagyok a Biblia ellentmondásosságával és dogmatikusságával, ezért nagyon észnél kell lenni, amikor ehhez a forráshoz nyúl az ember. Az egyházakról is megvan a velős véleményem:
    http://mr-moto-velorex.blogspot.com/2012/04/tudas-almafa-gyumolcset-nekunk-szantak.html

    Érdemes több felől tájékozódni, csak így rakhatja össze az ember a viszonylag teljes képet, ami már elég a továbbfejlődéshez. Kívánom neked is kedves Venom, hogy ne forgolódj a saját kis örvényedben, mert láthatóan beleragadtál. Fogadd el a kívülről benyúló kezeket, különben végleg elsüllyedsz. Ezt tényleg jó szándékból írom. Isten létezésére rengeteg bizonyíték van már a tudományos világban is, szóval el lehet indulni akár csont-materialistaként is a kutatás felé. Kezdetnek ajánlom pl. ezen oldal böngészését:

    www.ertem.hu

    Vagy ha értesz angolul, akkor írd be a keresőbe ezt: intelligent design

    Ezeken a bekötőutakon el tudsz indulni visszafelé - ha akarsz.

    VálaszTörlés
  20. RosaE által hivatkozott videó alatt olvastam az alábbi hozzászólást:

    "Egyszer s mindenkorra kijelenthetjük, hogy nem csak az okkultizmus bűn Isten előtt, hanem mindenféle természetfölötti, misztikus dolgokkal való foglalkozás. És ebbe erősen beletartozik a spiritualizmus. Nem vagyunk spirituális lények. Isten embernek teremtett és az ő Lelkét lehellte belénk, amitől lett az ember élő lélekké. És nem spirituális lénnyé. Ettől a fajta felfogástól meg kéne szabadulnunk, és jeleznünk, hogy veszélyes téveszme."

    Azért látszik, hogy nem csak az ateisták, de a hívők között is rengeteg a tudatlanság.
    spirit = lélek (szellem)

    Nem baj ez, mindenki úton van.

    VálaszTörlés
  21. Illuminati, bocs h megkérdezem, nem te voltál a múltkor bankar nicken itt? ha nem, elnézést kérek.
    Jehovát nem szabad összetéveszteni a Végtelen Teremtővel, mert Ő végtelenül szereti minden teremtményét, akár "jó" akár "rossz" és mindenkit az Ő fényébe szeretne vonzani..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem voltam itt jelen más nevekkel.

      Törlés
  22. Ne etessétek az illuminati trollt, én innen megmondom látatlanban, arroganciája, kicsinyes gőgje, gyűlölködése, félműveltsége és földhözragadtsága valószínűsíti, hogy egy kisebbségi komplexusokkal terhelt, ideggyenge zsidó ifjoncról van szó, aki túl sok összeesküvéselméletet olvasott. Oszt most felvág vele. Nem kell neki válaszolni. Béke.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, újabb kényszeres téveszme-gyártó, aki halálbiztos életrajzot alkot egy általa teljesen ismeretlen személyről a saját lelki békéje elérése érdekében. Vicces.

      Törlés
  23. Mielőtt mindenki vérszemet kap a bizonygatástól, hogy biblia így meg úgy, meg Isten így meg úgy, szerintem szánjatok rá egy fél órát és olvassátok el ezeket.
    Beszélgetés Rejtettkézzel aki egy illuminatus család tagjának mondja magát. 2008-as ez a beszélgetés, egy külföldi blogon esett meg. Rávilágít pár dologra az emberrel, lelkekkel, Istennel, teremtőkkel kapcsolatban.
    Őszintén szólva elég hihetőnek tűnik. Ki tudja, talán még igaz is lehet.

    1. rész https://www.facebook.com/note.php?note_id=326940207329499

    2. rész https://www.facebook.com/note.php?note_id=336245953065591

    3. rész https://www.facebook.com/note.php?note_id=341079092582277

    4. rész https://www.facebook.com/note.php?note_id=351083288248524

    VálaszTörlés
  24. Ezt ismertem már korábbról Tipikusan olyan anyag, amit valami elmebeteg szektás állított össze otthon, aztán szépen felrakta a netre, hogy "na, itt egy valódi illuminátus aki elmondja hogy mi a helyzet", közben csak a saját zavaros gondolatait próbálja elfogadtatni egy ilyen hazugsággal.

    Szeretném egyértelművé tenni: Az illuminátusok nagy része nagyon nem hisz semmiféle ezoterikus bölcsességben. Van egy pár százas csoport, amelynek megvan a maga vallása, de ez annyira nem fontos, mint amennyire az anti-NWO-sok gondolják. Az én elvbarátaim közül pl. egyik sem hisz sem istenben, sem lélekben, sem hasonlókban.

    Szóval ez egy fantáziálgatás, semmi egyéb.

    VálaszTörlés
  25. "Az illuminátusok nagy része nagyon nem hisz semmiféle ezoterikus bölcsességben"

    Bizonyítsd.

    VálaszTörlés
  26. Sztálinnak és Hitlernek is voltak önkéntes, fanatikus hívői, akik átlagon felüli intelligenciával rendelkeztek, magas világi műveltségük volt, mégis életük végéig teljes lényükkel hittek imádott idoljukban.

    Önmagában az ész nem elég a valóság megismeréséhez, aki csak rá támaszkodik, óriásit bukhat, nem is hiszi el mekkorát.

    A spiritualizmus létezik, bár mostanra a Földön kevés hiteles és magasszintű művelője van. Személyes és komoly tapasztalataim vannak ezen a területen, igaz nem vagyok tanító-vezető, inkább egyénileg jártam ezt az utat, néhány segítőm volt, kiváló emberek, és nem vették el a pénzemet, nem használtak ki, csak adtak, önzetlenül. Megtapasztaltam személyesen dolgokat, finomabb lelki energiákat, más lényeket; tudom, hogy nem csak ez a test vagyunk és létezik a Lelki Világ. Nem kell nekem elhinni semmit, meg kell tapasztalni személyesen, ezt bárki megteheti, de nem lehet egyből a legmagasabbra jutni, csak fokozatosan és sok energiával lehet itt is fejlődni. Természetesen egy ateistának ebből a világból egyetlen szikra sem lesz érzékelhető és egyetlen leírás sem lesz érthető, mesének fogja értelmezni, fantáziálásnak.

    Azt olvastam valahol, hogy a Parlament egész anyaga elférne egy gombostű fején, ha csak az anyagi részecskéket tennénk szorosan egymás mellé, kivonva közülük az üres teret.

    Azt is tudom, a létezés minden síkján tudnak a szeretetről.

    Néztetek már egy gyermek, netán gyermeketek szemébe amikor boldog? Belenéztetek édesanyátok szemébe, amikor az szeretettel figyelt rátok? Biztosan igen.

    Sokat gondolkodtam rajta, de nem tudom lényemmel elfogadni, hogyan lehetnek annyira elfajult, beteg emberek, akik képesek lennének pusztán spekulatív racionális okoknál fogva 6,5 milliárd embert mindenféle aljas módon legyilkolni,nem beszélve ezen "emberek" eddigi aljas tetteikről és a többi hasonlóan épületes és bölcs terveikről. A szőr feláll a hátamon, ha ezt végiggondolom. Nincs rá szó. Hogyan tud egy ember ennyire lelkileg ostoba lenni és kifordulni önmagából? Nekem ez sok.

    A jelenkorban nagyon erős az ateizmus, és így fel tudtak erősödni az életellenes, démoni erők itt a Földön, sok amúgy értelmes embert is magukhoz szippantottak, nem csak anyagi megfontolásból támogatja őket mindenki. Mivel nem tudom, ki milyen úton jött idáig, milyen életek vannak mögötte, milyen tapasztalásokkal, így megérteni sem tudom a döntésüket, hogy miért állnak a halál és szenvedés oldalára. Nem is akarom őket megérteni, de közösséget sem akarok velük vállalni. Megvetem őket, legbelül pedig sajnálom lelküket.

    Jelenleg a gyógyulás azon szakaszában van a seb, amikor ki kell tisztítani a gennyet belőle, utána szépen begyógyul, minden rendbe jön. Minden okunk megvan az örömre, azt is tudom. Soha nem voltunk és soha nem leszünk magunkra hagyva.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bocs, hogy a kényszeres téveszmékkel (ezotéria) nem foglalkozom, de tényleg nem akarok több szót fecsérelni rá. Azonban:

      "Sokat gondolkodtam rajta, de nem tudom lényemmel elfogadni, hogyan lehetnek annyira elfajult, beteg emberek, akik képesek lennének pusztán spekulatív racionális okoknál fogva 6,5 milliárd embert mindenféle aljas módon legyilkolni,nem beszélve ezen "emberek" eddigi aljas tetteikről és a többi hasonlóan épületes és bölcs terveikről. A szőr feláll a hátamon, ha ezt végiggondolom. Nincs rá szó. Hogyan tud egy ember ennyire lelkileg ostoba lenni és kifordulni önmagából? Nekem ez sok."

      Először is: Ha neked ez sok, akkor ott a helyed közöttük. Másodszor: Már leírtam korábban, hogy nem feltétlenül kell direkt tömeggyilkosságokat elkövetni, létezik egy néhány generációt felülelő sterilizálási program, ami preventív módon akadályozná meg a feleslegesek további népesedését és ezzel együtt humán módszerrel szabadulnánk meg a mostani embertömeg nagy részétől. Én ezt tartom kívánatosabbnak.

      Ha azonban mégis a direkt és rapid beavatkozás mellett döntenek, én azt is megértem. Elvégre ezek igazából nem emberek, hanem haszontalan, semmirevaló lények, akik megfojtják a civilizációt. Sajnálatos, ha ezt te nem látod, talán magasabbról kellene szemlélned a dolgokat és elsősorban levetve mindenféle, tudatot megbéklyózó társadalmi programot, mint együttérzés, sajnálat, empátia, stb. Nézd kizárólag csak logikusan. Kikre van szükség? Kikre nincs? Mi a gyakorlati értéke annak a több milliárd embernek? Hová vezetne az, ha hagynánk ezt a selejtes állományt tovább gyarapodni? Nem gondolom, hogy megérted, de azért leírtam...

      Törlés
  27. Itt vagyok például én. :D

    Azt azért remélem tudod, hogy az illuminátus tábornak többféle csoportosulása létezik? Hallottál már például Adam Weishauptról? Ő egy alapító volt, méghozzá egy olyan csoporténak, melynek céljai között szerepelt mindenféle vallás eltörlése.

    Nem kívánok különböző linkekkel dobálózni, tessék szépen utána olvasni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolom Te is érzed, hogy az, hogy Te nem hiszel a magasabb rendű bölcsességben, az még semmit nem bizonyít. Attól még a főnökeid hihetnek benne, hisz előszeretettel alkalmazzák is a múltban tanult technikákat.

      Ismerem Weishaupt történetét, bár az egyik főnököd szerint ő csak egy báb volt, mivel a nevek, akiket ismerünk azok nem döntő tényezők. Ebben azért lehet valami, tekintve, hogy erről az Adam nevű zsidó gyerekről készített is filmet azt hiszem valamelyik Natgeo. Ergo nem lehetett valami túl erős pozícióban, ha engedtek róla filmet közreadni a pórnépnek. Morzsa.

      Törlés
    2. Természetesen nem kívánok általánosítani és elfogadom azt a tényt, hogy a "főnökeimnek" is lehet egy hitrendszere, netalán vallása. Egészségükre. Azonban a lényegi nézetkülönbség nem itt érhető tetten, hanem abban, ahogyan a világot, az embereket és ezek jövőjét látjuk és szeretnénk látni. Ebben viszont messzemenőkig egyetértek a "főnökeimmel".

      Az sem kizárt, hogy Weishaupt tényleg csak egy marionett figura volt, de még mindig egyetértek velük az NWO-val kapcsolatban.

      Többször is leírtam már, de még egyszer: Nem teológiai vitákat akartam lefolytatni itt, mert ez számomra valójában sokadlagos kérdéskör... Remélem, többször nem kell leírni, de van rá esély, hogy mégis...

      Törlés
  28. egy kis zene?
    Útmutató újszülötteknek
    http://soundcloud.com/kepzeltvaros/tracks

    Ahogy a csend kibékül a zajjal, csak úgy..

    VálaszTörlés
  29. Írásomat nem neked szántam. Egyetlen szavát sem értelmezted helyesen, ezt meg is értem. Nem nekem kell magasabbról néznem a dolgokat. Egyre undorítóbb dolgokat írsz. Nem nézek utána utalásodnak. Terveitek nem fognak megvalósulni, ezt is tudom. Ha szemközt köpöd az életet, az is vissza fog köpni. Több okból sem kívánok veled a vallásról polemizálni. Ezek után egyetlen írásodra sem fogok reagálni. Egyszerűen undorítónak tartom minden szavadat, még a szagodat is érzem, visszataszító. Sokminden vagy, csak éppen nem logikus.

    VálaszTörlés
  30. Ahogy gondolod. További kellemes tétlenséget és vak reménykedést arra vonatkozólag, hogy a dolgokat majd az istened elsimítja helyetted. Extra szánalmas ez a hozzáállás, lusta, számító, és hát tényleg undorító. Nem is kér értetek, az ilyet tényleg meg kell szüntetni, ez ugyanis valóban selejt. A minősítéseid pedig egyáltalán nem hatnak meg, de gondolom, ezzel nem mondok nagy újdonságot. Én pontosan azt érzem a magadfajta lények felé, amiket megfogalmaztál, csak ha lehet, még mélyebben.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na ezzel most kiverted nálam a biztosítékot, te fürtös fejű parazita zsidó! Mit képzelsz te magadról, te anyaszomorító féreg! Azzal amiket leírtál, kiírtad magadat az életből, egy mocskos állat vagy, nem érdemled meg, hogy a nap rád süssön! Fel sem fogod miket írsz le, buta vagy, gyáva és sunyi, mint a fajtád! Gyere és kezd velem, próbálj szerencsét, ha van vér abban a tetves pucádban, várlak, 10 másodperc alatt széttéplek, állj elém, ha mersz, te kis rohadék! Félned neked kell és a hozzád hasonlóknak! Bennem nincs félelem, csak düh és megvetés irántad, egy rothadó pöcegödör vagy! te selejtes buzi disznó, az emberiség legalja vagytok! Oda küldelek, ahova való vagy, a pokolra, te szánalmas, gödhösmellű, jellemtelen hazudozó!

      Ezek vagytok ti: http://www.youtube.com/watch?v=KbigUTuDRNg

      Törlés
    2. Ez a szép, kijött belőled minden, ami téged felépít. Ez vagy te. A látatlanban zsidózás különösen csodálatos, tovább emeli ostobaságod mértékét.

      A videódat meg nézegesd nyugodtan, biztosan jó kis élményt jelent egy született vesztesnek mindenféle alja primitív önigazolásokkal betömnie azokat a lékeket, amik a rég elsüllyedt életének a mihasznaságát okozzák.

      Engem nem tudsz megsérteni. Ahhoz ugyanis ember kell...

      Törlés
    3. Néha ki kell ereszteni a fáradt gőzt! :)

      Kedves Illuminati !

      Engedd meg, hogy gratuláljak az eddigi szereplésedhez, úgy tűnik elérted amit akartál. Viszont, hogy komolyabb szintre emeljük az eddig csak köpködésben kimerülő társalgást, szerencsés lenne ha kifejtenéd - így névtelenül bátran - hogy Te hol állsz a hatalmi ranglétrán? Mindez azért lenne jó, hogy tudjuk kivel van dolgunk. Nevek és egyéb személyes adatok nélkül jó lenne ha közölnéd mi a Te szereped ebben az NWO kiépítési feladatban, van-e bármilyen fokozatod, beosztásod, esetleg páholy tagságot, vagy csak ezek nélkül osztod nekünk itt az észt. Az is elfogadható válasz, hogy csak szimplán rajongó vagy, egy távoli elvtárs, NWO eszmékkel egyetértő senki, de az intelligenciádat nézve én ennél többet nézek ki belőled.

      Nos?

      Törlés
    4. A gratulációt köszönöm, noha nem teljesen ez volt a cél, az még odébb van. Hogy én hol állok a hatalmi ranglétrán? Ott, ahol Te, vagy bárki más: Sehol. Nem vagyok tagja semmiféle szervezetnek, tehát mindenféle érintettség nélkül "osztom az észt".

      Ez az igazság.

      Törlés
  31. amúgy az mióta sárkány? nekem inkább oroszlánnak tűnt. :O

    VálaszTörlés
  32. Illuminati ha nem vagy zsidó mi a fasznak ez a név? Ha meg zsidó vagy mi a faszt keresel itt köztünk? Menj szépen haza , és készülj ama nagy napra mikor megütközik a fény és a sötétség, nagy nap lesz az hidd el, már nagyon várom.Végre hódolhatok beteges,szadista vágyaimnak büntetlen. Olyan mocskos munkát még nem látott emberi lény amit én veletek művelek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Mikor pedig eljő az embernek Fia az ő dicsőségében, és ő vele mind a szent angyalok, akkor beül majd az ő dicsőségének királyiszékébe.
      És elébe gyűjtetnek mind a népek, és elválasztja őket egymástól, miként a pásztor elválasztja a juhokat a kecskéktől.
      És a juhokat jobb keze felől, a kecskéket pedig bal keze felől állítja."

      Amikor beteges szadista vágyaidnak kívánsz hódolni, akkor könnyen a kecskét közé kerülhetsz. Egyedül a szeretet képes energiát táplálni a rendszerbe, minden más csak elnyeli - ilyen a harag is. Ha nem tűnt volna fel, illumináti barátunk itteni tevékenysége rengeteg embert kihozott a sodrából, rengeteg energiát pazaroltunk feleslegesen erre az "emberre", és az ilyenek ellen egyedül csak a szeretet képes felvenni a küzdelmet, mert a haraggal csak táplálod őt. Én ezt az utat javaslom. Nem bárányként kell élni, akit levágnak az "erősek", hanem úgy mint a víz, ami a támadó ellenerő hatására nem ellenáll, hanem körülöleli és elnyeli a támadó energiákat. Ne hagyjátok magatokat provokálni, mert akkor beteljesítitek a terveiket, és itt ragadtok.

      Törlés
    2. Coeurdelumiere, miért te francia vagy? Na ugye. Zsidó sem vagyok, de ezt úgysem hiszi itt el senki, szóval akár az is lehetek a kedvetekért. Ja, egyébként egy zsidó már nem is szólhat hozzá a témához? Miért? Mert zsidó? Ez ám az emelkedett és megvilágosodott intelligencia...

      És ez is de rossz:
      "Végre hódolhatok beteges,szadista vágyaimnak büntetlen." - Egy igazi istenfélő, hitében élő ember...

      Nem fogsz te művelni semmit egyébként. Némi agonizálást követően szépen kivérzel egy szupervírus másodlagos hatásai okán, tested pedig hamuvá válva válik az enyészetté és mintha sosem lettél volna...

      Törlés
  33. Szomorú, hogy ilyen mélységekbe került egy igen komoly téma megvitatása. Szégyelném magam ha ennyire a legaljára süllyednék egy beszélgetésnek, mint ahova ez a téma jutott.
    Isten él és létezik, a világ a Bibliában megírt ítéletnaphoz közeledik. Mikor lesz? Senki sem tudja még az ég angyalai sem csakis az Atya egyedül. Megcáfolni a bibliát? Csak azoknak lehet akik egyáltalán nem ismerik és nem értik meg Isten szavát a Szentírást. Azon az ateista ellentmondásokat összegyűjtő butaság oldalon azoknak egyértelmű az ellentmondás, akik nem értik vagy el sem olvasták. Igék vannak kiragadva a kontextusból ráadásul összekeverve az Ószövetség és Újszövetségi írásokat. Persze, hogy zagyvaságnak és ellentmondásnak tűnik. Meg kell érteni azt amit olvasunk, tisztában lenni ószövetségi szokásokkal és az akkori történelmi helyzettel valamint az újszövi történelmi helyzetekkel és szokásokkal is. Nem elfogadni mások gondolatait, véleményét azt ami nekünk szimpatikus. Legyenek saját gondolataink ne másokét valljuk a magunkénak.

    Bizonyosságom van Isten létezéséről. Mikor megtértem megvizsgáltam dolgokat és több mint 30 év hitetlenség után ma Isten oldalát is hasonlóan ismerve bátran jelentem ki, Isten él és létezik, a megváltásunk igaz és megtörtént Krisztusban és hálás a szívem, hogy az Ő gyermeke lehetek és hálával telve a szívem az Ő bizonyságaiért és azért, hogy megoszthatom veletek ezt. Nem hívok senkit sehova, nincs hátsó szándékom sem. Csak azt mondom saját véleményetek legyen a Szentírásból és azt, hogy Istent ne vallásokon (katolikus...stb), embereken (papok, hívők) keresztül ítéljétek meg. Azért mert vallások vagy emberek hibáznak és gonoszak is lehetnek szabad akaratukból az nem jelenti azt, hogy Isten nem létezik vagy Ő is gonosz. Csak azt jelenti, hogy Isten annyira szeret minket, hogy nem robotokat és zombikat teremtett, hanem szabad akaratot adott nekünk és mivel már tudjuk a jót és a gonoszt is mint Isten, akár választhatjuk a bűnt is az életünkben. Attól Ő még létezik... Keressétek Istent igazán szívből és Ő nem fog elfordulni senkitől sem. Gondolkodjatok és ébredjetek. Békesség.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :) Na ez biztos oda vág "Ilunak".!

      Törlés
    2. Nagyon odavágott, igen. Én tegnap óta apró kék emberkéket látok a konyhában röpködni. Kijelentettem, hogy ezek az én isteneim, de a feleségem közölte, hogy inkább keressek fel egy elmeorvost. (Nem történt meg az eset, de remélem, valaki képes lesz párhuzamot vonni a sztori és emberünk mélységes és rendíthetetlen hite között...)

      Törlés
  34. De én akarom őt, ő kell nekem és biztosan nagyon fogja élvezni, tudom és érzem, légyszííí naaaa vaúúúúúúúúú......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. "Na jól van. Eredj fiam csapd le a fejét."

      http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=ogud_iK04cw#t=4027s

      :))))

      Törlés
  35. Egy nemtelen buta féreg vagy, akit még arra sem tartok méltónak, hogy levizeljem. Egy moslékzabáló, bűzös lelkű, hazudozó gyáva szar vagy! Még a megvetésemre sem vagy méltó, te selejt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Íme a felebaráti szeretet és tolerancia. Ilyen egy hittel élő ember? Köszi, ebből azt hiszem, nem sokan kérnek, szerintem hasonló alakok gyilkolták végig a keresztes hadjáratokat is...

      Törlés
    2. Ilu, 99%-ban mindig a te mestereid álltak a háttérben.!!!
      Akiket annyira majmolsz, azok gyilkolásszták végig a világot korokon át közvetlen vagy közvetett módon.!

      Törlés
    3. Mondok még nagyobbat az hogy ezen a fórumon bogarászol, az azt jelenti hogy te is egy ébredező ember vagy.!
      Igaz kicsit másként de az vagy, most a valódi cél az itt létedről mellékes.!

      Törlés
    4. "Akiket annyira majmolsz, azok gyilkolásszták végig a világot korokon át közvetlen vagy közvetett módon.!"

      Például ezért pártolom őket. Bár kétségtelen, hogy lehettek volna sokkal hatékonyabbak is.

      Az, hogy ezen a fórumon bogarászok, egy dolgot jelent: Zavart az, ahogy egyfolytában egymásnak bólogattatok és elmerültetek ebben a tétlenségi mátrixotokban. Kicsit fel akartam kavarni az állóvizet és ez szerintem valamennyire sikerült. Igaz, az eredeti cél amiért felbukkantam, nyomokban sem teljesült, de páran azért kimutatták a valódi énjüket és ezért már megérte.

      Törlés
  36. Ismét ledöbbentem... valamiért itt nincs helye a megértésnek, elfogadásnak, a szeretetnek...
    Persze ez is rendben van.... csak nem értem miért kell ez és meddig még?

    VálaszTörlés
  37. Miről beszélsz, te selejt?! Ilyen rövid az eszed? Miket írtál te le ide eddig? Milyen beteg, bűnös társaság mellett tetted le a voksodat? Te szánalmas hazudozó. Kimered ejteni a szádon a felebaráti szeretetet és toleranciát? Azt sem tudod mit jelentenek. Nemcsak buta vagy, fárasztó is.

    Lijo, helye és ideje van a haragnak is, aki hidegvérrel gyilkolászna embereket, egyetért az emberiség ellen elkövetett bűnöket maga mögött tudó társaság aljas céljaival és 6,5 milliárdos népirtásra készül, azt nem lehet elfogadni, csak megvetni. Nem tudjuk a haragunkat megszüntetni, része lényünknek, de jól használni tudjuk, olyan "emberek" irányába kimutathatjuk, akik ellenünk törnek és folyamatosan pusztítanak bennünket, ők maximálisan megérdemlik a megvetést. És nincs érdemi párbeszédnek helye az olyanokkal, mint ez a hazudozó.

    Elnézést kérek azoktól, akiket kirohanásommal megbotránkoztattam, de elegem van már az állandó hátrálástól, védekezéstől, egy ilyen nemtelen és aljas hazudozó emberrel szemben. Idejön és leköpköd mindenkit és azt hiszi, ezért még szeretni is fogom. Nagyot téved.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A felebaráti szeretet és a tolerancia a te szánalmas hited sarokkövei, tehát nem magamról beszéltem. Szövegértésből nem vagy nagyon erős, igaz? Rólad beszéltem, illetve a hiányosságaidról, amik pedig a hited által benned kellene hogy legyenek. Remélem, így már világos.

      A hazudozó jelzőt kérlek magyarázd meg. Miről hazudtam én a beszélgetéseink során? Sorold, idézd.

      És most aztán jól felvetted a kesztyűt az NWO elleni, nem létező harcban, elkezdtél káromkodni és csak magadat minősítve tombolni. Hú, a nagy harcos, hogy oda ne rohanjak, te kis fotel- és billentyűzet forradalmár...

      Rendkívül szánalmas létforma vagy...

      Törlés
  38. Ha úgy gondolja itt bárki, ezen a pszichopatán kívül, hogy hagyjam abba ezt az egészet, szóljon, és én elnémulok. Még egyszer elnézést kérek mindenki mástól, akit szavaim zavarnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szintén, támogatom legyél ÖNMAGAD.!
      Akarom mondani ne korlátozd magad.!
      :)

      Törlés
    2. Szerintem is nyomjad csak tovább, komoly tükörképét adod a hited és a "mozgalmad" valódi mivoltának. Én örülök annak, ha továbbra is ebben a stílusban adod az ívet, ebben egészen biztos lehetsz.

      Törlés
  39. Készültek sokan sok mindenre... A népirtás sem új keletű dolog - de kérdem én? Ez MOST aktuális? Vagy szimplán illúzió, amibe beleveszünk évek óta? Veszélyeztetve érzed magad ebben a pillanatban?
    És persze a harag helyénvaló, de te olyanra haragszol, ami nincs. Ha sokan lesztek, akár még meg is történhet.... lassan elvárássá forrja ki magát. És persze nem mindenkit fog érinteni, CSAK akiknek viszonyuk van ezzel... ÉS ez is rendben, mert mindenki a saját teremtését tapasztalja meg. Teszel-e mást, mint fújod az igét? Letetted-e valami mellett a voksod? Vagy csak harcolsz? Háborút háborúval nem lehet kioltani...

    Nagyon mélyen nem akarok belemenni, de mi van akkor, ha ez az utolsó napod? Vajon teljes életet éltél? Vajon a szeretteid tudják, hogy fontosak neked? Vajon tudtál igazán szeretni? Bocsánatot kérni? Mert semmi nem marad, csak önmagad kritikusaként felelősségre vonni magad...
    Ez a "pszichopata" is ember. Azt gondolom - bár tévedhetek simán - nincs viszonya a szeretettel. Az igazival, ami összehoz és nem szétválaszt. Nem különb nálam, nálad. Ami benne van, bennünk is. Amiért rá haragszunk, az ott lapul bennünk, de mivel nem akarjuk/tudjuk elfogadni ezen részünk, másra mutogatunk. MINDENKI képes ölni, csak tedd elé a megfelelő körülményeket.

    Azzal, hogy haragszol, az a kérdés merül fel bennem - vajon miért haragszol magadra?
    Mitől félsz? Vajon mit szeretnél a szívedben legbelül?

    És nem kell, hogy elnémulj... éld meg magad... ez is a változás része.
    Ölellek
    Szeretettel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ilyen kincsekért szeretek idejárni...

      Törlés
    2. Kincskeresők vagyunk mind:)))

      Törlés
  40. Igen “Hunbulcsu”javasolnam,hogy hagyd abba,barmennyire is jogosnak tartom a felhaborodasodat,hiszen Atyank parancsa ez:”A botor es gyermekes vitatkozasokat pedig keruld,tudvan,hogy azok haborusagot szulnek.Az Ur szolgajanak nem kell torzsalkodni,hanem legyen mindenkihez nyajas,tanitasra alkalmas,turelmes,aki szeliden fenyiti az ellenszeguloket;ha talan adna nekik Isten megtérést az igazsag megismerésére.Es felocsudvan az ordog torébol,foglyokka tétetvén az Ur szolgaja altal az Isten akaratara”(2Timotheus 2:24-26).Jezus Krisztus bizonysagtevoje nem “e vilag vitazoja”(1 Korinthus 1:20).”Ezekre emlékeztesd,es az Isten szine elott bizonysagot téve kérd oket:ne folytassanak haszontalan szoharcot a hallgatok romlasara”(2Timotheus 2:14).
    Ha tudjuk,hogy a Satan=Lucifer emberolo volt kezdettol fogva, es nem allott meg az igazsagban,mert nincs o benne igazsag…”(Janos evang.8:44),akkor az ilyen Satan pribékjeitol mi mast varhatunk? Az ilyeneket hagyjuk az Urra,mert meg van irva:”Enyém a bosszuallas,en megfizetek,ezt mondja az Ur”(Roma 12:19).A mi dolgunk tehat az,hogy békésen es turelmesen kivarjuk a dolgok beteljesulését,ahogyan Urunk azt elore tudtunkra adta.Ha mi probalnank barmit is tenni az ellenseg gonosz armanykodasa ellen,az azt jelentené,hogy a teremtmény ki akarna venni a Teremto kezebol a kormanypalcat,marpedig ezt semmiképpen nem tehetjuk.Ezek meg azt gondoljak,hogy csak ulunk karba tett kézzel a csodara varva,mert fogalmuk sincs a dolgok Isten altal megszabott menetérol.
    Jezus Urunk ezt mondta nekunk:”Békességet hagyok néktek;az én békességemet adom néktek:nem ugy adom én néktek amint a vilag adja.Ne nyugtalankodjék a ti szivetek,se ne féljen!”(Janos evang.14:27).
    Az ezoterikusok pedig kinlodjanak csak a maguk megvaltasaval,minket keresztyéneket mar megvaltott Jezus Krisztus a Golgotan.Addig pedig,amig ennek a teljessége bekovetkezik,varjuk ki turelemmel,mint ahogyan a gyermek sem kapar a megélhetésért,hanem gondtalanul rabizza magat a szuleire semmit sem tévén.
    A gonoszoknak pedig lasd a végét:”Ne gerjedj haragra a gonosztevok ellen…mert a gonosznak nem lesz jo vége,az istenteleneknek szovétneke kialszik”(Peldabeszédek24:19-20).”Mert rettenetes dolog az élo Isten kezébe esni”(Zsido level 10:31).Ezért hat:”Haragudjatok,de ne vétkezzetek;beszéljetek szivetekkel a ti agyashazatokban es csillapodjatok!”(Zsoltarok 4:5).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hááát, ez azért ott van.!

      Törlés
    2. @Unknown
      Mi a szándékod ezzel a sok Biblia -i idézettel, már ne haragudj, de mióta Jézus itt járt köztönk, azóta nincs béke a Földön és virágzik a gonosz, háborúk, éhínségek, éhen haldokló gyerekek, betegségek stb. Eltelt 2000 év és egyre több a gonoszság és a félelem, Jézus nevét kisajátítva egyes keresztény vallások, gyülekezetek, hirdetik a hamis igét és nincs javulás csak egyre rosszabb.
      A Biblia egy könyv, amit emberek írtak "erős" ihletésükben és nem Isten szava, főleg akkor ha az isteni igazságokat kihagyták belőlük, mert nem tetszettek a "cenzoroknak". Csak így lehettünk évezredekig félrevezetve hamis igéktől.
      Nőj már fel és láss tovább, tépd szét a fátylat körülötted és meglátod a teremtett világot a maga igazságában!

      Törlés
    3. "Hunbulcsu" kérése ez volt:"Ha úgy gondolja itt bárki, ezen a pszichopatán kívül, hogy hagyjam abba ezt az egészet, szóljon, és én elnémulok".En szoltam! - ez volt a szandékom.
      Szerinted,ha Jezus nem jart volna itt kozottunk,akkor béke es boldogsag lenne ezen a foldon?Jo neked,hogy kirohogteted magad? Azért pedig nem az igaz hitu,Jezus Krisztust oszintén koveto emberek felelosek,ha bizonyos felekezetekbol valok, - akiket mi,igaz hitu keresztyenek is névleges/alkeresztyéneknek tudunk - Isten nevében kovetnek,vagy kovettek el gazsagokat.A Biblia kulon figyelmezteti az igaz hivoket,hogy vigyazzanak,mert hazugok,csalok,alnok munkasok,baranyborbe bujt farkasok fognak kozéjuk vegyulni.
      Ha a Bibliat nem emberek irtak volna,hogyan érthetnénk azt? Ki(k)nek kellett volna irni,hogy értheto legyen emberi szem es/vagy ful szamara?
      Az a bizonyos "eros ihletés"amirol irsz,szerinted honnan,kitol jott? A tanitvanyok,akik szemtanui voltak Jezus keresztre feszitésének es feltamadasanak,ok irtak pl.a négy evangéliumot,es kozuluk egy,a Jelenések konyvét.Pal apostolnak Jezus megjelent a damaszkuszi uton.Az Oszov.-i irasok pedig Istentol ihletettek.Remelem nem gondolsz olyat,hogy a hatalmas Isten,aki megteremtette a vilagmindenséget,ezt nem tehetné meg,ha éppen ugy akarja.Nyugi bele,hogy a Mindenhato gondoskodott arrol is,hogy amiket O kozolni kivant a teremtményeivel,azok cenzurazatlanul eljussanak hozzajuk.
      Es melyek lennének azok az isteni igazsagok,amiket kihagytak a Bibliabol...csak parat jelolj meg azokbol légyszi'...

      Törlés
    4. @Unknown
      "Es melyek lennének azok az isteni igazsagok,amiket kihagytak a Bibliabol...csak parat jelolj meg azokbol légyszi'..." - Hát úgy a másik 8 apostol evangéliuma, a reinkarnációra vonatkozó tanok, gnosztikus iratok stb...

      "Ha tudjuk,hogy a Satan=Lucifer..." - Csakhogy tudjuk, hogy Satan és Lucifer nem ugyanaz. Lucifer a Hajnalcsillag, a Vénusz bolygó.

      "A mi dolgunk tehat az,hogy békésen es turelmesen kivarjuk a dolgok beteljesulését,ahogyan Urunk azt elore tudtunkra adta." - Nahát itt a probléma forrása. Megvárod míg megölnek mert azt hiszed majd Isten felszabadítja az emberiséget. Ábrándokat kergetsz. Az embernek magának kell felszabadítania magát. Nincs semmi kőbe vésve. Úgy látom a biblia is egy azok közül az üzenetek közül amik a neten is keringenek mostanás elég sűrűn: Ülj le nyugodtan a Tv elé, ne csinálj semmit majd jön a Jézuska meg a plejádiak és megmentenek. Kb ez az összes ilyen üzenet mondanivalója. Amíg te meg felülsz az ilyeneknek és nem teszel semmit, a háttérhatalom győzött és jókat röhög rajtad, hogy ívből beszoptad az ilyen üzeneteket. Gyakorlatilag az ő malmukra hajtod a vizet akarva-akaratlanul. Ezen gondolkodj el.

      @epsion
      "már ne haragudj, de mióta Jézus itt járt köztönk, azóta nincs béke a Földön és virágzik a gonosz, háborúk, éhínségek, éhen haldokló gyerekek, betegségek stb." - Erre Jézus maga adja meg a választ:

      "Ne gondoljátok, hogy azért jöttem, hogy békességet bocsássak e földre; nem azért jöttem, hogy békességet bocsássak, hanem hogy fegyvert.
      Mert azért jöttem, hogy meghasonlást támaszszak az ember és az õ atyja, a leány és az õ anyja, a meny és az õ napa közt;
      És hogy az embernek ellensége legyen az õ házanépe." (Máté 10:34-36 Károli biblia)

      Törlés
    5. En isteni igazsagokrol kérdeztem,nem pedig,a Kr.u.masodik szazadban megjeleno eretnek gnosztikus tanitasok hirdetoirol,akik az agyszuleményeiket éppen hogy belecsempészni akartak volna,az éppen alakulo ujszovetsegi iratok kanonjaba.Ezek a csoportok azt vallottak,hogy az ember bizonyos titkos tudason (gorogul:gnozis)keresztul udvozulhet.A keresztyen hit szerint az ember udvossége Jezus Krisztus megvalto muvén alapul.Igy,mivel a két tan teljesen szemben all egymassal,ezert a gnosztikus tanitasok eleve mar bele sem kerulhettek a Szentirasba.A gnosztikus szektavezérek maguk irtak a maguk evangéliumat(apokrifeket)amelyekben sajat kinyilatkoztatasaikat,ill.tanitasaikat adtak elo,hazug modon forrasként megnevezve Jezus nehany tanitvanyat.A gnoszticizmus ma is él a szabadkomuvesség mozgalmaban es tobb okkult eretnekségben.A hatterhatalom minden egyes tagja ez eszme éltetoje.
      Satan es Lucifer marpedig egy,es ugyanaz,csak a régi latin forditas a Satan (héberul)elnevezésre a”Lucifer”szot alkalmazta.A Lucifer elnevezes f♪nyhordozot jelent egyebkent,de miutan kivettetett a mennybol,mint Isten ellenfele->Satan lett.
      Jezus a Mate 10:34-36-ban eppen arrol tanit,hogy mindazok,akik az O kovetoivé lesznek uldoztetni es megoletni fognak a Jezust nem kovetok altal,vagyis ellenséggé lesznek a Jezus oldalara atallt emberek a sotétségben maradottak szamara,ami eppen ezaltal okoz béketlenséget a két tabor kozott.Jezus kovetése ugyanigy szembeforditja a csaladokban az oregeket a fiatalokkal,es a fiatalokat az oregekkel aszerint,hogy melyikuk hogyan viszonyul Krisztushoz es uzenetéhez.

      Az en eletem felol pedig ne aggodj,hogy megolnek-e vagy sem,ehelyett tolem fuggetlenul kezdj nyugodtan valami szervezkedésbe,hogy felszabadithasd az emberiséget beleértve magadat is.Kivanok jo munkat ehhez.

      Törlés
  41. "A kínai UEFA video a NOW hongkongi kereskedelmi TV csatorna videója, a filmet a honlapjukon meg lehet tekinteni, a múlt héten is még nyomták, ez meg kb. 4 hete. Kínában dolgozó kollégáim a nemzeti TV-ben is látták. ..."

    http://paranormal.hu/plugins/forum/forum_viewtopic.php?14833.post

    VálaszTörlés
  42. Ha a teljes bejegyzést bemásolnád, akkor mindenki látná, hogy aki írta, az egyértelműen egy elmebeteg... Humán-szaurid hibridek? Te jó ég...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked annyit szeretnek,hogy a te intelligenciáddal kar hogy a ''sötét'' oldalon állsz.Pedig biztos vannak szeretteid,akiket te sem akarnád,hogy kiirtsanak.Talán egyszer megváltozik a világnézeted!Abban a részben igazat adok,hogy ne ítélkezzen senki a másik felett,ha meg nem ismeri személyesen.

      Törlés
  43. Emberek,mintha egy vígjáték forgatókönyvet olvastam volna.Ha-ha..Bocsi de ezek a viták amiket itt levágtatok egymás között..komolyan végig nevettem az egészet:))Mert sajnos ezen mar csak nevetni lehet,hogy képesek vagytok:anyázni,kocsogolni stb..és a végén senki nem jut előbbre:)csak egymást bosszantjátok.Ez jó példa a háborúra.Na ezert vannak háborúk is,mert soha nem bírtak,bírnak megegyezni,dűlőre jutni egymással az emberek.Na jó,meg a kapzsiság,irigység...Egy alap vita meg normális,na de ez..aahh.Mindegy hogy ateista,vallásos,stb.Mindig van két oldal,az egyik álljon a bal,a másik a jobb oldalra és jó szerencsét!Ha nem tudjuk meggyőzni a másikat,attól meg nem kell háború,öldöklés.Csak menjen mindenki a maga oldalán és ne lepje át a bal vagy jobb határvonalat,ennyi.A végen-mert úgyis eljön-meglátjuk ki marad itt,ki nem.Nekem van hitem,ami nemegyszer be is bizonyosodott,és pozitív felfogásom van.Igen,hiszek egy magasabb intelligenciájú teremtőben,aki az emberiséget létrehozta,és amit mindegy hogy nevezünk.Így szerintem nem kellene egymást agyonverni,kiirtani csak mert neki,vagy neki más világnézete van.Élhetnénk egymás mellett békében is, ha erre ráébredne a legtöbb teremtmény.

    VálaszTörlés
  44. Szerintem addig nem lehetséges a video értelmezése, amíg nem ismerjük az alatta lévő dal szövegét. A képi megjelenítés sokkoló, de vajon mi a szöveg?

    VálaszTörlés