2012. május 27., vasárnap

Addig alszik mindenki, amíg már nem lesz hová felébredni...




‎"Az új Btk. 336. § szerint ezentúl betiltható lesz és 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető minden EU ellenes demonstráció, minden olyan szélesebb körben is megismerhető szónoklat, írás, nyilatkozat, ami az Európai Unióból való kilépést szorgalmazza..."

Ez egy jó példa arra, hogy történhet itt vagy a nagyvilágban bármi, a körülötted lévő emberek olyan mély álomban alszanak, hogy még akkor sem értik mi történik, ha szemük előtt veszik el emberek lakását, ha bankbetétek fagynak be, ha munkahelyek tízezreit öli meg a kormányokat irányító szervezett magánhatalom.....és sorolhatnánk napestig...

/ Ezt a képet is azért hoztam össze, hogy hátha így a vizuális hatás elindít nagyon alvó és nagyon kétkedő embereket, akikkel kapcsolatban álltok.... / 


- Addig alszik mindenki, amíg már nem lesz hová felébredni...
Mindenkinek egyéni felelőssége, hogy valamilyen szerepet vállaljon mások életének segítésében, felébresztésében, tájékoztatásában, egy segítő kéz nyújtásában. 


A NEMZETKÖZI PÉNZHATALOM ERRE TÖREKSZIK
ÉS EZT A TE SEGÍTSÉGEDDEL ÉRI EL. 


Az fenti képpel az alábbi üzenet még alvó ismerőseidnek
FB-oldalunkról könnyen továbbítható ! Hátha segít...

"Lehet, hogy Neked így jó... de mi van, ha sok ezer ember kezdene egyszerre ráébredni a valóságra és az igazi szabadsághoz való jogára. 

Lehetnél Te is közöttük, ha leteszed egy pillanatra a telefonod és kinyomod a TV-t! 


Képezd magad! Tájékozódj ! Szerezz információkat sok helyről ! 

Csak indulj el valahonnan végre...
Google:
- A pénz, mint adósság ! (ALAP) + Drábik János írásai
- Nemzetközi pénzkartell, háttérhatalom
- IMF, Rothschild-dinasztia, Európai Központi Bank kapcsolata
- Chemtrails / Aspartame / Fluoride
- HAARP és hatásai ! 

- Georgia-i Tanúkövek
Ne ijedj meg, ha nem érted!
De akkor sem, ha tényleg megérted! "

FB-oldalunk 
Ébredő Emberiség Magyar Csoport 
EDUCATE YOURSELF ! LOVE & LIGHT for YOU

16 megjegyzés:

  1. Képzeljétek el magatokat szabadnak, testetekben több kullanccsal, melyek fertőzést, lime-kórt hordoznak, közben szívják a véredet, és tudod, ha nem szeded ki a testedből, akkor meghalhatsz. Viszont ott van egy hatalom, aki uralkodik rajtad és megtiltja, hogy kivedd a kullancsokat, mert neki az a jó, ha mihamarabb elpatkolsz (nincs nyugdíj, nincs több gond, nincs demográfiai csúcspont, stb).
    Képzeld csak el, bátran!
    Ezzel a hasonlattal élnék, mert az EU-s tiltás vagy diszkrimináció is beleillik a hasonlatba - szerintem.
    További jó életet!

    VálaszTörlés
  2. Komolyan nem értelek néha Buddha Laci... Ezek a pánikoltató címek, "Addig alszik mindenki, amíg már nem lesz hová felébredni...".
    Nem értelek. A cikkeidet és hsz-eidet olvasva az emberben kialakul egy szimpatikus kép arról, hogy hol jársz jelenleg utadon, és akkor néha bedobsz ilyen címeket. Nézd, én úgy vélem ha már idáig eljutottál, akkor érezned kell ott legbelül két fontos dolgot. Az egyik, hogy igen sokan vagyunk, akik már nem alszanak - tehát egyáltalán nem lehet arról beszélni, hogy "addig alszik mindenki...". Ez az egyik. A másik meg nem azt kell nézni, hogy mi ez a hír, hanem azt, hogy mit mutat, milyen következményei lehetnek. Szerintem ezzel a törvénnyel csak még jobban levetkőztették magukat az uraságok, és már megint pont az ellenkezőjét fogják elérni, mint amit akartak - és ezzel a törvénnyel ébrednek föl csak igazán a tömegek. Persze az is lehet, hogy pont ez volt a céljuk. Gondolkozzunk bátran, azt még nem tiltják.
    Még nagyobb perspektívából szemlélve a dolgokat pedig el lehet jutni odáig is, hogy az ember az ilyen híreken már csak röhög egy jót. Nem azért mert a kiépülő diktatúrának jól látható jelei nem veszélytelenek az emberi létezésre, hanem mert pontosan tudjuk, hogy minél erősebben szorítják össze a markukat, annál többen fognak kicsúszni az ujjaik közül.

    VálaszTörlés
  3. Azt mondom ha már ilyen törvényeket hoznak, akkor már nagyon nagy lehet a baj ez egyértelmű és egyenes jelzés számunkra.
    Úgy hogy szerintem semmi gond, ennek így kell történnie, csak lépjünk tovább előre megállíthatatlanul.!
    Ugye nem gondolta senki hogy csak úgy harc nélkül fel adják.?

    VálaszTörlés
  4. http://jogiq.com/wp-content/uploads/2012/02/A-B%C3%BCntet%C5%91-T%C3%B6rv%C3%A9nyk%C3%B6nyvr%C5%91l-sz%C3%B3l%C3%B3-el%C5%91terjeszt%C3%A9s.pdf
    ebben nem találni erről egy szót sem

    VálaszTörlés
  5. Mindez ha igaz is volna, erre is érvényes az hogy amire figyelünk, vagy aminek ellene vagyunk annak energiát adunk. Szóval erősítjük azt. Ezért szereti az elit ha tüntetünk, lázadunk valami ellen. Gondolatrendőrség? Egy szikrányi gondolatot sem érdemel!

    VálaszTörlés
  6. Már egy ideje dörzsölgetem álmos szemeimet :) lehet, h okosabb nem leszek, mert elég nehéz ebben a káoszban eligazodni, ami most a világban van. Mindenesetre ezt elolvastam:

    http://2012felemelkedes.blog.hu/2012/05/26/isteni_kozbeavatkozas_elso_resz_a_penzugyi_zsarnoksag_legyozese

    VálaszTörlés
  7. Ha jol tudom a nep az hatalom es ero , ebbol kiindulva volna ra esely hogy nepzavazas elle vinnenk a Btk. 336. § hogy eltoroljek ? Vagy ez csak egy optimista abrand .

    VálaszTörlés
  8. Személyesen azt tapasztalom, a környezetemben lévő emberek közül sokan tisztában vannak a világot a háttérből mozgató erők mibenlétével, a részletekben vannak különbségek, nem mindenki tájékozott pontosan mindenről, meg azért ez nagy információs anyag - és a kisember nagyon le van terhelve, általában gondok tonnái nyomják vállát, küzd minden nap, nem marad ideje mindenre, nem akarja feladni, még van ereje, hite -, de a fő lényeg sokaknak tiszta. Sokukban közös, hogy nem tudják mit tehetnének konkrétan, most azonnal és távlatokban, hogy megszűnjön ez a rossz állapot, pörögnek akaratlanul a mókuskerékben.

    Egy időben néztem Drábik János videóit, már nem teszem, ő túl, kibillent a középből, lehet tényleg őszintén segíteni akar, de ő már túl, inkább nyomaszt és lehangol vagy negatív belső rezgést kelt, ez nem segítség, így nem. Ám lehet valakinek ez kell a jóirányú elinduláshoz, különbözőek vagyunk, ennyi pozitívumot tudok látni benne. Ha mélyebbre megyek, mást is, de azt már nem merem leírni, csak sugallat.

    Minap megnéztem Évi által belinkelt 2012felemelkedés blogot. Nagyszerű dolgokat írnak, számomra elsőre meseszerű, nehezen hihető, ha megpróbálom az ott írtakat beilleszteni belső információs rendszerembe, egy-két rész nem passzol, de az is igaz, hogy csak egy-két rész, szóval nem tudom hova tegyem.

    Józsi bácsi király!:) (www.ivi.hu)
    Nem tudom ki lehet a beírások mögött, de nem átlagos elme. Ajánlani tudom csak és gratulálok neki a munkájáért. Kisebb részletekben nem értek vele egyet, pl. a tejet én szeretem és rendszeresen fogyasztom mértékben és egészségesnek tartom. Akinek nem bírja a szervezete, ne igya, vannak ilyenek is. Alkoholt pedig egyáltalán nem iszom.:)

    Gondolom itt majd mindenki látta már a Thrive filmet. Az a film nagyon jó. Elmondja a megoldást, ne horgaszd le a fejed, emeld fel tekinteted, legyen erőd kinyitni a szíved, ne hidd el, hogy az emberek alapból rosszak. Tudd, hogy van erőd, van választásod, van képességed, van időd, van hited. Belső nyugalmad sugározd ki és cselekedj szerényen, a kis életedben tudatosan, észrevétlenül apró jó dolgokat, mosolyogj másokra, ez nem kerül pénzbe, irányítsd kis életed hajóját pozitív célok szerint ( nincs kis és nagy ), így nagyobb lehetsz a "nagyoknál", többet tehetsz a pozitív változásért, mint akár egy miniszterelnök. Közhelyes sokaknak az a megfogalmazás, hogy rezegj pozitívan, légy jó, elkoptatott forma. Egyszerűen csak tegyél olyan dolgokat, amik jók neked, a környezetednek, a Földnek, az életterednek. Ezek már abszolúte pozitívak, és ez már több is mint elég, de ahogy elindulsz ezen az úton, itt is van fejlődés, ahogy szélesedik és mélyül tudásod, cselekvési lehetőséged is bővül, merj annyit tenni, mint az aktuális szinted, légy mozgásban. Nagyon fontos a kapcsolat, hogy tudjuk, sokkal-sokkal többen akarjuk a jót, mert jók vagyunk!

    Ha csak a benső hangomat figyelem, kizárok minden külső információt, csak azt figyelem, mit mond a megérzésem,, akkor is nyugodt vagyok, mert jót súg, azt súgja, minden rendbe jön. A zökkenők csak kérdőjelek, tényleg erre akarsz menni, ember? A válaszom, igen.

    http://www.youtube.com/watch?v=fUf3vKdTuG4&feature=player_embedded

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm hunbulcsu, amiket leírtál. Minden szavaddal csak egyetérteni tudok!

      Törlés
  9. Hunbulcsu a hozzaszolasod nagyon megszivlelendo , igazat is adok neked , de nekem csak egy gondom van akarhogy akarok pozitiv lenni a kornyezetem nem engedi , vagyis rengetek sok negativ hullam er mostanaban , remelem csak velem van igy .

    VálaszTörlés
  10. Ez abban a Btk-ban van benne ami jövő nyáron lép érvénybe? Most megnéztem a mostanit, 336-os katonai szolgálatról szól, azt néztem ,hogy új Btk, nyílván az ami még nincs. Ez a már jelenlévő diktatúra nyílt vállalása. Én eddig némán tűrtem és olvasgattam ezeket, de ez nekem kiverte a biztosítékot, főleg ha igaz. Interneten nem találtam olyat, hogy új Btk-t ahol megnézhetem. Valaki linkelné ezt ahol láthatjuk, hogy ez valóban így akarják? Gondolom nem csak az én véleményem ,hogy ez a halálos ítéletet jelentené.
    Mellesleg ha ébredő emberekről van szó az én környezetemben egyvalaki van aki félálomban van, érti a dolgokat, de nem igazán követi le. Vagy itt ott elcsíptem egy-két beszédet utalva picit rá, de az se konkrétan olyan.
    Amúgy meg zeitgeisttel hogyan álltok? Csak mert ezen a blogon példaként lett felhozva valamikor valamiért, máshelyen ezt konkrétan manipuláció eszköznek emlegetik, vegyítik az igazságokat és féligazságokat azzal a szubjektivítással amit tényként akarnak közölni. A 2012 blog jó olvasmány.

    Különben én is tájékozatlan vagyok. Például azt se tudom még mit kellene tudnom.

    VálaszTörlés
  11. Félreértés ne essék, mert van az a szólási filózófia, hogy aki mindnet tud az ne mtudja mit nem tud, meg minél többet tud annál kevesebbnek tűnik az. Na ez nem ilyen ehez hasonló itt az alján.

    VálaszTörlés
  12. "És ezt a te segítségeddel éri el"

    Komolyan, ez a mondat folyamatosan kint lehetne a főoldalon!

    Hunbulcsúval teljesen egyetértek.

    TruFighter:
    Szerintem is manipulatív a Zeitgeist, bár én csak a pénzügyes részéről mondok szívesen véleményt. Arra viszont jók ezek, hogy az emberek elkezdjenek gondolkodni. Sőt, lehet hogy ezek a néha hatalmas butaságok adják meg a kellő lökést az embereknek. Később lehet még finomítani a véleményen, csak legyen valami vélemény!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsés esetben az ember nem betonozza le magát sehová, hanem állandóan finomítja a véleményét. Ezt nevezik szellemi fejlődésnek. :)

      Törlés
    2. http://2012.blogol.hu/read?perm=2358029#logdrb
      "a tudósnak az lenne a feladata, hogy kutassa, ezek a dolgok hogyan működnek, és nem az, hogy vizsgálat nélkül letagadja őket."
      Kétkedni lehet ebben is némely szempontból. Ajánlom a tíltott találmányok c. filmet fent van a youtube-on ha ez valakit méllyebben érdekelne még. Csak azért, mert magyar feltalálókról van szó és szemlélteti is azt a nézőpontot, hogy anno nagy emberek ezt kitalálták, erre idejön ez az ember és azt állítja, hogy ezt a munkásságát meg akarja dönteni. Hogy ez elfogadhatatlan, meg se nézik azt ,hogy működik-e amire azt mondják működik.
      Körülbelűl tényleg csak személyes sértésnek veszik ,hogy garázsban megcsinálják azt amire azt mondják lehetetlen, de majd lehetséges lesz ,mert ,hogy future technológy. És akkor ne ennek a magyar nevéhez fűzödjön az újjítás.
      Kicsit hasonló eset mikor régen magyar emebr feltalálta a dinamót nem vált sikerré, pár évvel késöbb egy külföldi is feltalálta csak volt pénze, hogy forgalmazza.

      Hát itt egy példa egy nem szerencsés esetnek.

      Törlés