2012. március 2., péntek

Végjáték - A világ leigázásának forgatókönyve


Újra felteszem ezt a filmet immáron DVD minőségben, ha az új olvasók között van olyan, aki még nem látta volna! Az Ébresztőfilm mellett ez az egyik alapmű, melynek tudásanyaga olyan kaput nyit meg, amit eddig mesterségesen zárva tartottak az elmédben oktatásod és az elhallgatott + félrevezető információk segítségével.
Itt az idő, hogy Te magad kezdj tudatára ébredni a valóságnak, mert milliók teszik jelenleg és a dolog a nagyon közeli jövőben robbanni fog! 

Na akkor Te egyike leszel azoknak, akik értik mi történik és nem csak kapkodni fognak a fejükhöz !

VÉGJÁTÉK - A Világ leigázásának forgatókönyve

7 megjegyzés:

  1. Meggyőződésem, hogy ez a film is a háttérhatalom műve. Tele van ferdítésekkel, hazugságokkal, persze nem maradhat el a Római Birodalom, a "nácik" demonizálása, összemosása a jelenleg hatalomra törő sötét erőkkel, még jobban összezavarva a valóban igazságra szomjazó embereket. Csipetnyi igazság hatalmas hazugságokba és ferdítésekbe csomagolva.

    VálaszTörlés
  2. Beigazolódik az a tétel, hogy ebben a sötét korban az igazságokat is csak hazugságokba csomagolva lehet átadni az emberek számára. Az eugenika nem az ördögtől való pl. A Föld lakosságának 7 000 000 000 -ra emelkedése súlyos válságtünet, a Föld erőforrásai nem tudnak ennyi embert eltartani. Jómagam egy humánus cigánysterilizálási program lelkes támogatója lennék. Nem kell senkit kiírtani, de nem lehet úgy szaporodni sem mint a pockok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. de, az ördögtől való... azt vallja, hogy az ember képes tökéletesebbet alkotni, mint az Isten. épp az a velejéig romlott gondolkodás, ami ellen itt ágálni igyekszel.

      jó! sterilizáljuk a cigányokat, mert dologtalanok, majd a kínaiakat is, mert sokan vannak. utána jöhetnek az afrikaiak, mert kulturálatlanok. és hol van a megállj? bizonyosan tapsikolnál annak, ha elkötnénbek, mert a magyarok mindig renitensek voltak.

      két dolgot még megjegyeznék.
      - a Föld 35 milliárd embert képes eltartani
      - simán elképzelhető olyan szituáció, amikor a cigányságra igen nagy szükség lehet

      Törlés
    2. Majd megnézem, hogy ugyanezt mondanád-e majd 8 év múlva, amikor Magyarorszg lakosainak 50%-a cigány lesz, (ha egyáltalán lesz akkor itt még valami) és nyüzsög mindenütt a sok dél-ázsiai, fekete-afrikai "menekült". Dél Afrika egy fejlett állam volt (nem a négerektől vették el, mert szinte alig volt ott őslakos) de a nagy "humanizálás" óta a Föld legveszélyesebb országa, rombolás, összeomlás mindenüt. Mindenki maradjon a seggén, ne szóljunk bele egymás dolgaiba,Afrika a négereké, Európa a fehéreké, Ázsia az ázsiaiaké, Európa hatérait lezárni, de európai se menjen mondjuk Kínába élni, és majd meglátjuk 10 év múlva hogy mi történt. A túlszaporodás magától megoldódik.

      Törlés
    3. az elv az elv... történjen bármi. az enyém, hogy ne tegyek olyat másokkal, amit én nem szeretnék elviselni. a tied az, ami a társadalmunkat olyanná tette, amilyen.

      én maradok a sajátjaimnál, neked meg azt javaslom, gondolkodj el.

      a cigánykérdésre egyéb alternatívák is vannak.

      Törlés
  3. Természetesen az igaz, hogy a Bildeberg egy nagyon sötét világuralmi társaság. De nem eugenikával, hanem a 3. vh. kirobbantásával, pusztító járványokkal, tudatos élelmiszer mérgezéssel akarják az embereket kiírtani és közel sem az amúgy is szolgasorban élő szerencsétlen 3. világbeli embereket, hanem azokat a népeket, amelyek még hordoznak valami nemességet, valami halvány ellenállást irányukban. És ezek pl. Irán, sajnos Magyarország, és a fehér faj még szellemileg pislákoló részei.

    VálaszTörlés
  4. Tökéletesen egyetértek Sblog, bár szerintem nem zárhatóak ki eugenetikai módszerek is a palettáról.

    VálaszTörlés