2012. február 17., péntek

Putyin hadat üzen Soros Györgynek és társainak


A CIKK VALÓSÁGTARTALMÁT NEM TUDTUK ELLENŐRIZNI, MERT MA KERÜLT FEL TÖBB HELYRE IS... Lehet túl szép, hogy igaz legyen...
Putyin pénzügyi terroristának nevezte és a terrorista törvény alapján, elfogatóparancsot kért Soros Györgyre, a magyar származású milliárdosra. 

Putyin nem engedni, hogy kiárusítsák a hazáját, és az NWO, Új Világrend markába kerüljön!
Ezért elrendelte, hogy egy nemzetköz elfogató parancsot adjanak ki Soros György ellen, akit rajta kaptak, hogy pénzügyi segítséget akart küldeni azoknak, akiket ellenzéknek hívnak Oroszországban, és akik nemrég néhány tízezer embert az utcára vittek, hazugságokat bebeszélve nekik a választási csalásokról.

Ettől kezdve mister Sorosnak nem sok játéktere marad, hogy folytassa a piszkos játékait, mely térdre kényszerítette az egész világ pénzügyi rendszerét, folyamatosan együttműködve Rothschild és Rockefeller .
Putyin beszédét hivatalosan tették közzé az orosz hatóságok.


"Ma nyilvánosságra hozzuk az Orosz Federáció és miniszterelnökének Vlamimir Putyinnak a közleményét: Nemzetközi elfogató parancs kibocsátást kértük a Soros György magyar deviza spekuláns, pénzügyi terrorista ellen.
Az orosz titkosszolgálatok felfedezték, tetten érték, hogy dán derivatívák és más külföldi valuták által támadást kezdett az orosz valuta ellen a pénzpiacokon.
   
Meg kell említeni, hogy Soros ezeket a Derivatívákat (származékos ügyletek) luxemburgi bankok segítségével használta fel, mely szigorúan tiltva van az EU államai által aláírt Bázel II szerződésben."

Forrás: Stampa Libera

  

21 megjegyzés:

  1. Te! Ezeket a híreket mégis honnan szeded? Nekem ez a hivatkozás nem kell... mi az a Stampa Libera? Nagyon érdekes fordulat, de valahogy a Pravdában kurvára nincs benne ilyesmi. Nos?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. legalább 4 hónapos hír, én legalábbis akkor találkoztam vele először. hozzád hasonlóan semmi megerősítést nem találtam azóta se, egy youtube videóra alapoz az összes ezzel foglalkozó cikk, amit egy vmi robot hanggal mondattak fel...

      Törlés
    2. bocs, nem 4 hónapos, a Stampa Libra-n február 1-én lesz egy éve, hogy megjelent ez a "hír"...

      Törlés
  2. sajna lehet ez is két nap múlva kiderül, hogy kamu....

    pedig jó lenne ha India, Kína, Oroszok, Brazilok, Pakisztán végre konkrét lépéseket tennének az USA, Izrael, Anglia, Eu féle világpusztító háborús uszítása és a tudatos országok nyomorba taszítása és ezáltal kiszolgáltatottá tétele ellen...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engedd meg héz országok kijavítsalak a tengelyt illetően. Haladjunk keletről nyugatra. Kína Oroszország !!Ukrajna!! Magyarország és Olaszország állna szemben Canada USA Japán Ausztrália Indonéz országok és néhány dél-amerikai ellen lásd : TPP

      Törlés
  3. Ha itt valaki lépni fog persze csak, ha muszáj azok az Oroszok lesznek. De nem szabad elfelejteni azt sem, hogy jobb ha senki nem ellenük áll, hanem inkább melléjük. És egyébként ez a hír sehol nem található. Egyenlőre csak itt, leginkább itt. Nekünk ez kevés...

    VálaszTörlés
  4. Ez a hír már lassan egy hónapja kering a neten.
    Pl. itt is január 25-én jelent meg: http://www.myspace.com/tom_heneghan_intel/blog/545205489

    VálaszTörlés
  5. Oroszország amúgy se nyugatbarát. Ha a hír igaz is, akkor se fog változni semmi

    VálaszTörlés
  6. Még ha kamu is a lényeg hogy lassan lassan be szivárog a köztudatba hogy "érinthetetlen emberek letartóztatása".
    A lényeg hogy van egy ilyen gondolat, én azt kívánom sok ilyen legyen és egyszer majd az emberek követelni fogják a dolgot.

    VálaszTörlés
  7. Ezek az emberek nem ismerik tetteik következményeit, elindították a lavinát, amit az emberiségnek szántak, de őket fogja letarolni, azt hiszik őket senki nem tudja felelősségre vonni, mert a fegyverek az ő kezükben vannak. Azt gondolják, mert intelligensebbek, már legyőzhetetlenek is, mert a kezükben van a média, mert övék a pénz. Ha csak egy pillanatra tudnának továbblátni a kapzsiságuknál és önzésüknél, felnyílna értelmük, elakadna a lélegzetük attól a borzalmas jövőképtől, amit önmaguknak teremtenek így.

    VálaszTörlés
  8. hunbulcsu

    a baj az, hogy a gyakorlat mást mutat, mégpedig azt, hogy az van amit ők akarnak és tesznek....

    ha kell egy ország (pl görög, olasz) olyan pénzembereket tesznek akiket SENKI nem választott meg, és azok a képviselők akik ellen mernének szólni egyszerűen kidobják őket a parlamentből...lásd görögök...és a nép? gyakorlatilag szó nélkül végig nézi ahogy az unokái is rabszolgák lettek és országukat fillérekért fogják eladni (kikötők, szigetel első körben)

    ne tévesszen meg az a pár ezer (még 10 ezer sem volt) tüntető akik kicsit buliztak a téren miközben országukat 100 évre függőségbe taszították...

    na és hogy ez ilyen könnyen ment a görögökkel ezen vérszemet fognak kapni és mennek tovább...olaszok portugálok spanyolok majd magyarok....lehet mi egy kicsit rágósabb falat lehetünk, de egyedül nincs esélyünk hősködni...

    VálaszTörlés
  9. SANTANTICA

    A gyakorlat azt mutatja, hogy a világ jórészén a hatalmuk már most szinte korlátlan felettünk. Ezt finomítják, csiszolják, tökéletesítik folyamatosan. Több mint 200 éve kezdték, eredetileg nem ez volt a céljuk, de közben ide nőtte magát a rendszerük, terveik nagyszabásúak és hósszútávúak, még csak az elején járnak elképzeléseiknek, de már most sem tudnánk őket fizikai fegyverekkel legyőzni. Nyugodtan, precízen, hidegen terveznek.

    Aki reálisan, elég tudatosan látja a világot maga körül, elgondolkodik mit is lehet itt tenni, mik az alternatívák. Beépülés, lázadás, önmegsemmisítés. Elsőre ezek a lehetőségek jönnek. Bármelyiket választod, számukra tökéletes. Az önmegsemmisítés gyorsan elvetendő, nem old meg semmit, újra kell születni, amíg meg nem oldjuk a feladatunkat, nem lehet így kibújni a felelősség alól. Lázadni ne érdemes, mert könnyen kiiktatnak, nem érsz célt. Marad az együttműködés. Érdemes?

    Lennie kell másik lehetőségnek. Minden a tudatunkon múlik, a finomabb fizikai síkon dől el a győzelem, ezért is butítják az emberiséget ilyen intenzíven, hihetetlen ravaszsággal, kíméletlenül bevetnek mindent, amit csak tudnak, az "alvó" lélek elképesztő agymosásnak, fizikai gyengítésnek, megbetegítésnek van kitéve 7/24-ben.

    Csak egyféleképpen tudjuk ezt a démoni rendszert legyőzni, a tudatossági szintünk növelésével. Ha fel tud "ébredni" annyi ember, amennyi alapjaiban rázza meg a rendszert, teszi azt működésképtelenné, akkor gyorsan összedőlhet, gyorsabban mint gondolnánk, hisz mi vagyunk a tartóoszlopok, mi tarjuk fenn és működtetjük az egészet, ha csak egyszerűen megállnánk, nem folytatnánk addigi tetteinket, 2 hét alatt minden bedőlne. Egyszerűen csak mindenkinek otthon kellene maradnia, ennyi lenne a megoldás. Sokan "alszanak", sokan úgy gondolják, van mit veszíteniük, ezért inkább behódolnak, de tévednek, már mindent elveszítettek és amijük még látszatra megmaradt, azt a látszatot is szép lassan el fogják veszíteni, életük mind rövidebb lesz az egészségtelen táplálkozás és életvitel miatt. De a rendszer összeomlása önmagában nem lenne elég a valódi sikerhez, kell hozzá a jó alternatíva, kellenek szerveződések, hiteles lelki vezetőkkel, akik nem csábíthatóak el anyagi kéjjel.

    Most nem hősökre van szükség.

    VálaszTörlés
  10. Ez a legújabb birodalom, talán eddig a legkegyetlenebb, de egyszer ennek is vége lesz, lehet hamarabb mint gondolnánk.

    Ezen úriemberek nem rendelkeznek igazán nagy tudással, bár gondolom sok igen intelligens van közöttük. Számomra egy dolog égbekiáltóan kitűnik terveikből, nem számolnak a Legfelsőbb Tervezővel, legjobb tudásom szerint ez végzetes hiba.

    Nem tudom hogyan fognak alakulni a közeljövő eseményei hazámban, de azt tudom, amennyiben úgy alakul, bátran kiállok a végekre, nem akarok párnák közt aludni az utolsó órákban, nem adom ingyen hazámat és nem engedek a félelemnek.

    VálaszTörlés
  11. Hunbulcsu.... ez szép volt!

    VálaszTörlés
  12. Szomorú hogy nem működnek a szerveződések.Nem rugdoshatjuk a többit magunk előtt.

    VálaszTörlés
  13. Kedves hozzászólások.
    A sötétség nem ellensége a fénynek. A sötétség a fény hiánya! Tedd egy szobába a világ összes sötétségét, és gyújts meg egy gyertyát. A sötét rögtön meghátrál, szertefoszlik.
    A háború a tudatban zajlik, és a sötétség erői által nem megnyerhető. A lelki fejlődés miatt van szükség a kísértésre. Ez is a program része, semmi más. Ezek a lények csak végzik a dolgukat. Amit tesznek sem nem jó, sem nem rossz. csak van, és kész. Nem nyerhetnek, mert nincs is mit nyerniük. Annyit tehetnek, hogy felnyitják a többi lény szemét, hogy ez a materialista életmód csak szenvedést okoz. Ennyi.
    Hálásnak kell lennünk nekik a tanításért, máskülönben csak létezünk ebben az anyagi pöcegödörben, és nem történik semmi. Így viszont kénytelenek vagyunk a elszakadni a tudatlanság- , és a vágy kötelékéből, mivel ezzel csak fájdalmat okozunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. még csak ennyi: a harc kimenetele nem kétséges... csak mi nyerhetünk... minél közelebb vannak a hatalmuk kiteljesedéséhez, annál biztosabb a vesztük.

      Törlés
    2. Egyet értek, én ezen akkor gondolkodtam el mikor olvastam azt az "intejút" amit az illuminati egyik tagja adott egy fórumon.
      Az egész egy játék, de ahhoz elég véres.

      Törlés
    3. Jól hangzana a véleményed, ha csak filozófálnánk erről a kérdésről és nem lenne tétje annak amit pénzügyi terrorizmusnak hívnak. Ugyanis a mi bőrünk a tét egyszerű állampolgároké nemzetre, nemzetiségre tekintet nélkül. Az hogy övék a győzelem nem kétséges mert, korlátlan anyagi,technikai, és jogi eszközökkel rendelkeznek ehhez. Aki megpróbál tenni ellenük valamit, azt gyorsan baleset éri. Ha érdekeik úgy kívánják akkor polgárháborúkat robbantnak ki Lásd: Észak-Afrika, Szíria, stb. A globalizmus elleni tüntetőket egyszerű vandálokként állítják be a (csak az erkölcsi normáktól független) sajtóban. És még sorolhatnám...Vita indítónak csak ennyi...

      Törlés
  14. végre valaki akinek van szeme füle bátorsága és kellő hatalma most emberére talált ez a szégyenteljes magyar

    VálaszTörlés