2011. december 3., szombat

Összeesküvésből valóság lett II.- Életbe lépett Orwell 1984


Lesz majd egy jövőbeli társadalom, (Orwell 1984) ahol az utcák és épületek bekamerázva, a telefonokat lehallgatják, az embereket figyelik, a rendszer ellenségeit kiszűrik és internálják.... Ilyen lesz ? VAN !

"A csalások idején kimondani az igazat, forradalmi tett" (George Orwell)

Napról-napra válnak valóra azok az "összeesküvés-elméletek", amik csak a legvadabb elképzelésekben szerepeltek eddig és amiket hallva a 95% kiröhöghette azt a maradék 5%-ot, aki  merészelte megszegni a birka-alapú társadalom agymosását és elkezdett gondolkodni, összerakni a mozaikokat.
Gondolom Ti sem hallottátok a médiában a hírt, hogy simán átment a szenátuson (93-7 arányban) az a bizonyos (The passage of S. 1867, the National Defense Authorization Act), amiről már írt a Világ Helyzete és aminek értelmében a Kongresszus háborút indított az állampolgárok ellen.
Innentől bárkit, akit a rendszer ellenségének ítélnek -  potenciális terroristaként kezelve - mindenféle vádemelés és tárgyalás nélkül határozatlan időre a a Rendőrség/Hadsereg
 (!!!)  fogva tarthat, vallathat...

"Állandóan azzal dobtuk félre az ilyen elképzeléseket, hogy itt ilyen úgysem történhet meg,
de EMBEREK, MÁR ITT VAN JELEN AZ UTCÁKON!"



Ugye még mindig abban a hitben vagy, hogy "de hát Demokrácia van!" Csak szólok, hogy már egy jó ideje nincs! Korábbi bejegyzésünkben Aaron Russo nagyon szépen elmondja, hogy az USA-ban egyetlen alapító iratban sem szerepel a demokrácia szó, hiszen az alapító atyák gyűlölték a demokráciát. Sőt joggal, hiszen ahol az 51% mondja meg, hogy mit csináljon a 49%, ott nem létezik szabadság!
Fontos tudni, hogy akik ismerik picit is a történelmet, láthatják, hogy az irányítók soha nem a szabadságot, egyenlőséget, hanem az irányíthatóságot és az érdekeik maradéktalan érvényesítését tartották szem előtt. Nem véletlen, hogy a múlt században egész Latin-Amerikában az USA nemzetépítő elnököket sorra gyilkolt le vagy a CIA-val mozdított el és helyettesítette diktátorokkal. Kínára és a totális kontroll-rendszerére mindig példaként tekintett. Ezekkel sokan nincsenek tisztában.

Két reklám között nem biztos, hogy eszedbe jut, de remélem észre vetted, hogy Európa jó néhány országában pár hete már nem választott vezetők irányítanak, hanem egy központosított pénzügyi elit megbízottjai. Persze már jó ideje tudjuk, hogy eddig sem a választott vezetők hoztak döntéseket, hanem a háttérből irányító Elit, de legalább a látszat meg volt. Most már nincs szükség a látszatra sem.

A pénzügyi válságot LÉTREHOZVA belekényszerítik a nemzetállamokat egy központilag irányított Európai Egyesült Államokba vagy nevezhetjük Európai Stabilitási Eszköz-nek.....(jaj, de nagyon szeretik ezeket a semmitmondó elnevezéseket, hisz fel sem tűnik senkinek mit takar...., ahol már teljesen nyilvánvalóan dönthet az Elit a javak elosztásáról, nem kell foglalkozni "holmi" nemzeti érdekekkel, sem az állampolgárokkal. Ez egyik magját alkotja a majdan létrejövő Világkormánynak és az Új Világrendnek....ami reméljük soha nem érkezik el !

Hogy milyen lesz az az "eszköz", ezt meg csak akkor ismeri meg mindenki, amikor már a saját bőrén érzi. Na akkor majd a "birka" is felháborodva bégetni kezd, hogy miért nem látta valaki előre és miért nem mondta senki, hogy ez jön ! De hát mondta....


Kapcsolódó bejegyzések:

Bankoligarchák ostroma alatt áll Európa
Összeesküvésből valóság lett - Az állampolgár az ellenség
Ha tudod az igazságot jobban érted, mi zajlik most - Aaron Russo a leghitelesebb forrás



10 megjegyzés:

  1. Ez a helyzet ami most van fog egyáltalán változni? Ha igen akkor mikor?

    VálaszTörlés
  2. Juszkó, a kérdés jogos!
    Itt van a válasz:
    https://www.facebook.com/video/video.php?v=1909276709913

    VálaszTörlés
  3. Esetleg mit tehetünk az elnyomó világ ellen? Mert nagyon szép és jó, hogy tudjuk, de sajnos szinte lehetetlen változtatni ezen rákos világon. De csak ha ezrelék lenne az a pozitív változás, az nagyon jó lenne. Szurkolok Ryannek, reméljük a támogatása elegendő lesz ahhoz, hogy valamit elérjen!

    VálaszTörlés
  4. http://www.portfolio.hu/befektetesi_alapok/kulfoldi_alapok/penzkivonas_tortent_a_feltorekvo_orszagokbol.159388.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

    VálaszTörlés
  5. 2012 december 21én akkor nem fog semmi se változni? Én véleményem szerint fog de nagyon nagyot :)Nekem ez az érzésem :)

    VálaszTörlés
  6. Itt egy kis eldugott cikk az indexről: http://index.hu/kulfold/2011/12/04/amerikai-kinai_vetelkedes_delkelet-azsiaert/
    érdemes elolvasni.

    VálaszTörlés
  7. Változás akkor lesz, ha az emberek egyénileg változnak, emelik tudatosságukat. Így tud a kollektív tudat is majd olyan szintre emelkedni, ami elhozza a változást világunkban. Minden embernek dolgoznia kell ezen!

    tudatosebredes.blogspot.com

    VálaszTörlés
  8. (The passage of S. 1867, the National Defense Authorization Act) - ennek a törvénynek melyik részén írnak konkrétan arról, hogy bárkit bebörtönözhetnek, vallathatnak ? (bocs, de elég hosszú, nem volt kedvem megkeresni.) de azért engem eléggé érdekelne. Gondolom a cikk írója tudja a választ.

    VálaszTörlés
  9. Egyetlen dolog változott, a telekép neve televízió lett. Minden más, amit Orwell 1948-ban megjósolt, valóra vált.

    VálaszTörlés
  10. De a SMART TV már tökéletes a célnak.

    VálaszTörlés