2011. november 3., csütörtök

"VALAMI NAGY" ment el a Föld mellett...Szerintetek mi lehet az?


0:40-től jól látható...
Jobbra látszik, ahogy a Nap ontja magából a részecskéket,
a jobb oldali vonal mentén található a Föld és felette halad el egy nagy objektum.  Mit gondoltok? Indulhat a vitafórum !


7 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Megtenné valaki hogy idelinkelné a video cimét, mert csak úgy tudom megnézni ha a forrásoldalon van, sajna a beágyazott tartalmat nem tudom megnézni a telefonomon... És most csak telón tudok netezni. Köszi szépen elöre is.

    VálaszTörlés
  2. Tessék: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kKPDJ0l4zNs

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szépen köszönöm, ami a videót illeti szerintem valódi de azt nem tudjuk mi lehetett az ami elhaladt a főld kőzelében lehetett meteor is de akár idegen ürhajó is, de a mozgasa nem mutatatt semmi féle navigációra utaló jelet.
    Az eggyetlen információnk róla hogy nem reklámozták be a médiumokban márpedig csa a mérete miatt is illett is volna, és ezt mindenki úgy értelmezi ahogy akarja. Üdv: Gábor.

    VálaszTörlés
  4. ez a cucc legalább akkora mint a hold, ha nem nagyobb - már ez ijesztő. Az, h nem reklámozzák, nem is olyan meglepő.
    MatreX! szerinted milyen jelek utalnak navigációra egy ilyen rövid filmen? csak gondold el: ha legurítasz egy matchbox-ot a dombról, egyenes vonalú egyenletes mozgásban halad, akárcsak egy autó az egyenes úton. annyi a különbség, hogy az utóbbiban ül valaki. más különbséget 3 percben nem láthatsz. lehet egy benga aszteroida, vagy akár egy benga űrhajó. a lényeg h rohadt nagy, és ijesztő h a tudtunk nélkül húzott el mellettünk.

    VálaszTörlés
  5. Üdv mindenkinek a videón a vénusz átvonulása látható legalább is ezt olvastam egy hír portálon. aztán lehet hogy nem?

    VálaszTörlés
  6. Szervusztok!
    Abban igazad van hogy hatalmas távolságokról beszélunk ezért szemmel látható navigálást csak akkor érzékelhetnénk ha legkevesebb 25-30fokban történne a kanyarodás ezért irtam hogy a videó alapján bármi lehet. De mivel eltitkolták szerintem nagyobb az esélye annak hogy mesterséges épitményről van szó.És hogy a tudtunk nélkül haladt el mellettünk? Ezt nem hiszem.

    VálaszTörlés
  7. Zavaros a video, mi a Föld utáni vonal? (Mars?) Mi szolgáltatta a képet, ennyire messze van valami műhold? Az a valami nagyobb, mint a Hold, és elég gyorsan mozog, ha mesterséges, akkor valahol qurvaprofi mérnökök vannak. (tojásfejű alienek lehetnek, mert a terrai majomemberek nem képesek ennyire együttműködni)

    VálaszTörlés