2011. november 4., péntek

NUKLEÁRIS RIADÓ PHOENIX-ben HOLNAP ! - Újabb elmekontroll ? Vagy előkészítés ?


Ha nem elég a jövő hét, november 9-ére bejelentett, az egész USA területét érintő katasztrófa-riadó és az UNESCO által szintén 9-10-én tartott pacifikus-térség egészét érintő cunami-riadó, akkor itt van még egy: (korábbi cikk erről)
Holnap, 2011.november 5-én PHOENIX-ben NUKLEÁRIS TÁMADÁST szimuláló teljes riadót tartanak !!! 
(2011 Arizona Vigilant Guardian Drill)


Ez Arizona történetének legnagyobb ilyen szabású gyakorlata lesz. Mindez a fent említett riadókkal együtt már kicsit gyanús. Mert joggal teszik fel sokan a kérdést:


"Mire tréningezik ennyire a lakosságot? Arra kondícionálják az embereket - de nyugodtan kimondhatjuk a kollektív tudatot - , hogy egy ilyen esemény bármikor és bárhol bekövetkezhet? Cél már megint a félelemkeltés!

De ismerve a történelmet és 2001. 9/11 eseményeit, felmerül újra:
egy újabb "false flag" hamis támadás előkészülete zajlik? Sok helyen kérdezik az interneten ezzel foglalkozó oldalak, hogy "képesek lennének ezt megtenni?" "Ártatlan embereket feláldozni céljaik érdekében?" Sajnos a válasz a történelem:
A hatalmához ragaszkodó "Cabal" mindenre képes: Dresda, Hiroshima, Nagasaki, Vietnam, Lusitania, Pearl Harbor, Oklahoma City, London, Madrid Atocha pályaudvar...és sorolhatnánk. Ezek mind ugyanannak a műveletnek a részét képezik.
A tudatmanipuláció alapeleme az emberek tudatát előkészíteni a bekövetkezés lehetőségére, hogy amikor megtörténik, az elméjük rögtön meg tudja adni a programozott választ és tudják majd ki tette ezt. A média jelenleg ontja az USA-ban az ezzel kapcsolatos híreket, mely az emberek félelmét és előre kódolt haragját veszi célba. Pontosan ahogy láttuk már számtalanszor...

Ezért rendkívül fontos, hogy egyre jelentősebb számban legyenek tisztában emberek az eseményekkel kapcsolatban....
Hogy ne vegyünk be minden maszlagot, mikor majd elénk rakja a média.

Itt az ideje TUDNI - Itt az ideje FELÉBREDNI !

Ha nem tudod mi az igazság ezekkel a felsorolt eseményekkel kapcsolatban, mindenképp nézz utána, vagy legalább nézd meg az Ébresztőfilm (Wake Up Call) című filmet, mert ezek mára tények. A filmben is benne van, de azóta már tudjuk, hogy Kennedy elnök is egy mindent átszövő hatalmas összeesküvésről beszélt a meggyilkolása előtt... Ezt látjuk ma is.
Most is ezek az erők szövik hálójukat, ha figyelitek az eseményeket:


Pl. - A brittek bejelentették ma, hogy támogatják az USA-t és Izraelt egy Irán elleni támadásban. 
Az amerikai titkosszolgálat egyik forrása szerint egyre több jel mutat arra, hogy Izrael támadásra készül, valószínűleg Irán ellen, írja a G2 Bulletin. Amennyiben a támadást valóban elindítják, az egyszerre több fronton történhet majd, a libanoni Hezbollah, a gázai Hamas és talán még Szíria ellen is, áll Joseph Farah G2 Bulletin-jében.
Az Egyesült Államok egy rendkívül összetett, számos tényezőt vizsgáló „indikátor és figyelmezetés mátrix” segítségével elemzi a helyzetet, így viszonylag pontosan meg tudják állapítani, melyik éjszaka, vagy éjszakák a legideálisabbak egy esetleges támadás elindítására. Jelenleg az indikátorok részét képezi a szokatlan és nagyszámú katonai helikopterforgalom is Izraelben. (Forrás)

A gond ezzel, hogy Szíria és Irán Oroszország és Kína "felségterülete", formális katonai partnere és fegyvereik felvevő-piaca...
Nem is folytatnám tovább ezt a gondolatot
...
Ahogy már írtuk korábban az USA a III. Világháború kirobbantását készíti elő, erre figyelmeztették kínai diplomaták Putyint!
Nem tudni, hol van ennek az egész időszaknak a vége ...



(Forrás)

3 megjegyzés:

  1. http://www.pecsistop.hu/articles/article.php?id=956698

    Úgy látszik az UFO-kat is érdekli a dolog !

    VálaszTörlés
  2. Megint nem történt semmi, a pánikkeltésen kívül.

    VálaszTörlés
  3. Szerencsére. Nem is kellett, hogy történjen valami. A gond azzal van, hogy folyamatosan arra tréningezik az embereket a katasztrófa riadókkal, hogy számítsanak rá és félelemben éljenek. Illetve mikor bekövetkezik, a programozott módon reagáljanak.

    VálaszTörlés