2011. november 24., csütörtök

Ez segíthet az "ébredezésben", ha még nem történt benned semmi változás

Sokan indultunk el az Ébredés útján, mikor kapcsolatba kerültünk Abraham Hicks üzeneteivel és rajta keresztül az Univerzum eddigi ismeretlen, viszont annál csodálatosabb működésével.




Amint Te is megismered, és magadévá teszed a tudást, és határozottan kifejezed szándékodat, hogy hozzád hasonló embereket vonzol be.

Ezáltal erőteljes tanítók és emberek kapcsolódnak majd össze, egy olyan világ megteremtése érdekében, amelyet ez a bolygó még soha nem látott..

A
 saját Forrásod tudatára ébredsz, és nem pedig mások, vagy a társadalom igényeit próbálod görcsösen kielégíteni. 
Amint összekapcsolódsz a saját Forrásoddal, akaratlanul is tanító válik belőled. Mert innentől kezdve minden embert a Forrás szemével látsz majd, amiből az emberiség óriási mértékben képes lesz meríteni.

Miközben ELMÉNK KINYÍLIK, A SZERETET ÉS FÉNY FORRADALMA ZAJLIK

4 megjegyzés:

  1. A lenti videó is nagyon jó, mindössze annyi nem tetszett benne, hogy szerintem nagyon nem elég csak befelé figyelni...mer addig-addig figyelünk befelé, hogy egyszer csak kinyitjuk a szemünket és hopp...elvették a tetőt is fejünk felől. Meg kell szabadulni a sok feleslegesen hátráltató gondolatainktól,meg érzéseinktől hogy tisztábban lássuk azt amit valóban akarunk. Aztán cselekedni mindenkinek azt amit immár tisztán érez hogy meg kell tennie.

    VálaszTörlés
  2. Sajnos sokan azért nem találják a kiutat mert mindent össze akarnak illetve össze is mosnak kitalálnak egy nagy ökumenizmust mert nekik az tetszik maguk módján értelmezik a Szent írást a BIBLIÁT, és még meg is másítják azt hogy aztán azt össze lehessen mosni a koránnal meg megannyi mással.

    Az eredeti szöveg a bibliában- Máté 6:22 A test lámpása a szem. Ha azért a te szemed tiszta, a te egész tested világos lesz.

    És ez csak egy a ferdítésekből amiket az ilyen videókban található.
    Csak hogy Egy igaz Isten van a teremtő Isten az élő isten akihez az út Jézus Krisztus, öt kell megismerni megtérés által.
    Akik maguk próbálnak meg megoldani mindent és nem Istenre az Ö vezetésére támaszkodnak azok kevélyek és ahogy meg van írva Isten a kevélyeknek ellene áll.
    Töredelmes és alázatos szív az ami segít Istenhez közeledni.
    Persze mindenki maga dönt hogy kell-e neki Isten vagy nem.

    VálaszTörlés
  3. Le vannak tiltva a videók ÉS MI A FASZNAK ?

    VálaszTörlés
  4. meg szüntették,a videókat , ugyan mér???

    VálaszTörlés