2011. november 11., péntek

11-11-11 UNITY - AZ EGYSÉG ÉS ÖSSZEFOGÁS NAPJA



11 - 11 - 11

THE TIME HAS COME - ELJÖTT AZ IDŐ - AZ EGYSÉG ÉS ÖSSZEFOGÁS NAPJA

Őrizd és add tovább Te is a Lángot! - Országméretű összekapcsolódás
Felhívás mindenki számára, aki ebben az országban él, s a szívében szeretet lakozik, kérlek oszd meg ezt az információt!

 Gyűljünk össze mindannyian, s kapcsolódjunk 11 percig, így létrehozva az Ország Háza körül 2011. NOVEMBER 11-én 18h-kor azt a szeretetteljes kört, amelyre az egész országnak szüksége van!

Mutassuk meg, hogy a megosztottság csak illúzió, s az Egység az, mi valódi!

A CSEND legyen az erőnk, s FÉNY az útmutatónk melyekkel a változást létrehozzuk! S a Flashmob jelensége, mellyel az egész eseményt megvalósítjuk.


Mivel arra kérünk, hogy lehetőség szerint végig CSENDben légy, kérlek pontosan olvasd el a lenti tájékoztatót!

AMIT HOZZÁL MAGADDAL:

- Egy olyan mécsest, amelyben a gyertya szeles idő esetén is tud égni, az sem baj, ha nem hozol, hiszen a fény Te magad vagy :)
- Önmagad és a barátaid
- Hideg vagy esős idő esetén meleg ruha és esernyő
A PROGRAM:
- Nem gyülekezünk, hanem 18h-ig a környező utcákon sétálgat mindenki, külön-külön, vagy kisebb csoportokban

- Pontban 18h-kor, amikor az első gyertya meggyullad, mindenki egyszerre odalép és beállunk egymás mellé, egy hosszú sort, vagy láncot alkotva a az Ország Háza előtt

- Mindenki előveszi a gyertyáját, meggyújtja és a lába elé helyezi

- Megfogjuk egymás kezét és innentől kezdve 11 percig állunk TELJES CSENDBEN, csukott szemmel, fényt és szeretetet küldve az Ország Házának, minden politikusnak és az országban, majd a világban lévő minden embernek! Az, hogy ezt hogyan képzeled el, rád van bízva, a szeretetteljes szándék legyen a lényeg.

- 11 perc elteltével elengedjük egymás kezét, ez végigvonul a körön, s mikor mindenki megkapta a jelzést, elfújjuk a gyertyáinkat és CSENDben szétoszlunk a szélrózsa minden irányába


LÉNYEGES INFORMÁCIÓ:

- Ez az összejövetel politikai, vallási, etnikai, identitásbeli, bármiféle hovatartozástól független, mindenki számára nyitott

- Akkor gyere el, ha tényleg a szíved mélyéből tudod végigvinni ezt a 11 perces folyamatot! A cél NEM az ELLENÁLLÁS, NEM a LÁZONGÁS, hanem annak a kísérleti próbája, hogy az úgynevezett mélyről jövő és valódi SZERETET mire képes! 

- Ha valamely rendvédelmi szerv megpróbálná megakadályozni az eseményt, szeretettel mosolyogj rá és hívd meg, hogy csatlakozzon a körhöz, amennyiben nem akarnak és ellenállásba ütköznénk, úgy elfújjuk a gyertyát és szótlanul elmegyünk.

- Nem a médianyilvánosság a lényeg, hanem az a fókuszált, tiszta szándékból felépülő erő, melyet létrehozunk közösen. 

NAGYON FONTOS:

Ha azért jönnél, hogy a benned évek alatt felgyülemlett agressziót és dühöt levezesd, akkor KÉRLEK MARADJ OTTHON, ez a rendezvény NEM erről szól!

Ez egy országméretű megmozdulás, s minden jelenlévő számít, egyedi lényével színesíti és erősíti a létrehozni kívánt hatást, kérünk minden csoportot, aki a szeretet nevében a változásért akar tenni, hogy csatlakozzon a kezdeményezéshez, mutassuk meg, hogy ITT vagyunk, JELEN vagyunk és EGYÜTT vagyunk!

ŐRIZD ÉS ADD TOVÁBB A LÁNGOT!
A fény áldásával oszd meg, hogy minél többen legyünk ott az Ország Házánál!

"Az Élet magas szintű minőségében való megnyugvás a tettekre kész, emelkedésre törekvő Ember jutalma."

ŐRIZD ÉS ADD TOVÁBB A LÁNGOT! - 
http://www.facebook.com/event.php?eid=276412669037363

AZ ÖSSZES HELYSZÍN:

1 megjegyzés:

  1. A szabadság jele szimbólum, ha valaki utánanéz a szimbólumoknak nem ez, bár ez a legelterjedtebb a 60-as évek óta. Az eredeti jel pont fordítva van és egy embert jelképez amint az éggel kapcsolatot létesít. Sajnos ezt is sikerült megfordítani az akkori rendszernek, mint több más keresztet. Ez inkább egy bombázóra hasonlít és ez a vietnami háború alatt nem is csoda, hogy ilyen szimbólumok elterjedését segítették. Nagyon jó lenne, ha az emberiség nagy része letisztázná a szimbólumát, mert magukért beszélnek. (Ezek meg röhögnek a markukba..., ami úgy sem számít...)

    VálaszTörlés