2011. október 24., hétfő

Szuverén demokráciák vége az EU 17 tagországában ?!


SÜRGŐS INFORMÁCIÓ! AZONNAL TOVÁBBÍTSA MINDENHOVÁ!

2011 július 11-én új európai szerződést írtak alá. Valószínűleg még senki nem hallott róla. Nem volt benne a hírekben. Hihetetlen, de igaz!

AZ EURÓPAI STABILITÁST LÉTREHOZÓ MECHANIZMUS (ESM) (Az eredeti dokumentum innen letölthető PDF formátumban)

(Nem összetévesztendő az Európai Pénzügyi Stabilitási Mechanizmussal (EFSM) vagy az Európai Pénzügyi Stabilitási Eszközzel (EFSF), melyek a hírekben sokat szerepelnek)

Az ESM egy teljesen új EU adminisztrációs terv. Az alkalmazásához Brüsszel a 17 európai uniós tagország pénzügyminisztereit kérte fel. Ezek a miniszterek Brüsszelbe mennek kezükben a nemzetük páncéltermeinek kulcsával és teljes körű felhatalmazással, hogy Brüsszel bármikor annyi pénzt vegyen ki azokból, amennyit akar, amikor csak akarja és bármilyen gyakorisággal. Az ESM célja az állandó és korlátok nélküli hozzáférés. A 17 miniszter nem tartozik számadással, hogy mekkora összeget vesznek ki és arról sem, hogy mire költik azt. Az ESM miniszterek teljes körű immunitást élveznek, semmilyen kormányzati, közigazgatási és bírói intézkedés alá nem vonhatók. A parlamenteknek semmilyen beleszólásuk sem lesz az ESM szerződés hatálya alatt dolgozó pénzügyminiszterek munkájába. Ez a szuverén demokráciák végét jelenti a 17 EU tagországban!
Ez a szerződés a 17 tagország ratifikálása után véglegessé válik. A ratifikáció várhatóan a mai nap és december 31-e között lesz.

(Magyarországot ez a szerződés egyenlőre nem érinti))

Az egyetlen megmaradt demokratikus szalmaszál az, hogy tájékoztatjuk a parlamenti képviselőinket, hogy nem akarjuk ratifikáltatni ezt a szerződést! Ha most nem cselekszünk, a parlament nagy valószínűséggel ratifikálni fogja, csakúgy mint ahogy eddig minden szerződést. Nem valószínű, hogy megértették (kieg tőlem: dehogynem!), hogy ez a szerződés VÉGLEG megszünteti a kontrollt az ország pénzügyei felett!! El se tudják képzelni (dehogynem, sőt akarják ezt!)!
A legtöbb európai uniós polgárnak semmi információja nincs erről a szerződésről. Egyetlen nemzeti vagy nemzetközi napilap sem írt erről a szerződés tervezetről. Brüsszel mindössze egyetlen másolatot közölt a szerződésről angol nyelven! Az euró-zóna állampolgárainak 96.5%-a más nyelvet tudhat anyanyelvének!
Ez a levél tájékoztatja önt és arra kéri töltsön el azzal pár órát, hogy elküldi ezt a levelet olyan címekre, ahol később a Google kereső könnyen megtalálja.
- Az országos és helyi napilapokhoz és magazinokhoz
- A TV társaságok hírszerkesztőihez
- A kormányzati szervek minden szintjéhez (önkormányzatok, minisztériumok)
- Fontos szervezetekhez, állami és magán intézményekhez
- Az összes párt szervezetnek
- és végül de nem utolsósorban, az összes parlamenti képviselőnek
Ha rendelkezik internet hozzáféréssel akkor kérje meg a barátait és kapcsolatait, hogy segítsenek. A következő videó a You Tube-on szintén egy tájékoztató a szerződésről:

ESM, the new European dictator!

http://www.youtube.com/watch?v=rxMOW94V6xQ

(felirat Angol, Holland, Francia, Spanyol, portugál, Olasz és Bolgár nyelven hozzáférhető. www.courtfool.info)

Az alábbi cikkek szabadon másolhatók és terjeszthetők:

ESM, the new European dictator!

http://www.courtfool.info/en_ESM_the_new_European_dictator.htm

ESM, a coup d’etat in 17 countries!

http://www.courtfool.info/en_ESM_a_coup_d_etat_in_17_countries.htm

(A cikkek hozzáférhetőek Angol, Holland, Francia, Spanyol, Portugál, Olasz és Bolgár nyelven. www.courtfool.info.)

Ön egyike azon kevés személyeknek, akit ez az információ elért. Kérem ne állítsa meg ezt az információt! Még ha nagyon elfoglalt is, kérjük továbbítsa olyan személynek aki azonnal cselekedni tud! Kérem tájékoztasson erről mindenkit, akit csak tud! A levél már elindult Németországban, Hollandiában, Francia országban és Portugáliában! A többi 13 országban most indul.

300 millió ember él az euró zónában, akik remélhetőleg nem akarják megtapasztalni ezt a készülő diktatúrát!

2 megjegyzés:

  1. Köszönjük a a folyamatosan bővülő és hiteles friss infót!!!!
    Ezt nézzétek meg 2009-es videó
    http://www.youtube.com/watch?v=5GkYCUIIgh0&feature=related

    VálaszTörlés
  2. Üdv mindenkinek!
    Hasonló témájú hírekkel foglalkozunk oldalunkon:

    www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...

    Üdv!
    Kontrollblog

    VálaszTörlés