2011. szeptember 8., csütörtök

Elkezdődött minden fronton....LOVE & LIGHT


BREAKING NEWS: Másodpercekre vagyunk az összeomlástól. Mindenki, akinek van valamilyen lehetősége, tegye a szükséges intézkedéseket! Jó azoknak, akik tudják mit kell tenni gazdasági összeomlás esetén...

A Lehman Brothers csődje által elindított összeomlásnál is komolyabb bajok jöhetnek a hitelpiacokon tapasztalható jelek szerint...


Már megint a Goldman Sachs! Miközben a bank próbálja megnyugtatni a nyilvánosságot, legfontosabb ügyfeleit arra ösztönzi, hogy egy óriási pénzügyi összeomlásra fogadjanak...

Soros szerint az eurózóna válság a Lehman Brothers-nál is súlyosabb lehet
Ezért is komoly a probléma. "Szükség van a válságra, hogy Európában kialakuljon a központi hatalom iránti igény és közös akarat, de azt még nem tudni, hogy ez a központi hatalom mit fog tenni," 
Soros György, legendás hírű befektető szerint egy erős hatalom kell!
Ez tudjuk mit jelent !!! Na ilyen mondatok mögött lehet látni néha az igazi lényeget és azt, amiről szoktunk írni !!! (szerk. megj)  WTF ?


WATCH THOSE SIGNS - JELEK ...ettől kicsit libabőrös lettem, főleg, hogy most vasárnap kezdetét veszi "A Folyamat"...
Az irányítók nagyon jól tudják ezt....Csak bízni szabad és nem félni! LOVE & LIGHT 





57 ország képviselői találkoztak augusztus végén egy hajón Monaco-ból kihajózva nemzetközi vizeken. Franciaország, Olaszország, Kanada, Nagy-Britannia, USA szervezésében. Kb. 4milliárd ember likvidálására készülnek járványok, háborúk és természeti katasztrófák előidézésével, illetve egyszerű legyilkolásával a hatalmuk és a "fejlődés" fenntartása érdekében.
BENJAMIN FULFORD felszólította ezeket a vezetőket, hogy még van egy utolsó lehetőségük, hogy az emberiség oldalára álljanak.
Állítsák le az emberiség manipulálását és a betervezett háborúkat! Különösen Angela Merkel, James Cameron, és más vezetőkhöz intézte szavait . "Tudjuk, kik vagytok és mire készültök...együtt a Federal Reserve-el (Amerikai Szövetségi Jegybank) ....Itt nem lesz fasiszta Világkormány! Nem hagyjuk a Külkapcsolatok Tanácsának, a Bilderbergeknek, a Trilaterális Bizottságnak....Tudjuk kik vagytok...néhány száz öreg ember..(George Bush, Henry Kissinger, Rockefeller, Tony Blair) és nem fogjuk hagyni, mert vannak ügynökségek, melyek a mi oldalunkon állnak!" 





1 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ez az oldal,kötelezővé tenném persze csak idézőjelesen..Van pár ostoba írástudatlan beszűkült tudatú szerencsétlen barom(Ferenc Molnár a "Honvédségnél dolgozom")személyében például,akinek egy szupernova robbanás sem lenne elég fényes vagy hangos,hogy FELÉBREDJEN,és kitaláljon a "szögletes menetelés,és más hatalom mániás idióták parancsainak rabszolgaként való teljesítésének sötét szintjéről"SAJNÁLOM ha valaki ennyire ostoba..

    VálaszTörlés